Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: REQ: Smėlio paveikslėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Rokiškio_Monstras
mergelės mielos, kadangi mano Genutė išėjusi į penciją visai kvaištelėjo ir neturi kuom užsijimt sugalvojau jai nupirkt pritaisėlį kurt smėlio fantazijoms. Tikriausiai žinot apie ką kalbu: ant stiklo, iš apačios apšviesto, beriasi slalvota smėliukas ir gaunasi įvairūs piešiniukai, kuriuos galima filmuot kaip tokio GRUZINO dainos videoklipe. Internete paieškojus yuotube yra sand dream.

gal žinot kur tokių stalelių arba tokio smėliuko spalvoto galima nusipirkt?
sizike
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2008 07 25, 23:05)
gal žinot kur tokių stalelių arba tokio smėliuko spalvoto galima nusipirkt?
*

smėlį galima dažyti pačiam mirksiukas.gif o stalas tai ten nieko ypatingo, kaip suprantu - tiesiog stiklinis stalviršis, po stalviršiu paklijuotas baltas lapas ir iš apačios šviečianti stipri lempa (kokias fotografai naudoja - šiaip jau tikėtina, kad tokį stalą galima būtų rimtoje fotografijos reikmenų parduotuvėje nusipirkti ar užsakyti). bent jau man taip atrodo.
beje, jei kam įdomu, tas klipas yra ČIA labai gražu
Rokiškio_Monstras
QUOTE(sizike @ 2008 07 25, 23:18)
smėlį galima dažyti pačiam 
stalas tai ten nieko ypatingo

ačiū, mergele, už atsakymą ir reklamėlę.
matai, aš specialiai buvau nuvažiavęs Nidon, iš kopų smėliuko prisirinkau, bet man jis nelabai tinka, gal reikia kažko specialaus.
Aš pinigų turiu kaip šieno, norėčiau VISKO, KAS GALI BŪTI GERIAUSIO.
*MAGIC*
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2008 07 26, 02:14)
Aš pinigų turiu kaip šieno
*

Nu tai pirk tada tą spalvotą smėlį, kad ir ebėjuj
winia
Siųstum geriau Genutę aplink pasaulį pakeliauti, nenobodžiautų smile.gif
Katinytis
Arba ta šiena perpumpuoji man, o as tiek jau to ir smėliuka padažysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nors siusti
Genutę aplink pasaulį pakeliauti irgi thumbup.gif
afera
Senukuose mačiau dažyto smėliuko, skyriuje prie džiovintų gėlių...
ausrinear
sizike,o kaip ta smeliuka galima nusidazyti?kas nors gal galit issamiai papasakoti?negi i guasa merkti? smile.gif is pajurio parsiveziau smelio,akmenuku,noriu kompozicija pati pasidaryti, bet niekur nerandu informacijos,kaip smeli nusidazyti blush2.gif kas galit padet?
irmulia
ausrinear - kiek domėjausi, smėlį reiktų perplauti vandeniu (kad neliktų jokių bereikalingų šapelių ir pan.) , tada jį palikti kad šiek tiek apdžiūtų ir kai jis yra vos drėgnas, dažyti pasirinktais dažais (guašu, akriliniais ar tiesiog pigmentais) : į indą, kuriame yra smėlis, tiesiog įdėti dažų ir maišyti iki smėlis visas nusidažys. Tada jį palikti išdžiūti karts nuo karto jį pamaišant mirksiukas.gif Tiesa sakoma, kad tokiu būdu baltos spalvos smėlio neįmanoma išgauti, bet manau, reikia pabandyt,i kad tuo įsitikinti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O tada jau kurti kad ir tokius grožius mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Foto šaltinis- Wikipedia
irmulia
Filmukas thumbup.gif

O čia įdomumo dėlei mirksiukas.gif

Magic sand blink.gif

Paaiškinamasis filmukas kaip pasigaminti tą stebuklingą smėlį mirksiukas.gif
relija
QUOTE(irmulia @ 2008 08 06, 08:35)
user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif niekaip neįsivaizduoju kaip to po tą grožį transportuoja......
_Smilga_
Va čia rusiškai ir šiek tiek paprasčiau (be smėlio) smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Brūkšniukas
QUOTE(relija @ 2008 08 06, 11:07)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  niekaip neįsivaizduoju kaip to po tą grožį transportuoja......
*

netransportuoja - mandalos kūrimas prilygsta maldai ir vos baigta ji yra sušluojama ir išpailama į artimiausią upę doh.gif
ausrinear
aciu uz patarimus,bandysiu dazyti,paskui papasakosiu kaip sekesi mirksiukas.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.