Rokiškio_Monstras
2008 07 25, 23:05
mergelės mielos, kadangi mano Genutė išėjusi į penciją visai kvaištelėjo ir neturi kuom užsijimt sugalvojau jai nupirkt pritaisėlį kurt smėlio fantazijoms. Tikriausiai žinot apie ką kalbu: ant stiklo, iš apačios apšviesto, beriasi slalvota smėliukas ir gaunasi įvairūs piešiniukai, kuriuos galima filmuot kaip tokio GRUZINO dainos videoklipe. Internete paieškojus yuotube yra sand dream.
gal žinot kur tokių stalelių arba tokio smėliuko spalvoto galima nusipirkt?
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2008 07 25, 23:05) gal žinot kur tokių stalelių arba tokio smėliuko spalvoto galima nusipirkt? smėlį galima dažyti pačiam  o stalas tai ten nieko ypatingo, kaip suprantu - tiesiog stiklinis stalviršis, po stalviršiu paklijuotas baltas lapas ir iš apačios šviečianti stipri lempa (kokias fotografai naudoja - šiaip jau tikėtina, kad tokį stalą galima būtų rimtoje fotografijos reikmenų parduotuvėje nusipirkti ar užsakyti). bent jau man taip atrodo. beje, jei kam įdomu, tas klipas yra ČIA labai gražu
Rokiškio_Monstras
2008 07 26, 01:14
QUOTE(sizike @ 2008 07 25, 23:18) smėlį galima dažyti pačiam stalas tai ten nieko ypatingo ačiū, mergele, už atsakymą ir reklamėlę. matai, aš specialiai buvau nuvažiavęs Nidon, iš kopų smėliuko prisirinkau, bet man jis nelabai tinka, gal reikia kažko specialaus. Aš pinigų turiu kaip šieno, norėčiau VISKO, KAS GALI BŪTI GERIAUSIO.
*MAGIC*
2008 07 26, 09:33
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2008 07 26, 02:14) Aš pinigų turiu kaip šieno Nu tai pirk tada tą spalvotą smėlį, kad ir ebėjuj
Siųstum geriau Genutę aplink pasaulį pakeliauti, nenobodžiautų
Katinytis
2008 07 27, 21:56
Arba ta šiena perpumpuoji man, o as tiek jau to ir smėliuka padažysiu  , nors siusti Genutę aplink pasaulį pakeliauti irgi
Senukuose mačiau dažyto smėliuko, skyriuje prie džiovintų gėlių...
ausrinear
2008 08 05, 22:40
sizike,o kaip ta smeliuka galima nusidazyti?kas nors gal galit issamiai papasakoti?negi i guasa merkti?  is pajurio parsiveziau smelio,akmenuku,noriu kompozicija pati pasidaryti, bet niekur nerandu informacijos,kaip smeli nusidazyti  kas galit padet?
irmulia
2008 08 06, 07:35
ausrinear - kiek domėjausi, smėlį reiktų perplauti vandeniu (kad neliktų jokių bereikalingų šapelių ir pan.) , tada jį palikti kad šiek tiek apdžiūtų ir kai jis yra vos drėgnas, dažyti pasirinktais dažais (guašu, akriliniais ar tiesiog pigmentais) : į indą, kuriame yra smėlis, tiesiog įdėti dažų ir maišyti iki smėlis visas nusidažys. Tada jį palikti išdžiūti karts nuo karto jį pamaišant  Tiesa sakoma, kad tokiu būdu baltos spalvos smėlio neįmanoma išgauti, bet manau, reikia pabandyt,i kad tuo įsitikinti    O tada jau kurti kad ir tokius grožius  Foto šaltinis- Wikipedia
irmulia
2008 08 06, 07:57
QUOTE(irmulia @ 2008 08 06, 08:35)  niekaip neįsivaizduoju kaip to po tą grožį transportuoja......
_Smilga_
2008 08 06, 12:19
Brūkšniukas
2008 08 06, 12:28
QUOTE(relija @ 2008 08 06, 11:07) netransportuoja - mandalos kūrimas prilygsta maldai ir vos baigta ji yra sušluojama ir išpailama į artimiausią upę
ausrinear
2008 08 06, 16:40
aciu uz patarimus,bandysiu dazyti,paskui papasakosiu kaip sekesi
irmulia
2009 02 19, 22:12
| ! |
| Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.
Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
|
|