Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujokas, senbūvis, ištikimas dalyvis
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3
WildCat
Butu tikrai miela, kad ir statusas butu moteriskos gimines, juk cia renkasi daugiausia mamos. O jei ir prisiregistravo koks vyriskis, tai galetu ir statusa turet vyriskos gimines. Taigi noretusi skirti gimines smile.gif
nigrita
Nemanau, kad tai labai svarbu, man gerai ir taip. Vyriška galūnė liet.k. yra ta universalioji, gaila nieko neutralaus savo kalboj neturim. O šiaip prie nario logo ir kitos info galėtų būti eilutė: f arba m, bet man rodos, ir taip labai lengva atskirti, kur vyrai, kur moterys... Taip kad jokio esminio pakeitimo visai nereikia.
Keiti
wink.gif as irgi to visai nesureiksminu, tiesiog tokia jau ta lietuviu kalba...
kamileh
Nesamone, kad universalioji gimine yra vyriska mad.gif busiu feministe biggrin.gif
Natalija.it
QUOTE (monie @ 2004 05 04, 09:28)
Nesamone, kad universalioji gimine yra vyriska mad.gif busiu feministe biggrin.gif

Nebūkim feministės, nekriskim iki vyrų lygio. biggrin.gif
PUka
Man irgi netrukdo rolleyes.gif
Vukas
Nemanau, kad reiktu i tokius dalykus demesi kreipti, niekada net nebuciau pagalvojusiu apie kazkokius pakeitimus del statuso gimines g.gif
rusne
Jei labai idomu ar mot ar vyr gimine slepiasi uz niko, tai visai nesunku suzinoti paskaicius to zmogeliuko zinutes. O ir nikas daznai isduota, kai baigiasi mot galune smile.gif
QUOTE (Vukas @ 2004 05 04, 14:00)
Nemanau, kad reiktu i tokius dalykus demesi kreipti, niekada net nebuciau pagalvojusiu apie kazkokius pakeitimus del statuso gimines  g.gif

Vukas atveju parasytas zodis pagalvojusi, tad ne vyras smile.gif

Kiek suprantu vyru cia labai labai mazai lyginant su moteriskos lyties atstovem:). Pati tik viena dabar pamenu (voveriukas36). Tad reiktu labai paistengti norint juos aptikti. Idomu kiek procentaliai vyru yra uzsiregistrave supermamos forume? Bus 1% ? g.gif
ballando
Žodis "Žmogus"- irgi vyriškosios giminės, nors apibūdina abiejų lyčių individus. Tai gal ta intencija ir pasilikime prie vyriškų galūnių?
roJus
QUOTE (WildCat @ 2004 02 24, 18:35)
Butu tikrai miela, kad ir statusas butu moteriskos gimines, juk cia renkasi daugiausia mamos. O jei ir prisiregistravo koks vyriskis, tai galetu ir statusa turet vyriskos gimines. Taigi noretusi skirti gimines smile.gif

Tikiuosi mano statusas aiskus wink.gif smile.gif Nors nuskambes juokingai, bet esu tevelis, ir siam forume tikrai turiu ka paskaitineti rolleyes.gif
Daiva
del vyriskos gimines,tai kazkaip nesusimasciau,bet dzin cia yra..bet as asmeniskai noreciau pasiulyti,kad dalyviu statuso pavadinimai keistusi pav taip: iki 100 zinuciu kas 20 parasytu,iki 500 zinuciu kas 100 parasytu,iki 1000 kas 200 zinuciu rolleyes.gif iki 2000 gal kas 500 rolleyes.gif
o pavadinimus galima irgi butu pakeisti...na kokiais nors imantresniais,idomesniais rolleyes.gif galite geriau pavadinimus pasiulyti o ne diskutuoti ar pakeisti vyriska i moteriska gimine... rolleyes.gif na as galiu pavyzdi duoti: naujokas tai-naujagimis,veliau- kudikis,lopselinukas,darzelinukas,ikimokyklinukas,pradinukas,pirmokas,antrokas,t
reciokas..........dvyliktokas,studentas laugh.gif ...kaip toliau? g.gif doh.gif surinkes 10 000 zinuciu jau butu pensininkas... laugh.gif laugh.gif ei o kaip toliau huh.gif

Otilija
Aš pritariu rusnės žinutei, jeigu įdomu kas slepiasi už niko, tai reikia paskaityti to žmogaus žinutes.
Virdzinija
QUOTE(monie @ 2004 05 04, 09:29)
Nesamone, kad universalioji gimine yra vyriska  mad.gif  busiu feministe  biggrin.gif
*

tuomet ziurekime, kaip rasoma visur kitur Lietuvoje: okulistas (ne okuliste), stomatologas (ne stomatologe), zinoma, jei ne privati vienos gydytojos klinika.. 4u.gif
Racegirl
Aš irgi nemanau, kad reikėtų sureikšminti tokius dalykus g.gif
dalyvis, dalyvė, nu koks skirtumas....
aš ne feministė nail.gif
Burbulytis
O as net nesupratau is karto, apie ka cia Jus, man tai nekliuva tongue.gif Idomiau, po kelintos zinutes suteikiamas papildomas kvadratelis???
Alexandra.R.
As ne feministe, bet man mieliau butu, jei rasytu "istikima dalyve", o ne dalyvis. As gi moteris. O juk cia dauguma moteru, tai kodel visos esame "jis"?
Arinva
QUOTE(Racegirl @ 2005 03 19, 14:05)
Aš irgi nemanau, kad reikėtų sureikšminti tokius dalykus g.gif
dalyvis, dalyvė, nu koks skirtumas....
aš ne feministė nail.gif
*

visiskai pritariu thumbup.gif man irgi tai neturi jokios itakos juk i SM pabendrauti , pasidalinti patirtim, surasti sprendima ar siaip smagiai praleisti laika uzsukam ir visai nesvarbu ar dalyvis ar dalyve biggrin.gif
Deilita
thumbup.gif man tai jokio skirtumo, smagu pabendrauti, ojei kliuna, tai manykit, kad zmogus yra "jis" tada ir problemu nekils.
smile.gif
lepune
būtų gerai vadinti dalyvius dviem žodžiais.. bet turbūt juos sunkiau sugalvot..
nes aš kaip gamtos mokslus baigusi, matau dvi dimensijas biggrin.gif
laiko tarpą: kiek senai žmogeliukas užsiregistravęs...
aktyvumą: kiek žinučių parasęs...

aišku, sistema.. bet čia yra informatikų ir šiaip pukių visų galų meistrų, ir kūribingų asmenybių, pavadinimų sugalvot bėda tikrai nebus..

o dėl feminizmo... feee, lytis pareigose nėra reikšminama.. taigi, o čia mūsų kaip ir pareigos, pavadinimai.. tik bėda kad lietuvoje dar išlikę tos giminės..
Kleopkriste
Bet gi daugeliuose forumuose taip rašoma. Todėl ir nėra ko čia prisikabinėti. Daugelyje šalių ir pavardės vyriškos, bet gyvena ir nepyksta. Reikia džiaugtis tuo, kad mūsų pavardės visų šeimos narių skiriasi (aš turiu omeny dukra, vyras, moteris), ir kaip tas užsieniečiams nepatinka rolleyes.gif ir nesuprantama.
rosa
O aš norėčiau būti dalyvė, narė, senbuvė.
una-art
Man labai patinka forumo narių diferenciacija. Labai aiškiai matosi naujokai,senbuviai, aktyvistai ir kt. Nenesusimąsčiau dėl vyriškos giminės vartojimo- tai įprasta bendra forma juolab ,kad naudojami slapyvardžiai, kodai. Daugelis damų ir pačios pasivadinusios vyr.giminės vardais. Viskas OK !
Inga555
Man tai didelio skirtumo del gimines nera, bet kartais pagal nick'a neatskirsi su kuo bendrauji, vyru ar moterim g.gif
grange
jei jau labai įdomu ir svarbu vyras ar moteris, parašykit į až ir paklauskit.. bet čia forumo vyrus ant pirštų galima suskaičiuot, ne tiek jų jau ir daug rolleyes.gif
shwiesulka
Na, as irgi ne feministe, bet tai, kad visi nariai yra vadinami vyriska gimine, man irgi ne prie sirdies. Gal ir tiesa, kad cia vyrus galima ant pirstu suskaiciuot, bet man visgi noretusi zinoti, ar tai jis, ar ji. Nes kiek vaikstinejau po foruma, tai radau tikrai begales nicku, is kuriu gimines niekaip nesuprasi. g.gif
Sakot, matosi is zinutes? Ne velnio. schmoll.gif Labai daznai komentavimas buna pakankamai abstraktus, kad nereiketu vartoti "-usi" ar "-es".
O jei as pvz. noriu atsakyti tik i viena konkrecia zinute, bet atsakymas butent nuo to ir priklauso, ar tai vyras, ar moteris? O is zinutes to nesimato? Tai ka, man dabar vien del to reikia lekti i jo profili ir liezuvi iskisus ieskoti tos vieninteles parasytos zinutes, kurioje as per stebukla pamatysiu "-usi" ar "-es"? g.gif
O be to, kiek pastebejau, tai kituose internetiniuose forumuose beveik visada yra skirstoma - dalyvis ar dalyve...
Zodziu, as tragedijos is to nedarau, bet "suvyrinimas" man nepatinka. schmoll.gif
Kipsiuke
kol neatidariau sios temos, tai net apie tai nesusimasciau g.gif
bet man tai kazkaip irgi jokio skirtumo ax.gif
jurgutemaza
o man jokio skirtumo 4u.gif nors pagal kalbos kultūros taisykles turėtų giminės skirtis, jei branginame savo kalbą, reiktų ir taisyklių laikytis 4u.gif
Avokado
QUOTE(BALLANDO @ 2004 06 17, 15:00)
Žodis "Žmogus"- irgi vyriškosios giminės,  nors apibūdina abiejų lyčių individus. Tai gal ta intencija ir pasilikime prie vyriškų galūnių?
*

Zodis zmogus neturi moteriskos gimines. Nesakom "zmoge". O dalyvis yra ir moteriska "dalyve" mirksiukas.gif
Lamia
Man tai netrukdo g.gif tiesa pasakius ziuriu koks zinuciu skaicius, o ne ar forumietis (-e) naujokas, dalyvis ar senbuvis...
Graž*Kia
Gal aš ne į temą biggrin.gif bet gal žinot kur nurodytos nario statuso keitimo taisyklės? doh.gif O į temą biggrin.gif aš skaitydama žinutes net pamirštu,kad čia ir tėveliai užsuka ax.gif
Pigalica
QUOTE(Graž*Kia @ 2007 02 28, 18:46)
Gal aš ne į temą biggrin.gif bet gal žinot kur nurodytos nario statuso keitimo taisyklės? doh.gif
*

Čia atsakymas, į tavo klausimą
Malonaus ir turiningo bendravimo 4u.gif
anastazas
QUOTE(grange @ 2007 02 16, 17:43)
jei jau labai įdomu ir svarbu vyras ar moteris, parašykit į až ir paklauskit.. bet čia forumo vyrus ant pirštų galima suskaičiuot, ne tiek jų jau ir daug  rolleyes.gif
*

thumbup.gif

QUOTE(jurgutemaza @ 2007 02 20, 23:20)
o man jokio skirtumo 4u.gif nors pagal kalbos kultūros taisykles turėtų giminės skirtis, jei branginame savo kalbą, reiktų ir taisyklių laikytis 4u.gif
*

sutinku, kad reikia branginti savo kalbą ir taisyklių laikytis, bet kad čia jokioms taisyklėms nenusižengta: kiek prisimenu kalbos kultūros taisykles, tai jeigu tarp viso būrio moteriškių yra nors vienas vyr. lyties atstovas, apibendrinant vartojama vyriškoji giminė 4u.gif
Vilmoshka
Todėl, kad visi esam žmonės. Žmogus - vyr.giminės žodis. Jokios moterų diskriminacijos nematau.
Temos autorė turėtų prieštarauti ir kitiems dalykams - pvz. mokytojai (nors dirba vien moterys), vadovai ir kt. g.gif
Hedra:)
kol cia nepaskaitinejau tai net neagalvojau ir nepamasciau apie tai jog statusas vyriskos gimines alc.gif biggrin.gif taciau man tai visiskai netrugdo thumbup.gif
angel666
man tai geriau butu,jei butu ir moteriskos ir vyriskos gimines statusai.nes taip kartais nelabai galima suprasti kas raso,nikas buna ly ir vyriskos gimines,bet ten istikruju moteris raso
šaškė_diktatūra
QUOTE(angel666 @ 2007 04 05, 21:47)
man tai geriau butu,jei butu ir moteriskos ir vyriskos gimines statusai.nes taip kartais nelabai galima suprasti kas raso,nikas buna ly ir vyriskos gimines,bet ten istikruju moteris raso
*

Pritariu smile.gif Galbut imanoma arba niko spalva arba kazkokiu zenkliuku salia jo pazymeti kalbanciojo lyti smile.gif
Fenomenali
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 05, 23:08)
Pritariu smile.gif Galbut imanoma arba niko spalva arba kazkokiu zenkliuku salia jo pazymeti kalbanciojo lyti smile.gif
*

O aš nemanau, kad tai yra tikslinga. Dažnai tuo pačiu nicku naudojasi keli asmenys mirksiukas.gif
grange
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 06, 00:08)
*

g.gif niu kad manau labai lengva atskirti, kada raso vyras, o kada moteris, ir taip tu vyru cia nedaug yra. o jei taip ir butu, jei noretu kas apsimesti, tai ir su zenkliuku toliau sekmingai rasytu ...
Gardee
man irgi netrukdo vyriška giminė statuso pavadinimo, nors nieko prieš jei būtų moteriška giminė smile.gif
zuasta
O koks skirtumas kas raso g.gif
Sophi
Aš už tai, kad būtų giminės skirtumas. Tas vienalytiškumas man schmoll.gif
virguliuke
kazkaip neatkreipiau i tai demesio... g.gif
MIKIENĖ
O man pavyzdžiui netrukdo vyriška giminė.Net nesusimąsčiau kurdama savo nika,mane visi taip vadina tai taip ir pasirašiau.Jei jau kam bus įdomu,tai aš mergina bigsmile.gif
saturno_sesely
man tai irgi netrukdo... cia yra taisyklinga pagal lietuviu kalbos taisykles kiek atsimenu. lygiai kaip ir visur dokumentuose figuruoja direktorius, nors tai moteris, buhalteris...
Unregistered
Netrukdo man visai irnesakyk.gif . Ir visiškai nesvarbu, kas rašo pasislėpęs po niku mastau.gif . O iš tiesų koks skirtumas? Ar koks teiginys skirtingai būtų traktuojamas? Priklausomai nuo to, kokios lyties asmuo parašė unsure.gif ?
MaršuA
QUOTE(Vukas @ 2004 05 04, 15:00)
Nemanau, kad reiktu i tokius dalykus demesi kreipti, niekada net nebuciau pagalvojusiu apie kazkokius pakeitimus del statuso gimines  g.gif
*

drinks_cheers.gif jau tikrai!!! nereikia kurt problemu, kur ju nera...
melisyte
Manau, kad ieškom problemų ten, kur jų nėra.
-agne
QUOTE(monie @ 2004 05 04, 10:28)
Nesamone, kad universalioji gimine yra vyriska  mad.gif  busiu feministe  biggrin.gif
*

Aš sutinku, kad universalioji giminė yra vyriška, nes, visų pirma, esam žmonės smile.gif

O forumas nors ir supermamos, bet prierašas skelbia, kad tai "Interneto klubas tėvams" smile.gif Ai, ir išvis, šita tema gyvuoja jau tris metus, ir niekas jokių pakeitimų nė nesiruošia imtis, tai gal jau metas rakinti biggrin.gif
virguliuke
QUOTE(Hedra:) @ 2007 04 03, 11:16)
kol cia nepaskaitinejau tai net neagalvojau ir nepamasciau apie tai jog statusas vyriskos gimines alc.gif  biggrin.gif taciau man tai visiskai netrugdo thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
*Jalta*
QUOTE(melisyte @ 2007 08 03, 21:10)
Manau, kad ieškom problemų ten, kur jų nėra.
*

Tikrai, nereikia ieškoti problemų,kur jų nėra. drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.