Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maziems vaikams plaukymui skirtos prekes
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
aloevera
Susiduriau su problema- niekur negaliu rasti mazo dydzio liemeniu ir apsaugeliu rankytems. Visur nuo 3 metuku........ o ka daryti su metuku sulaukusiais? verysad.gif
Zitlali
Man ir aktualu g.gif
aloevera
norisi kaimo sodyboje paplaukioti su valtimi, bet vaiku juk ant kranto vienu nepaliksi, o be liemeniu ar ratuku ant rankyciu kartu su savimi negali gi imti.
g.gif ka daryt...........
zZzyLe
Mano sesė savo 8mėn. mergaitei pirko tokį plaukimo treniruoklį, nors rašo kad nuo 3 mėn net tinka http://www.svajoniu-projektai.lt/parduotuv...ex.php?cPath=35 super dalykėlis, mažės neišeina iš vandens dabar ištraukti smile.gif aišku prižiūrėt visada reikia.
KasVasa
Nusipirkau as sita CONFIDENS liemene 2-3 metai (15-20kg), bet... ji nelaiko ant vandens (pirkau is www.omnidatum.lt pamcius reklama Mazylio zurnale)
Vadybininke mane tikrai ispejo, kad liemene nera gelbejimosi, ji padeda vaikui ismokti plaukti...bet kai maniskis 2 metu dar visai nesupranta ka su tom kojom reikia daryti, tai netinka...
Kai ieskojau, panasiu liemeniu radau skorpiono takas parduotuveje ir epolis (tik venus dydziu nebuvo, o kitur reikejo 3 dienas laukt)- bet is esmes tos liemenes panasios...

As prisipirkau is Maximos DAUG pripuciamu liemeniu po 6 lt ir jas naudoju.Trumpas ju "veikimas"- issileidzia, suplysta, bet as ju daug turiu:))))
Bamse
QUOTE(KasVasa @ 2010 07 17, 11:08)
*Nusipirkau as sita CONFIDENS liemene 2-3 metai (15-20kg), bet... ji nelaiko ant vandens (pirkau is www.omnidatum.lt pamcius reklama Mazylio zurnale)
** ji padeda vaikui ismokti plaukti...bet kai maniskis 2 metu dar visai nesupranta ka su tom kojom reikia daryti, tai netinka...
*

*Ji laiko ant vandens tiek kiek reikia, kad vaikas išmoktų plaukt, tai ne gelbėjimosi liemenė, kuri turi specifinę funkciją versti ant nugaros ir panašiai, tai pagalbinė priemonė plaukti išmokt/išmokint ir laiko vaiką jo pilnu svoriu virš vandens cool.gif
**Juk žinote jog vaiko jokiu būdu negalima palikt be priežiūros vandenyje? Ypač kai jam tik 2m ir jis nemoka plaukt. Mano 3m mergička lygiai taip pat nesupranta ką vandenyje reikia veikt, jei nesitaškyt ir neieškot gilesnės vietos doh.gif Ir aš turėjau prisipirkus liemenių pripučiamų, bet vaikui nuspaudė rankytes, juk svoris yra vaiko, o tos pripučiamos liemenės pjauna unsure.gif O su Konfidence liemene mergička buvo rami vandenyje, netgi smagiai pliuškenosi ir nenorėjo nusiimti liemenės netgi išlipus į krantą, aišku reikia pagalbos, bet juk ir mūsų mažų niekas neįmetė į vandenį ir neliepė plaukt krantan. Dabar jinai ir vonioj pliuškenasi su ta liemene, ryškiai saugiau jaučiasi biggrin.gif
Čia aišku kiekvieno pasirinkimas, bet Konfidence liemenės nepakeičia nei viena Maximos pripučiama liemenė ax.gif O jei ta Maximos liemenė suplyš esant vaikui vandenyje, jei išsileis oras vaikui esant vandenyje? Kaip tada?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.