QUOTE(Arvena @ 2008 10 13, 11:58)
aš žinau TOMAS ir ANDRA..
Dvynukės Olivija ir Emilija
Rūta ir Linas Darius ir Marius Lukas ir Luka
Ineta ir Odeta (2 seimos)
Kamile ir Matas (2 seimos)
Audrius ir Giedrius. 3 komplektai, visi jau suaugę.
Regina ir Viktoras - 2 komplektai. Taip pat suauge. Žygimantas ir Tautvydas - 3 komplektai. Augantys. Benas ir Nojus. 2 komplektai. Augantys. Lyg ir viskas
Kasparas ir Kristupas-2 šeimos
robertas ir tomas
Gytis ir Vytis
prisiminiau dvi poras seserų Eglė ir Vaiva.
seses Egle ir Ieva
4 prisiminiau seimas daugiau derinuku tokiu pasikartojanciu nezinau
Eglė ir Giedrė
Aš Eglė, mano sesė Giedrė, o mokiausi su Giedre, kurios sesė (mano sesės amžiaus) buvo Eglė
As turiu 3 dukterecias ir ju vardai;Ineta,Liveta,Inesa.Nu zodziu pasiklysim bevadindami,tik musiske Orinta,ne is tos operos,nors vyras norejo Vanesos,bet del makalynes nedavem,tai brolis vistiek savo mergytei dave Inesa,nu zodziu.....
MB seses dvynes Egle ir Ieva abi jau suaugusios, bet laaabai skirtingos
MB pusbroliai Agnius ir Arnas jau irgi visi vyrai
dvynukai Darius ir Marius
seserys Agnė ir Indrė, Sandra ir Simona
Pažįstu dvi šeimas, kuriose brolio ir sesės vardai -Mykolas ir Monika
Giminėj dvyniai - Rimas ir Romas
Dar pažįstu dvynukus - Ričardas ir Remigijus(čia man visai neblogai skamba) Dar laikašty užsiskaičiau - Ainius ir Ainė
Vaikų vardai
Martynas ir Laurynas (2 šeimos) Rūta ir Mindaugas (2 šeimos)
Rūta ir Paulius
Tomas ir Andrius Bet čia turbūt su dažnais įvairių laikotarpių populiariais vardais pasitaiko.
Pažystu šeimą kurioje trynukės Saulė, Goda ir Viltė ir kitą šeimą kurioje dvynukės Goda ir Viltė.
Lukas ir Matas (2 šeimos)
Inga ir Lina ( net 4 sesių portas suskaičiavau ir visur Ingos vyresnės)
Mano klasiokai dvynukai buvo Valentinas ir Voldemaras (ar Valdemaras?)
2 šeimos - Rokas ir Rugilė
Inga ir Paulius - 2 seimos, Ingos vyresnes.
pažįstu tris šeimas, auginančias Gintarą ir Rasą, dvi - Gintarą ir Jūratę bei dvi, kuriose auga Gelmis ir Jorė arba Gelmė ir Joris.
Tomas ir Mantas (3 šeimos)
Lukas ir Matas (2 šeimos)
Lina ir Daiva - 2 šeimas žinau.
Aistė ir Arnas - 3 šeimos (tiesa, viena jų politiko Paulausko, tai tik žinau, o ne pažįstu).
Dovydas ir Danielius (vienoj šeimoj dvynukai, kitoj Dovydas vyresnis).
Agnė ir Mindaugas (trys šeimos kur brolis su sesute, ir dviejose Agnės vyresnės ir dar dvi poros sukūrusios šeimas, beje ten Agnės irgi vyresnės).
aš pažįstu Mindaugą su Agne, Agnė jaunesnė už brolį
prisiminiau dvi poras seserų Asta ir Jolita. ir viena šių porų yra gimusi tarpukariu
žinau dvi poras Kajus ir Pijus.
Darius ir Marius, vieni dvyniai ,kiti siaip broliai. Ir biski ne i tema bet pazystu 3 seimas kur vyras Zydrunas ir zmona Jurgita, vieni is ju mes
Lile+Kamile dvynes (2seimos)
Elze ir Jokubas
Jei tinka vyro ir žmonos vardai, tai bent 3 poras Kristinų ir Giedrių žinau
Trynukės Aušra, Rasa ir Saulė ,o kitoje šeimoje seserys Aušra ir Rasa. Visų amžius apie 40 metų.
Lina ir Kristina.
žinau jau tris seserų poras Viktorija ir Vitalija. dvi pažįstu, apie trčią skaičiau
|