Vienodi brolių ir sesių vardai pasitaiko ne vienoje šeimoje. Kokie vardai yra patys populiariausi?
Aš žinau tokius derinukus:
Tomas ir Lina (2 šeimose);
Kajus ir Joris (2 šeimose);
Rita ir Rasa (2 šeimose);
Paulius ir Rokas (2 šeimose)
Vienodi brolių ir sesių vardai pasitaiko ne vienoje šeimoje. Kokie vardai yra patys populiariausi?
Aš žinau tokius derinukus: Tomas ir Lina (2 šeimose); Kajus ir Joris (2 šeimose); Rita ir Rasa (2 šeimose); Paulius ir Rokas (2 šeimose)
Martynas ir Laurynas
dar SM pastebėjau daug kombinacijų iš Nojus-Matas-Titas-Arnas
Kristina ir Karolina,
Karolina ir Evelina..
Rūta ir Rasa
dar prisiminiau, pažįstu po dvi šeimas:
Viktorija ir Vitalija, Lukas ir Rokas.
Agnė ir Sandra
Erika ir Deividas Modestas ir Lukas Karolis ir Vilma
Aistė+Indrė (2 š.)
tomas ir paulius (2)
asta ir inga (3) gabrielė ir kamilė (5) QUOTE(muminukas @ 2008 08 03, 15:11) Vaida ir Mindaugas (2 š.) pažįstu ir aš tokį "derinį" Rūta ir Rokas (2 š.)
Kajus ir Joris
Indrė ir Dovilė (trys šeimos, visose Dovilė vyresnė)
Arunas, Ramunas, o vienoj seimoj kur trys dar ir Sarunas
Kristina ir Justina
Vytautas ir Mindaugas Tadas ir Vilius
Sandra+Indrė, 2 šeimos. abi Sandros vyresnės.
kajus ir nojus - 6 šeimos
matas ir andrius - 3 austėja ir gabija - 2 šeimos
Airida, Ingrida - 2 šeimos, tik vienoje vyresnėlė Ingrida, kitoje -Airida, dar jos turi ir po trečią dukterį - tai pas vienus Daiva, pas kitus - Vilma
beje, tos šeimos pažįstamos, ne per toliausiai viena nuo kitos gyvena
pusbrolio vaikai Bernadas ir Eduardas
dar pažįstu dvi poras martynų ir laurynų
Austėja+ Mykolas, 2 šeimos.
Dvi jaunas seimas zinau,kuriose berniukai Matai,o mergaites Emos.Man abu vardeliai
Mokiausiu kartu su dvyniais Martynu ir Laurynu,o dabar zinau pametinukus tokiais pat vardais
Tomas ir Andrius, kiek iš vaikystės prisimenu. kaimynas Andrius turėjo brolį Tomą. klasiokas Tomas turėjo brolį Andrių
Ieva+Laura ir Laura+Ieva.
Eglė ir Rūta- dvi šeimos, vienai iš jų pati priklausau
Martynas ir Laurynas, jie jau studentai, neblogas derinys.
O sesių 2 poras žinau Milda ir Vaiva.
Saulė ir Liepa
Rečiausias derinys (ir nuobodžiausias turbūt) - Džiugas ir Džiuginta
Tęsiant temą apie vienodus derinius, tai žinau šeimą Justinas ir Justina
Asmeniskai zinau:
Daniele ir Gabriele 3 seimos Rasa ir Rita 2 seimos Ausra ir Giedre 2 seimos ir dar vienoj Ausra ir Giedrius Lina ir Ruta 2 seimos Gabija ir Emilija 4 seimos (manau vienas is populiariausiu sitas Papildyta: Dar prisiminiau pazystu seima, kur Karolina ir Karolis
as pazystu seima, kur mamos vardas Raimonda, ir dukrai toki pat varda dave. aisku ja visi vadina Raimondele, nors jau ji pati moteris su vaikais.
Laurynas ir Martynas (žinau dvi šeimas)
Karolis ir Ieva ( trys šeimos) Tomas ir Andrius (dvi šeimos) Rūta ir Jurga (dvi šeimos) Dar vieną derinuką žinau: Titas Jonas ir Adomas, smagiai skamba
Derinukai:
Darius ir Marius Alanas ir Romanas
susipažinau su dviem šeimom danielių ir gabrielių, vienoj berniukai, kitoj - mergaitės
girdėjusi Rūta ir Ieva penkiose šeimose.
Pazystu kelias seimas, kur vaikai Rokas ir Domas; Saule ir Ugne; Daiva ir Laima.
Tevai pritruko fantazijos- pametinukai Justas ir Guste.
Rasa, Ausra ir vidurinioji Aura
|