Pagavau savo vaiką 7 metų rūkantį su draugu namuose. Gal galit patart kaip elgtis tokioj situacijoj?
SOS
Pagavau savo vaiką 7 metų rūkantį su draugu namuose. Gal galit patart kaip elgtis tokioj situacijoj?
pasidomėt iš kur gavo rūkalų
gal namie kas rūko? tada reikalas nė kiek nestebina
juk dabar ne akmens amzius, del dievo...Dabar ant kiekvieno kampo gali pamatyti mazus pyplius rukancius ir ne tik...Kioske laisvai parduoda mazameciams cigaretes:D
Gal koks draugas ruko, tai ir pasiule:D Na, galiu pasakyti jei dabar praleisi pro pirstus tai paskui bus sunku sugaudyti Patarciau pasakyti vyrui:) jis zinos ka daryti jei ruko duos visa poka surukyti
1.tada nuperki tokiam pypliukui 2 pakelius kokių prastų cigarečių ir tegul traukia vieną po kitos.. Iki apsivėmimo, tai gal supras.. Bet gali tokiam mažyčiui ir pusė pakelio užtekt.
2.Va mano pažįstama savo sūnui pasakė, kai pasieksi bent jau mano ūgį tada gal ir pakalbėsim. 3.Papasakoti apie rūkalų žalą. Kad jis pats turės didelių problemų senatvėj. Kad pradės geltonuot dantys ir jokios mergos bučiuotis nenorės ir pan. (tačiau dažniausiai tokie dalykai nepadeda) 4.Žinau labai veiksminga yra apsiverkti. Ir sakyti kad įskaudino, po to pakviest vyrą kad jis išsiaiškintų. (aišku, geriausia tokių situacijų nevaidinti, bet va geresnius vaikus tai sustabdo, nes jie nebenori skaudint tėvų.)
Ačiū už patarimus. Bandysim kažką daryti grižčiau nes gražiai tai nelabai supranta.
QUOTE(Malvinka @ 2008 07 30, 19:56) 1.tada nuperki tokiam pypliukui 2 pakelius kokių prastų cigarečių ir tegul traukia vieną po kitos.. Iki apsivėmimo, tai gal supras.. Bet gali tokiam mažyčiui ir pusė pakelio užtekt. 2.Va mano pažįstama savo sūnui pasakė, kai pasieksi bent jau mano ūgį tada gal ir pakalbėsim. 3.Papasakoti apie rūkalų žalą. Kad jis pats turės didelių problemų senatvėj. Kad pradės geltonuot dantys ir jokios mergos bučiuotis nenorės ir pan. (tačiau dažniausiai tokie dalykai nepadeda) 4.Žinau labai veiksminga yra apsiverkti. Ir sakyti kad įskaudino, po to pakviest vyrą kad jis išsiaiškintų. (aišku, geriausia tokių situacijų nevaidinti, bet va geresnius vaikus tai sustabdo, nes jie nebenori skaudint tėvų.) 1. GERAS,pati gavau taip parukyti penkios 2. NEMANAU 3. OI TIKRAI NEPADES 4. tikrai padeda kazkam?
Draugai daro didelę įtaką,nes juk jei nerūkysi tai nepritapsi,ima šaipytis ,nebedraugauja.Mano vyresnėliui irgi taip buvo,bet ačiū Dievui atsisijojo tie draugai.
|