planuoju pirkti sia kedute, bet noreciau isgirsti atsiliepimus ispradziu
Šią kėdutę mes taip pat apžiūrėjom parduotuvėje-vaikui nepatiko, nes labai nepatogi
lauksim kitų mamyčių atsiliepimų
o kodel nepatogi? man kaip tik pasirode, kad turetu but patogi
niekas neturi sitos kedutes?
tai ka nirkas neturi?
QUOTE(ewile @ 2008 08 19, 23:50) mes turim ta kur gretimais mėlyna kėdutė, tai labai patenkinti. važiavom pirkti ir su mašina ir su vaiku, kad realiai matyt situaciją. žiūrėjom ir šią, bet vaikui ji nepatiko, o ta mūsiškė iš kart prilipo ir mašinai ir mažajai
o kokiose parduotuvese (Vilniuje) galima pamatyt ta kedute "gyvai"?
QUOTE(ewile @ 2008 08 05, 15:10) Mes irgi ziurejom sita turguje, labai faina pasirode, bet del patogumo suabejojau.. vaiko kartu nesiemem tai sunku ka ir pasakyt.. Man irgi idomu gal kas turejo ir galetu papasakot apie truputi Papildyta: QUOTE(Šeima @ 2008 10 22, 17:32) jei neklystu Vaikutyje
butu idomu isgirsti nuomone besinaudojanciu sia autokedute
kokie pliusai ir minusai
Mes irgi zadam pirkt ta su Zaibu Makvynu.Siaip turetu but patogi
Sveikos mamos ir teciai.
Mes turime sia kedute, dabar musu mazajai 14menesiu, mazoji vaziuoja kuo puikiausiai nuo pirmuju dienu kai persedome is pirmosios kedutes, sedime priekineje automobilio sedyneje (oro pagalve isjungta). Pagrindinis reikalavimas perkant, kuo patogiau ir kuo maziau apkrauti tevu nugaras isimant ir idedant vaika i automobili (abu turime nugaros traumu). Kitas kriterijus,kad kedute tvirtai laikytusi, butu itempti dirzai (rankinis itempejas). Pradzioje rinkomes Chico, veliau Bebe Comfort Axiss, taciau kainos ir kokybes santykis Renoliux 360 pilnai mus tenkino ir siuo metu taip pat tenkina. Virsutinis audinys gerai skalbiasi, nesivelia. Ir siaip, kad ir sustojus vaika galiu atsisukti i save (vairuotojo puse), kad pamaitinciau ar siek tiek pazaistume kartu. Isimant faktiskai kaskart dziaugiuosi sia funkcija ir nesuprantu, kaip vaika 12kg detume i paprasta kedute. tai tiek, jei turit kokiu klausimu apie sia kedute galite klausti. p.s. kaip ir kiekvienas daiktas turi savo minusu, tai sios kedutes minusas ant raudonos virvutes pritvirtintas raudonas dirzo fiksatorius, taciau minusas ne jame, o jo uzsegime, ji galima pamesti, jei kada nesite kedute neuzfiksave sio "pimpuko" tai tiek, sakyciau is 10 balu 9!
nejaugi niekas daugiau nenaudoja sios kedutes
Mes taip pat ja naudojame. savo vaika joje sodiname nuo 4 menesiu, nes yra gulima padetis, labai patogi nes sukiojas galiu pasukti i kuria noriu puse, taip pat sedime priekyje, pagalves isjungtos ir nera jokiu probemu, kainos ir kokybes santykis labai geras, neikeistumeme i jokia kita, tikiuosi ilgai tarnaus
QUOTE(ch_justina @ 2009 08 11, 15:19) Mes taip pat ja naudojame. savo vaika joje sodiname nuo 4 menesiu, nes yra gulima padetis, labai patogi nes sukiojas galiu pasukti i kuria noriu puse, taip pat sedime priekyje, pagalves isjungtos ir nera jokiu probemu, kainos ir kokybes santykis labai geras, neikeistumeme i jokia kita, tikiuosi ilgai tarnaus Laba, o priekyje važiuoja nugara į kelią ?Gal ir durnai paklausiau
Ne ne nugara, o veidu i kelia, isjungi pagalves ir vaziuoji, kad isiskleidu s pagalve neuzdusintu ar kitaip nesuzalotu vaiko
QUOTE(Bertute @ 2009 07 08, 18:38) Naudojamės ir mes ja jau daugiau nei metus, viskas čiki
Si funkcija "sedima-gulima" siek tiek stringa ir pas mus. Istiesu reikia siek tiek lengviau pastangu, nei atrodo
QUOTE(vidmantas1 @ 2009 08 26, 17:02) Si funkcija "sedima-gulima" siek tiek stringa ir pas mus. Istiesu reikia siek tiek lengviau pastangu, nei atrodo jei ne paslaptis kur pirkote sia kedute?as kol kas randu ja tik vieninteliu internetiniu adresu
mes pirkome is vaikams.eu jie turi ir savo parduotuve centriukas fabijoniskese
Mes pirkome sia kedute jau vyresniam vaikui, kai jis svere 9kg, ir musu klaida buvo ta kad pirkom internetu kedutes realiai nemate, ji labai suapvalinta, labiau tinkanti naujagimiams, o didesniem vaikuciam kurie jau pilnai sedi ir nori viska mayti labai nepatogu, nes jie ne sedi, o guli. Tai musu berniukas vis bandydavo keltis-sestis nes noredavo pro langa ziuret.
Po dvieju savaiciu naudojimo sia kedute pardavem. O siaip kazkokiu kitu trukumu nepastebejom
Mes turim kitokia Renoliux...rinkomes is dveju...si nepatiko, nes ta dalis kur sukinejasi pasirode nestabili...ir nelabai reikalinga, nes pirkome jau metuku mergytei.
QUOTE(Loxxy @ 2009 08 18, 12:34) nuo 4 mėn. veidu į priekį? Drasios jūs mamos, tai kam tada apskritai ta kėdė. Matyt tik todėl kad kelių eismo taisyklės reikalauja drasos ne drasios, ci ne prie ko, parasciausiai jai ja prieki kitaip tvirtini nematai veidrodelio, gali dar daugiau pridirbt vaziuojant ir nematant veidrodelio, o gila a perkelem tik dabar 10 menesiu, nes anksciau to padaryti irgi neiseo, nes labai daznai stovinet reikdavo tai soske ikist tai ta paduot ir manes neatydavo tad rekdavo, uz tai ir sodinome i prieki, o dabar kai jau didesne tai vaziuoja gale,. QUOTE(papukaite @ 2009 09 23, 14:41) Mes pirkome sia kedute jau vyresniam vaikui, kai jis svere 9kg, ir musu klaida buvo ta kad pirkom internetu kedutes realiai nemate, ji labai suapvalinta, labiau tinkanti naujagimiams, o didesniem vaikuciam kurie jau pilnai sedi ir nori viska mayti labai nepatogu, nes jie ne sedi, o guli. Tai musu berniukas vis bandydavo keltis-sestis nes noredavo pro langa ziuret. Po dvieju savaiciu naudojimo sia kedute pardavem. O siaip kazkokiu kitu trukumu nepastebejom Mes irgi turim tokia kedute, nors is pradziu buvom nuziureje kita, pardavejo patarimu atvaziavome kartu su mazaja, ir taip sakant "matavomes", bandem ne viena kedute, si labiau "prilipo"
Šiuo metu ieškau informacijos apie 9-36 kėdutes, tačiau vakar netikėtai pamačiau šią temą ir prisiminiau ne per seniausiai matytą Renolux 360 saugumo testą... Na nepirkčiau aš jos vaikui nė už ką pasaulyje... Kas pažiūrės testo video iki galo, supras, apie ką kalbu ir koks jos "saugumas"..
QUOTE(Divi @ 2009 12 15, 16:46) Šiuo metu ieškau informacijos apie 9-36 kėdutes, tačiau vakar netikėtai pamačiau šią temą ir prisiminiau ne per seniausiai matytą Renolux 360 saugumo testą... Na nepirkčiau aš jos vaikui nė už ką pasaulyje... Kas pažiūrės testo video iki galo, supras, apie ką kalbu ir koks jos "saugumas".. as ja jau buvau nusiziurejus, bet po sio vaizdelio
Aš irgi jau kone pakeliui buvau pirkt ją.. Gerai, kad sugalvojau info SM paieškot. Dabar jau apsisprendžiau.
QUOTE(papukaite @ 2009 09 23, 13:41) Mes pirkome sia kedute jau vyresniam vaikui, kai jis svere 9kg, ir musu klaida buvo ta kad pirkom internetu kedutes realiai nemate, ji labai suapvalinta, labiau tinkanti naujagimiams, o didesniem vaikuciam kurie jau pilnai sedi ir nori viska mayti labai nepatogu, nes jie ne sedi, o guli. Va šitas dalykas ir mane nervina. Bet tik mane, vaikas nesiskundžia kolkas. Važinėjam jau metus, didesnių trūkumų nepastebėjau. Kartais užskerta tas guldymo-sodinimo mechanizmas kai bandau perisukus iš priekio paguldyt-pasodint, tenka išlipt iš mašinos.
sveikutes mamytes, zinokit as triu problema, pirkome renoliux 360. ir po kokios sav ji pradejo trasketi...pakeite i kita, issivezeme i airija- ir ta traska...ties ten kur skasi atrodo, vyras ziurejo, nieko ten neiseina padaryti, ar kam taip bve? ir dar vienas- ar ji jum lengvai sukai??? mes ir Rower masinoje tvirtinome, ir mercedes dbr, nesisuka man ji, vos vos, nes vietos nera....
Sveiki,turim mes šią kėdutę jau kelis mėnesius,buvom patenkinti,bet žiemą susidūrėm su tokia problema-aprengus vaiką storu kombinzonu tampa per trumpi diržai
QUOTE(Divi @ 2009 12 15, 15:46) Šiuo metu ieškau informacijos apie 9-36 kėdutes, tačiau vakar netikėtai pamačiau šią temą ir prisiminiau ne per seniausiai matytą Renolux 360 saugumo testą... Na nepirkčiau aš jos vaikui nė už ką pasaulyje... Kas pažiūrės testo video iki galo, supras, apie ką kalbu ir koks jos "saugumas".. pažiūrėjus kitų kėdučių testus galima dar baisesnių variantų pamatyti
Mes savo vaiką į šitą kėdutę persodinom, kai jai buvo 7 mėn - tikėjomės, kad daugiau matys per langą ir važiuodama nebeverks. Bet ji per langą iki šiol (1 m 4 mėn) nemato nieko, ir jai ten vietos mažoka (nors sveria 11 kg), ką kalbėti, jei aprengta su žiemine striuke. Visai mažam kūdikiui šita kėdutė gal ir gera, nežinau
Mano manymu, kas tinka viskam, tas netinka niekam (ši kėdutė apima 2 grupes, nes ji tinka nuo 0 iki 18 kg) Aš ją naudočiau, jei turėtume du automobilius, kad vienos pagrindinės nereiktų perdėliot iš vieno auto į kitą
Mes turejom nusipirke ja, pasirode toks labai didelis gargaras, ir kai pamaciau testacija, tai iskart pardaem ir nusipirkom saugesne...tai net neteko vaikui pasedeti joje.
Sveikos, prisiskaiciau apie sia kedute atsiliepimu, bet jau tikrai pasakysiu is savo patirties, vaizdeliu gali tuose testose parodyti ka tik norit ypac naujoves, ir jai reikia kedute prastumti, madingiausios kaip zine maxi cosi pas mus tai jai ka ir testai ju geri ar ne?
o daba as pasakysiu is savo patrties apie sauguma, papuolem mes su kedute i auto avarija, gavom smugy is sono i prieki, masinoi buvom visi, mazoji tuo metu buvo , 7men , as su vyru prieki, vyresnysis 4m su paparastu dirzu ir pasoste ir mazoji "baisiojoje" renoliux, po smugio pasekmes, man galva sumusta su nedideliu prakirtimu, dickis atsipirko guzu galvoje, vyra istrauke bagalve ir pecio sumusimu.. mazoji kaip miego savo kedutei taip ir miegojo, net nesuregavo ir nieko neatsitiko kedutei , prisekta buvo uz vairuotojo sedynes veidu i kelia (nors iki tol vezdavom nusukta) .. masina draudimas pasiieme i lauza .. turbut akyvaizdziai aprasiau situacija? pagal testa ir vaizdus turbut turejo su kedute buti kitaip ... tfu tfu ,kad viskas pas mus pasibaige gerai.. kol mazoji buvo maza tikrai kedute patogi, buvo ypac vezioti nusukta nuo kelio , neveltui toks isgaubtas gargaras.. ir miegoti joje visai patogu, didesnei masinoi ir pasukti galima , del vietos tikrai labai ji plati yra pries tai turetose musu kedutese, mum 1.9men , ir ziema ir rudeny prisirenge vazinejam ir tikrai nebuvo problemos su dirzais ir su kedutes plociu ir tikrai dar galima vazineti iki 4m tilpsim i ja.. bet tiesa tikra tame kad ji gulscia ir didesniem vaikam jau norisi daugiau matyti ir staciau sedeti, ji daugiau orentuota i maziukus, ir as manau kad negali kedute buti tobula 0 leliukui ir 2-4m vaikui .. bet mes pakolkas vazinejam ir mergyte nesiskundzia, ir tikrai manau si kedute yra 1000 kartu saugesne uz tas nesiokles auto kedutes... kiekvieno teisei yra rinkti geriausia, ir pagal kisene, ir pagal kriterijus ... tik papasakojau savo istorija
Mes turim, patenkinti. Galimybe pasukti i dureles - nerealus palengvinimas, ypac kai mieganti vaika bandai isodinti. Del gulstumo - man kaip tik buvo aktualu, kad ilgesnese kelionese vaikas galetu patogiau miegoti - pasiteisino. Kiek bandem kitu keduciu - sita miegojimui atrodo patogiausia. Kadangi musu mazoji apskritai nekencia vazineti masina, tai stengiames vazinejima kuo labiau derinti su jos miegu. Dabar paugejusi vazineja ir nemiegodama - sedi atsilosus kaip kokia pope ir visai gerai jai tinka. Nors pirkom sia kedute is kitos seimos ir jie ja pardave, nes ju mazyle riesdavosi ir nenorejo taip gulsciai sedeti. Tai ir nuo vaiko priklauso - vieniems patinka tas gulstumas, kitiems, matyt,ne...
|