Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaliakalnis: l/d "Ąžuoliukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Deborah
Mamos, nepagailekit darželiui 2% deklaruodamos!
Rasytce
QUOTE(Deborah @ 2010 03 31, 19:18)
*

jau paskirta wink.gif 4u.gif
Deborah
QUOTE(Rasytce @ 2010 03 31, 20:48)
jau paskirta wink.gif  4u.gif
*

thumbup.gif
Moonstruck
QUOTE(Deborah @ 2010 03 31, 20:18)
*

Būtinai. Kai tik pabaigsiu ta deklaracija pildyt smile.gif
gitute79
Sveikutes mamytes,
Pirmiausia norim pasidziaugti kad ir mes pradejom bandyma i Azuoliuko lopseli, siandien jau ir viena pabuvo valandele, mums kol kas atrodo irgi viskas sauniai, ziuresim kaip bus toliau. Jei lankysim butinai paskyrsim tuos 2 procetelius.
Kaip suprantu mes patekom i ta pacia grupe, kur ir Kajus su Aurelija. Labai smagu bus pabnedrauti, o Gerdute tures ir Kaju, tik kiek suprantu ir ne viena smile.gif
Deborah
QUOTE(gitute79 @ 2010 05 18, 15:22)
Sveikutes mamytes,
Pirmiausia norim pasidziaugti kad ir mes pradejom bandyma i Azuoliuko lopseli, siandien jau ir viena pabuvo valandele, mums kol kas atrodo irgi viskas sauniai, ziuresim kaip bus toliau. Jei lankysim butinai paskyrsim tuos 2 procetelius.
Kaip suprantu mes patekom i ta pacia grupe, kur ir Kajus su Aurelija. Labai smagu bus pabnedrauti, o Gerdute tures ir Kaju, tik kiek suprantu ir ne viena smile.gif
*

Sveika
Jei grupe "Skuzdeliuku" tai vadinas bendrausim drinks_cheers.gif As jau irgi nuziurejau Aurelija, reto grozio mergaite!!! wub.gif
Tik Kajai grupej 2. ax.gif Maniskis po pirmu bandymu susirgo bronchitu, ko niekad nebuvo nutike per 2 metus verysad.gif gydomes ambulatoriskai rolleyes.gif Kita savaitele bandysim vel eit, sunkiai jam, labai liudi vienas likes unsure.gif
Rasytce
QUOTE(gitute79 @ 2010 05 18, 15:22)
.Pirmiausia norim pasidziaugti kad ir mes pradejom bandyma i Azuoliuko lopseli, ......
Kaip suprantu mes patekom i ta pacia grupe, kur ir Kajus su Aurelija. .
*

sveika sveika biggrin.gif va ir mus paminejot graziu zodziu - tikrai tikiu kad viskas bus kuo puikiausiai wink.gif

Maniske visiskai be jokiu problemu isijunge i darziuka smile.gif

QUOTE(Deborah @ 2010 05 18, 18:00)
Jei grupe "Skuzdeliuku" tai vadinas bendrausim drinks_cheers.gif As jau irgi nuziurejau Aurelija, reto grozio mergaite!!! wub.gif
*

aciu aciu mamukai kad pastebejot manaja Aurelija ax.gif blush2.gif dekui uz tokius grazius zodzius wub.gif

PUCA
4u.gif

Mes nuo rudens planuojame eiti i si darzeli.

Kai buvo Azuoliuke apsidairyti, uzejus i lopselio grupe su direktore radom dvi auklytes viena ant kitos taip rekiancias... doh.gif nei i mane, o tuo labiau i direktore jokio demesio jos nekreipe. Vaikai pietu miegojo, o jos del kazkokiu geliu laistymo ten susipyko. Tai pagalvojau, kaip su vaikiukais elgiasi, jei viena ant kitos taip stauge.. vat tas ir neduoda man ramybes. Pats darziukas labai patiko, ir vieta, ir kiemas. Ilgai rinkausi. Bet del auklyciu tikrai issigandau unsure.gif
Rasytce
QUOTE(PUCA @ 2010 07 15, 11:36)
4u.gif
Mes nuo rudens planuojame eiti i si darzeli.

Kai buvo Azuoliuke apsidairyti, uzejus i lopselio grupe su direktore radom dvi auklytes viena ant kitos taip rekiancias...  doh.gif nei i mane, o tuo labiau i direktore jokio demesio jos nekreipe. Vaikai pietu miegojo, o jos del kazkokiu geliu laistymo ten susipyko. Tai pagalvojau, kaip su vaikiukais elgiasi, jei viena ant kitos taip stauge.. vat tas ir neduoda man ramybes. Pats darziukas labai patiko, ir vieta, ir kiemas. Ilgai rinkausi. Bet del auklyciu tikrai issigandau  unsure.gif
*

mes lankom si darzeli, bet vat tokio atvejo nesu girdejus ar macius blink.gif tikiu zinoma kad taip ir buvo, kam nepasitaiko issiliet emocijas, zinoma tai nepadare jums geriausio ispudzio unsure.gif

siaip tikrai nieko negaliu pasakyt blogo apie si darziuka - o ir vaikas tikrai parodytu, kad kazkas negerai, jei taip butu, nenoretu eit ar pan., o dabar tikria visada mielai eidavo be jokiu problemu.

nuo rudens mes jau kelsimes i didesniuju grupe, tai neteks tikriausiai su jumis susitikt, bet manau, kad jusu pasirinkimas tikrai yra geras smile.gif

O ir manau esant bet kokioms problemoms, visada galima issiaiskinti ar pasitart su direktore kaip vienu ar kitu atveju elgtis 4u.gif

PUCA
Na pagyvensim pamatysim...

Mamos visada jautriai reaguoja, ypac kai reikia savo turteli isleisti viena i "valdiskus namus".
Perskaiciau saziningai visa tema, tai matau kiek mamu tiek nuomoniu.

Bet logiskai mastant, nemylincios vaiku ir piktos moterytes negaletu dirbti auklytemis, nes ka ka, o pasiskusti vaikiukai mamoms tikrai moka.
Tik manau, kad toks pulkas mazyliu ir ramiausia zmogu gali kartais is kantrybes isvesti...
gitute79
Sveikutes mamytes,

Na va daugeja mamyciu, norinciu leisti savo vaikucius i si darziuka. Apie darziuka labai pasakyti daug ko negaliu, nes palankem tik vos 3 savaiteles Skruzdeliuku (lospelio) grupeje, nuo rudenio jau prasomes pas didesnius, tai greiciausiai busim Giliuku grupeje.
Manau, kaip ir kiekvienam darzelyje, siame yra ir pliusu ir minusu. Aisku kaip gi kelios aukletojos gali pilnavertiskai suziureti 15-20 vaikuciu. Ten jie ir susimusa ir dar visokiu pokstu prikrecia.
As iszvelgiau per tas tris savaites tokius privalumus: grazi aplinka tiek viduj tiek kieme, toli nuo pagrindiniu gatviu, aukletojos pasirode saunios, mylincios.
O trukumai, cia tik mano nuomone, prie pat darzelio yra tos mobiliuju antenos, nepatiko man dar , kad beveik visi vaikuciai lopselyje su ciultukais, bonkutem savo, kuriu paskui niekas neatrenka, gerai, kad mes jau buvom atprate, nes maniske kai pamate is kart bonkes su zinduku usimane. Tikiuosi didesniu grupei ten nebus jau. Taip pat, kad leidzia nestis savo zaisliukus, tai ir mes turejom nestis, aisku ten jei visko nepasidalina. Kieme didesni aisku valdo smile.gif , bet cia jau taip turbut visur. Musu mazoji iki siol bijo didesnio vaiku burio, isikimba i koja ir sustingtsa. Nezinau ar tiesa cia, bet ji sako kad ja kazkoks berniukas didelis muse. Tikiuosi iki rudenio viska pamirsim ir bandysim is naujo,
Papildyta:
QUOTE(PUCA @ 2010 07 16, 18:16)
Na pagyvensim pamatysim...

Mamos visada jautriai reaguoja, ypac kai reikia savo turteli isleisti viena i "valdiskus namus".
Perskaiciau saziningai visa tema, tai matau kiek mamu tiek nuomoniu.

Bet logiskai mastant, nemylincios vaiku ir piktos moterytes negaletu dirbti auklytemis, nes ka ka, o pasiskusti vaikiukai mamoms tikrai moka.
Tik manau, kad toks pulkas mazyliu ir ramiausia zmogu gali kartais is kantrybes isvesti...
*

Pritariu, kad gali isvesti, nes as ten valanda pabuvus galvojau, kad reiks vaistu gert nuo galvos skausmo.
O jus savo maziuka vesit i lopsiuka? Mums dabar 2 su puse, bet bandysim tiesiai i didesniu, nes neapsimoka del puses metu vel i naujo grupe nuo 3 metuku pratint, tai dabar ir aiskinam jai, kad eis i didesniu vaikuciu grupe.
Papildyta:

Nuo rudens mes jau kelsimes i didesniuju grupe, tai neteks tikriausiai su jumis susitikt, bet manau, kad jusu pasirinkimas tikrai yra geras smile.gif

Kaip saunu tai gal susitiksim toj pacioj grupej, turbut panasaus amziaus vistiek kelia i viena grupe.
Tik idomu kada ten rugseji reikia prisistatyti, ar buna kokia svente, turbut vel is naujo reiks tos sveikatos pazymos:(, nors geguzi jau viena nesem:(

Aset
QUOTE(gitute79 @ 2010 08 05, 15:58)

Kaip saunu tai gal susitiksim toj pacioj grupej, turbut panasaus amziaus vistiek kelia i viena grupe.
Tik idomu kada ten rugseji reikia prisistatyti, ar buna kokia svente, turbut vel is naujo reiks tos sveikatos pazymos:(, nors geguzi jau viena nesem:(
*

Susisiekit su grupes aukletojom ir apsitarkite, kada geriausia leisti. Darzelis dirba nuo rugpjucio. Rugsejo pirmomis dienomis ir taip didelis erzelynas, tad aukletojas ragina arba keliom dienom anksciau, arba keliom dienom veliau naujokus vesti, kadangi "senieji" kol isivaziuoja susirinke.... doh.gif
Sveikatos pazymos reikia kasmet.
Sventes nebuna. Tik siaip visad geliu nunesam aukletojoms savo.
gitute79
QUOTE(Aset @ 2010 08 15, 22:33)
Susisiekit su grupes aukletojom ir apsitarkite, kada geriausia leisti. Darzelis dirba nuo rugpjucio. Rugsejo pirmomis dienomis ir taip didelis erzelynas, tad aukletojas ragina arba keliom dienom anksciau, arba keliom dienom veliau naujokus vesti, kadangi "senieji" kol isivaziuoja susirinke....  doh.gif
Sveikatos pazymos reikia kasmet.
Sventes nebuna. Tik siaip visad geliu nunesam aukletojoms savo.
*

Dekui uz info lb, reiks tuomet pasiskambint, nes mums kazkaip sake, kad atostogaus liepa ir rugpjuti, tai net nebandem skambint:)
kristėjust
Sveikos mamytes,

Mes lankysime si darzeli nuo rugsejo, tai turbut man baisiau negu mano mazyliui smile.gif
Man sake direktore, kad nuo rugsejo prades dirbti jau to darzelio aukletojos ir pratintis rugpjuti nelabai patere su svetimomis aukletojomis.
Labai jau laukiu to pirmo pabandymo, idomu kaip mums seksis g.gif
gitute79
QUOTE(kristėjust @ 2010 08 31, 14:37)
Sveikos mamytes,

Mes lankysime si darzeli nuo rugsejo, tai turbut man baisiau negu mano mazyliui smile.gif
Man sake direktore, kad nuo rugsejo prades dirbti jau to darzelio aukletojos ir pratintis rugpjuti nelabai patere su svetimomis aukletojomis.
Labai jau laukiu to pirmo pabandymo, idomu kaip mums seksis  g.gif
*

Linkim dideles sekmės, o kokią grupę jus patekot, nes maniškė matau irgi tokio pat amžiaus:) Bet kažkaip pastebėjau, kad yra 2 grupės, kur yra mažesnių vaikučių. Pas mus pastebėjau, kad bus labai įvairi grupė. smile.gif
Deborah
Visus vaikučius sveikinu su rugsėjo 1-aja!!!
*ruta*
Sveikos,

Turbut sito klausdama ieskau nusiraminimo blush2.gif Ar esat kuri nors vedusi savo vaikiuka i sio darzelio lopeslio grupe jau nuo 1,5 metuku, kai vaikas dar savarankiskai pats nepavalgo ir ant puodo nesipraso (visko tik mokomes)? ar neturite nusiskundimu? ar neparsivesdavot nuolat alkanu ir apsikakojusiu?
siandien pirma karta vedziau porai valandu, tai auklyte paliko labai nekoki ispudi, ir bijau, kad labai nesuks galvos, kad vaiks bus nepavalges ir pan verysad.gif gal cia mano perdeta rekacija, nes esu nestuke.gif , bet tokie komentarai, kad "mes cia prie kiekvieno valgancio nepristovesim, namuos visko turit ismokint" ir pan. nelabai maloniai nuteikia doh.gif grupej bus viso labo 3 ar 4 1,5 metuku vaikuciai kuriems reiks visokeriopos pagalbos...
kumba
sveikos mamytes jau labai jautriai sureagavote į auklytės pasisakymą,tiesiog vien lopšelio darbuotojai fiziškai negali jūsų vaikus išmokyti būti savarankiškais.Jei esate pasirengusi leisti savo atžalą į lopšelį tokio amžiaus,tai visas pastangas turite dėti,kad vaikas būtu kuo savarankiškesnis juk grupėje yra 15 vaikų ir ir būna visko,bet badu kiek žinau dar niekas nenumirė.Mano nuomone vaikams pats palankiausias laikotarpis lankyti lopšelio grupes nuo 2 metukų,jie būna daugiau savarankiški ,juk ne veltui išleistas įstatimas mamos leistinas auginti savo vaikus iki 2metų,tai kuo juo ne pasinaudoti.
Saulytez
As truputi papriestarausiu - juk kartais buna visokiu aplinkybiu, kodel nusprendziama leisti vaika i lopseli anksciau nei 2 metu, o be to jeigu darzelis priima vaikus nuo 1,5 metuku, tai manau juk savaime suprantama, kad toks vaikutis nera dar labai savarankiskas ir jam reikia pagalbos, o is ko jos daugiau tiketis jeigu ne is aukletoju ir auklyciu?
kumba
Atsiprašau gal mane ne taip supratote,bet į lopšelio grupės personalą visas viltis nereiktu dėti, turėtu didesne dalį atsakomybės ugdant vaiko savarankiškumą perimti tėvai,o ne manyti ,kad auklytės ir auklėtojos visa galios. Aš savo vaikus taip pat leidau į lopšelį,bet prieš tai ne mažai savo pastangų įdėjau mokydama juos sėstis ant puoduko,patiems valgyti ir tttt....toliau nieko ne reikalaudama iš kitu,yra gera patarle "kiek įdėsi tiek turėsi". Yra darželių,kurie priima vaikus nuo 1metuku ,mamos tai gera žinia.
*ruta*
tai as ir nemanau, kad aukletojos vaika turi visko ismokyti, as kalbu kad tol kol, buna lopselyje turi pasirupinti minimaliais vaiko poreikiais be jokiu pretenziju. Pati aktyviai mokinu tiek valgyt, tiek ant puodo sest ir nesitikiu, kad kas nors uz mane tai padarys. Be to kiek pati grupej pabuvus maciau, kad to pacio demesio ir pagalbos reikia tiek 1,5 tiek 2 metu vaikui. Manau kad vaikas vaikui nelygus ir kartais tas 1,5 metu vaikas gali but gudresnis uz dvimeti...o kad leidi vaika nuo 1,5, o ne nuo 2, manau tikrai nereiketu smerkti. Kas nusprendzia isleisti anksciau turbut turi pakankamai rimtu priezasciu ir zino kas ju vaikui geriausia tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulytez @ 2010 09 14, 21:44)
As truputi papriestarausiu - juk kartais buna visokiu aplinkybiu, kodel nusprendziama leisti vaika i lopseli anksciau nei 2 metu, o be to jeigu darzelis priima vaikus nuo 1,5 metuku, tai manau juk savaime suprantama, kad toks vaikutis nera dar labai savarankiskas ir jam reikia pagalbos, o is ko jos daugiau tiketis jeigu ne is aukletoju ir auklyciu?
*

tai va sita as ir turiu galvoj, kad jeigu jau formuojama grupe nuo 1,5 amziaus, tai atitinkamai turi buti ir pasirenge su tokio amziaus vaiku gebejimais taikytis g.gif
rugilka
sveikos mamytes mes irgi pradejim lankyti sį darželį, kelis kartus tik buvom dar, papuolem i Giliukų grupę mane neramina gal ir bereikalo blush2.gif j, kad grupe mišri maniškei tik 3
metukai. o ten kartu būna ir 6 metų, bei 5 metų vaikai tai nežinau prieš metus lygatai kai domėjomes taip nebuvo smile.gif
Rasytce
QUOTE(rugilka @ 2010 09 21, 14:53)
sveikos mamytes mes irgi pradejim lankyti sį darželį, kelis kartus tik buvom dar, papuolem i Giliukų grupę mane neramina gal ir bereikalo  blush2.gif j, kad grupe mišri maniškei tik 3
metukai. o ten kartu būna ir 6 metų, bei 5 metų vaikai tai nežinau prieš metus lygatai kai domėjomes taip nebuvo  smile.gif
*

mes taip pat jau einam i dickiu grupe - Nykstukai tik, tai ten irgi misri grupe iki ikimokyklinio amziaus. na mes tai nematom tame jokios problemos - dar greiciau tik visko ismoks smile.gif bent maniskei tai nebuvo jokio adaptacinio laikotarpio, kaip eina dziugiai nuo pat pradziu taip ir keliauna kiekviena ryta biggrin.gif

zinoma vaikas vaikui nelygu, maniske is esmes drasi tokia, jai dzin kokio amziaus vaikai - prie visokiu situaciju labai gerai prisitaiko smile.gif

kiek zinau tai kitokiu grupiu ir nera po lopselinuku
gitute79
QUOTE(rugilka @ 2010 09 21, 14:53)
sveikos mamytes mes irgi pradejim lankyti sį darželį, kelis kartus tik buvom dar, papuolem i Giliukų grupę mane neramina gal ir bereikalo  blush2.gif j, kad grupe mišri maniškei tik 3
metukai. o ten kartu būna ir 6 metų, bei 5 metų vaikai tai nežinau prieš metus lygatai kai domėjomes taip nebuvo  smile.gif
*

Sveiki,
o mes kaip tik irgi buvom Giliuku gupei, tikrai lb misri, bet vaikuciai vsi lb mieli pasirode:), bet po keleto bandymu is viso pasitraukem is sio darzelio, radom arciau namu. Man is tiesu iskart pasirode, kad Giliuku aukletojai gan sunku uzsimmti su tokio skirtingo amziaus vaikais, del to jie ten veikia kas ka sau, nes skirtingi ju pomegiai ir interesai. Didziam nustebimui darzelyje arciau namu mes vel tokioj pat grupei, bet skirtumas akivaizdus, vaikai kad ir lb skirtingo amziaus, bet zinokit visada uzimti, nera kada jiems ten verkti ar per galvas verstis, tai jie salej, tai jie dainuoja, tai kazkokius darbelius daro, bet tie kur lb nenori tyliai zaidzia tokiam zaidimu kampelyje. Pradzioj man pasirode, kad gal tik prie manes taip, bet pabunu kartais uz duru, na tikrai viskas gerai:)
Todel dabar tikrai nemanau, kad tas skirtingas amzius lb blogai, manau viskas priklauso nuo aukletoju:)
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2010 09 22, 10:32)
mes taip pat jau einam i dickiu grupe - Nykstukai tik, tai ten irgi misri grupe iki ikimokyklinio amziaus. na mes tai nematom tame jokios problemos - dar greiciau tik visko ismoks smile.gif bent maniskei tai nebuvo jokio adaptacinio laikotarpio, kaip eina dziugiai nuo pat pradziu taip ir keliauna kiekviena ryta biggrin.gif

zinoma vaikas vaikui nelygu, maniske is esmes drasi tokia, jai dzin kokio amziaus vaikai - prie visokiu situaciju labai gerai prisitaiko smile.gif

kiek zinau tai kitokiu grupiu ir nera po lopselinuku
*

Na va o mes taip ir nebesusitikom su graziaja Aurelija, sekmes jums:)
kristėjust
Sveikos,

Mes einame i Giliuku grupe, aukletojos man atrodos malonios, vyresne labiau priimtina mano Jonukui. Bet mes ilgokai sirgom, tai galima sakyti pratinsimes is naujo prie darzelio.
Bendras pirmas ispudis - man patinka, palikus vaika, jauciuosi rami. O jei mano vidinis balsas netrimituoja pavojaus signalais, tai vadinasi viskas gerai.
Bet pagyvensim toliau ir paziuresim, kaip cia bus.
Linkiu visiems musu darzelinukams nesirgti. 4u.gif
prisijungusimama
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook.com/pages/Renkuosi-nes...163394117014179
Auksuole
Noriu paklausti o kaip su eilėmis? Ar visi vaikai pateko į lopšelį kurie užsirašė?
waidoshele
gal kas zino kada paskelbs sarasus tu kurie patenka si rudeni?
*ruta*
QUOTE(waidoshele @ 2011 07 10, 15:12)
gal kas zino kada paskelbs sarasus tu kurie patenka si rudeni?
*

mums pernai apie priemima pasake jau birzelio pabaigoje, nes liepa-rugpjuti jie nedirba. Siaip nezinau ar kur nors sarasai skelbiami, as skambinausi direktorei...
mazas_bumbuliukas
Labai jau nutilusi temute. Prasisuko metai, tai kaip ten su darzeliu, auklytemis?
*ruta*
Mus siais metais perkėlė iš skruzdėliukų į boružėlių grupę. Tai bent pirmas įspūdis nepalyginamai geresnis nei ankstesnej grupėj. Tikiuosi taip bus ir toliau, nes jau buvom pradėję ieškot kur kitur galėtume vaika pervest huh.gif
waidoshele
mes nuo pirmadienio eisim i si darzeli. bet net nezinau i kokia grupe papuolem. tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
mazas_bumbuliukas
QUOTE(*ruta* @ 2011 09 02, 11:07)
Mus siais metais perkėlė iš skruzdėliukų į boružėlių grupę. Tai bent pirmas  įspūdis nepalyginamai geresnis nei ankstesnej grupėj.  Tikiuosi taip bus ir toliau, nes jau buvom pradėję ieškot kur kitur galėtume vaika pervest  huh.gif
*

o kas ten taip blogai? g.gif
ziemapuke
Atgaivinkim temąwink.gif

Dėl mišrių grupių šiame darželyje, tai manau tikrai įmanoma būtų panašaus amžiaus vaikucius į vieną grupę sukelti, bet kaip supratau, vieni patenka į "geresnę" kiti, kuriu tėveliai nepasidomimi iš anksto, į "kitą"...
Rasytce
QUOTE(ziemapuke @ 2012 01 05, 01:00)
Atgaivinkim temąwink.gif

Dėl mišrių grupių šiame darželyje, tai manau tikrai įmanoma būtų panašaus amžiaus vaikucius į vieną grupę sukelti, bet kaip supratau, vieni patenka į "geresnę" kiti, kuriu tėveliai nepasidomimi iš anksto, į "kitą"...
*

viskas manau imanoma, tik reikia tevu iniaciatyvos. mes asmeniskai esam patenkinti misria grupe - maniske labai bendraujanti, isiliejanti i bet koki kolektyva ir nesukanti sau galvos del nieko irnesakyk.gif

tik mane vis neramina, kad na laaabai retai veda i lauka. kiek bepaklausiu savo 4metes - tiek atsakymas, nea, nevede doh.gif niekaip nesuprantu kodel? o pasiteiravus pazystamu kituose darzuoze, tai vos nekasdien eina. cool.gif
waidoshele
QUOTE(ziemapuke @ 2012 01 05, 03:00)
Atgaivinkim temąwink.gif

*

o kuri grupe jusu nuomone yra blogesne?

QUOTE(Rasytce @ 2012 01 05, 11:45)
viskas manau imanoma, tik reikia tevu iniaciatyvos. mes asmeniskai esam patenkinti misria grupe - maniske labai bendraujanti, isiliejanti i bet koki kolektyva ir nesukanti sau galvos del nieko irnesakyk.gif

tik mane vis neramina, kad na laaabai retai veda i lauka. kiek bepaklausiu savo 4metes - tiek atsakymas, nea, nevede doh.gif niekaip nesuprantu kodel? o pasiteiravus pazystamu kituose darzuoze, tai vos nekasdien eina.  cool.gif
*

del lauko tai tikrai galetu vest dazniau, bet tik tada kai oras normalesnis. kasdien tai neisivaizduoju kaip galetu vesti kai tokie orai.

kas mane neramina tai kad vaikuciai pasimusa grupese, o aukletojos nelabai del to reaguoja...
kumba
Dėl grupių ,tai kiekvienam savo ....,vieniems patinka viena auklėtoja kitiems kita .
O dėl lauko, tai labai sunku prisitaikyti prie visu tėvelių,nes ,vaikai ypač šiuo laikotarpio ,grįžta po ligos ,ir tėveliai prašo nevesti savo vaiko į lauką.
Rasytce
QUOTE(waidoshele @ 2012 01 05, 10:26)
del lauko tai tikrai galetu vest dazniau, bet tik tada kai oras normalesnis. kasdien tai neisivaizduoju kaip galetu vesti kai tokie orai.

kas mane neramina tai kad vaikuciai pasimusa grupese, o aukletojos nelabai del to reaguoja...

as del to akcentuoju, kad esant/buvus ir geriems orams, pasiteiravus ar vede, atsakymas daznai buna kad nea

o jus matet ta momenta, kad teigiat, jog nekreipia demesio, ar del kazko kitko tokia isvada priejot - na nenoreciau tiket, kad nekreipia, gal tiesiog nespeja suziuret sakykim. vaiku tai virs 20, o pas aukletoja akys tik dvi ir tai neziuri kiekviena i skirtingas puses gi biggrin.gif

buvo ir maniske gryzo su trauma, ir po siai dienai yra zyme, bet na norisi tiket, kad tikrai nespejo pamatyt, kaip kita mergaite pasistenge, ka dabar darysi, visko buna, visko pasitaiko. nezinau kokia jusu situacija, kad sunerimus esat 4u.gif

QUOTE(kumba @ 2012 01 05, 21:43)
O dėl lauko, tai labai sunku prisitaikyti prie visu tėvelių,nes ,vaikai ypač šiuo laikotarpio ,grįžta po ligos ,ir tėveliai prašo nevesti savo vaiko į lauką.
*

mano manymu tai labai bloga praktika, nes budamas sveikas vaikas priverstas sedet viduj vietoj to, kad galetu eit i kiema palakstyt, pakvepuot, pasigrudint. manau kad turetu but pirmenybe laukui -grynam orui, o jau teveliai turetu nusprest ar jau vest i darzeli ar dar pabut namie po ligos sustipret 4u.gif
waidoshele
QUOTE(Rasytce @ 2012 01 05, 23:55)
as del to akcentuoju, kad esant/buvus ir geriems orams, pasiteiravus ar vede, atsakymas daznai buna kad nea

o jus matet ta momenta, kad teigiat, jog nekreipia demesio, ar del kazko kitko tokia isvada priejot - na nenoreciau tiket, kad nekreipia, gal tiesiog nespeja suziuret sakykim. vaiku tai virs 20, o pas aukletoja akys tik dvi ir tai neziuri kiekviena i skirtingas puses gi biggrin.gif

*

taip maciau ir zinau konkreciai viena aukletoja kuri taip elgiasi. tik nenoriu viesai nieko sakyt...

Deborah
QUOTE(ziemapuke @ 2012 01 05, 02:00)
Atgaivinkim temąwink.gif

*

Kuri grupe sitame darzelyje geriausia? Noreciau pervest vaikus i ja :-DD doh.gif
Kad vaikus veda i lauka tai faktas!!!
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2012 01 06, 11:07)
taip maciau ir zinau konkreciai viena aukletoja kuri taip elgiasi. tik nenoriu viesai nieko sakyt...
*

Kartais reikia leisti vaikams patiems issiaiskint :-D
Rasytce
QUOTE(Deborah @ 2012 01 06, 12:47)
Kuri grupe sitame darzelyje geriausia? Noreciau pervest  vaikus i ja :-DD  doh.gif
Kad vaikus veda i lauka tai faktas!!!

musu tai gera ir mums patinka, bet ar ir kitiems taip pat atrodys - nezinia biggrin.gif

veda, bet itin retai smile.gif vat pasiteirausiu siandien ar vede - oras tiesiog nuostabus - nei vejuko, nei saltuko, tiesiog idealus prasikvepuot. labai tikiuosi kad isves cool.gif
Rasytce
na ka - atsakymas del lauko lygiai toks pat - NEVEDE cool.gif cool.gif cool.gif

sakau kodel? sako - sake kad lyjo lauke, neva, slapia . jau daraus pikta cool.gif
ziemapuke
Dėl lauko pritariu, tikrai veda per retai. Suprantu, kad padėti apsirengti apie 20 vaikų sudėtinga, bet gi būna ir auklytė, galėtų viena leisti apsirengusius laukan, kita pasitikti jau lauke, kad kiti nesukaistų.

ziemapuke
Šaunu, kad pradėjo vaikučius vesti į lauką thumbup.gif
Ir pirmadienį ės varžybos labai geras sumanymas! Motyvuoja po savaitgalio eiti į darželį, dėkojame organizatorėms 4u.gif
waidoshele
QUOTE(ziemapuke @ 2012 01 14, 04:37)
Šaunu, kad pradėjo vaikučius vesti į lauką  thumbup.gif
Ir pirmadienį ės varžybos labai geras sumanymas! Motyvuoja po savaitgalio eiti į darželį, dėkojame organizatorėms  4u.gif
*

kokios varzybos? papasakokit placiau?
Rasytce
QUOTE(ziemapuke @ 2012 01 14, 02:37)
Šaunu, kad pradėjo vaikučius vesti į lauką
Ir pirmadienį ės varžybos...................

ooo taip, net nustebus likau, kad 2 k iseiles vede i lauka - pazanga biggrin.gif

o kas per varzybos? g.gif
Dodže
QUOTE(Rasytce @ 2012 01 14, 16:09)
ooo taip, net nustebus likau, kad 2 k iseiles vede i lauka - pazanga biggrin.gif

o kas per varzybos?  g.gif
*

Futboliuko, labai fainos varžybos, vaikams patinka. smile.gif
Edičiuks
QUOTE(Dodže @ 2012 01 16, 11:22)
Futboliuko, labai fainos varžybos, vaikams patinka. smile.gif
*

Vaikams patinka vien tai, kad juos į lauką išsiveda... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.