Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išvažiuojamieji banketai, furšetai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Jurgitar
Sveikos. Organizuojam 10 m. klases susitikimą, kuris vyks laive Kauno mariose. Esu atsakinga už maistą. Gal galite patarti kur Kaune apsimoka užsisakyti maistą išsivežimui? Kad būtų ką valgyt ir kaina padori smile.gif
Lotavita
Restoranas "Timėjas" thumbup.gif
rimic
Sveikos supermamytes,

gal kam teko naudotis isvaziuojamuju banketu paslaugomis? Ar turite atsiliepimu apie tai? gal turite kokiu patarimu?

Aciu atsakiusioms.
saulyteee
QUOTE(rimic @ 2008 08 01, 09:06)
Sveikos supermamytes,

gal kam teko naudotis isvaziuojamuju banketu paslaugomis? Ar turite atsiliepimu apie tai? gal turite kokiu patarimu?

Aciu atsakiusioms.
*

Mane irgi tokia informacija domintų...? 4u.gif
kristalė
Laba, man teko susidurti su Berneliu uzeigos organizuojamais isvaziuojamaisiais banketais. Lb graziai serviruoja stalus ir maistas lb skanus. Tikrai verta
saulyteee
[quote=kristalė,2008 08 06, 12:10]
Laba, man teko susidurti su Berneliu uzeigos organizuojamais isvaziuojamaisiais banketais. Lb graziai serviruoja stalus ir maistas lb skanus. Tikrai verta
*

[/quot
o kokios maždaug kainos?
4u.gif
rimic
Isties, kokios mazdaug kainos? Kiek zmoniu buvo ? Ar kokybiskas maistas?
Šlapdriba
QUOTE(rimic @ 2008 08 06, 21:43)
Isties, kokios mazdaug kainos? Kiek zmoniu buvo ? Ar kokybiskas maistas?
*

Labai gražius banketus ir furšetus rengia "Mažoji Ragainė". Maistas tikrai labai skanus ir gražus.. Prisimenu tą didelę lydeką.. Niam smile.gif Visiem patiko..

Kam įdomu - pasiskaitykit. Banketai ir furšetai Vilniuje, gerom kainom (bent jau man) :

http://www.mazojiragaine.lt/paslaugos.html
NeverMore
Nezinau del isvaziuojamu banketu, bet nuostabius banketus paruosia Verkiu parko Vilniuje kavine... Ten net ledo skulpturas galima uzsisakyti thumbup.gif tikrai verta aplankyt ju internetini puslapi ir foto paziruet wub.gif
rusaite
reikia ziureti kokius atstumus bus maistas vezamas, naturalesniu( turiu omeni, be kokiu priedu) patiekalu labai toli vezti nevertetu schmoll.gif
Beautiful Life
Nesenia sventem gimtadieni kavineje "Burita" Zveryne (berods Mickeviciaus g.), maciau reklamine iskaba, kad ruosia isvaziuojamus banketus, fursetus. Saleje stalo papuosimas patiko, beje kiek zinau, jie patys ir saldumynus gamina. Del kainu, deja nieko pasakyti negaliu
gamtos stebuklas
kaip manot, 30iai zmoniu, su karstais patiekais(2vnt), uzkandziais, salotom ir pan. kiek kainuotu ax.gif mazdaug nors, gal kuri jau uzsakinejot? blush2.gif
pupune
Mane domintų maždaug kokios kainos "mažojoj ragainėj" visokių užkandukų, kad paimti kelis padėklus, įdomu ar labai brangu? g.gif
Arba gal galite pasiūlti kur skanu ir nelabai brangu? smile.gif
Austeja7
pacia didziausia patirti isvaziuojamuju banketu organizavime LT turi "TAURAKALNIS":
daugiausiai apmokytu ir patyrusiu zmoniu ir daugiausiai irangos, inventoriaus...

man tenka daznai samdyti juos tiek prabangiems aukstuomenes pokyliams tiek paprastiems imoniu ar privatiems vakareliams gamtoje.

svarbiausia kad maistas yra labai labai labai skanus, o kainos tikrai ne pacios didziausios (nors ir ne pacios maziausios).

bet jei norite pigaus varianto, imkite kazkieno cia pasiulyta "mazaja ragaine" - irgi neblogai pakankamai...
rasamama
QUOTE(Austeja7 @ 2010 08 30, 22:36)
pacia didziausia patirti isvaziuojamuju banketu organizavime LT turi "TAURAKALNIS":
daugiausiai apmokytu ir patyrusiu zmoniu ir daugiausiai irangos, inventoriaus...

man tenka daznai samdyti juos tiek prabangiems aukstuomenes pokyliams tiek paprastiems imoniu ar privatiems vakareliams gamtoje.

svarbiausia kad maistas yra labai labai labai skanus, o kainos tikrai ne pacios didziausios (nors ir ne pacios maziausios).

bet jei norite pigaus varianto, imkite kazkieno cia pasiulyta "mazaja ragaine" - irgi neblogai pakankamai...
*

saunu, kad yra patarianciu .mes savo sventei taip pat ieskojome, kad kas nors atveztu maista, bet susidureme su atstumo problema.svente vyko dzukijoje,tai vezantieji iskele kainas .nemazai geru atsiliepimu isgirdau apie firma "svente jums"
kadangi aplinkybes priverte ieskoti sodybos su maitinimu, tai ir uzsisokeme"laimos vila' lazdiju rajone.pazadetu, savo puslapyje reklamuotu paslaugu nebuvo nei puses, o maisto kokybe prasta ir labai mazai, seimininkai viena kalba, kita daro.pries tai niekur neradome jokiu atsiliepimu apie sia sodyba.jeigu ka nors domins apie tai, parasysiu.
Envuke
QUOTE(rasamama @ 2010 09 01, 11:32)
saunu, kad yra patarianciu .mes  savo sventei taip pat ieskojome, kad kas nors atveztu maista, bet susidureme su atstumo problema.svente vyko dzukijoje,tai vezantieji iskele kainas .nemazai geru atsiliepimu isgirdau apie firma "svente jums"
kadangi aplinkybes priverte ieskoti sodybos su maitinimu, tai ir uzsisokeme"laimos vila' lazdiju rajone.pazadetu, savo puslapyje reklamuotu paslaugu nebuvo nei puses, o maisto kokybe prasta ir labai mazai, seimininkai viena kalba, kita daro.pries tai niekur neradome jokiu atsiliepimu apie sia sodyba.jeigu ka nors domins apie tai, parasysiu.
*

Mane domina, kas jums nepatiko?
Almera
pabandykit www.aurimona.lt Mums ziauriai patiko... ta prasme, tiesiog skanu.
retancike
Norėčiau paklausti, ar teko kam nors šventėms užsakineti maistą, kur skelbiasi - gaminame ivarioms progoms maista - farsiruotos žuvys, vistos ir t.t., pristatom i vieta. Teks siek tiek namie ruosti svente, bet labai nenoriu virtuveje kuistis, tai galvoju, gal galima kai ka uzsisakyti. Rupi kokybe, kaina ir visa kita smile.gif
Pasidalinkite patirtim.
Lotyna
Aha, apie Mazaja Ragaine ir as tik gerus atsiliepimus girdejus drinks_cheers.gif
retancike
QUOTE(retancike @ 2010 10 03, 18:00)
Norėčiau paklausti, ar teko kam nors šventėms užsakineti maistą, kur skelbiasi - gaminame ivarioms progoms maista - farsiruotos žuvys, vistos ir t.t., pristatom i vieta. Teks siek tiek namie ruosti svente, bet labai nenoriu virtuveje kuistis, tai galvoju, gal galima kai ka uzsisakyti. Rupi kokybe, kaina ir visa kita smile.gif
Pasidalinkite patirtim.
*

Veiksmas butu Kaune
Japoniene
QUOTE(retancike @ 2010 10 04, 18:54)
Veiksmas butu Kaune
*

Topolis visai neblogai gamina.
maumute
QUOTE(retancike @ 2010 10 03, 20:00)
Pasidalinkite patirtim.
*

Ir man tokia pati problemele. Domina Vilniuje esantys pasiulymai.
ramune82
KLAIPEDOJE GAL KAS ZINOTE???BUCIAU DEKINGA?ARBA KLAIPEDOS RAJONE????ACIUUUU
JURJUR
Gal kas iš čia buvo užsisakę, kainos lyg mažesnės nei "Mažojoj Ragainėj"
http://www.maistasnamo.lt/
*Pati*
Mane taip pat domina maisto uzsakymas Kaune, tikrai nerizikuosiu uzsakinet pagal skelbimus, kazkaip baisu del kokybes unsure.gif juolab mazi vaikai valgys. Todel dairausi kavines-restorano su vardu, kad atsakytu uz gaminiu kokybe ir aisku kaina protinga gerai butu bigsmile.gif Pasidalinkit gerais atsiliepimais 4u.gif
maziulele
QUOTE(*Pati* @ 2011 04 22, 12:24)
Mane taip pat domina maisto uzsakymas Kaune, tikrai nerizikuosiu uzsakinet pagal skelbimus, kazkaip baisu del kokybes  unsure.gif  juolab mazi vaikai valgys. Todel dairausi kavines-restorano su vardu, kad atsakytu uz gaminiu kokybe ir aisku kaina protinga gerai butu  bigsmile.gif  Pasidalinkit gerais atsiliepimais  4u.gif
*

kaune kiek žinau skaniai daro Kregždutė, esanti prie Sporto halės. Visada per darbovietės didesnius baliukus iš ten užsisakom
gaga99
QUOTE(ramune82 @ 2011 04 11, 19:50)
KLAIPEDOJE GAL KAS ZINOTE???BUCIAU DEKINGA?ARBA KLAIPEDOS RAJONE????ACIUUUU
*

gal ir paveluotai bet gal kam nors pravers, klaipedoje uztikrintai tuo klausimu dirba biskvitas, yra liepojos gatveje.uzsakineti neteko, bet dalyvavau ne viename ju organizuotame fursete, labai skanu, maistas kokybiskas ir estetiskas.kiek klausinejau kainos padorios. thumbup.gif
irutė27
Sveiki, gal kam teko girdeti ar susidurti su kinu maistu. Gal yra koks kinas kuris turi iranga ir galetu atvaziuot i sodyba prakept maisto vietoje. Klaipedoje ar rajone 4u.gif
jrutukas
Mes tai per organizacijos išvažiuojamąjį seminarą samdėm "Maisto barą". (www.maistobaras.lt) Paliko gerą įspūdį tiek skanus maistas, tiek fainas personalas smile.gif
rima_z
Sveiki. norejau savo sodyboje atsvesti jubilieju ir kadangi jis viena karta toks buna(kaip ir visi), paieskojau internete ir palyginau kainas, asortimenta ir labiausiai patiko bei tiko UAB Abasta (www.abasta.lt). Jie atvaziavo,trumpai pasitarem ko as noreciau, pasiule savo ideju ir kartu surengem mano grazia svente. Viskas patiko, dziaugiuosi, todel nusprendziau apie juos ir parasyti.
chrustik
Sveiki , gal ką galite parekomenduoti Panevėžyje ? Nemaniau ,kad taip sudėtinga rasti unsure.gif
zypetra
labai geras maistas už normalią kaina pas virtuvės šefą Viktorą Baravyką, realiai teko tuo įsitikinti - ir skanu ir gražiai papuošta. O maistą galima užsisakyt dideliai šventei, tiek ir į namus savo svečiam, kiek žinau. Apie jį galima rasti www.banketai24.lt
Jolatcka
Man patinka “Sushi Express“ sushiai laaaaabai skanūs, beto kainos yra labai prieinamos… Nekartą įmonė, kurioje aš dirbu, iš jų užsisakė išvažiuojamus banketus. thumbup.gif
tpsvca
Tikrai galiu tik geru žodžiu atsiliepti apie banketai24.lt. Maistas gardus ir šviežias. Šefas Viktoras labai mielas žmogus. Aptarnavimas aukščiausio lygio.

Mūsų šventę tikrai papuošė ir nuėmė labai daug galvaskausmio.
Andraja
Savo gimtadienį švenčiau CanCan picerijoje. Maistas buvo skanus ir malonus aptarnavimas, todėl vyro gimtadieniui darbe užsisakėme maistą atvežti iš jų. Kokybės ir kainos santykis nenuvylė nei švenčiant kavinėje nei užsisakius išvežamąjį banketą. Kas geriausia, kad vakarėlį gali surengti bet kurioje vietoje, kavines turi visoje Lietuvoje bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.