Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas ir temperatūra
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Kuosma
Sveikos mielosios nėštukės smile.gif

esu antrame mėnesyje nestuke.gif , jau keletą dienų laikosi pakilusi temperatūra 37,8-38... schmoll.gif pas gydytoją keliausiu tik 08 04d. .. Nerimauju kodėl temperatūra pakilo ir laikosi... verysad.gif lyg nebuvo kur ir pasalti... O gal tai normalu?
Fudzijama
Tikrai tokia temperatura nestuke.gif jau per auksta, nera normalu ir virs 38 netgi pavojinga vaisiui... Kuo skubiau kreipkis i gydytojus, nelauk tos 08-04 dienos schmoll.gif
Edora
O kokia temperatūra yra normali? Man 11 savaičių, temperatūra - lygiai 37.
Fudzijama
Nezinau tiksliai, kur ta riba normali-nenormali, bet manau, kad virs kokiu 37,4-37,5 neturetu pakilti, jei viskas gerai g.gif
Kuosma
Na, siandien apsilankius pas gydytoja, ji pasake, kad lb nerimauti nereiktu ir kad kreipciausi i seimos gydytoja, kad ieskotu priezasciu tokiai temperaturai...Pasiziurejo ir echo...viskas kaip ir gerai..na, jei dar nekris temp. arbatu pagalba, tai patare "musti" paracitamoliu...
saullytia
man irgi kazkur nestumo pradzioje visa menesi laikesi vienoda temperatura, 37 ar 37,2 aukstesne nepakildavo zemesne irgi, kadangi esu labai jautri temperaturai nors viena dalis ir as jau jauciu, ligonis pasidarau, tai labai ta menesi kankinausi, ejau pas daktare bet ji pasake kad taip gali but ir su laiku praeis, taip ir buvo pirmam trimestrui baigiantis praejo ir viskas dabar normalu smile.gif
vave
Sveikos,
man 16sav - ir visa nestumo laika turiu temperaturos +37.
Gydytoja sake, jog iki 37.4 yra normali nesciosios temperatura, JEIGU nera jokiu kitokiu priezasciu, tokiu kaip uzdegimai, taksoplazmozes (siuo klausimu yra visos nesciosios siunciamos darytis tyrimu).
Taip kad issityrus ir neradus daugiau jokiu priezasciu, laikoma, jog viskas ok.
O tokia temperatura sukelia hormonai.

Sekmes smile.gif
dmb
kaip jūs jaučiatės, kai laikosi temperatūra. man apie +37, kaip ir priklauso,bet jaučiuosi apspangusi, lyg peršalus. nežinau ar čia normalu. pas daktare pirmai apžiūrai užsirašiau pirmadienį.
FEMIP
aš su 37 irgi jaučiuosi prastai. Gydytoja sako, kad 37 normalu, o jaustis kaip peršalus nenormalu. Bet aš nelabai įsivaizduoju kaip galima gerai jaustis turint temperatūros? Ir taip jau trys savaitės.
dmb
QUOTE(FEMIP @ 2008 09 18, 12:30)
aš su 37 irgi jaučiuosi prastai. Gydytoja sako, kad 37 normalu, o jaustis kaip peršalus nenormalu. Bet aš nelabai įsivaizduoju kaip galima gerai jaustis turint temperatūros? Ir taip jau trys savaitės.
*

aš ir pati nesuprantu ar čia peršalimas ar šiaip bloga savijauta. paranoja kažkokia dabar... visko bijau verysad.gif
*Pati*
Visa nestuma stabiliai 37.1
eegl
as tai buvau 3 savaiciu nestuke.gif kai prasidejo vakarais saltkretis vis galvojau kad persalusi nes nezinojau kad jau laukiuos,jautrumas kvapams tai kai ilgiau dirbdavau manau kad pervargusi esu ir kad galbut kabinasi gripas nes labai jau mane megsta tie persalimai....bet po savaites tokiu pasijautimo prastai susivokiau kad kaskas negerai taip suzinojau kad laukiuos o temperatura nekrito vis laikesi ir svyravo nuo 36,8 iki 37.9 bet pas mane buvo nestumo patalogija ar kaskas panasaus turejau cista kai ja isoperavo 10 nestumo savaite tai viskas potruputi stojo ivietas ir temperatura 36.6 ir toksikoze liovesi po poros geru savaiciu ax.gif tik pilvukas kankino nes po operacijos buvo labai jautrus nes pjaustytas doh.gif blink.gif nu bet dabar augam dideli ir labai judrus biggrin.gif nestuke.gif wub.gif
Akvilexxx
QUOTE(FEMIP @ 2008 09 18, 11:30)
*

Man ir kelis kartus buvo 37-37,1 ir aš neįsivaizduoju kaip galima jaustis gerai doh.gif kažkos drebulys imdavo, iš kart jaučias tokia temperatūra, o kad ne peršalimas tai gi matai, jei daugiau niekas nesidaro, nei sloga nei gerkle. Man pvz taip buvo tik vakarais ax.gif
katuksss
Man irgi temperatura 37-37,1. Ir su pirmu vaikeliu taip buvo iki 2 menesiu 4u.gif
Fajeta
Pasakoju kaip man buvo:

Ta savaite, kai turejau susirgti- nesusirgau. praejo gal 3-4 dienos, pakilo temperatura iki 37.1
Va tada ir pagalvojau kazkaip, kad gali buti nestuke.gif , paskui pasidariau NT ir akurat thumbup.gif thumbup.gif

Skorpione
Merginos ,o jusu temp. 37, tai normaliai matuojant ar cia BT?

Nes as siuo metu tik bandau isiaiskinti ar laukiuos, nes ilgokai veluoja, tai BT svyruoja +- 0,1 apie 37.
katuksss
QUOTE(Skorpione @ 2008 09 24, 16:13)
Merginos ,o jusu temp. 37, tai normaliai matuojant ar cia BT?

Nes as siuo metu tik bandau isiaiskinti ar laukiuos, nes ilgokai veluoja, tai BT svyruoja +- 0,1  apie 37.
*

normaliai matuojant 4u.gif
Buba
Man irgi laikosi temperatūra 37-37,2. Gydytoja sakė, kad tai normalu.
§§§ZIVILIUKAS§§§
Aš buvau peršalusi ir gerklę paskaudėjo, nosis bėgo... Po kokios savaitėlės tai praėjo, bet liko 37,6 temperatūra. Tada vidaus daktaras pasakė, kad reikia gerti antibiotikus, tikriausiai angina, uždegimas, prasidėjo. Tai sugėriau pakelį (4 dienas) Ospamox. Jis penicilino grupės, tai lyg ir nekenksmingas... Ir nukrito ta temperatūra iki 37,1... O va dabar jau 3 dienelė po to mano pasveikimo ir temperatūra vėl kilstelėjo iki 37,5. Net nežinau, ką daryti verysad.gif . Ar važiuoti pas savo gydytoją su vaikeliu, kad mus apžiūrėtų, ar tiesiog laukti eilinio vizito kitos savaitės pradžioje? Kažkaip nelabai gerai čia su ta mano temperatūra, bet aš beveik visada ją aukštesnę turėdavau, tai gal čia mano norma?
Akvilexxx
QUOTE(§§§ZIVILIUKAS§§§ @ 2008 10 01, 10:32)
Aš buvau peršalusi ir gerklę paskaudėjo, nosis bėgo... Po kokios savaitėlės tai praėjo, bet liko 37,6 temperatūra. Tada vidaus daktaras pasakė, kad reikia gerti antibiotikus, tikriausiai angina, uždegimas, prasidėjo. Tai sugėriau pakelį (4 dienas) Ospamox. Jis penicilino grupės, tai lyg ir nekenksmingas... Ir nukrito ta temperatūra iki 37,1... O va dabar jau 3 dienelė po to mano pasveikimo ir temperatūra vėl kilstelėjo iki 37,5. Net nežinau, ką daryti  verysad.gif . Ar važiuoti pas savo gydytoją su vaikeliu, kad mus apžiūrėtų, ar tiesiog laukti eilinio vizito kitos savaitės pradžioje? Kažkaip nelabai gerai čia su ta mano temperatūra, bet aš beveik visada ją aukštesnę turėdavau, tai gal čia mano norma?
*

Manau, kad geriau nueik pas gydytoją dėl ramybės, tegu pažiūri, blogiau nebus mirksiukas.gif o šiaip tai gal ir aukštoka 37,5 kaip nėštumui g.gif
emmmi
man irgi laikosi jau antra diena temperatura 37,2-37,4 sian pasidariau testuka..teigiamas, tai nezinau ar cia slogai priklijuot ta temperatura, ar nestuke.gif ?
labai nerimauju.. verysad.gif
Tian
mums jau 6 savaitele eina, o tempetatura apie 37 ir nei krust, saltis krecia, tai irgi isisukus i 5 salikus sedziu darbe blink.gif unsure.gif

zose123
37.0-37.6 temperatura nesciajai yra normalu, ir jausti saltkreti ir buti kaip apspangus, viskas yra normalu, tiesiog taip organizmas reaguoja i nestuma, veliau viskas praeis
Tian
QUOTE(zose123 @ 2008 12 11, 12:33)
37.0-37.6 temperatura nesciajai yra normalu, ir jausti saltkreti ir buti kaip apspangus, viskas yra normalu, tiesiog taip organizmas reaguoja i nestuma, veliau viskas praeis
*

o siandien koks saltkretis uzejo, galvojau susalau baisiausiai doh.gif
siaubas, ir kaip zinot iki kiek dar gali sedet darbe, o kada jau lovoj reikia gulet... blush2.gif
reiks nesiotis termometra i darba blush2.gif
Busiuke
Man siandien irgi temperatura pakilo 37.0-37.4 unsure.gif is pradziu issigandau, kad busiu pasigavusi kokia bacila, bet veliau visagalis internetas ir gydytoja nuramino, kadangi apart lengvo drebuliuko ir apsunkusiu akiu jokiu persalymo simptomu nejauciu smile.gif Bet, kad ramiau jausciausi, visvien geriu arbata su citrina ir meduti smaliziauju blush2.gif
brigge
Labukas visom nestuke.gif va pas mane tokia pati problemele mum jau 11 savaitėliu, bet jau 5 diena temperatura laikosi 37.2-37.5 nepadeda nei homeopatiniai vaistukai nuo persalimo ir temperaturos nei arbatu begalybe verysad.gif siandiena neapsikentus paskambinau savo daktarytei, tai ryt keliausiu priduoti slapimo ir kraujo tyrimu. sake kad tokios temperaturos laikymasis tiek laiko greiciausiai reiskia jog organizme yra infekcija fear.gif kazkaip nesmagu pasidare. dar ir pilvuko apacia taip nemaloniai diegia verysad.gif na lieka tik laukti rytojaus ir tiketis jog viskas bus ok smile.gif
Neri-meri
Sveikutes 4u.gif
Mum jau prasidėjo 14 sav. 13sav, pajutau gerklės perštėjimą, o kitą dieną krėtė drebulys. Pasimatavus tempertūrą buvo 37,7 ir taip iki 38, 3t. Nuvykau tą pačią dieną pas gydytoją. Paskyrė antibiotikų ir liepė gert daug arbartų bei paracetamolio. Taip ir dariau. Visą naktį pradrebėjau nuo šaltkrečio. Kitą dieną atsikėliau ir jokios temperatūros, normali, kokia ir turi būti žmogaus, o gerklę vis perštėjo. Taip ir likau nesupratus, kaip taip gali ryškiai šokinėti temperatūra nuo didžiausių drebėjimų kūno iki visiško nebuvimo. Po kelių dienų eisiu pas šeimos gydytoją ir bandysiu aiškintis, kaip taip gali būti. g.gif
atide1985
sveikos 4u.gif
as jau 28savaites, kai laukiuosi.. Vakar pasidare lb karsta, pasimatavau temperatura tai 37 buvo.. Siandien jau normali. Kazin ar tai normalu? g.gif
pugaliuks
Man jau 5 savaitė kaip nestuke.gif atvirai pasakius, kankina temperatūra unsure.gif nepakyla daugiau nei 37,2 ir nenukrenta mažiau nei 36,9 doh.gif Buvau pas gydytoją, nes jau maniau, kad sergu (dar ir sloga su kosuliu buvo prisipaišius, bet praėjo). Gydytoja nuramino ir pasakė, kad tai normalu. cool.gif Temperatūra gali praeiti iki 2 nėštumo mėnesio, bet dažniausi atvejai yra, kad organizmas pripranta prie tokių permainų ir ta aukštoka temperatūra laikosi iki nėštumo pabaigos smile.gif Beje, ar antibiotikai nėštumo metu nėra pavojinga ? blink.gif
tindiriushka
QUOTE(Tian @ 2008 12 11, 17:52)
o siandien koks saltkretis uzejo, galvojau susalau baisiausiai doh.gif
siaubas, ir kaip zinot iki kiek dar gali sedet darbe, o kada jau lovoj reikia gulet... blush2.gif
reiks nesiotis termometra i darba blush2.gif
*

aš jau turiu stalčiuje.. bet man ir gerklę skauda.. tai matyt nebūtinai dėl nestuke.gif gal peršalau..
IvanVaida
QUOTE(pugaliuks @ 2009 09 21, 12:25)
Man jau 5 savaitė kaip  nestuke.gif  atvirai pasakius, kankina temperatūra  unsure.gif nepakyla daugiau nei 37,2 ir nenukrenta mažiau nei 36,9  doh.gif  Buvau pas gydytoją, nes jau maniau, kad sergu (dar ir sloga su kosuliu buvo prisipaišius, bet praėjo). Gydytoja nuramino ir pasakė, kad tai normalu.  cool.gif Temperatūra gali praeiti iki 2 nėštumo mėnesio, bet dažniausi atvejai yra, kad organizmas pripranta prie tokių permainų ir ta aukštoka temperatūra laikosi iki nėštumo pabaigos smile.gif Beje, ar antibiotikai nėštumo metu nėra pavojinga ?  blink.gif
*

Na ir kaip dabar su tavo temperatura, praejus beveik 2 menesiams? Nebepykina jau kaip anksciau? Tuoj bus 3 savaites kaip kankinu, pykina. Esu 7,5 sav. nescia ir nezinau, kada tie nemalonus pojuciai praeis.. verysad.gif
Arie_
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif
siandien ir man pakilo temperatura 37-37.5 truputi susirupinau, bet geriu ramuneliu arbata su meduciu, tikiuosi kad praeis viskas ir nebus didesniu problemu. nes apart drebulio ir akiu sunkumo, kitu pozymiu kaip ir nera.
Susapnuota
Sveikos, ir as uzvakar apturejau tempa vakare iki 38,2 doh.gif paracetamolio isgeriau,numuse iki 37,3 bet uz valandos vel pakilo iki 37,8 unsure.gif Ir laikesi visa nakti...paryciui susitvarke pati. Jau antra diena normali, auksciau 36,7 nepakyla.
Tik persti gerkle kartais,pakosciu del to... Gal siaip persalimas + nuovargis, nes buvau ka tik is keliones g.gif

Man man pagal mmm 8 sav. , pagal echo 6 ax.gif
Taip bijau kad galejau pakenkti leliukui su tokiu karsciavimu unsure.gif
Skambinsiu ryt ginei .

Butu neblogai, kad mamytes kurios persirgo nestumo metu, ir pagimde, parasytu ar atsiliepe kaip nors vaikuciams rolleyes.gif
Indre2082
Sveikos mamytes, esu naujoke vardu Indrė. Laukiuosi nestuke.gif , jau 14 savaiciuke, ir mane nubere unsure.gif . Atsirado deme ant rankos, o po keliu dienu nubere visa kakla. Buvau pas savo gydytoja tai tavagilio israse, bet man jis nepadeda, tai nebezinau ka bedaryt g.gif .
Dizaster
QUOTE(Indre2082 @ 2009 12 10, 15:49)
Sveikos mamytes, esu naujoke vardu Indrė. Laukiuosi nestuke.gif , jau 14 savaiciuke, ir mane nubere unsure.gif . Atsirado deme ant rankos, o po keliu dienu nubere visa kakla. Buvau pas savo gydytoja tai tavagilio israse, bet man jis nepadeda, tai nebezinau ka bedaryt g.gif .
*

Eiti pas gydytoja ir vel, nes berimo priezasciu gali buti 100+1..Pradedant alergija, baigiant kepenu veiklos sutrikimu, ir per foruma cia kitos mamos tikrai nepades, o laukimas gali padaryti zalos. Todel geriau bek pas koki gera daktariuka.
rojukas
Viso nestumo metu sirgau, net kelis kartus...temperatura vis pakildavo ir svyruodavo tarp 37 ir 38 smile.gif tad paklausus daktares ka daryti ji atsake labai paprastai... jei temperatura iki 38 tuomet ja reikia persirgti...jokiu vaistu tik arbateles, medus ir lova. bet jei virs 38 tuomet isgerti tablete paracetamolio, taciau ir juo piknaudziauti nereiketu. o taip pat reiketu atsizvelgti ir i tai kiek savaiciu jusu leliukui.nes kol jis/ji vystosi vaistai turetu buti jusu priesas... smile.gif
astulka1
o man dabar visai keista su ta temperatura... g.gif
viena vakara labai troskino, tai nespejau piltis geriamo vandens i stikline - tai jau imdavau buteliuka tiesiai is saldytuvo ir jau po trecio gero gurksnio suprasdavau kad tuoj turesiu bedu su gerkle;
taip ir buvo, pradejo "nieztieti" gerkle, tada ir kosetis norisi, nosis uzgulo, akys skauda ir visa kuna pila karstis... o temperatura 36,6..... unsure.gif
tai kai cia yra dabar? jauciuosi begalo silpnai, o temperatura 36,6 - termometras sugedo...? bet matuojuosi tuo su gyvsidabriu... verysad.gif
vika0717
Sveikutes, mums jau 9 savaites, ir jau trecia diena kamuoja sloga, drebuliukas ir temperatura 37.2.. unsure.gif , savijauta tikrai nekokia, pavakary pablogeja, kiek skaiciau,kad nestumo metu tai normalu, bet gal visgi reiktu pasirodyti seimos gydytojui.. verysad.gif
vanesa9
QUOTE(vika0717 @ 2010 04 06, 16:11)
Sveikutes, mums jau 9 savaites, ir jau trecia diena kamuoja sloga, drebuliukas ir temperatura 37.2.. unsure.gif , savijauta tikrai nekokia, pavakary pablogeja, kiek skaiciau,kad nestumo metu tai normalu, bet gal visgi reiktu pasirodyti seimos gydytojui.. verysad.gif
*

man irgi taip buvo, tik temperatura uzkildavo iki 37,5 net mirksiukas.gif o is pat pradziu maniau kad gripas puola, ir drebulys ir temperatura pastoviai virs 37 buvo, net gerkles skausma issigalvojau, gripekso prisipirkau, o pasirodo nestuke.gif lotuliukas.gif
astulka1
QUOTE(vanesa9 @ 2010 04 07, 11:38)
man irgi taip buvo, tik temperatura uzkildavo iki 37,5 net  mirksiukas.gif o is pat pradziu maniau kad gripas puola, ir drebulys ir temperatura pastoviai virs 37 buvo, net gerkles skausma issigalvojau, gripekso prisipirkau,  o pasirodo nestuke.gif  lotuliukas.gif
*

aha, ir as taip pat.... per pirmasias nestumo savaites maniau, kad gripas, vis geriau ir geriau voskiu vaisu, kad ta temperatura numesti, ale niekaip, kai tik suzinojau, kad laukiuosi, iskart viska meciau.... juk negalima, ypac "Gripex", bet jei jums 9 savaites, gal visdelto nueikit pas gydytoja.... g.gif
maza saulyte
as ir vaiksciau visa siltutele. iprastai budavau vos vesesne, o dabar silta. kraujo juk daugiau, cirkuliacija..ir silciau mazyliui reikia smile.gif))svarbu gerai jaustis, nes reikia atskirti kur jau pradedi sirgti ar uzdegimas koks
bounty
QUOTE(vanesa9 @ 2010 04 07, 10:38)
man irgi taip buvo, tik temperatura uzkildavo iki 37,5 net  mirksiukas.gif o is pat pradziu maniau kad gripas puola, ir drebulys ir temperatura pastoviai virs 37 buvo, net gerkles skausma issigalvojau, gripekso prisipirkau,  o pasirodo nestuke.gif  lotuliukas.gif
*

Pas mane tas pats buvo. Dar kol nezinojau, kad nestuke.gif vyras sakydavo, kad as as degu ir kad sergu. Po to isaiskejo, is kur cia mano tokia temperatura lotuliukas.gif O po pirmo trimestro ir ta temperatura nukrito mirksiukas.gif
helen
Suprantu, kai pakyla temperatūra nėštumo pradžioje ir laikosi iki 37, čia normalu. bet kas su manimi darosi? ir kaip tyčia per savaitgalį. temperatūra iki 38,9, antrą kartą išgeriau paracetamolio, iš ryto buvo lyg gerai, o dabar vėl kyla. esu 7 mėn. kam taip buvo? o kaip ta temperatūra gali pakenkti vaikui? rytoj eisiu pas gydytoją, bet nejaugi čia virusas ir reikės antibiotikus gerti. o čia dar baisiau sad.gif taip tikėjausi, kad čia vienos dienos dalykas ir viskas praeis. bet še tau. verysad.gif
tigrajulija
Sveikos, mielosios! mums 5 savaiteles ir nuolat temperatura buvo 37.3 ir siandien buvo tokia pat diena,o vat dbr nukrito iki 36.5, bijau kad kas mano pumpureliui pasidare verysad.gif nes ir taip nelabai gerai vystosi verysad.gif
kaip jums buvo? ar turi visad teperatura aukstesne laikytis? ar nieko blogo kai nukrenta?
labai pergyvenu ... verysad.gif
drakoncikas
man is pradziu atsirado gerkles skausmas, o poto pakilo temperatura iki 37 ir laikesi visa antraja nestumo puse. Galvojau, kad ta skaudanti gerkle duoda man ta temperatura, bet klydau - tai buvo nestumine. Kai pagimdziau, temperatura iskart dingo su gerkles skausmu... smile.gif
tigrajulija
man diena 37.1, o vakrais apie 36.7-36.8. nu tikiuosi kad nieko cia baisaus. as zinau, kad nesciosios turi buti apie 37, kadangi per ovuliacija pakyla visad temp. ir kai pastoji ji laikosi, tik va issigandau kai manoji nukrito blush2.gif
Whagati
nestuke.gif temperatūra iki 37,5 yra normalu, vėliau - jei daugiauk reikia ušti paracetamoliu, čia taip man patologiniame sakė mirksiukas.gif
Dezdemona*
Zinau tik tiek, kad budavo mazdaug 37.1 temperatura pastovi mano nestumo metu (nors retai matuodavau - nematau prasmes), tik pora kartu ziema uzkilo didesne - bet vistiek jokiu vaistu nevartojau, gerkle skalavau su druska, kompresus dejau, o nuo temperaturos liepziedziu arbatos su medumi gerdavau - praejo bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.