Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lygink ir laimėk!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Gaziulka
aciu uz sveikinimus - malonu skaityt rolleyes.gif . Ir pati sveikinuju laimetojas, taip pat Anasko ir Rhealife, uz kuriu foto balsavau, bet jos liko siek tiek toleliau drinks_cheers.gif
bsgess
Aciu uz mums skirtus balsiukus. Nuotrauka buvo nesurezisuota, nes metu senumo smile.gif

Ir sveikinu nugaletojus 4u.gif Uz pirma pati balsavau drinks_cheers.gif:
l'eau
QUOTE(Gaziulka @ 2008 08 24, 11:22)
aciu uz sveikinimus - malonu skaityt rolleyes.gif . Ir pati sveikinuju laimetojas, taip pat Anasko ir Rhealife, uz kuriu foto balsavau, bet jos liko siek tiek toleliau drinks_cheers.gif
*

o kaip jūs pagavot tokį kadrą? konkrečiai apšvietimą?
Rasicka*
user posted imageSveikinimai visoms 3 nugalėtojoms user posted image
Gaziulka
QUOTE(l'eau @ 2008 08 24, 11:17)
o kaip jūs pagavot tokį kadrą? konkrečiai apšvietimą?
*

kad apsvietimas labai paprastas, namines lempos nuo lubu, vakare jau fotografuota. o ten kur ant sienos matosi tokia kaip eglute tai cia jau musu interjeras toks, dizaineres ismyslas, beje labai paprastas - viena lempa matosi ten virs tos rubu kruvos, tai tokios kvadratines 3 vienoj eileje yra, ir kai sviecia, susidaro ta eglute 4u.gif

o kadras tikrai nera 'pagautas' - visiskai surezisuotas. Biguduku gyvenime nenaudoju, teko is seses skolintis ir dar paklaust, kaip juos susukt tongue.gif Apsirengimas irgi - po namus retai taip vaikstau, meskiukas tycia numestas. Rubu kruva gal tik autentiska biggrin.gif cool.gif
JulieTa
Kažkodėl man jūreivio gryžimas unikalus vistiek thumbup.gif
Omrum
user posted image

user posted image

user posted image
balsavau už šitas cool.gif

sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daluta
SVEIKINIMAI KONKURSO NUGALĖOJOMS!!! 4u.gif
Mano balsiukai atiteko pirmos ir trečios vietos nuotraukoms wub.gif wub.gif wub.gif , o trečiasis-Džeksono antrininkui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Valerija
QUOTE(l'eau @ 2008 08 23, 03:01)
taip pat įdomu ar po kiaušinio teko mest lygintuvą von ar atsiplovė? g.gif
*

ne neišmečiau lygintuvo, po fotosesijos vienu brūkštelėjimu su medine mentele nusiėmė biggrin.gif , o kliaušinį tai tikrai kepiau ant lygintuvo, reikėjo suktis labai geritai, nes po minutės jau buvo iškepęs ax.gif

Dėkui labai visiems balsavusiems, tikrai nesiikėjau tiek daug balsų surinkti, nes jau buvau pradėjusi gailėtis, kad pakeičiau nuotrauką......
Prieštai guvau įdėjusi su mergyte velkanšia senovinį lygintuvą, bet kadangi atsirado panaši nuotrauka doh.gif o taip norisi dalyvauti su išskirtine nuotruka.... biggrin.gif

Ir žinoma didžiausi sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif
Rituxx
Dideliausi sveikinimai nugalėtojoms thumbup.gif 4u.gif ir didelis dėkui už man atiduotus balsiukus 4u.gif rolleyes.gif aciuks.gif

dabar laukiam kito konkurso rolleyes.gif
Terija:)
QUOTE(Valerija @ 2008 08 24, 19:38)
Prieštai guvau įdėjusi su mergyte velkanšia senovinį lygintuvą, bet kadangi atsirado panaši nuotrauka doh.gif  o taip norisi dalyvauti su išskirtine nuotruka.... biggrin.gif 

Dėl tos pačios priežasties savo ištryniau mastau.gif
Chanson
QUOTE(Valerija @ 2008 08 24, 21:38)
ne neišmečiau lygintuvo, po fotosesijos vienu brūkštelėjimu su medine mentele nusiėmė biggrin.gif , o kliaušinį tai tikrai kepiau ant lygintuvo, reikėjo suktis labai geritai, nes po minutės jau buvo iškepęs ax.gif
*

rimtai? O aš maniau, kad prieš tai jis skrudo keptuvėj bigsmile.gif Šaunuolė, tikrai neblogai išėjo thumbup.gif

QUOTE(Terija:) @ 2008 08 25, 14:57)
Dėl tos pačios priežasties savo ištryniau mastau.gif
*

O gal be reikalo... Kartais būna panašių nuotraukų arba vienodų idėjų. Bet turi kažką tokio ypatingo, kas žavi labiau smile.gif
akvilyte
QUOTE(*Rita* @ 2008 08 25, 23:26)
Kartais būna panašių nuotraukų arba vienodų idėjų.

kai aš sugalvojau kokią fotkę darysiu tai konkurse buvo tik trys berods nuotraukos.. kol viską sufotkijau paruošiau.. atsidarau ogi žiūriu jau garbanė su senu lygintuvu doh.gif susinervijau nes gaunasi taip kad aš pasivogiau idėją.. bet paskui pagalvojau kad kai fotkijau tai tos nuotraukos dar nebuvo ir mano sąžinė švari biggrin.gif taigi ir įdėjau rolleyes.gif
Rustė
atiduodu skolas blush2.gif
medalius jau prikabinau pioneer.gif

user posted image
user posted image VIETA: Vijolė "Jūreivis sugrįžta namo!"
user posted image

user posted image VIETA: Gaziulka "Nusivylusios namų šeimininkės"
user posted image

user posted image VIETA: Pupeliukas "Procesas"
user posted image

user posted image
Rhealife
Ooo, tik dabar užsukau pažiureti balsavimo rezultatų. SVEIKINU nugalejotas, man šios fotkes labai patiko ir už 2 irgi balsavau thumbup.gif

O kad mano nuotraukyte tiek daug balsų gaus net nesitikėjau. Ačiū 4u.gif Kažkas pamenu, sake, kad reklama kvepia, žinokit net nepagalvojau nieko reklamuoti, ir iš vis, prieš išvažiuojant į atostogas, kaip tik apsikrovus lagaminams taip buvau, o tą lygintuva dar į kadrą įkišau. Vaikas nenuorama, pagriebiau pries auto nustatant ir viskas biggrin.gif

user posted image
Chanson
QUOTE(Rhealife @ 2008 08 27, 22:03)
O kad mano nuotraukyte tiek daug balsų gaus net nesitikėjau. Ačiū  4u.gif Kažkas pamenu, sake, kad reklama kvepia, žinokit net nepagalvojau nieko reklamuoti, ir iš vis, prieš išvažiuojant į atostogas, kaip tik apsikrovus lagaminams taip buvau, o tą lygintuva dar į kadrą įkišau. Vaikas nenuorama, pagriebiau pries auto nustatant ir viskas  biggrin.gif

user posted image
*

tai čia vos ne ekspromtu gavosi? bigsmile.gif Šaunuolė!
l'eau
štai ką aptikau - ši nuotrauka šiame konkurse liko paskutinė, o kitame laimėjo bigsmile.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2008 09 01, 19:58)
štai ką aptikau - ši nuotrauka šiame konkurse liko paskutinė, o kitame laimėjo bigsmile.gif
*

otai tau kaip būna drinks_cheers.gif , na ten ir tema kita buvo.

nepapasakojau, kodėl man lyginimas nėra kančia.
turiu garinę lyginimo sistemą (pavadinimo neminėsiu, nenoriu čia reklamuoti).

anksčiau patalynę lygindavau 3h...dabar susisuku per 1h (negaliu nelyginti, kiek bandžiau, negaliu, mama taip išmokino, ir taip jau yra)... garai "praeina" per keturis kartus sulankstytą užvalkalą ir perbraukus kelis kartus išsilygina visos pusės tongue.gif
laukine
sian atsiverciu delfi, ir ka matau

user posted image

primine ta lygintuva dzeksona biggrin.gif

lotuliukas.gif
AgnėM
QUOTE(Rustė @ 2008 09 01, 20:12)
otai tau kaip būna drinks_cheers.gif , na ten ir tema kita buvo.

nepapasakojau, kodėl man lyginimas nėra kančia.
turiu garinę lyginimo sistemą (pavadinimo neminėsiu, nenoriu čia reklamuoti).

anksčiau patalynę lygindavau 3h...dabar susisuku per 1h (negaliu nelyginti, kiek bandžiau, negaliu, mama taip išmokino, ir taip jau yra)... garai "praeina" per keturis kartus sulankstytą užvalkalą ir perbraukus kelis kartus išsilygina visos pusės tongue.gif
*

Man tėvai padovanojo irgi prieš dvi sav. garinę lyginimo lentą yahoo.gif ,geras daiktas ,sutaupai laiko thumbup.gif thumbup.gif
vida/d
QUOTE(laukine @ 2008 09 03, 11:33)
sian atsiverciu delfi, ir ka matau

user posted image

primine ta lygintuva dzeksona biggrin.gif

lotuliukas.gif
*

as ir vakar sita nuotrauka Delfyje maciau ir ta pati pagalvojau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.