aciu uz sveikinimus - malonu skaityt
Aciu uz mums skirtus balsiukus. Nuotrauka buvo nesurezisuota, nes metu senumo
Ir sveikinu nugaletojus Sveikinimai visoms 3 nugalėtojoms
QUOTE(l'eau @ 2008 08 24, 11:17) kad apsvietimas labai paprastas, namines lempos nuo lubu, vakare jau fotografuota. o ten kur ant sienos matosi tokia kaip eglute tai cia jau musu interjeras toks, dizaineres ismyslas, beje labai paprastas - viena lempa matosi ten virs tos rubu kruvos, tai tokios kvadratines 3 vienoj eileje yra, ir kai sviecia, susidaro ta eglute o kadras tikrai nera 'pagautas' - visiskai surezisuotas. Biguduku gyvenime nenaudoju, teko is seses skolintis ir dar paklaust, kaip juos susukt
Kažkodėl man jūreivio gryžimas unikalus vistiek
![]() ![]() ![]() balsavau už šitas sveikinimai nugalėtojoms
SVEIKINIMAI KONKURSO NUGALĖOJOMS!!!
Mano balsiukai atiteko pirmos ir trečios vietos nuotraukoms QUOTE(l'eau @ 2008 08 23, 03:01) ne neišmečiau lygintuvo, po fotosesijos vienu brūkštelėjimu su medine mentele nusiėmė Dėkui labai visiems balsavusiems, tikrai nesiikėjau tiek daug balsų surinkti, nes jau buvau pradėjusi gailėtis, kad pakeičiau nuotrauką...... Prieštai guvau įdėjusi su mergyte velkanšia senovinį lygintuvą, bet kadangi atsirado panaši nuotrauka Ir žinoma didžiausi sveikinimai nugalėtojoms
Dideliausi sveikinimai nugalėtojoms
dabar laukiam kito konkurso QUOTE(Valerija @ 2008 08 24, 19:38) Prieštai guvau įdėjusi su mergyte velkanšia senovinį lygintuvą, bet kadangi atsirado panaši nuotrauka Dėl tos pačios priežasties savo ištryniau QUOTE(Valerija @ 2008 08 24, 21:38) ne neišmečiau lygintuvo, po fotosesijos vienu brūkštelėjimu su medine mentele nusiėmė rimtai? O aš maniau, kad prieš tai jis skrudo keptuvėj QUOTE(Terija:) @ 2008 08 25, 14:57) O gal be reikalo... Kartais būna panašių nuotraukų arba vienodų idėjų. Bet turi kažką tokio ypatingo, kas žavi labiau QUOTE(*Rita* @ 2008 08 25, 23:26) Kartais būna panašių nuotraukų arba vienodų idėjų. kai aš sugalvojau kokią fotkę darysiu tai konkurse buvo tik trys berods nuotraukos.. kol viską sufotkijau paruošiau.. atsidarau ogi žiūriu jau garbanė su senu lygintuvu
atiduodu skolas
medalius jau prikabinau ![]() VIETA: Vijolė "Jūreivis sugrįžta namo!"![]() VIETA: Gaziulka "Nusivylusios namų šeimininkės"![]() VIETA: Pupeliukas "Procesas"![]() ![]()
Ooo, tik dabar užsukau pažiureti balsavimo rezultatų. SVEIKINU nugalejotas, man šios fotkes labai patiko ir už 2 irgi balsavau
O kad mano nuotraukyte tiek daug balsų gaus net nesitikėjau. Ačiū
QUOTE(Rhealife @ 2008 08 27, 22:03) O kad mano nuotraukyte tiek daug balsų gaus net nesitikėjau. Ačiū ![]() tai čia vos ne ekspromtu gavosi? QUOTE(l'eau @ 2008 09 01, 19:58) otai tau kaip būna nepapasakojau, kodėl man lyginimas nėra kančia. turiu garinę lyginimo sistemą (pavadinimo neminėsiu, nenoriu čia reklamuoti). anksčiau patalynę lygindavau 3h...dabar susisuku per 1h (negaliu nelyginti, kiek bandžiau, negaliu, mama taip išmokino, ir taip jau yra)... garai "praeina" per keturis kartus sulankstytą užvalkalą ir perbraukus kelis kartus išsilygina visos pusės
sian atsiverciu delfi, ir ka matau
![]() primine ta lygintuva dzeksona QUOTE(Rustė @ 2008 09 01, 20:12) otai tau kaip būna nepapasakojau, kodėl man lyginimas nėra kančia. turiu garinę lyginimo sistemą (pavadinimo neminėsiu, nenoriu čia reklamuoti). anksčiau patalynę lygindavau 3h...dabar susisuku per 1h (negaliu nelyginti, kiek bandžiau, negaliu, mama taip išmokino, ir taip jau yra)... garai "praeina" per keturis kartus sulankstytą užvalkalą ir perbraukus kelis kartus išsilygina visos pusės Man tėvai padovanojo irgi prieš dvi sav. garinę lyginimo lentą |