Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lygink ir laimėk!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
sdr
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 05, 10:25)
lotuliukas.gif speju tokius exponatus, o dar savo noru lyginančius ar pozuojančius tai reiktų iškart į muziejų uždaryt  lotuliukas.gif kaip retenyyyyybę  biggrin.gif
labirintas dingo  blink.gif
*

bet faina butu paziuret i tetukus blush-anim-cl.gif , o jei dar su lygintuvu rankoj tai isvis svajoniu vyras butu blush2.gif
akvilyte
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 10:35)
įtariu, kad užkliūna dėl to, kad didžioji (ne visos) dauguma forumiečių pamato vaikiuką ir susilydo- kokios rankutės, kokie žandukai- ir neberūpi nei konkurso tema, nei nuotraukos kokybė ir pan.  biggrin.gif Vaikai- žaidimas per mamų jausmus (siekiant aukštesnės vietos) biggrin.gif
*

tada as lieva mama lotuliukas.gif manes rankutem ir zandukais nesuvyliosi tongue.gif
Muskari
QUOTE(rds @ 2008 08 05, 10:38)
bet faina butu paziuret i tetukus  blush-anim-cl.gif  , o jei dar su lygintuvu rankoj tai isvis svajoniu vyras butu  blush2.gif
*

tai maniškis tada praktiškai toks bigsmile.gif pats sau lyginasi ir marškinius, ir kostiumines kelnes (bet tai būna retai biggrin.gif)
akvilyte
QUOTE(rds @ 2008 08 05, 10:38)
bet faina butu paziuret i tetukus  blush-anim-cl.gif

tai reikia tetukų fotkių konkurso bigsmile.gif jaučiu sujudimas didesnis būtų nei dabar hihihi.gif

nu bet nukrypom nuo temos biggrin.gif

ale va pametėm idėją kažkam lotuliukas.gif nufotkintų tėtuką su vaiku ir rankose ir dar lyginantį tai iškart pirma vieta lotuliukas.gif
sdr
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 08 05, 10:43)
tai maniškis tada praktiškai toks  bigsmile.gif pats sau lyginasi ir marškinius, ir kostiumines kelnes (bet tai būna retai biggrin.gif)
*

tai jei tik sau tai nieko gero ax.gif biggrin.gif bet vistiek idek i konkursa, paziuresim, ivertinsim blush2.gif lotuliukas.gif
4u.gif
l'eau
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 10:35)
įtariu, kad užkliūna dėl to, kad didžioji (ne visos) dauguma forumiečių pamato vaikiuką ir susilydo- kokios rankutės, kokie žandukai- ir neberūpi nei konkurso tema, nei nuotraukos kokybė ir pan.  biggrin.gif Vaikai- žaidimas per mamų jausmus (siekiant aukštesnės vietos) biggrin.gif
*

man vaikai visai nekliūna, bet priežastis, kodėl už nebalsuosiu nusakyta. bandoma žaisti jausmais, o tikrai gražių nuotraukų nėra. kiek peržiūrėjau laimėtojų foto - mažai kuo nors patraukiančių, bet matyt buvo daug 'ojojoj koks vaikutis', nors konkursas kaip ir foto, o ne vaikų utiutiumo rolleyes.gif
Stebukle
o ka reiskia zodis "Ekslibrisas" ? Nesuprantu blush2.gif
l'eau
QUOTE(Stebukle @ 2008 08 05, 10:53)
o ka reiskia zodis "Ekslibrisas" ? Nesuprantu  blush2.gif
*

trumpai tariant - įmantrūs inicialai smile.gif
Ekslibrisas (lot. ex – iš + libris – knyga) – tai ne tik leidinio savininko ženklas, knygos sargas, bet ir
meno kūrinys, atspindintis ir knygos savininko asmenybę: jo profesiją, pomėgius, gyvenimo būdą, netgi
charakterį.
Saujora
"namų ruoša" graži fotografija
Muskari
QUOTE(rds @ 2008 08 05, 10:46)
tai jei tik sau tai nieko gero  ax.gif  biggrin.gif bet vistiek idek i konkursa, paziuresim, ivertinsim  blush2.gif  lotuliukas.gif
4u.gif
*

aaa, jau maniau jis netoli idealo biggrin.gif
kad neturiu nufotkinus... kai reikia - išsilygina, ale tas būna retokai biggrin.gif
Betukas
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 05, 10:25)

lotuliukas.gif speju tokius exponatus, o dar savo noru lyginančius ar pozuojančius tai reiktų iškart į muziejų uždaryt  lotuliukas.gif kaip retenyyyyybę  biggrin.gif

labirintas dingo  blink.gif
*

Tai maniškis vienas iš eksponatų tada ax.gif Kai paklausia, ką čia gero nuveikus, tuoj gauna krūvą skalbinių blush2.gif Išlygina akuratniau nei aš blush2.gif Ale vat foto neturiu g.gif

Kolkas akį patraukiančių foto nelabai matau ax.gif
Karbynė
QUOTE(Betukas @ 2008 08 05, 14:19)
Kolkas akį patraukiančių foto nelabai matau  ax.gif
*

Įkelkit saviškes ir bus bigsmile.gif
sdr
QUOTE(Betukas @ 2008 08 05, 14:19)
Kolkas akį patraukiančių foto nelabai matau  ax.gif
*

as matau ax.gif user posted image
Betukas
Aš nesiginčiju, gražios turbūt visos ax.gif Bet vat tos vienintelės dar lauksiu rolleyes.gif Būtinai įkelsiu mirksiukas.gif
l'eau
QUOTE(rds @ 2008 08 05, 14:29)
as matau  ax.gif user posted image
*

čia arba pozuota grynai juodam fone arba fotošopinta. o nenatūralios ar dirbtinės foto bent manęs tikrai netraukia irnesakyk.gif
Elenele Raganele
namu ruosa labai grazu, bet nuo kada fotosopinti galima ? g.gif nors negaliu is arciau pritraukt paziuret, bet man regis "elementai" yra iskirpti ir patalpinti juodame fone. Na, gal ir klystu, bet tokios tat dvejones rolleyes.gif
l'eau
neklystat. arba pozuota kur nors prie juodos sienos rolleyes.gif
akvilyte
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 14:38)
dirbtinės foto bent manęs tikrai netraukia irnesakyk.gif
*

6itam konkurse visos bus dirbtinės ax.gif
l'eau
žinau, užtat pasirinkau balsuoti už foto be vaikų irnesakyk.gif
Nieko sau
Iš kartos į kartą thumbup.gif
Namų ruoša thumbup.gif
bsgess
QUOTE(Betukas @ 2008 08 05, 13:19)
Tai maniškis vienas iš eksponatų tada  ax.gif  Kai paklausia, ką čia gero nuveikus, tuoj gauna krūvą skalbinių  blush2.gif 

Mano vaikai irgi megsta ta daryti ax.gif Vaikiska lyginimo lenta - vienas mylimiausiu zaislu.

QUOTE(akvilyte @ 2008 08 05, 13:51)
6itam konkurse visos bus dirbtinės  ax.gif
*

Ne, nebent visi naturaliai uzsieme vaikai nuotraukose yra surezisuoti.
l'eau
natūraliai? juk matyti, kad jie tik pozuoja smile.gif
Irėja
Mintį "Iš kartos į kartą" reikėjo duoti "natiurmorto" arba "ekslibrio" autoriui. Manau, būtų išėjusi superinė nuotrauka biggrin.gif
solo
QUOTE(baltic*girl @ 2008 08 05, 15:04)
Ne, nebent visi naturaliai uzsieme vaikai nuotraukose yra surezisuoti.
*

Nežinau, kiek mamų leidžia taip "natūraliai" vaikams žaisti su lygintuvais...
Stebukle
QUOTE(Irėja @ 2008 08 05, 16:50)
Mintį "Iš kartos į kartą" reikėjo duoti "natiurmorto" arba "ekslibrio" autoriui. Manau, būtų išėjusi superinė nuotrauka  biggrin.gif
*

Tai reiktu duot ne tik minti, bet ir senovini prosą smile.gif
Pupeliukas
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 08 05, 14:39)
namu ruosa labai grazu, bet nuo kada fotosopinti galima ?  g.gif   nors negaliu is arciau pritraukt paziuret, bet man regis "elementai" yra iskirpti ir patalpinti juodame fone. Na, gal ir klystu, bet tokios tat dvejones  rolleyes.gif
*

Garantuoju jums, kad čia niekas nekirpta ir netalpinta biggrin.gif ir Photoshop jaučiu tik minimaliai naudotas, tiek kiek reikia tamsumą, šviesumą ar kontrastą sureguliuot (kiek žinau tiek jo naudoti galima) smile.gif yra gi nemažai SM mamyčių turinčių studijinius juodus fonus ir labai mėgstančių fotografuoti mirksiukas.gif

O konkursėlis tai man visai neblogas rolleyes.gif svarbu galima su nuotrauka be vaikio dalyvaut thumbup.gif reiks galvą pasukti, aišku labai čia ko meniško ir ypatingai originalaus sugalvoti sunku, bet idėjų jau turiu cool.gif
Elenele Raganele
ax.gif zodziu...laukiu ikvepimo sudalyvaut
Pupeliukas
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 08 05, 17:42)
ax.gif zodziu...laukiu ikvepimo sudalyvaut
*

Aš irgi biggrin.gif jau bandomieji darbeliai įvyko, reik tik ištobulinti cool.gif
c-girl
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 08 05, 13:39)
namu ruosa labai grazu, bet nuo kada fotosopinti galima ? g.gif  nors negaliu is arciau pritraukt paziuret, bet man regis "elementai" yra iskirpti ir patalpinti juodame fone. Na, gal ir klystu, bet tokios tat dvejones  rolleyes.gif
*

O kodel taip drasiai apkaltinama fotoshopu? doh.gif lotuliukas.gif
Juodame(ar baltame) fone nufotografuoti daug lengviau ir greiciau nei fotoshopinti biggrin.gif Idomios jus mamytes doh.gif
bsgess
QUOTE(solo @ 2008 08 05, 16:14)
Nežinau, kiek mamų leidžia taip "natūraliai" vaikams žaisti su lygintuvais...
*

Lygintuva butinai ijungti, nustatyti ant trecio mirksiukas.gif
O fotografuojant vaika prie, pvz., masinos vairo, irgi reikia uzvesti varikli ir nuleisti stabdi.
akvilyte
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15478
o sita foto kazi ką norėjo pasakyt g.gif
Rustė
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 05, 19:17)
o sita foto kazi ką norėjo pasakyt  g.gif
*

"Tarybinė technika amžina"

na aš taip matau smile.gif
sdr
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 05, 19:17)
o sita foto kazi ką norėjo pasakyt  g.gif
*

svarbu, kad lygintuvas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 08 05, 19:21)
"Tarybinė technika amžina"

na aš taip matau smile.gif
*

gal dar ir veikiantis rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
didesni piniga reikejo paimt i kadra, uz 10 lt nenusipirksi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Chanson
QUOTE(rds @ 2008 08 05, 19:29)
gal dar ir veikiantis  rolleyes.gif
*

net neabejoju biggrin.gif šitokie tai amžini irnesakyk.gif
korrrta
QUOTE(rds @ 2008 08 05, 19:29)
svarbu, kad lygintuvas  biggrin.gif
gal dar ir veikiantis  rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
didesni piniga reikejo paimt i kadra, uz 10 lt nenusipirksi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

tokie lygintuvai amžini lotuliukas.gif ir lengvai pritaikomi įvairiems buities darbams, ne tik lyginimui biggrin.gif

o už 10 lt turbūt galima ir lygintuvą rasti, na pvz, tokį, kuris atlaikė TSSR griūtį unsure.gif už tokią sumą galima būtų nusipirkt
Chanson
QUOTE(korrrta @ 2008 08 05, 19:56)
tokie lygintuvai amžini  lotuliukas.gif  ir lengvai pritaikomi įvairiems buities darbams, ne tik lyginimui biggrin.gif
*

aha, raugintus agurkus prispausti biggrin.gif
l'eau
šita foto man labai patiko, nes yra ir lygintuvas ir drugelis bigsmile.gif
user posted image
solo
QUOTE(baltic*girl @ 2008 08 05, 17:43)
Lygintuva butinai ijungti, nustatyti ant trecio mirksiukas.gif
O fotografuojant vaika prie, pvz., masinos vairo, irgi reikia uzvesti varikli ir nuleisti stabdi.
*

Įdomus požiūris. Kad vaikas susižalotų, tikrai nebūtina jo įjungti.
akvilyte
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 20:27)
šita foto man labai patiko, nes yra ir lygintuvas ir drugelis bigsmile.gif
user posted image
*

kazi kaip atrodytu jei neryškus būtų lygintuvas o paveikslas ryškus g.gif visai nieko fotkė thumbup.gif
sdr
user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nieko sau
user posted image

biggrin.gif
kirbėjo ir man panaši mintis, pvz. "Kai kremas nebepadeda lotuliukas.gif "
sdr
QUOTE(gritte @ 2008 08 06, 08:34)
biggrin.gif
kirbėjo ir man panaši mintis, pvz. "Kai kremas nebepadeda  lotuliukas.gif "
*

man tai pirma mintis pamaciu foto buvo, kad cia zmona vyrui "prosu" per galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Medona
QUOTE(solo @ 2008 08 05, 19:28)
Įdomus požiūris. Kad vaikas susižalotų, tikrai nebūtina jo įjungti.
*

Tavo idomus poziuris biggrin.gif Atrodo, kad vaikas kiekviena diena zaidzia su lygintuvu ir cia jo megstamiausias zaislas doh.gif blink.gif
Mama ijungia lygintuva, uzstato ant karsciausio ir iseina i parduotuve.... doh.gif

Juk tai visiems aisku, kad nuotraukos surezisuotos del konkurso, o vaikai turi tikru nuotrauku nebent su vaikisku lygintuvu tongue.gif cool.gif
O susizalot galima ir su vaikisku zaislu smile.gif
solo
QUOTE(Belly @ 2008 08 06, 09:32)
Tavo idomus poziuris  biggrin.gif  Atrodo, kad vaikas kiekviena diena zaidzia su lygintuvu ir cia jo megstamiausias zaislas  doh.gif  blink.gif
Mama ijungia lygintuva, uzstato ant karsciausio ir iseina i parduotuve....  doh.gif

Juk tai visiems aisku, kad nuotraukos surezisuotos del konkurso, o vaikai turi tikru nuotrauku nebent su vaikisku lygintuvu  tongue.gif  cool.gif
O susizalot galima ir su vaikisku zaislu  smile.gif
*

Kalba ir ėjo apie nepozuotas nuotraukas. Ir kiek tokių nepozuotų bus, ar mamos dažnai pagauna savo vaikus žaidžiančius su lygintuvais? g.gif
Stebukle
QUOTE(solo @ 2008 08 06, 11:03)
Kalba ir ėjo apie nepozuotas nuotraukas. Ir kiek tokių nepozuotų bus, ar mamos dažnai pagauna savo vaikus žaidžiančius su lygintuvais?  g.gif
*

o jei duodi vaikui lygintuva ir jis su juo zaidzia, o tu ji nufotkini zaidzianti, cia pozuota? Ar butina pasislept uz kampo, palikt ant zemes lygintuva ir laukt kol vaikas paims ir zais, cia jau tipo bus nepozuota? as pozuota matau tik viena kadra(neskaitant natiurmortu), kur vaikas ant lyginimo lentos paguldytas ir ziuri i fotika- viskas.
Karbynė
QUOTE(Stebukle @ 2008 08 06, 12:09)
as pozuota matau tik viena kadra(neskaitant natiurmortu), kur vaikas ant lyginimo lentos paguldytas ir ziuri i fotika- viskas.
*

Man tai atrodo kad natiurmortų herojai irgi elgiasi labai natūraliai ir specialiai nepozuoja biggrin.gif
Stebukle
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 06, 13:31)
Man tai atrodo kad natiurmortų herojai irgi elgiasi labai natūraliai ir specialiai nepozuoja  biggrin.gif
*

hihihi.gif turbut hihihi.gif juos kalbina ir liepia fotografuojantis pasiziuret padaryt ta ir ana, o jie visviena stovi taip kaip padeti ir neziuri ir neklauso kas jiems sakoma smile.gif tikrai, irgi nepozuoja schmoll.gif
solo
QUOTE(Stebukle @ 2008 08 06, 11:09)
as pozuota matau tik viena kadra(neskaitant natiurmortu), kur vaikas ant lyginimo lentos paguldytas ir ziuri i fotika- viskas.
*

aš matau daug pozuotų...
Agniesulka
QUOTE(solo @ 2008 08 06, 13:54)
aš matau daug pozuotų...
*

tai jai taip tai kiekvienoi nuotraukoi iseina kad yra puozojama nedgi ten kur ir vienas lygintuvas tai taip iseina kad daiktas puozoja jums doh.gif
baltė
Šiap tai labai daug visada pozuojama nuotraukoms, toks jau gyvenimas... Nuotraukose dauguma nori atrodyti geriau, nei gyvenime, tai pozuoja, pasipuošia, pasitvarko išvaizda... Tai socialumo pasekmė ir yra normalu... (visi turbūt su tuo sutinka)... Na, juk fotoatelje irgi pozuojama, nepaisant to būna gražių nuotraukyčių. Manau, visai ne tai svarbiausia, nors man asmeniškai natūralumas labaiu prie širdies, bet būtent ši tema, kaip jau minėjau, bus daugiau "pozuotinė"... smile.gif photo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.