Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lygink ir laimėk!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Rustė
user posted image
Švarūs ir išlyginti rūbai visuomet atrodys it ką tik iš parduotuvės, o pridėjusios ranką prie širdies pasakykite, kuri iš Jūsų nemėgsta atrodyti būtent taip.

Kad ir kokia įprasta ar net nusibodusi, Jūsų kasdieninėje operoje pirmuoju smuiku griežia laidynė, tad esame tikri, jog atėjo laikas ištraukti ją iš tolimiausios savo spintos lentynos ir leisti šiai nepakeičiamai namų ūkio pagalbininkei nors kartą pasipuikuoti rampų šviesa. Kaip tik todėl didžiausia laidynių gamintoja Europoje - kompanija „Philips“ ir „Supermama“ skelbia konkursą „Lygink ir laimėk“. Fotografuokite save, savo vyrą, vaikus ar draugus prie lyginimo lentos, kurkite natiurmortus ar originalias kompozicijas su savo laidyne ir siųskite nuotraukas mūsų konkursui. Net trys iš Jūsų, kurių nuotraukas geriausiai įvertins tinklalapio lankytojai laimės puikias garines „Philips“ laidynes.

Beje - jei turite stiliaus ir rūbų priežiūros patarimų – rašykite juos forumuose ar tiesiog nuotraukų aprašymuose: neabejojame, jog jie išties įdomūs ir naudingi tinklalapio lankytojams !

Nepamirškite prieš siųsdamos nuotrauką konkursui susipažinti su foto konkursų taisyklėmis – konkurso nuostatų neatitinkančios nuotraukos, nepriklausomai nuo balsavimo rezultatų apdovanojamos nebus.

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Paraiškos priimamos nuo 02-08-2008 (ne daugiau 1 iš dalyvio)
Balsavimas nuo 15-08-2008 iki 23-08-2008, 3 balsai iš dalyvio
Stebukle
clap.gif naujas konkursas smile.gif reiks dalyvaut turbut smile.gif
MIKIENĖ
Jei ką įdomaus sugalvosiu,dalyvausiu ir aš biggrin.gif
Ruste,apsimelavai nono.gif .Sakei ryt bus naujas konkursas,o paskebta jau vakar biggrin.gif
Rustė
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 08 02, 09:27)
Jei ką įdomaus sugalvosiu,dalyvausiu ir aš biggrin.gif
Ruste,apsimelavai  nono.gif .Sakei ryt bus naujas konkursas,o paskebta jau vakar biggrin.gif
*

paskelbiau temą vakar, kad šiandien ryte galėčiau ją patvirtinti. vakar temos nebuvo. tongue.gif

(nenakvoju internete...)
MIKIENĖ
QUOTE(Rustė @ 2008 08 02, 09:35)
paskelbiau temą vakar, kad šiandien ryte galėčiau ją patvirtinti. vakar temos nebuvo. tongue.gif

(nenakvoju internete...)
*

Aga smile.gif ,nes pamačiau žinutę vakar dienos biggrin.gif
Rustė
iš karto paaiškinu, kad nuotraukose gali būti bet kas - suaugę, vaikai, išvis be žmonių, svarbu, kad būtų LAIDYNĖ (LYGINTUVAS, PROSAS, UTIUGAS tongue.gif ), lyginimo lenta, lyginimo procesas smile.gif
Amiletta
Įdomus konkursiukas. g.gif
Butaforija
Pagaliau naujas konkursas thumbup.gif
MIKIENĖ
Užtat nuotraukų tai nei vienos doh.gif
Smagurė
g.gif
kokia įdomi tema smile.gif
perskaičius iškart mintyse iškilo moteriškė su bigudukais prie lyginimo lentos biggrin.gif na bet galima ir įdomaus kažką sugalvoti į tą temą g.gif
MIKIENĖ
Žiūriu jau ir nuotrauka atsirado. biggrin.gif
Rustė
iš tiesų nėra sudėtingas šitas konkursas, tinka visos nuotraukas, kad tik su lygintuvu tongue.gif
gi nebūtina lyginti su bigudiais ir suglamžytu chalatu, juk galima sugalvoti kompozicijų įkomponuojant lygintuvą smile.gif
Can
na laukiau laukiau ir sulaukiau , bet ir fantazija pas kažka konkursams doh.gif:
Karbynė
QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 15:44)
na laukiau laukiau ir sulaukiau , bet ir fantazija pas kažka konkursams doh.gif:
*

spėju tas "kažkas" labai tiesiogiai susijęs su tais lygintuvais, todėl nieko labai keisto nematau. smile.gif
Can
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 03, 16:18)
spėju tas "kažkas" labai tiesiogiai susijęs su tais lygintuvais,
*

na gali būti doh.gif
Rustė
QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 15:44)
*

QUOTE(Karbynė @ 2008 08 03, 16:18)
spėju tas "kažkas" labai tiesiogiai susijęs su tais lygintuvais, todėl nieko labai keisto nematau.  smile.gif
*

čia užsakytas konkursas iš rėmėjų.

Lygintuvas tai reklama, todėl ir prizas, ir nuotrauka su lygintuvu pageidautina smile.gif
Karbynė
šita su visu pavadinimu prajuokino biggrin.gif
user posted image
AgnėM
Naujas konkursas bigsmile.gif bigsmile.gif ,smagu thumbup.gif

Man ši foto patiko biggrin.gif

user posted image
Rustė
ir man patiko su senoviniu lygintuvo, pirma mąsčiau, kad negera bus, bet pasididinus supratau, kad lygintuvas kuo tikriausias tongue.gif

Natiurmortas su liepžiedžiais irgi fainas, neblogas rakursas thumbup.gif
MaršuA
oi, kaip smagu, kad naujas konkursėlis pasirodė thumbup.gif Gal reiks pasukt galvelę ir sudalyvauti rolleyes.gif
Can
QUOTE(Rustė @ 2008 08 03, 17:14)
čia užsakytas konkursas iš rėmėjų.
Lygintuvas tai reklama, todėl ir prizas, ir nuotrauka su lygintuvu pageidautina smile.gif
*

kadangi mano postas nebus skirtas tau tai , nereaguok asmeniškai tik išsakysiu savo nuomonė : visu pirma reikėtu trinti temą su pasiūlymais nes į juos mažiausiai kas nors reaguoja aplamai, kitas dalykas tema Ligink mano akim žiūrint nesąmonė tikrai , na bent jau aš tikrai nedalyvausiu schmoll.gif
deja , visur tik reklama komercija ir pan... žodžių ....

viskas baigiu rolleyes.gif
avelés
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 03, 18:18)
šita su visu pavadinimu prajuokino  biggrin.gif
user posted image
*

Super bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 19:31)
kitas dalykas tema Ligink mano akim žiūrint nesąmonė tikrai , na bent jau aš tikrai nedalyvausiu  schmoll.gif

*

O aš manau tema puiki, nėra plati, bet reikalauja vaizduotės ir originalumo thumbup.gif
Cukraus pudra
gražu
user posted image
sdr
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 03, 20:07)
gražu
*

man tai schmoll.gif , nesuprantu tokio meno biggrin.gif ir lygintuvas pabraizytas tongue.gif

man sita thumbup.gif user posted image
HappyAngel
Super tas natiurmortas thumbup.gif Visai norėčiau tokio paveikslo ant sienos biggrin.gif
baltė
Tik pamačius naujos fotokonkurso temos pavadinimą supratau, kad rėmėjas bus tas pats, kaip ir "Kasdien atrodykite puikiai"... Kažkiek, jei atvirai, nuvylė naujoji tema, nes nuotraukų su lygintuvais nedaug kas turi, taigi, dauguma jų bus suvaidintos, nenatūralios (ar dažna mama leidžia lyginti vaikams ar žaisti su lygintuvu?)... Bet man tai tas pats, kaip pozuoti su butaforija. Kita vertus, sutinku, kad nuotraukas galima padaryti ir su degtukų dėžute, ir su elektros lempute, ir su lygintuvu... wink.gif Vienintelis šios temos pliusas kompozicija ir išradingumas, pastangos padaryti nuorauką, o ne rasti ją archyve. Manau, kad balsuosiu už tą nuotrauką, kurioje bus daugiau fantazijos, negu "mažas vaikiukas + lygintuvas"...
akvilyte
QUOTE(baltė @ 2008 08 03, 23:59)
Vienintelis šios temos pliusas kompozicija ir išradingumas, pastangos padaryti nuorauką,

o to kartais irgi reikia bigsmile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(rds @ 2008 08 03, 22:07)
man tai  schmoll.gif , nesuprantu tokio meno  biggrin.gif ir lygintuvas pabraizytas tongue.gif
*

bent, jau sutinki, kad tai menas.
kai kokių meno formo ir aš nesuprantu, ir net menu nelaikau.

naudojamas daiktas gi, čia ne obuoliai su vynuogėm nupiešti

dėl konkurso.nu jau kokios šarkos pataškos esam tai oi oi doh.gif nėr konkurso skundžiamės, blogai. yra konkursas, o mes vėl skundžiamės bigsmile.gif . ir skundžiamės tuom, kad konkursas keistas ir t.t. tik todėl, kad neturim nuotraukos kuri galėtų jame dalyvauti doh.gif gaunasi taip, kad kunkursas su plaukais yra gėris, nes visos juos turim, kad konkursas su pieva- gėris, nes visos galim išbėgt ir ją nufotografuot, o konkursas, kuris ne itin įprastas, tai jau ne konkursas, maždaug geriau jokio negu toks unsure.gif

o kad yra rėmėjai, taui gerai. kažkas gaus lygintuvą dovanų. super. ir aš norėčiau. thumbup.gif
l'eau
laaabai įdomi tema bigsmile.gif gaila kad suaugusieji savo veidelių dėt nenori, vien vaikai unsure.gif
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2008 08 04, 08:57)
laaabai įdomi tema bigsmile.gif gaila kad suaugusieji savo veidelių dėt nenori, vien vaikai unsure.gif
*

gal suaugusiųjų nėra kam nufotografuoti.
Lady Dy
Nu dievinu lietuvius jiems vis kas nors negerai,gaila mano fotikas išvyko į turistinį dalyvauti neišeis ,bet balsuosiu būtinai.
sdr
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 04, 08:13)
bent, jau sutinki, kad tai menas.
kai kokių meno formo ir aš nesuprantu, ir net menu nelaikau.
*

as visur mena iziuriu: pakeverzojo vaikas ant sienos - irgi menu vadinu tongue.gif
vieniems viena patinka, kitiems kita - tai jau skonio reikalas. Negali buti viskas visiems grazu, neidomu butu smile.gif 4u.gif

cia irgi menas user posted image
wacko.gif

tiesa sakant man mielesnes foto kuriose lygintuvai su zmonem ax.gif
Ramunita
aš manau,kad bus tikrai įdomių foto smile.gif man tai visi konkursai geri :)tai kas,kad negaliu dalyvaut-man svarbu balsuot smile.gif
sdr
QUOTE(Ramunita @ 2008 08 04, 11:17)
aš manau,kad bus tikrai įdomių foto smile.gif man tai visi konkursai geri :)tai kas,kad negaliu dalyvaut-man svarbu balsuot smile.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi smagu paziuret ir balsuot ax.gif
Ramunita
QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 18:31)

deja , visur tik reklama komercija ir pan... žodžių ....

viskas baigiu  rolleyes.gif
*

reklamos ir komercijos dėka-ir tu,ir aš ir dar daugybė kitų forumiečių gali naudotis šituo forumu nemokamai mirksiukas.gif
patiėk manim,forumo išlaikymas tikrai kainuoja mirksiukas.gif
Butaforija
Man kolkas tik dvi foto yra idomios visoms kitoms kazko truksta, o labirintas tai ka as zinau rolleyes.gif
Irėja
QUOTE(Dirsė @ 2008 08 04, 11:56)
Man kolkas tik dvi foto yra idomios visoms kitoms kazko truksta, o labirintas tai ka as zinau  rolleyes.gif
*

ne labirintas, o tikras "Jin ir Jan" biggrin.gif
niu taigi šitas:
user posted image

o jei rimčiau man "natiurmortas" labai gražus, bet įtariu vėl laimės nuotrauka "kūdikis/vaikas+lygintuvas" smile.gif ir ne dėl lygintuvo. na, bet Insi išsiregistravo, tai gal šitai niekam neužklius biggrin.gif
baltė
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 04, 07:13)
tik todėl, kad neturim nuotraukos kuri galėtų jame dalyvauti  doh.gif 
*

Pirma, ar išbėgti į pievą yra sudėtingiau, nei pastovėti ir papozuoti su lygintuvu...? Kiekviename konkurse yra tokių nuotraukų, kurios daromos specialiai tam konkursui, o šiame, manau, praktiškai visos bus tokios... Tik norėjau išreikšti nuomonę, kad norisi 'natūralaus' konkurso, apie ką diskutuota kitose temose... rolleyes.gif

Antra, niekas neminėjo, kad tai nebe-konkursas. Kažkaip fantazijos stoka nesiskundžiu, ir į daugelį dalykų gyvenime nežiūriu per standartine prizmę, tai netgi nepasakyčiau, kad tai neįprastas konkursas. smile.gif Neatmetu galimybės jame sudalyvauti, nors prieš savaitę kaip tik nusipirkau dar vieną Philips lygintuvą. biggrin.gif

O trečia, yra bene dvi temos prisiūlytos temų konkursams... Ten išdėstyta SM forumiečių nuomonė ir pageidavimai... Tai gaila, kad šį kartą neturėjo reikšmės tie pasiūlymai. Bet, greičiausiai, ateity bus ir tais pasiūlymais pasinaudota. Puikiai suprantu Rustės pastangas ir kitus niuansėlius ir tikrai džiaugiuosi, kad nebuvo didelės pertraukos tarp konkursų ir štai vėl jį turime thumbup.gif , nes jau buvo panašu į fotokonkursų krizę rolleyes.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 08 04, 08:57)
*

drinks_cheers.gif kaip ir visada...

P.S. aš taip pat žaviuosi lietuviais... labai dažnai turi fantaziją ir gerus perfrazavimo bei interpretavimo įgūdžius. Jei aš nemąstau taip, kaip dauguma, nemoku saldžiai 'ulbėti', tai vadinasi negerai mąstau biggrin.gif doh.gif
Rustė
QUOTE(baltė @ 2008 08 04, 16:49)
O trečia, yra bene dvi temos prisiūlytos temų konkursams... Ten išdėstyta SM forumiečių nuomonė ir pageidavimai... Tai gaila, kad šį kartą neturėjo reikšmės tie pasiūlymai. Bet, greičiausiai, ateity bus ir tais pasiūlymais pasinaudota. Puikiai suprantu Rustės pastangas ir kitus niuansėlius ir tikrai džiaugiuosi, kad nebuvo didelės pertraukos tarp konkursų ir štai vėl jį turime thumbup.gif , nes jau buvo panašu į fotokonkursių krizę rolleyes.gif
*

konkursų temas mes žiūrim, turim ir naudojuosi susitemintu variantu, bet kartais "ateina" rėmėjai, ir negi sakysi, eikit sau su savo pinigais, mes va čia bobučių konkurso norim smile.gif
rėmėjas perka reklamą, todėl jis turi pirmumo teisę.

o man konkursas, kad ir netikėtos temos, bet, vis toks truputį crayzy wacko.gif

mergaitės, dalyvaukim aktyviau, aš tiek nuotraukų pridariau, tiek dar idėjų turiu, kad knieti šešias nuotraukas dėti dalyvauti, bet deja tik 1 leistina tongue.gif
baltė
QUOTE(Rustė @ 2008 08 04, 15:53)
konkursų temas mes žiūrim, turim ir naudojuosi susitemintu variantu, bet kartais "ateina" rėmėjai, ir negi sakysi, eikit sau su savo pinigais, mes va čia bobučių konkurso norim smile.gif
rėmėjas perka reklamą, todėl jis turi pirmumo teisę.
*

smile.gif tikrai tą suprantu...
JulieTa
Sakyciau keistokas konkursas, nors kelios fotkes fainos jau yra thumbup.gif
Rustė
QUOTE(JulieTa @ 2008 08 04, 19:25)
Sakyciau keistokas konkursas, nors kelios fotkes fainos jau yra  thumbup.gif
*

Labai tikiuosi, kad bus ir daugiau gražių nuotraukų, nes buvę konkursai rodo, kad mamos tikrai išradingos tongue.gif
l'eau
kol kas nė vienos gražios foto nėra, tik keistas natiurmortas, labirintas ir pora papozuot pastatytų /paguldytų vaikiukų, bet tikiuosi kad dar atsiras, nes tema tikrai leidžianti improvizuoti rolleyes.gif
Stebukle
sita grazi man nuotrauka.
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15456

O daugiau.... tai reik jauciu palaukt, bet koks pasyvumas konkurse ohmy.gif .
l'eau
o, maloniai nustebau bigsmile.gif pagaliau verta balso foto, o ne pozuojantis vaikiukas
user posted image
sdr
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 09:22)
o, maloniai nustebau bigsmile.gif pagaliau verta balso foto, o ne pozuojantis vaikiukas

*

ideja pasigriebta is natiurmorto irnesakyk.gif jau geriau vaikiukas, o dar geriau butu tetukas rolleyes.gif
l'eau
jeigu taip, vadinas visi vaikiukai yra nugriebtos įdėjos nuo pirmojo lotuliukas.gif
Elenele Raganele
na, kol ka nera nei vienos man fainos nuotraukos, o paciai sudalyvaut fantazija streikuoja. Man regis, as namie net neturiu laidynes, nes ja nesinaudoju ir rubus perku tik tuos, kuriu lygint nereik. Nemegstu to uzsiemimo iki negaliu blush2.gif
akvilyte
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 09:22)
o, maloniai nustebau bigsmile.gif pagaliau verta balso foto,

o ne pozuojantis vaikiukas

sakai g.gif man tai kažkaip niočen ta fotke schmoll.gif natiurmortas geriau.. man asmeniškai išvis nepatinka tokios nespalvotos fotkės su spalvotu blynu priešaky cool.gif
ko tau tie vaikai užkliūna? mamų forumas gi tongue.gif
QUOTE(rds @ 2008 08 05, 09:28)
ideja pasigriebta is natiurmorto irnesakyk.gif jau geriau vaikiukas, o dar geriau butu tetukas rolleyes.gif
*

lotuliukas.gif speju tokius exponatus, o dar savo noru lyginančius ar pozuojančius tai reiktų iškart į muziejų uždaryt lotuliukas.gif kaip retenyyyyybę biggrin.gif

labirintas dingo blink.gif
Gervela
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 05, 10:25)
ko tau tie vaikai užkliūna? mamų forumas gi  tongue.gif

įtariu, kad užkliūna dėl to, kad didžioji (ne visos) dauguma forumiečių pamato vaikiuką ir susilydo- kokios rankutės, kokie žandukai- ir neberūpi nei konkurso tema, nei nuotraukos kokybė ir pan. biggrin.gif Vaikai- žaidimas per mamų jausmus (siekiant aukštesnės vietos) biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.