Švarūs ir išlyginti rūbai visuomet atrodys it ką tik iš parduotuvės, o pridėjusios ranką prie širdies pasakykite, kuri iš Jūsų nemėgsta atrodyti būtent taip. Kad ir kokia įprasta ar net nusibodusi, Jūsų kasdieninėje operoje pirmuoju smuiku griežia laidynė, tad esame tikri, jog atėjo laikas ištraukti ją iš tolimiausios savo spintos lentynos ir leisti šiai nepakeičiamai namų ūkio pagalbininkei nors kartą pasipuikuoti rampų šviesa. Kaip tik todėl didžiausia laidynių gamintoja Europoje - kompanija Philips ir Supermama skelbia konkursą Lygink ir laimėk. Fotografuokite save, savo vyrą, vaikus ar draugus prie lyginimo lentos, kurkite natiurmortus ar originalias kompozicijas su savo laidyne ir siųskite nuotraukas mūsų konkursui. Net trys iš Jūsų, kurių nuotraukas geriausiai įvertins tinklalapio lankytojai laimės puikias garines Philips laidynes. Beje - jei turite stiliaus ir rūbų priežiūros patarimų rašykite juos forumuose ar tiesiog nuotraukų aprašymuose: neabejojame, jog jie išties įdomūs ir naudingi tinklalapio lankytojams ! Nepamirškite prieš siųsdamos nuotrauką konkursui susipažinti su foto konkursų taisyklėmis konkurso nuostatų neatitinkančios nuotraukos, nepriklausomai nuo balsavimo rezultatų apdovanojamos nebus. Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čiaParaiškos priimamos nuo 02-08-2008 (ne daugiau 1 iš dalyvio) Balsavimas nuo 15-08-2008 iki 23-08-2008, 3 balsai iš dalyvio
Stebukle
2008 08 02, 07:36
 naujas konkursas  reiks dalyvaut turbut
MIKIENĖ
2008 08 02, 08:27
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 08 02, 09:27) paskelbiau temą vakar, kad šiandien ryte galėčiau ją patvirtinti. vakar temos nebuvo. ( nenakvoju internete...)
MIKIENĖ
2008 08 02, 08:37
QUOTE(Rustė @ 2008 08 02, 09:35) paskelbiau temą vakar, kad šiandien ryte galėčiau ją patvirtinti. vakar temos nebuvo. ( nenakvoju internete...) Aga  ,nes pamačiau žinutę vakar dienos
iš karto paaiškinu, kad nuotraukose gali būti bet kas - suaugę, vaikai, išvis be žmonių, svarbu, kad būtų LAIDYNĖ (LYGINTUVAS, PROSAS, UTIUGAS  ), lyginimo lenta, lyginimo procesas
Amiletta
2008 08 02, 12:12
Įdomus konkursiukas.
Butaforija
2008 08 02, 12:17
Pagaliau naujas konkursas
MIKIENĖ
2008 08 02, 16:51
Užtat nuotraukų tai nei vienos
Smagurė
2008 08 02, 17:24
kokia įdomi tema perskaičius iškart mintyse iškilo moteriškė su bigudukais prie lyginimo lentos  na bet galima ir įdomaus kažką sugalvoti į tą temą
MIKIENĖ
2008 08 02, 18:02
Žiūriu jau ir nuotrauka atsirado.
iš tiesų nėra sudėtingas šitas konkursas, tinka visos nuotraukas, kad tik su lygintuvu  gi nebūtina lyginti su bigudiais ir suglamžytu chalatu, juk galima sugalvoti kompozicijų įkomponuojant lygintuvą
na laukiau laukiau ir sulaukiau , bet ir fantazija pas kažka konkursams  :
Karbynė
2008 08 03, 15:18
QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 15:44) na laukiau laukiau ir sulaukiau , bet ir fantazija pas kažka konkursams  : spėju tas "kažkas" labai tiesiogiai susijęs su tais lygintuvais, todėl nieko labai keisto nematau.
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 03, 16:18) spėju tas "kažkas" labai tiesiogiai susijęs su tais lygintuvais, na gali būti
QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 15:44) na laukiau laukiau ir sulaukiau , bet ir fantazija pas kažka konkursams  : QUOTE(Karbynė @ 2008 08 03, 16:18) spėju tas "kažkas" labai tiesiogiai susijęs su tais lygintuvais, todėl nieko labai keisto nematau.  čia užsakytas konkursas iš rėmėjų. Lygintuvas tai reklama, todėl ir prizas, ir nuotrauka su lygintuvu pageidautina
Karbynė
2008 08 03, 16:18
šita su visu pavadinimu prajuokino
ir man patiko su senoviniu lygintuvo, pirma mąsčiau, kad negera bus, bet pasididinus supratau, kad lygintuvas kuo tikriausias  Natiurmortas su liepžiedžiais irgi fainas, neblogas rakursas
oi, kaip smagu, kad naujas konkursėlis pasirodė  Gal reiks pasukt galvelę ir sudalyvauti
QUOTE(Rustė @ 2008 08 03, 17:14) čia užsakytas konkursas iš rėmėjų. Lygintuvas tai reklama, todėl ir prizas, ir nuotrauka su lygintuvu pageidautina  kadangi mano postas nebus skirtas tau tai , nereaguok asmeniškai tik išsakysiu savo nuomonė : visu pirma reikėtu trinti temą su pasiūlymais nes į juos mažiausiai kas nors reaguoja aplamai, kitas dalykas tema Ligink mano akim žiūrint nesąmonė tikrai , na bent jau aš tikrai nedalyvausiu deja , visur tik reklama komercija ir pan... žodžių .... viskas baigiu
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 03, 18:18) šita su visu pavadinimu prajuokino  Super Papildyta:QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 19:31) kitas dalykas tema Ligink mano akim žiūrint nesąmonė tikrai , na bent jau aš tikrai nedalyvausiu O aš manau tema puiki, nėra plati, bet reikalauja vaizduotės ir originalumo
Cukraus pudra
2008 08 03, 19:07
gražu
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 03, 20:07) man tai  , nesuprantu tokio meno  ir lygintuvas pabraizytas  man sita
HappyAngel
2008 08 03, 22:32
Super tas natiurmortas  Visai norėčiau tokio paveikslo ant sienos
Tik pamačius naujos fotokonkurso temos pavadinimą supratau, kad rėmėjas bus tas pats, kaip ir "Kasdien atrodykite puikiai"... Kažkiek, jei atvirai, nuvylė naujoji tema, nes nuotraukų su lygintuvais nedaug kas turi, taigi, dauguma jų bus suvaidintos, nenatūralios (ar dažna mama leidžia lyginti vaikams ar žaisti su lygintuvu?)... Bet man tai tas pats, kaip pozuoti su butaforija. Kita vertus, sutinku, kad nuotraukas galima padaryti ir su degtukų dėžute, ir su elektros lempute, ir su lygintuvu...  Vienintelis šios temos pliusas kompozicija ir išradingumas, pastangos padaryti nuorauką, o ne rasti ją archyve. Manau, kad balsuosiu už tą nuotrauką, kurioje bus daugiau fantazijos, negu "mažas vaikiukas + lygintuvas"...
akvilyte
2008 08 04, 05:15
QUOTE(baltė @ 2008 08 03, 23:59) Vienintelis šios temos pliusas kompozicija ir išradingumas, pastangos padaryti nuorauką, o to kartais irgi reikia
Cukraus pudra
2008 08 04, 07:13
QUOTE(rds @ 2008 08 03, 22:07) man tai  , nesuprantu tokio meno  ir lygintuvas pabraizytas  bent, jau sutinki, kad tai menas. kai kokių meno formo ir aš nesuprantu, ir net menu nelaikau.
naudojamas daiktas gi, čia ne obuoliai su vynuogėm nupieštidėl konkurso.nu jau kokios šarkos pataškos esam tai oi oi nėr konkurso skundžiamės, blogai. yra konkursas, o mes vėl skundžiamės . ir skundžiamės tuom, kad konkursas keistas ir t.t. tik todėl, kad neturim nuotraukos kuri galėtų jame dalyvauti gaunasi taip, kad kunkursas su plaukais yra gėris, nes visos juos turim, kad konkursas su pieva- gėris, nes visos galim išbėgt ir ją nufotografuot, o konkursas, kuris ne itin įprastas, tai jau ne konkursas, maždaug geriau jokio negu toks
o kad yra rėmėjai, taui gerai. kažkas gaus lygintuvą dovanų. super. ir aš norėčiau.
laaabai įdomi tema  gaila kad suaugusieji savo veidelių dėt nenori, vien vaikai
Cukraus pudra
2008 08 04, 09:06
QUOTE(l'eau @ 2008 08 04, 08:57) laaabai įdomi tema  gaila kad suaugusieji savo veidelių dėt nenori, vien vaikai  gal suaugusiųjų nėra kam nufotografuoti.
Lady Dy
2008 08 04, 09:56
Nu dievinu lietuvius jiems vis kas nors negerai,gaila mano fotikas išvyko į turistinį dalyvauti neišeis ,bet balsuosiu būtinai.
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 04, 08:13) bent, jau sutinki, kad tai menas. kai kokių meno formo ir aš nesuprantu, ir net menu nelaikau. as visur mena iziuriu: pakeverzojo vaikas ant sienos - irgi menu vadinu  vieniems viena patinka, kitiems kita - tai jau skonio reikalas. Negali buti viskas visiems grazu, neidomu butu cia irgi menas tiesa sakant man mielesnes foto kuriose lygintuvai su zmonem
Ramunita
2008 08 04, 10:17
aš manau,kad bus tikrai įdomių foto  man tai visi konkursai geri :)tai kas,kad negaliu dalyvaut-man svarbu balsuot
QUOTE(Ramunita @ 2008 08 04, 11:17) aš manau,kad bus tikrai įdomių foto  man tai visi konkursai geri :)tai kas,kad negaliu dalyvaut-man svarbu balsuot   man irgi smagu paziuret ir balsuot
Ramunita
2008 08 04, 10:20
QUOTE(Lera @ 2008 08 03, 18:31) deja , visur tik reklama komercija ir pan... žodžių .... viskas baigiu  reklamos ir komercijos dėka-ir tu,ir aš ir dar daugybė kitų forumiečių gali naudotis šituo forumu nemokamai patiėk manim,forumo išlaikymas tikrai kainuoja
Butaforija
2008 08 04, 10:56
Man kolkas tik dvi foto yra idomios visoms kitoms kazko truksta, o labirintas tai ka as zinau
QUOTE(Dirsė @ 2008 08 04, 11:56) Man kolkas tik dvi foto yra idomios visoms kitoms kazko truksta, o labirintas tai ka as zinau  ne labirintas, o tikras "Jin ir Jan" niu taigi šitas:  o jei rimčiau man "natiurmortas" labai gražus, bet įtariu vėl laimės nuotrauka "kūdikis/vaikas+lygintuvas"  ir ne dėl lygintuvo. na, bet Insi išsiregistravo, tai gal šitai niekam neužklius
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 04, 07:13) tik todėl, kad neturim nuotraukos kuri galėtų jame dalyvauti Pirma, ar išbėgti į pievą yra sudėtingiau, nei pastovėti ir papozuoti su lygintuvu...? Kiekviename konkurse yra tokių nuotraukų, kurios daromos specialiai tam konkursui, o šiame, manau, praktiškai visos bus tokios... Tik norėjau išreikšti nuomonę, kad norisi 'natūralaus' konkurso, apie ką diskutuota kitose temose... Antra, niekas neminėjo, kad tai nebe-konkursas. Kažkaip fantazijos stoka nesiskundžiu, ir į daugelį dalykų gyvenime nežiūriu per standartine prizmę, tai netgi nepasakyčiau, kad tai neįprastas konkursas.  Neatmetu galimybės jame sudalyvauti, nors prieš savaitę kaip tik nusipirkau dar vieną Philips lygintuvą. O trečia, yra bene dvi temos prisiūlytos temų konkursams... Ten išdėstyta SM forumiečių nuomonė ir pageidavimai... Tai gaila, kad šį kartą neturėjo reikšmės tie pasiūlymai. Bet, greičiausiai, ateity bus ir tais pasiūlymais pasinaudota. Puikiai suprantu Rustės pastangas ir kitus niuansėlius ir tikrai džiaugiuosi, kad nebuvo didelės pertraukos tarp konkursų ir štai vėl jį turime  , nes jau buvo panašu į fotokonkursų krizę QUOTE(l'eau @ 2008 08 04, 08:57) laaabai įdomi tema  gaila kad suaugusieji savo veidelių dėt nenori, vien vaikai   kaip ir visada... P.S. aš taip pat žaviuosi lietuviais... labai dažnai turi fantaziją ir gerus perfrazavimo bei interpretavimo įgūdžius. Jei aš nemąstau taip, kaip dauguma, nemoku saldžiai 'ulbėti', tai vadinasi negerai mąstau
QUOTE(baltė @ 2008 08 04, 16:49) O trečia, yra bene dvi temos prisiūlytos temų konkursams... Ten išdėstyta SM forumiečių nuomonė ir pageidavimai... Tai gaila, kad šį kartą neturėjo reikšmės tie pasiūlymai. Bet, greičiausiai, ateity bus ir tais pasiūlymais pasinaudota. Puikiai suprantu Rustės pastangas ir kitus niuansėlius ir tikrai džiaugiuosi, kad nebuvo didelės pertraukos tarp konkursų ir štai vėl jį turime  , nes jau buvo panašu į fotokonkursių krizę konkursų temas mes žiūrim, turim ir naudojuosi susitemintu variantu, bet kartais "ateina" rėmėjai, ir negi sakysi, eikit sau su savo pinigais, mes va čia bobučių konkurso norim  rėmėjas perka reklamą, todėl jis turi pirmumo teisę. o man konkursas, kad ir netikėtos temos, bet, vis toks truputį crayzy  mergaitės, dalyvaukim aktyviau, aš tiek nuotraukų pridariau, tiek dar idėjų turiu, kad knieti šešias nuotraukas dėti dalyvauti, bet deja tik 1 leistina
QUOTE(Rustė @ 2008 08 04, 15:53) konkursų temas mes žiūrim, turim ir naudojuosi susitemintu variantu, bet kartais "ateina" rėmėjai, ir negi sakysi, eikit sau su savo pinigais, mes va čia bobučių konkurso norim  rėmėjas perka reklamą, todėl jis turi pirmumo teisę.  tikrai tą suprantu...
JulieTa
2008 08 04, 18:25
Sakyciau keistokas konkursas, nors kelios fotkes fainos jau yra
QUOTE(JulieTa @ 2008 08 04, 19:25) Sakyciau keistokas konkursas, nors kelios fotkes fainos jau yra  Labai tikiuosi, kad bus ir daugiau gražių nuotraukų, nes buvę konkursai rodo, kad mamos tikrai išradingos
kol kas nė vienos gražios foto nėra, tik keistas natiurmortas, labirintas ir pora papozuot pastatytų /paguldytų vaikiukų, bet tikiuosi kad dar atsiras, nes tema tikrai leidžianti improvizuoti
Stebukle
2008 08 05, 08:18
sita grazi man nuotrauka. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15456O daugiau.... tai reik jauciu palaukt, bet koks pasyvumas konkurse  .
o, maloniai nustebau  pagaliau verta balso foto, o ne pozuojantis vaikiukas
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 09:22) o, maloniai nustebau  pagaliau verta balso foto, o ne pozuojantis vaikiukas ideja pasigriebta is natiurmorto  jau geriau vaikiukas, o dar geriau butu tetukas
jeigu taip, vadinas visi vaikiukai yra nugriebtos įdėjos nuo pirmojo
Elenele Raganele
2008 08 05, 09:11
na, kol ka nera nei vienos man fainos nuotraukos, o paciai sudalyvaut fantazija streikuoja. Man regis, as namie net neturiu laidynes, nes ja nesinaudoju ir rubus perku tik tuos, kuriu lygint nereik. Nemegstu to uzsiemimo iki negaliu
akvilyte
2008 08 05, 09:25
QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 09:22) o, maloniai nustebau  pagaliau verta balso foto, o ne pozuojantis vaikiukas sakai  man tai kažkaip niočen ta fotke  natiurmortas geriau.. man asmeniškai išvis nepatinka tokios nespalvotos fotkės su spalvotu blynu priešaky ko tau tie vaikai užkliūna? mamų forumas gi QUOTE(rds @ 2008 08 05, 09:28) ideja pasigriebta is natiurmorto  jau geriau vaikiukas, o dar geriau butu tetukas   speju tokius exponatus, o dar savo noru lyginančius ar pozuojančius tai reiktų iškart į muziejų uždaryt  kaip retenyyyyybę labirintas dingo
Gervela
2008 08 05, 09:35
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 05, 10:25) ko tau tie vaikai užkliūna? mamų forumas gi įtariu, kad užkliūna dėl to, kad didžioji (ne visos) dauguma forumiečių pamato vaikiuką ir susilydo- kokios rankutės, kokie žandukai- ir neberūpi nei konkurso tema, nei nuotraukos kokybė ir pan.  Vaikai- žaidimas per mamų jausmus (siekiant aukštesnės vietos)
|
|