Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada eiti pas gydytoją jei nepastojama?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
zmogeliuke
sveikos ,
nesulaukiam gandro 7menesius,prasidejo 8 ...
nuejau pas ginekologe poliklinikoje vakar,noredama ,kad padarytu tyrimus ... o ji man pasake ,kad reik laukti metu ,po metu ,jei nepastosiu ateiti ir tada jau ziuresim ,gal kontraceptiniu israsys ir jas pagerus bandytume po kurio laiko jas nutraukt ir pastot staigiai... doh.gif
sakau as jai ,kad pas mane ciklai labai nereguliarus ir ilgi ,tai ji man atsake ,kad jei jau taip buvo ,tai taip ir bus ...nieko cia nepakeisi ..
kiek zinau ,del ilgu ciklu ar nereguliariu ,gali ir hormonai kalti buti .
zodziu poliklinika yra poliklinika ..
ryt 4c.d. vaziuosim pasidaryti mano tyrimu i klinika ir pirmadieni su gautais tyrimais eisiu pas privatu ginekologa.manau naudos bus daugiau. smile.gif
lialiusia
As pirma karta pastojau greitai, bet pasibaige nelaimingai. Tai po nelaimes, praejus 5-6 men, biegau pas gine kodle negaliu pastoti. Ejau ir privaciai, uzsiroviau ant pinigu melzejos tai nieko gero. Pradejau tyrtis pati, padariau imanomus tyrimus, viskas gerai. Bet dabar pagaliau, galvoju radau savo bieda.
Sumanioji...
Aš negalėjau pastoti 1,5metų, na gal metus ir 4mėn. minimum.
Jau susiradau info kokių tyrimų reikėtų ir ruošiausi važiuoti nuleidinėti kraujo, bet pražiopsojau tam reikiamą ciklo dieną smile.gif Na ir tą patį mėnesį pavyko pastoti bigsmile.gif
Dabar ginekologė klausė per kiek laiko pastojau, tai pasakius kad per tiek-pripaišė nevaisingumą ir įrašė į nėščiosios kortelę blink.gif
Svajone_25
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 12 13, 19:53)
Aš negalėjau pastoti 1,5metų, na gal metus ir 4mėn. minimum.
Jau susiradau info kokių tyrimų reikėtų ir ruošiausi važiuoti nuleidinėti kraujo, bet pražiopsojau tam reikiamą ciklo dieną  smile.gif  Na ir tą patį mėnesį pavyko pastoti  bigsmile.gif
Dabar ginekologė klausė per kiek laiko pastojau, tai pasakius kad per tiek-pripaišė nevaisingumą ir įrašė į nėščiosios kortelę blink.gif
*

Sveikinu labai labai!!! wub.gif 4u.gif O as laukiu stebukliuko per sv. Kucias, kaip tik tureciau susirgti, bet labai viliuosi, jog nesusirgsiu ir testas bus teigiamas blush2.gif je tau tai butu pati didziausia dovana is visu...
Beetuke
QUOTE(Pinkusyte @ 2011 11 16, 14:06)
Sveikos,

Norėčiau prisijungti prie jūsų planuojančių.
Mano situacija tokia, kad nesivystantį nėštumą turėjau kovo mėn ir iki šiol nepastoju. Per tą laiką buvau pas kelis net gyd ir nieko-sako laukti, bet kaip suprantate tai žudo, nes man jau 29 metai...
Lauksiu jūsų komentarų, patarimų-gal kam teko būti pan situacijoj, ačiūkas  4u.gif
*

Sveikute,

norejau tave nuraminti, 29 tai dar ne pasaulio pabaiga. As negalejau pastoti kokius 9-10 men, o kai nustojau apie tai galvoti iskarto pastojau budama 31. smile.gif Taigi linkiu tau stiprybes! 4u.gif
Sumanioji...
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 14, 11:53)
Sveikinu labai labai!!!  wub.gif  4u.gif O as laukiu stebukliuko per sv. Kucias, kaip tik tureciau susirgti, bet labai viliuosi, jog nesusirgsiu ir testas bus teigiamas  blush2.gif je tau tai butu pati didziausia dovana is visu...
*

Ačiukas 4u.gif
Jums linkiu didžiausio Kalėdų stebūklo- nestuke.gif
Būtų pati fainiausia dovana 4u.gif
Kiek laiko bandote? ax.gif
Svajone_25
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 12 16, 14:43)
Ačiukas  4u.gif
Jums linkiu didžiausio Kalėdų stebūklo-  nestuke.gif
Būtų pati fainiausia dovana  4u.gif
Kiek laiko bandote?  ax.gif
*

nesisaugojam nuo balandzio men. Bet iseina su pertraukomis, nes vyras dirba pamainini darba, buna net istisa savaite nesusimatom, nekalbu apie kai ka daugiau... be to kelis men. nutraukem planavima del vyro ligos... dabar vel bandom.. 4u.gif
vai2te0528
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 14, 11:53)
Sveikinu labai labai!!!  wub.gif  4u.gif O as laukiu stebukliuko per sv. Kucias, kaip tik tureciau susirgti, bet labai viliuosi, jog nesusirgsiu ir testas bus teigiamas  blush2.gif je tau tai butu pati didziausia dovana is visu...
*

As laukiu butent to paties... tureciau susirgti tarp kaledu ir nauju... smile.gif tikiuosi mums pavyks gauti nepakartojama dovana 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Svajone_25
QUOTE(vai2te0528 @ 2011 12 16, 16:06)
As laukiu butent to paties... tureciau susirgti tarp kaledu ir nauju... smile.gif tikiuosi mums pavyks gauti nepakartojama dovana  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif darysiu testuka sv. Kuciu ryta ir tikiuosi stebuklo, prata men, testas rode dvi juosteles nors antroji ir buvo blankesne, gydytoja patvirtino, kad bande kabintis deja, nesekmingai... si men. irgi bandem, tikiuosi pavyks... sventes butu dvigubai mielesnes... Laikom kumstukus 4u.gif
terle
QUOTE(Beetuke @ 2011 12 15, 11:36)
Sveikute,

norejau tave nuraminti, 29 tai dar ne pasaulio pabaiga. As negalejau pastoti kokius 9-10 men, o kai nustojau apie tai galvoti iskarto pastojau budama 31. smile.gif Taigi linkiu tau stiprybes!  4u.gif
*

man irgi gydytoja sake, reikia nustoti apie tai galvoti, nes ovuliacija vyksta spontaniskai, sake gyvenkit naturaliai, tada ir pavyks.
vai2te0528
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 12 16, 16:43)
drinks_cheers.gif  darysiu testuka sv. Kuciu ryta ir tikiuosi stebuklo, prata men, testas rode dvi juosteles nors antroji ir buvo blankesne, gydytoja patvirtino, kad bande kabintis deja, nesekmingai... si men. irgi bandem, tikiuosi pavyks... sventes butu dvigubai mielesnes... Laikom kumstukus  4u.gif
*

TURI PAVYKTI! wub.gif
rircik
kuo anksciau issitirti reikia, tuo geriau
Pinkusyte
Svajone>

Tai kokios naujienos? g.gif ar aš ką beskaitydama praleidau blush2.gif
kristal
Merginos, jei kam reikia galiu perleisti isigytus EGENS ovuliacijos testukus po 1.2 Lt/vnt Jautrumas 20 miu/ml. 4u.gif
Turiu gal 60 vnt (imant visus - atiduosiu po 1 Lt.)

Jei domina - parasykite i az. Vilnius,Fabijoniskes...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.