Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kartų per naktį valgo?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Teide1
Mano sunelis irgi nakti valgo kas 3 val.
SGT
mano manymu naktinis valgymas priklauso nuo to kaip pati mamyte ipratina vaikuti valgyti naktim... manoji naktim atsisake valgyt kai pradejo valgyt misinuka nakciai... jai turbut sotu ir ismiega nevalgius iki ryto... ne visi vaikai taip gali, bet... ir ne visos mamos ... nakti jei vaikutis neramus mano manymu uztenka paimti ant ranku ir pabandyti pamigdyti negu kisti buteliuka...
bet kiek mamu tiek ir nuomoniu... wub.gif
Ruggiagele
QUOTE(SGT @ 2009 02 01, 01:53)
mano manymu naktinis valgymas priklauso nuo to kaip pati mamyte ipratina vaikuti valgyti naktim... manoji naktim atsisake valgyt kai pradejo valgyt misinuka nakciai... jai turbut sotu ir ismiega nevalgius iki ryto... ne visi vaikai taip gali, bet... ir  ne visos mamos ... nakti jei vaikutis neramus mano manymu uztenka paimti ant ranku ir pabandyti pamigdyti negu kisti buteliuka...
bet kiek mamu tiek ir nuomoniu...  wub.gif
*

kiek mamu, tiek vaiku.jums tiesiog pasiseke, kad jusu mazyle sutinka pries miega valgyti misinuka ir pasisotinti visai nakciai. pavyzdziui manasis misinuko ne uz ka nevalgo ir jokiu kosiu irgi nei diena, nei vakare, nei nakti.visa menesi bandau jam isiulyti bent po truputi kitokio maisto nei MP, bet vis atsisako. ir kaip ji pripratinti jeigu nevalgo? menesi bandau graziai tartis ir ne velnio. be to, 6 menesius bandau ji nakti uzmigdyti be maitinimo ir kas is to? jeigu uzmiega tai pakelia po 15 min ir taip kelia, kol negauna valgyti. o pavalges pamiega bent 2-3 valandas.
SGT
tiesa, kiek vaiku tie ir skirtingu naktu...

o kokias kosytes bandei duoti valgyti ? pabandyk pati isvirti kokia darzoviene ir padaryk su mp, gi turetu patikti... morku kosyte, bulve ir mp... gal tik nelabai zino ka reikia daryti todel ir nevalgo...

o ka daktarai sako? jau kaip ir laikas butu primaitinti... o is buteliuko moka gerti? bandyk nakciai kaipnonrs pripratinti naktini misinuka su grudais, pati pamatysi kaip gerai vaikas miegos...

4u.gif tau ir kantrybes,.. turi gi pavykti...
Papildyta:
QUOTE(19860526 @ 2009 01 31, 17:30)
mano mazoji nakti nebevalgo tik atsigerti retkaeciais atsikelia thumbup.gif
*

taip ir turi buti...
saunuoliai 4u.gif
19860526
manoji maze ir neuzmiega kol neprikerta kokiu kosiu lotuliukas.gif misinio visai atsisake doh.gif o juk dar tokio amziaus leliui manau dar reikia pienuko ax.gif
Zitlali
Siaubas, nepaguodet manes .... maniau, kad 6 men sulaukus baigsis sitas kosmaras naktinis, bet matau,kad visvien daugumai kelias kas 3 val doh.gif doh.gif
leila02
Maniske keliasi valgyt 2 kartus per nakti, apgauti su arbata, deja nepavyko.
vija23
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 02 01, 13:32)
kiek mamu, tiek vaiku.

drinks_cheers.gif Mano maze kaip kada keliasi, kartais kas 2-3 valandas, kartais koki pora kart per nakti, o paskutiniu metu kas pusvalandi turbut valgo blink.gif Guodzia tai, kad kada nors nutraukus MP, baigsis ir naktiniai valgymai...
regutis
musiškė keliasi 1 kartą per naktį
Lina_25_KLP
mes keliames 2 kart per nakti, t.y. 3 ir 6 val. kartais pavyksta uzsupuoti, o kartais ne. bent 1 karta turiu duoti pavalgyti. ismiegojus iki ryto yra tik kokius 3 kartus. pripratau, labai nesierzinu. thumbup.gif
daivuteklp
Kai buvo visai mažytė keldavosi pavalgyti dažnai,kas dvi valandas.Po to tris kartus per naktį,dabar du,šią naktį atsibudo tik kartą wink.gif Tikiuosi greitu laiku išmiegos visą naktį,iki šiol to dar nebuvo(mums 6mėn)
MaiMa
Valgom kokius 5-6 kartus doh.gif kartais ir skaiciu pametu blink.gif
lauriukass
maniske ir kelias 2-4kartus pavalgyt, bandysiu su vandeliu ja apgaut, gal pavyks... bet manau vaikiukai isauga ta naktini valgyma, vieni anksciau kiti veliau,o kiti kai baigi maitinti. Pritariu kazkuriai mamytei kuri rase, kad jei reikia tik naktimis pamaitinti, tai juk nera sunku, juk del svo mazyliu galetumem bet kokius kalnus nugriaut. Kai jau labai pavarstu naktim keltis, pagalvoju, kad gal mazyle nori prisglausti, pajusti mane, gal ka susapnavo blogo ir tada uzplusta tokie silti jausmai ir noras prisiglausti, pamiluoti ja, tai maitinimas tiek jai tiek man buna malonumas rolleyes.gif
Vasaraitė
O maniske nuo dveju men. visa nakti ismiega mirksiukas.gif jau puse desimtos vakare krenta ir iki devyniu ryto miega wub.gif buna, bet labai retai, kad uzsimano truputi pienuko ar arbatytes. mums nepilni 4 men 4u.gif Ramiu nakteliu mamytes 4u.gif
Lina_25_KLP
mums jau 5 men, anksciau valgydavom 2 kartus i nakti, bet pora naktu daviau vandenuko ir rezultatas neitiketinas, valgo 6 val ryte, kartais iki 7 h ismiega. o kai prabunda uztenka tutuko, ir net nekeliu is lovos. 4u.gif 4u.gif
natalikas
butu gerai dar zinot,ar valgo mp,ar misini,nes mes mp.ir 4kart vidutiniskai valgom nakti.tai atrodau is ryto va taip blink.gif
mamuse
QUOTE(natalikas @ 2009 02 17, 12:07)
butu gerai dar zinot,ar valgo mp,ar misini,nes mes mp.ir 4kart vidutiniskai valgom nakti.tai atrodau is ryto va taip blink.gif
*

Sveikutė 4u.gif
aš irgi ryte atrodau blink.gif , nors per naktį valgom du tris kartus. Maitinu MP dukrytė nieko daugiau nė į burną neima viską išspjauna. Tai nė neįsivaizduoju kaip sumažint naktinius maitinimus.
renatyte.r
Mums po kelių dienus bus lygiai šeši mėn., tai vis dar keliasi naktį porą kartų pavalgyti. Abejoju, ar ji būna alkana, tiesiog man pačiai patogiau ją priglausti prie krūtinės ir ji iš karto užmiega. Man toks būdas priimtinesnis, nei nešiojimas valandų valandas...
natalikas
tai ir pas mus panasiai,bet vistiek atrodau blink.gif tongue.gif
baltagėlė
Mums 5 mėn ir 1 sav. Valgom MP. Naktį dažniausiai keliasi 3-4 kartus. Nors būna naktų, kad keliasi kas valandą wacko.gif , o yra buvę ir taip kad kėlėsi TIK 2 kartus assa.gif tada jaučiuosi labai gerai išsimiegojus lotuliukas.gif Įdomu, kokia savijauta išmiegoti visą naktį g.gif yahoo.gif lotuliukas.gif Seniai taip buvo... Bandžiau ieškoti priežasčių, gal pienelio mažai, tai daviau mišinuką - vis tiek tas pats schmoll.gif Žiūrėsim, gal kas pasikeis kai košytę pradėsim valgyt. mirksiukas.gif
Musmire
QUOTE(baltagėlė @ 2009 02 18, 15:06)
Mums 5 mėn ir 1 sav. Valgom MP. Naktį dažniausiai keliasi 3-4 kartus. Nors būna naktų, kad keliasi kas valandą  wacko.gif , o yra buvę ir taip kad kėlėsi TIK 2 kartus assa.gif tada jaučiuosi labai gerai išsimiegojus  lotuliukas.gif Įdomu, kokia savijauta išmiegoti visą naktį g.gif  yahoo.gif lotuliukas.gif Seniai taip buvo... Bandžiau ieškoti priežasčių, gal pienelio mažai, tai daviau mišinuką - vis tiek tas pats  schmoll.gif Žiūrėsim, gal kas pasikeis kai košytę pradėsim valgyt. mirksiukas.gif
*

Mes košytę jau valgom,sūneliui virš 6 mėnesių,bet nieks nepasikeitė,kaip kėlėsi naktį 3-4 kartus,taip keliasi. 4u.gif
baltagėlė
QUOTE(Musmire @ 2009 02 18, 16:29)
Mes košytę jau valgom,sūneliui virš 6 mėnesių,bet nieks nepasikeitė,kaip kėlėsi naktį 3-4 kartus,taip keliasi. 4u.gif
*

Nu va verysad.gif , o aš taip tikėjausi, kad kas pasikeis cry.gif
Bet taip myliu savo meškutį, kad pakentėsiu irnesakyk.gif soske.gif
IngaEstera
Iki 2 mėn maitinau savo pienuku, tai keldavausi kas 3 val, o kai pradėjau mišinuką duoti, nei karto nereikdavo keltis, išmiegodavo visą naktį. O draugės lelius, nors mišinuką geria nuo gimimo, keliasi naktim iki šiol, dabar jai 7,5 mėn 4u.gif
majux
pavydziu mamom,kuriu vaikai ismiega visa nakti,nors mum jau virs 6menmiegam kartu vienoj lovoj,bet nakti keliames min 3 kartus,vien per nakti suvalgom virs 300ml misinio,pradeda kniurzeti,vartytis,zysti,kai duodu misinuko,truputi paciulpia ir vel uzmiega doh.gif tai kelias kokius penkis kartus tai tikrai,dar nei vienos nakties nrml nesu miegojus,atrodo,jau stogas pavaziuos schmoll.gif nors dantu dar neturim,ir taip neramiai miegam,tai jau issivaizduoju kas darysis kai dantys prades dygti g.gif
Guoda
Mes irgi valgom kosytes, bet keliasi nakti vis tiek kaip ir anksciau kas 2-2.5 val. ir valgo mano pienuka.
nerfis
nezinau nuo ko cia priklauso bet pima mano mergyte irgi labai daznai keldavosi naktimis ir svajojau kada gi ji ismiegos visa nakti doh.gif , visi ptarinejo kad iki 3 men ir paskui jau bus ramesne gal pilvuka skauda ir t.t, deja ir toliau nieks nesikeite ir taip buvo gal iki 2.5 metu kol inai pradejo miegoti visa nakti, o vat mazoji tfu, tfu, tfu pirmais menesiais kelesi 2 kart per nakti o nuo 3 .5 men miega visa naktele ir prabunda apie 7 ryto thumbup.gif tai nuo ko cia priklauso nieks nepasakys kal nuo charakterio vaikucio, tokia natura vieni ramesnio budo kiti ne g.gif
inetata
maniskis keliasi valgyt 5-6 karts per nakti doh.gif tai cia dar skaitau, kad normalu, buna naktu, kai ir kas pusvalandi doh.gif doh.gif iki 3men keldavosi kas tris val ir ramiausiai miegodavo, bet einant 4en prasidejo dziaugsmai doh.gif
Giorgita
nuo mazens keldavosi nakti 1 karta,buvo trumpam momentas,kai 2kart
Katukė
doh.gif o aš dar skundžiuosi,kai atsikeliu po 5-8kartus soskytę į burnytę įdėti ir apkamšyti zirziukę blush2.gif Mes pavalgom 22.30-23.00 ir iki 6.30-7.00 miegelis. Mažutė iki mėnesiuko naktį pavalgydavo 2 kartus, vėliau, kai prasidėjo nevalgymo bėdos - pati pažadindavau valgyti 1 katrą per naktį. Jei neduočiau stipresnio maistelio prieš miegą tikrai keltųsi ir prašytų valgyti.
Mamyte :)
mums jau pusmetukas ir jau seniai naktį nebevalgo thumbup.gif
Sigulius
Kai buvo maziuliukas visai iki kokiu 5 menesiu keldavosi max 2 kartus per nakti, o dabar tai nezinia kas pasidare. Nors dienos metu jau koses du kartus valgo, bet nakti keliasi pienuko 4-6 kartus, buna naktu, kad ir dar dazniau doh.gif
Razynka
na mano mazyle jau nuo 4.5 menesio istempdavo visa nakti nevalgiusi ax.gif kai prabusdavo keleta kartu per nakti tai duodavau arbatytes isgert ir vel sau ramiai uzmigdavo ax.gif kadangi didelio triuksmo nebuvo,tai ir priprato naktimis nevalgyti ax.gif seip paskutinis musu valgymas buna 21h kartais 21.30,bet cia jau veliausiu atveju,tuomet pusryciaujama tik 8h -8.30h smile.gif todel manau pirma pabandykit pasiulyt arbateles, o tik po to jau ko nors rimciau ax.gif
inguzekal
Maitinu pati MP tai keliasi kas 2-3valandas padarė mami gimtadienio dovana tai viena nakti tik karta kėlėsi tai maniau kad apsirgo vaikas ax.gif bandžiau mišinuko duoti kad sotesnis butu i mišinuka net žiūrėti nenori spjauna buteliuka lauk tai kol kas miegam valgom miegam valgom tokiu režimu naktimis gyvename smile.gif

user posted image
jaki
Nuo nenesio laiko kai pavalgom 23.00 tai po to valgom tik 8.00 ar 9.00 val. thumbup.gif thumbup.gif Uzjauciu visas, kurios naktimis turi keltis ir dar tiek kartu doh.gif
ingusia84
na mes valgom kelis kartus per nakti, taciau kadangi pati maitinu, dideliu vergu neturim, juolab kad ir jis pats uzmiega tik pavalges... smile.gif
nakvisa
mes nuo 5 men nevalgom nakti.pabunda ji man kelis kartus,bet tik susapnavus,nes mieganciai soskyte iduodu ir toliau parpia... smile.gif
7linute
Mes nuo dvieju menesiu nakti nesikeliam ir nevalgom,o dabar jei keliames tai kai soskyte isspjaunam. tongue.gif
Lejla
ax.gif Niekada nesikeldavo... pirma menesi zadindavau pati naktim kad pavalgytu, o paskui jau nebe rolleyes.gif
*Liūtukė*
mes valgom 2 kartus per nakti, taciau kadangi pati maitinu, dideliu vargu neturim, juolab kad ir ji pats uzmiega tik pavalges
sasha_09
Mums puse metuku ir valgom nakti bent viena karta tai tikrai, nera buve dar, kad ismiegotu visa nakti schmoll.gif o valgom misinukus ax.gif
zydrune85
mano kleckas keliasi 6 ryto pavalgo tada dar pamiega iki 10 val. Valgo MP. Buna kartais kad nakti pasikuicia, bet greit pats uzsnusta smile.gif
menininke
Mes kelemes viena karta nakti 4u.gif
-MJV-
mums 1.5 men., keliames 1-2 kartus per naktele,sako,iki 3 menesiu vaikelis gali keltis valgyti.
lukrecja
Mums bus pusė metų ir mes vieną kartą naktį keliames valgyti ax.gif valgome mišinį mirksiukas.gif
dre
Mano suneliui 5.5men ir dar valgo mano pienuka.Buna 2 kartus nakti atsikelia,o buna ir kas 2val po truputi pavalgo ir uzmiega.
LaVitaea
QUOTE(dre @ 2009 03 13, 18:58)
Mano suneliui 5.5men ir dar valgo mano pienuka.Buna 2 kartus nakti atsikelia,o buna ir kas 2val po truputi pavalgo ir uzmiega.
*

mes nuo 2 menesiuku naktimis nebesikeliam bigsmile.gif
Globusyte
Vieną kartą ir tai miegodamas (iš papulio)...
Helene
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 13, 23:43)
Vieną kartą ir tai miegodamas (iš papulio)...
*

pas mus taip pat drinks_cheers.gif
gaudese
mums 5 men,jau nuo 4 men visa nakti miega,kartais arbateles atsigeria.bet mes koses kertam.nes nuo 3 men.atsisake misinio.
brrr
mūsų mažylis nuo gimimo iki 3 mėnesių miegodavo gan ramiai.Užmigdavo apie11, keldavosi 4-5val. , keliatą kartų net iki 6-7 išmiegodavo.Džiaugėmės, kad išsimiegam, nes pavalgęs dar miegodavo iki10-11.Aš niekada taip ilgai nemiegodavau anksčiau.Nuo 3 mėnesių vaiką tarsi kas pakeitė pradėjo naktį keltis kas pusvalandį, sakiau išprotėsiu... blink.gif ir ką jųs manot, po mėnesio, žiūrim, ojis jau turi 2 dantukus thumbup.gif .Ir nuo tos dienos vėl keliasi 2 kartus naktį. Su baime laukiu kitų dantukų...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.