lunatikas
2011 01 26, 00:49
QUOTE(giedryte @ 2011 01 24, 18:06) Na as tai musu manau visus rekordus, pirmas mano vaikas iki 1.5 metu per nakti keldavosi 10-12 kartu  tikrai neperdedu. O dabar mano kitas mazylis, ne ka nuo brolio atsilieka 5-8 kartus, patraukia patraukia, paguldau i lovyte, miega, gal pirma miegeli ismiega 2 val, o paskui prasideda mano kelione per kopas  , nes pas save i lova neimu, visada keliuosi maitinti i foteli, tai kol maitinsiu, tai tol ir kelsiuos... Pirmas visa nakti pradejo ismiegoti tik 5 metu, iki to laiko vaiksciodavau, verkdavo, zyzdavo ir t.t. Ka tik nedariau, bet iskentejau, iskentesiu ir su situo kiek reikes, matomai jau pripratau. Kai anas pradejo miegoti, gime antras, tai kaip ir nezinau ka reiskia visa nakti ismiegoti  skaitau ir galvoju kad cia apie mane  mergina mano puses metu, maitinu pati. devinta uzmiega pamiega valanda ir prasideda mano kelione per kopas  desimta pabunda, bliauna iki dvyliktos ant ranku snaudzia pavalgo tada iminga.nakti kelias kas dvi valandas, kartais pvz 4 ryto ji uzsimano pazaisti, arba siaip tevu lovoje paguleti ir pasikalbeti su savim  tai gerai kad ryta kelias 9 val. tai nors tiek pamiegu. diena miega tris kartus po pusvalandi, ilgiau niekaip negaliu uzspaust kad pamiegotu
sianakt
2011 01 26, 14:57
Na maniškis valgo 2-3kartus per naktį, nors jam bau beveik 11mėn
Alxniukė
2011 01 26, 15:55
QUOTE(lunatikas @ 2011 01 26, 02:49) Ir pas mus tas pats  ne vienos per tas kopas keliaujat
_Andzelika_
2011 01 28, 11:00
Mes valgome tik viena karta ir kazkur 12 valanda nakties,as jam ikisu pienelio pries einant man miegoti ir viskas ,poto vaikas ismiega visa nakti,jisai taip pradejo valgyti kazkur jau nuo 6 menesiuku,neikisi jam nei pro kur,dar buna tokiu naktu,kad neima ir viskas
QUOTE(Alxniukė @ 2011 01 26, 15:55) ne vienos per tas kopas keliaujat  Jungiames prie keliaujanciu  tik turbut nepaguosiu - mano maziui jau tuoj 8 menesiai, ir kuo tolyn, tuo blogyn
QUOTE(Suomi @ 2011 02 02, 15:33) Jungiames prie keliaujanciu  tik turbut nepaguosiu - mano maziui jau tuoj 8 menesiai, ir kuo tolyn, tuo blogyn  Ta patį ir aš galiu pasakyti  Mums septini su puse men. o varo iš proto, dar dantų dygimas prisidėjo, net nežinau kada pagaliau duos išsimiegoti
Valgome (mišinuką) 2-3 kartus per naktį
As pamaitinu misinuku pries miega, tai valgyt uzsinori apie 2.30h, nakti duodu MP ir nuo to laiko galima sakyt as nemiegu, o ji vartosi, tada as vel ikisu ji vel pavalgo  pieno pas mane mazai jau, tai pradedu galvot kad jai tiesiog jo nebeuztenka  o matinti dar norisi, bent dar pora menesiu  o jei duosiu misinio nakti, tai su MP teks atsisveikint
QUOTE(luna @ 2011 02 02, 22:10) tai pradedu galvot kad jai tiesiog jo nebeuztenka  o matinti dar norisi, bent dar pora menesiu  o jei duosiu misinio nakti, tai su MP teks atsisveikint Luna, negalvokit taip. As irgi nuo pat vaiko gimimo vis svarstau, kad gal per mazai pieno  Tik svoris kaip augo taip auga. O diena nevalges gali isbut kad ir keturias valandas. Tik nakti kaip paseles kas valanda praso  Ne valgyt jiems norisi, o prie mamytes prisiglaust
Alxniukė
2011 02 03, 11:24
QUOTE(Suomi @ 2011 02 03, 00:56) Luna, negalvokit taip. As irgi nuo pat vaiko gimimo vis svarstau, kad gal per mazai pieno  Tik svoris kaip augo taip auga. O diena nevalges gali isbut kad ir keturias valandas. Tik nakti kaip paseles kas valanda praso  Ne valgyt jiems norisi, o prie mamytes prisiglaust   sutinku 100proc.
pookutis
2011 02 03, 14:00
Mes valgom 1 kartą arba miegam visą naktį nuo 22-23 iki 6-7 val. Nors buvo čia pora bemiegių naktų, kada nesupratau ko nori mano mažylė.. ir ant krūtinės pas save guldžiausi, ir pienuko daviau, verkė ir viskas puse nakties, paryčiais užsnūsdavo ilgiau. Na bet viską suverčiu dantukams, kurių vis dar laukiam..
mum jau beveik 6men tai nakti valgm 2 ar 3 kartus  ziurint kokia viltytes nuotaika
QUOTE(Alxniukė @ 2011 02 03, 13:24)  sutinku 100proc. Na gal ir taip  aciu uz palaikyma
Maniškė vis dar valgo 2-3 kartus. Nors nuo mėnesio iki keturių išmiegodavo visą naktį. O vėliau kaip pradėjo keltis, taip ir nebaigia
emilia999
2011 02 04, 15:00
0-2 men kelesi 1-2 kartus nuo 3 men ismiega nuo 22 iki 10 ryto  nieko nedariau, ji taip savaime... svorio priauga gerai, bet uztat per diena pamiega vos 2-3 valandas... :/
Smagute
2011 02 04, 15:20
Musu, deja, jau reguliari naktele: 22val suvalgom 210ml misinuko ir, dazniausiai iskart uzmiegam, pabunda apie 24-01 - atsigeria vandenuko, pabunda apie 02val - suvalgo dar 210ml, uzmiega, pabunda apie 03val - ar tai atsigeria, ar tai uztenka paglostyti. Pabunda apie 05val - atsigeria. pabunda apie 07val - suvalgo dar 210ml. miega iki 9ryto... Pabudes sypsosi, patenkintas, laimingas, issimiegojes...  Kaip nujausdamas, kad mamyte pabunda pikta ir pavargusi - dovanuoja mamytei 30-40min: savarankishkai, vienas tusinasi lovyteje, burbuliuoja, zaidzia, ziuri karusele... Geras dzidelis puodelis kavutes + sunelio patenkinta sypsena...  jau pripratau  Viena karta ismiegojo visa nakti, tai panikoj "kodel vaikas miega" vel gi negalejau ramiai miegoti
donna bella
2011 02 07, 20:30
QUOTE(Smagute @ 2011 02 05, 00:20) Musu, deja, jau reguliari naktele: 22val suvalgom 210ml misinuko ir, dazniausiai iskart uzmiegam, pabunda apie 24-01 - atsigeria vandenuko, pabunda apie 02val - suvalgo dar 210ml, uzmiega, pabunda apie 03val - ar tai atsigeria, ar tai uztenka paglostyti. Pabunda apie 05val - atsigeria. pabunda apie 07val - suvalgo dar 210ml. miega iki 9ryto... Pabudes sypsosi, patenkintas, laimingas, issimiegojes...  Kaip nujausdamas, kad mamyte pabunda pikta ir pavargusi - dovanuoja mamytei 30-40min: savarankishkai, vienas tusinasi lovyteje, burbuliuoja, zaidzia, ziuri karusele... Geras dzidelis puodelis kavutes + sunelio patenkinta sypsena...  jau pripratau  Viena karta ismiegojo visa nakti, tai panikoj "kodel vaikas miega" vel gi negalejau ramiai miegoti  Aš ir vargdavau, keldavau kas valandą maitinti, bet sulaukus 5 mėn pradėjo miegoti naktimis, dabar užmiega 12 nakties ir kelias ar 6, ar 7val pavalgyti.
šneider
2011 02 09, 00:47
O man atvirkščiai, nei daugeliui: nuo 1 mėn. iki 4mėn. mergaitė išmiegodavo visą naktį, nuo 22iki 6 val ryto. O dabar keliasi kas tris, keturias val. užmiega apie 22, atsikelia pavalgyti apie 1-2 val, tada apie 4 , 7 ir 9 jau keliasi pusryčiauti. Nesuprantu, gal kad savo pienu maitinu, nesotu jai  ar kad dantukai kalasi
manoji užmiega pusę dvylikos ir keliasi kas 2 valandas. jau galvoju ar nereikia primaitinti, gal jai nebesotus mano pienas. gerai, kad nors ryte iki 9 val pamiega.
swelnute
2011 02 10, 18:08
QUOTE(šneider @ 2011 02 09, 00:47) O man atvirkščiai, nei daugeliui: nuo 1 mėn. iki 4mėn. mergaitė išmiegodavo visą naktį, nuo 22iki 6 val ryto. O dabar keliasi kas tris, keturias val. užmiega apie 22, atsikelia pavalgyti apie 1-2 val, tada apie 4 , 7 ir 9 jau keliasi pusryčiauti. Nesuprantu, gal kad savo pienu maitinu, nesotu jai  ar kad dantukai kalasi  Mano 5,5 men sunelis panasiai keliasi - uzmiega apie 22val., perkeliu ji i lopsiuka, paskui pabunda apie 1val, pasiimu i lova ir jis lieka su manim, tai dar patraukia pienulio koki karta nakties eigoje, paskui apie 6-7val. ir musu pusryciai buna apie 9-10val. Manau, kad turi itakos maitinimas savu pienuku, matyt, nakti ne tiek pienuko norisi kiek pacio proceso...
1986mama
2011 02 12, 17:04
oi merginos kaip jums pavydziu,kad tik tiek kartu per nakti keletes  mano maziukas 1men iki 3kelesi 2-3kartus per nakti o nuo 4men kelesi kas 2valandas uzmiega 22val kelesi pries 1h ir taip kas 2h buna kad net per nakti 4-5kartus kelesi  neatsimenu kada normaliai as miegojau o maitinu taip patMP o rytoj bus 5men mazu sakau pasikeis kas nors da net buna kad pabunda nakti ir nemiega
ne karto  nuo 2 menesiu jau ismiega visa nakti
Buratinuke
2011 02 17, 14:57
uzmiega apie 24h ir nakti keliasi 2 kartus: apie 3-4h ir 6-7h
maukis2
2011 02 17, 16:10
kada kaip is tikruju..kartais buna ismiega visa nakti, o kartais ir atsikelia koki karteli pavalgyt  pirmus 3men sunkiau buvo, kelesi kas dvi val, o nuo 3 men kelesi 2-3kart, o nuo kada pradejo pabust tik karteli net nepastebejau Papildyta:QUOTE(leile @ 2011 02 10, 15:56) manoji užmiega pusę dvylikos ir keliasi kas 2 valandas. jau galvoju ar nereikia primaitinti, gal jai nebesotus mano pienas. gerai, kad nors ryte iki 9 val pamiega. mp maitinamas vaikas gali zysti kiek nori ir kada nori, bet jusu atveju gali but, kad trupuciuka nedavalgo vaikiukas. galit pabandyt pvz. jei vaikas uzmiega 23, tai kokia 20val duot vaisiu tyres, o jau pries pat guldant pienuko  gal pades..sekmes Papildyta:QUOTE(Smagute @ 2011 02 04, 16:20) Musu, deja, jau reguliari naktele: 22val suvalgom 210ml misinuko ir, dazniausiai iskart uzmiegam, pabunda apie 24-01 - atsigeria vandenuko, pabunda apie 02val - suvalgo dar 210ml, uzmiega, pabunda apie 03val - ar tai atsigeria, ar tai uztenka paglostyti. Pabunda apie 05val - atsigeria. pabunda apie 07val - suvalgo dar 210ml. miega iki 9ryto... Pabudes sypsosi, patenkintas, laimingas, issimiegojes...  Kaip nujausdamas, kad mamyte pabunda pikta ir pavargusi - dovanuoja mamytei 30-40min: savarankishkai, vienas tusinasi lovyteje, burbuliuoja, zaidzia, ziuri karusele... Geras dzidelis puodelis kavutes + sunelio patenkinta sypsena...  jau pripratau  Viena karta ismiegojo visa nakti, tai panikoj "kodel vaikas miega" vel gi negalejau ramiai miegoti  daznai vyrukas bunda..  jis velai pas jum uzmiega, tai gerai, o manisks vat megejas 19-20val uzmigti, o kartais ir 18.30.bandau ji ilgiau pakankinti, bet tada tokie koncertai prasideda, kad jau geriau jam leist miegot, o paskiau jis pabinda 7val ryto ir kaip ir jusiskis leidzia mamai dar pasnausti kol pats lovikej tusinasi  veliau prasideda ,,mama..mama..,, ir as keliuosi, tada pas mus nuogo sikniuko laikas, o po jo jau pusryciai ir linksma diena priesaky
Obuoliuks
2011 02 18, 14:10
Abu vaikai tokio amziaus ismiegodavo visa nakti be maitinimu.
dodezile
2011 02 22, 16:46
mano lelė užmiega 22 val. kelia apie 2 - 3 val. ir tada apie 6 val... - pora syk.
Sveikos mamytes, As kaskart vis tikiuosi, kad ateis ta issvajota naktele..Vat ir siandien sedziu kaip su maisu trenkta Maniskis nakti keliasi kas pusvalandi-valanda...Mums 7 men. Ne vienos miego nakties dar neturejom.. Maziukas kai buvo kelesi kas 3val. O kai pradejo dantys lyst 3 men gale-keltis pradejom daznai. Viena savaite per tuos 7 men buvo ramesne-keles kas 4 val...bet tik viena..o dabar vel toks pat maratonas. Dygsta 7 dantukas. Nors pastebiu, kad kai isdygsta dantis, iprotis nemiegoti islieka...kas juokingiausia, diena jis man miega puikiai. kadangi nakti pavargsta, tai diena miega 2 kartus po 2-3 val... Tikiuosi isaugsim, nes jau nebepasivelku...
linutuks
2011 03 09, 11:30
QUOTE(intec @ 2011 03 09, 12:03) Sveikos mamytes, As kaskart vis tikiuosi, kad ateis ta issvajota naktele..Vat ir siandien sedziu kaip su maisu trenkta Maniskis nakti keliasi kas pusvalandi-valanda...Mums 7 men. Ne vienos miego nakties dar neturejom.. Maziukas kai buvo kelesi kas 3val. O kai pradejo dantys lyst 3 men gale-keltis pradejom daznai. Viena savaite per tuos 7 men buvo ramesne-keles kas 4 val...bet tik viena..o dabar vel toks pat maratonas. Dygsta 7 dantukas. Nors pastebiu, kad kai isdygsta dantis, iprotis nemiegoti islieka...kas juokingiausia, diena jis man miega puikiai. kadangi nakti pavargsta, tai diena miega 2 kartus po 2-3 val... Tikiuosi isaugsim, nes jau nebepasivelku...   maniskis lygiai tas pats. tik mes dar ne vieno danties neturim, tai kas bus kai dar ir tie dygti prades  O jusiskis tik siaip prasibunda ir krebzda? Mano tai dar ir valgyt praso kas valanda beveik. Tai pirmiausia visa MP isciulpia, po keliu atsibudimu, kai pas mama jau tuscia, tol rekia, kol dar kokio misinuko suorganizuoju. O diena ir valgo normaliai, kas 4 valandas ir miega pietu trejeta valandikiu. Sumaise jis cia diena su naktim ar ka
liudmilkaa
2011 03 09, 20:48
sveikos mamytes, turiu tokia beda, mano pipirui 8 menesiai, maitinu savo pienu, tai nakti pabunda kas 2-3 val valgyti. gal patartumete kaip atpratinti nuo naktinio valgymo? kodel vieni vaikai ismiega visa nakti, o kiti ne???
Caramelle*
2011 03 09, 21:44
QUOTE(intec @ 2011 03 09, 10:03) Maniskis nakti keliasi kas pusvalandi-valanda...Mums 7 men. Ne vienos miego nakties dar neturejom.. ...kas juokingiausia, diena jis man miega puikiai. kadangi nakti pavargsta, tai diena miega 2 kartus po 2-3 val...: Pabandykit jam diena tiek neleisti miegoti - mums tas metodas suveike. Zinau, skamba nemaloniai. Vaika zadinti niekam nera smagu. Bet galima svelniai. Kai ismiega kokia valanda paleiskit muzika kitam kambary, arba patriuksmaukit truputi. Ieikit i jo kambari kelis kartus. Ar dar ka nors panasaus sugalvokit. Sekmes
Žvaigždėja
2011 03 10, 14:04
Manyciau vaikui neleist miegot reiketu tada kai jis sumaiso diena su naktim.mes valgom misinuka ir keliasi du kartus 12 ir 6 ryte. buna kartais ir 3 valanda dar uzsimano.o diena stabiliai kas 3 valandos reikalauja
astule5
2011 03 10, 18:45
mums sesi menesiukai, valgome du-tris kartus per nakti, po mazai, bet daznai:)
1986mama
2011 03 11, 12:03
mums uz 2dienu bus 6men bet kelemes jau koka savaite kas 1val o kartais net kas 30min nereguleriai o anksciau keldavosi pirmas kelimas budavo po3 val o paskui kas2val. einam miegot visada 22val.ir jau nzn ka daryti jegu nebeturiu  o maitinu da MP sakiau duosiu nakciai similako primaitinsiu mazu jam mazai ar nesotu nu nzn jau viska isbandziau ir arbatele duot bet niekas nepadeda,nes diena normaliai viskas gauna namie virta kosyte paskui taarp tarpu pienelio duodu atsigerti o vakarui duodu da pieniskos kosytes tai jam sotu buna ir miega
mano mažius 6 mėn irgi valgė kas 2 val naktį ir nors tu ką...  kitų naujagimiai taip dažnai nežinda........
lunatikas
2011 03 12, 22:55
manau nereikia masiyt kur vaikas valgo misinuka ir ismiega iki 6 ryto o kur valgo MP kuris labai greit leliui susivirskina todel kudikis isalksta. mums dabar 8 menesiukai keliames nakti kas dvi-tris valandas pienuko, mastau atpratint nebeduot nakti, panesiot paglostyt kad uzmigtu.
liudmilkaa
2011 03 13, 21:47
QUOTE(jage @ 2011 03 11, 19:13) mano mažius 6 mėn irgi valgė kas 2 val naktį ir nors tu ką...  kitų naujagimiai taip dažnai nežinda........ na manasis tai irgi kas 2-3 val keliasi. as irgi nesuprantu, kodel vieni ismiega visa nakti, o kiti ne, nors ir tie ir tie yra maitinami PM?
as ir cia ateinu, mums dar nera 6 menesiu, bet vistiek mes keliames labai daznai, nors ir valgom misinuka...  o kai maitinau pati miegodavo visa nakti beveik... nzn kas jam pasidare, pavalgo truputi, daugiau nenori ir po keliu valandu vel praso valgyt....
ice.tea
2011 03 18, 11:22
Sveikos mamytes,
Uzmaciau temele, galvoju ir as pasisakysiu. Mums jau 7,5 men, o kaip kelemes nuo gimimo, taip keliames kas 2 val arba dar dazniau. Maitinu pati. Tai kiek kartu per nakti tenka maitinti as net ir nesuskaiciuoju Buna ir tokiu naktu, kai uztenka tik apversti, bet po pusvalandzio vel niurzga... Kai pagalvoju - tai uz galvos susiimu, kad jau astunta menesi as be normalaus miego Papildyta:QUOTE(ice.tea @ 2011 03 18, 12:20) Sveikos mamytes,
Uzmaciau temele, galvoju ir as pasisakysiu. Mums jau 7,5 men, o kaip kelemes nuo gimimo, taip keliames kas 2 val arba dar dazniau. Maitinu pati. Tai kiek kartu per nakti tenka maitinti as net ir nesuskaiciuoju Buna ir tokiu naktu, kai uztenka tik apversti, bet po pusvalandzio vel niurzga... Kai pagalvoju - tai uz galvos susiimu, kad jau astunta menesi as be normalaus miego Dar pamirsau pridurti, kad ir diena prastai miega... Kokius 3 kartus po max 40 min...
liudmilkaa
2011 03 18, 23:11
QUOTE(ice.tea @ 2011 03 18, 12:22) Sveikos mamytes,
Uzmaciau temele, galvoju ir as pasisakysiu. Mums jau 7,5 men, o kaip kelemes nuo gimimo, taip keliames kas 2 val arba dar dazniau. Maitinu pati. Tai kiek kartu per nakti tenka maitinti as net ir nesuskaiciuoju Buna ir tokiu naktu, kai uztenka tik apversti, bet po pusvalandzio vel niurzga... Kai pagalvoju - tai uz galvos susiimu, kad jau astunta menesi as be normalaus miego Papildyta:Dar pamirsau pridurti, kad ir diena prastai miega... Kokius 3 kartus po max 40 min... sveika, tip top musu situacija, nakti daxnokai keliames, o diena miegam 2kartus po 30min. laukiu nesulaukiu issvajotosiso nakties
Is pradziu valgydavo kokius 3 kartus nakti (cia iki kokiu 6 men) poto labai padaznejo ir pradejo net neskaiciuodavau kiek kartu nakti keltis, o vienintelis nuraminimas (.) dar pries menesi keldavosi kokiu 6-7 kartus, dabar 10 menesiu, bet pradejo reciau keltis viena nakti tik du kartus atsikele, kitom tris, bet jau maksimum 4
astule5
2011 03 20, 13:56
sveiki, mum sesi menesiukai su puse. nakty valgom kokius du tris kartelisu. du tai kaip minimum:) dienelemis miegame neilgai, kokius du ar tris kartelius po 30 min. labai laukiu, kada mazyle ismiegos visa naktele ir galesiu pati pailseti. tiesa, buvo gal kokios dvi naktys, kai mazyle nuejusi vakare miegoti tepabudo tik anksti ryte-sesta:) tada buvo super:)
ice.tea
2011 03 20, 18:23
O kaip mamytes, kuriu leliai daznai nakti prabudineja, miegat - kartu ar atskirai?
As tai salia guldausi, nes n kartu sokineti prie jo loveles tai butu absurdas
kregzde
2011 03 20, 19:34
QUOTE(ice.tea @ 2011 03 20, 18:23) O kaip mamytes, kuriu leliai daznai nakti prabudineja, miegat - kartu ar atskirai?
As tai salia guldausi, nes n kartu sokineti prie jo loveles tai butu absurdas Būdinėja dažnai, valgo apie 3 kartus, tik lovytę prie lovos prisitūmėme.
virgutiene
2011 03 22, 12:05
QUOTE(ice.tea @ 2011 03 20, 19:23) O kaip mamytes, kuriu leliai daznai nakti prabudineja, miegat - kartu ar atskirai?
As tai salia guldausi, nes n kartu sokineti prie jo loveles tai butu absurdas Musu lelius anksciau irgi labai daznai atsibusdavo nakti valgyti, tai miegodavom kartu... Bet to dazno valgymo priezastis buvo ta, kad jis nepavalgydavo normaliai. Kai pradejau primaitinti misineliais, nakti keliames 1-2 kartus. Super!
ice.tea
2011 03 22, 12:59
QUOTE(virgutiene @ 2011 03 22, 13:05) Musu lelius anksciau irgi labai daznai atsibusdavo nakti valgyti, tai miegodavom kartu... Bet to dazno valgymo priezastis buvo ta, kad jis nepavalgydavo normaliai. Kai pradejau primaitinti misineliais, nakti keliames 1-2 kartus. Super!  O koki misunuka perkate? Ir ar is karto valge? Nes keik zinau, tai labai jau sunkiai buna tuos lelius primaitint, jei priprate prie mamos pienuko
QUOTE(ice.tea @ 2011 03 22, 13:59) O koki misunuka perkate? Ir ar is karto valge? Nes keik zinau, tai labai jau sunkiai buna tuos lelius primaitint, jei priprate prie mamos pienuko maniske miega 6men.su manim lovoj,nakti keliasi kas valanda/pusvalandi.del mazo svorio/pilvo bedu daktare pasiule nakti duot misinuko,kaip kelesi kas pusvalndi taip ir keliasi  nesvarbu ar misinukas ar (.) jai
Mano mazoji lovyteje miega be problemu. Tik va anksciau ramiai miegodavo, o dabar jau apie geru pora savaiciu pradejo naktimis triuksmaut. Jai dabar 8,5 men. Diena po pietu miegelio ne visada valgyt nori, vakarine kose irgi ne visada noriai valgo, o paskui nakti prasideda koncertas  nebeissimiegu visiskai, nes MB darbo dienomis komandiruoteje buna, man paciai vienai tenka tvarkytis  Nezinau, kaip mums i ta ritma ieiti. Su pirmaja maziuke nebuvo tokiu bedu (tiesa, buvo kitokios  ) tai net nezinau ko griebtis. Vyresne karta pataria vien arbatele nakti girdyti, misinelio nesiulyti... tada atsieit skrandelio neapkrausim ir i valgymo ritma ieisim...
Mano sūneliui jau beveik 6 mėn. Miega be problemų jau koki mėnesį ar gal net ilgiau. Išmiega 9 h. Valgyt naktį nesikelia. Jeigu vaikutis nakti pradėdavo zirzėt, įjungdavau muzikėlę ir jis vėl užmigdavo. Va taip ir pripratom išmiegot visą naktelę...
admin*1
2011 04 01, 11:57
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|