Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kartų per naktį valgo?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
TheSweetest
Zinokit nebezinau ka ir daryti mano mazoji per nakti valgo kokius 5-6 kartus tai tikrai, as net nebeskaiciuoju. Kadangi mes kartu miegam vienoj lovoj, nes neturim tevelio ir mums kartu smagiau, tai sunkumu dideliu nera, bet ji jau didele palyginus, tai manau turetu miegoti bet 4-5 val.tarp valgymu nakti, bet ji max. 3 val.ismiega ir vel praso. As nelaba issimiegu taip. Vakar nakti klykinomes, nes noriu palikti nakciai tik du maitinimus, bet siandien nzn. kaip gausis man per sunku klausyti jos isterisko klykimo, kuris tesiasi puse val., o paskui dar puse val. dusavimo ir kukciojimo, man per sunku, asaros paciai kaupiasi. Ka siulot mamos? Reikia pagalbos!
meskiniukas
QUOTE(TheSweetest @ 2008 08 04, 22:13)
Zinokit nebezinau ka ir daryti mano mazoji per nakti valgo kokius 5-6 kartus tai tikrai, as net nebeskaiciuoju. Kadangi mes kartu miegam vienoj lovoj, nes neturim tevelio ir mums kartu smagiau, tai sunkumu dideliu nera, bet ji jau didele palyginus, tai manau turetu miegoti bet 4-5 val.tarp valgymu nakti, bet ji max. 3 val.ismiega ir vel praso. As nelaba issimiegu taip. Vakar nakti klykinomes, nes noriu palikti nakciai tik du maitinimus, bet siandien nzn. kaip gausis man per sunku klausyti jos isterisko klykimo, kuris tesiasi puse val., o paskui dar puse val. dusavimo ir kukciojimo, man per sunku, asaros paciai kaupiasi. Ka siulot mamos? Reikia pagalbos!
*

o jei sworis gerai auga?
Jagrus
Ar cia pati maitini ar su misinukais taip? Itariu kad pati. Galbut duosiu labai bloga patarima ir daug kas mane sukritikuos uz tai, bet siulyciau pereit prie misinuku ir tokios bedos turetu baigtis.
meskiniukas
QUOTE(Jagrus @ 2008 08 04, 22:25)
Ar cia pati maitini ar su misinukais taip? Itariu kad pati. Galbut duosiu labai bloga patarima ir daug kas mane sukritikuos uz tai, bet siulyciau pereit prie misinuku ir tokios bedos turetu baigtis.
*

istikruju as tau pritariu 100% g.gif
gal dar baisiau nuskambes bet as uz misinukus blush2.gif
neringute22
QUOTE(Jagrus @ 2008 08 04, 22:25)
*

taip pritariu.vaikuciui tiesiog per liesas pienukas arba jo mazai o jam daugiau reiktu wub.gif
jei nepradesi duoti misinukovaikutis augdamas dar labiau valgyti nores ir taps labai irzlus ir verkiantis tarp maitinimu. patyriau ta pati. pradejau duoti misinuka viskas susitvarke. tik reikia neperdozuoti misinuko o duoti pagal svori..
jei problema alkyje jus misinuku ji isspresit, be abejo gali dar plius palikti maitinima ir krutimi, bet misinuko reiktu pamatysi viskas susitvarkys ir aukselis taves nebevargins 4u.gif
mabi
na as irgi turiu tokia problema, mes keliames po 4-5 kartus, bet tai nereiskia, kad vaikui neuztenka pieno, ar jis per liesas (taip nebuna). paprasciausiai mazylis nori prie mamos kruties buti, o jei dar soskes neima, tai nori nuolat zysti. mano padetis buvo kuriam laikui pagerejusi, kai as is savo lovos pradejau pratinti vaika migdyti lovyteje, tai ji keldavosi tik po 1-2 kartus, bet paskui pradejo dygti dantys ir buvo auksta temperatura, tai nuo to laiko prasidejo nemigo naktys. sianakt jau pati pradejau galvoti, kad reiks pradeti duoti misinuka pries naktini miega, o diena ir toliau MP. bet taip nenoriu to daryti doh.gif schmoll.gif
mylimuke
*

O kaip su svoriu reikalai? Gal pienelio mažai? Pabandyk dažniau dėti prie krūties vakare, daugiau pamaitinti. O gal tiesiog nori prie mamos prisiglausti? Nors to lyg ir neturėtų būti, jei miegate kartu g.gif

Kadangi jums jau greit 6mėn, galite pradėti duoti papildomą maistą. Pvz vakarienei jeigu sočiau užvalgys, tai ilgiau pamiegos. Tik, žinoma, pradėkite nuo šaukštelio, keleto. Tikrai nepatariu duoti mišinuko, nes pienelis kaip mat užsibaigs.
Dėl primaitinimo pasitarkite su gydytoja.
Papildyta:
QUOTE(mabi @ 2008 08 05, 09:14)
na as irgi turiu tokia problema, mes keliames po 4-5 kartus, bet tai nereiskia, kad vaikui neuztenka pieno, ar jis per liesas (taip nebuna). paprasciausiai mazylis nori prie mamos kruties buti, o jei dar soskes neima, tai nori nuolat zysti. mano padetis buvo kuriam laikui pagerejusi, kai as is savo lovos pradejau pratinti vaika migdyti lovyteje, tai ji keldavosi tik po 1-2 kartus, bet paskui pradejo dygti dantys ir buvo auksta temperatura, tai nuo to laiko prasidejo nemigo naktys. sianakt jau pati pradejau galvoti, kad reiks pradeti duoti misinuka pries naktini miega, o diena ir toliau MP. bet taip nenoriu to daryti doh.gif  schmoll.gif
*

Ir neduokit, jeigu nenorit mirksiukas.gif Nesuprantu, juk mama tik džiaugtis turėtų, kad turi pienelio ir gali duoti vaikučiui wub.gif O ar duodat papildomo maisto? Dabar vėl kartu miegat?
mabi

Ir neduokit, jeigu nenorit mirksiukas.gif Nesuprantu, juk mama tik džiaugtis turėtų, kad turi pienelio ir gali duoti vaikučiui wub.gif O ar duodat papildomo maisto? Dabar vėl kartu miegat?
*

[/quote]

papildomai maitinu, bet per pietus, o vakare labai retai kada valgo. kosiu isvis neikisi, tai kartais puse indelio vaisiu tyreles ar siek tiek obuoliuko. nebemiegam kartu, nes tai didziausia kancia buna.mazoji skersai lovos atsigula, tai teveliai turi ant lovos krasciuko susispaude guleti lotuliukas.gif .
bet kartais stogas atrodo pradeda vaziuoti, kai po tiek kartu keliesi prie vaiko. dar kai kartu miegodavom, tai tik kruti duodi ir pati uzmiegi, bet kai nusprendziau, kad daugiau nebemiegosim kartu, tai dabar maitinu ant ranku. tai kartais atrodo, kad sededama uzmigsiu.
mylimuke
QUOTE(mabi @ 2008 08 05, 09:45)
papildomai maitinu, bet per pietus, o vakare labai retai kada valgo. kosiu isvis neikisi, tai kartais puse indelio vaisiu tyreles ar siek tiek obuoliuko. nebemiegam kartu, nes tai didziausia kancia buna.mazoji skersai lovos atsigula, tai teveliai turi ant lovos krasciuko susispaude guleti lotuliukas.gif .
bet kartais stogas atrodo pradeda vaziuoti, kai po tiek kartu keliesi prie vaiko. dar kai kartu miegodavom, tai tik kruti duodi ir pati uzmiegi, bet kai nusprendziau, kad daugiau nebemiegosim kartu, tai dabar maitinu ant ranku. tai kartais atrodo, kad sededama uzmigsiu.
*

Žinau, kaip būna doh.gif
Bandykit vakare pamaitint papildomai. O pradėt reiktų nuo daržovių, po to košės pieniškos. Nes po tų saldžių vaisinių tyrelių vaikai nieko nenori valgyt blush2.gif
anikute
*

Problema tikrai ne alkyje, kaip kitos mamytės rašė. (nebent vaikiukui svoris visai neauga). Nemanau, kad mišinuką reikėtų pradėt duoti. Žinoma, tuo atveju vaikas tikrai turėtų nustoti keltis. Bet ne todėl, kad sotesnis. Tiesiog mišinukas apkrauna labiau skranduką, jis sunkiau virškinamas ir pasisavinamas nei MP. Taip pat vaikutis jau pajunta, kad nusiraminimas tai nėra mamytė, o gali būti ir soskė, ir valgyt galima gauti ne iš mamytės, o iš buteliuko. Bet tai savanaudiška. Atimsit iš vaiko papildomą apsaugą nuo bacilų, imuniteto stiprinimą. Ir vardan ko? Ogi vardan to, kad mamytė geriau išmiegotų g.gif Juk nereikia, kad pamaitintum keltis, eiti kažkur. Pusiau snausdama pamaitini ir viskas, toliau miegi. O ir vaikiuks ne tiek valgo tokio amžiaus, kiek nusiramina, įsitikina, kad mama šalia, tiesiog patenkina žindymo poreikį. Ir čia niekuo dėtas pieno riebumas. Taip būna daugumai MP maitinančių. Tai labai natūralu. Paaugs vaikas, iškeliaus į savo lovytę, baigsi pamažu MP ir nustos keltis. Negi taip sunku palaukti metelius ar pusantrų? Pagalvokim apie tas mamytes, kurios nemiega dėl ligotų vaikiukų. Ir ne vienus metus nemiega. Reikia džiaugtis, kad turim sveikus vaikučius ir neatimkim iš jų MP labai anksti.
Aš ne iš oro kalbu. Nors auginu pirmą vaikutį, bet labai daug skaičiau, kalbėjau su mamytėm kitom. Maniškis taip pat neišmiega ilgiau nei 2 val naktį. Netgi vakare jį užmigdžius negaliu nueiti į vonią pagulėt, nes dažniausiai greit nubunda ir niekas be papuko nenuramins jau. Ir ką? Gyvenam. Gi nebus taip amžinai. Iki mokyklos nemaitinsiu tongue.gif O dabar džiaugiuosi, kad galiu duoti jam tai kas geriausia. Žinoma, truputį vargina toks ritmas, bet tikrai galima gyventi mirksiukas.gif
Saujora
vieną. apie 3 valandą
julijaph
o as vargstu ir su misinukais doh.gif misinukus jau valgo nuo 2 men. dabar jam 6.5 men. bet pabunda kiekviena nakti maziausiai du kart. Buna kad ir 5 kartus pabunda doh.gif tai ne mamyte ne tevelis gerai neissimiega blink.gif net nezinau, mama sako neduok valgyt atpras, bandziau kai neduodu tada nemiega ir pradeda klykt! pries pradedant valgyt 'normalu' maista buvo naktu kai nesikeldavo ne karto thumbup.gif ot tada buvo rojus kai pagalvoju ir ismiegodavom ir energijos ryte buvo, o dabar... viskas pasikeite kai pradejo kosytes valgyt... o gal ir tie dantukai daro savo...dar neturim ne vieno unsure.gif
pliusiukas
jeigu ka nors paguos tai mano mazute beveik 7 men, kelisi kkius 7 kart ir valgo mp, vis svajoju kad atpras doh.gif
Giedresa
Tai, kad pradejus misinuka vaikas reciau kelsis nakti mums nepasitvirtino. Maitinau MP beveik puse metu, naktimis keldavomes kas dvi valandas. Kai MP baigesi, pradejau duoti misinuka ir galvojau, na, dabar tai baigesi tas daznas maitinimas nakti. O gi nieko panasaus, toliau sekmingai keliames kas dvi tris valandas... Bandziau duoti koses pries pat miega - neveikia. Galvojau, gal ji keliasi tik paciulpti, tai duosiu arbateles - nuo arbateles nurimsta 20 min. ir vel dudos. Bandziau panesioti, gal imigs - tik padedi ir verkia. Reikia pamineti, kad ji man isgeria tik 100 ml (kai jos amziui reikia 230 ml) ir taip iminga, kad niekaip daugiau neikisi. Gal jei gertu daugiau, tai ilgiau miegotu, bet kaip jai isiulyti??? Diena irgi gertu 100 ml, bet su pertraukom, atsirugimais kokius 160 ml imanoma isiulyti. Tiesiog noriu pasakyti, kad su perejimu prie misinuku gali ir tokia situacija buti.
TheSweetest
dekoju mamytes uz patarimus ir pasiulymus 4u.gif
Zinokit ji is buteliuko geria tik pankoliu arbata ir nieko kito neikisi schmoll.gif Sultis geria is puodelio diena lotuliukas.gif O as irgi maniau, kad ji nori tik pazisti naki, nes nevalgo ji daug tik biskiuka. Bet as zinokit viena nakti jai leidau klykti ir nedaviau papulio, taip prasikankinom abi 2-vi valandas su klykimais ir raminimais, bet sekancia nakti ji jau nebeprase valgyti, aciu Dievui smile.gif Tai labai dziaugiuosi, kad uzteko vienos nakties ir dabar jau valgom mes tik du kartus apie 3 val. ir apie 6val. tik ryte duodu dazniau, kad man pamiegoti leistu smile.gif Sekmes mamoms mirksiukas.gif
Beja, svorio ji gerai priauga.
Balandiene
As tikrai patariu mamytei jokiu budu nepereiti prie jokiu misinuku, kazkokia nesamone! Pritariu anikutei, kad jei jau tiek aukojaisi, vaikeli nesiodama, gimdydama, tai negi dabar kelis menesius negali pasiaukoti pamaitinti vaikelio kelis kartus. Kazkur skaiciau, kad jei vaikas miega su mama vienoje lovoje, tai dzniau kelsis valgyti. O kiti sako atvirksciai. Tai jei nori, gali bandyti atskirai miegoti, gal reciau kelsis. O siaip, linkiu sekmes!
mabi
na, o pas mus sianakt isvis linksma buvo - kelesi kas valanda!. vakar apsidziaugiau, kad tik 2 kartus buvo atsikelusi ir ismiegojo beveik iki 10h ryto, tai sianakt beveik be miego. tai laukiu kada sugalvos princese eiti miegoti, tai ir as salia gulsiu schmoll.gif
ramyra
Mano maziui taip pat 6 men. Dabar keliasi nakti 1-2 kart. Tai yra uzmiega 20-21 val ir kyla valgyt 1-2 val nakties. Rytas pas mus prasideda 6 h doh.gif na kartais pavalges dar pamiega siek tiek. Bet jau retai. Dazniausiai atsikeles 6h, vel pamiegot eina 8h.
Maitinu misinuku. Kai buvo visai mazutelis valge kas 2h diena nakti. Ir keldavausi n kartu iki kokiu 3 men. Paskui savaime nusistovejo 2 maitinimai nakti. Kartais buna ir 1.
Tiesa valgo jis mazom porcijom (palyginus kiek rekomenduoja), bet dazniau. Cia matyt individualu pagal organizma.
mylimuke
QUOTE(TheSweetest @ 2008 08 07, 01:17)
dekoju mamytes uz patarimus ir pasiulymus  4u.gif
Zinokit ji is buteliuko geria tik pankoliu arbata ir nieko kito neikisi  schmoll.gif Sultis geria is puodelio diena  lotuliukas.gif O as irgi maniau, kad ji nori tik pazisti naki, nes nevalgo ji daug tik biskiuka. Bet as zinokit viena nakti jai leidau klykti ir nedaviau papulio, taip prasikankinom abi 2-vi valandas su klykimais ir raminimais, bet sekancia nakti ji jau nebeprase valgyti, aciu Dievui  smile.gif Tai labai dziaugiuosi, kad uzteko vienos nakties ir dabar jau valgom mes tik du kartus apie 3 val. ir apie 6val. tik ryte duodu dazniau, kad man pamiegoti leistu  smile.gif Sekmes mamoms  mirksiukas.gif
Beja, svorio ji gerai priauga.
*

Svarbiausia, nesileiskit vaiko "auklėjama" ir jei jau nesikėlėt vieną naktį, tai ir nebesikelkit daugiau. Ir tikrai pamirš tuos valgymus naktinius.
Teoriškai nuo 6mėn jau nėra būtinybės vaikui valgyti naktį.
artita
jau visas mėnuo kai išmiega visą naktį be jokių valgymų, kartais paverkšlena, duodu arbatos, pageria pora gurkšnių ir toliau miega, užmiega apie 21 val, keliasi apie 7 val thumbup.gif kai pradėjo du kartus valgyti košes nuo 5 mėn ir išmiega visą naktį be problemų, o kai keliasi tiek daug kartų naktį manau vaikelis būna alkanas blush2.gif
inginė
Mano mažiukui virš 8 mėnesių, bet nė karto dar nėra visą naktį išmiegojęs. Būna ir kas 2 val. keliasi. Man tai nesudaro didelio vargo, malonumas maitinti savo kūdikį.
_Smalsutė_
Mūsų mažius (beveik 6,5 mėn.) per naktį valgo vidutiniškai 3 kartus. Neseniai iškeldinome į lovytę (pristumta prie pat mūsiškės, su nuimtu šonu), tai pastebėjau, jog kartais nubudęs apsidairo, kad mama pertoli, o tiek pačiam nukeliauti dar sunkoka, ir vėl užsnūsta kokiai valandžiukei. biggrin.gif
Ingema
4u.gif Mes keliames 2-3kartus. Nematau cia nieko blogo,tik tai,kad mamai truksta miego! unsure.gif
TheSweetest
sveikutes,
as perkeliau ja i jos lovyte jau ir dabar valgo ji 3 val. ir 6val. +- 1 val., o pries tai kai su manim miegojo tai kelesi isvis gerai, apie 4-5 ir paskui 7-8, bet kai perkeliau i lovyte matyt, sustresavo ar kas, bet as vis tiek dziaugiuos, bent tiek, kad reciau keliasi.
O cia kuri mamyte rase, kad problemos nera tik tiek, kad neisimiega mam, tai zinokit su manimi yra problema, nes as jau pervargau gal ir pradejau lunatikuoti. Pvz. buvo nakti neatsimenu kaip atsidure mazoji pas mane lovoj o tik atsibundu kai ji jau antrakart iesko papulio blink.gif Ir visai ne tokia valanda, o puse dvieju g.gif ir nesuprantu kaip as ja pasiemiau, juk visada i laikrodi pasiziuriu ir neimu as jos anksciau schmoll.gif g.gif blink.gif
va tau ir ne problema doh.gif lotuliukas.gif
agne8121
QUOTE(TheSweetest @ 2008 09 02, 12:12)
sveikutes,
as perkeliau ja i jos lovyte jau ir dabar valgo ji 3 val. ir 6val. +- 1 val., o pries tai kai su manim miegojo tai kelesi isvis gerai, apie 4-5 ir paskui 7-8, bet kai perkeliau i lovyte matyt, sustresavo ar kas, bet as vis tiek dziaugiuos, bent tiek, kad reciau keliasi.
O cia kuri mamyte rase, kad problemos nera tik tiek, kad neisimiega mam, tai zinokit su manimi yra  problema, nes as jau pervargau gal ir pradejau lunatikuoti. Pvz. buvo nakti neatsimenu kaip atsidure mazoji pas mane lovoj o tik atsibundu kai ji jau antrakart iesko papulio  blink.gif Ir visai ne tokia valanda, o puse dvieju  g.gif  ir nesuprantu kaip as ja pasiemiau, juk visada i laikrodi pasiziuriu ir neimu as jos anksciau  schmoll.gif  g.gif  blink.gif
va tau ir ne problema  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Man irgi taip buvo smile.gif))))))))) Bet vistiek geriausias jausmas pasaulyje maitinti savo maziuka
Geneve
QUOTE(agne8121 @ 2008 10 12, 08:31)
Man irgi taip buvo smile.gif))))))))) Bet vistiek geriausias jausmas pasaulyje maitinti savo maziuka
*

sveikos manoji jau 5 men. eina, o naktimis 3-4 kartus keliasi pienuko;)))
oj vargas..zinoma su buteliuku lengviau butu... bet norisi mazyles imuniteta sustiprinti...
e
aaushra
Mano dukrytė jau nuo 5 mėnesių nustojo naktį keltis,maitinu mišinuku,per paskutinius 2 mėnesius buvo gal kokius 2 ar 3 kartus atsikėlusi smile.gif ,o šiaip pirmą kartą keliasi apie 8 ar 9,nors šiandien net iki 10 val išmiegojo thumbup.gif ,o paskutinį kartą valgo apie 22.30-23.00 smile.gif
gudre79
mes valgom per para 4 kart,o tas ketvirtas kartas ir papuola nakti apie 3-4 val. 3 kartai diena,is ju 2 kart valgom kosyte.mergaite pati toki valgymo grafika nusistate,nes kai buvo mazesne,tai valge 7 kart per para wub.gif wub.gif
kistee
o mano suneliui jau 6menesiukai,tai nakti dazniausiai valgom 1 karta,nors buna kad ir 2 kartus.iki siol maniau kad nebeturetu keltis nakti,bet matau kad ne vienintelis kuris nakti isalksta smile.gif pries nakties miega (21-22 val.) valgom misinuka,o nakti keliasi 2-4 val. Diena valgom darzoviu kosytes ir MP.
Taigi visoms sekmes laukiant tos nakties kada maziukai nuspres nebevalgyti, oapie miega juk sakoma,issimiegosim senatvej thumbup.gif
Jasper
Per naktį keliasi 2-3 kartus. Aišku, jau pamiršau, kas yra išsimiegoti, pasilepinti lovoje. Bet.. tas susikaupęs veidukas, rankytės, kurios kažką "mezga" valgant, tas kūnelis, kuriam tu esi pati pati svarbiausia ir reikalingiausia, viską atstoja wub.gif
franciska
na kad mes jau senai naktim nevalgom(daba mums beveik 4men)
jav
Na mano panele jau seniai nesikelia nakti valgyti.Mums jau greit 5 menesiukai.Paskutini kart pavalgom 22-22.30 val.Ir paskui ryte 6-7val.
daivuteklp
Mano dukrytė taip pat atsibunda 2-3 kartus per naktį užkąsti.Maitinu MP tai po virtuvę nereik bėgioti su buteliukais rolleyes.gif bandžiau vakare ir sočiau pamaitint(košyte)vistiek atsibunda savo porcijos mirksiukas.gif Mums beveik 6mėn smile.gif
kytia
na maniskis tai tikras tinginys doh.gif kaip laikrodukas vakare pavalgo 21.30 ir jau kokia 22.00 miega savo lovytej, o ryte tai tik 8.30 prikelia... ir tai dar maivosi kai valgyti duodu lotuliukas.gif ir taip nuo kokiu 3men. pradzioje galvojau kad kazkas ne taip, bandziau keltis anksciau ir maitinti, bet nei uz ka nevalgo anksciau nei jo vidinis laikrodukas nurodo. O diena tai kerta kaip didelis ir svorio priauga gerai thumbup.gif
grizete
paskutinį kartą pavalgo apie vidurnaktį, o tada tik apie 7.30-8 val, bet naktį nubunda atsigerti vandenėlio...
m@muk@s
Mano karalaitis pavalgo 21-23val ir priklausomai nuo to, keliasi valgyt sekanti karta 3-6 val. Ir dar pamiega iki 8-8.30val smile.gif o kartais nuo 23 ir iki 8 val ismiega wub.gif tik retai ax.gif
Sypsaliukas
musu mazylei jau beveik 6 men. keliasi nakty tik karta valgyt apie 5-6 val. tik va su uzmigimu vakare didele beda anksciau 23.00 ne nebamdyt jos ii lovyte ikelti tongue.gif
Guoda
Valgo nakti kas dvi valandas, retai buna, kad atsikeltu po 3 val. Nebent diena maziau miegam pokaicio, tai tada nakti reciau valgom... Diena irgi daznai valgom - kas 1.5-2 val., bet po nedaug... Bandziau ilginti laika, bet niekaip neiseina, nes tada buna dideli zyzimai kol negauna valgyti...
uogax
Mano mazoji yra 6.5menesio, valgome misinukus nuo 3men.naktimis nebevalgo jau nuo 2.5menesio, o iki 2.5menesio valge naktim tik 1 ar 2 kartus
D.E*V.A
mes dar valgom is dvieju kartu perejom y 1 thumbup.gif thumbup.gif
Giorgita
mes nuo mazens valgem tik karta per nakti,buvo keletas kartu,kai valge dukart
*Liūtukė*
Mano mažytė valgo nakti kas dvi valandas, retai buna, kad atsikeltu po 3 val. Bandžaiu vakare sočiau pavalgidynti(t.y. daviau košytes, kur yra nakčiai su melisa ir po to dar nemažai MP išgerė), bet tas pats..............21.00/21.30 užmiega, iki 1val. miega gerai o po 1val. kas 1,5/2val.
dolly
nakti valge kol buvo naujagime, daugiau naktim neduodavau schmoll.gif bet jei nakti pabunda, tai duoda arbata, kadangi neima tutes viskai schmoll.gif siaip netgi girdejau, kad vaiko skrandziui nera gerai valgyti nakti...nakti skrandukas irgi turi ilsetis rolleyes.gif
Vkr
mano mergaiciuke valgo 2-3 kartus per nakti. Daznausiai keliasi 3 ir 6 val. Kartais atsikelia dar ir 1 val. O miegoti einam apie 20 - 20.30 val.
Ruggiagele
nuo kokiu 2.5 menesiu valgydavo 2 kartus, taciau pries kokias tris savaites pradejo kelti 3-4 kartus blink.gif valgo tik MP. galvoju, gal pienuko pradeda trukti, bet bet kokio kito maistoi grieztai atsisako doh.gif o viena savaite is viso kele kas 1val-1.5 val, bet cia matyt dantukai niezejo...
mamuse
Mano lėlytė tai kaip laikrodis 2:30 keliasi valgyti, o vėliau dar tarp 5 - 6 valgo rolleyes.gif
tigriuke
mes jau nuo 1 menesio miegam iki 5 ir valgyt nenori thumbup.gif
laurija
mes kartais valgom apie 1
Lius'ka
*

Zinok, pas mus tas pats. Musu princese miega po 2-3val. nakti, prabunda, klykia, pavalgo visai biski ir vel miega. As kol uzmigsiu, jinai jau vel prabunda, ir taip visa nakti blink.gif Pati jau einu is proto blink.gif Bet ka padarysi... Laukiam kol dar paaugs, gal ilgiau miegos smile.gif Valgo tik mano piena, po biski Hipp tyrele dienom, priauga svorio ir ilgio gerai. Belieka tik laukti unsure.gif Todel dabar dar bijau net ir pagalvoti apie antra vaikeli... blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Guoda @ 2009 01 20, 15:43)
Valgo nakti kas dvi valandas, retai buna, kad atsikeltu po 3 val. Nebent diena maziau miegam pokaicio, tai tada nakti reciau valgom... Diena irgi daznai valgom - kas 1.5-2 val., bet po nedaug... Bandziau ilginti laika, bet niekaip neiseina, nes tada buna dideli zyzimai kol negauna valgyti...
*

Pas mus tas pats! Galvojau, tik mes taip gyvenam "linksmai". Lengviau pasidare, kad mes ne vienos tokios drinks_cheers.gif
19860526
mano mazoji nakti nebevalgo tik atsigerti retkaeciais atsikelia thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.