Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Zhiemos pasaka apie gimdyma :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Zhiema
o buvo taip....
terminas buvo 12.10, bet visi taip lauke mazyles kad matyt ji neiskente ir sugalvojo paankstint smile.gif
Sestadieni (11.29)nusipirkom lovyte, sustatem, paklojom... (33sav vos nepagimdziau tai buvo baisu smile.gif ) nu sakau dabar jau gali gimt smile.gif
11.30 isvaziavom pas tevus (uz 100km), visi stebejosi kaip as nebijau smile.gif
jau kelios dienos vis lyg ir kazkas begdavo po biski man ten.. pirma karta jau galvojau kad vandenys, nes dzinsai perslapo. bet kadangi paskui nieko nebuvo, tai apsiraminau. Na tada sekmadieni (11.30) jau dazniau pasikartodavo, nutariau paskambint gydytojai ir pasiklaust. Sako atvaziuok, visko gali buti... Lekem su vyru... greitai pasiemem tases is namu ir i ligonine! Sakau - Pampersu neturim! nieko...
gydytoja apziurejo - kaklelis neatsidares ir paleido namo, nors aparatai jau fiksavo normalius saremius, bet man nieko neskaudejo, o kadangi gimda susitraukinejo nuo 33sav, tai nieko neiprasto...
vaziuodami namo nusipirkom Pampersu, Tavo vaika nusipirkau. Valgom namie - sakau vyrui, kad jauciu nedaug liko laukt kol pamatysim 2.gif kazkaip jau reguliariai 1.5h saremiukai neskausmingi buvo... nuejom miegot...bet miegas neeme. Pradejau skaityti zurnala..skaiciavau saremiuku trukme... vyras lakste rukyt kas 20min. na nusprendziau kad man jau gimdymas prasideda, nes jausmas lyg ir stiprejo... 24.00 paskambinau gydytojai - sako vaziuokit, as susitariau su akusere kad tave priimtu, as atvaziuosiu smile.gif tai ji zinojo ka gimdysiu sianakt ir nesake!!! biggrin.gif
Ligoninej vel kelnes slapios patapo - sakau jau tikrai vandenys!!! kol mus priregistravo, tai mad.gif aciu dievui vyras buvo sutvarkes mano sukuosenas, tai niekas ten nesikesinho manes skutineti! Tai va patalpino mus i gimdykla, suzinojau kad gydytoja buvo susitarus su labai faina akusere, zodziu pagulde mane, vyrui foteli atnese smile.gif prijunge vaikiuko sirdelei matuoti... sako miegokit... nu kur ten miegosi pries toki ivyki!!! kalbejom, tylejom, mastem... po keliu valandu pagalvojau kad skausmas stipreja ir nutariau nerisikuot ir nelaukt kol baisiai skaudes, pasakiau kad noriu epiduro smile.gif Padare man ji.. labai fainas anesteziologas smile.gif viska aiskino, klausinejo, zodziu nukreipinejo mano demesi nuo skaumelio smile.gif kai jau suveike epiduras, buvau visa apsipatenkinus! Iejo vyras su akusere - ji sako: nu va sakiau kad sypsosis! Zodzi uvyrelis jau panikavo, kad man skaudes ir t.t. o akusere ji ramino.. na ir prasidejo... as skaitau zurnala, vyras su akusere iseina tai kavos pagert, tai parukyt smile.gif Tiesa, man leipe nesidaryt jokios klizmos - sake, kam to reikia!
Prabuvom taip iki 6h.. atejo mano gydytoja paziurejo ir sako - nu va, tuoj gimdysim smile.gif as vyrui sakau kelkis! o jis prasimere (miegojo gale mano koju) ir ziuri apakes, nieko nesupranta is miegu (miegojo gal 40min). Zodziu kol susiprato...gydytoja pasiruose su akusere.. Liepe bandyt stumt kai noresis smile.gif nu tai taip bandziau vis gal 20min ar daugiau... kazkaip juokas eme, galvoju prigasdinau vyra kaip sunku gimdyt, o cia... tai tada vistiek isitverus jo rankos laikiausi, zodziu imitavau gimdyma smile.gif (p.s. vandenys jokie nebuvo nubge, gydytoja nuleido apie 3h smile.gif ) aisku, dar po 10min jau vaidinti nebereikejo... norejosi kuo greiciau isstumti! gydytoja pasake kad plaukiukai sviesus...tada buvo biski nelabai jau linksma, vyra sgalva gloste, o as per saremi susilenkdavau kad nesupratau kaip man taip pavyksta smile.gif bet tas labai greitai baigesi ir 6.40 jau gime musu mergyte!!! Is tos laimes net neatsimenu kaip pasake kas gime, rodos kitaip ir buti negalejo! Vyro pirmi zodziai - jetus kokia grazi! tikrai grazi buvo! ne melyna, nesusiraukslejusi... gavo 10 balu pagal apgar! Neapsakomas jausmas, kai uzdejo ant krutines... tetis virkstele pats kirpo smile.gif Zodziu buvo nuostabu! vat siuvimas tai nelabai patiko, bet kadangi angelelis gulejo ant manes tai kazkaip ne taip skausminga ir buvo...

kai susiuvo, kalbejau telefonu nuo gimdymo lovos ir sakiau kad dar galeciau pagimdyt kokius 10 kartu, jei tik neplysciau! arba krosa dar galejau prabegt biggrin.gif Zodziu GIMDYMAS MAN BUVO TIKRA SVENTE!
vilmuke
nu saunuole zhiema, graziai cia tau viskas praejo wub.gif , tai jei jau taip lengvai, tai ruoskite jau broliuka Tajytei laugh.gif
Kotryna 28
Nu saunuole, Zhiema, kad sugalvojai aprasyt. Labai faina istorija. Tikrai nenumusa noro gimdyti laugh.gif Labai gerai, kad ir tau nepaliko blogu ispudziu daktarai clap.gif Saunu thumbup.gif
As tikiuosi, kad Tajytei nereikes ilgai broliuko ar sesytes laukti tongue.gif (ne taip kaip mano mergickai 8 metus ohmy.gif )
pavasare
Labai grazus ir lengvas tavo pasakojimas thumbup.gif Gera skaityti, nesijaucia baisiuju gimdymo kanciu smile.gif Sveikinu clap.gif
Taurė
Zhiema, labai grazi istorija thumbup.gif
Strielka
rolleyes.gif kaip tau lengvai cia viskas gavosi thumbup.gif , labai graziai papasakojai, atrodo kad vaikus gimdyt vienas juokas laugh.gif
Zhiema
nu tai kad man ir buvo juokas, isskyrus kokias 5-10 min smile.gif ...na du stumimai baisesni tokie buvo..
Taurė
QUOTE (Zhiema @ 2004 02 25, 23:47)
nu tai kad man ir buvo juokas, isskyrus kokias 5-10 min smile.gif ...na du stumimai baisesni tokie buvo..

as tai su mielu noru kartosiu smile.gif
Zhiema
taure, as jau po to kai susiuvo, sakiau kad galiu dar gimdyti biggrin.gif
Ulė
tikrai kaip pasaka thumbup.gif ,as jau noriu antro,tik va vyras spardos rolleyes.gif biggrin.gif
traliabum
labai grazu thumbup.gif biggrin.gif
miskouoga
Sveikinu, Ziemuze, grazi istorija. Noreciau ir as kada nors tai patirti.
Germante
Tikrai, kaip pasaka. Net nuotaika pakele... Patiko man smile.gif
grazute
Labai grazus pasakojimas,as jau ir gimdyt nebebijau,malacius thumbup.gif
Drakulaite
Zhiema. labai grazios nuotraukytes clap.gif labai grazi mergyte ir mama po gimdymo atrodo tiesiog nuostabiai bis.gif saunuole!
Daisy
smile.gif
Kriaka
tavo pasaka reikia skaityti visoms, kurioms gimdymas ne uz kalnu thumbup.gif thumbup.gif
Kiparise
Graziai papasakojai-taip siltai wink.gif
Zhiema
paskaiciau pati dar karta ir uzsinorejau vel pagimdyti smile.gif gal kam padet reikia? laugh.gif
Kipšiukas
LABAI GRAZI ISTORIJA wub.gif wub.gif wub.gif
Jure
QUOTE (Zhiema @ 2004 02 25, 16:47)

kai susiuvo, kalbejau telefonu nuo gimdymo lovos ir sakiau kad dar galeciau pagimdyt kokius 10 kartu, jei tik neplysciau! arba krosa dar galejau prabegt biggrin.gif Zodziu GIMDYMAS MAN BUVO TIKRA SVENTE!

Daugiau tokiu svenciu biggrin.gif
bendzia
Sveikinu Ziema,labai grazi istorija wub.gif ,kad taip visos gimdytu tai gal ir gimstsmumas padidetu g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kristutyte
Tikrai malonu tokius grazius pasakojimus skaityti wub.gif
Meg
Toks vaizdas, kad gimdyti tai kaip susapnuoti ka grazaus... smile.gif
negi ish tikruju tai nera taip baisu, kaip daugelis baugina ir gasdina... cool.gif

pasiskaicius tokiu istoriju atrodo, kad tai vienas juokas:) tikrai labai grazu ir miela... wub.gif
kristilka
Paskaiciau sia istorija ir tikriausiai daugiau kitu neskaitysiu biggrin.gif - kad nesigasdinciau. Gal is tikro taip paprasta gimdyt thumbup.gif thumbup.gif
Zhiema
QUOTE (Meg @ 2004 08 10, 06:17)
Toks vaizdas, kad gimdyti tai kaip susapnuoti ka grazaus... smile.gif
negi ish tikruju tai nera taip baisu, kaip daugelis baugina ir gasdina... cool.gif

pasiskaicius tokiu istoriju atrodo, kad tai vienas juokas:) tikrai labai grazu ir miela... wub.gif

gimdyti tai kaip susapnuoti ka grazaus... smile.gif
ish tikruju tai nera taip baisu, kaip daugelis baugina ir gasdina... cool.gif
tai vienas juokas:) tikrai labai grazu ir miela... wub.gif
slibe
QUOTE (Zhiema @ 2004 02 25, 16:47)
Zodziu kol susiprato...gydytoja pasiruose su akusere.. Liepe bandyt stumt kai noresis smile.gif nu tai taip bandziau vis gal 20min ar daugiau... kazkaip juokas eme, galvoju prigasdinau vyra kaip sunku gimdyt, o cia... tai tada vistiek isitverus jo rankos laikiausi, zodziu imitavau gimdyma smile.gif (p.s. vandenys jokie nebuvo nubge, gydytoja nuleido apie 3h smile.gif ) aisku, dar po 10min jau vaidinti nebereikejo... norejosi kuo greiciau isstumti!

wub.gif na man tai irgi panasiai buvo su vyru, bet as tai nevaidinau, kai gimdziau, nes be nuskausminamu gimdziau. O po gimdymo vyras pareiske, man atrodo, kad tau visai neskaudejo per gimdyma, na as zodziu neturejau ka pasakyt po tokios jo replikos unsure.gif
o siaip labai vaizdingai aprasyta wub.gif linkiu sekmes auginant mergyte
reda4
paskaicius atrodo gimdymas tikras malonumas 4u.gif
monyte
ZINOT,I SALYGAS REIKTU ITRAUKTI PUNKTA,KAD ISTORIJA TURI BUTI KAIP SITA,NEGAZDINTI IR MALONIAI NUTEIKIANTI BUSIMAS MAMAS.LABAI FAINAS GIMDYMAS. drinks_cheers.gif

Zuikiosaulute
O mano nuomone reikia visokiu istoriju. Aisku, gerai, kai viskas baigiaisi gerai ax.gif
Aguonaa
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.