Sveikutes,
Gal be reikalo siaura tema uzvedziau, taciau siomis dienomis ji man itin aktuali. Uz keliu dienu (per didziausia O tikimybe!) eisiu pas odontologa. Taisymas bus su nuskausminamaisiais. Gal kuri zinote, ar yra kokia nors rizika pastojimui, jei O sutaps su nuskausminamuju veikimu?
p.s. deja, datos nukelti negaliu.. Ir leliukas jau nebe pirmas ciklas laukiamas......
Ugniukė
2008 08 08, 08:10
QUOTE(Aune @ 2008 08 07, 22:22) Sveikutes, Gal be reikalo siaura tema uzvedziau, taciau siomis dienomis ji man itin aktuali. Uz keliu dienu (per didziausia O tikimybe!) eisiu pas odontologa. Taisymas bus su nuskausminamaisiais. Gal kuri zinote, ar yra kokia nors rizika pastojimui, jei O sutaps su nuskausminamuju veikimu? p.s. deja, datos nukelti negaliu.. Ir leliukas jau nebe pirmas ciklas laukiamas...... Kiek žinau, apskritai dantis siūloma susitvarkyti iki planuojamo nėštumo, nes nesveiki dantys yra infekcijos šaltinis (jei tai mažytis kariesas, žinoma - nieko tokio)  . O nuskausminamieji tikrai yra stiprūs, aš, jūsų vietoj, tai tikrai nebandyčiau šį mėnesį, o iš pradžių susitvarkyčiau dantukus Paskaitykit inetrente, yra nemažai rašoma apie tai, kaip svarbu susitvarkyti dantis iki pastojimo
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 08, 09:10) Kiek žinau, apskritai dantis siūloma susitvarkyti iki planuojamo nėštumo, nes nesveiki dantys yra infekcijos šaltinis (jei tai mažytis kariesas, žinoma - nieko tokio)  . O nuskausminamieji tikrai yra stiprūs, aš, jūsų vietoj, tai tikrai nebandyčiau šį mėnesį, o iš pradžių susitvarkyčiau dantukus Paskaitykit inetrente, yra nemažai rašoma apie tai, kaip svarbu susitvarkyti dantis iki pastojimo  Aciu, Ugniuke, uz nuomone. Isties vien del to, kad reikia susitvarkyti dantis iki pastojimo, ir nenoriu nukelti taisymosi datos. Taciau odontologe vietoj zadeto birzelio nutempe taisyma iki rugpjucio... As jai isdesciau savo "godas" ir nora pastoti, tai ji pasiule: "Jei busit pastojusi, tuomet 3 menesius palauksim ir uzbaigsim taisyma". Anot jos, ji tada naudos nuskausminamuosius, kurie nekenkia nestumui... Vat ir mastau dabar- jei jie nekenkia 3 menesiu nestumui, kokia rizika kiausinelio apvaisinimo metu?
Ugniukė
2008 08 10, 12:45
QUOTE(Aune @ 2008 08 08, 12:57) Aciu, Ugniuke, uz nuomone. Isties vien del to, kad reikia susitvarkyti dantis iki pastojimo, ir nenoriu nukelti taisymosi datos. Taciau odontologe vietoj zadeto birzelio nutempe taisyma iki rugpjucio... As jai isdesciau savo "godas" ir nora pastoti, tai ji pasiule: "Jei busit pastojusi, tuomet 3 menesius palauksim ir uzbaigsim taisyma". Anot jos, ji tada naudos nuskausminamuosius, kurie nekenkia nestumui... Vat ir mastau dabar- jei jie nekenkia 3 menesiu nestumui, kokia rizika kiausinelio apvaisinimo metu?  Tai va, kad labiausiai viskas ir kenkia iki 3mėn., kol formuojasi visis organai, o juk kaiušinėlis turi būti sveikas ir tvirtas, kad galėtų tiek daug iš savęs sukurti Manau, pasitark su savo ginekologe, ji tikrai turėtų daugiau ką pasakyti iš savo patirties
As vis skaitineju, ieskodama nuomoniu apie nuskausminamuosius planavimo metu... Stai ka radau SM odontologes konsultacijoje: <?<< 2005 05 03, 19:02 Sveiki, siuo metu protzuojuosi dantis, ir neaisku, kiek laiko uztruks, taciau jau su vyru noretume planuoti vaikeli, ar turi itakos visas tas reikalas naujai butybei, ar gerai palaukti kol viska susitvarkysiu? Odontologė: Galite drąsiai planuoti toliau >>> hmmm. kadangi nesu pati dantu protezavusi, tai nezinau, ar to proceso metu naudojami nuskausminamieji.... Kas galetu pakomentuoti?
Siandien ovuliacinis testas buvo neigiamas. Rytoj laukia vizitas pas odontologa ir nuskausminamieji paskutinio vieno dantuko taisymui... Kaip jus pasielgtumete mano vietoje- eitumete? Ar gali pakenkti nuskausminamieji dar neapvaisintam kiausineliui? (labai tikimes, kad sio ciklo metu pagausim  )
Svaja83
2008 09 18, 11:08
as patarciau palaukti ir siuos reikalus susitvarkyti po jusu dziaugsmelio gimimo
QUOTE(Aune @ 2008 08 11, 18:07) Ar gali pakenkti nuskausminamieji dar neapvaisintam kiausineliui? As manau, kad labiau pakenktu stresas ir baimes visokios as budama kokias 3-4sav. nescia geriau kazkokius vaistus stiprius, nezinodama, kad laukiuosi  Ir tikrai net nepagalvojau, kad jie galejo pakenkti. as tavo vietoje taisyciausi ta paskutini dantuka ir laukciau
smeizike
2008 11 06, 11:08
vakar man nutiko toks kuriozas, trinktelejau galva i virtuvine pakabinama spintele ir gerokai susitrenkiau  teko vaziuoti i traumatologini ir susiuti  draugas lauke prie operacinio, paskui kai isejau paklase ar skauda, o as ramiausiai pasakiau kad ne, taigi nuskausminamuju i galva suleido. Tik paskiau man visi pasake kad labai pavojinga i galva leisti tokius vaistus. tikiuosi mano smegenys neuzsalo  gal kas zinot kuo jie tokie pavojingi?
Gali drasiai tvarkytis ir tie vaistai nepakenks,ypac dar kai tik planuoji,juk nezinai ar pastosi ar ne si menesi,taip gali ir visus metus nesusitvarkyti,be to kai nezinai kad laukiesi tai ir pakenkti negali,nes zirniukas nera dar susijes kraujotaka su tavo organizmu
Viktoriija
2008 12 29, 12:41
Aune, tai ar susitvarkei dantukus? Ta pats klausimas kankina ir mane, tad smagu butu, jei pasidalintum patirtimi:) Beje, kaip tik ryt keliauju pas odontologa:) Gal dar kas zinote kiek laiko tie vaistukai veikia organizma ir kada pasisalina?  Dekui
Buvau nestuke ir tvarkiausi ramiai dantukus, tik reikia odontologei pasakyti, kad laukiesi ir jie suleidzia kitokius nuskausminamuosius. Ginekologe sake, kad siais laikais yra medikamentu kurie nepatenka i krauja. Svarbiausia atsirinkti. Sekmes laukiant
Viktoriija
2008 12 29, 13:16
Aciu labai uz atsakyma  Kadangi dar nestuke nesu, o tik planuoju, tai del to is anksto ir parupo sis klausimas
Mano dantistė sakė, kad pirmus ir paskutinius tris mėnesius palaukčiau. O 4-6 mėn. galima tvarkytis dantis.
Sveikutes noreciau pasiulyti siuolaikini naujausia kontracepcijos bei seimos planavimo indikatoriu,tobulesnis nei ABOR, dar Lietuvoje nepristatytas, gaunu is Anglijos. Del platesnes info bei kainos prasom i az
Afute28
2010 09 11, 14:27
rizikingas tik pirmas ir paskutinis trimestras
|
|