Norisi kazkokiu idomesniu, o tai "naujokas", "atkaklus dalyvis", "senbuvis" jau kazkaip paseno
Siulykite, ka noretumete matyti vietoj siu pavadinimu.
Mamos, sugalvokime naujus dalyviu pavadinimus.
Norisi kazkokiu idomesniu, o tai "naujokas", "atkaklus dalyvis", "senbuvis" jau kazkaip paseno Siulykite, ka noretumete matyti vietoj siu pavadinimu.
mini, midi, maksi, hyper.... ;D ;D auksciausias, aisku, super ;D
[img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img]
O man senieji pavadinimai niekuo neuzkliuva. Jeigu jie labai pabodo,gal galima juos kaip nors perdirbti, kad esme vos ne vos pasikeistu, pvz., daiktavardzius i budvardzius: naujas; naujutėlaitis; nenaujas, bet ir nesenas; patyres; asas; proto bokstas ar kaip nors..
Ameba,klumpele... kaip ten toliau ta evoliucija? ;) Finale bezdzione, zmogus? ;D ;D ;D
Kadangi mamu forumas, siūlau
1. Kudikis ;D 2. Vaikas ;D 3. Paauglys ;D 4. Jaunuolis ;D 5. Suaugęs ;D 6. Subrendęs ;D 7. Pensininkas ;D Moterims - atitinkamai ;D
[smiley=vo.gif] [smiley=vo.gif] Va, cia tai originali ideja ;D Ypac man pensininkas patinka.
Man irgi labiau pagal Darviną patiktų. Įdomu dabar aš žuvim būčiau, ar jau varliagyviu.
Gal jau butum VOBLA ;D ;D ;D
as tai nesuprantu pagal ka yra "ranguojama"? pagal parasytu zinuciu skaiciu ar pagal buvimo dalyviu laika?
mano statusas nukrito po atnaujinimo :'(. Turejau 4 zvaigzdutes, liko - 3 :'(
Et mano irgi sumazejo...bet ne del statuso juk cia dalyvaujame ;) 8)
Yra tokiu dalyviu prisiregistravusiu tuo pat metu tik skiriasi parasytu zinuciu skaicius. Todel vienas vadinamas senbuviu, o kitas naujoku. Tai gal galetu buti atkaklus senbuvis/dalyvis (pvz 500zinuciu) ir pasuvus senbuvis/dalyvis (pvz 20 zinuciu) ;D
Reikėtų tada ir pensiją mokėt pensininkams ;D ;D ;D Ot "užvirtų" forumas.
prie kazkurios vardo radau ,,persona non grata": kodel? :
Cia uzrasas prie Dani nicko, kuris reiskia "nepageidaujamas asmuo"
Todel kad ji yra persona non grata, kitaip sakant nepageidaujamas asmuo. :
Lux ideja ;), dar galima prideti [smiley=sperm.gif] ;D ;D ;D
Ka reiskia tai as zinau,bet klausiau KODEL Dani yra nepageidaujama???????
Tu gal is menulio cia nukritai
apsvieskit ufonaute !Tikrai nieko nezinau
Tema apie Dani poelgi Supermama uzdare. Reziume tokia - Dani isdave musu foruma >:(
ir as nieko apie tai nezinau :-X
Tai buvo labai aktyvi ir sakyciau idomi dalyve, deja sugebanti atsidurti visu intrigu centre..Tokiu budu greitai sugebejo susipykti su nemazai mamu take, o kiek veliau su dauguma ir sitame forume..
Galu gale padare keleta negarbingu veiksmu, kurie perpilde administratores kantrybes taure
liuks ideja gal jau pakeiskim statusus? ka galima idomsnio sugalvoti?gal butu idomiau jei dalyviu pavadinimai keistusi iki 1000 kas 200 zinuciu o nuo 1000 kas 500.na gal galima ka nors sugalvoti??butu sioks toks paivairinimas,na idomumo delei galima kazka pagalvoti kaip galetime vaidintis ka?
jezau, kaip imanoma susipykti forume
Matai, pasirodo imanoma. Bet nesuprantu, del ko cia galima susipykt ???
visada taip buna kur susirenka kruvos moteru, merginu ir mergaiciu....
beje-kas per statusas yra dalyviai-s?
vat idomu ir man
As ir ta pati klausima uzdaviau, bet matyt ne vietoj parasiau, ir ats negavau.
Taigi, ka reiskia tas dalyvis-s? Spring,iš kur tokį gražų logotipą paimei
Man taip pat patinka šis variantas. Šiek tiek korekcijų (įterpti ar pakeisti....): užgimė naujagimis lopšelinukas darželinukas daug patyręs veteranas Dabar esančių statusuose nelabai matau skirtumą tarp extra ir super senbuvių. T.y. ne žinučuų skaičiuje, o pavadinime.
tikrai pritarciau siai idejai, be abejo, jei labai neapsunkintumem Supermamos
smagu butu atnaujinti statusus!
Kodel niekas neatsako, kas tas dalyvis-s???????????
Nus, kol manes dar nesuspejote padaryti forumo "subrendyla"
1. naujas pazistamas (nus, reiketu alternatyvos paieskoti, gal kalbininkai pasiulytu, kaip pavadinti naujuosius pazistamus vienu zodziu); 2. draugas; 3. gali buti dar kokis geras draugas, senas draugas; 4. o extra senbuvis- biciulis. Dar vienas varijantas toms, kurios uzsidirba papeikimu (echm, pirstais nerodysim Norge, sebre- vat cia tai sakambis! Del naujagimio-jaunuolio ir t.t. Kopos varijantas skamba visai neblogai, tik gal be uzgimimo. Siaip jau, pritarciau bet kokiam nekvailokam, logiskam ir nefamiliariam varijantui. Nenoreciau patapti kokia skruzdelyte-darbstuolyte, merguzele-lelijele ar motute-bitute. Butu jabitute, kaip Smurka sako.... As rimtai siulau- nauja pazistama- drauga- biciuli. Nepretenzinga, visiems priimtina, NEFAMILIARU. Paprasta, bet neprasta. Jei norit ko imantriau, tai reikia pasukti galva, kad tas imantrumas po dienos kitos neimtu svinkti ar nuo saldumo sleikstu nepasidarytu. Sekmes.
Ne i tema : SVEIKA SUGRYZUS NAMO , NORGE-BICIULE !!!!
Sveika, sebre Laseli! Nenoriu pasirodyti ozsioziavusia ozka, tiesiog tikrai tie isirengimai-kraustymaisi atima daug laiko. Todel stengiuos vengti forumo, bo jei cia uzmirksiu- tai ir pensijos sulauksiu sename savo buste. Geriausias patvirtinimas tam- si tema. Vat ir galvoju tik apie tuos dalyviu pavadinimus, o ne apie radialini parketa Vienzo, jokiu budu ne humoristiniai pavadinimai. Nes yra tikrai rimtu ar skaudziu temu, kur sie pavadinimai skambetu nepagarbiai asmens pasakojimui apie ligas ar netektis. Antra, darzelinuko- pensinyko terminai irgi su pretenzija. Jau vien del to, kad nekurios naujokes mintis desto kaip brandzios asmenybes, o nekurios senbuves cikcirikina beleka. Trecia, ir svarbiausia, nuo ko ir pradeti reikejo- dalyviu statusai turi parodyti dalyviu santyki su forumu. Jokiu budu ne asmenines savybes (darbsti, llinksma, gera- be rysio butu, jei kazkas forume imtu lipdyti tokias etiketes ), ne asmens branduma (kur tas gudrocius, kuris objektyviai sugeba tai nustatyti? Negime dar, manau), ne seimynini statusa, o, kartoju, santyki su forumu. Ir dar - naujokas ar patyres dalyvis, neturi jausti diskomforto, staiga isvydes salia savo vardo kazkokia abrakadabra. Todel vel griztu prie savo varijanto- uzsuka naujas asmuo- malonu susipazinti- naujas pazistamas! Intriguoja, kas per asmuo. Visi supranta- naujas, visi tikisi (bent jau preziumuoja)- ne is amebu, ne is darzelinuku, o brandi asmenybe (ne, ne visos viltys pasiteisina, bet duokim zmogui sansa) Na, o sebru galit neitraukti. Sebras- greiciau dvasine nekuriu musu busena. Ar ne, mano mielos pasiilgtos sebres?
Ale tau isirengimas tik i nauda! Jau anksciau tavo postai superiniai buvo, o dabar ideja liuksiska!
Sveika Norge
Šaunus pasiūlymas. Man darželinukų pavadinimas taip pat nelabai patinka, vis dėl to esame mamos Reikės pagalvoti kitus "pažįstamų ir draugų" variantus, kad užtektų visiems rangams (dabar 6, atrodo). P.S O dalyvis-s tai dalyvis, kuriam leidžiama taisyti savo žinutes, ta yra mamos, vedančios sąrašelius bendraamžių grupėjė arba vestuvių skyrelyje.
Sesi? Daug...
Nus, galima pvz. taip: 1. Naujas pazistamas 2. Geras pazistamas 3. Aktyvus pasnekovas 4. Draugas 5. Senas draugas 6. Biciulis Vat dar jei kas sumastytu, kaip aiskiau atskirti nauja pazistama nuo gero pazistamo, kad jie nesimaisytu... Arba gal geriau nesudaryti didesniu kliuciu norintiems greiciau susidraugauti, tada: 1. Naujas pazistamas 2. Aktyvus pasnekovas 3. Draugas 4. Istikimas draugas 5. Senas draugas (cia silpna vieta- istikimas ir senas draugas perdaug vienodi) 6. Biciulis Hmmm, gal kas is kalbininku zodi tartu?
O jei sumaisysi? As gal labai pragmatiska, bet kam ta statusa "rusiuoti"?
Batai tada. Pamanysiu, kad Zapuks kokia gera pazistama, ispliurpsiu savo seimos paslaptis, banku saskaitas, o paaiskes- kad ji nauja pazistama- isivaizduoji? Jei rimtai, tai kaip supratau, tai techninis klausimas- tie sesi pavadinimai. Tiesiog norima atnaujinti statusu pavadinimus. Todel ir pasiuliau. Aisku, gradacija butu aiskesne ir paprastesne, jei statusu butu maziau, bet jei jau yra sesi, tai turbut sumazinti ju skaiciu ne taip paprasta. O del paties statuso butinumo... Na, visu pirma, statusas suvaidina kviecianti vaidmeni- malonu isijungti i patinkancia kompanija, buti nauju jos nariu. Veliau- igavus draugo statusa- is vienos puses, jauti ivertinima, is kitos- gal atsiras lojalumas. Na, o biciuliai- tai jau seni geri pazistami, kokie cia ir yra senbuviai. Manau, normaliai skamba. Tiesiog paprastai, mielai, bet nepersaldziai. Ir gal nereiketu risti statusu su vaikyste, paauglyste, nes gautusi truputi sviestas-sviestuotas. Gal geriau, kai statusai tiesiog atskleis dar viena is forumo savybiu- cia mamos susiranda pasnekoviu, bendraminciu, draugiu. Tiesa, o moderatorems nereikia pavadinimo? Siulau- seimininke. Siltas zodis, su cinkeliu. Na, kaip baliukuose seniau budavo seimininkes- kurios ir paorganizuoja, ir tvarka priziuri, ir balsa ant kokio pijoko pakelia Aisku, gali buti- skyrelio globeja. Cia butu neutralesnis varijantas.
Va, sitas variantas man priimtiniausias, tik gal noretusi pakeisti "Aktyvus pasnekova" kuom nors kitu...
Pritariu
O man tai dabartiniai pavadinimai tikrai geri, as asmeniskai, tai nieko nekeisciau
man irgi Norges statusai labiausiai patinka, ir šeimininkės gerai skamba
Ale va turiu idėjas: a kodėl auksčiausio statuso nepavadinus jau visai šeimyniškai, kad ir "giminės" ar panašiai va kaip pvz.: 1. Naujas pazistamas 2. Geras pazistamas 3. Draugas 4. Senas draugas 5. Biciulis 6. Giminė
norge
![]() statusai...na man asmeniškai jie visiškai nesvarbūs,bet jei jau keičiami tai kažkaip manau,kad jų 6 mažoka nes kai surenki 1000 ar kiek ten žinučių kaip būni super senbuvis nors ir iki 5000 taip ir liksi tuo pačiu ir dar toks pasiūlymas jei įmanoma,kad statusas keistųsi ne tik nuo žinučių kiekio,bet ir nuo prisijungimo datos... na gal čia nelogiška,bet labai turbūt nesmagiai turėtų jaustis dalyvis,kur prisijungęs senokai,skaito gal kasdien,bet parašo retai,o kaip naujokas taip naujokas na turbūt tiek kol kas
.....man tai kazkaip senieji labai patinka!
man irgi dabartiniai statuso pavadinimai nekliuva. o kodel reikia juos keisti?
Gerai, prisipazistu- supanikavau. Supanikavau, kad ims ir nuspres mane pavadinti ameba (nes siaip jau, jei evoliucijos seka taikyti, tai teisingiausiaizmogaus statusa skirti naujokams, o vat nupushe uzsikabliave senbuviai- amebos, nekitaip).
Man irgi nekliuna dabartiniai statusai. Bet jei nuspresit rinkti siltesnius pavadinimus, tai vadinkim viena kita pazistamom- draugem-biciulem, a? Psio, ainu lauk- siandien pirma mi ntis atsikelus- supermamos dalyviu statusai.
Nu blyn, bet tai kauip atrodys, kai kokios dvi "Biciules" pliektis juodai prades Tada reiks uzlipint dar etikete-"Priese" Na, o jau giminem vadintis, tai jau cia man "sliskom", nu nzn.-nenoriu cia pradet giminiuotis perdaug Papildyta @ [mergetime]1098880848[/mergetime] O jau darzelinukai su pensininkais, tai isvis patyliu
Jo, as irgi uz senuosius statusus. Bet jei keisti, tai nebent i draugus arba kazka neutralesnio. O giminiu tai gal nereikia
Laukiu Noa komentaru. |