Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dalyvių statuso pavadinimai
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3
SuperMama
Mamos, sugalvokime naujus dalyviu pavadinimus.

Norisi kazkokiu idomesniu, o tai "naujokas", "atkaklus dalyvis", "senbuvis" jau kazkaip paseno  wink.gif.

Siulykite, ka noretumete matyti vietoj siu pavadinimu.
širšė
mini, midi, maksi, hyper....  ;D ;D auksciausias, aisku, super ;D
Potrė
mini, midi, maksi, hyper....  ;D ;D auksciausias, aisku, super ;D

[img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img]
Keberiokšt
O man senieji pavadinimai niekuo neuzkliuva. Jeigu jie labai pabodo,gal galima juos kaip nors perdirbti, kad esme vos ne vos pasikeistu, pvz., daiktavardzius i budvardzius: naujas; naujutėlaitis; nenaujas, bet ir nesenas; patyres; asas; proto bokstas ar kaip nors..
Lašelis
Ameba,klumpele... kaip ten toliau ta evoliucija?  ;) Finale bezdzione, zmogus?  ;D ;D ;D
Elena
Kadangi mamu forumas, siūlau wink.gif
1. Kudikis ;D
2. Vaikas ;D
3. Paauglys ;D
4. Jaunuolis  ;D
5. Suaugęs  ;D
6. Subrendęs  ;D
7. Pensininkas ;D
Moterims - atitinkamai ;D
meya
1. Kudikis ;D
2. Vaikas ;D
3. Paauglys ;D
4. Jaunuolis  ;D
5. Suaugęs  ;D
6. Subrendęs  ;D
7. Pensininkas ;D

[smiley=vo.gif] [smiley=vo.gif] Va, cia tai originali ideja  ;D Ypac man pensininkas patinka.
asfaltuota
Ameba,klumpele... kaip ten toliau ta evoliucija?  ;) Finale bezdzione, zmogus?  ;D ;D ;D

Man irgi labiau pagal Darviną patiktų. Įdomu dabar aš žuvim būčiau, ar jau varliagyviu.
Lašelis

Man irgi labiau pagal Darviną patiktų. Įdomu dabar aš žuvim būčiau, ar jau varliagyviu.

Gal jau butum VOBLA  ;D ;D ;D
Jurga
as tai nesuprantu pagal ka yra "ranguojama"? pagal parasytu zinuciu skaiciu ar pagal buvimo dalyviu laika?

mano statusas nukrito po atnaujinimo :'(. Turejau 4 zvaigzdutes, liko - 3  :'(
Potrė
Et mano irgi sumazejo...bet ne del statuso juk cia dalyvaujame  ;) 8)
RebekaG
Yra tokiu dalyviu prisiregistravusiu tuo pat metu tik skiriasi parasytu zinuciu skaicius. Todel vienas vadinamas senbuviu, o kitas naujoku. Tai gal galetu buti atkaklus senbuvis/dalyvis (pvz 500zinuciu) ir pasuvus senbuvis/dalyvis (pvz 20 zinuciu)  ;D
miskouoga
1. Kudikis ;D
2. Vaikas ;D
3. Paauglys ;D
4. Jaunuolis  ;D
5. Suaugęs  ;D
6. Subrendęs  ;D
7. Pensininkas ;D

Reikėtų tada ir pensiją mokėt pensininkams ;D ;D ;D
Ot "užvirtų" forumas.
Lurdes
prie kazkurios vardo radau ,,persona non grata": kodel? :smile.gif
LIUDAL
prie kazkurios vardo radau ,,persona non grata": kodel? :smile.gif

Cia uzrasas prie Dani nicko, kuris reiskia "nepageidaujamas asmuo"
Board
Todel kad ji yra persona non grata, kitaip sakant nepageidaujamas asmuo. :smile.gif
LIUDAL
1. Kudikis ;D
2. Vaikas ;D
3. Paauglys ;D
4. Jaunuolis  ;D
5. Suaugęs  ;D
6. Subrendęs  ;D
7. Pensininkas ;D

Lux ideja  ;), dar galima prideti [smiley=sperm.gif]  ;D ;D ;D
Lurdes
Todel kad ji yra persona non grata, kitaip sakant nepageidaujamas asmuo. :smile.gif

Ka reiskia tai as zinau,bet klausiau KODEL Dani yra nepageidaujama???????
svetima

Ka reiskia tai as zinau,bet klausiau KODEL Dani yra nepageidaujama???????

Tu gal is menulio cia nukritai tongue.gif ;D
Lurdes
apsvieskit ufonaute !Tikrai nieko nezinau
LIUDAL
apsvieskit ufonaute !Tikrai nieko nezinau

Tema apie Dani poelgi Supermama uzdare. Reziume tokia - Dani isdave musu foruma  >:(
Etina
ir as nieko apie tai nezinau  :-X
svetima
Tai buvo labai aktyvi ir sakyciau idomi dalyve, deja sugebanti atsidurti visu intrigu centre..Tokiu budu greitai sugebejo susipykti su nemazai mamu take, o kiek veliau su dauguma ir sitame forume..
Galu gale padare keleta negarbingu veiksmu, kurie perpilde administratores kantrybes taure sad.gif
$
liuks ideja gal jau pakeiskim statusus? ka galima idomsnio sugalvoti?gal butu idomiau jei dalyviu pavadinimai keistusi iki 1000 kas 200 zinuciu o nuo 1000 kas 500.na gal galima ka nors sugalvoti??butu sioks toks paivairinimas,na idomumo delei galima kazka pagalvoti kaip galetime vaidintis ka?
Coca - cola
QUOTE (svetima @ 2003 11 05, 00:57)
Tai buvo labai aktyvi ir sakyciau idomi dalyve, deja sugebanti atsidurti visu intrigu centre..Tokiu budu greitai sugebejo susipykti su nemazai mamu take, o kiek veliau su dauguma ir sitame forume..
Galu gale padare keleta negarbingu veiksmu, kurie perpilde administratores kantrybes taure sad.gif

jezau, kaip imanoma susipykti forume blink.gif ??? as apakus
Jicky
Matai, pasirodo imanoma. Bet nesuprantu, del ko cia galima susipykt ??? g.gif Kazko, matyt, nepasidalino laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Cikadelė
visada taip buna kur susirenka kruvos moteru, merginu ir mergaiciu.... rolleyes.gif

beje-kas per statusas yra dalyviai-s?
Daisy
QUOTE (Cikadele @ 2004 09 24, 14:18)
beje-kas per statusas yra dalyviai-s?

vat idomu ir man g.gif
miau
As ir ta pati klausima uzdaviau, bet matyt ne vietoj parasiau, ir ats negavau.
Taigi, ka reiskia tas dalyvis-s?
Kazimiera d'Artanjan

Spring,iš kur tokį gražų logotipą paimei thumbup.gif ? wub.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (meya @ 2003 10 21, 01:49)
1. Kudikis ;D
2. Vaikas ;D
3. Paauglys ;D
4. Jaunuolis  ;D
5. Suaugęs  ;D
6. Subrendęs  ;D
7. Pensininkas ;D

[smiley=vo.gif] [smiley=vo.gif] Va, cia tai originali ideja ;D Ypac man pensininkas patinka.

Man taip pat patinka šis variantas. Šiek tiek korekcijų (įterpti ar pakeisti....):
užgimė
naujagimis
lopšelinukas
darželinukas
daug patyręs
veteranas

Dabar esančių statusuose nelabai matau skirtumą tarp extra ir super senbuvių. T.y. ne žinučuų skaičiuje, o pavadinime.
Keiti
tikrai pritarciau siai idejai, be abejo, jei labai neapsunkintumem Supermamos rolleyes.gif
smagu butu atnaujinti statusus! thumbup.gif
miau
Kodel niekas neatsako, kas tas dalyvis-s???????????
norge
Nus, kol manes dar nesuspejote padaryti forumo "subrendyla" biggrin.gif , tai brukstelsiu savo pasiulyma:

1. naujas pazistamas (nus, reiketu alternatyvos paieskoti, gal kalbininkai pasiulytu, kaip pavadinti naujuosius pazistamus vienu zodziu);
2. draugas;
3. gali buti dar kokis geras draugas, senas draugas;
4. o extra senbuvis- biciulis.

Dar vienas varijantas toms, kurios uzsidirba papeikimu (echm, pirstais nerodysim cool.gif )- SEBRAS laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif .

Norge, sebre- vat cia tai sakambis! laugh.gif

Del naujagimio-jaunuolio ir t.t. Kopos varijantas skamba visai neblogai, tik gal be uzgimimo.

Siaip jau, pritarciau bet kokiam nekvailokam, logiskam ir nefamiliariam varijantui. Nenoreciau patapti kokia skruzdelyte-darbstuolyte, merguzele-lelijele ar motute-bitute. Butu jabitute, kaip Smurka sako.... biggrin.gif

As rimtai siulau- nauja pazistama- drauga- biciuli. Nepretenzinga, visiems priimtina, NEFAMILIARU. Paprasta, bet neprasta. Jei norit ko imantriau, tai reikia pasukti galva, kad tas imantrumas po dienos kitos neimtu svinkti ar nuo saldumo sleikstu nepasidarytu.
Sekmes.
Lašelis
Ne i tema : SVEIKA SUGRYZUS NAMO , NORGE-BICIULE !!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif thumbup.gif
norge
QUOTE (Laselis @ 2004 10 26, 11:06)
Ne i tema : SVEIKA SUGRYZUS NAMO , NORGE-BICIULE !!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif thumbup.gif

Sveika, sebre Laseli! biggrin.gif

Nenoriu pasirodyti ozsioziavusia ozka, tiesiog tikrai tie isirengimai-kraustymaisi atima daug laiko. Todel stengiuos vengti forumo, bo jei cia uzmirksiu- tai ir pensijos sulauksiu sename savo buste.

Geriausias patvirtinimas tam- si tema. Vat ir galvoju tik apie tuos dalyviu pavadinimus, o ne apie radialini parketa laugh.gif .

Vienzo, jokiu budu ne humoristiniai pavadinimai. Nes yra tikrai rimtu ar skaudziu temu, kur sie pavadinimai skambetu nepagarbiai asmens pasakojimui apie ligas ar netektis.

Antra, darzelinuko- pensinyko terminai irgi su pretenzija. Jau vien del to, kad nekurios naujokes mintis desto kaip brandzios asmenybes, o nekurios senbuves cikcirikina beleka. biggrin.gif

Trecia, ir svarbiausia, nuo ko ir pradeti reikejo- dalyviu statusai turi parodyti dalyviu santyki su forumu. Jokiu budu ne asmenines savybes (darbsti, llinksma, gera- be rysio butu, jei kazkas forume imtu lipdyti tokias etiketes ), ne asmens branduma (kur tas gudrocius, kuris objektyviai sugeba tai nustatyti? Negime dar, manau), ne seimynini statusa, o, kartoju, santyki su forumu. Ir dar - naujokas ar patyres dalyvis, neturi jausti diskomforto, staiga isvydes salia savo vardo kazkokia abrakadabra.

Todel vel griztu prie savo varijanto- uzsuka naujas asmuo- malonu susipazinti- naujas pazistamas! Intriguoja, kas per asmuo. Visi supranta- naujas, visi tikisi (bent jau preziumuoja)- ne is amebu, ne is darzelinuku, o brandi asmenybe (ne, ne visos viltys pasiteisina, bet duokim zmogui sansa) biggrin.gif . Kai jis apsyla kojas, parodo save, pasiziuri kitas mamytes, ziu- jis patampa draugu. Dazniau ir daugiau matomes- jau geras draugas. O kai ugni-vandeni kartu pereinam- jau ir biciulis.

Na, o sebru galit neitraukti. Sebras- greiciau dvasine nekuriu musu busena. Ar ne, mano mielos pasiilgtos sebres? biggrin.gif
Lašelis
QUOTE (norge @ 2004 10 26, 12:22)

Geriausias patvirtinimas tam- si tema. Vat ir galvoju tik apie tuos dalyviu pavadinimus, o ne apie radialini parketa laugh.gif .

Na, o sebru galit neitraukti. Sebras- greiciau dvasine nekuriu musu busena. Ar ne, mano mielos pasiilgtos sebres? biggrin.gif

Ale tau isirengimas tik i nauda! Jau anksciau tavo postai superiniai buvo, o dabar ideja liuksiska!
SuperMama
Sveika Norge smile.gif

Šaunus pasiūlymas. Man darželinukų pavadinimas taip pat nelabai patinka, vis dėl to esame mamos wink.gif
Reikės pagalvoti kitus "pažįstamų ir draugų" variantus, kad užtektų visiems rangams (dabar 6, atrodo).

P.S O dalyvis-s tai dalyvis, kuriam leidžiama taisyti savo žinutes, ta yra mamos, vedančios sąrašelius bendraamžių grupėjė arba vestuvių skyrelyje.
norge
Sesi? Daug...

Nus, galima pvz. taip:
1. Naujas pazistamas
2. Geras pazistamas
3. Aktyvus pasnekovas
4. Draugas
5. Senas draugas
6. Biciulis

Vat dar jei kas sumastytu, kaip aiskiau atskirti nauja pazistama nuo gero pazistamo, kad jie nesimaisytu...

Arba gal geriau nesudaryti didesniu kliuciu norintiems greiciau susidraugauti, tada:
1. Naujas pazistamas
2. Aktyvus pasnekovas
3. Draugas
4. Istikimas draugas
5. Senas draugas (cia silpna vieta- istikimas ir senas draugas perdaug vienodi)
6. Biciulis

Hmmm, gal kas is kalbininku zodi tartu?
zapuks
QUOTE (norge @ 2004 10 26, 12:39)

Vat dar jei kas sumastytu, kaip aiskiau atskirti nauja pazistama nuo gero pazistamo, kad jie nesimaisytu...

O jei sumaisysi? ohmy.gif

As gal labai pragmatiska, bet kam ta statusa "rusiuoti"? wink.gif
norge
QUOTE (zapuks @ 2004 10 26, 15:00)
QUOTE (norge @ 2004 10 26, 12:39)

O jei sumaisysi? ohmy.gif

Batai tada. Pamanysiu, kad Zapuks kokia gera pazistama, ispliurpsiu savo seimos paslaptis, banku saskaitas, o paaiskes- kad ji nauja pazistama- isivaizduoji? ohmy.gif
smile.gif
Jei rimtai, tai kaip supratau, tai techninis klausimas- tie sesi pavadinimai. Tiesiog norima
atnaujinti statusu pavadinimus. Todel ir pasiuliau. Aisku, gradacija butu aiskesne ir paprastesne, jei statusu butu maziau, bet jei jau yra sesi, tai turbut sumazinti ju skaiciu ne taip paprasta.

O del paties statuso butinumo... Na, visu pirma, statusas suvaidina kviecianti vaidmeni- malonu isijungti i patinkancia kompanija, buti nauju jos nariu. Veliau- igavus draugo statusa- is vienos puses, jauti ivertinima, is kitos- gal atsiras lojalumas. Na, o biciuliai- tai jau seni geri pazistami, kokie cia ir yra senbuviai.

Manau, normaliai skamba. Tiesiog paprastai, mielai, bet nepersaldziai. Ir gal nereiketu risti statusu su vaikyste, paauglyste, nes gautusi truputi sviestas-sviestuotas. Gal geriau, kai statusai tiesiog atskleis dar viena is forumo savybiu- cia mamos susiranda pasnekoviu, bendraminciu, draugiu.

Tiesa, o moderatorems nereikia pavadinimo? Siulau- seimininke. Siltas zodis, su cinkeliu. Na, kaip baliukuose seniau budavo seimininkes- kurios ir paorganizuoja, ir tvarka priziuri, ir balsa ant kokio pijoko pakelia smile.gif , zodziu seimininkauja. Skyrelio seimininke- a?

Aisku, gali buti- skyrelio globeja. Cia butu neutralesnis varijantas.
almuke
QUOTE (norge @ 2004 10 26, 14:39)
Sesi? Daug...

Nus, galima pvz. taip:
1. Naujas pazistamas
2. Geras pazistamas
3. Aktyvus pasnekovas
4. Draugas
5. Senas draugas
6. Biciulis

Arba gal geriau nesudaryti didesniu kliuciu norintiems greiciau susidraugauti, tada:
1. Naujas pazistamas
2. Aktyvus pasnekovas
3. Draugas
4. Istikimas draugas
5. Senas draugas (cia silpna vieta- istikimas ir senas draugas perdaug vienodi)
6. Biciulis

Hmmm, gal kas is kalbininku zodi tartu?

Va, sitas variantas man priimtiniausias, tik gal noretusi pakeisti "Aktyvus pasnekova" kuom nors kitu... g.gif Juk aktyvus pasnekovas gali buti ir naujas pazystamas unsure.gif Na, bent jau as taip galvociau... Tik vat ka vietoj to pasiulyti neismanau, koki pusvalandi galva lauziau, ir nieko nesugalvojau.... doh.gif Iseitis, geriausia penki statusai ir "kriukis baigtas" laugh.gif rolleyes.gif

Trecia, ir svarbiausia, nuo ko ir pradeti reikejo- dalyviu statusai turi parodyti dalyviu santyki su forumu. Jokiu budu ne asmenines savybes (darbsti, llinksma, gera- be rysio butu, jei kazkas forume imtu lipdyti tokias etiketes ), ne asmens branduma (kur tas gudrocius, kuris objektyviai sugeba tai nustatyti? Negime dar, manau), ne seimynini statusa, o, kartoju, santyki su forumu. Ir dar - naujokas ar patyres dalyvis, neturi jausti diskomforto, staiga isvydes salia savo vardo kazkokia abrakadabra

Pritariu thumbup.gif
Derra
O man tai dabartiniai pavadinimai tikrai geri, as asmeniskai, tai nieko nekeisciau
Dee_Dee
man irgi Norges statusai labiausiai patinka, ir šeimininkės gerai skamba thumbup.gif
Ale va turiu idėjas: a kodėl auksčiausio statuso nepavadinus jau visai šeimyniškai, kad ir "giminės" ar panašiai wink.gif Po ilgo bendravimo forumietės kaip ir savos šeimos nariais tampa... g.gif
va kaip pvz.:
1. Naujas pazistamas
2. Geras pazistamas
3. Draugas
4. Senas draugas
5. Biciulis
6. Giminė

$
norge user posted image

statusai...na man asmeniškai jie visiškai nesvarbūs,bet jei jau keičiami rolleyes.gif
tai kažkaip manau,kad jų 6 mažoka biggrin.gif galėtų jų būti mažiausiai 10 rolleyes.gif
nes kai surenki 1000 ar kiek ten žinučių kaip būni super senbuvis nors ir iki 5000 taip ir liksi tuo pačiu doh.gif gal būtų irgi galima kažką padarytii,kad statusai keistųsi dažniau nei dabar.
ir dar toks pasiūlymas jei įmanoma,kad statusas keistųsi ne tik nuo žinučių kiekio,bet ir nuo prisijungimo datos... na gal čia nelogiška,bet labai turbūt nesmagiai turėtų jaustis dalyvis,kur prisijungęs senokai,skaito gal kasdien,bet parašo retai,o kaip naujokas taip naujokas doh.gif
na turbūt tiek kol kas doh.gif biggrin.gif
remka
.....man tai kazkaip senieji labai patinka! thumbup.gifi
ragnez
man irgi dabartiniai statuso pavadinimai nekliuva. o kodel reikia juos keisti?
norge
Gerai, prisipazistu- supanikavau. Supanikavau, kad ims ir nuspres mane pavadinti ameba (nes siaip jau, jei evoliucijos seka taikyti, tai teisingiausiaizmogaus statusa skirti naujokams, o vat nupushe uzsikabliave senbuviai- amebos, nekitaip). laugh.gif Arba kaip nors kvailai pavadintu, arba berysiskai, arba "nerealiai" laugh.gif . Arba familiariai. dry.gif

Man irgi nekliuna dabartiniai statusai. Bet jei nuspresit rinkti siltesnius pavadinimus, tai vadinkim viena kita pazistamom- draugem-biciulem, a?

Psio, ainu lauk- siandien pirma mi ntis atsikelus- supermamos dalyviu statusai. unsure.gif

svetima
QUOTE (norge @ 2004 10 27, 06:56)
Bet jei nuspresit rinkti siltesnius pavadinimus, tai vadinkim viena kita pazistamom- draugem-biciulem, a?

Nu blyn, bet tai kauip atrodys, kai kokios dvi "Biciules" pliektis juodai prades laugh.gif
Tada reiks uzlipint dar etikete-"Priese" dry.gif

Na, o jau giminem vadintis, tai jau cia man "sliskom", nu nzn.-nenoriu cia pradet giminiuotis perdaug rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1098880848[/mergetime]
O jau darzelinukai su pensininkais, tai isvis patyliu doh.gif

laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
norge
Jo, as irgi uz senuosius statusus. Bet jei keisti, tai nebent i draugus arba kazka neutralesnio. O giminiu tai gal nereikia unsure.gif . Bo dar veliau nuspresim pagraduot- zmona, anyta, antros eiles pussesere. O postuose viena i kita kreipsimes: ei tu, mano draugo zmona, pakurenk ugni uz miegamojo duru! laugh.gif

Laukiu Noa komentaru. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.