Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nemalonios išskyros
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
Žaneta-mama
Laba diena, mane kamuoja nemalonaus kvapo išskyros.Anksčiau kelis metus vartojau kontraceptines tabletes, esu gimdžiusi,man 24m. Niekada tokio vargo nebuvo, tačiau vieną kartą man prasidėjo baisus uždegimas,gydytoja nustatė,kad tai kažkokios garderelos virusai.Tada išrašė man ir vyrui tablečių, rodos viskas susitvarkė, bet po kurio laiko vėl prasidėjo išskyros.Pradžioje jos buvo skystos ir labai nemalonaus kvapo, vėl ėjau pas gydytoją,padarė tepenėlį, nustatė,kad jis švarus ir jokių vaistų negali man išrašyti.Paklausus ką man daryti,ir kodėl anksčiau to nebuvo,man atsakė,kad tai nulėmė kontraceptinių tablečių vartojimas,kuris ilgainiui pakeitė makšties ph.Ji sakė,jog čia dėl išskyru normalu,nes aš jauna ir viską daro hormonai.Tačiau laikui bėgant tos išskyros tapo tirštos, be to labai mane vargina tas kvapas.Aš manau,kad tai nėra normalu,jei būtų makšties išskyrėlės,tai jos taip nedvoktų...? blink.gif
Rita Matulionytė
Jūs teisi.Normalios makšties išskyros be kvapo. Reikėtų pasirodyti ginekologui,atlikti tyrimus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.