gražus
Normalus
Man Simonas gražiau, bet Simas irgi nieko
Trumpas,mielas vardelis
neblogas
labai gražus
Simas - paprastas ir mielas vardas
Simonas hebrajų (sen. žydų): šimon išklausymas; dievas išklausė duodamas Lėjai sūnų.
Kažkada dar mokyklos laikais man ne juokais patiko toks berniukas, vardu Simas, tada ir vardas buvo pats gražiausias
Vardas kaip vardas
labai grazus vardas
Man labai gražus šis vardas
Grazus ir aiskus vardas.
Neblogas
Man graziau Simonas. Kol bus maziukas, galetumet vadinti Simu, o kai bus rimtas vyras, tai Simonas graziau skambes.
man toks klasikinis nieko visai
Patinka!
gražus vardas, nors vienintelis simas, kurį pažįstu yra isterikas ir tikras bukumo įsikūnijimas
Simas trumpesnio vardelio noriu todėl kad pavardė ilga, tai derintusi
liuks vardas, kol mazas simukas bus, kai biski didesnis - simas, o draugu tarpe - siemka, kai jau vyras - simonas!
mano brolis Simas ar kitaip Simonas, tai man sis vardas laabai patinka
Man labai patinka
simas puikus ir trumpas vardas, jei mano vyrui patiktu, tai butu vienas is pirmuju musu sarase.
simonas man jau nebepatinka.
Simonas
Simas Jasaitis
SUPER VARDAS
Labai gražus vardas!
o man ne
gražus,trumpas vardas
O man patinka sis vardas labai labai, mano vaikino vardas Simas, bet ir seip man sis vardas buvo labai grazus, mielas ir trumpas
Gražus
man nelabai
Labai gražus.
Labai grazus , aiskiai tariamas, skambus!!!
Sis vardas reiskia mokanti isklausyti zmogu. Gal uzauges taps psichologas, arba kunigas?!
Tiek Simas tiek Simonas labai grazu
Nors maniskis dar pilvuky, bet ji Simuku vadinu. Kad ir koki kita vardeli sugalvotume, man jis visvien Simukas. Uzkibo ir viskas.. Gal nereikejo taip vadinti nuo pat pradziu, bet matyt taip jau turi but
nuostabus vardas
labai grazus ir skambus vardas
Mano jaunėlis brolis Simas. Isrinko toki varda tevai, nes tetis Rimas
Vienas is grazesniu vardu Simas, bet neretas
man tai nelabai
Trumpas ir aiškus vardas. Gražus
Gražus.
Mes savo maziu pavadinom Simonu
Man tiek Simas, tiek ir Simonas grazus vardai QUOTE(DeeLady @ 2008 12 06, 03:00) Mano jaunėlis brolis Simas. Isrinko toki varda tevai, nes tetis Rimas Mano pusbrolio vardas taip pat Rimas, tai antram vaikučiui irgi išrinko vardą Simas
Simas labai grazus vardas!!!
manau tinka ir vaikui ir vaikinui ir suaugusiam vyrui |