Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Simas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
krispuka
4u.gif
Nieko sau
gražus 4u.gif
Emerencija
Normalus 4u.gif Jei patinka, prašom mirksiukas.gif
Erszebeth
Man Simonas gražiau, bet Simas irgi nieko 4u.gif
fainulkina
schmoll.gif schmoll.gif Nežnau, nuo pat vaikystės nepatinka tas vardas ir tiek schmoll.gif
Gyvačiukas
Trumpas,mielas vardelis
muminukas
neblogas smile.gif gerai kažkas parašė - trumpas, mielas smile.gif
bimkutele
labai gražus wub.gif
Bahara
biggrin.gif labai grazus biggrin.gif
klopedija
Simas - paprastas ir mielas vardas 4u.gif .

Simonas – hebrajų (sen. žydų): šimon „išklausymas“; dievas išklausė duodamas Lėjai sūnų.
Victorious
Kažkada dar mokyklos laikais man ne juokais patiko toks berniukas, vardu Simas, tada ir vardas buvo pats gražiausias biggrin.gif , o dabar vardas kaip vardas, nors šiaip neblogas, toks be pretenzijų 4u.gif
rytoj
Vardas kaip vardas biggrin.gif Bet į tą gražesniųjų pusę biggrin.gif
vilmutee
labai grazus vardas mirksiukas.gif ir siuo metu labai populiarus 4u.gif
cdl
Man labai gražus šis vardas 4u.gif
Bahara
Grazus ir aiskus vardas.
Kiwija
Neblogas smile.gif .
Pangasija
QUOTE(fainulkina @ 2008 08 09, 09:58)
schmoll.gif  schmoll.gif  Nežnau, nuo pat vaikystės nepatinka tas vardas ir tiek  schmoll.gif
*

kiek "teko garbės" pažinot Simų -- visi buvo neigiami veikėjai schmoll.gif
nesutikau dar nė vieno padoraus ar simpatiško Simo verysad.gif
Arven
Man graziau Simonas. Kol bus maziukas, galetumet vadinti Simu, o kai bus rimtas vyras, tai Simonas graziau skambes. 4u.gif
ruteliux
man toks klasikinis nieko visai
garbanota
Patinka! wub.gif
l'eau
gražus vardas, nors vienintelis simas, kurį pažįstu yra isterikas ir tikras bukumo įsikūnijimas doh.gif
krispuka
Simas trumpesnio vardelio noriu todėl kad pavardė ilga, tai derintusi ax.gif
giedregie
liuks vardas, kol mazas simukas bus, kai biski didesnis - simas, o draugu tarpe - siemka, kai jau vyras - simonas!

mano brolis Simas ar kitaip Simonas, tai man sis vardas laabai patinka biggrin.gif
Athena
Man labai patinka smile.gif
Sansara
simas puikus ir trumpas vardas, jei mano vyrui patiktu, tai butu vienas is pirmuju musu sarase.
simonas man jau nebepatinka.
*KAJA*
Simonas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jeta
Simas Jasaitis biggrin.gif Jei lietuvos rinktinė iškovos medalį, tai Simas thumbup.gif
Gita_jj
SUPER VARDAS thumbup.gif
Natalija;D
Labai gražus vardas! wub.gif 4u.gif
perfekcioniste
o man ne schmoll.gif
reksnyte
gražus,trumpas vardas thumbup.gif
Mazea
O man patinka sis vardas labai labai, mano vaikino vardas Simas, bet ir seip man sis vardas buvo labai grazus, mielas ir trumpas
sandddra
Gražus wub.gif
Ledine shirdis
man nelabai ax.gif
*Jalta*
Labai gražus. thumbup.gif
Zydraite
Labai grazus , aiskiai tariamas, skambus!!! thumbup.gif
Sis vardas reiskia mokanti isklausyti zmogu. Gal uzauges taps psichologas, arba kunigas?! smile.gif
Mazea
Labai grazus , aiskiai tariamas, skambus!!! thumbup.gif
Sis vardas reiskia mokanti isklausyti zmogu. Gal uzauges taps psichologas, arba kunigas?! smile.gif
*

[/quote]
nu jau ne man nereik kad mano vaikinas butu kunigu lotuliukas.gif
Vaiiva
Tiek Simas tiek Simonas labai grazu smile.gif
Marmeladine
Nors maniskis dar pilvuky, bet ji Simuku vadinu. Kad ir koki kita vardeli sugalvotume, man jis visvien Simukas. Uzkibo ir viskas.. Gal nereikejo taip vadinti nuo pat pradziu, bet matyt taip jau turi but mastau.gif
Deisi
nuostabus vardas wub.gif
Ingazzz
labai grazus ir skambus vardas 4u.gif
DeeLady
Mano jaunėlis brolis Simas. Isrinko toki varda tevai, nes tetis Rimas smile.gif Siaip neblogas vardas, bet as tokio nebuciau davus biggrin.gif Nors kai jis gime man tada pats graziausias buvo Aurimas doh.gif Tai dabar kai pagalavoju, kad geriau Simas, nei Aurimas biggrin.gif
Gėlėta27
Vienas is grazesniu vardu Simas, bet neretas smile.gif
Birbiziukas
man tai nelabai blush2.gif
gedas
Trumpas ir aiškus vardas. Gražus 4u.gif
Danto
QUOTE(Ingazzz @ 2008 12 05, 20:23)
labai grazus ir skambus vardas 4u.gif
*

QUOTE(gedas @ 2008 12 07, 12:59)
Trumpas ir aiškus vardas. Gražus  4u.gif
*

Grazus vardas. biggrin.gif
polo
Gražus. smile.gif
gourmandise
Mes savo maziu pavadinom Simonu smile.gif Derinom prie pavardes ax.gif Butumem vadine Simu, bet pavarde per daug trumpa, tad tapo Simonu ax.gif
Man tiek Simas, tiek ir Simonas grazus vardai wub.gif
*luka*
QUOTE(DeeLady @ 2008 12 06, 03:00)
Mano jaunėlis brolis Simas. Isrinko toki varda tevai, nes tetis Rimas smile.gif Siaip neblogas vardas, bet as tokio nebuciau davus biggrin.gif Nors kai jis gime man tada pats graziausias buvo Aurimas  doh.gif Tai dabar kai pagalavoju, kad geriau Simas, nei Aurimas biggrin.gif
*

Mano pusbrolio vardas taip pat Rimas, tai antram vaikučiui irgi išrinko vardą Simas bigsmile.gif Man Simonas gražiai skamba, bet Simas nelabai ax.gif O Simoną manau visi vis tiek Simu vadintų.
kristille
Simas labai grazus vardas!!!
manau tinka ir vaikui ir vaikinui ir suaugusiam vyrui smile.gif kai kurie vardai grazu vaikui, bet pvz senelis Pijus man negraziai skamba smile.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.