Sveikos, butu labai idomu suzinoti jusu nuomone, nuo kurios nestumo savites (menesio) reiketu pradeti pirkti kudikiui rubelius, lovytes, vezimus ir t.t. Kaip su prietarais, kad neverta pirkti kuo skubiau.
Manau pats geriausias laikas pradeti pirkti - isejus i dekreta (7 nestumo menuo)... Be abejo sunku atsispirti ir iki tol ko nenusipirkus. Vezimuka ir lovyte geriausia pirkti jau isibegejus 8 nestumo men. ...
(bent jau as taip planavau per pirmaji savo nestuma ISVADA: neskubeti pirkti, bet apie viska pagalvoti
man jau 19-ta sav ir as vis kazkaip dar delsiu
cia jau kaip kuri nestuke nuspres taip ir padarys- nustatyto laiko nera!
mes kraiteli pradejom pirkti gan anksti-kazkur nuo 25 sav. as manau, kad is leto viska susipirkti yra geriau, nei viska per menesi, ne taip finansiskai jauciasi sekmes!
as lovyte,patalelius,ciuzinuka nupirkau apie 12 savaite...kazkaip man kvaila atrodo galvot "o jejgu kas nors atsitiks" ir t.t jeigu atsitiks tai atsitiks,vadinasi taip turejo bu...ir faktas kada pirkai lovyte ar rubelius tikrai nieko nepakeis
Papildyta: aisku tikiuosi kad ir toliau viskas klostisis gerai
Mintys linkusios materealizuotis
po truputi pikinetis pradejau apie sesta nestumo menesi, bet su daug apgalvojimu ir slampiojimu po parduotuves ieskant kas geriausia. neskubejau,nors labai norejos.. siuo metu jau kaip ir viska turim, ir is tiesu, kad dabar jau nebe tas po parduotuves vaikscioti, jau sunku ir pavargstu greitai, bet labai skubeti irgi nereiketu, nes keiciasi ir vezimai, ir nuolaidu buna, jei dar vaikiukas nelabai greitai turi ateiti, galima truputi ir palaukti
as susipirkau kraiteli ir vezimeli budama 7men, daugiau nieko neperku, kai gims tada ir likusius daiktus susipirksiu
QUOTE(dolly` @ 2008 08 11, 19:55) cia jau kaip kuri nestuke nuspres taip ir padarys- nustatyto laiko nera! mes kraiteli pradejom pirkti gan anksti-kazkur nuo 25 sav. as manau, kad is leto viska susipirkti yra geriau, nei viska per menesi, ne taip finansiskai jauciasi sekmes! As laukiuosi jau 11 savaite ir jau nebegaliu tverti, kaip norisi viska pirkti, kitaip tariant "lizdo sukimo manija":) vyras tik nuolat dar ramina, kad sitaip neskubeciau.
Viska susipirkome 7-8 menesi. Nors norejosi anksciau, bet kam apkrauti buta anksciau laiko. Mes dar kol mazus remontelius pabaigem, viska susitvarkem, tada ir maziukui susipirkome viska.
QUOTE(Shady @ 2008 08 13, 12:29) Viska susipirkome 7-8 menesi. Nors norejosi anksciau, bet kam apkrauti buta anksciau laiko. Mes dar kol mazus remontelius pabaigem, viska susitvarkem, tada ir maziukui susipirkome viska. mes kadangi turime antra miegamaji, tai ten ir kroveme visas gerybes kaip i koki sandeli
mum 19 savaiteliu bet dar neskubam pirktis visko
galbut jau rubelius ir pradeciau pirkti, bet nezinau, ka turesiu, mazyli ar mazyle
as irgi iki snd nezinojau ka turesiu,taigi visi supirkti rubeliai zali,geltoni,balti ir raudoni,vezimelis baltas,lovytes pataliukai su anciukais geltoni,o vaikucio kambari istapetavom zaliais tapetais su anciukais ir boruzytem,taigi viska padariau nezinodama ko laukiuosi
tokia pati tema
Kraiteli padejau ziurineti nuo 5 menesiuko
As kazkaip nesiskubinau kraitelio ruost(ne del prietaru,siaip laiko pritrukdavo)...O del lyties,tai 4 nestumo menesi suzinojau,jog turesim mergyte,tai neisturejus nupirkau keleta mergaitisku rubeliu ir gerai,kad tik keleta,bo neseniai kitas gydytojas pasake,kad mergyte su pimpiuku
as jau daiktus kaip ir susidejau, tik va visai nesenai, praeita nakti, kai nemiga kankino
bala nematė tų prietarų, kartais taip norisi pirkti
6 mėnesį pradėjau po truputį pirkti. kai ko dar trūksta, supirksiu išėjus dekretinių.
as kai suzinojau, kad nescia 2 sav, tai ir pradejau viska sluot parduotuvese nuo lentynu, ypac drabuzelius negalejau pro juos praeit ramiai
QUOTE(EVO @ 2008 08 21, 17:04) as kai suzinojau, kad nescia 2 sav, tai ir pradejau viska sluot parduotuvese nuo lentynu, ypac drabuzelius negalejau pro juos praeit ramiai kaip? kai nestumui buvo 2sav pradejai supirkineti? as vis dar laukiu QUOTE(Arbūzas @ 2008 08 13, 15:47) mum 19 savaiteliu bet dar neskubam pirktis visko galbut jau rubelius ir pradeciau pirkti, bet nezinau, ka turesiu, mazyli ar mazyle pirk neutralius o ir šiiap, tiek melsva tinka mergaitei, tiek raudona ar ornažinė berniukui. Čias jau daugiau mamų noras išpuošt, o vaikučiui gi tas pats Aš nors ir nesilaukiu, bet kelis drabužėlius turiu
Pradėjau kraiteliu rūpintis išėjusi į dekretą. Pirkti neskubam, apsižiūrim, pasvarstom, todėl iki šiol dar kraitelis ruošiamas... Nu jausmas - neapsakomas
Mes pradejom pirktis viska kai buvau septintam menesyje. Isejau i atostogas ir tada po truputi ir pirkomes viska, neisivaizduoju kaip butu, jei pirkciausi tik pries pati gimdyma ar isvis po jo
Labas mamytės
Aš tai jau turiu vežimėlį ir pradėjau po truputį rūbelius pirkti
o mes kazkaip nelabai ir skubame
nuo 7-8 men
As pradejau viskuom dometis gana anksti, o nuo 30 iki 34 savaites viska susipirkau. Tada jau tiksliai zinojau ko noriu, kad nebutu jokio blaskymosi. Jei tektu viska rinktis veliau - ko gero jau butu sunku ir ne taip smagu
As pradejau ruosti nuo 30 nestumo savaites. Labai padejo drauges, kuri gimde praeitais metais, atsiustas sarasiukas.
turim kambario baldelius ir siek tiek rubeliu...
iseisiu i dekretines tuomet viska ir pirksiu
As taip pat isejus i dekreta pradejau po truputi pirkti, lovyte irgi nusiziurejom jau, greit pirksim, ir vezima jau kaip ir issiinkom, gerai kad MB pristabdo mane, nes uzejus pirkimo manija juoda....
QUOTE(Migle79 @ 2008 09 01, 19:54) As pradejau ruosti nuo 30 nestumo savaites. Labai padejo drauges, kuri gimde praeitais metais, atsiustas sarasiukas. O gal galėtum su mumis pasidalinti tuo sarašiuku? Nes laukiuosi pirmojo leliaus, tai net neisivaizduojo nuo ko pradeti Spėju išėjus į dekretą pradėsiu viską pirktis QUOTE(JUSSTE @ 2008 09 02, 12:36) O gal galėtum su mumis pasidalinti tuo sarašiuku? Nes laukiuosi pirmojo leliaus, tai net neisivaizduojo nuo ko pradeti Spėju išėjus į dekretą pradėsiu viską pirktis as kai laukiasui savojo tai ir ruosiausiu po truputi, o kadangi buvau studente ir mamai pirmas anukas, tai mama uz mane greiciau ka nors vis nupirkdavo, is draugiu gaudavo ..tai iki kol gime suniukas viskas jau buvo suruosta ir lovyte paklota vos ne pora savaiciu anksciau ech kaip smagu laukti kudikelio
Geriausia turbūt nuo kokios 20-25 savaitės pradėt, nes jeigu kartais gimtų anksčiau, tai tada gali būti sunku be lovytės ir kitų būtiniausių daiktų.
Na as pradejau pirktis nuo 35 savaites ir turiu jau viska susipirkus
As tai pradejau vaikiskas prekes pirkti sulaukusi 31 sav
Netikejom jokiais prietarais ir jau kokia 20sav viska turejom(na truko keliu daigciuku)ir del to nepasigailejau,paskui visa laika praleidau ligoninese
Aš nuo 33 savaitės jau praktiškai viską turėjau. Mama aiškino, kad tik daug neprisipirkčiau, o kai pasakiau, kad jau pradėsiu pirkimus, tai atvežė ji man viską ką buvo jau pripirkus, tai supratau, kad ji nusiaube ne vieną parduotuvę
Beje pirmus vaikiškus kaip ir batukus kaip ir tapkutes nusipirkau gal 7 ar 8 nėštumo savaitę, kad jausčiausi tikra mamytė O šeip manau reikia pirkti kai noras yra, nes paskutinėm dienomis, ne parduotuvės rūpės. Geriau jau paskutinėm savaitė m tik patikrinti ar viską pagal sąrašiuką turi ir jau trūkstamus daigčiukus tik susirasti. QUOTE(Kacyce @ 2008 09 08, 08:22) Aš nuo 33 savaitės jau praktiškai viską turėjau. Mama aiškino, kad tik daug neprisipirkčiau, o kai pasakiau, kad jau pradėsiu pirkimus, tai atvežė ji man viską ką buvo jau pripirkus, tai supratau, kad ji nusiaube ne vieną parduotuvę Beje pirmus vaikiškus kaip ir batukus kaip ir tapkutes nusipirkau gal 7 ar 8 nėštumo savaitę, kad jausčiausi tikra mamytė O šeip manau reikia pirkti kai noras yra, nes paskutinėm dienomis, ne parduotuvės rūpės. Geriau jau paskutinėm savaitė m tik patikrinti ar viską pagal sąrašiuką turi ir jau trūkstamus daigčiukus tik susirasti. vadinas tavo mama paslapcia pripirko visko savo anukeliui net greiciau zu tave smagu
Aš pradėjau ruošti kraitelį gal mėnuo iki gimdymo
Geriausią laiką pirkimui nusistato kiekviena būsima mamytė individualiai. Aš viską susipirkau 7-8 mėn. Ir tai 8 mėn. jau buvo sunku po parduotuves lakstyt. Vežimėlį ir lovytę vyras parūpino paskutinę savaitę. O aš paskutinėm savaitėm sėdėjau kaip vištelė ant didelio kiaušinio
man irgi tas apsipirkimas atrodo labai varginantis dalykas, dar tik 5 menesiai
QUOTE(DaivaJ @ 2008 09 09, 11:29) Geriausią laiką pirkimui nusistato kiekviena būsima mamytė individualiai. Aš viską susipirkau 7-8 mėn. Ir tai 8 mėn. jau buvo sunku po parduotuves lakstyt. Vežimėlį ir lovytę vyras parūpino paskutinę savaitę. O aš paskutinėm savaitėm sėdėjau kaip vištelė ant didelio kiaušinio aš taip pat elgiausi. Neįsivaizduoju, jei būtų tekę lakstyt, ieškot ir pirkt. Nebent savo malonumui dar ką nors paveizėdavau, o šiaip link parduotuvių visai netraukė Mes vežimėlį šįkart įsigyjom visai anksti. Gal net einant 5 mėnesiui tik, tiesiog pasitaikė proga gaut pigiau ir gerą
as tik suzinojusi kad
Sakiau, kad pradėsiu pirkti, kai sužinosiu lytį. Nepatinka pirkti unisex, taip atrodo, kad patys gražiausi yra su aiškia paskirtimi berniukams ar mergaitėms, o universalūs - tik tokie šiaip sau.
Bet 17 savaičių per echo taip ir nesužinojau, ir iš to pasiutimo iš kabineto patraukiau tiesiai į parduotuvę ir nupirkau pirmą šokoladinės ir geltonos spalvų drabužių komplektuką. O dabar 22 savaitės - jau turime nusipirkę vežimą ir neblogą krūvelę drabužėlių. Dar ne dekretas, bet panika jama, kad visko supirkti nespėsiu
as nuo septinto vis po truputi papirkavau
Mano ginė sako kad per anksti perku rūbus, nors jau 33 sav.
as irgi jau pradejau po truputi ziureti ir kai ka pirkti. man dar tik 5 sav, o jau apziurejau patalynes ir dar visko. juokingiausia, kad ziuriu berniukiskus, nes jau dukra turiu, tai jei mergaite labai mazai reikes tepirkti, o va jei berniukas kita kalba. kelis berniukiskus rubelius jau nusipirkau(jei neprireiks ,visada galesiu padovanoti kam nors), bet didziuosius pirkinius darysiu kai tik suzinosiu kas mano pilvukyje gyvena
|