Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada pradėjot ruošti kūdikio kraitelį?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Šypsenėlė24
Viska susipirkau tik isejus i dekreta, nors turejau jau kai ka ir anksciau nusipirkus, tai paskutini menesi nebereikejo lakstyt po parduotuves
jjurgitas
as tai netikiu bobuciu prietarais, kad negalima nieko vaikui pirkti kol jis negime. nesamone. abiejiems savo mazyliams rubelius ruosiau vos ne nuo pastojimo pradzios. man patiko paciai viska pirkti wub.gif juk reikia nupirktus drabuzelius dar isplauti, nesvarbu kad jie nauji, bet juk gali buti dulketi. o krepsi i ligonine pradejau krauti kai man liko menesis iki gimdymo. poto jau nera galvos skausmo ar viska pasiemiau wub.gif
malaizija
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 22, 14:51)
as tai netikiu bobuciu prietarais, kad negalima nieko vaikui pirkti kol jis negime. nesamone. abiejiems savo mazyliams rubelius ruosiau vos ne nuo pastojimo pradzios. man patiko paciai viska pirkti wub.gif  juk reikia nupirktus drabuzelius dar isplauti, nesvarbu kad jie nauji, bet juk gali buti dulketi. o krepsi i ligonine pradejau krauti kai man liko menesis iki gimdymo. poto jau nera galvos skausmo ar viska pasiemiau wub.gif
*

drinks_cheers.gif suzinojusi, kad laukiuosi, kai pamatydavau ka nors grazaus leliui pirkdavau ir nesukdavau sau del to galvos, nors man buvo tik 7-8 sav. nestuke.gif kai pirkau pirmuosius rubelius.
daivuterau
viska apsiziurinejau nuo pat nestumo pradzios iki dekretiniu. o kai jau isejau i dekreta tai ir viska pradejau susipirkinet ir labai dziaugiuosi, nes mano grazuolyte truputuka anksciau gime smile.gif manau, kad likus menesiui iki nustatytos gimdymo datos, jau reikia viska turet ir tasyte i ligonine susidet. smile.gif
Silvy
Mum 28savaiteles,laukiam parkeliaujant vezimuko ir lovyciu.Maniau,kad suzinojus savo maziuku lytis pulsiu pirkt,bet pasirupinom tik vezimu ir lovelem,jauciu ir parkeliaus netaip greit.
Mikasiene
Aš jau mamytė su patirtimi, dėl to drąsiai pradėjau pirkti kraitelį 15 savaičių. Vežimą, lovytę...Daug dar nuo pirmo turiu. O logika paprasta: perku kol yra pinigų, po to prasidės šildymai, Kalėdos ir kt. išlaidos.
Be to prisiminiau tą nelinksmą patirtį kai sėdėjau su leliuku namie, o tete su sąrašiuku po parduotuves blaškės. Tai pardavėjos prikišo ko reikia ir ko nereikia, teko kai ką pirkti pačiai iš naujo.
Beje, kas turit galimybę, pasidomėkite ebay galimybėmis, aš daug ką iš ten perku, gerokai sutaupau.
Isila
QUOTE(mamuse @ 2008 09 19, 21:40)
Mano ginė sako kad per anksti perku rūbus, nors jau 33 sav. nestuke.gif . Žinau kad kuo toliau tuo sunkiau bus, ir pats nėštumas ne toks lengvas ir ne taip gerai eina kaip norėtusi ax.gif
*

33 sav per anksti? bigsmile.gif

QUOTE(Mikasiene @ 2008 09 23, 13:06)
Aš jau mamytė su patirtimi, dėl to drąsiai pradėjau pirkti kraitelį 15 savaičių. Vežimą, lovytę...Daug dar nuo pirmo turiu. O logika paprasta: perku kol yra pinigų, po to prasidės šildymai, Kalėdos ir kt. išlaidos.
Be to prisiminiau tą nelinksmą patirtį kai sėdėjau su leliuku namie, o tete su sąrašiuku po parduotuves blaškės. Tai pardavėjos prikišo ko reikia ir ko nereikia, teko kai ką pirkti pačiai iš naujo.
Beje, kas turit galimybę, pasidomėkite ebay galimybėmis, aš daug ką iš ten perku, gerokai sutaupau.
*

tikrai pritariu. Kai po truputį perkiesi, tai nelabai tos išlaidos taip smarkiai apisjaučia. Be to, galima apžiūrėt, išsirinkt, pataikyt ant kokių akcijų ar nuolaidų, atisiųsti iš kitos šalies ir t.t.
lil'diamond
Aš tai pati vos kelis drabužėlius esu nusipirkus, bet mano ir MB mamos už mane kraitelį sėkmingai krauna thumbup.gif Tai jau kalnus įvairiausių drabužėlių turiu thumbup.gif wub.gif
margia
As tai nuo 18 savaiteles...ir kaip po to isivaziavau i pirkima.... ax.gif ...tai jau dabar nieko nebeperku..nes pasiziurejau...kad ajai kiek dau rubeliu..ir bijau, kad 56 dydzio visai mazai beuzdesiu....gerai, kad dar isigudrinau ir 62 pirkti smile.gif
O lovytes ir t.t. tai irgi nuo 20 savaiteles isigijome smile.gif
Ustad dabar ramut ramutele..nieko jau dabar netruksta thumbup.gif
Bluebell
na mums dar tik 8 savaiteles,
bet kai tik pakilsiu is lovos nuo nesibaigainciu pykinimu ir vemimu, leksiu per parduotuves ir pirksiu visko po biski:)
man tai noris kokiu kepuryciu, kojinyciu, ranksluostuku ir t.t. papirkt, na o paksui rubelius visus kai jau zinosiu ko laukiu - lelytes ar leliuko:)
sekmes visoms 4u.gif
*LiLu*
Kai isejau i dekreta ir gavau pinigelius, tada ir apsishopinom kaip reikalas rolleyes.gif Man visiskai svetimas prietaras, kad viska galima pirkti tik gimus kudikeliui. Man ir taip uzteko streso ir rupesciu pirmasias savaites schmoll.gif
inesa marija
mano mamyte tai jau drabuzeliu pripirkus tiek, kad man atrodo, kad per daug lotuliukas.gif tai man tik liko lovyte, vezimelis ir siaip gimdymo krepsi paruosti ax.gif
joojoooj
kazkur nuo 25 savaites pradejau pirkti wub.gif
studentuke
Sveikos mamaites pas mane tai dar tik 11 savaite prasides bet kaip dziaugiuosi kad rupesciu neturesiu daug nes brolio vaikai jau dideli tai sake atiduos vezima, rubeliai prikrauti pas mano mamyte jau net antrasolaii nebeuzsidaro biggrin.gif tai tik reikes lovytes pasiziureti o ja jau pradejom ieskoti ir visokiu smulkmenu kaip buteliu ir papkiu nusipirksiu jau veliau .....

vilikaa
QUOTE(tastyte @ 2008 08 11, 12:52)
Sveikos, butu labai idomu suzinoti jusu nuomone, nuo kurios nestumo savites (menesio) reiketu pradeti pirkti kudikiui rubelius, lovytes, vezimus ir t.t. Kaip su prietarais, kad neverta pirkti kuo skubiau.
*

LIKUS TIK 5SAV IKI GIMDYMO 4u.gif
geguzevasaris
QUOTE(studentuke @ 2008 09 25, 17:41)
visokiu smulkmenu kaip buteliu ir papkiu nusipirksiu jau veliau .....
*

mirksiukas.gif Žiūrėk, gal jų net neprireiks jei pati maitinsi smile.gif
Mirakulös
Na va o as jau 15 savaiteje ir liko nupirkti tai vezima pampersus ir taip visokius niekucius kaip zirklutes, plauku sepetuka ir dar visokiu graziu dalikeliu. Na negaliu atsilaikyti man taip visko norisi kad tik pinigu uztektu biggrin.gif nueinu i parduotuve tai neistems manes niekas krisiu, alpsiu bet kazka i kraiteli nupirksiu tongue.gif taip ir susirinko viskas. Na o poto ant galo ir nepasijaus toks pinigu isleidimas smile.gif Kaip ir siandiem nuvazevau i parduotuve radau ka nupirkti smile.gif) tai adijala papildomai sliaustinuku rinkini smile.gif) nu neizinau man taip gera visa kaupti. Laukiu nesulaukiu savo angeliuko 4u.gif wub.gif 2.gif clap_1.gif
*slapuke
Mums jau 12savaiciu, bet neiskenciau neuzsisakiusi drabuzeliu leliukui. Aisku rimtesnius pirkinius lovyte, vezimelis ir tt planuoju atlikti isejus i dekreta kai laiko paieskoms bus apstu.
LaVitaea
na mums iki pasirodymo dar menuo liko, jau susipirkom vezymeli, lovyte, patalus leliukui, neapsakomas jausmas pirkti tokius daiktus bigsmile.gif o is rubeliu taj turiu tik sliauztinuku prisipirkus, kepuryciu, pirstinyciu, o kokiu dar rubeliu reikia naujagimui? ir koki kraiteli susikrauti vaziujant i ligonine? 4u.gif
Isila
QUOTE(LaVitaea @ 2008 09 29, 10:13)
na mums iki pasirodymo dar menuo liko, jau susipirkom vezymeli, lovyte, patalus leliukui, neapsakomas jausmas pirkti tokius daiktus bigsmile.gif  o is rubeliu taj turiu tik sliauztinuku prisipirkus, kepuryciu, pirstinyciu, o kokiu dar rubeliu reikia naujagimui? ir koki kraiteli susikrauti vaziujant i ligonine? 4u.gif
*

apie daiktus į ligoninę gimdymo skyrely yra tema. Taip pat atskira tema yra apie kūdikio kriatelį. Truputuką paieškok mirksiukas.gif
LaVitaea
dekuj 4u.gif
cirule
Man prasidės tik 12 savaitė, bet jau degu noru pradėti apsipirkinėti biggrin.gif Tai taip jaučiu kai tik pasibaigs visi negalavimai, pykinimai ir vėmimai prasidės didysis apsipirkinėjimo metas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ech, laukiu nesulaukiu kada mano namuose pradės kauptis tie visi gražūs daikteliai bigsmile.gif
O kaip bus jei tie pykinimai nepraeis, dabar visai po parduotuves vaikščiot negaliu, tuoj bloga darosi blink.gif blink.gif
*Virginija*
as viska po truputi susipirkau per visa nestuma, po gimdymo buvo belike tik vezimeli nusipirkti (bet ir jis buvo is anksto uzsakytas) smile.gif aij tiesa, pirkti pradejaus tai gal nuo kokio 4 menesio (nes iki 4menesio yra didziausia rizika persileisti)
Mirakulös
QUOTE(cirule @ 2008 09 29, 16:48)
Man prasidės tik 12 savaitė, bet jau degu noru pradėti apsipirkinėti biggrin.gif Tai taip jaučiu kai tik pasibaigs visi negalavimai, pykinimai ir vėmimai prasidės didysis apsipirkinėjimo metas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ech, laukiu nesulaukiu kada mano namuose pradės kauptis tie visi gražūs daikteliai bigsmile.gif
O kaip bus jei tie pykinimai nepraeis, dabar visai po parduotuves vaikščiot negaliu, tuoj bloga darosi blink.gif  blink.gif
*

Labas smile.gif zinok iki triju menesiu manes isviso nepykino gal koki viena karta ir psio. Na o dabar kuo toliau tuo labiau pykina smile.gif)) net nezinau kaip cia bus ipatingai kai reikia vaziuoti su metro negaliu kol iki studiju davaziuoju keturis kartus reikia islipti gryno oro ikvepti lotuliukas.gif
*weita*
as planuoju po 12,15 savaites ,pagrindinius daiktus turiu tik truks gero vezimo...vat ir koki rubeli naujesni...
Anita5
pasiskaičiau jūsų atsakymus ir pasijutau tokia atsilikusi blush2.gif jau 7 mėnuo, o aš mažyliui turiu tik porą šliaužtinukų ir kepuryčių g.gif teks gavus atlyginimą parduotuves šluoti biggrin.gif nes nuo pirmojo tik patalynė likusi 4u.gif nors planuoju MB spalio gale išleisti į Ukrainą, nes ten 10 kartų pigesni vaikiški rūbeliai ir šiaip visokios smulkmenos smile.gif o vežimėlį ir lovytę pirksim, kai išeisiu į dekretą, nors jau esam nusižiūrėję blush2.gif
LaVitaea
as taip pat tik nuo 7 men pradejau pirktis, o vezimeli pries kelias dienas nusipirkom 4u.gif taigi ne tu viena tada atsilikus mirksiukas.gif
munli
Kai laukiausi pirmojo tai nuo 9savaiciu pradejau pirkineti rubelius,o vezimuka,lovyte kazkur 7men pirkau.
~Rafaella~
na o as pasakysiu, kad as irgi jau noriu po truputi pirktis, bet manau, kad pradesiu po 12 sav ax.gif
waiduuleda
as manau kad smulkmenas ir visus rubelius galima isigyti ir anksciau, lovyte ir vezimeli po dekreto, aisku galima ir savaite kita anksciau jei yra galimybiu. man tarkim pasiseke smile.gif , tarp vaikuciu bus 5 metu skirtumas, bet graziu rubelius visus isaugojau thumbup.gif , ir net lovyte kuria taip dege parduoti smile.gif
Siandiena isejau dekretiniu atostogu, o kratelis jau visas paruostas, todel dabar galiu ramiai ilsetis ir laukti finalo nestuke.gif clap.gif
Would you?
lovyte zadejo atiduot,vezima issirinkom, bet kol kas neturim, nes nera tiesiog vietos pastatyti viska, reikia pirmiau perstatymus padaryt smile.gif
rubelius jau praktiskai susipirkom, visas higienos priemones pradejau pirkti tik i dekreta isejus,tai dar ne viska turiu...nors ir laiko dar yra... 4u.gif
Amil'a
As su oirmuoju kelis rubelius nusipirkau budama kazkur 4 menesi nescia, visa kita (lovyte, vezima ir t.t.) tik jau paskutini menesi 4u.gif
Sony*
Po pirmos ekografijos(kazkur12sav)-kai pasake kad vsk tvarkoj....is tos laimes nupirkau pirma maikute ir kojinytes biggrin.gif ...
...little mary...
...

o mums 15 savaitėlių, bet pirktis pradėti žadu tik po naujųjų rolleyes.gif tada jau bus atostogos - turėsiu daug laiko, galėsiu pasidaitinėti thumbup.gif kol kas tik apžiūrinėjam daiktus, bet nieko neperkam schmoll.gif tongue.gif
*slapuke
Mums jau 16 savaiciu, o kraiteli pradejau pirkti po truputi nuo 10 savaites, kuomet daktare apziurejo ir patvirtino kad viskas gerai. Pirmas leliukas, del to taip nekantrauju
bim-bam
as pradejau pritk nieko nelaukus blush2.gif keliu savaiciu nestumas buvo, kai pirmuosius rubelius nusipirkau - tiesiog taip dziaugiaus suzinojus, jog laukiuos nestuke.gif wub.gif Dabar eina 14 savaitele o jau nemazai rubeliu butiniausiu turim, zinoma, neutraliu spalvu - kai suzinosim lyti, pirksim konkreciai berniukui arba mergaitei, nors siaip man grazu ivairiu spalvu rubeliai, nepatinka tas skirstymas - zydra rozine schmoll.gif
Manau, geriausia susipirkti viska po truputi - islaidos per kisene taip stipriai nemus hihihi.gif
Isila
QUOTE(bim-bam @ 2008 10 18, 15:26)
as pradejau pritk nieko nelaukus  blush2.gif  keliu savaiciu nestumas buvo, kai pirmuosius rubelius nusipirkau - tiesiog taip dziaugiaus suzinojus, jog laukiuos  nestuke.gif  wub.gif  Dabar eina 14 savaitele o jau nemazai rubeliu butiniausiu turim, zinoma, neutraliu spalvu - kai suzinosim lyti, pirksim konkreciai berniukui arba mergaitei, nors siaip man grazu ivairiu spalvu rubeliai, nepatinka tas skirstymas - zydra rozine  schmoll.gif
Manau, geriausia susipirkti viska po truputi - islaidos per kisene taip stipriai nemus hihihi.gif
*

dėl šito esi teisi. Mušt per kišienę muš, bet ne taip pasijaus biggrin.gif
aaushra
Aš tai pirkau viską kai jau buvo 8 mėnesiai nėštumo,kažkaip bijojau pirkti visko iš anksto ax.gif esu šiek tiek prietaringa blush2.gif
agee
O as dar tik kojinyciu siltu leliui nupirkau, daugiau nieko. Dar kelis sliauztinukus mama dave, seniausiai buvo pripirkus, kai dar lelium net nekvepejo tongue.gif
waidoshele
as tai kazkaip neskubu su tais pirkimais. dar nieko neturiu. bet galvoju kad jau reiktu pradet rubelius kokius pirkt smile.gif
Beirut
Aš nusipirkt dar nieko nespėjau.. Bet norisi savo leliukiui kažka savo rankytem padaryt, tai jau numezgiau pladuką ir megstuką smile.gif
muah
Mes irgi jau nuo paciu pradziu rubelius perkam, kaupiam smile.gif Tiesiog sunku susilaikyti 4u.gif Dabar 28 sav., praeita savaite lovyte nusipirkom, kita savaite - vezimeli smile.gif
eirian
Man dabar 30 sav., isejau i dekreta ir tiesiog automatiskai pradejau rimtai galvoti apie tai ko dar neturiu... Jau nuziurejau lovyte, vezima... Reik susipirkti reikmenis i ligonine (maza kas, mano drauge abi mergytes pagimde 36 ir 38 sav.)
Isila
aš tikiuosi iki 36 sav viską absoliučiai turėt, nes va pvz su pirmu su tokiu nėštumu apie parduotuves net pagalvot nenorėjau schmoll.gif
mabi
dabar galiu pasakyti tik tiek, tikrai nereiktu pirkti visko anksciau. na pries pora savaiciu pas mus atsitiko tokia nelaime. mano pusesere laukesi, ir jau turejo lapkriti iseiti i dekretines. viska jau buvo susipirkusi, i lovyte, ir vezimeli, ir rubelius, mergytei kambari irenge. tai vat, gydytoja pastebejo, kad kazkaip judesiukai nestiprus, ekstra cezaris. gydytoja paime vaikeli ant ranu - kaip ir viskas gerai, bet staigiai sirdele sustojo.
nieko as nenoriu gazdinti, bet jus tik pagalvokite, kaip mamai reikejo grizti i namus, kai jau viskas vaikeliui buvo supirkta, suruosta? manau neverta skubeti.
as pati viska pradejau pirktis (tiksliau rubelius, nes buvo uzeje kazkaip blogai, tai pagalvojau jei gimtu anksciau, tai vaikucio netureciau kuo aprengti) kokia 34-36 savaite. ir viska susipirkai neskubant. nors buvau priaugusi 20kg, bet tas svoris netrukde vaikscioti po parduotuves. o tarkim vezima nusipikom penktadieni, o jau sekmadieni isvaziavau gimdyti.
Isila
galimas ir kitas variantas - pagimdai anksčiau laiko ir nieko namuose neturi... Manau, kad visko neaprėbsi. Kiekviena daro kaip jai geriau. Aš negalėčiau tiek laiko išlaukt nieko nepirkus blush2.gif be to, jei pasitaiko gera proga kažką įsigyt, na, tarkim, kad ir gerokai sumažintos kainos. Be to, ruošiantis po truputį neatrodo, kad tiek daug išleidi. Gali daugiau apžiūrėt, apčiupinėt ir pamatyt. Plius dar ir savijauta. Su pirmu kaip minėjau, aš paksutinį mėnesį net duonos ir parduotuvę nenorėjau eiti - tiesiog bloga darėsi ir nuo parduotuvių, ir nuo žmonių, ir nuo pačio sukinėjimosi ten biggrin.gif
Iriska
Nenoriu galvoti ,kas butu jeigu butu.

Perku sau po truputeli ir galvos nesuku.

Beveik visus rubeliu, laukiu kada pasakyk ka turesim, nes noriu sukneliu mazuciu pripirkti wub.gif biggrin.gif o vdrug bus berniukas.

Pries savaite uzmaciau gera pasiulym vezimelio naudoto ir nusipirkau. Kaip palengvejo biggrin.gif Daug ka perku siunciuosi is uzsenio, man graziau ir pigiau, tai tenka palaukti kol dakeliauja.

Nenoreciau paskutinius menesius lakstyti ir viska is eiles pirkti. schmoll.gif

mamuse
QUOTE(Iriska @ 2008 10 21, 12:16)
Nenoriu galvoti ,kas butu jeigu butu.

Perku sau po truputeli ir galvos nesuku.

Beveik visus rubeliu, laukiu kada pasakyk ka turesim, nes noriu sukneliu mazuciu pripirkti  wub.gif  biggrin.gif o vdrug bus berniukas.

Pries savaite uzmaciau gera pasiulym vezimelio naudoto ir nusipirkau. Kaip palengvejo  biggrin.gif Daug ka perku siunciuosi is uzsenio, man graziau ir pigiau, tai tenka palaukti kol dakeliauja.

Nenoreciau paskutinius menesius lakstyti ir viska is eiles pirkti.  schmoll.gif
*

Ir teisingai dari kad perkiesi drinks_cheers.gif
Nesamonė laukti iki paskutinio mėnesio klausant babcių plepalų. Juk lauki kūdikio, tai kaip gali jam nieko nepirkti? 4u.gif
kristinita
mes prieš porą dienelių maždaug apsipirkom, bet negaliu - per dieną kelis kartus perlankstau, apžiūriu rūbelius bigsmile.gif taip laukiu tos dienos, kai galėsiu jais vaikelį aprengt bigsmile.gif o ir vyras - pasiėmęs vokelį mokinasi čiūčiuot - tai taip juokingai atrodo biggrin.gif
Marinaąčęė
o gal galetumete patarti, kuriais interneto puslapiais geriausia ir patikimiausia naudotis, prekinantis online'u?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.