Viska susipirkau tik isejus i dekreta, nors turejau jau kai ka ir anksciau nusipirkus, tai paskutini menesi nebereikejo lakstyt po parduotuves
as tai netikiu bobuciu prietarais, kad negalima nieko vaikui pirkti kol jis negime. nesamone. abiejiems savo mazyliams rubelius ruosiau vos ne nuo pastojimo pradzios. man patiko paciai viska pirkti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 22, 14:51) as tai netikiu bobuciu prietarais, kad negalima nieko vaikui pirkti kol jis negime. nesamone. abiejiems savo mazyliams rubelius ruosiau vos ne nuo pastojimo pradzios. man patiko paciai viska pirkti
viska apsiziurinejau nuo pat nestumo pradzios iki dekretiniu. o kai jau isejau i dekreta tai ir viska pradejau susipirkinet ir labai dziaugiuosi, nes mano grazuolyte truputuka anksciau gime
Mum 28savaiteles,laukiam parkeliaujant vezimuko ir lovyciu.Maniau,kad suzinojus savo maziuku lytis pulsiu pirkt,bet pasirupinom tik vezimu ir lovelem,jauciu ir parkeliaus netaip greit.
Aš jau mamytė su patirtimi, dėl to drąsiai pradėjau pirkti kraitelį 15 savaičių. Vežimą, lovytę...Daug dar nuo pirmo turiu. O logika paprasta: perku kol yra pinigų, po to prasidės šildymai, Kalėdos ir kt. išlaidos.
Be to prisiminiau tą nelinksmą patirtį kai sėdėjau su leliuku namie, o tete su sąrašiuku po parduotuves blaškės. Tai pardavėjos prikišo ko reikia ir ko nereikia, teko kai ką pirkti pačiai iš naujo. Beje, kas turit galimybę, pasidomėkite ebay galimybėmis, aš daug ką iš ten perku, gerokai sutaupau. QUOTE(mamuse @ 2008 09 19, 21:40) Mano ginė sako kad per anksti perku rūbus, nors jau 33 sav. 33 sav per anksti? QUOTE(Mikasiene @ 2008 09 23, 13:06) Aš jau mamytė su patirtimi, dėl to drąsiai pradėjau pirkti kraitelį 15 savaičių. Vežimą, lovytę...Daug dar nuo pirmo turiu. O logika paprasta: perku kol yra pinigų, po to prasidės šildymai, Kalėdos ir kt. išlaidos. Be to prisiminiau tą nelinksmą patirtį kai sėdėjau su leliuku namie, o tete su sąrašiuku po parduotuves blaškės. Tai pardavėjos prikišo ko reikia ir ko nereikia, teko kai ką pirkti pačiai iš naujo. Beje, kas turit galimybę, pasidomėkite ebay galimybėmis, aš daug ką iš ten perku, gerokai sutaupau. tikrai pritariu. Kai po truputį perkiesi, tai nelabai tos išlaidos taip smarkiai apisjaučia. Be to, galima apžiūrėt, išsirinkt, pataikyt ant kokių akcijų ar nuolaidų, atisiųsti iš kitos šalies ir t.t.
Aš tai pati vos kelis drabužėlius esu nusipirkus, bet mano ir MB mamos už mane kraitelį sėkmingai krauna
As tai nuo 18 savaiteles...ir kaip po to isivaziavau i pirkima....
O lovytes ir t.t. tai irgi nuo 20 savaiteles isigijome Ustad dabar ramut ramutele..nieko jau dabar netruksta
na mums dar tik 8 savaiteles,
bet kai tik pakilsiu is lovos nuo nesibaigainciu pykinimu ir vemimu, leksiu per parduotuves ir pirksiu visko po biski:) man tai noris kokiu kepuryciu, kojinyciu, ranksluostuku ir t.t. papirkt, na o paksui rubelius visus kai jau zinosiu ko laukiu - lelytes ar leliuko:) sekmes visoms
Kai isejau i dekreta ir gavau pinigelius, tada ir apsishopinom kaip reikalas
mano mamyte tai jau drabuzeliu pripirkus tiek, kad man atrodo, kad per daug
kazkur nuo 25 savaites pradejau pirkti
Sveikos mamaites pas mane tai dar tik 11 savaite prasides bet kaip dziaugiuosi kad rupesciu neturesiu daug nes brolio vaikai jau dideli tai sake atiduos vezima, rubeliai prikrauti pas mano mamyte jau net antrasolaii nebeuzsidaro
Na va o as jau 15 savaiteje ir liko nupirkti tai vezima pampersus ir taip visokius niekucius kaip zirklutes, plauku sepetuka ir dar visokiu graziu dalikeliu. Na negaliu atsilaikyti man taip visko norisi kad tik pinigu uztektu
Mums jau 12savaiciu, bet neiskenciau neuzsisakiusi drabuzeliu leliukui. Aisku rimtesnius pirkinius lovyte, vezimelis ir tt planuoju atlikti isejus i dekreta kai laiko paieskoms bus apstu.
na mums iki pasirodymo dar menuo liko, jau susipirkom vezymeli, lovyte, patalus leliukui, neapsakomas jausmas pirkti tokius daiktus
QUOTE(LaVitaea @ 2008 09 29, 10:13) na mums iki pasirodymo dar menuo liko, jau susipirkom vezymeli, lovyte, patalus leliukui, neapsakomas jausmas pirkti tokius daiktus apie daiktus į ligoninę gimdymo skyrely yra tema. Taip pat atskira tema yra apie kūdikio kriatelį. Truputuką paieškok
dekuj
Man prasidės tik 12 savaitė, bet jau degu noru pradėti apsipirkinėti
O kaip bus jei tie pykinimai nepraeis, dabar visai po parduotuves vaikščiot negaliu, tuoj bloga darosi
as viska po truputi susipirkau per visa nestuma, po gimdymo buvo belike tik vezimeli nusipirkti (bet ir jis buvo is anksto uzsakytas)
QUOTE(cirule @ 2008 09 29, 16:48) Man prasidės tik 12 savaitė, bet jau degu noru pradėti apsipirkinėti O kaip bus jei tie pykinimai nepraeis, dabar visai po parduotuves vaikščiot negaliu, tuoj bloga darosi Labas
as planuoju po 12,15 savaites ,pagrindinius daiktus turiu tik truks gero vezimo...vat ir koki rubeli naujesni...
pasiskaičiau jūsų atsakymus ir pasijutau tokia atsilikusi
as taip pat tik nuo 7 men pradejau pirktis, o vezimeli pries kelias dienas nusipirkom
Kai laukiausi pirmojo tai nuo 9savaiciu pradejau pirkineti rubelius,o vezimuka,lovyte kazkur 7men pirkau.
na o as pasakysiu, kad as irgi jau noriu po truputi pirktis, bet manau, kad pradesiu po 12 sav
as manau kad smulkmenas ir visus rubelius galima isigyti ir anksciau, lovyte ir vezimeli po dekreto, aisku galima ir savaite kita anksciau jei yra galimybiu. man tarkim pasiseke
Siandiena isejau dekretiniu atostogu, o kratelis jau visas paruostas, todel dabar galiu ramiai ilsetis ir laukti finalo
lovyte zadejo atiduot,vezima issirinkom, bet kol kas neturim, nes nera tiesiog vietos pastatyti viska, reikia pirmiau perstatymus padaryt
rubelius jau praktiskai susipirkom, visas higienos priemones pradejau pirkti tik i dekreta isejus,tai dar ne viska turiu...nors ir laiko dar yra...
As su oirmuoju kelis rubelius nusipirkau budama kazkur 4 menesi nescia, visa kita (lovyte, vezima ir t.t.) tik jau paskutini menesi
Po pirmos ekografijos(kazkur12sav)-kai pasake kad vsk tvarkoj....is tos laimes nupirkau pirma maikute ir kojinytes
...
o mums 15 savaitėlių, bet pirktis pradėti žadu tik po naujųjų
Mums jau 16 savaiciu, o kraiteli pradejau pirkti po truputi nuo 10 savaites, kuomet daktare apziurejo ir patvirtino kad viskas gerai. Pirmas leliukas, del to taip nekantrauju
as pradejau pritk nieko nelaukus
Manau, geriausia susipirkti viska po truputi - islaidos per kisene taip stipriai nemus QUOTE(bim-bam @ 2008 10 18, 15:26) as pradejau pritk nieko nelaukus Manau, geriausia susipirkti viska po truputi - islaidos per kisene taip stipriai nemus dėl šito esi teisi. Mušt per kišienę muš, bet ne taip pasijaus
Aš tai pirkau viską kai jau buvo 8 mėnesiai nėštumo,kažkaip bijojau pirkti visko iš anksto
O as dar tik kojinyciu siltu leliui nupirkau, daugiau nieko. Dar kelis sliauztinukus mama dave, seniausiai buvo pripirkus, kai dar lelium net nekvepejo
as tai kazkaip neskubu su tais pirkimais. dar nieko neturiu. bet galvoju kad jau reiktu pradet rubelius kokius pirkt
Aš nusipirkt dar nieko nespėjau.. Bet norisi savo leliukiui kažka savo rankytem padaryt, tai jau numezgiau pladuką ir megstuką
Mes irgi jau nuo paciu pradziu rubelius perkam, kaupiam
Man dabar 30 sav., isejau i dekreta ir tiesiog automatiskai pradejau rimtai galvoti apie tai ko dar neturiu... Jau nuziurejau lovyte, vezima... Reik susipirkti reikmenis i ligonine (maza kas, mano drauge abi mergytes pagimde 36 ir 38 sav.)
aš tikiuosi iki 36 sav viską absoliučiai turėt, nes va pvz su pirmu su tokiu nėštumu apie parduotuves net pagalvot nenorėjau
dabar galiu pasakyti tik tiek, tikrai nereiktu pirkti visko anksciau. na pries pora savaiciu pas mus atsitiko tokia nelaime. mano pusesere laukesi, ir jau turejo lapkriti iseiti i dekretines. viska jau buvo susipirkusi, i lovyte, ir vezimeli, ir rubelius, mergytei kambari irenge. tai vat, gydytoja pastebejo, kad kazkaip judesiukai nestiprus, ekstra cezaris. gydytoja paime vaikeli ant ranu - kaip ir viskas gerai, bet staigiai sirdele sustojo.
nieko as nenoriu gazdinti, bet jus tik pagalvokite, kaip mamai reikejo grizti i namus, kai jau viskas vaikeliui buvo supirkta, suruosta? manau neverta skubeti. as pati viska pradejau pirktis (tiksliau rubelius, nes buvo uzeje kazkaip blogai, tai pagalvojau jei gimtu anksciau, tai vaikucio netureciau kuo aprengti) kokia 34-36 savaite. ir viska susipirkai neskubant. nors buvau priaugusi 20kg, bet tas svoris netrukde vaikscioti po parduotuves. o tarkim vezima nusipikom penktadieni, o jau sekmadieni isvaziavau gimdyti.
galimas ir kitas variantas - pagimdai anksčiau laiko ir nieko namuose neturi... Manau, kad visko neaprėbsi. Kiekviena daro kaip jai geriau. Aš negalėčiau tiek laiko išlaukt nieko nepirkus
Nenoriu galvoti ,kas butu jeigu butu.
Perku sau po truputeli ir galvos nesuku. Beveik visus rubeliu, laukiu kada pasakyk ka turesim, nes noriu sukneliu mazuciu pripirkti Pries savaite uzmaciau gera pasiulym vezimelio naudoto ir nusipirkau. Kaip palengvejo Nenoreciau paskutinius menesius lakstyti ir viska is eiles pirkti. QUOTE(Iriska @ 2008 10 21, 12:16) Nenoriu galvoti ,kas butu jeigu butu. Perku sau po truputeli ir galvos nesuku. Beveik visus rubeliu, laukiu kada pasakyk ka turesim, nes noriu sukneliu mazuciu pripirkti Pries savaite uzmaciau gera pasiulym vezimelio naudoto ir nusipirkau. Kaip palengvejo Nenoreciau paskutinius menesius lakstyti ir viska is eiles pirkti. Ir teisingai dari kad perkiesi Nesamonė laukti iki paskutinio mėnesio klausant babcių plepalų. Juk lauki kūdikio, tai kaip gali jam nieko nepirkti?
mes prieš porą dienelių maždaug apsipirkom, bet negaliu - per dieną kelis kartus perlankstau, apžiūriu rūbelius
o gal galetumete patarti, kuriais interneto puslapiais geriausia ir patikimiausia naudotis, prekinantis online'u?
|