Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada pradėjot ruošti kūdikio kraitelį?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ruby Tuesday
O man klausimas iskilo: ar jau geda buti neismanancia ir patirties neturincia? Jeigu laukiuosi savo pirmojo vaiko, nesu turejusi jaunesniu broliuku ar sesuciu, neteko priziureti jokiu giminaiciu ar pazistamu vaiku, tai jau man geda turetu buti? Labai dziaugiuosi, kad yra tokia tema, kur galiu susizinoti, ko gali prireikti. Nezadu pirkti absoliuciai visko, kas isvardinta, bet rekomendacijomis pasinaudosiu. O jei ko neprireiks, tai neprireiks, gi ne pasaulio pabaiga...
Orchija
Pirkimai stiprūs prasidėjo nuo tada, kada į dekretą įšėjau smile.gif
Fifux'e
QUOTE(VyteNemunelis @ 2010 12 19, 09:30)
Lietuvos kelių eismo taisyklėse įrašyta, kad jaunesnius nei 12 metų ir žemesnius nei 150 cm vaikus leidžiama vežti tik specialiose jų ūgiui ir svoriui pritaikytose sėdynėse.
Cia yra del Jusu kudikio saugumo, o del to kad jums butu patogu ar ne.

drinks_cheers.gif bs viso kito imanoma apsieiti tikrai,bet va kedute manau butina masinoje 4u.gif nereikia jos ensti i manus,nenaudokite jos namusoe kaip vaikui zaidimui ar sedejimui,nes negalima gi taip,bet vaziuojant juk ji butina drinks_cheers.gif
Jasminn
Kraiteli pradedu ruosti 39 savaite smile.gif
Kikile
QUOTE(Jasminn @ 2011 03 22, 12:31)
Kraiteli pradedu ruosti 39 savaite  smile.gif
*

Oho, kaip drasiai smile.gif
As savo pirmaja 39 sav ir 2dienu pagimdziau biggrin.gif
Dabar galvoju nu kokiu 36-37 jau butu gerai but pasiruosus.
Osn
Kai laukiausi pirmagimes tai butiniausius dalykus kurios reikejo imti su savim i ligonine jau buvau suruosus 7 menesi, gal ir labai anksti, taciau kadangi lb daug judejau bei visur lanksciau bei keliavau, tai tikrai norejosi but ramiai kad jei kas kad tase butu po ranka ir nereiketu sukt galvos ka idet ir ka paimt biggrin.gif bet visa kita po trupti pradejau jau kakur nuo 7,5-8 men viska supirkinet 4u.gif
Jasminn
QUOTE(Kikile @ 2011 03 22, 14:19)
Oho, kaip drasiai smile.gif
As savo pirmaja 39 sav ir 2dienu pagimdziau  biggrin.gif
Dabar galvoju nu kokiu 36-37 jau butu gerai but pasiruosus.
*

smile.gif pirmaji pernesiojau, tai kazkaip ir dabar galvoju, kad neskubes smile.gif nors ka cia gali zinot ax.gif
rrasselle
Aš po truputį pradėjau žiūrinėti jau antram trimestre, ir pirkomės viską po truputį, palaipsniui smile.gif ieškojom gerų kainų, neskubėjom smile.gif ir labai tuo džiaugiuosi,nes dabar vargu ar turėčiau jėgų viską iškarto susipirkti smile.gif beto, finansiškai labiau apsimoka neskubėti ir ieškoti kur pigiau smile.gif
suntea7
QUOTE(svaajoonee @ 2011 03 25, 11:31)
Aš po truputį pradėjau žiūrinėti jau antram trimestre, ir pirkomės viską po truputį, palaipsniui smile.gif ieškojom  gerų kainų, neskubėjom smile.gif ir labai tuo džiaugiuosi,nes dabar vargu ar turėčiau jėgų viską iškarto susipirkti smile.gif beto, finansiškai labiau apsimoka neskubėti ir ieškoti kur pigiau smile.gif
*

Aš irgi taip pat elgiuosi, nes manau kad nėštumo pabaigoje tikrai mažiausiai norėsis trintis po parduotuves, o be to per didžiausius karščius.... doh.gif
saule19841984
QUOTE(svaajoonee @ 2011 03 25, 08:31)
Aš po truputį pradėjau žiūrinėti jau antram trimestre, ir pirkomės viską po truputį, palaipsniui smile.gif ieškojom  gerų kainų, neskubėjom smile.gif ir labai tuo džiaugiuosi,nes dabar vargu ar turėčiau jėgų viską iškarto susipirkti smile.gif beto, finansiškai labiau apsimoka neskubėti ir ieškoti kur pigiau smile.gif
*

Pritariu 100proc. drinks_cheers.gif mes visai anksti pradejom ruostis...net per anksti, bet kai labai lauki tai kitaip neiseina biggrin.gif kur tik ka pamatydavom su nuolaida ar koki grazesni daikteli taip ir imdavom ir dedavom i kambariuka....kai paskaiciuojam tai jau sutaupem apie 400e doh.gif ir viskas per neskubejima, zvalgymasi....o ne tai kad per savaite viska susipirkti vienoj parduotuvej...nuproteciau turbut ir jokio malonumu....galiausiai taptu vargu biggrin.gif
Janushka_
Nuo antro trimestro pradejau po biski apsipirkineti 4u.gif Viena- kita rubeli, nusipirkau, pasitaike proga ir lovyte nusipirkom su didziule nuolaida, nors gimdyti tik vasara blush2.gif Bet nematau reikalo laukti kol ateis vasara ir tada puskuodama lakstyti po parduotuves, o ir finansiskai manau daug lengviau po biski, nei iskarto viska pirkti doh.gif
Jurgit@_
Na man jau 31 savaite bet kraitelio dar neturiu ax.gif o galvoju ka jau reiketu ir pradet ruostis, nzn kada lelius sumislys ateit pas mus 4u.gif
hegs
na mes pardejom ruostis tai kuo 20 savaites kaskur g.gif kad ne taip jaustusi fininsikai biggrin.gif o tai pabandyk per 1 men supirkti visus reiklaingus daiktus doh.gif o beto veliau ir sunkiau judeti sekas vis greiciau pavargsti, ir noro po parduotuves bastytis jokio nera schmoll.gif
dragostėja
likus 2 sav. iki gimdymo
*Lukro*
nu kadangi tai mano antras nestumas,tai daug kas like nuo pirmo smile.gif aisku nupirkau kelis naujus drabuzelius pasipuosimui,bet didziausias pirkinys bus-vezimas rolleyes.gif
kristinka24
Kai mano drauge suzinojo kad as esu nescia tai ji atidave rubeliu,vonele pati kol kas nusipirkau vezimeli,pataliukus ir pora rubeliu ir higienos priemoniu bet lovyte pirksiu kai vaikutis gims zinoma dar reiketu pampersu ir sau kai vaziousiu i gymdymo namus.Siaip pradejau kazka pirkt nuo 4 menesio.
inga325
Mums yra antras leliukas, sako, kad mergyte. Tai drabuzeliu reikes pasipirkt, na lovytes, vezimeliai liks tie patys. Bet kadangi truputi turejau bedu su nestumu, tai dabar bijau dar pirkti, nestumas nedidelis, truputi luktelsiu. blush2.gif O manau geriausia pirktis sulaukus trecia smestra arba dekreto 4u.gif
acorus
viska prikom is pagrindu kazkur nuo 6 menesio smile.gif
witamine
turiu jau vilnones kojinytes, kepureliu, siek tiek rubeliu, vezimeli atidave, nors norejau 3 in 1 bet kol kas nesiruosiu naujo pirkti, tik kedute i masina, o pradesiu pirkti dabar ax.gif nes jau esu dekrete tai manau kad laikas mirksiukas.gif
MissMartini
Lovyte nupirkom kaip buvau 8 menesi neshcia, vezima ishsirinkom anksciau, o pirkom tik grize is ligonines, drabuzelius nuo 7 menesiu po biski pirkau, ploviau, lyginau smile.gif
Lyraaa
As tai pradejau pirkti rubelius gal nuo trecio menesio, lopsiuka ir kitus kudikiui butinus daiktelius pirkom nuo penkto menesio,na ir taip iki pat dabar vis einu ir perku kazka leliukui wub.gif , vezimeli tik pries pora savaiciu isigyjom.
dea
kai laukiausi pirmo, nedrasiai pradejau pirkti visko po truputi neskubedama apie 21sav.

o dabar tai jau turiu kelis daikciukus, nors dar nestumo nesimato lotuliukas.gif niu bet neturiu prietaru, o pirkt malonumas. be to, kaip keletas mamyciu minejo, taip ekonomiskiau, nes per ilga laika turi kada ir kainas palyginti ir kelis kart apsvarstyti pirkini thumbup.gif dar gerai anksti pradeti pirkti, jei uzsakai is uzsienio...pvz planuoju kelis pirkinius uzsisakyti is jav, tai tikrai nenoreciau rizikuoti ar spes lopsiukas atkeliaut iki gimimo, ar ne...
Rita T.
Aš tai jau nemažai dalykėliu turiu ir rubelių ir du vežimėlius, padovanojo iš Vokietijos gimnės, dėl loveles irgi kažkaip problemu nebus, nes turiu jau tris pasiūlymus, tai labai daug ir nepergyvenu bigsmile.gif
sarlota123
Rimtesni apsipirkimą dariau apie 5 mėn. , vežimas , lovytė, rūbeliai, ir net ne visai apsipirkimas, gavau gerą pasiūlimą tai ir pasinaudojau... smile.gif
Ryto saule
Manau, kad nera jokio skirtumo kada pradeti pirkti kraiteli
sniegyne
as pradejau 25savaite po trupuciuka pirkti viska, dabar beveik viska jau turiu isskyrus vonele smile.gif mums jau 30savaiciu smile.gif
aromat
Mums 32 savaiteles,na jau nemazai turim susipirke,liko vonele,pampersiukai ir dar kai kurios smulkmeneles.Vezimuka pirkom nauja,lopsiuka pradziai,bet lovyte pirksim butinai,drabuzeliai nauji,pirmas vaikelis viskas nauja... nestuke.gif
Shakyra
Kai kai patojau ,tai ir pradejau pirkti po rubeli .Netikiu prietarais.. smile.gif
Aistestul
As tai dar tik 10ta savaite o jau taip norsi kazka nupirkt.... Pradet kambariuka irenginet ir tada daiktelius nest kaip suniui i guoli... kad kol lelius ateis viska turetu biggrin.gif bet dar laukiu....
Rita T.
Aš tai jau daug ką turiu išskyrus lovelę, bet kuri jau užrezervuota, dar maudynėm visko reikės pripirkti, o taip ir rūbelių ir vežymėlius ir paklodytes visokias smulkmenytes jau turiu bigsmile.gif
daivytiaa
Aš susipirkau kraitelį berots 35 savaičių, kažkaip neskubėjau, ir tašes į ligoninę vėlokai susikroviau. Gimdžiau 37 savaičių, prieš kelias dienas tik buvau iki galo susipirkus viską biggrin.gif
Gabrieliaus mama
apie 30 sav. viska pradejau pirktis, tik isejus i dekreta - laiko aibes, taip kad labai geras budas rasti veiklos kraunant kudikio kraiteli smile.gif
Kuro-Nezumi
Iki 37-tos einamosios savaitės nusipirkau lovytę (dar nesurinkta), čiužinuką, vystymo lentą, vežimėlį, vonelę, drabužėlius, užsisakiau komodą (turi atkeliauti mėnėsio pabaigoje). Bet visai nieko neturiu iš kosmetikos/higienos prekių nei sau į gimdymo namus, nei mažajam. Kažkada reikia prisiversti pasidaryti sąrašą, susipirkti, susirunkti tašes..

bet aš taip tiiiiiiingiu ax.gif
mahl
QUOTE(Shakyra @ 2011 08 24, 10:04)
Kai kai patojau ,tai ir pradejau pirkti po rubeli .Netikiu prietarais.. smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Ir as taip pat... smile.gif Dar ir pries nestuma papirkdavau, ka gero rasdavau, o kai suzinojau, kad laukiames, tai jau daviau valia... smile.gif
dovil14
Pradejau nuo tada, kai isejau atostogu, t.y. nuo 25-26sav. Dar ir dabar vis dairausi ar ko nors netruksta.
MissMartini
19 sav suzinojau kad bus berniukas thumbup.gif Tai tada perrinkau dukrytes drabuzelius ir po truputy pradejau dairytis melynumo mirksiukas.gif Didieji daiktai lieka nuo sesutes, pirksiu tik drabuzelius thumbup.gif
musik
QUOTE(Shakyra @ 2011 08 24, 10:04)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir nuo pirmuju dienu wub.gif
bet sian maciau moteriske, kuriai 12 sav ivyko persileidimas verysad.gif tai jauciu jei jinai buvo visko prisipirkus, turetu dar blogiau jaustis unsure.gif bent man tai tikrai butu blogiau verysad.gif
nors, kai manes tom pirmom savaitem paklausdavo ar nebijau, atsakydavau, kad jei ne sitam,kitam leliukui bus... rolleyes.gif
** Svaja**
As pirkausi nuo 6 men 4u.gif
RytineSaule
Aš pirkau tik didžiuosius daiktus vaikeliui nežiniukui, nusipirkau kelis neutral drabužių komplektukus, o visiems lankantiems sakiau pinigėliai arba drabužėliai. Antrą kartą daryčiau ir vėl taip, nes drabužių turiu turbūt iki metų laiko jau, o žmonėms patiko, kad gali nešti tokias dovanas.. retas kuris pinigėlius teikė mums...
Sužinojau spalį, kad esu nėsčia, o kovo mėnesį jau viską(didžiuosius pirkinius) turėjau namuose 4u.gif dukrytė gimė tik birželio pradžioj
** Svaja**
QUOTE(sileste @ 2010 12 19, 16:58)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

nu ir sureiksminat jau ta vaiko gimima doh.gif , .

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ne nu , vaiko gimimas toks paprastas dalykas lotuliukas.gif
tai ka tuomet sureiksminti??? blink.gif nagu daile?? priaugintus plaukus??? idomi fraze lotuliukas.gif

Zinoma kad vaikelio gimimas labai reiksmingas ir labai svarbus musu visu moteru gyvenime wub.gif wub.gif wub.gif kitaip ir buti negali wub.gif o ruosimasis tapti mama ipatingas dalykas

user posted image
tuatra
QUOTE(Aistestul @ 2011 08 24, 16:09)
As tai dar tik 10ta savaite o jau taip norsi kazka nupirkt.... Pradet kambariuka irenginet ir tada daiktelius nest kaip suniui i guoli... kad kol lelius ateis viska turetu  biggrin.gif  bet dar laukiu....

Mums dar tik 5 savaitė eina, bet pamatau akciją ir perku ką pigiau blush2.gif
kristute*
as pradejau ruostis kai isejau i dekreta mirksiukas.gif tada daugiau ir laisvo laiko buvo...
avietia
QUOTE(kristute* @ 2011 10 31, 12:56)
as pradejau ruostis kai isejau i dekreta  mirksiukas.gif  tada daugiau ir laisvo laiko buvo...
*

as ir pagrindinius dalykus susipirkau isejus i dekreta nestuke.gif o rubelius pirmuosius gal kokia10sav pirkau,nes radau baisiai gera kaina, kad nepirkti negalejau lotuliukas.gif
RytineSaule
QUOTE(** Svaja** @ 2011 10 29, 17:34)
Zinoma kad vaikelio gimimas  labai reiksmingas ir labai svarbus  musu visu moteru gyvenime wub.gif  wub.gif  wub.gif  kitaip ir buti negali wub.gif  o ruosimasis  tapti mama ipatingas dalykas

user posted image
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Kitte
As jau irgi pradejau wub.gif bet tik po truputeli ax.gif
Dun2lis2
Man pamacius kudikio rubelius net sirdis ima stipriau plakti,taip norisi ka nors nupirkti smile.gif ,bet dar truputi palauksiu,gal menesio gale per echoskopa suzinosim ka turesim blush2.gif
marmoozele
nuo 7menesiuko turbut smile.gif ax.gif nors daug kas sake, kodel taip anksti. nors man paciai tai atrode pats tas laikas, nei skubet reikia nei ka, apgalvot, paieskot galima. o beto dabar jau butu sunku g.gif
jau viska turim smile.gif ax.gif tik reikia sulaukti maziuko wub.gif
Karolinos Mama
nuo 6 mėn. wub.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.