Kiek zinau, visos pries maitinima jaucia tempima ir krutys buna patine. As maitinu menesi ir 10 dienu, pieno pakanka, bet krutys ir pries ir po maitinimo minkstos, todel neaisku, kada istusteja viena ir reikia duot vaikui kita, o pati maze neparodo. Tenka nusitraukinet. Kas cia per nesamone?
Sveika,man irgi taip buvo bet gyditoja man sake kad vaikuj pakanka pieno ir as taip maitinau kas 1,5 -2val ir dar dabar maitinu nors buvo momentu kad galvodavau dar duoti misini,bet kai nueidavau pas gyd viskas gerai vaikas priaugdavo po kilograma
QUOTE(fedoska @ 2008 08 11, 14:15) Kiek zinau, visos pries maitinima jaucia tempima ir krutys buna patine. As maitinu menesi ir 10 dienu, pieno pakanka, bet krutys ir pries ir po maitinimo minkstos, todel neaisku, kada istusteja viena ir reikia duot vaikui kita, o pati maze neparodo. Tenka nusitraukinet. Kas cia per nesamone? Pas mane irgi taip, krutis visad buvo minkstos ir paciupinejus tuscios, bet pieno pakako.Zindau jau metus ir 7 menesius
Aciu, nuraminot
pas mane taip pat visuomet minksta krutine, pries maitinima gal tik vos vos tvirtesne ir pienukas lasa, ir taip pat vis galvoju,kad mazyliui nepakanka pienuko, vis gundausi duoti misinukus, taciau gydytojas sako kad viskas gerai, svorio priaugom mazai, taciau dar neva normos ribose, o jis toks maziukas ir lieknutis
pas mane krutys taip pat beveik visada minkstos.gal tik kokius pora kartu pacioje pradzioje pienukas lasedavo ilgiau nemaitinus,o dabar jau nebe. matyt turiu butent tiek kiek reikia.dukrytei svoris auga puikiai.svere virs pries tris sav 8050.taip,kad nesuku galvos.
QUOTE(erosi @ 2008 08 11, 23:34) pas mane krutys taip pat beveik visada minkstos.gal tik kokius pora kartu pacioje pradzioje pienukas lasedavo ilgiau nemaitinus,o dabar jau nebe. matyt turiu butent tiek kiek reikia.dukrytei svoris auga puikiai.svere virs pries tris sav 8050.taip,kad nesuku galvos. Na ir liux QUOTE(Alabama @ 2008 08 11, 23:20) Mano mamai irgi tas pats buvo, tai ji sege ziogeli ant megstuko tuoj pusei, is kurios maitino, kad kita karta zinoti. Sneku apie ta pati maitinima QUOTE(fedoska @ 2008 08 13, 07:27) Sneku apie ta pati maitinima pas mane ji taip pat nuolat minksta. tai kai buvo mazute siulidavau kruti kuo dazniau. pavalgo,kaip tu sakai davolna guli,tai as po kokios 1h vel pasiulau. taip ir vargau pirmus men. o kaip supasdavau kad tuscia.. na kai maniske traukdavo,ir jau nesigirdedavo jos gurksniuku tai aisku budavo,kad nieko nebera. QUOTE(erosi @ 2008 08 13, 11:21) pas mane ji taip pat nuolat minksta. tai kai buvo mazute siulidavau kruti kuo dazniau. pavalgo,kaip tu sakai davolna guli,tai as po kokios 1h vel pasiulau. taip ir vargau pirmus men. o kaip supasdavau kad tuscia.. na kai maniske traukdavo,ir jau nesigirdedavo jos gurksniuku tai aisku budavo,kad nieko nebera. O maniskei negalima daznai duot, tik kas 3 val, kad praalktu, kitaip ji tik po 10 ml paciulpia ir tingi toliau valgyt... QUOTE(fedoska @ 2008 08 14, 13:03) O maniskei negalima daznai duot, tik kas 3 val, kad praalktu, kitaip ji tik po 10 ml paciulpia ir tingi toliau valgyt... nu ir kas, kad 10 min, tevalgo Neskubėkit su tais mišinukais, jei vgaikutis linksmas, vadinasi jam užtenka, jei trauktų tuščią krūtį, tada pyktų
Abu mano vaikai nevalgydavo ilgiau nei 10 minučių, bet tai nereiškia, kad jie nepasisotina. Pienas-turbūt riebesnis
mano irgi minkstos tik ryte is po nakties kietos buna
QUOTE(fedoska @ 2008 08 11, 16:33) as tai duodu tada kai jis pas mane zirsti valgydamas pradeda ir pati paspaudziau papa jei jau vos lasa duodu kita QUOTE(fedoska @ 2008 08 13, 08:27) Sneku apie ta pati maitinima Manoji irgi taip pat. 10 min paciulpia kruti ir psio - jai gerai. Tai man daktaryte sake pakeist pampersiuka, kad prasiblaskytu ir pasiulyti vel ta pacia kruti, kad gautu riebesnio pienelio QUOTE(erosi @ 2008 08 13, 09:21) pas mane ji taip pat nuolat minksta. tai kai buvo mazute siulidavau kruti kuo dazniau. pavalgo,kaip tu sakai davolna guli,tai as po kokios 1h vel pasiulau. taip ir vargau pirmus men. o kaip supasdavau kad tuscia.. na kai maniske traukdavo,ir jau nesigirdedavo jos gurksniuku tai aisku budavo,kad nieko nebera. Mums dar tik 16 dieneliu, valgom mamytes pieneli, bet pastebejau jog paskutines pora dienu krutine minksta pasidare, nors pienelio atrodo yra
Gerai butu, kad maniske 10 min pavalgytu
QUOTE(fedoska @ 2008 08 21, 11:01) Gerai butu, kad maniske 10 min pavalgytu nesuprantu, kam tu nusitraukinėji?? iš krūties ji pavalgytų tiek, kiek jai reikia, o su pientraukiu niekad neištrauksi tiek pieno, kiek jo iš tikrųjų yra. o kad krūtys minkštos, tikrai įsitikinau, kad tai nereiškia, jog pieno nėra. patarčiau nenusitraukinėt, duoti krūtį, ir mergaitė pati parodys, kiek jai reikia ir kada išalksta QUOTE(monikiux @ 2008 08 22, 21:04) nesuprantu, kam tu nusitraukinėji?? iš krūties ji pavalgytų tiek, kiek jai reikia, o su pientraukiu niekad neištrauksi tiek pieno, kiek jo iš tikrųjų yra. o kad krūtys minkštos, tikrai įsitikinau, kad tai nereiškia, jog pieno nėra. patarčiau nenusitraukinėt, duoti krūtį, ir mergaitė pati parodys, kiek jai reikia ir kada išalksta Rasiau, kad is kruties ji pavalgo ne tiek, kiek jai reikia, o desimtgubai maziau (sveriu ja pries ir po maitinimo medicininem svarstyklem) ir tingi traukt. Is buteliuko siaip taip sugirdom. Zisti neatprato, puikiai apzioja, gerai traukia, nebuvo apgrauzus papu, bet tingi QUOTE(fedoska @ 2008 08 23, 07:43) Rasiau, kad is kruties ji pavalgo ne tiek, kiek jai reikia, o desimtgubai maziau (sveriu ja pries ir po maitinimo medicininem svarstyklem) ir tingi traukt. Is buteliuko siaip taip sugirdom. Zisti neatprato, puikiai apzioja, gerai traukia, nebuvo apgrauzus papu, bet tingi jetau jetau, kam tiek rūpersčio užsikrovei- sverti, matuoti?.... tiesa, kiek priaugot per 1 mėn.? QUOTE(monikiux @ 2008 08 23, 08:32) jetau jetau, kam tiek rūpersčio užsikrovei- sverti, matuoti?.... tiesa, kiek priaugot per 1 mėn.? Nescia net nepagalvojau, kad reiks buteliuko ar pientraukio, maitinau maze tada, kai ji norejo ir po kiek norejo, pieno pakako, vaikas linksmas, apie nusitraukinejima jokiu minciu iki tol, kol neatsidurem Santariskese per menesi priauge 200 gramu |