Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: lengviau "pernesa" skiepus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Skiepai
solveiga
Skaiciau, kad zindomi vaikai, lengviau "pernesa" skiepus. Dazniausiai nebuna jokiu reakciju. Ar tiesa? ax.gif
bimkutele
mano sesuo maitino abi savo dukras iki 1.5m.tai skiepų reakcijos buvo aukšta temperatūra.aš nemaitinau ir mano dukrai buvo reakcija.tai gal ir tiesa g.gif
in petto
QUOTE(solveiga @ 2008 08 11, 22:58)
Skaiciau, kad zindomi vaikai, lengviau "pernesa" skiepus. Dazniausiai nebuna jokiu reakciju. Ar tiesa?  ax.gif
*

Teoriškai gal ir galėtų būti tiesa, nes motinos pienas yra pats vertingiausias ir geriausias maistas thumbup.gif Bet va kaip iš tikrųjų, tai nežinau g.gif
Semile
kai visai maza skepydavo tai kartais pakildavo temperatura o kartais ir ne seip kad butu kazkokia didele reakcija nepastebejau.........
Amica
QUOTE(solveiga @ 2008 08 11, 20:58)
Skaiciau, kad zindomi vaikai, lengviau "pernesa" skiepus. Dazniausiai nebuna jokiu reakciju. Ar tiesa?  ax.gif
*

Pirmojo sūnaus išvis nemaitinau, bet kadangi turėjom AD, tai skiepyti pradėjo tik nuo 11mėn - visus skiepus priėmėm normaliai, be didesnių reakcijų (nu parausta dūrio vieta, paskauda ir tiek). Antrąjį maitinu pati su damatinimu (dabar jau 9mėn turim ir dar maitinu), skiepijom nuo gimimo ir vieno skiepo "dėka" dasikapstėm net iki ligoninės. Sunku kažką sakyti, man rodos tokių moksliškai patvirtintų teigimų, kad maitinančių motinų vaikai lengviau perneša skiepus, kaip ir nėra g.gif
ssanta
QUOTE(solveiga @ 2008 08 11, 21:58)
*

aš nemaitinau ir nebuvo jokių reakcijų, tad manyčiau kad čia ne nuo to priklauso mirksiukas.gif
Sangria
Į skiepą sureagavo stipriai ir su žymiais sveikatos pokyčiais į blogąją pusę.Maitinau savo pienu.
naitas
maitinau du ilgai, iki 1,5 metų, ir trečią ketinu ilgai maitinti.
O jus domina tas "perneša" - trumpalaikis ar ilgalaikis?

Trumpalaikis, tai gal kai žinda krūtį, vaikui lengviau nusiramint ir užsimiršt.
Ilgalaikis - aš įtariu, kad mano vaikui skiepai sukėlė autizmą. Todėl atsisakiau skiepyti trečią savo vaiką. Bent kol pamatysiu, kad jis pradės kalbėti ir yra pakankamai stiprus skiepams.
solveiga
QUOTE(chivaja @ 2008 09 06, 17:07)
Į skiepą sureagavo stipriai ir su žymiais sveikatos pokyčiais į blogąją pusę.Maitinau savo pienu.
*

Jei ne paslaptis, kas atsitiko?
MarryJane
QUOTE(naitas @ 2008 09 09, 16:28)
maitinau du ilgai, iki 1,5 metų, ir trečią ketinu ilgai maitinti.
O jus domina tas "perneša" - trumpalaikis ar ilgalaikis?

Trumpalaikis, tai gal kai žinda krūtį, vaikui lengviau nusiramint ir užsimiršt.
Ilgalaikis - aš įtariu, kad mano vaikui skiepai sukėlė autizmą. Todėl atsisakiau skiepyti trečią savo vaiką. Bent kol pamatysiu, kad jis pradės kalbėti ir yra pakankamai stiprus skiepams.
*

o kokia buvo reakcija iskart po skiepo? kokie salutiniai poveikiai pasireiske?
pasiskaitau as cia ir baisu man darosi. pries kelias skiepijau DTP. Tai apetitas dingo visiskai beveik. Siaip lyg nieko tokio baisesnio daugiau nepastebejau. Ar tai reiskia kad ir ilgalaikes reakcijos nebus???? blink.gif
nebezinau ar skiepysiu toliau... g.gif

o gal kas zino kaip sumazinti salutinius skiepu poveikius????
mylimuke
QUOTE(solveiga @ 2008 08 11, 21:58)
*

Maitinau 6mėn, dar nė karto nebuvo jokios reakcijos. Prieš kelias dienas nuo gripo pasiskiepijom, taip pat jokios reakcijos.
TOCAMI
įdomu, kas sugalvojo, kad kūdikis "lengviau" pakelia aukštą temperatūrą ar skiepus? kalbėt nemoka, tai vadinasi jam lengviau...
kitas, kantresnis kūdikėlis net didžiausius skausmus kentėdamas tik inkščia, o kitas vien nuo pilvo pūtimo klykia iki pamėlynavimo. tai kažin kaip galima imtis vertinti...
ramuniuks1
visi vaikai skiepus pernesa individualiai nepriklausomai kuo jie maitinami
*Lyra*
QUOTE(ramuniuks1 @ 2008 11 23, 23:34)
*

drinks_cheers.gif as savo dukryte maitinau iki 6 men ir jokio salutinio poveikio nebuvo po skiepo (isskyrus neauksta temperatura po 18 men skiepo).
sigitela
na nezinau tisa ar sutapimas, bet maitinu MP, i skiepus kolkas jokios reakcijos nebuvo mirksiukas.gif
Basic
Nežinau ar tiesa, nes maitinau iki 3,5 mėnesio, o visus skiepus pernešem labai lengvai.
gievka
QUOTE(ssanta @ 2008 08 27, 19:20)
aš nemaitinau ir nebuvo jokių reakcijų, tad manyčiau kad čia ne nuo to priklauso  mirksiukas.gif
*

pas mus panasiai 4u.gif

QUOTE(ramuniuks1 @ 2008 11 23, 22:34)
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
drucke
g.gif Aš savo sunelį maitinau iki 1,7m bet reakcijos buvo į kiekvieną skiepą
nep
Mano vaikas labai ilgai maitintas. Kiek atmenu, nebuvo jam stipriu reakciju i skiepus. Bet, buvo apsnudimas, gal irzlumas. Bet, manau, jei tai autizmas, jokios itakos tai neturetu turet...Todel nebezinau ar daugiau vaikus skiepysiu, kai skiepams pripaisoma tokie baisus salutiniai poveikiai.
egzotikaa
QUOTE(solveiga @ 2008 08 11, 18:58)
*

maitinu iki siol
visus skiepus perneseme gerai, bet 1 m. ie 3men. skiepa manau sureagavome. po savaites pakilo tempa, laikosi jau trecia para verysad.gif (butent sakoma, kad salutinis poveikis sio skiepo pasireiskia po sav.10 dienu)
nezinau, ar kitus skiepus skiepysiu. ypac, kai paskaitau, kad jie itakoja autizma verysad.gif verysad.gif verysad.gif cia ziauriau uz viska, kai farmacijai, gydytojams pinigai svarbesni uz sveika zmogeliuka verysad.gif
labai bijau del savo sunelio, nes tempa nekrenta verysad.gif
šmurkšt
Mane mama maitino tik 1menesi, o reakcija turejau i viena skiepa, nepamenu koki, gal difterijos ir stabliges (mazdaug antroje klaseje). Dar dabar ant rankos randas, supuliavo, pakilo temperatura, skaudejo, nealejau net prisiliesti gal 2 savaites.
Broli maitino mama iki 3 metu. Reakciju i skiepus nera turejes, bet kai jam buvo apie 10 metu nustojome skiepyti isvis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.