Skaiciau, kad zindomi vaikai, lengviau "pernesa" skiepus. Dazniausiai nebuna jokiu reakciju. Ar tiesa?
mano sesuo maitino abi savo dukras iki 1.5m.tai skiepų reakcijos buvo aukšta temperatūra.aš nemaitinau ir mano dukrai buvo reakcija.tai gal ir tiesa
kai visai maza skepydavo tai kartais pakildavo temperatura o kartais ir ne seip kad butu kazkokia didele reakcija nepastebejau.........
QUOTE(solveiga @ 2008 08 11, 20:58) Skaiciau, kad zindomi vaikai, lengviau "pernesa" skiepus. Dazniausiai nebuna jokiu reakciju. Ar tiesa? Pirmojo sūnaus išvis nemaitinau, bet kadangi turėjom AD, tai skiepyti pradėjo tik nuo 11mėn - visus skiepus priėmėm normaliai, be didesnių reakcijų (nu parausta dūrio vieta, paskauda ir tiek). Antrąjį maitinu pati su damatinimu (dabar jau 9mėn turim ir dar maitinu), skiepijom nuo gimimo ir vieno skiepo "dėka" dasikapstėm net iki ligoninės. Sunku kažką sakyti, man rodos tokių moksliškai patvirtintų teigimų, kad maitinančių motinų vaikai lengviau perneša skiepus, kaip ir nėra
Į skiepą sureagavo stipriai ir su žymiais sveikatos pokyčiais į blogąją pusę.Maitinau savo pienu.
maitinau du ilgai, iki 1,5 metų, ir trečią ketinu ilgai maitinti.
O jus domina tas "perneša" - trumpalaikis ar ilgalaikis? Trumpalaikis, tai gal kai žinda krūtį, vaikui lengviau nusiramint ir užsimiršt. Ilgalaikis - aš įtariu, kad mano vaikui skiepai sukėlė autizmą. Todėl atsisakiau skiepyti trečią savo vaiką. Bent kol pamatysiu, kad jis pradės kalbėti ir yra pakankamai stiprus skiepams. QUOTE(naitas @ 2008 09 09, 16:28) maitinau du ilgai, iki 1,5 metų, ir trečią ketinu ilgai maitinti. O jus domina tas "perneša" - trumpalaikis ar ilgalaikis? Trumpalaikis, tai gal kai žinda krūtį, vaikui lengviau nusiramint ir užsimiršt. Ilgalaikis - aš įtariu, kad mano vaikui skiepai sukėlė autizmą. Todėl atsisakiau skiepyti trečią savo vaiką. Bent kol pamatysiu, kad jis pradės kalbėti ir yra pakankamai stiprus skiepams. o kokia buvo reakcija iskart po skiepo? kokie salutiniai poveikiai pasireiske? pasiskaitau as cia ir baisu man darosi. pries kelias skiepijau DTP. Tai apetitas dingo visiskai beveik. Siaip lyg nieko tokio baisesnio daugiau nepastebejau. Ar tai reiskia kad ir ilgalaikes reakcijos nebus???? nebezinau ar skiepysiu toliau... o gal kas zino kaip sumazinti salutinius skiepu poveikius????
įdomu, kas sugalvojo, kad kūdikis "lengviau" pakelia aukštą temperatūrą ar skiepus? kalbėt nemoka, tai vadinasi jam lengviau...
kitas, kantresnis kūdikėlis net didžiausius skausmus kentėdamas tik inkščia, o kitas vien nuo pilvo pūtimo klykia iki pamėlynavimo. tai kažin kaip galima imtis vertinti...
visi vaikai skiepus pernesa individualiai nepriklausomai kuo jie maitinami
na nezinau tisa ar sutapimas, bet maitinu MP, i skiepus kolkas jokios reakcijos nebuvo
Nežinau ar tiesa, nes maitinau iki 3,5 mėnesio, o visus skiepus pernešem labai lengvai.
Mano vaikas labai ilgai maitintas. Kiek atmenu, nebuvo jam stipriu reakciju i skiepus. Bet, buvo apsnudimas, gal irzlumas. Bet, manau, jei tai autizmas, jokios itakos tai neturetu turet...Todel nebezinau ar daugiau vaikus skiepysiu, kai skiepams pripaisoma tokie baisus salutiniai poveikiai.
QUOTE(solveiga @ 2008 08 11, 18:58) Skaiciau, kad zindomi vaikai, lengviau "pernesa" skiepus. Dazniausiai nebuna jokiu reakciju. Ar tiesa? maitinu iki siol visus skiepus perneseme gerai, bet 1 m. ie 3men. skiepa manau sureagavome. po savaites pakilo tempa, laikosi jau trecia para nezinau, ar kitus skiepus skiepysiu. ypac, kai paskaitau, kad jie itakoja autizma labai bijau del savo sunelio, nes tempa nekrenta
Mane mama maitino tik 1menesi, o reakcija turejau i viena skiepa, nepamenu koki, gal difterijos ir stabliges (mazdaug antroje klaseje). Dar dabar ant rankos randas, supuliavo, pakilo temperatura, skaudejo, nealejau net prisiliesti gal 2 savaites.
Broli maitino mama iki 3 metu. Reakciju i skiepus nera turejes, bet kai jam buvo apie 10 metu nustojome skiepyti isvis. |