nagi, "dvynių" mamytės, pasakokit, dalinkitės patirtimi, kuo gi ypatingi mūsų kleckiukai, gimę po šiuo ženklu? girdėjau, kad jie labai imlūs mokslams, judrūs
įdomu ar visiems galioja šie bruožai?
neradau tokios temos, tad užvedžiau pati
nagi, "dvynių" mamytės, pasakokit, dalinkitės patirtimi, kuo gi ypatingi mūsų kleckiukai, gimę po šiuo ženklu? girdėjau, kad jie labai imlūs mokslams, judrūs įdomu ar visiems galioja šie bruožai?
Labai gera tema
Turiu vieną berniuką dvyniuką, antras irgi juo gresia būt (na jei užsisėdės, tai bus vėžiukas). Na ką galiu pasakyt, trumpai - tai "gyvas sidabras". Visur reikia eit, viską apžiūrėt, valgyt negali ramiai, turi dar kažką veikt.. Pradžiai tiek
Buvau paskelbusi DVYNUKŲ temą, bet nesulaukus atsakymų, matyt buvo ištrinta
Auginu ir aš, net du Dvyniukus - 13 ir 4 metų. Pirmasis gimęs Beždžionės metais, tai toks ir yra - pamaiva, judrus, gudrus, suktas, be galo draugiškas. Su mokslais problematiška. Ir ne dėl to, kad būtų negabus - per daug išsiblaškęs Mažasis mano Dvyniukas, gimęs Gyvatės metais. Sako - gabūs žmonės gimsta šiais metais
Pirmasis gimęs Arklio metais, o šie metai Gaidžio - tai manau irgi pakankamai judrūs ženklai
Labutis,
jau seniai dairiausi "Dvynukų" temos, bet pati užvesti nesugebėjau Turiu ir aš Dvynukę - beždžionėlę Būdama nėščia net negalvojau, kad dukra gims po Dvynių ženklu, nes gyd. gimdyti prognozavo vėliausiai gegužės 20d. O tas mano zuikis nusprendė dar savaitėlę patupėti ir dabar turiu Dvynį. Kol kas nesiskundžiu
Mano beždžioniukui 1 metukai, tačiau atrodo, kad namie ne vienas, bet trys vaikučiai laksto. Jo visur pilna tikra ta žodžio prasme. Jei ir toliau jo sugebėjimas versti namus aukštyn kojomis progresuos...... žodžiu namie ramybė tik kai jis miega.
Charkterio savybes dar sunku nusakyti, tačiau vaikas linksmas, guvus, žino ko nori ir kaip tai gauti, kaip išprovokuoti tėvus kokiam nors veiksmui ir nemėgsta būti vienas. Kažin kas iš jo išaugs
na mano irgi beždžionėlė-dvyniukė
bet manau ateityje tas judrumas ir draugiškumas bus į naudą - neleis kitiems lipti ant sprando, bet mokės bendrauti.. Jėga, kaip taviškis vyresnėlis - ar užsispyręs? QUOTE(ievaaaaa @ 2005 06 29, 13:32) Charkterio savybes dar sunku nusakyti, tačiau vaikas linksmas, guvus, žino ko nori ir kaip tai gauti, kaip išprovokuoti tėvus kokiam nors veiksmui ir nemėgsta būti vienas. Kažin kas iš jo išaugs Išaugs toks, kaip mano dabartinis trylikmetis
As tai pati bezdzionės metais gimusi ir po dvyniu zenklu, o mano mazius dvynys ir ozkos metais, tai jis gyvsidabris ir super uzsispyrėlis. oi kaip baramės abu
DVYNIAI
Jie judrūs, norintys daug žinoti. Interesų ratas - labai platus, lengvai susidraugauja su žmonėmis ir taip pat lengvai, be jokio sąžinės graužimo, kai jie jam nebeįdomūs, juos praranda. Jie greitai pereina nuo vieno užsiėmimo prie kito. Iš karto gali dirbti kelis darbus. Gyvas ir judrus jų protas reikalauja įspūdžių, monotonija juos vargina. Dvynuko nervų sistema jautri ir lengvai sudirginama, jam labai reikia ramios šeimyninės aplinkos. Sunkiai išgyvena šeimyninius konfliktus, nors elgiasi taip, tarytum tai jam visai nerūpi. Neapsirikite. Jis nemėgsta aiškiai rodyti savo jausmų. Vidinė būsena nėra stabili, iš tėvų tikisi paramos ir nori būti tikras, kad savo namuose turės į ką atsiremti, kad čia užteks jam dėmesio, taikos ir ramybės. Mėgsta tvarką, tačiau nenori pats tvarkytis. Tėvai turėtų kuo anksčiau pradėti ugdyti jo tvarkingumą ir ilgai kontroliuoti: jis lengvai įgyja naujų įpročių, bet lengvai ir praranda juos. Ankstyvoje vaikystėje išmokykite rankų darbų, reikalaujančių kantrybės (siuvinėjimo, drožinėjimo), - tai skatina mąstymą. Dvynius reikia mokyti muzikos ypač skambinti fortepijonu. Jeigu norite, kad jūsų vaikas užaugtų diletantas, išugdykite jo atkaklumą ir valią. Jis greit persiima naujomis idėjomis ir mintimis. Dėl to gali gerai mokytis. Bet kur reikia ilgalaikio darbo ir pastangų, greit pavargsta, jam nuobodu, ir jis greitai metasi ten, kur įdomiau. Todėl jo žinios gali būti paviršutiniškos. Nors dažnai jį gelbsti gera atmintis ir gebėjimas laisvai naudotis žiniomis, apeiti savo "duobes", kurių jis pats netgi nepastebi. Kad nepriprastų eiti mažiausio pasipriešinimo keliu, nuolatos ir reguliariai pratinkite užsiimti tuo, kas jam lengvai sekasi, pavyzdžiui užsienio kalbomis. Taip išugdysite įprotį dirbti darbą iki galo. Kad mažiau pavargtų mokykloje, turi daug žaisti gryname ore, ramiai miegoti ir sportuoti. Kuo anksčiau išmokykite kvėpavimo pratimų. Šio psichotipo rykštė - bronchinė astma. Šiems vaikams jokiu būdu negalima įprasti rūkyti. Jis anksti pradeda vaikščioti. Išmokykite jį taip griūti, kad nesusilaužytų rankyčių. Jas Dvyniai sugeba susipjaustyti net aštresniais žaislais. Reikia išmokyti juos ilsėtis, vengti nervinio pervargimo, nes jį paprastai lydi stiprios (bet neilgai trunkančios) depresijos priepuoliai. Dvynių ženklo mergaitei visai nesvarbu (ypač paauglystėje) ką apie ją mano aplinkiniai. Todėl ji gali įvaryti siaubą tėvams savo keisčiausia šukuosena, apsirengimu ir elgesiu. Dvynė kategoriška, ir nesistenkite jos perkalbėti. Visa laimė, kad sugeba mąstyti - išprotavimų rezultatai kartais gali nudžiuginti tėvelius. Dvyniai - žvalūs ir žaismingi žmonės kompanijoje, laisvai juokauja, laisvai linksminasi. Domisi sapnais ir mistika. Tinka specialybės, susijusios su čežančio popieriaus garsu: bibliotekininkystė, žurnalistika, užsienio kalbos. Iš Dvynių išauga garsių rašytojų, o daugiausia turbūt muzikantų. Nesitikėkite mokslininkų - jiems labiau tiks komercija ir kelionės. Sakoma, kad šie žmonės gražiausiai ir švariausiai kalba savo gimtąja kalba. Patariama juos nuolat girdyti mėtų, anyžių, ramunėlių, valerijonų arbatų mišinukais. Jų maiste turi būti pakankamai magnio. A.Zalatorienė QUOTE(jėga @ 2005 07 02, 09:40) DVYNIAI Jie judrūs, norintys daug žinoti. Interesų ratas - labai platus, lengvai susidraugauja su žmonėmis ir taip pat lengvai, be jokio sąžinės graužimo, kai jie jam nebeįdomūs, juos praranda. Jie greitai pereina nuo vieno užsiėmimo prie kito. Iš karto gali dirbti kelis darbus. Gyvas ir judrus jų protas reikalauja įspūdžių, monotonija juos vargina. Dvynuko nervų sistema jautri ir lengvai sudirginama, jam labai reikia ramios šeimyninės aplinkos. Sunkiai išgyvena šeimyninius konfliktus, nors elgiasi taip, tarytum tai jam visai nerūpi. Neapsirikite. Jis nemėgsta aiškiai rodyti savo jausmų. Vidinė būsena nėra stabili, iš tėvų tikisi paramos ir nori būti tikras, kad savo namuose turės į ką atsiremti, kad čia užteks jam dėmesio, taikos ir ramybės. Mėgsta tvarką, tačiau nenori pats tvarkytis. Tėvai turėtų kuo anksčiau pradėti ugdyti jo tvarkingumą ir ilgai kontroliuoti: jis lengvai įgyja naujų įpročių, bet lengvai ir praranda juos. Ankstyvoje vaikystėje išmokykite rankų darbų, reikalaujančių kantrybės (siuvinėjimo, drožinėjimo), - tai skatina mąstymą. Dvynius reikia mokyti muzikos ypač skambinti fortepijonu. Jeigu norite, kad jūsų vaikas užaugtų diletantas, išugdykite jo atkaklumą ir valią. Jis greit persiima naujomis idėjomis ir mintimis. Dėl to gali gerai mokytis. Bet kur reikia ilgalaikio darbo ir pastangų, greit pavargsta, jam nuobodu, ir jis greitai metasi ten, kur įdomiau. Todėl jo žinios gali būti paviršutiniškos. Nors dažnai jį gelbsti gera atmintis ir gebėjimas laisvai naudotis žiniomis, apeiti savo "duobes", kurių jis pats netgi nepastebi. Kad nepriprastų eiti mažiausio pasipriešinimo keliu, nuolatos ir reguliariai pratinkite užsiimti tuo, kas jam lengvai sekasi, pavyzdžiui užsienio kalbomis. Taip išugdysite įprotį dirbti darbą iki galo. Kad mažiau pavargtų mokykloje, turi daug žaisti gryname ore, ramiai miegoti ir sportuoti. Kuo anksčiau išmokykite kvėpavimo pratimų. Šio psichotipo rykštė - bronchinė astma. Šiems vaikams jokiu būdu negalima įprasti rūkyti. Jis anksti pradeda vaikščioti. Išmokykite jį taip griūti, kad nesusilaužytų rankyčių. Jas Dvyniai sugeba susipjaustyti net aštresniais žaislais. Reikia išmokyti juos ilsėtis, vengti nervinio pervargimo, nes jį paprastai lydi stiprios (bet neilgai trunkančios) depresijos priepuoliai. Dvynių ženklo mergaitei visai nesvarbu (ypač paauglystėje) ką apie ją mano aplinkiniai. Todėl ji gali įvaryti siaubą tėvams savo keisčiausia šukuosena, apsirengimu ir elgesiu. Dvynė kategoriška, ir nesistenkite jos perkalbėti. Visa laimė, kad sugeba mąstyti - išprotavimų rezultatai kartais gali nudžiuginti tėvelius. Dvyniai - žvalūs ir žaismingi žmonės kompanijoje, laisvai juokauja, laisvai linksminasi. Domisi sapnais ir mistika. Tinka specialybės, susijusios su čežančio popieriaus garsu: bibliotekininkystė, žurnalistika, užsienio kalbos. Iš Dvynių išauga garsių rašytojų, o daugiausia turbūt muzikantų. Nesitikėkite mokslininkų - jiems labiau tiks komercija ir kelionės. Sakoma, kad šie žmonės gražiausiai ir švariausiai kalba savo gimtąja kalba. Patariama juos nuolat girdyti mėtų, anyžių, ramunėlių, valerijonų arbatų mišinukais. Jų maiste turi būti pakankamai magnio. A.Zalatorienė Viens prie vieno QUOTE(daniele @ 2005 07 04, 23:24) Viens prie vieno Mano sūnus irgi pradėjo vaikščiot 1,2 m.
Na auginu ir as dvyni, pagrindinis musu bruozas, kurio jus nepaminejot tai jautrumas ir bailumas. Vaikas maminukas, net i kita kambari negali nueiti be mamos, jei jis nori zaisti tai turi matyti mama ar teti kur nors netoliese, palikti ji viena kambari besansu. Plepys irgi nemazas. O didziausia silpnybe tai vanduo, galetu tikriausia visa diena vandeny mirkti. Vaikscioti pradejo tikrai pakankamai anksti, 9 men. Gimes 06 16
Ir as auginu dvyni
QUOTE(dopa @ 2005 07 06, 22:32) Na auginu ir as dvyni, pagrindinis musu bruozas, kurio jus nepaminejot tai jautrumas ir bailumas. Vaikas maminukas, net i kita kambari negali nueiti be mamos, jei jis nori zaisti tai turi matyti mama ar teti kur nors netoliese, palikti ji viena kambari besansu. Plepys irgi nemazas. O didziausia silpnybe tai vanduo, galetu tikriausia visa diena vandeny mirkti. Vaikscioti pradejo tikrai pakankamai anksti, 9 men. Gimes 06 16 Viskas tinka maniškei Dvynukei.
Mano irgi dvynukė
Be tų visų isvardytų savybių mano mazius dar ir didelis mamyciukas
O maniškė judri, bet ne per labiausiai
Taip pat turim daug problemų su kvėpavimo takais QUOTE(elve @ 2005 07 12, 14:51) Be tų visų isvardytų savybių mano mazius dar ir didelis mamyciukas Nebuvo tokių problemų. Atvirkščiai, toks nepriklausomas, kartais baisu kad kur nenueitų su kuo..
o pas mus turbut kažkokia kitokia Dvynukė, nu tikrai nejudri, labai mąstanti ir nuolat atrandanti neįtikėčiausiuų dalykų. labai kantri. ir vaikščioti pati dar nevaikšto nors jau 1metai ir mėnuo, iki 1,5 tikrai eisim nes labai susikaupusi mokosi. labai atsargi saugo save nuo bet kokio užsigavimo dėl to ir eiti neskuba kol mato kad tobulai nesigauna
tikrai tinka tai kad bronhitai kabinasi žiūrėsim kaip toliau bus
Maniškei irgi visos savybės tinka. O dėl bailumo - manau tai pereimanasis laikotarpis. Manoji vienu metu irgi visko bijojo, o dabar visai į bailiukę nepanaši. Visi leliai kažkuriuo metu pradeda suprasti, kad pasaulis ne toks gražus ir draugiškas kaip iš pradžių jie manė, kad mamytė ne visada gali būti šalia ir kad ne nuo visko ji gali apsaugoti. Tada ir prasideda visos baimės. Kai vaikas supranta, kad jis nėra mamytės dalis, kad pats gali kontruoliuoti situaciją, baimės po truputį traukiasi
Ir dar apie dvynius skaičiau:
kad visą laiką ieško savo antrosios pusės. Dvyniukui būti vienturčiu tikra kančia. Tada jis prisiriša prie mamos arba tėčio ir nepaleidžia jų nė per žingsnio. Dvyniukai labai domisi aplinka, naujais atradimais, tad labai sunku juos užmigdyti, nes jie nemoka atsipalaiduoti ir išsijungti. Jiems norisi dar kažką pamatyti, nuveikti...Vos paūgėję, jie greitai iš viso atsisako pietų miego. Valgymas jiem visiškai nesuprantamas, nereikalingas dalykas. Jų nuomone, tai tik laiko gaišimas. Jiem be galo sunku sėdėti ilgai prie stalo. Labai imlūs naujovėms. Mėgsta aplinkinius nustebinti savo žiniomis.
Na manasis po šiai dienai pietų miego išmiega 4 val.
vat su valgymu tai kol kas tikrai problema, sunku jam ramiai pavalgyt. QUOTE(drieziukas @ 2005 07 09, 11:43) Kalbėti dar nemoka lietuviškai, bet sava kalba plepa neužtildama tu čia apie mano panelikę rašei? QUOTE(Vasara @ 2005 07 16, 14:53) QUOTE(Vilika @ 2005 07 28, 08:43) Dvyniukui būti vienturčiu tikra kančia. Tada jis prisiriša prie mamos arba tėčio ir nepaleidžia jų nė per žingsnio. Valgymas jiem visiškai nesuprantamas, nereikalingas dalykas. Jų nuomone, tai tik laiko gaišimas. Jiem be galo sunku sėdėti ilgai prie stalo. nežinau ar čia visų vaikų problema, ar tik dvynių, bet į tualetą negaliu viena nueiti. o jei vis tik pavyksta užsidaryti duris, tai momentaliai tėtis yra atitempiamas už piršto, kad jis jas atidarytų. vienžo, pasislėpti negaliu dėl valgymo - kantrybė ir nervai jau išsekę. pradėjau skaičiuoti iki 10 kad tik nesinervinčiau. 2 šaukštai ir stojasi QUOTE(Vilika @ 2005 07 28, 08:43) Ir dar apie dvynius skaičiau: kad visą laiką ieško savo antrosios pusės. Dvyniukui būti vienturčiu tikra kančia. Tada jis prisiriša prie mamos arba tėčio ir nepaleidžia jų nė per žingsnio. Dvyniukai labai domisi aplinka, naujais atradimais, tad labai sunku juos užmigdyti, nes jie nemoka atsipalaiduoti ir išsijungti. Jiems norisi dar kažką pamatyti, nuveikti...Vos paūgėję, jie greitai iš viso atsisako pietų miego. Valgymas jiem visiškai nesuprantamas, nereikalingas dalykas. Jų nuomone, tai tik laiko gaišimas. Jiem be galo sunku sėdėti ilgai prie stalo. Labai imlūs naujovėms. Mėgsta aplinkinius nustebinti savo žiniomis. viską ką perskaičiau tikru tikriausia tiesa,negaliu ne žingsnio be jos padaryti.Pietų miego namie seniausiai atsisakė,daržely tik "paguli",apie apetitą išviso nėra ką pasakoti,labai nenustygstanti vietoje
kas man patinka dvyniuose - tai kad jie komunikabilūs, t.y. ras bendrą kalbą tiek su senu, tiek su jaunu. va ir dabar dukrytė pribėga prie bendraamžių, priėjusi prie tetos ir dėdės (sutiktus gatvėj) tuoj duoda labas
Mano dvyniuke gimusi arklio metais bus tikras siaubas vyrams, mat pagal rytu filosofija, tokios moterys yra valdancios, protingos, uzsispyrusios ir t.t., todel Kinieciai vengia gimdyti tais metais, kad neduok dieve, per daug mergaiciu nebutu, kitaip vyrams amen. Perimtu visa valdyma Kinijoj
O siaip, yra ir teigiamu , ir neigiamu savybiu, kurios taip persimainiusios, kad skirtingomis situacijomis net nezinai ar cia gerai, ar blogai. Gali buti silkine, o po puses minutes kaip ozys. Cia juokiasi, cia pyksta. Kartais gali prasedeti valanda prie to paties zaidimo, o kartais baigia net nepradejusi ir reikalauja ko nors kito. Labai moka manipuliuoti zmonemis, sedeti ant sprando ir nelabai reaguoti, kas yra sakoma. Arba, tiksliau, isprovokuoti mama, kol pradeda eiti is proto (cia as apie save Su bendravimu jokiu problemu - su bet kuo bet kada, gali valandu valandas nemartyti mamos, jei yra aplink vaiku. Labai imli muzikai, piesimui. Dabar toks amzius, kai pradeda savo filosofijas vystyti, tai priskaldo bajeriuku QUOTE(krika @ 2005 07 29, 08:41) kas man patinka dvyniuose - tai kad jie komunikabilūs, t.y. ras bendrą kalbą tiek su senu, tiek su jaunu. va ir dabar dukrytė pribėga prie bendraamžių, priėjusi prie tetos ir dėdės (sutiktus gatvėj) tuoj duoda labas o užmigti jai problema nuo pat gimimo
O mūsų dvyniukas, nors ir gimė pačią paskutinę dvynių dieną, labai užsispiręs, nepasakyčiau, kad labai komunikabilus, bet kitų vaikų kompanijas labai mėgsta. Anksčiau mažai šypsojosi, na, ir dabar toks rimtas bernas. O vat kas man labiausiai patinka, kad gana savarankiškas yra, šiaip, kai skaičiau įvairiuose horoskopuose, Dvyniai - vaikai, labai jūdrūs, užsispyrę, siekiantys tikslo. Morėčiau, kad mano berniukas toks visada būtų
QUOTE(Senoji @ 2005 08 07, 12:16) Gali buti silkine, o po puses minutes kaip ozys. Cia juokiasi, cia pyksta. Kartais gali prasedeti valanda prie to paties zaidimo, o kartais baigia net nepradejusi ir reikalauja ko nors kito. Labai moka manipuliuoti zmonemis, sedeti ant sprando ir nelabai reaguoti, kas yra sakoma. Arba, tiksliau, isprovokuoti mama, kol pradeda eiti is proto (cia as apie save Su bendravimu jokiu problemu - su bet kuo bet kada, gali valandu valandas nemartyti mamos, jei yra aplink vaiku. Labai imli muzikai, piesimui. Dabar toks amzius, kai pradeda savo filosofijas vystyti, tai priskaldo bajeriuku Atrodo, kad čia apie mano vaikiuką rašoma
Mano dvynukas dar labai mazas... tik 2,5 menesio , bet jau charakteris atsiskleidzia! Nenusakoma asmenybe. Viena diena istisai miega pietu (3 kartus per diena , po 3 valandas) tarpuose pavalgo ir toliau miega. Kita diena is vis pietu nemiega... O jau vakarais , kai buna "gyvas" , tai nuotaika keiciasi kas 2 minutes,- cia juokiasi ir krykstauja , "kalba" (guguoja) , cia staiga verkia , zirzia ir raitosi , cia vel linksmas... Pakankamai per vakara , kol uzmiega , pasokdina visus namiskius.
O naktim taip pat labai skirtingas. Viena nakti ismiega neprabudes , kita nakti keliasi 5 kartus valgyti! V.z. dvyniams pastovi dienotvarke turbut neegzistuoja... QUOTE(Aurea @ 2005 08 11, 21:28) Mano dvynukas dar labai mazas... tik 2,5 menesio , bet jau charakteris atsiskleidzia! Nenusakoma asmenybe. Viena diena istisai miega pietu (3 kartus per diena , po 3 valandas) tarpuose pavalgo ir toliau miega. Kita diena is vis pietu nemiega... O jau vakarais , kai buna "gyvas" , tai nuotaika keiciasi kas 2 minutes,- cia juokiasi ir krykstauja , "kalba" (guguoja) , cia staiga verkia , zirzia ir raitosi , cia vel linksmas... Pakankamai per vakara , kol uzmiega , pasokdina visus namiskius. O naktim taip pat labai skirtingas. Viena nakti ismiega neprabudes , kita nakti keliasi 5 kartus valgyti! V.z. dvyniams pastovi dienotvarke turbut neegzistuoja... Mano irgi toks pat. Tik jei kalbėt apie miegą dienomis, tai kol laikai ant rankų, tol miega, o paguldai ir iš karto gyvas.
mano dukryte dvyne o as esu svarstykles.... pagal horoskopa mes geriausia turim sutarti..tai panasiai taip ir yra tik del tvarkos pasipykstam
QUOTE(jėga @ 2005 06 02, 11:01) Buvau paskelbusi DVYNUKŲ temą, bet nesulaukus atsakymų, matyt buvo ištrinta Auginu ir aš, net du Dvyniukus - 13 ir 4 metų. Pirmasis gimęs Beždžionės metais, tai toks ir yra - pamaiva, judrus, gudrus, suktas, be galo draugiškas. Su mokslais problematiška. Ir ne dėl to, kad būtų negabus - per daug išsiblaškęs Mažasis mano Dvyniukas, gimęs Gyvatės metais. Sako - gabūs žmonės gimsta šiais metais Atrodo, kad tai parašyta apie mano Arną. Mes net buvom pas gydytoją dėl hiperaktyvumo, bet sakė, kad tai dar nėra hiperaktyvumas. Aš net į mokyklą bijau eiti, nes visų mokytojų pastabos vienodos: plepys, judrus, sukinėjasi į visas puses, trukdo draugus. Keisčiausia, kad dar tuo pat metu sugeba išgirsti, ką aiškina mokytojai, nes dar ir į temą sugeba atsakyti. Dėl išsiblaškymo manėme, kad reikės net į pirmą klasę eiti 8 metų, dėmesio koncentracija maksimum būdavo 3 minutėm. Iki šiol nesuprantu ar labiau į humanitarinius mokslus linkęs, ar į tiksliuosius, nes vienodai gerai (blogai) sekasi. Niekada nežaidė su mašinytėmis. Kai tik pradėjo ropinėti, taip ir prisireikė knygučių. Knygas mėgsta ir dabar (kompiuterinius žaidimus labiau). Trijų metų labai nesunkiai sudėdavo 100 detalių dėliones (per nepilną valandą), kiekvieną dieną pirkdavome naują. Dėl bailumo ir jautrumo... Bailus niekad nebuvo. Gatvėje bet kas pakalbindavo ir galėdavo su visiškai nepažįstamu nueiti. Draugės net sakydavo : tavo Arnas bus kosmonautas ar lakūnas. Jautrumo irgi kažkaip nepastebėjau. Tik žinau, kad visiškai nelaiko piktumo. Būdavo laikas, kai ir diržiuko ragavo, bet jau po penkių minučių ateidavo pats taikytis. Tikrai žinau, kad moka draugauti, moka draugams nusileisti. Kartais net pykstu dėl to nuolaidžiavimo, nes kai ateina du draugai Avinai, gaila būna žiūrėti kaip taikstosi su jų kaprizais. Bet draugai jam viskas. Savaitgaliais pasiimame draugus net su nakvyne. Taip, švaros įgūdžiai formuojasi labai vangiai. Jeigu nepriminsi, tai dantų ir neišsivalys. Rūbai irgi gali būti purvini, suplyšę. Jam dėlto dzin. Dėl tvarkos nuolat kovojame. Išlaidumas velniškas. Jei kišenėje turės bent 10 centų, nubėgs ir nusipirks pačią pigiausią gumą. Pinigai kišenę drasko. Meta meta centus į taupyklę, o po kokio mėnesio prašo, kad jau reikia atidaryti taupyklę. Nėra lengva auginti Dvynį, apie tai net rašiau kitoje temoje (Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai). Bet Dvynys yra geras ir švelnus vaikas. Na, galėtų daugiau turėti ambicijų kažko siekti.
Ajjjjjjjjkit miergos, kaip galima tikėt horoskopais - gi grybas tatai
Mano mažiukas irgi Dvynukas pagal horoskopą. Ir ką? Vaikščiot pradėjo vėlai (metų mėnesio), kalba neypatingai. Na, laksto, eibes krečia, bet vyresnėlis daugiau orikrėsdavo QUOTE(Noa @ 2005 11 20, 17:25) Ajjjjjjjjkit miergos, kaip galima tikėt horoskopais - gi grybas tatai Mano mažiukas irgi Dvynukas pagal horoskopą. Ir ką? Vaikščiot pradėjo vėlai (metų mėnesio), kalba neypatingai. Na, laksto, eibes krečia, bet vyresnėlis daugiau orikrėsdavo Na, tuomet visi vaikai turėtų būti vienodi. Kadangi auginu Dvynius ir Liūtą ir tikrai turiu ką palyginti, tikrai vaikai būna skirtingi. Mažasis Liūtukas dar ir Dvyniui primena, kad ir kambarį reikia susitvarkyti, ir dantis išsivalyti. Visiškai skirtingi vaikai. QUOTE(niedulis @ 2005 11 20, 20:49) Na, tuomet visi vaikai turėtų būti vienodi. Kadangi auginu Dvynius ir Liūtą ir tikrai turiu ką palyginti, tikrai vaikai būna skirtingi. Mažasis Liūtukas dar ir Dvyniui primena, kad ir kambarį reikia susitvarkyti, ir dantis išsivalyti. Visiškai skirtingi vaikai. Kodėl vienodi? Nevienodi. Būtent - visi skirtingi. Visiškai skirtingi vaikai gali būti ir tą pačią dieną gimę - tą puikiai įrodžiau darbe, paėmus sąrašą darbuotojų gimtadienių. Tą pačią dieną gimę ir tvarkinga pedantė buhalterė, ir žymiausias firmos alkoholikas, pvz Aš irgi du auginu, ir beje kaip tik Dvynius ir Liūtą O dėl, pvz. judrumo ar knygelių mėgimo - visi vaikai judrūs ir mėgsta knygeles. Mano mažius nėr kažkokio išskirtinio judrumo, bėgioja, kaip visi vaikai - nei labai lėtas, nei labai greitas... Vat brolis tai buvo judrus. Nors lyg ir nepriklausytų pagal horoskopus QUOTE(dianadov @ 2005 08 22, 19:26) Mano irgi toks pat. Tik jei kalbėt apie miegą dienomis, tai kol laikai ant rankų, tol miega, o paguldai ir iš karto gyvas. Mano iki kokiu 8 menesiu lygiai tas pats buvo, nors manoji ne dvyne, o skorpione. Neisizeiskit "horoskopininkes", bet as manau, kad tie horoskopai - nesamone. Tokia mano nuomone.
AUginu du vaikus.Ir abu dvyniai. Abu laaabai skirtingi. mergyte lyg gyvsidabris, o berniuko net nesigirdi. horoskopai? jie tikrai nekuria asmenybes.. Netikiu as jais ir tiek
Labai daug informacijos gavau paskaičius apie dvynukus,ačiū jums mamytės
Nanetikiu aš irgi horoskopais
Mano dvynys, jei jau taip kalbėtri labai užsispyręs, vaikščioti pradėjo 11mėn. kalbėti 3 su viršum metų, labai vėlai, judrus, hypermobilus, aktyvus, ir visoks hyper koks tik gali būti, turi savo nuomonę, yra egoistas ir šeip jis pats svarbiausias asmuo mūsų gyvenime
niu mano dvynukas pradejo vaiksciot 8men..tai dabar jau pats begioja.. siaip niekada nepasedi ramiai vienoj vietoj,net ant ranku malasi,duodasi.. kai kuriuos daiktus jau vadina savo kalba i zodi NE bevei nereaguoja
|