Aš tėvelio vaikas! -Mano tėtis išmokė mane žvejoti! O mes su tėčiu kas vakarą žaidžiam kompiuterinius žaidimus! Mano tėtukas paskaito pasakų prieš miegą! O aš padedu tėtuliukui garaže taisyti mašiną! Mane tėveliukas išmokė važiuoti dviračiu! O mano mamytė visada sako, kad aš tėvelio vaikas!Birželio 5-oji Tėvo diena! Ta proga skelbiame naują fotokonkursą forume Aš tėvelio vaikas! Siųskite konkursui vieną nuotrauką, kurioje jūsų vaikas/-ai ir jų tėtis (patėvis) smagiai leidžia laiką kartu: dirba, linksminasi, mokosi, tvarkosi ir t.t. Nuotraukoje turi gerai matytis ir tėtis ir jo vaikas/-ai. Laukiame tokių nuotraukų, kuriose atsispindėtų patys gražiausi tėčio ir vaiko santykiai, pati įvairiausia ir įdomiausia jų veikla. Portretinės nuotraukos nebus tvirtinamos (Taip pat nesiųskite nuotraukų, kuriose vaikai su alaus buteliais, cigarečių pakeliais...). Stenkitės išrinkti tokią nuotrauką, kuri būtų įdomi ne tik jums, bet ir kitiems. Nepamirškite paklausti savo vyrų, ar jie sutinka, kad jų nuotraukos būtų publikuojamos internete, supermama.lt fotokonkurso galerijoje! Primename, kad dėl nuotraukų tinkamumo konkursui (temos atitikimo, reikalavimų nuotraukoms paisymo, estetiškumo, nuobodumo/įdomumo ir pan.) galutinį sprendimą priima ir nuotraukas savo nuožiūra tvirtina / netvirtina forumo administratoriai. Kitas taisykles rasite štai čia Sugalvokite kuo originalesnį, šmaikštesnį pavadinimą taip nuotrauka sulauks daugiau dėmesio ir pelnys daugiau balsų. Pavadinimą rašykite naudodami lietuviškus simbolius (ų, š, ą, ž ir kt.) Nuotraukas fotokonkursui pateikti galėsite 2005 06 02 2005 06 16.Už tris labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 06 17 2005 06 20. Dalyvaukite ir laimėkite šaunius konkurso rėmėjų prizus - Gintarinės vaistinės dovanų kuponus! SuperPrizai!!!Pirmos vietos laimėtojui atiteks net 100 Lt. dovanų kuponas!!! Kitiems - net keturiems finalistams - 50 Lt. kuponus.[attachmentid=21825] Sėkmės
O tas tėvelis turi gerai matytis būtent iš priekio (neapibrėžta)? O jei jis gerai matosi iš užpakalio - bet gerai matosi, ryškiai - tai jau netinka?
LOCKETS
2005 06 02, 14:22
QUOTE(DAISY @ 2005 06 02, 11:41) Jau paruošiau nuotrauką  laukiu kol atsiras konkursas konkurų saraše  Aš jus pažinau o mano nuotraukos kol kas netvirtina  Gal neįdomi visai
Kaip gražu, leido ir tėveliams pasireikšti
Kajus su tatuku be konkurentų
QUOTE(meduza @ 2005 06 02, 08:27) aciu  ,tvarkele  Meduzinas su meduzka irgi super Beliko trečią fotkę nusižiūrėti ir jau žinosiu kam skirsiu visus savo balsus
Ramunita
2005 06 02, 15:45
vyrai su vaikais man taaaaip grazu! tada vyrai praranda ta savo demostruojama stipruma (ar kaip cia issireikst) ir tampa tokiais mielais ir atsidavusiais
" Pasibučiuojam, tėti"  - labai, labai Ir mūsų tėtūnas- įleistas į konkursą .......
QUOTE(rima 55 @ 2005 06 02, 10:57) Tai balsuoji tik už tuos, kuriuos pažįsti? Šiaip balsuoju už MAN geriausias nuotraukas, o šį kartą dar ir sutapo, kad pažįstamos Laukiu trečios fotkės įdomios, nes trečias balsas dar laisvas
Strielka, aš jau įdėjau  Tik įtariu kaip visada po konkurso rasiu kokią krūtą fotkę ir graušiuos, kad neįdėjau
QUOTE(Strielka @ 2005 06 02, 19:14) Jau mačiau  va apie tą pačią žinok ir pagalvojau kad galėtum įdėt  bet nuotrauka  ,verta pirmu vietu kol kas ale negalesiu trurbut uz balsuot,bo taure pazystu  ,ka daryt
mandalina
2005 06 02, 19:52
Fasolka
2005 06 03, 04:43
Fainas konkursas, bet mes nedalyvausime turbut, nes musu tevelis mane "ant blakstienu" pastatys, jei jo super-atvaizda idesiu i ineta Taure, nu si karta, idejai SUPER!!!!!!!!!!!!! fotke.. manau tikrai lyderiuasit, ir dar kita labai patiko "pasibuciuokim' - itariu, kad cia Strielkos.. siuo metu dvi sitos labai labai
Kazimiera d'Artanjan
2005 06 03, 08:46
QUOTE(Fasolka @ 2005 06 03, 05:43) Fainas konkursas, bet mes nedalyvausime turbut, nes musu tevelis mane "ant blakstienu" pastatys, jei jo super-atvaizda idesiu i ineta Taure, nu si karta, idejai SUPER!!!!!!!!!!!!! fotke.. manau tikrai lyderiuasit, ir dar kita labai patiko "pasibuciuokim' - itariu, kad cia Strielkos.. siuo metu dvi sitos labai labai Geriau būtų, kad komentuotumėt nuotrauką, o ne niką. Nemanot? Tai ir paslaugą padarysit- atkreips dėmesį kitų į tą nuotrauką, pareklamuosit. O dabar dar ir draužiama reklama užsiimat, išduodat kur kieno nuotrauka.
Va va. Tikrai būtų geriau ir teisingiau.
Strielka
2005 06 03, 09:19
Na jei ir komentavo kuri nors nika, bet pavadinimo tai tiksliai nepasake, kuri kurios yra nuotrauka, taigi kokia cia reklama?  tik Fasolka parase kad itaria... bet cia irgi dar neaisku... beje perskaiciau visas taisykles, nei viena nei vienos jos nepazeide  taip kad...
Kazimiera d'Artanjan
2005 06 03, 09:30
Strielka, kvailam reikia būt, kad nesuprast iš užuominų, kas kuri kieno. Taure joja, o tu buciuojiesi. O, tai uždavinys. Balsuokit visi, tokios fainos nuotraukos!!!Gerai, man tai dzin, bet jauskit ribas
Strielka
2005 06 03, 09:42
QUOTE(Kopa @ 2005 06 03, 10:30) Strielka, kvailam reikia būt, kad nesuprast iš užuominų, kas kuri kieno. Taure joja, o tu buciuojiesi. O, tai uždavinys. Balsuokit visi, tokios fainos nuotraukos!!!Gerai, man tai dzin, bet jauskit ribas  Nezinau is kur tiek pavydo pas tamsta, bet niekas nieko nevercia uz nieka balsuot, zmones patys issirinks ir nei viena nezinosim nei kas nei uz ka balsavo  Dauguma net neskaito cia tu komentaru ir balsuoja uz jam labiausiai patikusias foto. As galiu sakyt bet ka, uz ka balsuosiu, o prabalsuot uz visiskai kitas foto, juk prie rezultatu neparasyta - balsavo tas tas ir anas O atpazint visiskai nesunku, nes musu vaiku nuotrauku pilna SM, tai gal man dar pries konkursus reik viska uzslaptint persivadint kitu niku kad tik niekas nepazintu netycia?  Na pazino, nesusilaike pagyre, isplepejo, bet kolkas kaip rasiau ner tokiu taisykliu kad tai draustu.
Kazimiera d'Artanjan
2005 06 03, 09:53
Strielka, pavydas man gan svetimas jausmas perskaitykit konkurso sąlygas, kur draudžia tokias reklamas. Juk parašą įsidėdama su savo nuotraukos reklama nepriversi nieko už tave balsuoti, bet tokia reklama negalima. "11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose. Už šios taisyklės nepaisymą konkurso dalyvis gali būti diskvalifikuotas." Kaip supranti "taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ". nėra reikalo ginčytis. Aptarinėkit neminėdamos niku.
Strielka
2005 06 03, 10:01
Už kitų veiksmus aš neatsakau  juk jei jau paminėjo mano niką, netriu tokios galios kad tą komentarą ištrint galėčiau... Tegul moderatoriai trina, jei tai TIKRAi pažeidė taisykles
Strielka
2005 06 03, 10:07
taip pat tada reiketu ištrint ir tuos komentarus kurios parašė: "na va ir aš idėjau savo foto" arba "mane jau patvirtino" ir pan., juk labai nesunku ir tada atskirt ka idejo ir ka patvirtino... tai irgi pagal Kopa pažeidžia taisyklę " taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ".
Kazimiera d'Artanjan
2005 06 03, 10:21
Pasakiau viską, ką norėjau. Aptarinėkit neminėdamos nikų.
citata iš taisyklių "taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti" nereiškia, kad komentaruose negalima parašyti tokių komentarų, kaip "Na va, ir aš jau dalyvauju" "mus jau patvirtino". Tas sakinys taisyklėje reiškia, jog negalima rašyti tokio tipo komentaro: "aš dalyvauju konkurse X, mano nuotrauka Y. Balsuokit už mus štai čia ....."
Strielka
2005 06 03, 11:37
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 03, 12:22) citata iš taisyklių "taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti" nereiškia, kad komentaruose negalima parašyti tokių komentarų, kaip "Na va, ir aš jau dalyvauju" "mus jau patvirtino". Tas sakinys taisyklėje reiškia, jog negalima rašyti tokio tipo komentaro: "aš dalyvauju konkurse X, mano nuotrauka Y. Balsuokit už mus štai čia ....."o kaip su kitų žmonių komentarais, kurie atpažysta tavo vaiką ir pasako, kad "čia ta foto turbūt to ir ano", arba "jūsų foto man labai patinka" ir įvardija niką bet nepasako pavadinimo?  Taip suprantu kad tai irgi nėra taisyklių pažeidimas, juk ne pats save "reklamuoja". Tai va norėjau sužinot ar aptarinėjant GALIMA minėt niką ar ne, aš būtent tokios taisyklės nemačiau, o čia tvirtina kitos narės kad tai Griežtai draudžiama daryt
Oho, kiek jau daug nuotraukų šitame konkurse  Keletą labai fainų jau nusižiūrėjau, bet iki konkurso galo jaučiu dar daug kartų nuomonė pasikeis
QUOTE(Strielka @ 2005 06 03, 12:37) o kaip su kitų žmonių komentarais, kurie atpažysta tavo vaiką ir pasako, kad "čia ta foto turbūt to ir ano", arba "jūsų foto man labai patinka" ir įvardija niką bet nepasako pavadinimo?  Taip suprantu kad tai irgi nėra taisyklių pažeidimas, juk ne pats save "reklamuoja". Tai va norėjau sužinot ar aptarinėjant GALIMA minėt niką ar ne, aš būtent tokios taisyklės nemačiau, o čia tvirtina kitos narės kad tai Griežtai draudžiama daryt  ne, tiek stipriai suvaržyti "žodžio laisvės" negalime  tiesiog visi stenkimės vengti reklamos. O komentarai šioje temoje skirti aptarti nuotraukas, temą, taiklius pavadinimus, paspėlioti laimėtojus, savo favoritus pavardinti ir smagiai leisti laiką iki konkurso pabaigos
Ha - ha fainas konkursas, ir labai naudingas  jau atpažinau bendradarbi vieną, malonu pamatyti jo lelių, pamačiau vyro draugą Smagios nuotraukytės
Strielka
2005 06 03, 12:34
Nuotraukytės tikrai kai kurios labai smagios, kai kurios labai "šiltos"  spinduliuoja didele meile, ne tik mamos- supermamos, bet ir tėčiai - supertėčiai  Kaip jie šiltai moka apsikabint, smagiai pažaist
oj gerų foto yra  aš net nerandu savo albumuose tokios foto dabar, kuri kažkuo išsiskirtų  sunku konkuruot  , o jei dar keletą dienų delsiu ir neįdėsiu, tai turbūt vėliau dar sunkiau bus
Ar su reklama, ar be reklamos, "Pasibučiuokim" pakolkas fainiausia
pastebejau, jei konkursas su suaugusiu, tai daug daugiau ziurima ir kalbama
Erszebeth
2005 06 03, 15:05
Ir vienaip žiūriu, ir kitaip - nu niekaip nedašunta, kuo taip visiems užstrigo ta "pasibučiuokim"?  (nieko asmeniško, aš tiesiog apie pačią foto) Man daugiau dėmesys krypsta į nuotraukas, kur užfiksuotas "veiksmas" - ar glostomas arklys, ar apžiūrinėjamas šuo, ar supamasi sūpynėse dviem aukštais, ar keliaujama po kalnus, ar griūvama į baseiną... Na, gali būti, kad ieškoma "grynų" emocijų - šiuo atveju ir graži, ir meniška, ir emocinga nuotrauka yra ta, kur vaikas tėtei ant galvos dangaus fone. Tikrai neeilinė, nebuitiška, su mintimi. Kalbu visiškai nešališkai, nes nepažįstu nei vieno iš dalyvaujančių. Tiesiog nustebino toks keistas užsiciklinimas komentaruose ant, mano požiūriu, vienos pilkiausių nuotraukų...
mandalina
2005 06 03, 15:07
Dar viena labai graži - "Teveli, milu milu...". Ir spalvinga, ir šilta tokia
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 03, 15:05) Ir vienaip žiūriu, ir kitaip - nu niekaip nedašunta, kuo taip visiems užstrigo ta "pasibučiuokim"?  (nieko asmeniško, aš tiesiog apie pačią foto) Man daugiau dėmesys krypsta į nuotraukas, kur užfiksuotas "veiksmas" - ar glostomas arklys, ar apžiūrinėjamas šuo, ar supamasi sūpynėse dviem aukštais, ar keliaujama po kalnus, ar griūvama į baseiną... Na, gali būti, kad ieškoma "grynų" emocijų - šiuo atveju ir graži, ir meniška, ir emocinga nuotrauka yra ta, kur vaikas tėtei ant galvos dangaus fone. Tikrai neeilinė, nebuitiška, su mintimi. Kalbu visiškai nešališkai, nes nepažįstu nei vieno iš dalyvaujančių. Tiesiog nustebino toks keistas užsiciklinimas komentaruose ant, mano požiūriu, vienos pilkiausių nuotraukų... pilnai su tavim sutinku, isvardinai labai isedemetinas fotkes o buckis man tokia kastienybe, kur vyksta vos ne kas valanda  aisku, silta foto, bet yra labiau
viltele
2005 06 03, 15:34
tiek daug graziu foto, kad nezinau kaip reiks isrinkt...
Kazimiera d'Artanjan
2005 06 03, 16:54
Negaliu niekaip išrinkti, kokią nuotrauką įkelti. Drąsiai mamos įkelia besimaudančių tėčių nuotraukas, man kažkaip nesinori, nors fainų turim..  Kol kas žvalgausi tik
Strielka
2005 06 03, 17:15
QUOTE(Kopa @ 2005 06 03, 17:54) Negaliu niekaip išrinkti, kokią nuotrauką įkelti. Drąsiai mamos įkelia besimaudančių tėčių nuotraukas, man kažkaip nesinori, nors fainų turim..  Kol kas žvalgausi tik  o tu duok tėčiui rinktis
Strielka
2005 06 03, 17:23
O man LABIAUSIAI patika tėtukai
Kutuliukas
2005 06 03, 17:45
na ka,ir as ikeliau viena paskutiniu ir tikrai ne prasciausiu musu nuotrauku! lauksim moderatoriu verdikto
Erszebeth
2005 06 03, 18:02
Kopa, tėčio atsiklausti tiesiog būtina  Štai aš pvz. norėjau teikti konkursui vieną senų laikų fotkę... ir vyras užprotestavo, kad ji per daug asmeniška, joje labai tikros emocijos, ir situacija pernelyg daug reiškianti - ir teko pateikti tiesiog šiaip vaizdzialį
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 03, 16:05) Ir vienaip žiūriu, ir kitaip - nu niekaip nedašunta, kuo taip visiems užstrigo ta "pasibučiuokim"?  (nieko asmeniško, aš tiesiog apie pačią foto) Tuo, kad pyplys labai fainas  Man irgi ta nuotrauka patiko
Erszebeth
2005 06 03, 20:24
QUOTE(Noa @ 2005 06 03, 20:50) Tuo, kad pyplys labai fainas  Man irgi ta nuotrauka patiko  Nu tai pala... Čia pyplių fainumo konkursas? Ar nuotraukų konkursas?
Kazimiera d'Artanjan
2005 06 03, 20:46
QUOTE(Strielka @ 2005 06 03, 18:15) QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 03, 19:02) Kopa, tėčio atsiklausti tiesiog būtina  Štai aš pvz. norėjau teikti konkursui vieną senų laikų fotkę... ir vyras užprotestavo, kad ji per daug asmeniška, joje labai tikros emocijos, ir situacija pernelyg daug reiškianti - ir teko pateikti tiesiog šiaip vaizdzialį  Tai, taip mes abudu renkam, net visi trys. Vyras nieko prieš, kad įkelčiau nuotrauką vonioj, čia jau aš nenoriu. Visiems konkursams kartu renkam nuotarukas, gal tik aš paskutinį žodį tariu  Ir pavadinimus kartu galvojam
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 03, 21:24) Nu tai pala... Čia pyplių fainumo konkursas? Ar nuotraukų konkursas?  Pyplių nuotraukų fainumo
Erszebeth
2005 06 03, 22:28
QUOTE(Noa @ 2005 06 03, 22:11) Pyplių nuotraukų fainumo  Tai visgi nuotraukų (o jose yra pypliai) konkursas. O ne pyplių (esančių nuotraukose)  Taip išeina iš tavo formuluotės (žodis "pyplys" yra žodžio "nuotrauka" papildinys, o ne atvirkščiai). Taip kad fainas pyplys =/= faina nuotrauka, ką ir reikėjo įrodyti
QUOTE(pupius @ 2005 06 03, 22:49) kodel tu taip nusprendei kad nieks nepaminejo??? mano ir nieks nepamini, bet gaunu siek tiek balsu
QUOTE(Strielka @ 2005 06 03, 10:23) O man LABIAUSIAI patika tėtukai  Yra simpatukų
Fasolka
2005 06 04, 05:54
Nu dar radau labai patinkancia "zadinu operatyviai... ir t.t." Nelabai supratau kokios tos mano nuodemes ivardijus nuotrauku autores praeitam poste  .. viena greha pripazistu, kad nepasakiau nuotraukos pavadinimo, bet del ko bure buvo pakelta niiisuprantu  Tik kaz kodel konkurse "kai as mazas buvau" bandem ir atspeti forumeties, o cia antars forumeciu puses negalima? ar kaip? Taisykles nebiluoja.... Jau ko ko, o objektyvumo man tikrai netruksta..bet tiek to.. bet kokiu atveju labai saunus konkursas, man visada labai patraukliai atrodo vyrai su vaikais
|
|