Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tvinksi inkstas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
kimono
Sveikos. Turiu tokią keistą problemėlę. Prieš keletą mėn. man kažkaip pradėjo tvinksėti dešnyjį inkstą (na ir gal truputį auščiau jo), jausmas kaip širdis tuksėtų inkste biggrin.gif . Ir nuo to laiko man tai vis užeina, tai vis praeina tas pojūtis. Ką tai galėtų reikšti?Čia gal koki skysčiai susikaupę...Ar kuriai taip buvo?
Magnifique
Manau,kad reiktų gydytojo konsultacijos ir siuntimo inkstų echoskopijai,nes ji tiksliai viską parodo....man parodė infekcijos pėdsakus,nors paskutinis kartas kai kasnors toj srity galėjo būti tai buvo maždaug 1mėnuo iki echoskopijos.... blink.gif
PMS
QUOTE(kimono @ 2008 08 13, 13:18)
Sveikos. Turiu tokią keistą problemėlę.  Prieš keletą mėn. man kažkaip pradėjo tvinksėti dešnyjį inkstą (na ir gal truputį auščiau jo), jausmas kaip širdis tuksėtų inkste biggrin.gif . Ir nuo to laiko man tai vis užeina, tai vis praeina tas pojūtis. Ką tai galėtų reikšti?Čia gal koki skysčiai susikaupę...Ar kuriai taip buvo?
*

Man kelis kartus yra taip buvę. Paskutinį kartą prieš kokią savaitukę. Bet kadangi, tai nėra skausminga, niekur nesikreipiau... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.