Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Butelių dekoravimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sirvita
QUOTE(rarika @ 2009 01 04, 15:38)
Savo darbelius vadinu drabuzeliais,jie yra suvarstomi ir buteli galima keisti 4u.gif

padaryti ir odos smile.gif

*

Man labiausiai krito i aki tas su briedzio ragais thumbup.gif lotuliukas.gif
na ir aisku "Valentininis"
Originalu, saunuole mirksiukas.gif
rarika
QUOTE(Sirvita @ 2009 01 11, 14:38)
Man labiausiai krito i aki tas su briedzio ragais  thumbup.gif  lotuliukas.gif
na ir aisku "Valentininis" 
Originalu, saunuole  mirksiukas.gif
*

Aciu smile.gif
Su ragais dovana medziotojui- "999"
GALUZE
sveikos mergikes laaaabai jau grazus jusu visu darbeliai,akis galima praziuret
idesiu ir as savo pirmus bandymus
pirmi mano bandymai piest
Sirvita
QUOTE(GALUZE @ 2009 01 12, 00:33)
sveikos mergikes laaaabai jau grazus jusu visu darbeliai,akis galima praziuret
idesiu ir as savo pirmus bandymus
pirmi mano bandymai piest
*

Labai gražu bigsmile.gif
Daug darbo ir meilės įdėta

P.S. buteli jau pasiruošiau, noriu kaip vaza naudoti.
Tik nežnau nuo ko pradėti doh.gif lotuliukas.gif
Ir dar laukiu įkvėpimo ax.gif
GALUZE
didis aciu,uz palaikyma ir dar pabandziau taures pagrazinti tik nesimato kad auksine spalva atrodo kaip geltona
taures
eduarda
Sveikutes!
as ir tuo uzsiemu, bendrai pakuoju temines dovanas, butelius ir ttt. bet kol vazonai brangus tai brangokai gaunas, gaila, uz darba mazai jamu 4u.gif
Va galite zvilgterti 4u.gif http://public.fotki.com/EDUARDA29/butelaiciai/
Auxė
Che gražūs buteliai, briedis superinis smile.gif
Sirvita
QUOTE(eduarda @ 2009 01 27, 00:38)
Sveikutes!
as ir tuo uzsiemu, bendrai pakuoju temines dovanas, butelius ir ttt. bet kol vazonai brangus tai brangokai gaunas, gaila, uz darba mazai jamu  4u.gif
Va galite zvilgterti  4u.gif  http://public.fotki.com/EDUARDA29/butelaiciai/
*

Man labiausiai wub.gif butelys- gele thumbup.gif
sauniai sugalvota mirksiukas.gif
ir zvakide faina smile.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
julitass
user posted image
Papildyta:
sveikutes,pajudinsiu temele ir parodysiu savo buteliuka,jis nemazas tai bus naudojamas kaip vaza
julitass
user posted image
Smėlio kopos
sveikutes, cia pas jus thumbup.gif ,
ir as noreciau ikelt pora savo butelaiciu
user posted image
user posted image
Sirvita
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 08, 12:13)
sveikutes, cia pas jus  thumbup.gif ,
*

Labai grazu thumbup.gif
ypac pirmas mane suzavejo bigsmile.gif
Dekupazo technika tikriausiai ten?
Smėlio kopos
QUOTE(Sirvita @ 2009 03 08, 14:23)
Labai grazu thumbup.gif
ypac pirmas mane suzavejo  bigsmile.gif
Dekupazo technika tikriausiai ten?
*

aciu aciu blush2.gif , servetele, seseliavimas, artmanijos skeldejimas biggrin.gif
sobieska
Tai jeigu tema yra, reikia joje sudalyvaut, ania mirksiukas.gif Nezinau kiek jus "isgeriat", pradzioj statau tiek biggrin.gif
user posted image
dar
user posted image
ax.gif
user posted image
Sirvita
QUOTE(sobieska @ 2009 03 08, 23:17)
Tai jeigu tema yra, reikia joje sudalyvaut, ania mirksiukas.gif  Nezinau kiek jus "isgeriat", pradzioj statau tiek biggrin.gif
*

aina sau bigsmile.gif kaip thumbup.gif
Pamokinkit ir mane ax.gif
turiu jau du butelius pasiruosus, bet nezinau nuo ko pradet g.gif
1.Pirmiausia gal reikia dazais sviesiais nudazyti, ane?
2. po to skaldyti laku
3. klijuoti servetele
4. ir vel lakuoti?
???? g.gif
pataisykit jei klystu rolleyes.gif
sobieska
QUOTE(Sirvita @ 2009 03 09, 10:41)
aina sau bigsmile.gif kaip thumbup.gif
Pamokinkit ir mane ax.gif
pataisykit jei klystu rolleyes.gif
*

Aciu 4u.gif
Pirmiausia gruntas
Atriausia tamsus dazai
Vienkomponentis
Sviesus dazai
servetele
lakas, sveitimas, lakas
Daiktas paruostas mirksiukas.gif
MamaKa
Sobieska, o koks gruntas ir koks lakas? lakas tinka kur mediniam daiktam, ar spec reikia?
sobieska
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 09, 11:42)
Sobieska, o koks gruntas ir koks lakas? lakas tinka kur mediniam daiktam, ar spec reikia?
*

Lakas tinka, o gruntas skirtas stiklui, moliui...Cia gruntas, kad dazai ilgiau ant butelio laikytusi, bet jei norima trumpalaikio rezultato, galima ir be grunto daryt
Papildyta:
Dar galiu viena pastatyt, o paskui jau jusu eile biggrin.gif
user posted image

user posted image
Is arciau
user posted image
MamaKa
QUOTE(sobieska @ 2009 03 09, 11:48)
Lakas tinka, o gruntas skirtas stiklui, moliui...Cia gruntas, kad dazai ilgiau ant butelio laikytusi, bet jei norima trumpalaikio rezultato, galima ir be grunto daryt
*

tai jei pvz. vazelės noriu, tai grunto reik... bankrotas tuoj bus man su tuo dekupažu... o to gruntą reik pirk spec. pardėse ar būna ir Senukuose kokio tinkamo?
Sirvita
QUOTE(sobieska @ 2009 03 09, 10:48)
Aciu 4u.gif
Pirmiausia gruntas
Atriausia tamsus dazai
Vienkomponentis
Sviesus dazai
servetele
lakas, sveitimas, lakas
Daiktas paruostas mirksiukas.gif
*

o jeigu mano butelys tamsiai rudas matinis, tai nebereikia tamsiai dazyti?
Tada iskarto deti vienkomponenti? o kuo ji galima pekeisti?
nes spec.priemoniu neturiu ax.gif
Zinau kad servetele klijuoti galima su skiestu PVA ,
o sendinimo laka - "antik efekt" laku
(tai tas vienkomponentis ir yra tas lakas kuris daro itrukimus?)
sobieska
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 09, 12:00)
tai jei pvz. vazelės noriu, tai grunto reik... bankrotas tuoj bus man su tuo dekupažu... o to gruntą reik pirk spec. pardėse ar būna ir Senukuose kokio tinkamo?
*

Jei neturi, tai ir nedek...pries dazant pasiausk su svitriniu pavirsiu ir patepk tais paciais PVA klijais. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2009 03 09, 16:42)
o jeigu mano butelys tamsiai rudas matinis, tai nebereikia tamsiai dazyti?
Tada iskarto deti vienkomponenti? o kuo ji galima pekeisti?
nes spec.priemoniu neturiu ax.gif
Zinau kad servetele klijuoti galima su skiestu PVA ,
o sendinimo laka - "antik efekt" laku
(tai tas vienkomponentis ir yra tas lakas kuris daro itrukimus?)
*

Jei tamsus butelys ir tave tenkins ta spalva trukyje, tai gali ir nedazyt iskart tepti sendintoja.Vienkomponencio tu niekuom nepakeisi, jei noresi suskaldyti dazus.Teks pirktis mirksiukas.gif arba atsisakyti sios idejos
Amura
Mano butelaiciai smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

ir dar butelaitis su dezute, atskirai butelio nenufotkinau, dovana smile.gif
user posted image
Smėlio kopos
amura thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , koks grozis !
o antras butelis wub.gif , koks ten skeldejimas-sendinimas detas
sobieska
QUOTE(Amura @ 2009 03 09, 17:05)
Mano butelaiciai  smile.gif

[]
*

mirksiukas.gif as savo nuomones nepakeiciau...liux butelai thumbup.gif ciai
Smėlio kopos
ku ku kur jus dingot visos... biggrin.gif , as dar pora butelaiciu ikeliu
user posted image
user posted image
sobieska
Prasom, gal kam patiks rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Amor69
Sužavėta smile.gif Jūs visos šaunuolės 4u.gif Ačiū Jums už grožį ir idėjas-reikės pabandyti ir man smile.gif Tik kažin kaip tie pirmi blynai doh.gif baisoka pradėti,o jei nusivilsiu savo sugebėjimais verysad.gif Bet Jūsų nuostabūs pavyzdžiai įkvepia blush2.gif
sobieska
QUOTE(Amor69 @ 2009 03 15, 20:23)
Sužavėta smile.gif Jūs visos šaunuolės 4u.gif Ačiū Jums už grožį ir idėjas-reikės pabandyti ir man smile.gif Tik kažin kaip tie pirmi blynai doh.gif baisoka pradėti,o jei nusivilsiu savo sugebėjimais verysad.gif Bet Jūsų nuostabūs pavyzdžiai įkvepia blush2.gif
*

Jau geriau nudegti sparnus beskrendant, negu is karto juos nusikirpti...Megink, kas neaisku klausk...pamatysi kaip iseis...jei neiseis tai "isvysi" biggrin.gif
jari
QUOTE(sobieska @ 2009 03 09, 00:17)
Tai jeigu tema yra, reikia joje sudalyvaut, ania mirksiukas.gif  Nezinau kiek jus "isgeriat", pradzioj statau tiek biggrin.gif
user posted image
dar
user posted image
ax.gif
user posted image
*

kokia cia technika naudojama tam paskutiniam buteliui? baisiai ispudingai atrodo cool.gif
musyte015
nu saunuoles visos jus , labai grazus darbeliai 4u.gif
sobieska
QUOTE(jari @ 2009 04 11, 16:01)
kokia cia technika naudojama tam paskutiniam buteliui? baisiai ispudingai atrodo cool.gif
*

Aciu 4u.gif dazai, vienkomponentis sendintojas, servetele, karsti klijai ,lakas
Jūros akmenėlis
QUOTE(rarika @ 2009 01 04, 15:38)
Savo darbelius vadinu drabuzeliais,jie yra suvarstomi ir buteli galima keisti 4u.gif

padaryti ir odos

*

va cia tai rubai thumbup.gif originalus, nematyti dar( bent jau man ax.gif ), labai idomiai atrodo

QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 08, 12:13)
sveikutes, cia pas jus 

*

labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(sobieska @ 2009 03 08, 23:17)
Tai jeigu tema yra, reikia joje sudalyvaut, ania mirksiukas.gif  Nezinau kiek jus "isgeriat", pradzioj statau tiek
*

QUOTE(Amura @ 2009 03 09, 17:05)
Mano butelaiciai 

ir dar butelaitis su dezute, atskirai butelio nenufotkinau, dovana 
*

nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif gal kad pati tos technikos nemoku ji mane tai zavi rolleyes.gif rolleyes.gif ir dovana originali ir man pvz, visai tiktu sviesioj verandoj name, prie pintu baldu, kur visada patogu isitaisyti su mezginiu.... saunuoles merginos, sekmes jums kuriant tokius grozius 4u.gif 4u.gif
sobieska
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 04 17, 15:22)
nuostabu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  gal kad pati tos technikos nemoku ji mane tai zavi  rolleyes.gif  rolleyes.gif  ir dovana originali ir man pvz, visai tiktu sviesioj verandoj name, prie pintu baldu, kur visada patogu isitaisyti su mezginiu.... saunuoles merginos, sekmes jums kuriant tokius grozius  4u.gif  4u.gif
*

Aciu 4u.gif reikia tik pameginti jei yra noras ir tikiu, kad pasisektu dar net ir geriau mirksiukas.gif
Natali.
Sumaniau ir aš dekoruoti butelius. Beieškodama pavyzdžių internete radau šitą temą, todėl sumaniau užsiregistruoti 4u.gif
Radau tikrai puikių idėjų, visas jūsų įdėtas nuotraukas išsisaugojau (tik aišku ne tas, kur dekupažas, man tai kol kas per sunku unsure.gif ), bandysiu imtis dekoravimo...
eduarda
Svarbiausia, dekoruoti, o ne kopijuoti thumbup.gif
Nansy
Sveikutes smile.gif esu visiskai naujoke siame psl... bei taip pat dar tik pradedancioji dekoravime ax.gif labai graziu darbeliu pridejusios thumbup.gif gal kuri yra bandzius dekoruoti taures?
Nansy
aussrrina, gal galetum mane pakonsultuoti apie toki dekoravima? smile.gif nes jau kiek esu klausinejusi paneliu... tai pastebejau, kad ziuri kaip i konkurente ir nieko nesako verysad.gif
aussrrina
QUOTE(Nansy @ 2009 08 08, 10:22)
aussrrina, gal galetum mane pakonsultuoti apie toki dekoravima?  smile.gif  nes jau kiek esu klausinejusi paneliu... tai pastebejau, kad ziuri kaip i konkurente ir nieko nesako  verysad.gif
*

Labukas cia dekoruota karstais klijais, tiks pistoletas yra pirkti senukuos,klijuota atspausdinta nuotrauka,servetele.purksta aukso areozoliniais dazais,ir viskas.sekmes bandymuos. mirksiukas.gif
rimute7
QUOTE(aussrrina @ 2009 08 07, 21:48)

Nuostabūs butelaičiai, peržiūrėjau visą albumą thumbup.gif wub.gif . Bandžiau ir aš kažkada butelį dekupažint, bet tuščią, dariau kaip vazą. O čia nuostabi dovana gaunasi thumbup.gif . Tik tokio grožio nieks nenorės gadinti, liks pilnas amžinai hihihi.gif
aussrrina
QUOTE(rimute7 @ 2009 08 08, 22:16)
Nuostabūs butelaičiai, peržiūrėjau visą albumą thumbup.gif  wub.gif . Bandžiau ir aš kažkada butelį dekupažint, bet tuščią, dariau kaip vazą. O čia nuostabi dovana gaunasi thumbup.gif . Tik tokio grožio nieks nenorės gadinti, liks pilnas amžinai hihihi.gif
*

Aciu tau rimute7,sake patiko jaunavedziams ir sveciams.Dazniausiai kur dovanoju buteliai lieka pilni,gaili atidaryt mirksiukas.gif
rimute7
QUOTE(aussrrina @ 2009 08 09, 08:35)
Aciu tau rimute7,sake patiko jaunavedziams ir sveciams.Dazniausiai kur dovanoju buteliai lieka  pilni,gaili atidaryt mirksiukas.gif
*

O buteli ar gruntuoti reikia ? Ar gal su svitriniu reikia pereit? Tikriausiai reikia kazkaip paruosti pavirsiu pries dekoruojant g.gif ?
campari*
As uz tai kad dovanojant dekupazuotu buteli jis turi buti padarytas taip kad ji isgerus jis liktu tokia pat grazi puosmena. ta prasme padaryti kazkoki kamsti ar pan wink.gif cia ideja jums 4u.gif
aussrrina
QUOTE(rimute7 @ 2009 08 09, 21:33)
O buteli ar gruntuoti reikia ? Ar gal su svitriniu reikia pereit? Tikriausiai reikia kazkaip paruosti pavirsiu pries dekoruojant g.gif ?
*

As negruntuoju,nuvalau etiketes svariai nuplaunu ir dazau.o butely atidarius jis taip grazus lieka ir be kamscio.
<Juru Tigre>
Labas mergaites. Matau kiek daug ideju ir grozio cia pridejot. Kai kuriu darbelius jau esu maciusi ir kitur, mano kai kurios merginos manau jau irgi mate. ax.gif Tik va noreciau ir cia pasirodyti ka moku ir kaip piesiu, bet nemoku ideti nuotraukos. Gal galite pakonsultuoti? blush2.gif
l@n@
Apie nuotrauku ikelima galite paskaityti CIA mirksiukas.gif 4u.gif
<Juru Tigre>
Na bandau deti linka ax.gif
http://public.fotki.com/garbane-ju/mano-menukai/
Papildyta:
Ooo jeee thumbup.gif Pavyko thumbup.gif Aciu l@n@
Tai va mergaites, tokiais dekorais uzsiimineju as ax.gif
sobieska
QUOTE(Garbane JU @ 2009 08 14, 12:37)

Tai va mergaites, tokiais dekorais uzsiimineju as  ax.gif
*

user posted image
Jau sitas darbelis koks grazuuussss wub.gif

Sauniai tu cia darbuojies mirksiukas.gif
<Juru Tigre>
Noreciau as tam konkurse sudalyvaut, bet nezinau kaip ten i ta sarasiuka isipaisyt. blush2.gif Jau ko albuma sukuriau bludinejau doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.