Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Butelių dekoravimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
<Juru Tigre>
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 04, 14:26)
Gera ideja  biggrin.gif  sauniai atrodo  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
murkse
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 04, 15:26)
Gera ideja  biggrin.gif  sauniai atrodo  thumbup.gif
*

QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 04, 18:45)
drinks_cheers.gif
*

Ačiū mergytės 4u.gif
Bangelia..
QUOTE(murkse @ 2011 07 04, 10:33)
Sveikos, pasirodau ir aš papuoštąjį  biggrin.gif

*

kaip FAINA! thumbup.gif
murkse
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 07 06, 13:13)
kaip FAINA!  thumbup.gif
*

4u.gif ačiū
aulina
Čia mano buteliai, labai gera idėja šventei, nes nebereikia papildomai pirkti gėlių, ypač dabar kaip karšta, gėlės neišsilaiko ir nereikia papildomo butelio, viskas viename
su ferrero saldainiais:
user posted image
su raffaello saldainiais, butelio etiketę irgi priklijavau su savo užrašu krikštynų proga:
user posted image

user posted image
<Juru Tigre>
Aulina, sauniai atrodo. Is ko bures padarytos?
aulina
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 11, 11:14)
Aulina, sauniai atrodo. Is ko bures padarytos?
*

ačiū, bures pagaminau taip: baltai nudažiau tinklelį ir apklijavau lipniu aukso spalvos popieriumi, tokiu pat, kaip brendžio butelio etiketė smile.gif
Kis Kis Kis
saunus laiviukai bigsmile.gif
murkse
QUOTE(aulina @ 2011 07 11, 10:52)
Čia mano buteliai, labai gera idėja šventei, nes nebereikia papildomai pirkti gėlių, ypač dabar kaip karšta, gėlės neišsilaiko ir nereikia papildomo butelio, viskas viename
su ferrero saldainiais:

drinks_cheers.gif tikrai drąsiai vietoj gelių nesčiau
Koxamte
Pasirodau ir aš su savo buteliais puoštais krikštynom smile.gif
Mano lininė apdaila, o gėlytės klijavo floristė 4u.gif

user posted image

user posted image
Eglentina
Labai gražūs buteliai thumbup.gif o gėlės dirbtinės ar gyvos?
~Sandrita~
Labuka smile.gif manau gyvos,labai gražus darbas thumbup.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 13, 09:38)
Labuka smile.gif manau gyvos,labai gražus darbas  thumbup.gif
*

ooo, sandrita. labas biggrin.gif
Sutinku, kad su gyvomis gyviau ir atrodo. ten kiek iziurejau tai gyvos geles.
~Sandrita~
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 13, 15:32)
ooo, sandrita. labas biggrin.gif
Sutinku, kad su gyvomis gyviau ir atrodo. ten kiek iziurejau tai gyvos geles.
*

Labas labas biggrin.gif savos chebros žiū ir čia yra biggrin.gif
Aš va šiandien irgi prie bonkų "palinkus" biggrin.gif pabaigsiu,pasirodysiu smile.gif
Man aplamai gyvos gėlės wub.gif nors ir laikinas dalykas,bet labai labai patinka thumbup.gif
Koxamte
QUOTE(Eglentina @ 2011 07 13, 08:49)
Labai gražūs buteliai thumbup.gif  o gėlės dirbtinės ar gyvos?
*

Žinoma, kad gyvos wink.gif
murkse
QUOTE(Koxamte @ 2011 07 12, 22:09)
Pasirodau ir aš su savo buteliais puoštais krikštynom smile.gif
Mano lininė apdaila, o gėlytės klijavo floristė  4u.gif

*

labai gražu wub.gif
knielita
Labai graziai atrodo krikstynu buteliukai, tik idomu kiek per tokius karscius islaikytu gelytes? ar imanoma kad bent nuo ryto iki vakaro grazios isliktu?
~Sandrita~
aš manau galima teipuoti floristine juosta gėlių galiukus,atpjauti nedidelius gabalėlius oazės sušlapint(aišku paslėpti sunkiau bus) arba tiesiog dėti į kapsulę ir ją padekoruoti smile.gif gan nesunku ir laikysis tikrai ne vieną dieną (dar priklauso nuo gėlės)
bitemaja1
Na, nusprendziau pasirodyti kaip puosiu butelius. Siaip darau ta savo malonumui, tada geriausiai man ir pavyksta, na, bet kartais ir kiti papraso, tai pagaminu kazka. 4u.gif Siaip tai cia vienas is budu man atsipalaiduoti po visu darbu. Na, tai laukiu ivertinimo jusu ax.gif

buteliai

Na, tikiuosi geriai nuoroda ikeliau ir matysite
<Juru Tigre>
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 13, 17:21)
Labas labas biggrin.gif savos chebros žiū ir čia yra biggrin.gif
Aš va šiandien irgi prie bonkų "palinkus" biggrin.gif pabaigsiu,pasirodysiu smile.gif
Man aplamai gyvos gėlės  wub.gif  nors ir laikinas dalykas,bet labai labai patinka thumbup.gif
*

Yra yra. kad jau is ten pabegau, tai va kitur susitinkam biggrin.gif O tu pasirodo ir menais uzsiimi. Ka darai is buteliuku?
~Sandrita~
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 13, 21:44)
Yra yra. kad jau is ten pabegau, tai va kitur susitinkam biggrin.gif O tu pasirodo ir menais uzsiimi. Ka darai is buteliuku?
*

aš irgi pabėgus biggrin.gif atšalau... dabar tik gėlės ir va floristiniai "velniai" užliūliavo smile.gif buteli dekoravau ale ,nu gal ryt pasirodysim,nes svečius ką tik išleidau...Dar saldainius lankstėm krikštynom,popierėlius,tai nusikalus jaučiuosi smile.gif
Ką tu užsiimi? smile.gif Tik dekoruoji?Labai patiko tavo keletas taurių wub.gif o ir šiaip darbeliai thumbup.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 13, 23:36)
aš irgi pabėgus biggrin.gif atšalau... dabar tik gėlės ir va floristiniai "velniai" užliūliavo smile.gif buteli dekoravau ale ,nu gal ryt pasirodysim,nes svečius ką tik išleidau...Dar saldainius lankstėm krikštynom,popierėlius,tai nusikalus jaučiuosi smile.gif
Ką tu užsiimi? smile.gif Tik dekoruoji?Labai patiko tavo keletas taurių  wub.gif o ir šiaip darbeliai  thumbup.gif
*

O tai bliudo nebeturi? Nu pasirodyk pasirodyk. idomu paveiziet smile.gif Na as dekoruoju tik kai uzsako kasnors ka nors. Siaip tai sau nieko nebedarau, nes paskui ner nei kur kist doh.gif Vakar zvakes krikstynom dariau. Planuose buteliukas. Po darbo parlekus ir sukuos, nors kartais noriu tiesiog poilsio.
~Sandrita~
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 14, 08:27)
O tai bliudo nebeturi? Nu pasirodyk pasirodyk. idomu paveiziet smile.gif
*

Nebeturiu smile.gif bet svaigstu apie didelį biggrin.gif
Nu rodau...ne kažkas,bet realiai gražiai atrodo smile.gif ax.gif
user posted image user posted image
<Juru Tigre>
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 14, 12:44)
Nebeturiu smile.gif bet svaigstu apie didelį  biggrin.gif
Nu rodau...ne kažkas,bet realiai gražiai atrodo smile.gif  ax.gif
user posted image user posted image
*

As sakiau gal turesiu vel, kai savo namus turesiu ir jau zinosiu, kad is ju tikrai niekur nebeisiu.

nu va. kazkas naujo ir originalaus. dailu ir idomu thumbup.gif
aulina
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 14, 13:44)
Nebeturiu smile.gif bet svaigstu apie didelį  biggrin.gif
Nu rodau...ne kažkas,bet realiai gražiai atrodo smile.gif  ax.gif
*

labai patinka, kad saikingai puošta thumbup.gif
<Juru Tigre>
Na va pasirodau ka sivakara paruosiau rolleyes.gif
user posted image
knielita
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 13, 19:11)
aš manau galima teipuoti floristine juosta gėlių galiukus,atpjauti nedidelius gabalėlius  oazės sušlapint(aišku paslėpti sunkiau bus) arba tiesiog dėti į kapsulę ir ją padekoruoti smile.gif gan nesunku ir laikysis tikrai ne vieną dieną (dar priklauso nuo gėlės)
*

Aciu, na tuomet neatmesiu ir as galimybes apie gyvas geles, labai graziai ziurisi wub.gif wub.gif

Dar norejau paklausti tu kurios dazo butelius. kiek suprantu reikia nulupti etiketes nuo butelio pries dazant ji? Nedarius dar niekad, zalia sitoj srity blush2.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(knielita @ 2011 07 20, 07:18)
Aciu, na tuomet neatmesiu ir as galimybes apie gyvas geles, labai graziai ziurisi wub.gif  wub.gif

Dar norejau paklausti tu kurios dazo butelius. kiek suprantu reikia nulupti etiketes nuo butelio  pries dazant ji? Nedarius dar niekad, zalia sitoj srity blush2.gif
*

As tai atmirkinu vandenyje ir nuimu. Buna lengvai nusiima, bet buna kad klijai bjaurus tai lieka viskas ant butelio. tada ir grandau ir po karstu vandeniu su kempine ir muilu plaunu, o kas lieka su nagu valikliu nuvalau.
ruteliauskas
Sveikos,

sprogo man šampano butelys (1,5l doh.gif ) bedažant, t.y. kai džiovinau pirmą dažų sluoksnį...Galvoju, turbūt dėl karščio taip sureagavo, o gal yra kokių gudrybių norint to išvengt? g.gif

anksčiau kiek esu darius, tai tokių pokštų nepasitaikė ax.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 07 20, 10:40)
Sveikos,

sprogo man šampano butelys (1,5l doh.gif ) bedažant, t.y. kai džiovinau pirmą dažų sluoksnį...Galvoju, turbūt dėl karščio taip sureagavo, o gal yra kokių gudrybių norint to išvengt? g.gif 

*

blink.gif blink.gif o kokiais dazais dazei??? nera man buve tokiu bajeriu
knielita
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 20, 09:36)
As tai atmirkinu vandenyje ir nuimu. Buna lengvai nusiima, bet buna kad klijai bjaurus tai lieka viskas ant butelio. tada ir grandau ir po karstu vandeniu su kempine ir muilu plaunu, o kas lieka su nagu valikliu nuvalau.
*

Aciu wub.gif wub.gif
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 07 20, 10:40)
Sveikos,

*

Man yra sproges vien nuo karscio praejusia vasara. Nedazytas, nieko jam nedaryta, tiesiog matyt buvo pernelyg karsta ir sekcijoj buvo didelis bummm doh.gif doh.gif
Ligičiukas
Sveikinimui
My WebpageMy Webpage
Papildyta:
schmoll.gif
Kis Kis Kis
QUOTE(Ligičiukas @ 2011 07 22, 23:58)
Sveikinimui
My WebpageMy Webpage
Papildyta:
schmoll.gif
*

neatidaro... unsure.gif
pilarasal
O cia mano pirmas blynas 4u.gif
user posted image
<Juru Tigre>
Blynas gal ir nieko, bet apacioje tu roziu, mano nuomone, jau nereikejo. Siek tiek per daug blush2.gif
murkse
QUOTE(pilarasal @ 2011 07 27, 23:38)
O cia mano pirmas blynas  4u.gif

QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 28, 07:47)
Blynas gal ir nieko, bet apacioje tu roziu, mano nuomone, jau nereikejo. Siek tiek per daug  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif blynas neprisvilęs, jei apačioj nuimti rožes labai gražu 4u.gif
Vaidosee
Sveikutės 4u.gif
Ačiū,kad dalinatės patirtimi,mano sesers vestuvės jau už savaitės,tad sugalvojau,kad būtų gražu stalą papuošti,dekoruotais buteliais,na ir kibau į darbą ,tai mano pirmieji darbeliai ir turiu pasakyti,labai patiko su jais dirbti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Viršus palikau baltus,kad žinotų ,kokį šampaną geria.
Dar kartelį didelis jums ačiū už pamokėles 4u.gif
P.S. bus dar 8 doh.gif
murkse
QUOTE(Vaidosee @ 2011 07 31, 11:11)
Sveikutės  4u.gif
Ačiū,kad dalinatės patirtimi,mano sesers vestuvės jau už savaitės,tad sugalvojau,kad

graži armija, pasirodyk ir su kitais. Gražiai atrodys ant stalo thumbup.gif
Kis Kis Kis
saunuole, tokia armija iveikei thumbup.gif
<Juru Tigre>
Merginos, ar kursim nauja temele? Pastebejau, kad kelios musu ja seka, tai gal reiktu ir tokiau vesti? ka manot?
Bangelia..
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 08 01, 10:06)
Merginos, ar kursim nauja temele? Pastebejau, kad kelios musu ja seka, tai gal reiktu ir tokiau vesti? ka manot?
*

tai aisku kuriam.. 4u.gif
Papildyta:
einu sukursiu 4u.gif
Bangelia..
NAUJA TEMA smile.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 01, 20:51)

thumbup.gif jeee
murkse
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 01, 21:51)

4u.gif šaunuolė
Bangelia..
na gal baigsim tema kada nors biggrin.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.