Įkraunama...
Įkraunama...

ortodontija

sveiki,mano sunui greit 5-eri.ilgai forumuose laukiau atsakymo,bet mazai kas zino ar isviso nera susidures gal su sia beda ir nesulaukiau atsakymo.sunui netaisyklingas sakandis ,apatinis zandikaulis atsikises labiau i prieki.stringa kalba.labai prasau,jei kas zino ka turejo uomeny dantu daktare sakydama kad reikia kaukes kuri sulygins sakandi,dedama nakciai.kas galit pakonsultuokit prasau.nes mes net pas logopeda uzsirasem,bet reikia issprest ir pagrindine beda.labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(armagedonas @ 2008 08 14, 11:46)
sveiki,mano sunui greit 5-eri.ilgai forumuose laukiau atsakymo,bet mazai kas zino ar isviso nera susidures gal su sia beda ir nesulaukiau atsakymo.sunui  netaisyklingas sakandis ,apatinis zandikaulis atsikises labiau i prieki.stringa kalba.labai prasau,jei kas zino ka turejo uomeny dantu daktare sakydama kad reikia kaukes kuri sulygins sakandi,dedama nakciai.kas galit pakonsultuokit prasau.nes mes net pas logopeda uzsirasem,bet reikia issprest ir pagrindine beda.labai aciu.


Man atrodo as jau rasiau apie kaimynu berniuka, kuris turejo panasia beda, bet as dabar negaliu paklausti ju, nes jie issikrauste gyventi kitur. Tai Jus gi galite gydytojo paprasyti, kad paaiskintu ir parodytu kaip atrodo ta kauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 14 rugpjūčio 2008 - 13:06
Pažiūrinėk šiame puslapyje, yra pora kaukių. Aišku, ta kaukė, kurią siūlo dėti sūnui, nebūtinai bus visiškai tokia pati, bet bendrą vaizdą bent jau susidarysi. Prie tos pirmosios ir filmukas trumpas yra, kaip užsideda ir kaip po to dantys važinėja.
Mano sesė prieš breketus nešiojo taip vadinamus "ūsus" tam, kad praplėstų viršutinį žandikaulį. Daro jie kitką negu šios kaukės, bet vaizdas kažkuo panašus buvo, irgi juosta aplink galvą dėjosi.
O šiaip siūlyčiau kreiptis tiesiai į ortodontus, nes kaip iš to video supratau, geriau šitokias problemas tvarkyt, kol dar nėra visų nuolatinių dantų.
Atsakyti
Labai aciu uz informacija.Pamatem kaip viskas atrodo.dabar esam ne lietuvoj.ir pasiklausiu ar reikia ka nors daryt kol dar nera nei vieno nuolatinio dantuko.dar karta aciu-labai padejot. biggrin.gif
Atsakyti