Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Garų puodai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Madera
Planuojame pirkti elektrinį garų puodą. Manau, kad bus sveikiau gaminti maistą.
Jeigu turite nusipirkę, ar galite parašyti kokį ir savo nuomonę apie teigiamas ir neigiamas jo puses.
P.S. Gal jau ir yra panaši tema, bet aš jos neradau.
Pivonija
aš turiu TEFAL vitamin+, tai galiu tik teigiamai atsiliepti apie šį puodą, man labai patinka, viskas ką pagaminu yra skanu ir sveika.

E.V.
Turiu Bomann garpuodį, negaliu atsidžiaugti, vaikui praktiškai viską jame gaminu. O omletas koks gaunasi (yra specialus indas), purus, kaip pyragas thumbup.gif , su vyru šonkauliukus su kopūstais troškinamės thumbup.gif thumbup.gif ir t.t. Tik kai naujas puodas buvo, kažkokį specifinį kvapą maistas įgaudavo (bet užuosdavau tik aš, vyras nieko neužuodė), nors sąžiningai buvau išplovus unsure.gif, tačiau po poros kartų dingo.
Druoja
Labukas, mamos smile.gif

Mano mama prieš metus paskaičiusi tokios "Vakarų ekspreso" žurnalistės N. Mogučajos straipsnius apie tai, kaip laikėsi latvių dietologo Chazano dietos, ėmė ir pati skrupulingai maistą reguliuoti. Per metus laiko pati savo sistemą susidarė. Ir ėmė svajoti apie garų puodą. Labai patogu: keliais aukštais vienu metu gamini ir pagrindinį patiekalą, ir garnyrą. O svarbiausia, be jokių riebalų smile.gif
Tik va, niekaip neįkalbėjau jos pirkti elektrinį garų puodą doh.gif . Seno sukirpimo žmogus: jei naudoja dujas, tai nepiktnaudžiaus elektra... Tai prieš pora savaičių parsinešė tokį paprastą metalinį puodą su keliais aukštais, kur perdangos tokios su skylutėmis. Pritaikytas gaminti ir ant dujinės plytelės. Baltarusiškas gaminys. Labai gyrėsi, tik iki šiol dar neišbandė. Mokėjo 60 lt (yra KLP tokia parduotuvėlė prie senojo turgaus). Gaila, kad neišbandė, gal ir nieko dalykas. Tik aš apžiūrėjau dugną, tai ant keraminio paviršiaus gal ne itin geras sukibimas būtų, ko gero g.gif
maza saulyte
geras dalykas.mazai vargo-sudedi viska ir palieki ramiai smile.gif ne taip kaip keptuveje. Pirkom uz 300lt senukuose-esam patenkinti.tefal
Madera
QUOTE(maza saulyte @ 2008 07 14, 15:21)
geras dalykas.mazai vargo-sudedi viska ir palieki ramiai smile.gif ne taip kaip keptuveje. Pirkom uz 300lt senukuose-esam patenkinti.tefal
*

Mes lyg ir nusiziurejome tefal, tik jų ne vienas modelis yra. Tad galvojame kuri pirkti, o koki turite jus? 4u.gif
Lillly
as turiu paprasta, gal uz 100 lt. bet super daikciukas. Maniskis, kuris kepta maista dievina ir tas sako gal garuose virsi? thumbup.gif
Spurgė
as turiu BRAUN garu puoda, dvieju aukstu, mokejau apie 230 Lt. yra papildomas indas juodos spalvos spalvotoms darzovems kaip morkoms ir pan. esu tikrai patenkinta, maistas gaunas skanus, o be to ir sveika thumbup.gif
rimulia12
Sena tema

Tesiam ir dalinemes savo dziaugsmais ir vargais patiriamais su garpuodziais mirksiukas.gif
Lona
QUOTE(E.V. @ 2008 05 26, 18:39)
Turiu Bomann garpuodį, negaliu atsidžiaugti, vaikui praktiškai viską jame gaminu. O omletas koks gaunasi (yra specialus indas), purus, kaip pyragas thumbup.gif , su vyru šonkauliukus su kopūstais troškinamės thumbup.gif  thumbup.gif  ir t.t. Tik kai naujas puodas buvo, kažkokį specifinį kvapą maistas įgaudavo (bet užuosdavau tik aš, vyras nieko neužuodė), nors sąžiningai buvau išplovus unsure.gif, tačiau po poros kartų dingo.
*

O kaip juos troškinat vienam aukšte ar per kelis?Kiek laiko?Prašom viską nuo iki.. Cekava..
Aš nusipirkau paprastą - SCARLETT su nuolaida mokėjau 74LT, man tai tinka ir patinka. Ateity galbūt įsigysiu brangesnį, šį pirkau, nes norejau įsitikinti ar man išvis tokio ,,priboro" reikia...
paprikutė
QUOTE(Lona @ 2008 08 15, 09:34)
O kaip juos troškinat vienam aukšte ar per kelis?Kiek laiko?Prašom viską nuo iki.. Cekava..
Aš nusipirkau paprastą - SCARLETT su nuolaida mokėjau 74LT, man tai tinka ir patinka. Ateity galbūt įsigysiu brangesnį, šį pirkau, nes norejau įsitikinti ar man išvis tokio ,,priboro" reikia...
*

as irgi sita nusipirkau, tai man jis nelabai schmoll.gif Man maistas jame neskanus, pirkau ji del mazo vaiko, kad sveikesnis maistas. Bet ir tai nedaug as ji panaudojau, stovi dabar vieta tik uzima.
pašnekutė
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių hihihi.gif Na, nebent esat prisiekęs sveiko gyvenimo būdo išpažinėjas (tokių - gal tik keli procentai). ax.gif
gi2lux
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 22:54)
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių hihihi.gif  Na, nebent esat prisiekęs sveiko gyvenimo būdo išpažinėjas (tokių - gal tik keli procentai).  ax.gif
*

įdomu būtų pamatyti visą sąrašą ax.gif
Marlett
turiu TEFAL vitamin+, verdu tik bulves (daugiau kazka daryti jame fantazijos truksta blush2.gif ) labai patogu, nereikia priziureti, kad neisbegs ar pan. ai dar desreles verdu smile.gif
rimulia12
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 23:54)
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių hihihi.gif  Na, nebent esat prisiekęs sveiko gyvenimo būdo išpažinėjas (tokių - gal tik keli procentai).  ax.gif
*

geras, o pas mane jis plusa kaip bitute be poilsio lotuliukas.gif
viketa
Noriu paklausti gaminanciu: Ar nebuna pilna virtuve garu po gaminimo (Ypac jei galingas puodas ir maza virtuve)?
Meškuolė
QUOTE(viketa @ 2008 08 19, 14:13)
Noriu paklausti gaminanciu: Ar nebuna pilna virtuve garu po gaminimo (Ypac jei galingas puodas ir maza virtuve)?
*

Pas mane maža virtuvė. Tai praveriu langą ir įjungiu gartraukį - jokių garų. Tik gal žiemą langai aprasoja.
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 21:54)
*

Skaičiau. Ten dar buvo pridėta, kad tinka tiems, kurie "mėgsta sveika ir neskanų maistą". Beje, ten buvo ir spragų. Pavyzdžiui, kokteilinė paminėta kaip nereikalingiausia, o blenderis - kaip labai naudingas. Na, aš kokteilinę vietoj blenderio naudoju - peiliukai juk tokie patys thumbup.gif
pašnekutė
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 19, 18:40)
kokteilinė paminėta kaip nereikalingiausia, o blenderis - kaip labai naudingas. Na, aš kokteilinę vietoj blenderio naudoju - peiliukai juk tokie patys  thumbup.gif
*

Na, kokteilinės būna ir be peiliukų - vienos su tokiais "spsrneliais", kitos - tokiais specialiais diskais, tai gal čia apie tokias kalba. Su tokiom tai tik plakt ir nieko daugiau.
Katu
Radau naudinga tema, atejau paskaitinet, koki garu puoda isigyt, o cia jiem antireklama pavaryta tongue.gif

Varau i sena tema ax.gif
Meškuolė
QUOTE(Katu @ 2008 08 19, 21:44)
Radau naudinga tema, atejau paskaitinet, koki garu puoda isigyt, o cia jiem antireklama pavaryta  tongue.gif

Varau i sena tema  ax.gif
*

Tai reikia gi ir minusus pavardyti, kad žinotume, ko tikėtis ax.gif

Šiaip geras daiktas. Man didžiausias minusas - negalima dėti maniškio į indaplovę. O mes šiek tiek tinginiukai, tai nesmagu paskui rankomis groteles plauti.
Kai pirkau, galvojau, kad maistas bus labiau pažliugęs. Bet nieko, viskas puikiai gaunasi. Kadangi mes su vyru ir taip nesame riebaluose mirkytos mėsos mėgėjai, tai didelio skirtumo nejaučiame. Pavyzdžiui, vyras vištieną keptuvėje be aliejaus kepa. Tai garpuodyje troškinta būna tokio paties skonio.
Dabar tik garpuodyje gaminu kiaušinienę (daugiau jokių keptuvių ir vartymo - sumeti visas daržoves, kiaušinį, sūrį ir palieki - skamba kaip iš reklamos), širdeles, ir visą kitą maistą, kurį normaliomis sąlygomis reikėtų virti - daug paprasčiau.
Bet vat žuvis man nepatiko. Gal dėl to, kad šaldyta buvo. Kažkaip labai sušlapo.
vixiuke
o aš vietoj garų puodo naudoju mikropliusą iš tw. ir kiaušinienes kepu, žuvį, omletus, mėsytę, pyragus... žodžiu viską smile.gif pati nebandžiau, bet teta virė ir cepelinus, ji turi ir garų puodą, sakė mikropliuse daug skanesni gavosi.
edinka
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 22:54)
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių ...]
*

Tai kad kiekvienas prietaisas užsistovi... kol naujas - naudojamas dažniau, po to rečiau, bet tikrai kiekvienas reikalingas. Juk nusibosta kasdien gamint tą patį... o be to reiktų ne madų ir naujovių vaikytis (ir pirkt viską iš eilės), o atsirinkt, ko labiausiai reikia.
Aš garpuodį pirmiausia tėvams padovanojau, galvojau nesupras ir nepatiks jiems toks maistas (ir tyliai audžiau mintį, kad gal man atiduos kaip nereikalingą daiktą), tai pasirodo mama įsigudrino ne tik gamint, bet ir šildyt maistą. Taip mano viltys žlugo ir dabar galvoju nieko nelaukus įsigyt pati ax.gif
Meškuolė
QUOTE(vixiuke @ 2008 08 20, 15:25)
o aš vietoj garų puodo naudoju mikropliusą iš tw. ir kiaušinienes kepu, žuvį, omletus, mėsytę, pyragus... žodžiu viską smile.gif pati nebandžiau, bet teta virė ir cepelinus, ji turi ir garų puodą, sakė mikropliuse daug skanesni gavosi.
*

atsiprašau už savo neišmanymą, bet kas tas mikropliusas?
vixiuke
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 20, 16:44)
atsiprašau už savo neišmanymą, bet kas tas mikropliusas?
*

tai toks tupperware indas, kuriame mikro bangų krosnelėje maistas gaminamas be vandens (išskyrus kruopas). Taip maiste, o ne vandenyje lieka visi vitaminai, galima gaminti be riebalų, maistas pagaminamas greičiau nei įprastai, nes neeikvojama energija sušildyti vandeniui.
Meškuolė
QUOTE(vixiuke @ 2008 08 20, 21:00)
tai toks tupperware indas, kuriame mikro bangų krosnelėje maistas gaminamas be vandens (išskyrus kruopas). Taip maiste, o ne vandenyje lieka visi vitaminai, galima gaminti be riebalų, maistas pagaminamas greičiau nei įprastai, nes neeikvojama energija sušildyti vandeniui.
*

Dėkui už info 4u.gif
Kruopike77
Gal galėtumėt kas nors patarti apie garų puodo valymą. Pas mane Tefal firmos. Kaitinimo elementas apsinešė kažkokiais kaip suodžiais: pabraukus pirštu, jis lieka juodas...... valiau pagal instrukcijas: įpilkit acto, vandens ir palikit nakčiai....šššš gavosi.... gal kokius santykius ne tokius paėmiau...bet nebuvo nurodyta

Kaip Jūs valot?

Dabar bijau su juo gaminti, lenda kvailos mintys: gal dabar tie garai kokie nuodingi... blink.gif

chikita
Turim tefal jau apie 1,5 metu. labai patenkinti. skanu, sveika, greita, patogu ir taupu. pagaminu vakariene ar pietus is pvz vistienos, bulviu ir kitu darzoviu kaip brokoliai...be to likes sultinys (is produktu isskirtos sultys) puikiai tinka sriubai. tai va su 1-1,5 l net du patiekalai! 4u.gif tik dar nemoku imantrybiu kaip pvz deserta koki sokoladini issivirt ax.gif
Cinside
Sveikos.
Gavau ir aš garų puodą, bet iš Vokietijos, pa smus tokių neparduoda. Jame nėra indelio ryžiams ir omletui. Ar yra kur tų dalių pirkti? PAmėginčiau prisiderinti, nes dabar tai mažai ką gamint galėsiu verysad.gif
Namiškiai pirmą kartą valgė žuvį garuose ir paprasčiausias daržoves, tai laaabai patiko thumbup.gif
Tiesa, gal žinot kodėl negalima dėti prieskonių? g.gif niekaip nesuprantu su kuo tai susiję hgalėtų būti g.gif Juk užkimšti nėra ką g.gif

Kažkas klausėt, kiek elektros ima, tai va, preliminariai žiūrėjom. 35 minutes virėm. Tai sunaudojo 0,6 kilovatvalandės. Bet kartu buvo įjungtas šaldytuvas, elektroniniai laikrodžiai ir kitokios smulkmės.
Ju.Ju
QUOTE(Kruopike77 @ 2008 08 27, 15:31)
Gal galėtumėt kas nors patarti apie garų puodo valymą. Pas mane Tefal firmos. Kaitinimo elementas apsinešė kažkokiais kaip suodžiais...
*

g.gif O ka gaminai jame paskutini karta?

QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 14:21)
Tiesa, gal žinot kodėl negalima dėti prieskonių?  g.gif  niekaip nesuprantu su kuo tai susiję hgalėtų būti  g.gif  Juk užkimšti nėra ką  g.gif
*

Manau, gal kad prieskoniai neprybiretu ant kaitinimo elemento? g.gif tik spelioju ax.gif

Pati ruosiuosi pirkti garu puoda, tik nzn ar Tefal ar Kenwood g.gif Aisku kur galingumas 2000 smile.gif
Nemanau kad paruostas maistas bus neskanus, nes ir tai keptuves nenaudoju schmoll.gif Viska troskinu, bet ne aliejuje, o siek tiek ipilu vandens, kad neprisviltu. Ir nededu jokiu prieskoniu misiniu schmoll.gif Nebent tik naturialias zoleles,druska, pipiru siek tiek...
Cinside
Taigi, svarstau visokius variantus dėl to ryžių indelio g.gif Kažin kokia temperatūra ten susidaro, kokios plastmasės man jo ieškoti g.gif namie apžiūrėjau visi - iki 90 laipsnių tik. verysad.gif O jei kokį keramikinį įdėčiau g.gif
Velnias, nesugalvoju, ką daryti, nes labai noriu košių, ryžių, omleto unsure.gif
Ju.Ju
QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 20:46)
Taigi, svarstau visokius variantus dėl to ryžių indelio  g.gif  Kažin kokia temperatūra ten susidaro, kokios plastmasės man jo ieškoti  g.gif  namie apžiūrėjau visi - iki 90 laipsnių tik.  verysad.gif  O jei kokį keramikinį įdėčiau  g.gif
Velnias, nesugalvoju, ką daryti, nes labai noriu košių, ryžių, omleto  unsure.gif
*

Ziurek, o netinka tokie indeliai, kuriuos galima mikrobanginej naudoti? g.gif Manau jei ten galima, tai jau ir i garu puoda tiktu g.gif Tavo vietoj pabandyciau, ir stebeciau ar darosi kas nors ar ne...Nes siaip juk ir plastmasinius daiktus galima vyrinti, pvz. vaikiski buteliukai,indai...Tik reikia spec plastmases mirksiukas.gif
Igarsinau savo mintis biggrin.gif
gi2lux
QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 14:21)
Tiesa, gal žinot kodėl negalima dėti prieskoniųg.gif  niekaip nesuprantu su kuo tai susiję hgalėtų būti  g.gif  Juk užkimšti nėra ką  g.gif
*

o kodėl negalima g.gif aš dedu ir nieko bigsmile.gif , nei viena prieskonio kruopelė nepapuola ant kaitinimo elemento

QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 20:46)
Taigi, svarstau visokius variantus dėl to ryžių indelio  g.gif  Kažin kokia temperatūra ten susidaro, kokios plastmasės man jo ieškoti  g.gif  namie apžiūrėjau visi - iki 90 laipsnių tik.  verysad.gif  O jei kokį keramikinį įdėčiau  g.gif
Velnias, nesugalvoju, ką daryti, nes labai noriu košių, ryžių, omleto  unsure.gif
*

tikrai tiktų mikropliusas ir ultrapliusas iš tuperware 4u.gif
Cinside
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 09 13, 21:25)
Ziurek, o netinka tokie indeliai, kuriuos galima mikrobanginej naudoti?  g.gif Manau jei ten galima, tai jau ir i garu puoda tiktu  g.gif Tavo vietoj pabandyciau, ir stebeciau ar darosi kas nors ar ne...Nes siaip juk ir plastmasinius daiktus galima vyrinti, pvz. vaikiski buteliukai,indai...Tik reikia spec plastmases  mirksiukas.gif
Igarsinau savo mintis  biggrin.gif
*

Aš irgi galvojau paieškoti spec plastmasės. Bet gerai namie paieškojusi radau grūdinto stiklo indą. Telpa kuo puikiausiai. Pakenkti kažkam lyg ir neturėtų smile.gif Ne metalinis juk, tai naudosiu jį smile.gif
QUOTE(gi2lux @ 2008 09 13, 21:41)
o kodėl negalima  g.gif  aš dedu ir nieko  bigsmile.gif , nei viena prieskonio kruopelė nepapuola ant kaitinimo elemento
tikrai tiktų mikropliusas ir ultrapliusas iš tuperware  4u.gif
*

Negalima todėl, kad pas mane instrukcijoje netgi boldu tai parašyta. Galvoju, gal ne šiaip sau g.gif
Dėkui už patarimus smile.gif
gi2lux
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 09:49)
Negalima todėl, kad pas mane instrukcijoje netgi boldu tai parašyta. Galvoju, gal ne šiaip sau  g.gif
Dėkui už patarimus  smile.gif
*

o koks modelis g.gif aš savojo net instrukcijos neskaičiau rolleyes.gif
Cinside
QUOTE(gi2lux @ 2008 09 14, 09:54)
o koks modelis  g.gif  aš savojo net instrukcijos neskaičiau  rolleyes.gif
*

Tai kad apie tai ne tik aš rašiau. Mano Mia firmos (vokiškas), modelio nt nenužiūrėjau.
žemuogienė
vis gundausi garų puodą įsigyti, bet va, kas juokingiausia - noriu, bet nė karto gyvenime nevalgiau jame gaminto maisto unsure.gif merginos, kurios senai turit, galėtumėt kokį vakarėlį ne už ačiū surengti biggrin.gif
Cinside
Skonis kaip virtų daržovių, tik skaniau laugh.gif Traškios jos, nesausos.
Daržoves tik ir troškinu. Reikėtų gal ir pačiai ką nors įdomesnio pasigamint. Mačiau, žmonės ir pyragus kepa thumbup.gif
http://www.blogas.lt/forelle/425591/
Tija
Gal kas žinot ar galima garuose virti naudojant silikonines formas?
Pasaulisgrazus
QUOTE(Cinside @ 2008 10 02, 12:26)
Skonis kaip virtų daržovių, tik skaniau laugh.gif Traškios jos, nesausos.
Daržoves tik ir troškinu. Reikėtų gal ir pačiai ką nors įdomesnio pasigamint. Mačiau, žmonės ir pyragus kepa  thumbup.gif
http://www.blogas.lt/forelle/425591/
*

thumbup.gif
O jau kaip perskaiciau Jusu posta, iskart uzsimaniau ryt begti i pard-e ir isigyti garu puoda thumbup.gif Net skrandis atsiliepe graudziu prasymu skaniu taskiu darzoviu wub.gif mirksiukas.gif
ireneri
oho, kokie pyragai.
gal reik pabandyt...
kaip tik siandien isbandziau dovanuota bowmann garpuodi.
gaminom ryzius, darzoves ir zuvi.
ryziai birus ir skanus, darzoves irgi geros, zuvis siaip sau smile.gifsmile.gif susitrauke visa, isdziuvo.
Cinside
QUOTE(ireneri @ 2008 10 02, 21:57)
zuvis siaip sau smile.gifsmile.gif susitrauke visa, isdziuvo.
*

Hmm.. Kaip keista. Mano tėvai tai žuvį dažniausiai ir gamina. Nesukrenta, nesausa, išvaizdi thumbup.gif

O dėl tų daržovių traškumo, tai tikrai skanu thumbup.gif Maniškis kopūstus garų puode virtus kaip čipsus valgo biggrin.gif Skanu jam labai smile.gif
Tess
sveikos,
o tuos tefal, kur cia minimi buvo (triaukstis zalias ir vieno auksto su dviem metaliniais cilindrais), galima indaplovej plauti?
Man tai svarbu.. blush2.gif
svetelis
pasiulykit koki nebloga garu puoda isirinkti, dabar lyg akcijos kokios tai maciau topo centre: Boman lyg tais?
brashke77
o kokio galingumo puoda geriausiai pirkti? kiek vatu? ir aplamai , ka jie lemia? kuo skiriasi puodas 900 w nuo 2000 w? g.gif
braskel
AS TURIU TOKI
user posted image
Garų puodas KENWOOD FS 470

Kaip pradziai, tai labai superr thumbup.gif Galingumas pas ji 900 W.
O nuo galingumo priklauso maisto paruosimo greitis smile.gif
Cinside
QUOTE(braskel @ 2008 10 14, 17:24)
O nuo galingumo priklauso maisto paruosimo greitis  smile.gif
*

Kad gal ne visai taip g.gif Garai juk tokios pat temperatūros ir 900 vatų ir 2000 vatų puoduose. Mažesnio galingumo tiesiog įkaista lėčiau.
Ju.Ju
Na stai ka tik ishbandziau naujuteli Tefal garu puoda bigsmile.gif
Vienu metu pagaminau ir bulves, kitam aukste buvo sernienos gabaliukai, o treciam sernienos kotletukai bigsmile.gif Viskas taaaaaaaip skanu, ir greitai thumbup.gif
Tik dar nesusigaudau ka i koki auksta deti blush2.gif
braskel
QUOTE(Cinside @ 2008 10 14, 17:38)
Kad gal ne visai taip  g.gif  Garai juk tokios pat temperatūros ir 900 vatų ir 2000 vatų puoduose. Mažesnio galingumo tiesiog įkaista lėčiau.
*

Gal ir tu teisi, nezinau net g.gif
As kai pirkau, tai ziurinejau berods tefal garu puodus, tai atkreipiau demesio, kad tu, kuriu galingumai buvo didesni, tai ant to puodo, kur nupiesti paveiksliukai su maistu, buvo trumpesni maisto gaminimo laikai surasyti unsure.gif Tai del to ir nusprendziau, kad didesnio galingumo siek tiek greiciau ta maista paruosi tongue.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 10 14, 19:15)
Na stai ka tik ishbandziau naujuteli Tefal garu puoda  bigsmile.gif
Vienu metu pagaminau ir bulves, kitam aukste buvo sernienos gabaliukai, o treciam sernienos kotletukai  bigsmile.gif Viskas taaaaaaaip skanu, ir greitai  thumbup.gif
Tik dar nesusigaudau ka i koki auksta deti  blush2.gif
*

thumbup.gif man ir labai viskas patinga, grazu ir skanu tame puode...
O instrukcijoje skaiciau taip, kad tarkim jei darzoves issigarina per 20 minuciu, tai pagal aukstus reiktu orientuotis taip:
1 aukste tos pacios darzoves issigarins per 20 min
2 aukste tos pacios darzoves issigarins per 25 min
3 aukste tos pacios darzoves issigarins per 30 min
smile.gif
rimulia12
siaip istrukcijoje raso kad reiktu taip 1 aukstas mesa, 2 darzoves, 3 bulves, bet ten taip pat pabreze gaima ir maisyti jei norima kad apacioje esantis patiekalas igautu virs ji esancio skoni ir kvapa. Tad tai jau skonio reikalas.
svetelis
ar nera jokiu akciju garu puodams dabar?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.