Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmos nėštumo savaitės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
zis
Labos 4u.gif
As pirmakarte nestuke.gif dabar jau savaites wub.gif
QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 03, 13:44)

na man pilva iki siol pucia, truputeli traukia apacia, sonai jau nebeskauda :0 gynekologe israfe fio rugsti ir magnesium diasporal, tai sakyciau visai neblogai. Oi ir dar nestumas visdel to pas mane 5 savaitele  nestuke.gif  wub.gif [/color][/b]
*

Mno gine man lygiai ta pati israse ir jauciu, kad magnis jau padeda, iki siol labiausiai nerimavau del pilvo apacios skausmeliu ir tempimo 4u.gif
Sv@jonė
QUOTE(zis @ 2011 08 05, 10:50)
Labos 4u.gif
As pirmakarte  nestuke.gif dabar jau  savaites wub.gif

Mno gine man lygiai ta pati israse ir jauciu, kad magnis jau padeda, iki siol labiausiai nerimavau del pilvo apacios skausmeliu ir tempimo 4u.gif
*

sveika, sveikinimai busimai mamytei nestuke.gif wub.gif
Man tai po 4 dieneliu gerimo jau tas praejo , labai nerimavau del to, bet viskas susitvarke thumbup.gif Tik vat hormonai pradeda sokinet , ohohoho lotuliukas.gif jau paciai baisu darosi biggrin.gif
zis
QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 06, 13:17)
sveika, sveikinimai busimai mamytei   nestuke.gif  wub.gif
Man tai po 4 dieneliu gerimo jau tas praejo , labai nerimavau del to, bet viskas susitvarke  thumbup.gif  Tik vat hormonai pradeda sokinet , ohohoho  lotuliukas.gif  jau paciai baisu darosi biggrin.gif

*

4u.gif
Man irgi jau skausmeliai beveik praejo smile.gif Dabar nerimauju del kitko...nesijauciu ypatingai nescia lotuliukas.gif ta prasem, viskas yra gerai, papuliai pilni ir skaudus, i tulika varo daznai, labai troskina, bet..kazkaip prisiklausiusi visokiu draugiu ir pazistamu pasakojimu isivaizdavau, kad vos ne nuo pirmu savaiciu turiu vemti, nuolat buti pavargusi ir pan. O as visai gerai jauciuosi blush2.gif smile.gif
Ziuriu, kad anakrt skaiciu kotais nepasispaude doh.gif Pasak gines mums jau 5 savaites. Nuo pirmadienio prasides 6 4u.gif
sigiote
QUOTE(zis @ 2011 08 06, 10:31)
4u.gif
Man irgi jau skausmeliai beveik praejo smile.gif Dabar nerimauju del kitko...nesijauciu ypatingai nescia lotuliukas.gif ta prasem, viskas yra gerai, papuliai pilni ir skaudus, i tulika varo daznai, labai troskina, bet..kazkaip prisiklausiusi visokiu draugiu ir pazistamu pasakojimu isivaizdavau, kad vos ne nuo pirmu savaiciu turiu vemti, nuolat buti pavargusi ir pan. O as visai gerai jauciuosi blush2.gif  smile.gif
Ziuriu, kad anakrt skaiciu kotais nepasispaude doh.gif Pasak gines mums jau 5 savaites. Nuo pirmadienio prasides 6 4u.gif
*

biggrin.gif pazistamas jausmas, as tokiu laiku irgi nesijauciau nescia smile.gif net gydytojo klausiau ar tikrai viskas gerai? Budavo, kad visai uzmirstu, jog reiketu siek tiek pasisaugoti, tai laiptais uzbegi ir nubegi i ketvirta auksta, kaip ir buvau pripratus, tai su suniu palakstai smile.gif Tai gydytojas pasake, jog reiketu dziaugtis, kad taip jauciuosi smile.gif o dabar jau pradejau jausti nuovargi, greiciau pavargstu, jeigu skubu, laiptais nebelipu, o liftu vaziuoju smile.gif Ir vyras mato, jog esu biski suletejus, norisi dazniau prigulti, prisesti, patingeti. Taip, kad dar dziaukis kol gali gera savijauta smile.gif
dr.
sveikos nestuke.gif
nesu as dar tikra esu ar nesu nestuke.gif ,bet siandien 7DPO ir ziauriai kyla rugstis ..NT dar anksti ... mergaites nestuke.gif ,kurios jau tikros ,kad laukiates kada jus tos rugtys pradejo kankint,jei kankino ... g.gif
as galvoju gal per anksti dar jaust rugstis ... smile.gif
zis
Labos mirksiukas.gif
Sigiote aciuks.gif
QUOTE(dr. @ 2011 08 07, 20:44)
sveikos  nestuke.gif
nesu as dar tikra esu ar nesu  nestuke.gif ,bet siandien 7DPO ir ziauriai kyla rugstis ..NT dar anksti ... mergaites  nestuke.gif  ,kurios jau tikros ,kad laukiates kada jus tos rugtys pradejo kankint,jei kankino ... g.gif
as galvoju gal per anksti dar jaust rugstis ... smile.gif
*

Na, as dar nezinojau, kad nestuke.gif bet buvo pradejusios keleta kartu rugstys kilti smile.gif O, bet, taciau, tai nebutinai nestumo pozymis 4u.gif
dr.
QUOTE(zis @ 2011 08 07, 20:01)
Labos mirksiukas.gif
Sigiote aciuks.gif

Na, as dar nezinojau, kad  nestuke.gif bet buvo pradejusios keleta kartu rugstys kilti smile.gif O, bet, taciau, tai nebutinai nestumo pozymis 4u.gif
*

tai taip ,as irgi dar save i vieta vis bandau pastatyt ...bet zinai kaip buna ,kai lauki ... doh.gif sunkiai gaunasi biggrin.gif
kazkaip niekad tokiu bajeriu man nebudavo ,o siandien kai pradejo ,nei is sio nei is to ... lyg nieko kazko ipatingo nevalgiau ...
na pagyvensim pamatysim blush2.gif
zis
QUOTE(dr. @ 2011 08 07, 21:31)
tai taip ,as irgi dar save i vieta vis bandau pastatyt ...bet zinai kaip buna ,kai lauki ...  doh.gif sunkiai gaunasi  biggrin.gif
kazkaip niekad tokiu bajeriu man nebudavo ,o siandien kai pradejo ,nei is sio nei is to ... lyg nieko kazko ipatingo nevalgiau ...
na pagyvensim pamatysim  blush2.gif
*

Zinau 4u.gif As irgi visaip bandziau nuspetisavo nestuma be testo smile.gif Skaiciau visur kur tik imanoma kokie pirmieji nestumo pozymiai biggrin.gif Sekmes tau, tikiuosi jau si menesi pamatysi du bruksniukus savo testukyje 4u.gif
Sv@jonė
QUOTE(zis @ 2011 08 06, 12:31)
4u.gif
Man irgi jau skausmeliai beveik praejo smile.gif Dabar nerimauju del kitko...nesijauciu ypatingai nescia lotuliukas.gif ta prasem, viskas yra gerai, papuliai pilni ir skaudus, i tulika varo daznai, labai troskina, bet..kazkaip prisiklausiusi visokiu draugiu ir pazistamu pasakojimu isivaizdavau, kad vos ne nuo pirmu savaiciu turiu vemti, nuolat buti pavargusi ir pan. O as visai gerai jauciuosi blush2.gif  smile.gif
*

sveika, na zinok pas mane viskas tas pats biggrin.gif Krutine padidejus ziauriai ,varineja i tualeta, nu bet kazkaip keitai- bet labai gerai jauciuosi. As turiu dukryte 6 metu, tai cia visai kitoks atvejis, tenis visus 9 menesius pravemiau ir jauciau kazkoki nesuli visada apacioje jau nuo pirmu savaiciu, o cia taip lengva ir gera ... tas jausmas pradeda patikt lotuliukas.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(dr. @ 2011 08 07, 20:31)
tai taip ,as irgi dar save i vieta vis bandau pastatyt ...bet zinai kaip buna ,kai lauki ...  doh.gif sunkiai gaunasi  biggrin.gif
na pagyvensim pamatysim  blush2.gif
*

na visad taip buna kai labai lauki, sekmes tau dvieju bruksnuku lygyje nestuke.gif tongue.gif

As tai ziauriau apsedau astrius patiekalus, suruma labai megstu... net dabar nerasydama seiles bega jau lotuliukas.gif blush2.gif
sigiote
Man tas rugstumas prasidejo apie 6 savaite, bet kaip ir kitos sako, tai nebutinai nestumo pozymis smile.gif
As savo visus pirmuosius nestumo pozymius (pilvo traukima, krutu maudima, jautruma kvapams, irzluma, mieguistuma, dienu velavima) 'nurasiau' nuovargiui smile.gif Nes medu kopinejom, daug keliavom, pailset nelabai buvo kada. Ir tuo labiau, nelabai tikejau, kad pastosiu is kart po vestuviu blush2.gif
Linkiu ir tau, kad kuo greiciau suzinotum (teigiama atsakyma) , ir nereiketu spelioti 4u.gif
Sv@jonė
sveikos busimos mamytes!!! Kazkur visos dingot? poilsiausjat? kaip jusu sveikateles? Kaip nuotaikos?"
**Gabija**
QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 11, 20:21)
sveikos busimos mamytes!!! Kazkur visos dingot? poilsiausjat? kaip jusu sveikateles? Kaip nuotaikos?"
*

laba bigsmile.gif jungiuos ir as prie jusu smile.gif siandien mums prasidejo 7-oji savaite smile.gif kol kas jauciuosi neblogai... kazkaip nera jegu kazka veikt, norisi tik gulet smile.gif o daugiau nieko blogo...
Sv@jonė
QUOTE(**Gabija** @ 2011 08 11, 22:19)
laba bigsmile.gif jungiuos ir as prie jusu smile.gif siandien mums prasidejo 7-oji savaite smile.gif kol kas jauciuosi neblogai... kazkaip nera jegu kazka veikt, norisi tik gulet smile.gif o daugiau nieko blogo...
*

Sveika didziausi sveikinimai laukiant leliuko nestuke.gif pas mane irgi 7 savaitele ... thumbup.gif nestuke.gif kartais sonuose paskauda ir nugara irgi ..."
**Gabija**
QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 12, 09:23)
Sveika didziausi sveikinimai laukiant leliuko  nestuke.gif  pas mane irgi 7 savaitele ...  thumbup.gif  nestuke.gif kartais sonuose paskauda ir nugara irgi ..."
*

man tai dar valgyt nelabai norisi... sunkiai prisiverciu ka nors i burna isidet smile.gif vakare griztu namo, atsipalaiduoju, tai kazkaip ir apetytas pakyla... bet ryte tai visai nesinori, darbo metu per pietus irgi... ax.gif
_Saule_
Pilvo tempimas nezmoniskas uzeina... gal del saaugu unsure.gif Pora naktu is miego teko pasokti.. kol dar nezinojau-pergyvenau vienai,bet kai testas parode dvi juosteles, mmm veluoja daugiau nei dvi savaites, daktare mate echoskopu taskeli gimdoje, kraujyje HCG 2202 IU/l ...o daktare sako pleciasi gimda, nestumui gali buti 5-6 sav. tai seknatis skausmas buvo ramesnis,nes jau zinojau kad nieko baisaus... Daugiau miego norisi,nes lovoj vis ilsiuos,bijau fizinio kruvio, tai ir diena pamiegu... dazniau i tualetuka varo blush2.gif
Brigitarimkuviene
11 savaites pabaiga, dar tebepykina, o valgyt tai norisi. Kazi ar Mezyma galima gerti retkarciais? g.gif
sigiote
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 19, 21:26)
11 savaites pabaiga, dar tebepykina, o valgyt tai norisi. Kazi ar Mezyma galima gerti retkarciais? g.gif
*

As siaip negeriau, bet manau, kad galima. mezymas tik virskinimo fermentai, kurie padeda lengviau suvirskinti maista.
Uzjauciu del pykinimo... 4u.gif
RamintaP
labukas mamytes,ir as noriu prisijunkti prie jusu,jai gerai suskaiciavau esu nescia 8 savaite,deja nesu lietuvoj tai dar nbuvau pas gine,norejau paklausti nuo kadea jau galima isgirsti mazylio sirdeles plakima g.gif ,man cia pirmas mazylis
rasytana
sveikutes, pagal visus skaiciavimus ir simptomus nescia esu 7 savaites, bet va vis pas gydytoja neiseina nueiti, (ir isitikinti galutinai) tai darbo diena man,ir neiseina iseiti is darbo, tai siandien nutikes idomus ivykis su seimos gydytoja. Nuejusi papasakojau viska ir paprasiau siuntimo pas ginekologe, tai pasiule dar palaukti menesi ir eiti pas jos nurodyta gydytoja, kada gris is atostogu. Likau nesusipratusi... ir aisku be siuntimo.

Mergaites, gal jus zinote, ar priimtu moteru konsultacijoje be seimos gydytoos siuntimo?
zis
Labos 4u.gif
QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 11, 22:21)
*

Ka tik grizau po atostogu bigsmile.gif Jau 8 savaite prasidejo smile.gif labai daznai pykina, ir vemus esu doh.gif bet siaip lyg ir viskas tvarkoj 4u.gif
Rasytana, bent jau mano poliklinikoj niekada nereikia siuntimo, reikia tik paskambint i poliklinika arba uzsiregistruot internetu 4u.gif nemanau, kad turetum laukti menesi unsure.gif keista ta tavo gydytoja blink.gif
sigiote
QUOTE(rasytana @ 2011 08 23, 20:07)
sveikutes, pagal visus skaiciavimus ir simptomus nescia esu 7 savaites, bet va vis pas gydytoja neiseina nueiti, (ir isitikinti galutinai) tai darbo diena man,ir neiseina iseiti is darbo, tai siandien nutikes idomus ivykis su seimos gydytoja. Nuejusi papasakojau viska ir paprasiau siuntimo pas ginekologe, tai pasiule dar palaukti menesi ir eiti pas jos nurodyta gydytoja, kada gris is atostogu. Likau nesusipratusi... ir aisku be siuntimo.

Mergaites, gal jus zinote, ar priimtu moteru konsultacijoje be seimos gydytoos siuntimo?
*

Labas rytas 4u.gif

nu ir tvarka toj Lietuvoj. Tai po menesio antram vizitui butum nuejus pas ta gydytoja, o dabar galejo pas kita pasiust schmoll.gif Vistiek reiktu zinoti, ar viskas gerai, ar isitvirtine ten kur reikia. Del siuntimu, tai nezinau, negyvenu Lietuvoj.
As sestadieni jau eisiu antram vizitui, bus 12 sav. Jau turetume daugiau pamatyti ir suzinoti. Laukiu nesulaukiu smile.gif Jei viskas gerai, tai nebereikes taip slepti, bus galima vienam kitam pranesti dziugia zinia smile.gif
Brigitarimkuviene
Pirma kart kai nuejau pas ginekologe buvo apie 6 sav. pagal kalendoriu. Paziurejo ekoshopu ar vietoje, sake viskas tvarkoj, sirdele plaka, jau judet pradejo. Isejus is kabineto paklausiau kiek laiko tai patvirtino, kad 6 sav. Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos. Pati ginekologe nustebo, ir man neramu pasidare, gal kam yra taip buve? Su pirmaja viskas man atitiko, ir kalendorius ir ekochopas.
sigiote
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 27, 10:06)
Pirma kart kai nuejau pas ginekologe buvo apie 6 sav. pagal kalendoriu.  Paziurejo ekoshopu ar vietoje, sake viskas tvarkoj, sirdele plaka, jau judet pradejo. Isejus is kabineto paklausiau kiek laiko tai patvirtino, kad 6 sav. Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos. Pati ginekologe nustebo, ir man neramu pasidare, gal kam yra taip buve? Su pirmaja viskas man atitiko, ir kalendorius ir ekochopas.
*

Nesu kazkokia tai zinove, bet tikrai manau, kad normalu. man, skaiciuojant pagal paskutiniu mm data, yra 12 sav ir 2 dienos, zinau, kad lemtinga naktis buvo po 10 dienu, tai vaisius turetu buti netoli 11 sav. O vakar dare echoskopa, kuris parode, kad yra 12 sav 4 dienos ir +- 6dienos. Gydytojas pasake, kad viskas idealu smile.gif Netgi ant nuotraukyes echoskopas raso +-6 dienos. Taip iseina, kad jis negali pasakyti tiksliai.
Tikrai nesuk galvos...
Brigitarimkuviene
tai va, kad dabar nebezinau kaip man beskaiciuot, nu matysiu dar po genetiku apziuros. Gal ir ziures kiek laiko.
Tefnut
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 27, 11:06)
Pirma kart kai nuejau pas ginekologe buvo apie 6 sav. pagal kalendoriu.  Paziurejo ekoshopu ar vietoje, sake viskas tvarkoj, sirdele plaka, jau judet pradejo. Isejus is kabineto paklausiau kiek laiko tai patvirtino, kad 6 sav. Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos. Pati ginekologe nustebo, ir man neramu pasidare, gal kam yra taip buve? Su pirmaja viskas man atitiko, ir kalendorius ir ekochopas.
*

Su mano zuikučiu taip buvo. Apie 6 sav rodė porą dienų mažesnį, o vėliau- apie savaitę didesnį, bet viskas tvarkoj buvo.
Brigitarimkuviene
Aciu mamytes. 4u.gif
kristy2009
QUOTE(rasytana @ 2011 08 23, 22:07)

*

Nu, nezinau is kur tu esi, bet pas mus priima... as pirmiausia lekiau pas ginekologa, o pas seimos daktare tai jau vis atidedavau vizitus(o kam ji, vistiek nieko gero nepasako, tik paklauso, o tyrimus man ir ginekologas padaro visus:))
karolinak24
Sveikos esamos ir būsimos mamytės, užsiregistravau, nes kamuoja daug klausimų smile.gif tai va, jau kaip mėnesį nebevartoju KT, jas vartojau pusantrų metų, taip jau sumasčiau, kad reikia pertraukėlės šiaip smile.gif draugas nieko prieš, bet mylėjomės vis tiek be prezervatyvo, tik ne manyje palikdavo spermatozoidžiukus biggrin.gif (labai atvirai pasakoju, bet manau suprasit) Prieš gerą savaitę buvo labai didelis spenelių jautrumas, galvojau gal čia prieš mėnesines taip, bet visada krūtinę skaudėdavo, o ne spen... o mėnesinės jau vėluoja keturias dienas ir šiandien vakare labai jau įdomiai jaučiausi... lyg nestuke.gif Testo dar nedariau, nes galvoju, gal čia tiesiog, kad nebevartoju KT. Kaip jūs manot, ar bėgti pirkti testą, ar čia dėl nustojimo vartoti KT? g.gif
zis
QUOTE(karolinak24 @ 2011 09 18, 22:13)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės, užsiregistravau, nes kamuoja daug klausimų smile.gif tai va, jau kaip mėnesį nebevartoju KT, jas vartojau pusantrų metų, taip jau sumasčiau, kad reikia pertraukėlės šiaip smile.gif draugas nieko prieš, bet mylėjomės vis tiek be prezervatyvo, tik ne manyje palikdavo spermatozoidžiukus  biggrin.gif (labai atvirai pasakoju, bet manau suprasit) Prieš gerą savaitę buvo labai didelis spenelių jautrumas, galvojau gal čia prieš mėnesines taip, bet visada krūtinę skaudėdavo, o ne spen... o mėnesinės jau vėluoja keturias dienas ir šiandien vakare labai jau įdomiai jaučiausi... lyg  nestuke.gif Testo dar nedariau, nes galvoju, gal čia tiesiog, kad nebevartoju KT. Kaip jūs manot, ar  bėgti pirkti testą, ar čia dėl nustojimo vartoti KT?  g.gif
*

Idomu ar cia pirmas ciklas po KT nutraukimo? Man nutraukus KP, mm atejo tik 33 ciklo diena, tad velavimas galetu buti del to. O, bet, taciau, jei naudojot nutraukta lytini akta, gali but, kad esi nestuke.gif Norint isvengti bereikalingu pergyvenimu, siulau vis delto NT pasidaryti, juo labiau, kad ne karve kainuoja 4u.gif
karolinak24
na tai bėgsiu pirkti testuką ir ryte išbandysiu, jei nestuke.gif pasigirsiu wink.gif o jei ne, tai lauksiu mm ax.gif ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
karolinak24
Nusipirkusi NT, sulaukiau ir mm biggrin.gif vadinasi kalti KT, padarius pertraukėlę nuo jų manau reikės bandyti jau tikruoju būdų stebukliuką blush2.gif iki 4u.gif
mazulyte27
Sveikinu visas kurios jau turi pilvelyje maza gyventoja 4u.gif , na ir as norejau savo dziaugsmu pasidalinti, tik biskiuka su baime, jau po tariamu menesiniu praejo daugiau nei dvi savaites , bet dar nebuvau pas gydytoja, blush2.gif na bet tvarkom reikalus, tikiuosi kuo greiciau tai ivyks ir izgirsiu is savo gydytojo kad mano mazyciui viskas gerai thumbup.gif laukiu nesulaukiu pamatyti nors ir ta maza taskeli ekrane bet pamatyti ax.gif
titkauk
jungiuosi ir as:) pries mazdaug savaite turejo prasideti mm bet deja... vakar kazko tai labai uzsimaniau zuvies....ir metinius saldainius labai jau valgau:D zodziu vakar pasidariau testa,dvi juosteles viena ryski kita netokia ryski,galvojau nesamones testas vaiduokliukus rodo:D pasidariau antra trecia,nu tas pats,galvoju pigus testai reikia brangesnio... nuvaziavau nusipirkau nu vel tas pats biggrin.gif snd ryte vel pasidariau vel dvi linijos pirma ryski o antra ruzava ne tokia ryski...na abejoniu kaip ir nelabai lieka man ax.gif bet visgi pirmadieny pas daktariuka uzsiregistravau ziuresim ka sakys wub.gif
zis
QUOTE(titkauk @ 2011 09 23, 13:30)
jungiuosi ir as:) pries mazdaug savaite turejo prasideti mm bet deja... vakar kazko tai labai uzsimaniau zuvies....ir metinius saldainius labai jau valgau:D zodziu vakar pasidariau testa,dvi juosteles viena ryski kita netokia ryski,galvojau nesamones testas vaiduokliukus rodo:D pasidariau antra trecia,nu tas pats,galvoju pigus testai reikia brangesnio... nuvaziavau nusipirkau nu vel tas pats biggrin.gif snd ryte vel pasidariau vel dvi linijos pirma ryski o antra ruzava ne tokia ryski...na abejoniu kaip ir nelabai lieka man ax.gif  bet visgi pirmadieny pas daktariuka uzsiregistravau ziuresim ka sakys wub.gif
*

smile.gif Idomus pozymiai 4u.gif Tyliai sveikinu 4u.gif Manau, kad daktaras patvirtins, nes teigiami testai labai retai buna neteisus mirksiukas.gif
irena1987
sveikos paneles , tik dbr prisijungiau smile.gif daznai paskaitydavau forumus ir ne prisijungus smile.gif planuojam vaikeli ,jau kuri laika , ir snd pasidariau testa , nes mmm jau turejo buti, nes jos man reguliaros .. smile.gif bet antra juostele labai jau neryski , vos neismeciau lauk nes nepamaciau smile.gif) na as nesioju akinius , ne visi diena mato kaip sako zmones biggrin.gifD tai nzn dbr cia ar dziauktis ar dar ne ... rolleyes.gif smile.gif
Sunny Day
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 12:26)
sveikos paneles , tik dbr prisijungiau smile.gif daznai paskaitydavau forumus ir ne prisijungus smile.gif planuojam vaikeli ,jau kuri laika , ir snd pasidariau testa , nes mmm jau turejo buti, nes jos man reguliaros .. smile.gif bet antra juostele labai jau neryski , vos neismeciau lauk nes nepamaciau smile.gif) na as nesioju akinius , ne visi diena mato kaip sako zmones biggrin.gifD tai nzn dbr cia ar dziauktis ar dar ne ...  rolleyes.gif  smile.gif
*

Pačioje pradžioje juostelė ir būna labai neryški, po keletos dienų pasidaryk dar vieną mirksiukas.gif
Ingrele
QUOTE(Sunny Day @ 2011 10 25, 14:18)
Pačioje pradžioje juostelė ir būna labai neryški, po keletos dienų pasidaryk dar vieną  mirksiukas.gif
*

pritariu

ir as jjungiuosi prie jusu nors mes dar labai mazi.
irena1987
butinai pasidarysiu.. tik labai sunku laukti , norisi buti tuom tikra.. smile.gif nestuke.gif
titkauk
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 12:10)
butinai pasidarysiu.. tik labai sunku laukti , norisi buti tuom tikra.. smile.gif nestuke.gif
*

manau tyliai galima tave sveikinti 4u.gif
Sunny Day
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 14:10)
*

Mano dvi pirmosios juostelės buvo neryškios, o trečiąją kažkokią pasiūlė vaistininkė kaip geriausią iš visų, tai oi kokia ryški pasirodė - abejonių neliko biggrin.gif
irena1987
cia vel as , pasidariau snd vel testa , jau ryskesne antra linija smile.gif ir seip kai kurie pozymiai rodos .. i toleta lakstau kaip pasiutus biggrin.gif skrandis kaip ne savas ... atrodo pykina ar tampo , velniai zino . buvau pas gydytoja , sake labai anksti .. gali dar visko buti . smile.gif bet as optimiste , ir manau viskas bus oki. skrendu i lietuva , kita savaite eisiu pas daktaru ten , man jie labaiu patinka nei cia (uk) . dar norejau paklausti ar jums skaudejo dantenos kaipastojote ? man kaip ir skauda kaip ir patine biski . smile.gif g.gif
Sunny Day
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 26, 16:28)
dar norejau paklausti ar jums skaudejo dantenos kaipastojote ? man kaip ir skauda kaip ir patine biski . smile.gif  g.gif
*

Ne, čia gal tiesiog sutapimas, gal ko suvalgei neįprasto smile.gif
Megytis
Sveikos mielos būsimos mamytės! smile.gif Panasu, kad jungiuosi į Jūsų gretas, forumą dažnai paskaitinėju kaip svečias, bet šiandien užsiregistravau smile.gif Mmm vėluoja keturias dienas, tad šiandien nutariau pasidaryti testą - pasidariau (viena linija ryški, kita ne tokia ryški, bet aiškiai matoma), taigi, nusiunčiau vyrą antro nupirkti - antras - tas pats rolleyes.gif Apie vaikelį jau mąstėm, bet galvojom po kelių mėnesių, na metam rukyti, pasportuosim, išsivalysim organizmus - o čia va iš vieno karto ir gavosi, tai jei testai nemeluoja, bus netoli 3 savaičių, bijau nepakenkti vaikeliui, nežinau ką daryti (cigarečių ir alkoholio tikrai atsisakau, bet bijau kad nebūčiau pakenkus su tuo rūkymu, kad ir nedaug bet manau labai negerai). Taip pat su sportu - esu sportuojanti - bėgu rytais krosiukus, lankau šokius, taip pat esu slidinėjanti, ir gruodžio pradžioj važiuosim į kalnus, ar galiu slidinėti? - viskas nauja, pirmas kartas, nežinau ką galiu daryti o ko geriau nereikia, prašau, patarkit, kas turit patirties smile.gif
titkauk
QUOTE(Megytis @ 2011 10 27, 09:33)
Sveikos mielos būsimos mamytės!  smile.gif Panasu, kad jungiuosi į Jūsų gretas, forumą dažnai paskaitinėju kaip svečias, bet šiandien užsiregistravau smile.gif  Mmm vėluoja keturias dienas, tad šiandien nutariau pasidaryti testą - pasidariau (viena linija ryški, kita ne tokia ryški, bet aiškiai matoma), taigi, nusiunčiau vyrą antro nupirkti - antras - tas pats rolleyes.gif Apie vaikelį jau mąstėm, bet galvojom po kelių mėnesių, na metam rukyti, pasportuosim, išsivalysim organizmus - o čia va iš vieno karto ir gavosi, tai jei testai nemeluoja, bus netoli 3 savaičių, bijau nepakenkti vaikeliui, nežinau ką daryti (cigarečių ir alkoholio tikrai atsisakau, bet bijau kad nebūčiau pakenkus su tuo rūkymu, kad ir nedaug bet manau labai negerai). Taip pat su sportu - esu sportuojanti - bėgu rytais krosiukus, lankau šokius, taip pat esu slidinėjanti, ir gruodžio pradžioj važiuosim į kalnus, ar galiu slidinėti? - viskas nauja, pirmas kartas, nežinau ką galiu daryti o ko geriau nereikia, prašau, patarkit, kas turit patirties smile.gif
*

Sveikiinimai 4u.gif del kalnu abejoju neduok dieve nukrisi tu blink.gif del begiojimo irgi nelabai gerai ipac iki 12 savaites tu turi save priziureti YPAC!. geriausai istikruju pasitarti su daktare.Del rukimo tikrai nepakenkei nebijok.svarbu toliau gerti hmm nepamenu kaip jie vadinasi niesciom vitaminai iki 12 savaites tau viska pasakys daktare. 4u.gif 4u.gif
Megytis
QUOTE(titkauk @ 2011 10 27, 12:01)
Sveikiinimai 4u.gif  del kalnu abejoju neduok dieve nukrisi tu blink.gif  del begiojimo irgi nelabai gerai ipac iki 12 savaites tu turi save priziureti YPAC!. geriausai istikruju pasitarti su daktare.Del rukimo tikrai nepakenkei nebijok.svarbu toliau gerti hmm nepamenu kaip jie vadinasi niesciom vitaminai iki 12 savaites tau viska pasakys daktare. 4u.gif  4u.gif
*

Dėkui, truputį smagiau pasidarė, tikrai bandau sagoti save (na bet tik nuo 8 ryto), tai ką - bandau užsirašyti pas gydytoją, kad tik kuo greičiau pas ją patekti (tos išeiginės, dabar iki trečiadienio kankynė laukia doh.gif ). O dar jaučiu, kad šiek tiek maudžia pilvą, kaip pries mmm, dabar baisu dėl visko blush2.gif bet kartu ir labai geras jausmas apėmęs smile.gif
irena1987
QUOTE(Megytis @ 2011 10 27, 09:33)
Sveikos mielos būsimos mamytės!  smile.gif Panasu, kad jungiuosi į Jūsų gretas, forumą dažnai paskaitinėju kaip svečias, bet šiandien užsiregistravau smile.gif  Mmm vėluoja keturias dienas, tad šiandien nutariau pasidaryti testą - pasidariau (viena linija ryški, kita ne tokia ryški, bet aiškiai matoma), taigi, nusiunčiau vyrą antro nupirkti - antras - tas pats rolleyes.gif Apie vaikelį jau mąstėm, bet galvojom po kelių mėnesių, na metam rukyti, pasportuosim, išsivalysim organizmus - o čia va iš vieno karto ir gavosi, tai jei testai nemeluoja, bus netoli 3 savaičių, bijau nepakenkti vaikeliui, nežinau ką daryti (cigarečių ir alkoholio tikrai atsisakau, bet bijau kad nebūčiau pakenkus su tuo rūkymu, kad ir nedaug bet manau labai negerai). Taip pat su sportu - esu sportuojanti - bėgu rytais krosiukus, lankau šokius, taip pat esu slidinėjanti, ir gruodžio pradžioj važiuosim į kalnus, ar galiu slidinėti? - viskas nauja, pirmas kartas, nežinau ką galiu daryti o ko geriau nereikia, prašau, patarkit, kas turit patirties smile.gif
*

sveikinu tave smile.gif man beveik tas pats kaip ir tau , man kakzur apie 4 savaites .. smile.gif pirma juostele buvo ryski antra neryski , antras testas toks pat gal siek tiek ryskesnis smile.gif buvau pas daktaru sake dar labai anksti.. tai nieko ir daugiau nepasake doro (as ne lietuvoje ) lietuvoje iskart paziuri per telika smile.gif) pirmadieniu darysiusiuos dar viena , tai tikiuosi antra linija bus ryski smile.gif kaip sakant tikrai saugok save jokiu sportu dbr ir begiojimu ... smile.gif
zis
QUOTE(Megytis @ 2011 10 27, 14:40)
O dar jaučiu, kad šiek tiek maudžia pilvą, kaip pries mmm, dabar baisu dėl visko blush2.gif  bet kartu ir labai geras jausmas apėmęs smile.gif
*

Sveikinimai 4u.gif
Kadangi pati viska ta dar neseniai patyriau, tai ilendu su patarimu 4u.gif Del pilvuko, tau dar kuri laika paskaudens kaip pries mm, tai yra visiskai normalu 4u.gif Nebijok. Dabar gimda po truputi pleciasi,, ruosiasi vaikucio nesiojimui ir issaugoimui. Hormonai siaucia taip, kad net su vejeliu biggrin.gif Viskas ruosia tavo organizma 9 menesiu darbui 4u.gif Pas gydytoja butinai pasirodyk, neuzsiimk ekstremaliu sportu ir aukit laimingai 4u.gif Sekmes 4u.gif
sigiote
Sporto atsisakyti tikrai nereikia. tuo labiau, jeigu pries pastolima sportavai ir organizmas priprates. Gal but tik kruvius sumazinti, ir nedaryti jokiu pilvo tempimo pratimu, svoriu kilnojimo. Slidineti irgi nepatarciau, nes tikrai griusi (ir ne karta smile.gif ), gali susizeist pilvuka...
Megytis
QUOTE(sigiote @ 2011 10 28, 12:40)
Sporto atsisakyti tikrai nereikia. tuo labiau, jeigu pries pastolima sportavai ir organizmas priprates. Gal but tik kruvius sumazinti, ir nedaryti jokiu pilvo tempimo pratimu, svoriu kilnojimo. Slidineti irgi nepatarciau, nes tikrai griusi (ir ne karta smile.gif ), gali susizeist pilvuka...
*

Nu va - pas gydytoją jau apsilankiau - ogi viskas gerai, būsimas leliukas vos 53mm smile.gif Dėl sporto - sakė viskas ok, tik svarbiausia nepervargti, nepradėti intensyviau kažko daryti nei esu dariusi, kaip tik mažesniais krūviais, na pagal savijautą smile.gif
Tik pamiršau gydytojos paklausti, ką reikėtų pavartoti nuo vidurių užkietėjimo (nes toks nemalonus reikalas mane retai ištinka, bet kaip tik dabar ištiko ir nežinau, ką galiu vartoti, o ko ne, kad nepakenkti tam žirniukui)
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2011 10 27, 16:18)
Sveikinimai 4u.gif
Kadangi pati viska ta dar neseniai patyriau, tai ilendu su patarimu 4u.gif Del pilvuko, tau dar kuri laika paskaudens kaip pries mm, tai yra visiskai normalu 4u.gif Nebijok. Dabar gimda po truputi pleciasi,, ruosiasi vaikucio nesiojimui ir issaugoimui. Hormonai siaucia taip, kad net su vejeliu biggrin.gif Viskas ruosia tavo organizma 9 menesiu darbui 4u.gif Pas gydytoja butinai pasirodyk, neuzsiimk ekstremaliu sportu ir aukit laimingai 4u.gif Sekmes 4u.gif
*

Ačiukas smile.gif 4u.gif jo, šiandien jau visai gerai tas pilvukas mano laikosi, nei maudžia nei skauda, esu labai laiminga dėl nestuke.gif gydytoja nuramino ir dėl sporto ir dėl kitų dalykų - na lauksim iki 12 savaitės, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
sigiote
QUOTE(Megytis @ 2011 10 28, 12:27)
Nu va - pas gydytoją jau apsilankiau - ogi viskas gerai, būsimas leliukas vos 53mm smile.gif Dėl sporto - sakė viskas ok, tik svarbiausia nepervargti, nepradėti intensyviau kažko daryti nei esu dariusi, kaip tik mažesniais krūviais, na pagal savijautą smile.gif
Tik pamiršau gydytojos paklausti, ką reikėtų pavartoti nuo vidurių užkietėjimo (nes toks nemalonus reikalas mane retai ištinka, bet kaip tik dabar ištiko ir nežinau, ką galiu vartoti, o ko ne, kad nepakenkti tam žirniukui)
*

Teks priprast prie viduriu uzkietejimo smile.gif Sako, kad toks dziaugsmas lydi visa nestuma smile.gif Man pirma trimestra buvo viskas liuks, antra ziuriu, kad jau sudetingiau smile.gif bet nieko nevartoju, stengiesi kazkokio maisto lengvesnio, vidurius laisvinancio uzvalgyt ir tiek...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.