Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmos nėštumo savaitės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
zarza
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 12:40)
Sveikos busimos mamytes,visas sveikinu su  nestuke.gif  4u.gif  As irgi prisijungiau prie Jusu visai neseniai,nes planavom jau pries puse metu savo zirniuka,kad ilgai nelaukciau iskarto uzsiregistravau ir labai daug visko cia skaiciau biggrin.gif
Maziuka planavom daryti kaz kur geguzes menesi...bet pries savaite,pus antros pasijutau kaz kaip kitaip...Cia mano pirmukas blink.gif Kaz kaip miegucio trauke diena,irzlumas,krutys labai jautrios pasidare ir pilvukas skauda ne taip kaip pries mmm... Kartais papykindavo,ir aisku mmm pradingo ir atrodo ju nebematyti bus ilgai biggrin.gif Ilgai negalvojau ir nubegau i vaistine,nusipirkau testa ir parode II  blush2.gif  Liaaabai apsidziaugiau,nes labai laukiamas lialiukas ir bus labai mylimas wub.gif Bet yra problemyte,einu pas privacia gine,labai gera thumbup.gif  Bet su uzrasymais problemyte,eisiu tik antradieni vakare,noreciau pasiklausti,man labai paskauda pilvukas,tai sone tai pats pilvukas skauda,i wc begioju gan daznai ir nykstukai kviecia(pries tai turejau problemu),bet as net ir nezinau ka galvoti su tuo skausmu,norisi nebebuti tuoj nezinioj,o pasiteirauti nera pas ka...Tiopliojimu jokiu raudonu(ruzavu) nera,biski tepliojasi,bet baltos,normalios isskyros. Gal kas ka zino,ar gali patarti?Buciau labai dekinga  rolleyes.gif
*

Daugumai skauda ir sonus, ir pilva. Pavyzdziui man skaudedavo tai desini, tai kairi sona. I tulika begioja visos. Svarbu kad neteplioja, bet zinoma viska tiksliau pasakytu ginekologe po apziuros. Siulau nesijaudinti ir ramiai laukti antradienio tongue.gif
super_wife
QUOTE(zarza @ 2009 04 10, 13:45)
Daugumai skauda ir sonus, ir pilva. Pavyzdziui man skaudedavo tai desini, tai kairi sona. I tulika begioja visos. Svarbu kad neteplioja, bet zinoma viska tiksliau pasakytu ginekologe po apziuros. Siulau nesijaudinti ir ramiai laukti antradienio  tongue.gif
*

Tiesiog prisiskaiciau,kad galimi visokiausie persileidimai tai truputi jaudinuosi,vakar vakare labai stipriai skaudejo ir taip pat sonus,biski pergyvenu,nes labai noriu siuo lialiuko rolleyes.gif
liepaite_sun
o kirksnis ar skaudejo jums pradzioje?
super_wife
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 04 10, 14:31)
o kirksnis ar skaudejo jums pradzioje?
*

Man tai nelabai,nors kartais buna taip suskauda keliom sekundem,kad nesupranti,kur skauda. O ka,tau skauda?Labai stipriai?Kiek jau savaiteliu nestumo? rolleyes.gif
liepaite_sun
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 16:46)
Man tai nelabai,nors kartais buna taip suskauda keliom sekundem,kad nesupranti,kur skauda. O ka,tau skauda?Labai stipriai?Kiek jau savaiteliu nestumo? rolleyes.gif
*

Nelabai, vakar visa diena po trupuciuka vis pamausdavo, na zodziu ten apacioj, gal ten net ne kirksnyse skausmas blush2.gif Man apie 6 sav.
super_wife
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 04 10, 14:52)
Nelabai, vakar visa diena po trupuciuka vis pamausdavo, na zodziu ten apacioj, gal ten net ne kirksnyse skausmas blush2.gif Man apie 6 sav.
*

niu tai va ir sakau,kad nelabai suprasi kur ten skauda ax.gif Nueik gal pas gine jeigu nerimauji,o siaip jeigu kaip pasake nera negeru isskyru,kad viskas thumbup.gif 4u.gif
salin
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 13:40)
Sveikos busimos mamytes,visas sveikinu su  nestuke.gif  4u.gif  As irgi prisijungiau prie Jusu visai neseniai,nes planavom jau pries puse metu savo zirniuka,kad ilgai nelaukciau iskarto uzsiregistravau ir labai daug visko cia skaiciau biggrin.gif
Maziuka planavom daryti kaz kur geguzes menesi...bet pries savaite,pus antros pasijutau kaz kaip kitaip...Cia mano pirmukas blink.gif Kaz kaip miegucio trauke diena,irzlumas,krutys labai jautrios pasidare ir pilvukas skauda ne taip kaip pries mmm... Kartais papykindavo,ir aisku mmm pradingo ir atrodo ju nebematyti bus ilgai biggrin.gif Ilgai negalvojau ir nubegau i vaistine,nusipirkau testa ir parode II  blush2.gif  Liaaabai apsidziaugiau,nes labai laukiamas lialiukas ir bus labai mylimas wub.gif Bet yra problemyte,einu pas privacia gine,labai gera thumbup.gif  Bet su uzrasymais problemyte,eisiu tik antradieni vakare,noreciau pasiklausti,man labai paskauda pilvukas,tai sone tai pats pilvukas skauda,i wc begioju gan daznai ir nykstukai kviecia(pries tai turejau problemu),bet as net ir nezinau ka galvoti su tuo skausmu,norisi nebebuti tuoj nezinioj,o pasiteirauti nera pas ka...Tiopliojimu jokiu raudonu(ruzavu) nera,biski tepliojasi,bet baltos,normalios isskyros. Gal kas ka zino,ar gali patarti?Buciau labai dekinga  rolleyes.gif
*

Mna buvo panasiai...as jau kokius 5 metus vaikstau pas privacia gine, taciau kai man testukas parode 2 bruksnelius, mano gine atostogavo...tai as nesugau galvos galvojau ner ko begti, palauksiu dvi savites ir nueisiu pas savaja...taciau prasidejo skausmai pilvo ir rudi tepliojimai..isigandau (su pirmu taip nebuvo) tuomet nuejau pas kita gine...ji pan suteike " pirmaja pagalba" israse dunhastoli ir vitaminu,patira padare ir dabar ramu...kraujo tyrimus atliko viskas ok., dabar kita savaie eisiu pas savo gine, ji jau man uzvesti turetu nesciuju kortele..nes jau kaiptik bus apie 8-9 sav..vat taip...jai labai neramu o vietos ner kaip ilisti nueik pas kita gine...betn jau pirma apsilankima.. 4u.gif smile.gif
Masiania3
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 17:19)
niu tai va ir sakau,kad nelabai suprasi kur ten skauda ax.gif  Nueik gal pas gine jeigu nerimauji,o siaip jeigu kaip pasake nera negeru isskyru,kad viskas  thumbup.gif  4u.gif
*

Aisku tiksliai pasakys gydytoja, bet man pilvo apacia skauda kai gimda tonusuoja (isitempia). Turiu tokia problemele. g.gif ir tokiu atveju geriausiai padeda ramybe ir poilsis. Paguleti reikia.
Mazulytee
Na nestuke.gif ir as jungiuosi prie jusu ! Vos pries savaite laiko suzinojau kad laukiuosi , tai kaip itariui dabar mano zirniukui jau 4-5 savaiteles . Planavome apie 3 menesiukus . Savijauta gera, pykint nepykina thumbup.gif
Vitaminus geriu Pregnacare ir folio rugsti !

Taciau pries diena pradejo is pradziu koki du lasai,vos vos rausvai tepti ir dingo visai9 dienai . Bet siandiena ryte vel siek tiek teplioja jau ryskiau . Bijau kad nebutu persileidimas . Tad siandiena su vyru butinai keliausime i ligonine .
Kokius nors vaistus buvo jums gines israse ar tik lovos rezimas ?
Laukinis`Angelas
labukas... 4u.gif
nu ka, tikiuosi ir mane priimsit i kluba blush2.gif pries kelias dienas suzinojau, kad laukiuosi...
formulė
Sveikos,mergaitės,

O mano savijauta "žiauriai prasta". Gal papasakosiu viską iš pradžių: turėjau įtarimą, kad galiu būti pastojusi, pasidariau testą prieš menstruacijas (laukė baliukas) jis parodė neigiamą rezultatą, pabaliavojau po kelių dienų susirgau, sirgau kaip ir visada apie 5 dienas, kai baigiau sirgti po kelių dienų "patepliojau" apie 3 dienas, praėjo. Bet didžiausia bėda tai,kad šiandien susirgau vėjaraupiais ir nuvažiavusi į vaistinę pirkti vaistų prie to pačio prigriebiau NT (nes kažkodėl neramu pasidarė dėl to "tepliojimo"), jį pasidariau jis parodė II juosteles (iš kurių viena "vaiduokliukas"). Iš tikrųjų rytoj iš ryto darysiuos dar vieną, jei pasitvirtins nėštumas, tada neįsivaizduoju... Gal kam panašiai buvo?
formulė
O gal visdėlto kas nors su manim padiskutuos?
FintyMinty
Na man irgi pradzioje buvo kad skaudedawo lyg tai pilvo apacia,bet gine pasake kad cia taip turi buti,buvo kazkur 6-7sav. man pasirode kazkaip keista.. g.gif bet wa jau eina 12sav.ir labai dziaugiuosi kad kolkas viskas gerai ax.gif snd kaip tik eisiu pas gine mirksiukas.gif pilvukas lyg ir storeja,labai laukiu kol darys echo nestuke.gif ax.gif
Laukinis`Angelas sveikute atvykusi mirksiukas.gif ir zinoma didziausi sveikinimai tapus nestuke.gif 4u.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(formulė @ 2009 04 29, 14:51)
Sveikos,mergaitės,

O mano savijauta "žiauriai prasta". Gal papasakosiu viską iš pradžių: turėjau įtarimą, kad galiu būti pastojusi, pasidariau testą prieš menstruacijas (laukė baliukas) jis parodė neigiamą rezultatą, pabaliavojau po kelių dienų susirgau, sirgau kaip ir visada apie 5 dienas, kai baigiau sirgti po kelių dienų "patepliojau" apie 3 dienas, praėjo. Bet didžiausia bėda tai,kad šiandien susirgau vėjaraupiais ir nuvažiavusi į vaistinę pirkti vaistų prie to pačio prigriebiau NT (nes kažkodėl neramu pasidarė dėl to "tepliojimo"), jį pasidariau jis parodė II juosteles (iš kurių viena "vaiduokliukas"). Iš tikrųjų rytoj iš ryto darysiuos dar vieną, jei pasitvirtins nėštumas, tada neįsivaizduoju... Gal kam panašiai buvo?
*

Nezinau del vejaurupiu, gal cia nieko baisiaus jei persirgsi budama nestuke.gif g.gif Vat del raudoniukes tai tikrai zinau, kad labai negerai nestuke.gif sirgti... Jei ryt testas vel II parodys, butinai pasikonsultuok su daktaru...

P.S. Zinok pagooglinau ir isiaiskinau kad ir vejarupiais sirgti nestuke.gif metu yra pavojinga unsure.gif . Butinai nueik pas gyd. Ir parasyk kaip tau sekesi, ar pasitvirtino nestumas ir ka tau patare daryti g.gif g.gif
formulė
Sveikos,

Pasidariau antrą testą, esu nėščia, kalbėjau su gydytoja, dabar pas ją rodytis negaliu (dėl vėjaraupių) sakė ateiti kitą savaitę ir tada nuspręsim ką daryti. Turbūt baisiau niekada nesijaučiau.
eglieska
sveikutes, as jau irgi turiu du bruksniukus :ax krutine nei pabrinkus, nei papilnejus. jautrus tik speneliai lieciant. ar butini krutines pokyciai ankstyvajam periodui? g.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(eglieska @ 2009 06 01, 17:43)
sveikutes, as jau irgi turiu du bruksniukus :ax krutine nei pabrinkus, nei papilnejus. jautrus tik speneliai lieciant. ar butini krutines pokyciai ankstyvajam periodui? g.gif
*

Tai jautrus speneliai ir yra krutines pokytis biggrin.gif Viskas pas tave gerai, ne pas visas krutine uzauga 2 iamierom ax.gif
eglieska
thumbup.gif nu tada gerai ax.gif kazkaip jusu prisiskaicius daros neramu, nes vistik-sis pipiriukas musu pirmasis ax.gif o nezinomybe baugina...
adina
QUOTE(eglieska @ 2009 06 02, 09:24)
thumbup.gif  nu tada gerai ax.gif  kazkaip jusu prisiskaicius daros neramu, nes vistik-sis pipiriukas musu pirmasis ax.gif o nezinomybe baugina...
*

Man pačioje pradžioje irgi buvo jautrūs tik speneliai. Krūtinė padidėjo tik trečiam mėnesį. 4u.gif
Dovivana
Sveikos smile.gif as ir jau 6 savaites, siandien ginekologas galutinai patvirtino ( triju teigiamu testu neuzteko blush2.gif ). ilgai lauktas ir tikiuos sulauksiu laimingai smile.gif
klausimelis: gal zinote ka daryti, kad krutines taip beprotiskai neskaudetu?
mergelė-širdelė
QUOTE(eglieska @ 2009 06 01, 17:43)
*

viskas normalu 4u.gif

QUOTE(Dovivana @ 2009 06 05, 23:16)

klausimelis: gal zinote ka daryti, kad krutines taip beprotiskai neskaudetu?
*

nesioti liemenuka nesciosioms, toki nespaudzianti labai g.gif yra specialiu, bet cia tik nakciai , nes tik nuemus liemenuka , labai skauda krutis..
euforbija
Sveikos merginos,
noriu as pasiteirauti Jusu visu.
Turiu as "itarimu". Labai jautrus mano speneliai, kartais jauciu toki pilvo apacios tempima. Kazkoks blogumas man uzeina nemotyvuotas, vemt nesinori, bet va Lyg viskas stovetu gomury. Pastebejau, kad labai siutinti pradejo rukalu kvapas. O be to, visiskai nebetraukia tortukai, sokoladas - net nebekvepia. o anksciau negaledavau be saldumynu darbo dienos pradeti - trukdavo man cukraus. Dariausi testa - neigiamas! nu gal dar kentet truputi reik (turiu toki bruoza-kantrybes deficita blush2.gif )!
Pagal mano paskaiciavimus, nestumui (jei jis, zinoma, yra) butu apie 1,5 savaites. Gal to chorioninio gonadotropimo nestumo testas nefiksuoja?
KOBRAA
QUOTE(euforbija @ 2009 06 08, 09:46)
Sveikos merginos,
noriu as pasiteirauti Jusu visu.
Turiu as "itarimu". Labai jautrus mano speneliai, kartais jauciu toki pilvo apacios tempima. Kazkoks blogumas man uzeina nemotyvuotas, vemt nesinori, bet va Lyg viskas stovetu gomury. Pastebejau, kad labai siutinti pradejo rukalu kvapas. O be to, visiskai nebetraukia tortukai, sokoladas - net nebekvepia. o anksciau negaledavau be saldumynu darbo dienos pradeti - trukdavo man cukraus. Dariausi testa - neigiamas! nu gal dar kentet truputi reik (turiu toki bruoza-kantrybes deficita blush2.gif )!
Pagal mano paskaiciavimus, nestumui (jei jis, zinoma, yra) butu apie 1,5 savaites. Gal to chorioninio gonadotropimo nestumo testas nefiksuoja?
*

jei po galimo apvaisinimo praejo apie 1.5 savaites, reik manyt kad mm laikas dar neatejo. pabandyk NT testa pakartoti po keliu dienu. galbut hormonu koncentracija slapime per maza, kad NT rodytu tiksliai. net kraujo tyrimas rodo tik 2 savaiciu nestuma. tad is slapimo testo per daug nori smile.gif
o pozymiai tai labai panasus i nestuke.gif smile.gif
Gustava
Sveikos visos esamos ir busimos mamytes,

Labai neramina vienas klausimas... negaliu tiesiog nieko dirbti... As esu nescia 6 savaites. Siandiena seses mergaite veziau pas gydytoja. Jai reikejo rentgenu sviesti rankyte I kabineta ejome kartu. Kai jai sviete rankyte as ja laikiau ant keliu. pasisakiau gydytojai kad laukiuosi, tai man uzdejo specialia apsauga ir labai sake tu spinduliu sumazino... bet man vistiek labai neramu.. ar negalejau pakenkti savo leliukui? Gal kam teko su tuo susidurti?
Jau klausiau kitam forume, bet taip neramu... o ir niekas neatsako. O interneten tokiu baisybiu galima prisiskaityti sad.gif
Labai aciu uz atsakyma...
konfetti
QUOTE(Gustava @ 2009 06 08, 21:54)
Sveikos visos esamos ir busimos mamytes,

Labai neramina vienas klausimas... negaliu tiesiog nieko dirbti... As esu nescia 6 savaites. Siandiena seses mergaite veziau pas gydytoja. Jai reikejo rentgenu sviesti rankyte I kabineta ejome kartu. Kai jai sviete rankyte as ja laikiau ant keliu. pasisakiau gydytojai kad laukiuosi, tai man uzdejo specialia apsauga ir labai sake tu spinduliu sumazino... bet man vistiek labai neramu.. ar negalejau pakenkti savo leliukui? Gal kam teko su tuo susidurti?
Jau klausiau kitam forume, bet taip neramu... o ir niekas neatsako. O interneten tokiu baisybiu galima prisiskaityti sad.gif
Labai aciu uz atsakyma...
*

Na, linkiu nesinervuoti ir tikėti, kad viskas bus gerai...nes nervai irgi kenkia. Jei tau buvo uždėta apsauga ir sumažintas spindulių kiekis - tai gal ir negavai tų spindulių per daug... Svarbiausia, manau,, kad gimdos sritis būtų buvus uždengta su ta apsauga. Tikėk, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
kleckiukas
Sveikos mamytes 4u.gif as nezinau ar jau galiu jungtis prie jusu ar ne, nes dariausi 2 NT ir abu prie teigiamo silniau ryskus doh.gif tai nzn nei kaip manyt, o dar tuo paciu uzpuole slapimo taku uzdegimas, mmm veluoja 2 dienos. kaip manot? beje nuo uzdegimo temperatura didziule iki 40 keles, tai labai bijau jei kartais laukciausi kad kas nenutiktu zirniui nestuke.gif
Čiurlė
Sveikos esamos ir būsimos mamkos 4u.gif Man dar tik 7 savaitė, o aš jau nebetelpu į savo ankstesnius drabužius, priaugau apie 4 kg, kaži čia normalu ? ar jau skelbt aliarmą ?
eglieska
QUOTE(Čiurlė @ 2009 06 18, 21:06)
Sveikos esamos ir būsimos mamkos  4u.gif Man dar tik 7 savaitė, o aš jau nebetelpu į savo ankstesnius drabužius, priaugau apie 4 kg, kaži čia normalu ? ar jau skelbt aliarmą ?
*

manyciau, kad daugoka g.gif man 8 sav, priaugau 1,5 kg. siandien buvau pas gydytoja ir ji sake, kad priaugau tiek kiek reikia.
dianu5ka
QUOTE(Čiurlė @ 2009 06 18, 21:06)
Sveikos esamos ir būsimos mamkos  4u.gif Man dar tik 7 savaitė, o aš jau nebetelpu į savo ankstesnius drabužius, priaugau apie 4 kg, kaži čia normalu ? ar jau skelbt aliarmą ?
*

man tai 5-ta savaite i pabaiga eina ir as priaugau kol kas tik 1 kg. smile.gif "Ar tai normalu?" - manau, kad kiekviena is musu skirtingai reaguoja i nestuma ir tu savaip reaguoji... juk tiek dalyku keiciasi. Gal nepakenktu tau pasikonsultuoti su gydytoju... gal cia nieko blogo arba net nesusije dalykai... Juk keiciasi medziagu apykaita...
Sensuelle
QUOTE(Čiurlė @ 2009 06 18, 19:06)
*

Na man 9+ savaites o as irgi beveik jau netelpu i savo rubus isskyrus treningus ir iv.virsus doh.gif Laikas jau butu nesciosios rubu isigyti blush2.gif
...sara...
QUOTE(dianu5ka @ 2009 06 25, 08:55)
man tai 5-ta savaite i pabaiga eina ir as priaugau kol kas tik 1 kg. smile.gif  "Ar tai normalu?" - manau, kad kiekviena is musu skirtingai reaguoja i nestuma ir tu savaip reaguoji... juk tiek dalyku keiciasi.  Gal nepakenktu tau pasikonsultuoti su gydytoju... gal cia nieko blogo arba net nesusije dalykai... Juk keiciasi medziagu apykaita...
*

...gal ne tiek ta medžiagų apykaita taip greitai pasikeičia kiek mes daugiau sau visko leidžiam ...
eglieska
cia ir vel as 4u.gif rasiau, kad per 8 sav priaugau 1,5 kg. dabar jau mums 12 sav ir jau turiu 3 kg priaugus ax.gif
gywenimas grazus
LABUKAS VISOMS JEI LEISITE NORECIAU IR AS ISIJUNGTI I JUSU GRETAS. smile.gif
MAN JAU DAUGIAU NEI SAWAITE VELAVO MMM ,TAI VAKAR PASIDARIAU TESTA IR PARODE KAD TEIGIAMAS.IS PRADZIU TAI BUWAU SOKE blink.gif O IR DABAR NET NZN KAIP VISKAS BUS,VISKO BIJAU,UZSIRASIAU PAS GINE BET LB BIJAU KAIP TEN PRAEIS TA APZIURA...IR ISWIS KAIP TOLIAU,TOKIA ZALIA JAUCIUSI. doh.gif
Liudnuke123
As irgi nezinodama jog nestuke.gif patyriau daug stresu: teko palaidoti labai artima zmogu kai buvau vos 2 savaiciu verysad.gif . Kai buvo 6 savaites teko buti auto avarijos liudininke ir pulti padeti mirstanciam zmoguj masinoje, kviesti policija ir .t.t. Ar tokie stresai atsilieps mano busimam kudikiuj kaip nors??? Labai bijau jog tokios nelaimes gali tikrai ji paveikti ne tik mane. Bet mum jau greit 10 savaiciu ir jauciuosi gerai, tad gal viskas bus smile.gif ?
akiv0414
labuckis mamyciukes 4u.gif
jungiuos prie jusu thumbup.gif pagal paskaiciavimus jau 5 savaite,gine apziurejo sake viskas gerai,bet is tos laimes nepaklausiau kiek laiko doh.gif labai lauktas antras kleckas,bandem 1metus ir 1men doh.gif jau buvom prarade vilti
Rukiau ir alkoholis buvo,bet kai pastojau mane pykino nuo cigareciu taip ir supratau kad laukiuosi,kai neberukau ir nebepykina thumbup.gif esam su MB laimingiausi pasaulyje wub.gif
Baimiu daug,bet bijojau ir su pirmagyme,o jau jai 10metu,dabar ir bijau,bet optimistiskai i viska ziuriu,iskiros grazios,pilvo apacia patempia,pilvuka pucia,bet tai juk nestumas.nors nestumas neliga,bet gera privilegija lotuliukas.gif
Zinau,kad bus viskas gerai,kazkas labai gerai pasake,kad reikia dziaugtis sia diena!!!
bukim laimigos,kad leliukai visdelto pas mus pilvelyje thumbup.gif clap.gif bigsmile.gif
DarijaD
Sveikos nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif mamulės. As irgi noriu prisijungti prie jusu. Mano pilvuzui jau 6 savaiteles (jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu MM). Mes su vyru tai pradejome planuoti apie antra vaika birželio menesi, o liepa as jau nebesusirgau lotuliukas.gif Dziaugiames abu thumbup.gif . Pirmoji dukryte buvo netičiukas - bet labai labai ja mylime. Idomu kaip vaikai bendraus friends.gif ? Gimdysiu kovo menesi-tai bus zuvyte biggrin.gif
vilmukas19
Negaliu patiketi! Viskas atrodo absoliuciai nerealu! Mes 10 metu bandeme nesekmingai, su cistu operacijomis ir nuolatiniais pilvo skausmais, o siandien man pasake,kad esu nescia-ir testas rode, ir echoskopija.Kadangi man, kaip ir daugumai cia, skaudejo pilvo apacia, pykino (nors nevemiau) ir buvo labai silpna, tuoj pat pagalvojau, kad jau negimdinis nestumas, vel laukia operacija ir t.t. Bet ivyko toks stebuklas, kad dar negaliu patiketi! Bet ir vel uzpuola visokios baimes.Pas mane namie yra ir sunu, ir kaciu atstovu, o cia jau apie ligas-toksoplazmoze snekama.As visa gyvenima turiu gyvunu, tai ka man patartumete daryti? Ar tai labai pavojinga? Ir nuo kada daro tyrimus? Man sake, dabar 5 savaites, nors as nesuprantu to skaiciavimo-jei pastojau liepos 7d., o dabar liepos 30 d., tai maziau iseina.Kaip reikia skaiciuoti, paaiskinkite,parasau? Ir patarkite ka nors, man biski baisu blush2.gif
akiv0414
QUOTE(vilmukas19 @ 2009 07 30, 14:08)
Negaliu patiketi! Viskas atrodo absoliuciai nerealu! Mes 10 metu bandeme nesekmingai, su cistu operacijomis ir nuolatiniais pilvo skausmais, o siandien man pasake,kad esu nescia-ir testas rode, ir echoskopija.Kadangi man, kaip ir daugumai cia, skaudejo pilvo apacia, pykino (nors nevemiau) ir buvo labai silpna, tuoj pat pagalvojau, kad jau negimdinis nestumas, vel laukia operacija ir t.t. Bet ivyko toks stebuklas, kad dar negaliu patiketi! Bet ir vel uzpuola visokios baimes.Pas mane namie yra ir sunu, ir kaciu atstovu, o cia jau apie ligas-toksoplazmoze snekama.As visa gyvenima turiu gyvunu, tai ka man patartumete daryti? Ar tai labai pavojinga? Ir nuo kada daro tyrimus? Man sake, dabar 5 savaites, nors as nesuprantu to skaiciavimo-jei pastojau liepos 7d., o dabar liepos 30 d., tai maziau iseina.Kaip reikia skaiciuoti, paaiskinkite,parasau? Ir patarkite ka nors, man biski baisu blush2.gif
*

Labiai sveikinam 4u.gif
o skaiciuojamas nestumas nuo paskutiniu mmm pirmos dienos,o kada pastojai tai dar neaisku,kada buozgalviukas pateko i gimda,jis mat pakelyje uztrunka,kol su visais pasisveikina,su kiausidem susipazysta lotuliukas.gif
JN
Sveikos smile.gif Aš irgi pamačiau II smile.gif Skaičiuojant pagal daktarus man eina 5 savaitė. Prieš tai apturėjau ankstyvą persileidimą, tai dabar kupina baimių.. Pasakykit ar pirmomis nėštuno savaitėmis normalu, kad skauda pilvą? Dilgčioja, diegčioja, suka, tempia.....Toks jausmas kad tuj tuoj pramuš mmm doh.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 03, 12:45)
Sveikos smile.gif Aš irgi pamačiau II smile.gif Skaičiuojant pagal daktarus man eina 5 savaitė. Prieš tai apturėjau ankstyvą persileidimą, tai dabar kupina baimių.. Pasakykit ar pirmomis nėštuno savaitėmis normalu, kad skauda pilvą? Dilgčioja, diegčioja, suka, tempia.....Toks jausmas kad tuj tuoj pramuš mmm  doh.gif
*

Tikarai normalu, man per abu nestumus pirmos savaites buvo tokios, kad atrode tuoj mmm prasides smile.gif Po 6 savaites gali pasirodyti gyd. kad paziuretu echoskopu ar vietoje zirnelis, ar plaka sirdele, ar nera hematomu bei gimdos tonuso. Jei jau turejai pries tai persileidima, tai gal zinai ir jo priezasti... gal daktaras paskirtu kokius vaistus nestumo palaikimui.
Sekmes visus 9 men. 4u.gif 4u.gif
JN
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 08 03, 20:24)
Tikarai normalu, man per abu nestumus pirmos savaites buvo tokios, kad atrode tuoj mmm prasides  smile.gif Po 6 savaites gali pasirodyti gyd. kad paziuretu echoskopu ar vietoje zirnelis, ar plaka sirdele, ar nera hematomu bei gimdos tonuso. Jei jau turejai pries tai persileidima, tai gal zinai ir jo priezasti... gal daktaras paskirtu kokius vaistus nestumo palaikimui.
Sekmes visus 9 men.  4u.gif  4u.gif
*

Nea, nežinau.. ginė pareiškė, kad tokių kaip aš - 50 proc smile.gif)))
vilmukas19
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Kaip gaila, kad visos is skirtingu miestu, o nestumas panasaus laiko-5 sav., butu faina susitikti, pabendrauti. Man irgi pilva tampo, siek tiek papykina,bet nuo 7 sav. pradzios jau geriau, pradejau daugiau valgyti, nes iki siol svoris tik krito.Nusipirkau nestumo kalendoriu,kad zinociau, kaip vystosi zirniukas, kaip jus graziai vadinate thumbup.gif , bet atrodo, kad tiek dar isbandymu reikes praeiti, kol susilauksi savo svajones issipildymo blink.gif Sakau, gal vaikuti reiktu Everestu pavadinti, nes toks jausmas, kad reikia ikopti i auksciausia virsukalne. Kas jau turi vaiku, gal viskas atrodo savaime suprantama, o kai lauki 10 metu, supranti, koks tai nerealus stebuklas ir palaiminimas tureti sveika kudiki.Linkiu visoms dideles sekmes ir Dievo pagalbos,nes viskas Jo valioje, patikekit:)
akiv0414
Liabukas 4u.gif
Buvau pas gine ir pasirodo,kad mum maziau nei as galvojau,prasidejo 5 sav,bet tryniukas puikus ir viskas lyg ir gerai,tai eisiu vel penk pas gine ir ieskosim sirdeles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,Kad maudzia tempia tai turi but,nes gimda formuojasi leliukui.Man antras lelius,labai laukiamas,kaip stebuklas,kiekvienas dziaugsmas vis kitoks ar pirmas ar trecias ar penktas jei jis laukiamas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikateles visoms nestuke.gif
Meškėnė
Sveikos,
pries kelias dieneles ir as suzinojau kad nestuke.gif Labai netiketai, nes krutines neskauda, tik kartais galva susvaigsta. Plius kelias dienas prie MM patepliojo ir pilva maudena. Paidariau testo visai netycia- matyt nuojauta buvo:)
ir jis II bigsmile.gif Tik dabar neramu, kad vis pilva maudena... o pas gydytoja tik kita savaite eisiu.... ar jums pamaudena pilva kaip pries MM? man dabar 5 savaite kaip ir turetu eiti.
JN
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 10, 09:07)
Sveikos,
pries kelias dieneles ir as suzinojau kad nestuke.gif  Labai netiketai, nes krutines neskauda, tik kartais galva susvaigsta. Plius kelias dienas prie MM patepliojo ir pilva maudena. Paidariau testo visai netycia- matyt nuojauta buvo:)
ir jis II  bigsmile.gif  Tik dabar neramu, kad vis pilva maudena... o pas gydytoja tik kita savaite eisiu.... ar jums pamaudena pilva kaip pries MM? man dabar 5 savaite kaip ir turetu eiti.
*

Maudena maudena smile.gif Suka, diegia, dilgčioja ir pan. Čia pats normaliausias dalykas koks gali būti, nors pati pasinervinau pakankamai:) Gydytoja sakė, kad taip turi būti.
Meškėnė
O po kiek reikia gerti folines, nes pas gyd eisiu tik kita savaite, o foline skaiciau reikalinga net pries pastojant?
patrakusi
Sveikos sveikos, 4u.gif
Prieš porą savaičių ėjau pas gydytoją tikrintis sveikatą, nes blogai jaučiuosi, skrandžio srityje ir pilvo srityje ir aplink nugarą skausmai kankina..Padarė tyrimus tada, su skrandžiu viskas ok...Tada žiūriu kad nesulaukiu mmm, po savaitės pasidariau testą, akys įžlibina II biggrin.gif Paskambinau ginei užsirašyti, užrašė tik rugsėjo 3d... doh.gif Nes neva dabar neregistruoja taip anksti, nes visko dar būna, sako būna ir nedakeliauja iki tikslo spermiukai... biggrin.gif Praėjusį 5dienį jau pediatrė paskambino mano, sako skubiai atvažiuok, nes blogi tyrimai šlapimo...Šiandien nulėkiau, ogis šlapimo takų infekcija doh.gif Jau man su takais taip sekasi, kad nžn...Pirmą nėštumą apie 12sav susirgus buvau, ligoninėj prasivoliojau prieš pat vestuves...Dabar ir vėl infekcija, doh.gif nėštumas pagal mane ~7sav..Ryt varau vėl priduoti tyrimus, ir pasėlį darys... verysad.gif Savijauta visą šį laiką tai nžn net kaip apibūdint, ir pykina (bet ne vemiu), gerti labai noriu, silpna, skausmai kai užeina tai akys iš orbitų šoka... doh.gif Na kaip nors tikuosi pagysiu, gal neteks vėl bruktis į ligoninę... schmoll.gif
JN
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 10, 15:09)
O po kiek reikia gerti folines, nes pas gyd eisiu tik kita savaite, o foline skaiciau reikalinga net pries pastojant?
*

400 smile.gif standartineje tabletkoj tiek ir buna
Meškėnė
o kiek dienu mazdaug jums pradzioje nestumo maude ta pilva, nes man jau kazkaip neramu. ....
indzia
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 11, 11:38)
o kiek dienu mazdaug jums pradzioje nestumo maude ta pilva, nes man jau kazkaip neramu. ....
*

Oi man maude pastoviai, buvau irgi issigandus, bet daktare nuramino, sake gimda auga, raisciai pleciasi, todel ir yra maudimas. Bent jau man taip buvo g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.