Patarinėjam toliau mobiliųjų telefonų įsigijimo klausimais. Jei kam bus įdomu, dar senoji temele http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=14505
is patirties galiu parasyti, kad patikimiausi yra arba NOKIA arba SONY ERICSSON...jei rankytes didesnes, tada Nokia, o jei smulkios, tai Sony...o konkreciau Nokia N82, Sony Ericsson C902
Mes taip pat visi (esam 5) turim Nokia telefonus. Kažkaip man jie patikimiausi
QUOTE(eskuciai @ 2008 08 18, 14:44) is patirties galiu parasyti, kad patikimiausi yra arba NOKIA arba SONY ERICSSON...jei rankytes didesnes, tada Nokia, o jei smulkios, tai Sony...o konkreciau Nokia N82, Sony Ericsson C902 Lyginant siuos du modelius, rinkciausi SE 902.. Ir dizainas priimtinesnis: plonesnis, lengvesnis, kamera dengta.. Baterija licio polimeru ir ilgiau laiko nei noskes... Mygtukai patogesni..
O man tik Samsung, šeima irgi Samsung naudoja, labai esam patenkinti, o su Nokia tai reikia pavargt su meniu.
Man MB padovanojo Sony Ericsson Z610i, jau puse metu naudojuosiu ir neturiu nei vieno nusiskundimo
Gal kas turite telefoną Nokia 7310, kokie būtų atsiliepimai?
Siandien isigijau Vodafone 720
Sveiki.gal kas žinote, kur rasti kokia informacija apie meškafona?
Gal kas esate susidure ir galite patarti, ar verta pirkti vaikui(7m) ši telefona? Ačiu.
Jau daug metų renkuosi tik Nokia gamintojo telefonus
Man Nokia kazkaip nelabai. Turiu Nokia 7500 Prism, tai sunku iprast prie jo
Mano visa seima naudojasi tik nokia telefonais, pats paprasciausias ir lengviausiai suprantamas. Tik va as dabar nusprendziau pirkti Samsung D830, ir tik todel, kad man jo isvazida labai patiko
Šiaip aš tik už Nokia ir Samsung... Dabar naudoju Samsung, bet jau ilgiuosi Nokia
gal galite patarti koki pigesni telefona su symbianu?
As tai turiu nokia , valdymas ir pats modelis man labai patinka
Vakar nusipirkau Samsung L310
Sveikos,
Labai noriu Nokia 7310 supernova, gal kuri jau turi ir naudojasi ir gali patart kažką iš patirties ?
Nesuprantu
Vieną nusipirkau senų senovėje, "suvartojau" iki paskutinio siūlelio Nusipirkau kitą - naudoju jau trečius metus ir nesiskundžiu. Na, man telefonas skambinimui reikalingas... Jei norit juo atlikt pusę ūkio darbų - gal ir reikia kito modelio. Aš gi įsitikinus, kad geriausiai fotografuoja fotoaparatas, filmuoja - kamera, o groja - grotuvas. Kai viskas viename - kiekvienos funkcijos kokybė mažėja
iš bandytų patiko tik samsung ir nokia, ypač pastarieji. siemens nesąmoningi mygtukai ir funkcijos
Gal kas užmatė, kokį telefoną naudodavo Karina per vasarinę laidą "Pinigų lietus"? Arba gal galit rekomenduot kokį NOKIA telefoną su navigacija?
Az uz Nokia ir Samsunga. Turejau 2 Samsungus ir 2 Nokias. Super
Dabar turiu Nokia N95 su navigacija. Labai patenkinta. Tik kad gal didokas, bet jau baigiu priprast.
aš turiu Nokia N95 8Gb ir esu bais patenkinta, navigacija nokijos prastoka, bet įsirašius Garminą bus viskas manau čiki
Pirkciau tik samsunga, turejau tris nokia, motorola, samsung, senais laikais siemens
samsungą ir aš giriu - nerealiai patogus meniu, tikrai puikios spalvos ir tvirtas
QUOTE(šlamutis @ 2008 09 10, 14:47) Sveiki.gal kas žinote, kur rasti kokia informacija apie meškafona? Gal kas esate susidure ir galite patarti, ar verta pirkti vaikui(7m) ši telefona? Ačiu. didziausia nesamone, sugestu net laikomas ant stalo ir nenaudojamas tikriausiai as pati naudoju samsung'a ir antra zadu pasiimti irgi samsunga, tik be jokiu sensoriniu valdymu... nepatinka man tokios nesamones
AS kazkodel esu uz Sony Ericsson
Turejau NOKIA, MOTOROLA, SAMSUNG. Mano nuomone apie gamintojus: Samsung -> stilingas ir tikrai geras telefonas. Privalumai: 1. Stilius. 2. Puikus komplektacijos ir kainos santykis. Trukumai: 1. Nera gausu [be oficialiosios] programines irangos paketu. 2. Antenos [rysio stiprumas] galingumas mazas. Man blogiausias pagal rysio galimybes Motorola -> jaunatiskas maximalizmas. Privalumai: 1. Geriausia rysio kokybe. Bent man. 2. Gausu [be oficialiosios] programines irangos paketu. Trukumai: 1. Sunkokas meniu valdymas NOKIA -> TAUTOS telefonas Privalumai: 1. Gausiausia [be oficialiosios] programines irangos paketu 2. Itin patogus valdymo meniu. Trukumai: 1. Pervertintas vardas [daznai mokama uz varda -> o ne uz telefono "vidurius"]. O apie soni eriksonus neduosiu privalumu trukumu -> paprasciausiai manau tai geriausias kokybes/privalumu ir kainos santykis.... ir bent man stilingiausias
Na mano sutartis uz 1 men baigiasi...tai ir dairausi telefono naujo... Turejau 4 SAmsungus man patinka .....Ir zinoma vel dairausi Samsungo...Nuziurejau L770 arba U600. Labiau linkstu prie pastarojo.Bet pas ji tos knopkutes "HYTROS:
As uz Sony Ericsson, arba uz Samsung. Siuo metu turiu toki, man viskas lb patinka, tik kartais kimba (reikia i garantini nunest:)):
Kokiu komplimentu galit pasakyt apie SONY Ericcson
Sony Ericsson
Kokybiški, gerai atrodo, "protingi", ne toks pop'sas kaip NOKIA
Vyras sako kad atmintim gera pasizimi
As tik uz NOKIA
Labas!
vakar nupirkau NOKIA n95 8GB labai esu patenkinta bet rasydama sms pastebejau ,kad nera sypseneliu Gal kas turi toki mob ir gali pasakyti ar istikruju ju ten nera ar reikia kazkur kazka paspauti ir jie atsiras?
As turejau samsunga E900
O as turiu LG toki metalini, tai neblogai laiko
QUOTE(l'eau @ 2008 09 27, 19:01) Samsungą įsigijau pirmą kartą, iki šiol turėdavau tik NOKIA. Bet lb patiko man dizainas, toks malonus žaisliukas SAMSUNG TOCCO PINK
turiu Sony Ericsson T650i ir Nokia 6300 abu telefonai labai patinka
As cia internete prisiskaiciau, kad Eriksonu beda mygtukai: nusitrina, kliba.....Bet ju batarke gerai laiko
turėjau NOKIA, vėliau dėl dizaino nusipirkau SAMSUNGą ir pernai vėl gryžau prie NOKIA geresnio nerasiu
QUOTE(mamulia @ 2008 10 08, 14:39) Samsungą įsigijau pirmą kartą, iki šiol turėdavau tik NOKIA. Bet lb patiko man dizainas, toks malonus žaisliukas SAMSUNG TOCCO PINK ![]() Ir as toki turiu, tik juoda, labai patogu man
Turiu samsungus jau apie 5 metus-na viskas super,ir dizainas, ir laiko gerai,ir meniu
Gal kas turite Nokia E 65?. Ar patenkinti juo?
is patirties galiu pasakyti kas lg tikrai blogi telefonai
o geriausi mano nuomone nokia ir samsung
Gal ką galit pasakyt apie samsung U600?
As manau, kad telefona reikia rinktis pagal patoguma ir dizaina. Visdelto dauguma telefonu, jei su jais nesneki 25 valandas per para, laiko ilgokai...
Toliau reikia tik pinigines stori paziureti ir technologijas kokias naudosi.... pvz buvo ten SAMSUNG moteriska kazkoki isleide telefona.... kazkada toki pas berna pamaciau, tai biski kreivai i ji ziurejau kuri tai laika [kalti mano nusistatymai] Siaip as uz SONY ERICSSON -> nes tai STILIUS+TECHNOLOGIJA+PATOGUMAS P.S.: kas ten nutiko su E 65?
Vis žvalgausi į Nokia 3120 clasicc, gal kas jau naudojatės, ką galite apie šį telefoną pasakyti?
QUOTE(TedisLT @ 2008 10 28, 12:26) As manau, kad telefona reikia rinktis pagal patoguma ir dizaina. Visdelto dauguma telefonu, jei su jais nesneki 25 valandas per para, laiko ilgokai... Toliau reikia tik pinigines stori paziureti ir technologijas kokias naudosi.... pvz buvo ten SAMSUNG moteriska kazkoki isleide telefona.... kazkada toki pas berna pamaciau, tai biski kreivai i ji ziurejau kuri tai laika [kalti mano nusistatymai] Siaip as uz SONY ERICSSON -> nes tai STILIUS+TECHNOLOGIJA+PATOGUMAS P.S.: kas ten nutiko su E 65? Noriu pasiklausti turinčiųjų būtent tokį telefoną, ar į jį galima iš interneto ką nors įkelti ar ne, nes šiaip naujas šis telefonas yra "tuščias". Pas mane problema tokia, kad nieko jis nepriima. Atminties kortelė rodo (micro SD, pirkta atskirai, nes komplektacijoje nebuvo) kiek joje yra užimta vietos, bet nerodo kas joje konkrečiai yra. Muzikinį failą irgi ne kiekvieną priima. Ar čia tik pas mane toks nenusekęs egzempliorius?
Ko gero Nokios geriausios, bet as turejau ir Sony Ericsson - niekuo nenusileidzia Nokioms, baterija lygiai tiek pat laiko ir dizainas man grazus
|