Аr jau kas nors išbandėte šiuo metu labai reklamuojamus LOVI firmos buteliukus ar žindukus? Pamačiau parduotuvėje ir mane labai sudomino. Ar tikrai taip gerai geria vaikuciai iš jų, kaip skelbia reklama?
Sveikos mamytės!
Аr jau kas nors išbandėte šiuo metu labai reklamuojamus LOVI firmos buteliukus ar žindukus? Pamačiau parduotuvėje ir mane labai sudomino. Ar tikrai taip gerai geria vaikuciai iš jų, kaip skelbia reklama? QUOTE(Bacetto @ 2008 08 18, 22:57) Sveikos mamytės! Аr jau kas nors išbandėte šiuo metu labai reklamuojamus LOVI firmos buteliukus ar žindukus? Pamačiau parduotuvėje ir mane labai sudomino. Ar tikrai taip gerai geria vaikuciai iš jų, kaip skelbia reklama? Labas Isbandziau buteliuka, labai patiko vaikui, nikuo nesiskiria nuo kruties, nes Avent butelio neeme
As naudoju LOVI besisterelizuojancius buteliukus
Mazoji labai lengvai ir greitai is ju pavalgo,neprisiryja oro, o po to as ipilu vandenuko i dangtuka ir idedu 3 minutem i mikrobange sterilizuotis. Kartais dar ir soskytes juose sterilizuoju.
mano dukrytei labai patiko
buteliukas man patiko..grazus dizainas
bet neadau atskirai pirkti soskiu ant buteliuko...todel nepirkau. valgom is avent ir viskas ciki manau kai jau bus isalkes lelius ims bet kokia soske...net is puodelio gers..kaip kad rekomenduoja protingi dedes
mes turim sios firmos neissiliejanti puoduka
Sveikos mamytės
Ačiū visoms už atsakymus O gal žinote, gal yra šios firmos buteliukų vaikams virš metukų? QUOTE(perastra @ 2008 08 19, 15:32) As naudoju LOVI besisterelizuojancius buteliukus Mazoji labai lengvai ir greitai is ju pavalgo,neprisiryja oro, o po to as ipilu vandenuko i dangtuka ir idedu 3 minutem i mikrobange sterilizuotis. Kartais dar ir soskytes juose sterilizuoju. Sveikos mamytes Girdejau jau ne viena gera atsiliepima apie tuos LOVI buteliukus ir zindukus, ir drauge sako pirko naujus dinaminius zindukus LOVI, sako Galvoju ir as nusipirkt.. GAl kas gali daugiau apie juos pasakyt, kas jau bande savo maziukams Papildyta: QUOTE(jalka @ 2008 08 21, 09:54) buteliukas man patiko..grazus dizainas Va butent man dizainas ju irgi labai grazus, labai mieli
Sveiki visi,
Nusipirkau aš Lovi buteliuką (12+). Vaikas mano iš karto pradėjo noriai gerti. Superinė kokybė. Labai gerai plaunasi.
mes taip pat turim LOVI buteliuka ir gertuve
O kur pirkot LOVI buteliukus ir zindukus?
as taip pat savo maziui nupirkau toki buteliuka, bet jam nepatiko "soskes" forma, tai teko padeti i lentyna dulkems rinkti
Mes irgi turim
Aš ir planuoju nupirkt Lovi buteliuką pabandymui. Sesė dirba vaikiškų prekių parduotuvėje, sakė, labai perkami tie buteliukai. Man jų dizainas labai patinka. Turiu Chicco buteliuką, bet iš jo mažylis gert atsisako, springsta, nors čiulptukas ir nedidelis. Kol kas Avent naudojamės. Gal kas bandėt, ar telpa Lovi į Avent sterilizatorių?
o mes nesivaikom madu, buteliukus perku vaistinej ir firmu nezinau. Tik manau mikrobangej negalima nei sildyt nei sterilizuot. Ten bangos nuodingos.
QUOTE(Brukne @ 2008 09 18, 18:50) Ju galima rasti visose Kotrynos tinklo parduotuvese. Del buteliuko zinduko. Pirmai pradziai jei pienuko turesiu, tai tikiuosi nelabai jo prireiks, bet tai atsargai vis viena reikes isigyti. Siaip man patinka AVENT produkcija ir pagal mazylio amziu jie ir zindukus siulo, t.y. su didesnes tekmes ar mazesnes tekmes skylute. Kaip ir viskas aisku, bet va ju konkurentai LOVI siulo Dinamini zinduka ant buteliuko ir ji isgiria, kaip labai gera. Atseit net kaip prevencija nuo pilvuko diegliu, nes mazylis ji tinkamai sukanda, zindukas panasus i mamos kruties forma. Tai ir pasimeciau kas geriau... QUOTE(Undinelle @ 2008 09 29, 11:11) LOVI siulo Dinamini zinduka ant buteliuko ir ji isgiria, kaip labai gera. Atseit net kaip prevencija nuo pilvuko diegliu, nes mazylis ji tinkamai sukanda, zindukas panasus i mamos kruties forma. Tai ir pasimeciau kas geriau... jau įrodyta, kad pilvo diegliai nepriklauso nei nuo maisto, nei nuo buteliukų. Va, klausimas tik kas vaikui labiau patinka.
mes irgi toki turime, man patinka, kad jis platus ir lengva misinukus daryti
mes irgi naudojam LOVI
tiek kokybe, tiek dizainas be priekaistu. is pradziu bandem avent (buvo tetos ir dedes pridovanoje) - nepatiko.
mes naudojam ir Lovi ir Avent.abu liux
ir mes naudojam lovi buteliuka, maitinu MP bet kai reikia kur isvykti, palieku nutraukto pienelio butent jame. Dukrytei labai patinka, nors turi labai stipru ciulpimo instinkta (pienas net per burnytes sonus pilasi) i nieka lovi nekeistume
Mes taip pat naudojam Lovi
QUOTE(HUGGA @ 2008 09 29, 12:00) o mes nesivaikom madu, buteliukus perku vaistinej ir firmu nezinau. Tik manau mikrobangej negalima nei sildyt nei sterilizuot. Ten bangos nuodingos. siuos buteliukus galima sterilizuoti mikrobangej
mes ir naudojam lovi buteliuka
Mes irgi dbr jau lovi naudojam
![]() labai patinka, super dizainas, ir dukryte su mielu noro is jo valge pirma karta, o pvz avento neeme o mes pirkom cipolino parduotuveje
Mes irgi naudojam ir Lovi ir Avent buteliukus
na maniske is Lovi buteliuko gerdavo arbatele, bet sunkiai kazkaip, springdavo
turim LOVI puodelį su minkštu snapeliu.
jokių nusiskundimų
na, ir mes nusipirkom Lovi buteliuka. mazytei is pradziu buvo keista, bet po to labai mielai gere
pries tai turejom Nuk, tai vis man normaliai ciulptukas neisidedavo ir prabegdavo pienukas, be to ir labai susiplodavo ciulptukas,reikedavo istraukt is burnytes, kad praeitu oras
mes irgi lovi buteliukus naudojam ir esam labai patenkintos
Na kol kas mes jokiu buteliuku nendaudojame,kiek beatsimenu kelis kartus teko panaudoti avent buteliuka,bet labai noreciau nusipirkti LOVI produkcijos,paskaiciau ir man patiko,bet viena beduke nelabai zinau kur jos galima butu isigyti
patarciau is karto nepirkti nieko, o ti nusiziureti kas patinka. as nusipirkau nuk firmos buteliuku, o paskui prireike pientraukio ir pirkau avent, tai paskui teko ir buteliukus persipirkti
na, taip as tai AVENT naudoju, bet uzsisakiau dabar internetu pora Lovi buteliu, nes jie man pasirode panasus i Avent, tai ziuresim kaip cia mums patiks...
mes taip pat AVENT naudojam bet pirkau ir LOVI kol kas leliu abiem patenkintas geria arbata
QUOTE(HUGGA @ 2008 09 29, 12:00) o mes nesivaikom madu, buteliukus perku vaistinej ir firmu nezinau. Tik manau mikrobangej negalima nei sildyt nei sterilizuot. Ten bangos nuodingos. Juk sterilizuoji buteliuką, o ne maistą šildai mikrobangėj, manau bangos nu niekaip negali į plastmasę įsigert Mes turim Lovi buteliuką su dinaminiu žinduku ir labai patenkinti, nes vaikutis maitinamas mišriai (trūksta MP) ir problemų nekyla, lelius noriai valgo kaip iš krūties, taip ir iš buteliuko. Mišinio tekmei reguliuoti yra skirti kelių rūšių žindukai: 0-6 men, 6+, žindukų atskirai yra pirkti RIMI parduotuvėse. QUOTE(komodajis @ 2009 03 09, 13:38) Juk sterilizuoji buteliuką, o ne maistą šildai mikrobangėj, manau bangos nu niekaip negali į plastmasę įsigert Mes turim Lovi buteliuką su dinaminiu žinduku ir labai patenkinti, nes vaikutis maitinamas mišriai (trūksta MP) ir problemų nekyla, lelius noriai valgo kaip iš krūties, taip ir iš buteliuko. Mišinio tekmei reguliuoti yra skirti kelių rūšių žindukai: 0-6 men, 6+, žindukų atskirai yra pirkti RIMI parduotuvėse. mes irgi turime si buteliuka su dinaminiu zinduku
Mums Lovi vieninteliai kurie tik tiko ir patiko
QUOTE(Spicyy @ 2009 03 05, 20:56) na, taip as tai AVENT naudoju, bet uzsisakiau dabar internetu pora Lovi buteliu, nes jie man pasirode panasus i Avent, tai ziuresim kaip cia mums patiks... oi, pirkau lovi neissiliejanti puodeli - tikras fui... nebega is jo, vaikas po avento nemoka is jo gerti, nes reikia ileisti oro, o jis nemoka, triubina neatsikvepdamas, tai isemiau voztuveli irtik aip dabar girdau. nepatariu pirkti, nors va drauge nesiskunde kazkaip. ti gal maniskis vaikas nemoksiukas
Mes naudojam. Tai is mano puses vien
Kai reikejo damaitint nuo 2men avent nei i burna neime o siti tiko ir patiko
labai geri
na mes turim buteliuka su sauksciuku tai kelionej nepamainomas daiktas, labai patogu o vat su snapeliu nepasiteisino nors raso kad tinka nuo 6 men bet labai jau sunkiai traukiasi per ji vandenukas, maniske normaliai su juo ismoko tik kokiu 11 men. pries tai gavom pirkt kita .
Gal zinote, ar buna LOVI buteliuku stikliniu? Nes kiek teko matyti, tai visur tik is plastiko.
na kaip paskaiciau tiek geru atsiliepimu, tad nusprendziau ryt nubegti i vaiku miesta ir isigyti Lovi produkcijos - kaip ten sako, geriau viena karta isbandyt, negu simta isgirst.. nors labai aciu visom uz atsiliepimus ir as greitai juos parasysiu..
QUOTE(lemonmint @ 2009 06 16, 22:42) na kaip paskaiciau tiek geru atsiliepimu, tad nusprendziau ryt nubegti i vaiku miesta ir isigyti Lovi produkcijos - kaip ten sako, geriau viena karta isbandyt, negu simta isgirst.. nors labai aciu visom uz atsiliepimus ir as greitai juos parasysiu.. labai gera produkcija, mrs pirkom pabandymui ir patiko QUOTE(Deimike @ 2009 04 02, 17:52) oi, pirkau lovi neissiliejanti puodeli - tikras fui... nebega is jo, vaikas po avento nemoka is jo gerti, nes reikia ileisti oro, o jis nemoka, triubina neatsikvepdamas, tai isemiau voztuveli irtik aip dabar girdau. nepatariu pirkti, nors va drauge nesiskunde kazkaip. ti gal maniskis vaikas nemoksiukas turejome mes avento neissiliejanti puoduka mazei patiko,o kai nupirkau lovi neissiliejanti tai ji nemoka is jo gerti.Lovi buteliukai man patiko,bet yra vienas minusas is zinduko pienas lasa
gal kas zinote ar yra lovi nelasanciu zinduku?
o as daabr su tokiu klausimu
|