Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOVI buteliukai ir žindukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2
Bacetto
Sveikos mamytės!

Аr jau kas nors išbandėte šiuo metu labai reklamuojamus LOVI firmos buteliukus ar žindukus? Pamačiau parduotuvėje ir mane labai sudomino. Ar tikrai taip gerai geria vaikuciai iš jų, kaip skelbia reklama? g.gif O gal kas jau savo stebukliukui ir LOVI žinduką įsiūlė?
indiga
QUOTE(Bacetto @ 2008 08 18, 22:57)
Sveikos mamytės!

Аr jau kas nors išbandėte šiuo metu labai reklamuojamus LOVI firmos buteliukus ar žindukus? Pamačiau parduotuvėje ir mane labai sudomino. Ar tikrai taip gerai geria vaikuciai iš jų, kaip skelbia reklama? g.gif O gal kas jau savo stebukliukui ir LOVI žinduką įsiūlė?
*

Labas
Isbandziau buteliuka, labai patiko vaikui, nikuo nesiskiria nuo kruties, nes Avent butelio neeme biggrin.gif O zinduko dar nemaciau kur yra pirkti, noreciau pabandyti ax.gif
Perastra
As naudoju LOVI besisterelizuojancius buteliukus thumbup.gif
Mazoji labai lengvai ir greitai is ju pavalgo,neprisiryja oro, o po to as ipilu vandenuko i dangtuka ir idedu 3 minutem i mikrobange sterilizuotis. Kartais dar ir soskytes juose sterilizuoju.
Renata J.G.
mano dukrytei labai patiko smile.gif senojo net nebeima mirksiukas.gif
jalka
buteliukas man patiko..grazus dizainas 4u.gif
bet neadau atskirai pirkti soskiu ant buteliuko...todel nepirkau.
valgom is avent ir viskas ciki wub.gif
manau kai jau bus isalkes lelius ims bet kokia soske...net is puodelio gers..kaip kad rekomenduoja protingi dedes lotuliukas.gif
CiamciaLiamcia
mes turim sios firmos neissiliejanti puoduka 4u.gif ,tai pradzioj lb dziaugiaus pirkiniu,o dabar pradejo iskritinet ta gumyte kur neleidzia skysciui issiliet,tai maziukas pastoviai slapias,kai atsigeria biggrin.gif
Bacetto
Sveikos mamytės smile.gif

Ačiū visoms už atsakymus thumbup.gif

O gal žinote, gal yra šios firmos buteliukų vaikams virš metukų?
Brukne
QUOTE(perastra @ 2008 08 19, 15:32)
As naudoju LOVI besisterelizuojancius buteliukus  thumbup.gif
Mazoji labai lengvai ir greitai is ju pavalgo,neprisiryja oro,  o po to as ipilu vandenuko i dangtuka ir idedu 3 minutem i mikrobange sterilizuotis. Kartais dar ir soskytes juose sterilizuoju.
*

Sveikos mamytes 4u.gif matau uzvedet man dabar labai aktualia tema. dabar esu nestuke.gif , ir tiek visokiu klausimu paskutini menesiuka. Apsipirkineju dabar ir savo vaikiukui noriu visko kas geriausia.

Girdejau jau ne viena gera atsiliepima apie tuos LOVI buteliukus ir zindukus, ir drauge sako pirko naujus dinaminius zindukus LOVI, sako thumbup.gif .
Galvoju ir as nusipirkt.. GAl kas gali daugiau apie juos pasakyt, kas jau bande savo maziukams wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2008 08 21, 09:54)
buteliukas man patiko..grazus dizainas 4u.gif

Va butent man dizainas ju irgi labai grazus, labai mieli wub.gif nes tie visi standartiniai atsibode doh.gif
Bacetto
Sveiki visi,

Nusipirkau aš Lovi buteliuką (12+). Vaikas mano iš karto pradėjo noriai gerti. Superinė kokybė. Labai gerai plaunasi.

pukuotukas
mes taip pat turim LOVI buteliuka ir gertuve thumbup.gif jau bandom tikrai labai esam patenkintos o pasirodo cliulptukai buteliuku ir ant avento tinka tai arbatyte ir sultis geriam is senojo avento tik per Lovi ciulptuka thumbup.gif o misinuka tik is LOVI nes visos pilvelio problemos pasibaige pabandzius thumbup.gif soskyciu nebandem nemaciau ju pirkti dar ax.gif
Brukne
O kur pirkot LOVI buteliukus ir zindukus?
Bacetto
QUOTE(Brukne @ 2008 09 18, 17:50)
*

Pirkau Tindi Rindi parduotuvėje (Vilniaus Akropolyje).
dubcike
as taip pat savo maziui nupirkau toki buteliuka, bet jam nepatiko "soskes" forma, tai teko padeti i lentyna dulkems rinkti 4u.gif
Šindila
Mes irgi turim ax.gif maitinu pilnai mp, bet kai manes nebuna ar arbatyte geriam, tai puikiai moka gerti is jo, o va daviau Avento karta, tai ziugciot pradejo g.gif
lora2006
Aš ir planuoju nupirkt Lovi buteliuką pabandymui. Sesė dirba vaikiškų prekių parduotuvėje, sakė, labai perkami tie buteliukai. Man jų dizainas labai patinka. Turiu Chicco buteliuką, bet iš jo mažylis gert atsisako, springsta, nors čiulptukas ir nedidelis. Kol kas Avent naudojamės. Gal kas bandėt, ar telpa Lovi į Avent sterilizatorių?
HUGGA
o mes nesivaikom madu, buteliukus perku vaistinej ir firmu nezinau. Tik manau mikrobangej negalima nei sildyt nei sterilizuot. Ten bangos nuodingos.
Undinelle
QUOTE(Brukne @ 2008 09 18, 18:50)
*

Ju galima rasti visose Kotrynos tinklo parduotuvese. mirksiukas.gif

Del buteliuko zinduko. Pirmai pradziai jei pienuko turesiu, tai tikiuosi nelabai jo prireiks, bet tai atsargai vis viena reikes isigyti. Siaip man patinka AVENT produkcija ir pagal mazylio amziu jie ir zindukus siulo, t.y. su didesnes tekmes ar mazesnes tekmes skylute. Kaip ir viskas aisku, bet va ju konkurentai LOVI siulo Dinamini zinduka ant buteliuko ir ji isgiria, kaip labai gera. Atseit net kaip prevencija nuo pilvuko diegliu, nes mazylis ji tinkamai sukanda, zindukas panasus i mamos kruties forma. Tai ir pasimeciau kas geriau... g.gif
lora2006
QUOTE(Undinelle @ 2008 09 29, 11:11)
LOVI siulo Dinamini zinduka ant buteliuko ir ji isgiria, kaip labai gera. Atseit net kaip prevencija nuo pilvuko diegliu, nes mazylis ji tinkamai sukanda, zindukas panasus i mamos kruties forma. Tai ir pasimeciau kas geriau...  g.gif
*

jau įrodyta, kad pilvo diegliai nepriklauso nei nuo maisto, nei nuo buteliukų. Va, klausimas tik kas vaikui labiau patinka.
idani
mes irgi toki turime, man patinka, kad jis platus ir lengva misinukus daryti thumbup.gif
Anoushka
mes irgi naudojam LOVI thumbup.gif
tiek kokybe, tiek dizainas be priekaistu.

is pradziu bandem avent (buvo tetos ir dedes pridovanoje) - nepatiko.
Mide
mes naudojam ir Lovi ir Avent.abu liux thumbup.gif
~mama mia~
ir mes naudojam lovi buteliuka, maitinu MP bet kai reikia kur isvykti, palieku nutraukto pienelio butent jame. Dukrytei labai patinka, nors turi labai stipru ciulpimo instinkta (pienas net per burnytes sonus pilasi) i nieka lovi nekeistume thumbup.gif mirksiukas.gif pirkome hyper rimi parduotuveje
Nendrė...
Mes taip pat naudojam Lovi thumbup.gif suneliui labai patinka jis:soske thumbup.gif o is Avent buteliuko nevalge schmoll.gif
QUOTE(HUGGA @ 2008 09 29, 12:00)
o mes nesivaikom madu, buteliukus perku vaistinej ir firmu nezinau. Tik manau mikrobangej negalima nei sildyt nei sterilizuot. Ten bangos nuodingos.
*

siuos buteliukus galima sterilizuoti mikrobangej ax.gif
ssaulutee
mes ir naudojam lovi buteliuka smile.gif super, lb patenkinta juo esu thumbup.gif
Agnestar
Mes irgi dbr jau lovi naudojamuser posted image
labai patinka, super dizainas, ir dukryte su mielu noro is jo valge pirma karta, o pvz avento neeme g.gif o nuko irgi patiko, bet su dauguma soskes kauciuoko, kas man nepatinka...
o mes pirkom cipolino parduotuveje 4u.gif
Irmutė
Mes irgi naudojam ir Lovi ir Avent buteliukus thumbup.gif , mažius nejaučia jokio skirtumo.
grizete
na maniske is Lovi buteliuko gerdavo arbatele, bet sunkiai kazkaip, springdavo g.gif o is avento viskas normaliai, graziai sau ir arbatele geria, ir misinuka valgo... rolleyes.gif
Cukraus pudra
turim LOVI puodelį su minkštu snapeliu.
jokių nusiskundimų schmoll.gif
kinomane
QUOTE(Bacetto @ 2008 09 18, 21:09)
Pirkau Tindi Rindi parduotuvėje (Vilniaus Akropolyje).
*

nu turbut, kad ne tindi rindi, ten ju nera.... plius jie internetine prekyba turi, ten lovi nera, man rodos vaiku mieste, dar babymarket'e maciau
daivuterau
na, ir mes nusipirkom Lovi buteliuka. mazytei is pradziu buvo keista, bet po to labai mielai gere thumbup.gif ir daug greiciau pavalge. tik vat man tas oras nepraeina, gal per stipriai uzsuku, bet jei maziau uzsuku tai pradeda begt pienelis...na, bandysiu kaip nors maziau uzsukt.
pries tai turejom Nuk, tai vis man normaliai ciulptukas neisidedavo ir prabegdavo pienukas, be to ir labai susiplodavo ciulptukas,reikedavo istraukt is burnytes, kad praeitu oras doh.gif
angeliuxm
mes irgi lovi buteliukus naudojam ir esam labai patenkintos thumbup.gif
Dodukas
Na kol kas mes jokiu buteliuku nendaudojame,kiek beatsimenu kelis kartus teko panaudoti avent buteliuka,bet labai noreciau nusipirkti LOVI produkcijos,paskaiciau ir man patiko,bet viena beduke nelabai zinau kur jos galima butu isigyti doh.gif
Deimike
patarciau is karto nepirkti nieko, o ti nusiziureti kas patinka. as nusipirkau nuk firmos buteliuku, o paskui prireike pientraukio ir pirkau avent, tai paskui teko ir buteliukus persipirkti sad.gif Juk dabar visko visada buna, tai is anksto nebutina visko tureti. zinau kaip norisi vaikscioti nestukei esant po parduotuuves ir pirkti, bet pasjkui pasirodo, kad ir drabuzeliu daugoka ir visokiu niekuciu neprireikia
Spicyy
na, taip as tai AVENT naudoju, bet uzsisakiau dabar internetu pora Lovi buteliu, nes jie man pasirode panasus i Avent, tai ziuresim kaip cia mums patiks... smile.gif
inguzekal
mes taip pat AVENT naudojam bet pirkau ir LOVI kol kas leliu abiem patenkintas geria arbata smile.gif
komodajis
QUOTE(HUGGA @ 2008 09 29, 12:00)
*

Juk sterilizuoji buteliuką, o ne maistą šildai mikrobangėj, manau bangos nu niekaip negali į plastmasę įsigert biggrin.gif
Mes turim Lovi buteliuką su dinaminiu žinduku ir labai patenkinti, nes vaikutis maitinamas mišriai (trūksta MP) ir problemų nekyla, lelius noriai valgo kaip iš krūties, taip ir iš buteliuko.
Mišinio tekmei reguliuoti yra skirti kelių rūšių žindukai: 0-6 men, 6+, žindukų atskirai yra pirkti RIMI parduotuvėse.
kur-rita
QUOTE(komodajis @ 2009 03 09, 13:38)
Juk sterilizuoji buteliuką, o ne maistą šildai mikrobangėj, manau bangos nu niekaip negali į plastmasę įsigert biggrin.gif
Mes turim Lovi buteliuką su dinaminiu žinduku ir labai patenkinti, nes vaikutis maitinamas mišriai (trūksta MP) ir problemų nekyla, lelius noriai valgo kaip iš krūties, taip ir iš buteliuko.
Mišinio tekmei reguliuoti yra skirti kelių rūšių žindukai: 0-6 men, 6+, žindukų atskirai yra pirkti RIMI parduotuvėse.
*

mes irgi turime si buteliuka su dinaminiu zinduku thumbup.gif , is pradziu naudojome tiek ji tiek zinduka,bet dabar pipiras isgere ne mazai misinuko,o didesnio lovi buteliuko niekur nemaciau tik po 240lm (ji tik sultins ir arbatai naudojam), dabar nupirkom AVENT ir ant jo lovi zindukus dedam,puikiai tinka thumbup.gif o zindukai parsiduoda tiek didesnese parduotuvese tiek vaistinese....ir ju yra ne tik 0-6men,6+...bet ir 0-3men,3+,3 trio, ir t.t
coliukasv
ax.gif o aš bandžiau ir man jie nepatiko.. sunkiai sandariai užsisukdavo.. bėgo pro kraštelį kur čiulptukas įsistatydavo.. o kai pamačiau kad čia canpol produkcija tai išvis nekilo noras jo dar kažko bandyt, nes ne kartą ja nusivyliau.. doh.gif ir čia turbūt pripratimo reikalas.. po avent man lovi nepatiko.. nors dizainas tikrai gražus bet kokybe tai neaplenkia tikrai..
mii
Mums Lovi vieninteliai kurie tik tiko ir patiko thumbup.gif , kitų ir iš tolo neimdavo. Na tik neišsiliejantis nepatiko, per daug darbo turbūt tongue.gif
Deimike
QUOTE(Spicyy @ 2009 03 05, 20:56)
na, taip as tai AVENT naudoju, bet uzsisakiau dabar internetu pora Lovi buteliu, nes jie man pasirode panasus i Avent, tai ziuresim kaip cia mums patiks... smile.gif
*

oi, pirkau lovi neissiliejanti puodeli - tikras fui... nebega is jo, vaikas po avento nemoka is jo gerti, nes reikia ileisti oro, o jis nemoka, triubina neatsikvepdamas, tai isemiau voztuveli irtik aip dabar girdau. nepatariu pirkti, nors va drauge nesiskunde kazkaip. ti gal maniskis vaikas nemoksiukas smile.gif
nerciuke
Mes naudojam. Tai is mano puses vien thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai reikejo damaitint nuo 2men avent nei i burna neime o siti tiko ir patiko thumbup.gif
Violia
labai geri 4u.gif mazylis noriai is ju geria drinks_cheers.gif Ir siaip man jie labiau patina nei avent. 4u.gif
Deimike
QUOTE(nerciuke @ 2009 04 04, 09:47)
Mes naudojam. Tai is mano puses vien  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kai reikejo damaitint nuo 2men avent nei i burna neime o siti tiko ir patiko thumbup.gif
*

reiskia maniskis kazkoks kitoks vaikis smile.gif
jaukuciukas
na mes turim buteliuka su sauksciuku tai kelionej nepamainomas daiktas, labai patogu o vat su snapeliu nepasiteisino nors raso kad tinka nuo 6 men bet labai jau sunkiai traukiasi per ji vandenukas, maniske normaliai su juo ismoko tik kokiu 11 men. pries tai gavom pirkt kita .
Orune
Gal zinote, ar buna LOVI buteliuku stikliniu? Nes kiek teko matyti, tai visur tik is plastiko.
lemonmint
na kaip paskaiciau tiek geru atsiliepimu, tad nusprendziau ryt nubegti i vaiku miesta ir isigyti Lovi produkcijos - kaip ten sako, geriau viena karta isbandyt, negu simta isgirst.. nors labai aciu visom uz atsiliepimus ir as greitai juos parasysiu.. wink.gif labai noriu ta pamatyti minksta su sauksiuku uzsakamu.. smile.gif
georgiana
QUOTE(lemonmint @ 2009 06 16, 22:42)
na kaip paskaiciau tiek geru atsiliepimu, tad nusprendziau ryt nubegti i vaiku miesta ir isigyti Lovi produkcijos - kaip ten sako, geriau viena karta isbandyt, negu simta isgirst.. nors labai aciu visom uz atsiliepimus ir as greitai juos parasysiu.. wink.gif labai noriu ta pamatyti minksta su sauksiuku uzsakamu.. smile.gif
*

labai gera produkcija, mrs pirkom pabandymui ir patiko 4u.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Deimike @ 2009 04 02, 17:52)
oi, pirkau lovi neissiliejanti puodeli - tikras fui... nebega is jo, vaikas po avento nemoka is jo gerti, nes reikia ileisti oro, o jis nemoka, triubina neatsikvepdamas, tai isemiau voztuveli irtik aip dabar girdau. nepatariu pirkti, nors va drauge nesiskunde kazkaip. ti gal maniskis vaikas nemoksiukas smile.gif
*

turejome mes avento neissiliejanti puoduka mazei patiko,o kai nupirkau lovi neissiliejanti tai ji nemoka is jo gerti.Lovi buteliukai man patiko,bet yra vienas minusas is zinduko pienas lasa doh.gif
@mamyčiukas@
gal kas zinote ar yra lovi nelasanciu zinduku?
caramele87
o as daabr su tokiu klausimu g.gif mums jau metukaj, visa lajk gereme is canpol babies buteliuku ir zinduku, bet galvoju pirkt ta neissipilanti buteliu, taj ir galvoju ar geriau pirkti ta nuo puses metu kur skirtas, su minkstu zinduku kol kas, kad priprastu, ar geriau iskart pirkti ta kur skirtas nuo metu su kietu zinduku smile.gif ka jus patartumet blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.