Sveikutės,
Gal kuri mamytė jau yra gimdžiusi pas Redą Žiobakienę ar Morkūnienę (Antakalnis, Baltijos Amerikos klinika)?
Pasidalinkite patirtimi, kaip sekėsi, kokia Jūsų nuomonė apie šias gydytojas.
Mane asmeniškai prižiūri R. Žiobakienė ir, mano nuomone, ji yra nuostabi gydytoja. Labai ją gerbiu, bet niekur neradau komentarų ar pasisakymų apie gidymus pas ją.
Labai lauksiu.
pumiux5
2005 06 03, 11:56
R. Ziobakiene sauni gydytoja, gimdziau pas ja praejusiu metu liepa. Viskas praejo ir baigesi gerai, gydytoja per gimdyma atliko savo darba, manau, puikiai. Buvo toks niuanselis: mergaite gime pernesiota< zaliuose vandenyse. Manau, tai Ziobakienes kalte, nes su echoskopu ji kazkaip nelinkusi labai "draugauti", todel laiku nepaziurejo ir neprieme reikiamu sprendimu. Mano drauge irgi su ja gimde, taip pat liko labai patenkinta. Ji profe toj srity-dirba gimdykloje, manau tai daug ka reiskia, o be to ir gimdykla juk "nepaprasta"- vis delto antakalnio klinikos. Gimdyciau ir antra kart su ja. tik biski kitaip elgciausi pati - reikalauciau echoskopo kas savaite, nuo 36 savaites, ir detalios ataskaitos apie vandenu ir placentos bukle. Mano atveju gydytoja apsiribojo tik sirdies tonu klausymu, o echoskopavo tik paskutine termino diena - o tada jau reikejo skubiai viska daryt. Jei ji tave priziuri ir tu apie ja jau susidarei gera nuomone ir ja pasitiki, tai manau, kad pasirinkdama gimdyti pas ja tikrai neapsirksi. juk vienas is svarbiausiu dalyku yra pasitiketi gydytoja.
Aš gimdžiau pas R.Žiobakienę. Labai gera gydytoja. Pritariu Pumiux, kad nėštumo priežiūra lyginant su gimdymo priėmimu nėra stiprioji jos pusė. Bet jei tu pas ją lankaisi, tai gimdyti pas kitą gydytoją tikrai nepatarčiau. Man gimdymas pas ją patiko super. Ji rami, užtikrinta, šilta: atvažiavo naktį, o prieš tai pusę nakties jai skambinėjau, pats gimdymas grėsė baigtis Cezariu, bet ačiū Dievui, taip pat ir gydytojai pagimdžiau natūraliai, kitą dieną ji mus aplankė, apžiūrėjo. Tiesa, ji mums ir palatą dvivietę man vienai suveikė, tad galėjau būti su vyru, bet jei ketini gimdyti Baltijos Amerikos klinikoj, tau tai neaktualu. Žodžiu, labai puiki gydytoja, tikra gimdymų asė  Tikrai patariu pas ją gimdyti ir sėkmės.
Privati ginekologijos klinika Tilto g. 19-26, tel. 2620793. Sėkmės
Karvė Supermodelis
2005 08 15, 19:03
Aš irgi pas ją gimdžiau. Labai patenkinta likau. Labai rami gydytoja. Jos ramumas ir tvirtumas mane ramino. Ir labai moterška. Kitą dieną atėjo aplankyti davė patarimų dėl sveikatos ir t.t. Tik kai po savaitės man sukilo temperatūra - ji liepė važiuoti pas jos draugę į santariškes. Blogai, kad paklausiau. Geriau ir greičiau būčiau pagijus namie.
valdita
2005 10 18, 09:54
As tik ketinu pas R. Žiobakiene gimdyti, tad ir man apie ja idomu.  Dabar ji priziuri mano nestuma, kolei kas man ji visai nebloga pasirode, patare kaip kuo skubiau patekti pas genetikus, padejo siek tiek  .Lankausi pas ja privacioje klinikoje Tilto g., kiek anksciau gydziausi pas gydytojos koleges: R.Čiurliene(fantastiska irgi gydytoja,profesionale ant gydymu, bet nepriima gimdymu) ir R.Sapon (taipogi saunuole moteriske,gimdymu irgi nepriima-gaila  ). Beje, Merginos, gal gyd.R. Žiobaka, dirbantis Antakalnio klinikose, yra jos vyras?????  Parasykite dar del Žiobakienes.....Aciu.
Varpelis
2005 10 18, 12:54
Taip, R. Žiobakas R. Žiobakienės vyras.
*Silver*
2006 01 21, 22:07
Sveikutės esamos ir būsimos mamytės! Prieš 3,5mėnesio Antakalnio klinikose gimdžiau pas gydytoją Žiobakienę. Paskaičiau jūsų atsiliepimus, sutinku su jais, bet tik iš dalies. Gimdyti važiavau su niekuo iš anskto nesitarusi ir patekau pas Žiobakienę. Tai per visą gimdymą pas mane ji buvo atejusi na 2-3 kartus:(,ir kai reikėjo ją rasti, buvo sudėtinga. O viską darė akušerė bei gydytoja recenzentė, o Žiobakienė įėjusi tik paklasė recenzentės "ar pati susitvarkysi "??ir išėjo. O moteris su kurią gulėjau vienoj palatoj irgi pas ją gimdė, tai pas ją gydytoja ir buvo visą laiką, nes gydytojai buvo sumokėta iš anksto:). O aš mokėti ketinau po gimdymo, tačiau už tokį retą apsilankymą jai nedaviau nei cento. Viską atidaviau fainai akušerei bei gydytojai-recenzentei, kuri pinigų imti net nenorėjo, o viską atliko pati (t.y. vandenų nuleidimas, po gimdymo apžiūra, plyšim sisiūvimas ir panašiai....) . Tai siūlau mokėti iš anskto, jei norit pas ją gimdyti, nes susidarė nuomonė, kad tik dėl pinigų dirba, nors gal klystu.
Sveikutės Gimdžiau ir visą nėštumą  konsultavausi pas gydytoją Redą Žiobakienę. Geriausi atsiliepimai apie ją  , nes visada atsakydavo į rūpimus klausymus ne tik mano, bet ir vyro, visada išklausinėdavo iki smulkmenų apie savijautą ir šiaip kokia nuotaika, kaip jaučiuosi nėštumo metu ir t.t. Gimdymo metu viską atliko labai profesionaliai, ramino, rūpinosi , paaiškino kaip kas -visą eigą. Trumpai tariant jeigu tektų dar kartą gimdyti, tai tik pas ją  QUOTE(gėliukas @ 2006 02 15, 09:06) aš dabar vaikštau pas ją ir ketinu gimdyti tik pas ją  Manau nesuklysi pasirinkusį šią gydytoją, ji tikra savo darbo profė  . Man dar patiko tai , kad jeigu kartais ji negalėtų pati priimti gimdymo, tai kaip anksčiau viena mamytė minėjo, ji nepalieka likimo valioje, o perduoda savo vyrui, jis irgi labai fainas ir tikras darbo žinovas  .
Sveikos! R.Ziobakiene priziuri mano nestuma, man ji labai patinka kaip gydytoja, nors draugemis gyvenime greiciausiai netaptumem  Gimdysiu, zinoma, pas ja, nes pasitikiu 100%. Be to, mano drauge pries kelias savaites gimde pas ja, buvo sunkus gimdymas, bet Ziobakienes (ir Dievulio, zinoma) deka viskas baigesi gerai. Drauge sake, kad praktiskai ne jinai pati , o gydytoja "pagimde" uz ja. Po to labai rupinosi leliuku, nes vargsiukas buvo suvarges.
gėliukas
2006 05 19, 13:27
QUOTE(Canet @ 2006 05 17, 12:48) o kodel? as, beje, pas ja abu vaikus gimdziau-man ji super visais atzvilgiais  Canet, gal galėtum plačiau Man jau neužilgo tas džiaugsmelis laukia ir be abejo ruošiuosi gimdyti pas Žiobakienę, nes visą  ir šiaip visą laiką pas ją lankausi Pvz, ar ji greit atvažiuoja, kai paskambini, ar ji turi akušerę su kuria dirba ir šiaip kaip tas visas gimdymas su ja vyksta Ir dar, jei nepaslaptis, gali į až apšviesti dėl apmokėjimo Dėkui
valdita
2006 06 03, 00:04
QUOTE(gėliukas @ 2006 05 19, 13:27) Canet, gal galėtum plačiau Man jau neužilgo tas džiaugsmelis laukia ir be abejo ruošiuosi gimdyti pas Žiobakienę, nes visą  ir šiaip visą laiką pas ją lankausi Pvz, ar ji greit atvažiuoja, kai paskambini, ar ji turi akušerę su kuria dirba ir šiaip kaip tas visas gimdymas su ja vyksta Ir dar, jei nepaslaptis, gali į až apšviesti dėl apmokėjimo Dėkui  Sveika, Gėliukas  Rasiau Tau i AZ siek tiek apie savaji gimdyma, tik man rodos, pamirsau pasakyti is laimes viena dalyka, kai mane pagulde i ligonine priesgimdyminen palaton, as jai skambinau pranest, kad yra patalogija ir kad greitai gimdysiu, ji beveik dvi paras nekele ragelio  Po to tiesa, pati paskambino, sako, ups...nepazistamas (!!!!) numeris, tai nekeliu  O juk visa nestuma vaiksciojau pas ja ir buvom susitare, telefonais apsikeite, kad jei tik vos kas, skambinciau, nenoriu gasdinti nei liudinti, Tau taip gal nenutiks  , o be to, as vis tiek trecioj dienoj tik gimdziau  Na bet uz tai atsiemem abi per mano gimdyma  , is tiesu ji padare be galo be galo daug, dabar mastau sveiku jau protu,- man dabar jau gaila jos, vargo ji su mumis ilgai ir nuobodziai, bet .... uz tai supuoju savo drucki  Sekmes gimdyme, svarbiausia, nesiklausyk saves, o klausyk ka sako medikai  !!!!
Laura*****
2006 06 05, 10:36
mano asmeninė nuomonė apie šitą "gydytoją" gan kategoriška..... bet išklausykit. atlėkiau Antakalnį į priimamajį visa plūstanti krauju, skausmuose ir pan. buvo Žiobakienės pamaina. nežinau, gal dar kavos nebuvo spėjus išgert, bet iš veido išraiškos supratau, kad nelaiku. žodžiu, tokia puiki gydytoja, nepamato kad aš persileidau, sako čia NORMALIOS mėnesinės (atleiskit, bet man gabalai krito vos tik paprašė nusirengt)  ir išrašo RECEPTĄ vitaminui C tik vėliau, pakalbėjus su draugėm, kurios vaikščiojo pas ją privačiai, supratau, kad gydytoja norėjo pinigų ir jos švelnumas pacientei - litais išreiškiamas. tai va tokia mano skaudi patirtis su šia gydytoja. vėliau, pamačiau ją parduotuvėj, tai apėjau didžiausiu spinduliu, kad viešoj vietoj neišsakyčiau, ką apie ją galvoju.
QUOTE(Laura***** @ 2006 06 05, 11:36) mano asmeninė nuomonė apie šitą "gydytoją" gan kategoriška..... bet išklausykit. atlėkiau Antakalnį į priimamajį visa plūstanti krauju, skausmuose ir pan. buvo Žiobakienės pamaina. nežinau, gal dar kavos nebuvo spėjus išgert, bet iš veido išraiškos supratau, kad nelaiku. žodžiu, tokia puiki gydytoja, nepamato kad aš persileidau, sako čia NORMALIOS mėnesinės (atleiskit, bet man gabalai krito vos tik paprašė nusirengt)  ir išrašo RECEPTĄ vitaminui C tik vėliau, pakalbėjus su draugėm, kurios vaikščiojo pas ją privačiai, supratau, kad gydytoja norėjo pinigų ir jos švelnumas pacientei - litais išreiškiamas. tai va tokia mano skaudi patirtis su šia gydytoja. vėliau, pamačiau ją parduotuvėj, tai apėjau didžiausiu spinduliu, kad viešoj vietoj neišsakyčiau, ką apie ją galvoju. keliu savaiciu buvo nestumas?
Laura*****
2006 06 05, 11:21
QUOTE(Canet @ 2006 06 05, 12:09) keliu savaiciu buvo nestumas?  8 savaitėlių
QUOTE(Laura***** @ 2006 06 05, 12:21) kiek zinau- ji laikosi principo, kad iki 12 sav.negelbeja leliuko. Jei gamtos duota ir ivyksta persileidimas- ji nesikisa. Manau kiekvienas gydytojas turi savo metodus ir jais vadovaujasi. O del pinigu visiskai nesutinku  Ji ir be pinigu lygiai taip pat gerai atlieka savo darba kaip ir bet kuris normalus gydytojas  nelaikyk nuoskaudos-tiesiog taip turejo buti, gal su tuo leliuku tau po to butu buve dar rimtesniu problemu.geriau 8 sav nei kokiu 20  todel tie gydytojai iki 12 sav ignoruoja nestuma
Labukas, mamutės, aš taip pat savo abi merginas gimdžiau pas šią gydytoją  o jei ir trečią kartą reikėtų tai be jokių abejonių tik pas ją gimdyčiau pirmąją gimdžiau 1995m. labai bijojau, nerimavau, bet Ji sugebėjo nuraminti ir be jokio streso ramiai pagimdžiau.  Po devynių metų laimingai sulaukėme ir antrosios dukrytės Tikslius gimdymo terminus nustatė tik ji, nors lankiausi ir savo poliklinikoj
valdita
2006 06 05, 13:37
Labai puikiai suprantu Lauros jausmus, man lygiai taip nutiko, tik buvo vaikutis nustojes vystytis nuo 6sav iki 12sav ir poliklinikos medikai sake, kad gausus kraujavimas, skausmas pilve yra normalu (!) nestumo metu  , o as netikejau tuo ir kaip tik nuvykau i Ziobakienes darboviete privaciai tirtis, tik deja ten buvo konstatuota (bent jau) ziauri tiesa, pagulde i RK ligonine valymui, o ten operacineje dar mane apreke, kad krentantys is ten gabalai kresuliu aptaske baltas operacines sienas Nesigincysiu, gydytoja nesikrato tam tikro atlygio ar panasiai, bet kad darba ismano tai tikrai, cia bendrai paemus, skaudu , zinoma, kada klaidos pasitaiko medicinoje, taciau visi klystam kartais  Man susidare ispudis, kad jos stiprioji puse visgi gimdymai su ar be komplikaciju, todel po visu baisybiu galiu tik nulenkt savo zila galva pries ja Jei kas paklaustu ar gimdyciau antra pas ja,zinoma, niekas neklausia  , tai pasakyciau, kad negimdysiu dar antro  , o jeigu taip nutiktu tai turbut taip, gimdyciau pas ja  Tik kazi ar jai ketera neatsistos mane pamacius.....
Vitaminas C mėnesinių metu gali būti skiriamas, bet gresiančio persileidimo atveju TIKRAI NE. Jeigu supainiojo, tada aišku. Nes vitC skatina, o gresiančio persileidimo atveju reikia slopinti gulimu režimu ir didelėm dozėm MgB6. Kad iki 12 savaitės nėštumo nesaugoja yra blogai, nes man mano gydytoja saugojo būtent nuo 8-tos savaitės iki pat 12-tos ir dabar turiu sveikutėlį angelėlį. Dažniausiai ir įvyksta persileidimai iki 12 sav., bet nereiškia, kad reikia sėdėti rankas sudėjus. Svarbu laiku pastebėti padidėjusį gimdos tonusą ir laiku imtis priemonių - režimo ir MgB6. Jeigu tai jau prasidėjęs persileidimas gal ir kiltų klaustukas didesnis, nes organizmas gali atmesti "brokuotą" nėštumą
Aš viso nėštumo metu lankiausi ir gimdžiau pas gyd. Žiobakienę (Baltijos-Amerikos klinikoj)  Nesišviečia, bet jei visgi tektų dar kartą gimdyt, neabejočiau, kad vėl pas ją. Tiesa, buvo vienas "nesklandumėlis"  - ji man 99 proc. išpranašavo ir per 2 echoskopijas patvirtino, kad bus mergaitė  , tai tokią staigmenėlę apturėjau. Sakė, kad ji taip antrą kartą per 10 metų apsiriko.
Sveikos, JAU! Pagimdziau dukryte 3.6 kg, 53 cm, sekmadieni grizom namo. Gimdymas praejo gerai, nuo saremiu pradzios iki gimimo uztruko 9 valandos. Ziobakiene savo darba daro super, tikra profesionale, toks jausmas buvo, kad gimdau su asmenine gimdymo trenere  , vis sake, ka daryti ir ko nedaryti, kokie raumenys turi dirbti ir taip toliau. Pasaugojo, kad nesuplysciau sunkiausiu momentu, visaip ten rupinosi, labai rami ir konkreti, jokiu emociju ar repliku, tik darbas. Antra vaika gimdyciau pas ja, bet jeigu ji dirbs Antakalnio klinikose, tada teks ieskotis kito gydytojo, nes patyrus "malonia" prieziura po gimdymo man norejosi dali naujagimiu skyriaus moteriskiu
QUOTE(Atėnė @ 2006 12 06, 10:22) Sveika Karmen  . Aš tave prisimenu iš "Vestuvių" skyrelio. Kažkada planavome vestuves, paskui povestuvinę kelionę, o dabar turbūt abi  . Na bet ne apie tai aš  . O tu žadi pas ją gimdyti Antakalnyje. Kaip Žiobakienės priežiūra? Aš tave irgi pamenu Aš dar nesu  bet jau galvoju apie tai  Lankytis pas Žiobakienę pradėjau gal prieš metus anksčiau lankiausi Narmedoje pas Bičkauskienę - fantastinė gydytoja - labai miela, visada besišypsanti, viską maloniai paaiškindavo, bet deja paaiškėjo kad ten jie neatlieka  priežiūros, tai nusprendžiau tada vaikščioti pas Žiobakienę nes man kažkaip visada atrodo kad gydytojos kurios prižiūri  ir priiminėja gimdymus yra kompetentingesnės visais klausimais ne tik nėštumo Mano draugė gimdė prieš 1,5 savaitės, tai nesuprantu kodėl bet Žiobakienė ėmė ir paliko ją ant ledo dieną prieš gimdymą nors lankėsi pas ją visą nėštumą  Deja ir gimdymo datą paskaičiavo klaidingai - per anksti beveik 2 savaitėm  tai tas 2 savaites po termino ten buvo geroka nervatriobkė. Nu žodžiu pagimdė jinai sėkmingai pati natūraliai po tų dviejų savaičių ir visai nepernešiotą o galvojo ir skatinti ir cezarį ir visokių ten variantų daryt nu žodžiu kažkokia nesąmonė gavosi - per tą jos žioplumą jeigu taip galima pavadint tik be reikalingo streso ir nervų buvo Man Žiobakienė patiko iki šiol ir šiaip man rodos šitoj temoj nėra blogų atsiliepimų apie ją ir šiaip jinai laikoma viena geresnių gydytojų. Bet va po draugės karčios patirties pradedu abejot ar man čia lankytis toliau pas ją ar ieškotis kitos
QUOTE(Karmen @ 2006 12 06, 13:05) Mano draugė gimdė prieš 1,5 savaitės, tai nesuprantu kodėl bet Žiobakienė ėmė ir paliko ją ant ledo dieną prieš gimdymą nors lankėsi pas ją visą nėštumą  Deja ir gimdymo datą paskaičiavo klaidingai - per anksti beveik 2 savaitėm  tai tas 2 savaites po termino ten buvo geroka nervatriobkė. Nu žodžiu pagimdė jinai sėkmingai pati natūraliai po tų dviejų savaičių ir visai nepernešiotą o galvojo ir skatinti ir cezarį ir visokių ten variantų daryt nu žodžiu kažkokia nesąmonė gavosi - per tą jos žioplumą jeigu taip galima pavadint tik be reikalingo streso ir nervų buvo Man Žiobakienė patiko iki šiol ir šiaip man rodos šitoj temoj nėra blogų atsiliepimų apie ją ir šiaip jinai laikoma viena geresnių gydytojų. Bet va po draugės karčios patirties pradedu abejot ar man čia lankytis toliau pas ją ar ieškotis kitos  Aš pas ją lankausi Tilto g. Šiaip galima sakyt nėštumo priežiūra buvau patenkinta, ir dabar jeigu iškyla problemos ar profilaktiškai pas ją lankausi ir pasitikiu. O kaip tavo draugę paliko "ant ledo", ji susitarė kad priims gimdymą, o paskui Žiobakienė neatvyko pas ją? Gal koks ekstra atvejis buvo, kokia skubi operacija?
QUOTE(Atėnė @ 2006 12 07, 15:47) Karmen, greičiau junkis prie mūsų  QUOTE(Vasara @ 2006 12 07, 16:10) O kaip tavo draugę paliko "ant ledo", ji susitarė kad priims gimdymą, o paskui Žiobakienė neatvyko pas ją? Gal koks ekstra atvejis buvo, kokia skubi operacija? Nu žodžiu sakė buvo taip kad atėjo jinai apžiūrai jau ten kažkurią dieną po to nustatyto termino ir kadangi atseit nieko nevyko tai jinai pasakė kad rytoj draugė susikrautų tašę ir išsimiegojus atvažiuotų į Antakalnį - ją paguldys ir ruoš Cezariui. Kitą dieną jinai atsikelia ir besiruošdama į ligoninę gauna iš jos žinutę kad manęs nebus aš išvykau į komandiruotę ar stažuotę - nepamenu tiksliai - rekomenduoju tau kitą ten kažkokią gydytoją. O apie tą gydytoją internete vien beveik blogi atsiliepimai. Nu tai įsivaizduojat situaciją moters - gimdymas laiku neprasideda, gydytoja pas kurią lankaisi visus 9 mėn. ir pas kurią galvoji gimdysi paskutinę dieną parašo kad išvyko (nejau jinai nežinojo iš vakaro apie tą komandiruotę  suprantama kad gali gyvenime įvykti kažkas neplanuoto ir nenumatyto bet juk apie tokius dalykus sužinai ne paskutinę dieną  ) ir dar plius rekomenduoja kažką apie ką nei vieno gero atsiliepimo nerandi Man tai nepanašu į ekstra atvejį ar kažką skubaus Nu žodžiu, nei smerkiu nei teisinu - dabar galvoju ką man daryti ar lankytis pas ją ar ne
success
2006 12 09, 20:10
QUOTE(Karmen @ 2006 12 08, 11:59) Kitą dieną jinai atsikelia ir besiruošdama į ligoninę gauna iš jos žinutę kad manęs nebus aš išvykau į komandiruotę ar stažuotę - nepamenu tiksliai - rekomenduoju tau kitą ten kažkokią gydytoją. Analogiškoje situacijoje atsidūrė pernai gimdžiusi mano buvusi kolegė  Kažkaip keistai pasirodė, kai iš vakaro lia lia lia, rytoj rytoj, o rytoj staiga nei iš šio, nei iš to komandiruotę susigalvojo  Perpyko tada ant jos kaip reikiant, nes, kaip supratau iš 'skurdoko' pasakojimo, viskas vyko ne visai sklandžiai. O mano gerą pažįstamą prieš pora metų gimdymo dieną ji aplankė palatoje ir išvažiavo sau, palikusi netgi ne gydytojos, o kažkokios seselės!!!!!!!!!!!! priežiūrai  Visa laimė, kad gimdymas vyko gana tvarkingai, bet po viso to ji pas Žiobakienę nebesilanko. Tiesa, dar prieš pora metų išsikalbėjom su viena grupioke, kad ši gydytoja apie pusę metų nesugebėjo nustatyti, kas per 'bjaurastis' ją kamuoja. Pana sukišo krūvą pinigų nesibaigiantiems tyrimams ir netinkamiems vaistams ir kaskart praėjus savaitei po jų vartojimo, toliau 'sėkmingai' sirgdavo Aš kurį laiką lankiausi pas ją profilaktiškai ir, sakyčiau, visai nieko pasirodė, bet po šių faktų negaliu savęs perlaužti toliau pas ją lankytis  Nors pažįstu moterų, kurios pas ją eina jau keletą metų ir yra labai patenkintos.
QUOTE(Atėnė @ 2006 12 06, 10:22) Sveika Karmen  . Aš tave prisimenu iš "Vestuvių" skyrelio. Kažkada planavome vestuves, paskui povestuvinę kelionę, o dabar turbūt abi  . Na bet ne apie tai aš  . O tu žadi pas ją gimdyti Antakalnyje. Kaip Žiobakienės priežiūra? siaip nors gimdziau ne pas ZIobakiene, bet ji ta nakti budejo ir buvo atlekus i mano sunku gimdyma padeti. pasirode profesionali ir maloni gydytoja. mums labai sunkiai ten sekes, o ant galo dar koja meslungis pradejo traukti, tai Ziobakiene ir koja masazavo ir reguliavo visa personala, nes mano gydytoja buvo pasimetus juodai  . zodziu, jei tinka ir patinka tai gimdyk pas ja ir nesuk sau galvos cia del visokiu blogu komentaru. QUOTE(Karmen @ 2006 12 08, 12:59) Kitą dieną jinai atsikelia ir besiruošdama į ligoninę gauna iš jos žinutę kad manęs nebus aš išvykau į komandiruotę ar stažuotę - nepamenu tiksliai - rekomenduoju tau kitą ten kažkokią gydytoją. O apie tą gydytoją internete vien beveik blogi atsiliepimai. Nu tai įsivaizduojat situaciją moters - gimdymas laiku neprasideda, mielosios, gi buna gyvenime ivairiu situaciju. o kad vazineja i komandiruotes, tai gerai, plecia akirati. visi esam zmones. jiems gimdymas yprastas darbas (kad ir kaip noretumem kad butu kitaip) ir jei jie negali, nenori ar pan. tai grazu is ju puses kad parekomenduoja savo kolegas ir t.t. as po savo gimdymo is vis galvoju kad kita syki ko gero nesitarsiu (nebnt istatymai ir tvarka pasikeis gimdymo namuose), nes savo gydytoja maciau iki gimdymo kelis kartus, pasitikejimo ji man didelio nekele, o kas dejosi finale, tai man buvo nusispjauti kad priiminejo ir kas prie koju stovejo (puse skyriaus kaip minejau buvo), o kad po to i palata ateidavo paziuret ir patarimu duoti ,tai as nenorejau nei jos nei akuseres jokios matyt.. bet kokiu atveju linkiu kiekvienai lengvo, naturalaus gimdymo: tada ir prisiminimai bus grazus, ir depresijos nepuls ir gydytojas bus geras ir t.t.
Atėne, manau pas kiekvieną gydytoją jo darbo biografijoje rasi ir gero ir blogo. Šiuo atveju pritariu 2siai. Visko būna, kaip ir visiems. Iš savo pusės galiu pasakyt, kad irgi tariausi gimdyt, gimdymo dieną po apžiūros sutarėm kad atvažiuoju su daiktais, o kai atvažiavau - ją staigiai iškvietė į ekstrą operaciją. Nieko nepadarysi, visko gyvenime negali numatyt. Bet gydytoja viską sutvarkė puikiai - vietoj savęs iškvietė savo vyrą, paskui pati po tos ekstra operacijos, dar ir prie manęs budėjo. Taigi mano atsiliepimai apie ją geri. Gali su ja pasikalbėt, kas tave neramina, paklaust, jeigu ji negalės, kokį gydytoją rekomenduoja ir pan.
Na Tilto g. lyginant su BAK tai tikrai pigu. Kai prieš 1-1,5 m. vaikščiojau į Tilto g. man atrodo ir lyginant su kitom panašiom įstaigom nebuvo brangu - pvz. echoskopas 30 Lt, konsultacija irgi berods 30 Lt. Lyg jau rašiau šioje temoje. Gal dabar pabrangę kažkiek, bet tikrai kainuos ne tiek kiek BAK. Manyčiau lankytis nėštumo metu galima ir Tilto g., o gimdyt jeigu nori komfortiškai ir finansai leidžia - tada jau į BAK.
O kaip jums Žiobakienė kaip gyd? Mat aš pas ją lankausi, bet nepasakyčiau, kad kažkoks stebuklas. Nei kalba daug, nei ką paaiškina pati, jei neklausiu, nei paklausia kaip jaučiuosi  . Kažkaip keista. O taip tikėjausi, kad čia dakterė iš didžiosios raidės. Na, gal per gimdymą ji visą savo stebuklą parodys.............
Crazy Lady
2007 02 23, 11:27
QUOTE(Atėnė @ 2007 02 22, 17:17) O kaip jums Žiobakienė kaip gyd? Mat aš pas ją lankausi, bet nepasakyčiau, kad kažkoks stebuklas. Nei kalba daug, nei ką paaiškina pati, jei neklausiu, nei paklausia kaip jaučiuosi  . Kažkaip keista. O taip tikėjausi, kad čia dakterė iš didžiosios raidės. Na, gal per gimdymą ji visą savo stebuklą parodys............. Man teko gimdyti pas šią gydytoją ir man ji visai patiko  Taip, tiesa, kad ji familiarumu nepasižymi, bet savo drbą žino ir man tai yra svarbiausia. Bent man nepatinka gydytojai kuri daug pliurpia ir savo kalbom užliūliuoja, bet jau čia kam ko reikia. mano gimdymas buvo komplikuotas, tačiau ji visą laiką išliko blaiviai mąstanti ir nepanikavo. Ačiū jai už tai
jurgiciokas
2007 02 23, 17:36
man asmeniškai R.Žiobakienė superinė gydytoja  savo darbą tikrai išmananti moteriškė  . Pas ją lankiausi kai laukiausi, ir gimdymą priėmė, ir po gimdymo kasdien ateidavo pasižiūrėt kaip laikomės. Ir ateitį lankysiuos tik pas ją
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 02 23, 17:36) man asmeniškai R.Žiobakienė superinė gydytoja  savo darbą tikrai išmananti moteriškė  . Pas ją lankiausi kai laukiausi, ir gimdymą priėmė, ir po gimdymo kasdien ateidavo pasižiūrėt kaip laikomės. Ir ateitį lankysiuos tik pas ją  Aš dėl jos profesionalumo nesiskundžiu, iš kur aš žinau. Nenusimanau, darau taip, kaip pasako ir tiek. Tik įdomu kuo ji superinė  ? Gal ji su tavimi elgiasi kitaip, gal skiria daug dėmesio, klausinėja visko, domisi? Na, konkretumo šiokio tokio norėtųsi ir tiek
jurgiciokas
2007 02 26, 13:18
na kai aš beveik visada su savo vyru vaikščiojau, tai jinai, išsamiai viską papasakodavo, aišku dar į mūsų klausimus atsakydavo. Bet be reikalo nepliurpdavo trumpai ir aiškiai viską paaiškindavo - kas man labai patinka
Jadziūnė
2007 02 26, 14:50
Tai per kiek vietų ji dabar dirba-BAK, AK ir privačiam Tilto gt.? Gydytoja ji gera, kalba nedaug, bet, manyčiau, jei kas rūpi labai, paklausi jos tiesiai, kur reikia, ji papasakoja ir plačiau  Patiko ji man kad nepanikuoja, čia tikra tiesa  . Dėl gimdymų priėmimo- na atsiskaitoma, aišku, tada, kada tik patogiau, man priimtiniau buvo po visko  Diedas atsiskaitė, nelakstysiu gi aš leisgyvė  Suma gal priklauso nuo sąžinės ir atliktų darbų kokybės, būna gi, kad gyd pasisako patys, kas kiek kur kodėl
Giedrai
2007 05 09, 11:20
Na, as irgi gimdziau pas Ziobakiene, bet turbut nepapildysiu geru atsiliepimu kraiteles. Pries tardamasi su ja irgi prisiskaiciau cia geru nuomoniu, kurios mane drasino tartis, taciau manas atvejis nebuvo labai sekmingas. Mano gimdymas kazkoks nesusipratimas. Iki siol nesuprantu, kas ten vyko, kaip ir kodel. Mediciniskais terminais buvo parasyta "gimdymo veiklos nepakankamumas", TA akimirka nebejauciau saremiu ir nesupratau, kada, kaip ir ka man daryti. Deje, daktare man nelabai padejo. Toks vaizdas, kad ir ji buvo pasimetusi ir nezinojo, kaip elgtis. Tik vis girdejau karts nuo karto jos ramu panikavima del vaikelio tonu... Galu gale ji paskambino savo vyrui ir lemiamas zodis, kad reikia imtis vaakumo, buvo jo. T. y. jis atbego, ivertino situacija ir pasake sprendima. Va taip gime mano vaikelis. Dziaugiuosi, kad vis delto ji turiu. Tik po sito absoliutaus nesusipratimo gimdymo metu labai bijosiu gimdyti antra karta. Bijosiu, kad nepasikartotu... Taigi vis delto rekomenduociau jos vyra  Siaip man irgi labiau ji rekomendavo, bet cia man kuklumas pakiso koja, o finale juk vis tiek "pasirodziau"  Kuo nuosirdiziausiai linkiu visoms SEKMINGU gimdymu, nes po to vaakumo sukelto soko ir vaikelis nukentejo - verksmingas, irzlus, nemiegantis, su padidejusiu raumenu tonusu. Gal tik dabar, ketvirtam menesy, situacija pagerejo, po masaziuku seanso atsipalaidavo.
PrestoTea
2007 05 09, 11:25
QUOTE(Giedrai @ 2007 05 09, 12:20) Taigi vis delto rekomenduociau jos vyra  Siaip man irgi labiau ji rekomendavo, bet cia man kuklumas pakiso koja, o finale juk vis tiek "pasirodziau" Sveikatytes tavo maziukui O man irgi rekomenduoja jos vyra, bet irgi kuklumas ima virsu  Nors man ne gimdymui, o siaip problemom del nepastojimo, bet vis vien...gal gimdymui ir vyras butu gerai, o kai strioko nera, tai man paprasciausia geda. Kaip iveikti geda ginams?
Giedrai
2007 05 11, 15:09
QUOTE(PrestoTea @ 2007 05 09, 12:25) Sveikatytes tavo maziukui O man irgi rekomenduoja jos vyra, bet irgi kuklumas ima virsu  Nors man ne gimdymui, o siaip problemom del nepastojimo, bet vis vien...gal gimdymui ir vyras butu gerai, o kai strioko nera, tai man paprasciausia geda. Kaip iveikti geda ginams?  Na, nezinau, as ne karta esu girdejusi, kad vyrai ginekologai geresni specialistai  Turbut reiketu prioritetus persidelioti ir vardan noro pastoti vis delto pasiryzti nugaleti kukluma. Tuo labiau, kad jis isties puikus vyriokas
Linuska
2007 05 16, 13:04
Taip jau gavosi, kad norėjau kuo greičiau užsirašyti pas ginekologą ir nebebuvo svarbu kas ir kaip, kad tik kuo greičiau pasakytų ar mes  Su vyru sėdim kolidoriuje, laukiam... pamačiau Žiobaką ir žado netekau  Nežinau ką aš įsivaizdavau ir ką norėjau pamatyti, bet tai juk na... jaunas vyras  Pirmasis vizitas gal ir buvo nedrąsus, tačiau dabar lankomės su mielu noru ir be baimės. PrestoTea rekomenduočiau pas jį nueiti kartu su saviškiu ir tryse pasikalbėti. Jausies tikrai drąsiau ir užtikrinčiau. O šiaip tikrai jo nesibaidykite  Pati save nugalėjau, tad dabar ir Jus drąsinu.
QUOTE(Giedrai @ 2007 05 09, 12:20) Na, as irgi gimdziau pas Ziobakiene, bet turbut nepapildysiu geru atsiliepimu kraiteles. Pries tardamasi su ja irgi prisiskaiciau cia geru nuomoniu, kurios mane drasino tartis, taciau manas atvejis nebuvo labai sekmingas. Mano gimdymas kazkoks nesusipratimas. Iki siol nesuprantu, kas ten vyko, kaip ir kodel. Mediciniskais terminais buvo parasyta "gimdymo veiklos nepakankamumas", TA akimirka nebejauciau saremiu ir nesupratau, kada, kaip ir ka man daryti. Deje, daktare man nelabai padejo. Toks vaizdas, kad ir ji buvo pasimetusi ir nezinojo, kaip elgtis. Tik vis girdejau karts nuo karto jos ramu panikavima del vaikelio tonu... Galu gale ji paskambino savo vyrui ir lemiamas zodis, kad reikia imtis vaakumo, buvo jo. T. y. jis atbego, ivertino situacija ir pasake sprendima. Va taip gime mano vaikelis. Dziaugiuosi, kad vis delto ji turiu. Tik po sito absoliutaus nesusipratimo gimdymo metu labai bijosiu gimdyti antra karta. Bijosiu, kad nepasikartotu... Taigi vis delto rekomenduociau jos vyra  Siaip man irgi labiau ji rekomendavo, bet cia man kuklumas pakiso koja, o finale juk vis tiek "pasirodziau"  Kuo nuosirdiziausiai linkiu visoms SEKMINGU gimdymu, nes po to vaakumo sukelto soko ir vaikelis nukentejo - verksmingas, irzlus, nemiegantis, su padidejusiu raumenu tonusu. Gal tik dabar, ketvirtam menesy, situacija pagerejo, po masaziuku seanso atsipalaidavo. Sveikatos suneliui, tegu auga ir stipreja. O gydytojo darbas kaip ir bet kieno kito - buna gi ir blogu dienu, kada viskas nesiseka... Tik va buhaltere nesklandumus sutvarko, ir viskas gerai, jei nesutvarko - is naujo perskaiciuos balansa, ir vis tiek viskas gerai. O va gimdymas - cia is naujo visko nepradesi, deja..., ir kartais ne viskas nuo gydytojo priklauso, "nepakankama gimdymo funkcija" atsirado tikrai ne R.Ziobakienes deka. Belieka tik dziaugtis, kad tau viskas gerai baigesi, vaikutis gyvas-sveikas, tu gyva-sveika. Man R.Ziobakiene labai padejo, buvo ir pas mane pries pat pabaiga pritile leliaus sirdeles duziai, bet viskas baigesi gerai, aciu daktarytei.
QUOTE(Giedrai @ 2007 05 09, 12:20) Na, as irgi gimdziau pas Ziobakiene, bet turbut nepapildysiu geru atsiliepimu kraiteles. Pries tardamasi su ja irgi prisiskaiciau cia geru nuomoniu, kurios mane drasino tartis, taciau manas atvejis nebuvo labai sekmingas. Mano gimdymas kazkoks nesusipratimas. Iki siol nesuprantu, kas ten vyko, kaip ir kodel. Mediciniskais terminais buvo parasyta "gimdymo veiklos nepakankamumas", TA akimirka nebejauciau saremiu ir nesupratau, kada, kaip ir ka man daryti. Deje, daktare man nelabai padejo. Toks vaizdas, kad ir ji buvo pasimetusi ir nezinojo, kaip elgtis. Tik vis girdejau karts nuo karto jos ramu panikavima del vaikelio tonu... Galu gale ji paskambino savo vyrui ir lemiamas zodis, kad reikia imtis vaakumo, buvo jo. T. y. jis atbego, ivertino situacija ir pasake sprendima. Va taip gime mano vaikelis. Dziaugiuosi, kad vis delto ji turiu. Tik po sito absoliutaus nesusipratimo gimdymo metu labai bijosiu gimdyti antra karta. Bijosiu, kad nepasikartotu... Taigi vis delto rekomenduociau jos vyra  Siaip man irgi labiau ji rekomendavo, bet cia man kuklumas pakiso koja, o finale juk vis tiek "pasirodziau"  Kuo nuosirdiziausiai linkiu visoms SEKMINGU gimdymu, nes po to vaakumo sukelto soko ir vaikelis nukentejo - verksmingas, irzlus, nemiegantis, su padidejusiu raumenu tonusu. Gal tik dabar, ketvirtam menesy, situacija pagerejo, po masaziuku seanso atsipalaidavo. Aš irgi rekomenduočiau gimdyti pas vyrą, Žiobaką ar kitą vyrą, nes vyrai esant sudėtingoms situacijoms sugeba priimti teisingus sprendimus. O esant lengviems gimdymams bet kuri akušerė priims gimdymą
giedre0306
2007 10 22, 13:29
Pati geriausia gydytoja. Jei kitą kartą gimdysiu, tai tik pas ją. Gaila tik, kad Antakalnyje nebedirba, teks paišlaidauti ir važiuoti į BAK. Ji gali nepatikti nebent toms, kurios nėštumo metu suvaikėja ir nori, kad su jomis būtų kalbama saldžiu balseliu mažybinias maloniniais žodeliais.
mrs.ieva
2007 10 24, 12:51
QUOTE(gėliukas @ 2007 10 23, 16:25) super teisingas apibūdinimas  kaip tik dėl šios gydytojos rinksiuos BAK  man tai truksta zodziu kokia gera gydytoja, gimdziau va pas ja pries 3 savaites. labai dziaugiuosi kad ja pasirinkau, o ne jos vyra. as kadangi visko labai bijojau, jinai kazkaip mokejo nuraminti ir itikinti kad viskas bus gerai. taip ir buvo didelis jai aciu
Abu vaikus gimdžiau pas šią gydytoją. Puiki, nepanikuojanti, bet labai atsakinga gydytoja. Patariu, nors jai reklamos nebereikia
Vaidutia
2007 11 19, 23:11
As planuoju gimdyti pas sia gydytoja...kolkas lankausi pas ja..man ji super..tokia ramybe dvelkia..kazkaip baimes nebera, kai zinau, ad ji bus kartu.. Papildyta: mano gimdymo metu
gėliukas
2007 11 21, 12:58
nu va, jau ir antrąjį pagimdžiau pas šitą gydytoją  atsiliepimai tik superiniai
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 02 26, 14:18) na kai aš beveik visada su savo vyru vaikščiojau, tai jinai, išsamiai viską papasakodavo, aišku dar į mūsų klausimus atsakydavo. Bet be reikalo nepliurpdavo trumpai ir aiškiai viską paaiškindavo - kas man labai patinka  Man ji irgi superine.As pas la visai atsitiktinai papuoliau gimdyt, nes Jursenas pavede nors tariausi. Tai kad ji mane labai suzavejo, ir dabar as pas ja lankausi privaciai ir visiems rekomenduoju.Gaila kad ji nebedirba jau Antakalnyje.!Ne dar noresiu kada nors 2 vaikelio! Papildyta:QUOTE(giedre0306 @ 2007 10 22, 14:29) Pati geriausia gydytoja. Jei kitą kartą gimdysiu, tai tik pas ją. Gaila tik, kad Antakalnyje nebedirba, teks paišlaidauti ir važiuoti į BAK. Ji gali nepatikti nebent toms, kurios nėštumo metu suvaikėja ir nori, kad su jomis būtų kalbama saldžiu balseliu mažybinias maloniniais žodeliais. Prajuokinai. Tokioms merginoms tada siulau apsilankyt pas R. Jursena, tai pamatys skirtuma. Va jis tai isvis nekalbantis ir santurus zmogus netgi saltas sakyciau. O ziobakiene tikrai silta. O kam patinka musi pusi , tai tada reiktu eikt pas tuos ggydytojus kurie megsta ir per uzpakaliuka pliaukstelet:)Pavardziu neminesim
saule.com
2008 01 18, 13:41
Sveikutes! Apie gydytoja Ziobakiene galiu pasakyti tik tiek, kad ji yra nestabilios psichikos zmogus.Aciu Dievui, kad neteko su ja susidurti ja kaip su gydytoja! Siuo metu laukiuosi ir darbiniais reikalais bendravau su ja. Nekomentuosiu visos situacijos, bet noriu kad zinotumet, jog tikra profesionale niekada nesielgtu su nescia moterimi taip. Net ir ne gydytoja taip nesielgtu, nes to neleidzia paprasciausias zmogiskumas. Bet zmogui, kuris viska vertina pinigais, greiciausiai, viskas siam pasaulyje yra normalu. As tik galiu isivaizduoti ja priimant gimdyma Jusu kudikiui, kai jai yra bloga nuotaika ar kazkas jai ta diena nepatiko. Tikrai niekam to nelinkeciau!!!!
Burbulytis
2008 01 21, 17:06
QUOTE(saule.com @ 2008 01 18, 13:41) Sveikutes! Apie gydytoja Ziobakiene galiu pasakyti tik tiek, kad ji yra nestabilios psichikos zmogus. Tai cia jau Jusu asmenine nuomone, ypac kai taip sakote nepateikdama jokiu irodymu  As tai jos nepazistu, lankausi pas jos vyra, tai kiek ji spejau pazinti, jo vertybes yra tikrai sviesios, ir kaip zmogus labai sviesus, sunku patiketi, kad zmona tokia nezmoniska butu...Drauge pas ja lankesi, jai labai patiko...
gėliukas
2008 02 22, 15:54
QUOTE(saule.com @ 2008 01 18, 13:41) Sveikutes! Apie gydytoja Ziobakiene galiu pasakyti tik tiek, kad ji yra nestabilios psichikos zmogus. atrodo ne apie tą patį žmogų kalbam  čia gal ne tik ji nuotaikos neturėjo  turbūt prisijungėt tik tam kad parašyt čia... ji priėmė abu mano vaikus ir viskas vyko kuo puikiausiai, o kiek dar kartų pagelbėjo skambinant telefonu  vaikučiai pametinukai, tai atrodo lankiausi pas ją ištisus beveik 3 metus per  o ir iki tol dar daug metų ir absoliučiai jokių problemų neturėjau
Sveikos, As pas sia gydytoja lankiausi tik viena karta, bet jau apsisprendziau pas ja eiti visa nestuma, nes man ji patiko. Pirmoji konsultacija buvo ganetinai issami, nzn kaip bus toliau, tikiuosi, kad prisidesiu prie daugumos t.y. geru atsiliepimu.
|
|