is vienos puses man tikrai baisu kad gali sugadinti daiktus, bet is kitos - vaikas viska suvalgo
aisku, as netraktuoju tokio jos elgesio kaip kazkokia beda, paprasciausiai idomu ar pas jus panasi situacija ir kaip kovojate ?
Mano mergiote pastaruoju metu mane pribloske - jei pradedu ja maitinti tai BUTINAI turiu kazka duoti. geriausia - mano telefonas arba pinigine. tada arba maigome mygtukus, arba zaidziame su kreditinem korteles.
is vienos puses man tikrai baisu kad gali sugadinti daiktus, bet is kitos - vaikas viska suvalgo aisku, as netraktuoju tokio jos elgesio kaip kazkokia beda, paprasciausiai idomu ar pas jus panasi situacija ir kaip kovojate ?
Maniske kai tik valgo visad rankoj sakute ar saukstas
Tai dar cia niekis
mano makaliuze irgi nebesedi keduteje maitinimo, jau nori sedeti prie stalo ir valgyti pati
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 19, 18:23) mano makaliuze irgi nebesedi keduteje maitinimo, jau nori sedeti prie stalo ir valgyti pati Mūsiškė jau nuo 1 metukų sėdi ant normalios kėdės prie bendro stalo. Rankose tik šaukštas ar šakutė.
Maniske irgi valgo tik tuomet, kai turi knyga ar zurnala rankose
Maniske irgi valgo varinedama rataisper kambari
Bet dabar pradejau vel sodint i kedute, nes nusibodo paskui lakstyti... Tai ji joje dazniau stovi negu sedi. Nezinau, kas bus toliau QUOTE(laukinukė @ 2008 08 19, 19:42) Mūsiškė jau nuo 1 metukų sėdi ant normalios kėdės prie bendro stalo. Rankose tik šaukštas ar šakutė. kokios jus saunuoles na mano pupa tai jau irgi lyg ir bando pati su saukstuku valgyti- as jau jai graziai idedu nedaug o toliau ji pati. bet tiek uztenka ant kokiu 2-3 niam niam . po to vel lipa is kedutes ir reik duot pinigine!! Papildyta: QUOTE(Sandruliukas @ 2008 08 19, 18:30)
Maniskis graziai valgo uz stalo, eikia nieko duoti. Pats nueina atsiseda. Pries tai dar pasiema sauksta :}
maniske kai valgo, tai butinai turi buti jai veiklos-ar vartyti knygele ar kazka krapstyti ar kaladeles delioti, po to viskas skrenda ant zemes
Ko gero,žaidimais reikia užiminėti tik vaikus- nevalgiukus arba tuos, kurie dar patys nevalgo
O mano nevalgutis tik kelis šaukštus pats valgo, o po to "ačiū, nenoriu". Jei pati nemaitinčiau ir nekalbinčiau, tai taip ir liktų nevalgęs.
na mes nesame nevalgiukai, bet labai jau judrus, tai dazniausiai puse porcijos suvalgome maitinimo keduteje zaisdami su saukstu ar sakute bei kalbinami ir+dar maldamiesi i visas puses, o likusia dali baigiam sededami ant keliu, ant zemes, ant puodo ar vaikstinedami
sekmes ir kantrybes
as vakar saviske balkone maitinau
tai taaaaaip valge kad net ausys klapsejo pasakiau kad pauksteliai atskris ir atims niam niam tai lapatojo - miela ziur
pamenu ir mano katinuj, pries antra gimntadieny buvo "uzplauke"
mums tai valgan nereikia zaisliuku tik dabar merginai uzzejo turbut toks laikotarpis kad labai mazai valgo o sunui tai apetitas didelis valgo ir valgo norskai buvo silta tai mazai tevalge
Musu mazius ivairiai: tai masinyte pasigriebia, tai knygute pavarto, tai TV ziurint. O kai pats skanauja, tuomet jau tik stalo irankiai.
Mums 1,4 men. labai nevalgiukes esam. Taciau dabar isgirdusi zodi valgyti eina i balkona arba ant palanges bando lipti
QUOTE(Dikute @ 2008 08 19, 14:34) Mano mergiote pastaruoju metu mane pribloske - jei pradedu ja maitinti tai BUTINAI turiu kazka duoti. geriausia - mano telefonas arba pinigine. tada arba maigome mygtukus, arba zaidziame su kreditinem korteles. is vienos puses man tikrai baisu kad gali sugadinti daiktus, bet is kitos - vaikas viska suvalgo aisku, as netraktuoju tokio jos elgesio kaip kazkokia beda, paprasciausiai idomu ar pas jus panasi situacija ir kaip kovojate ? Maniskiai lygiai taippat,valgo tik su zaislais
na ir mum sudetinga su valgymu.rankoj butinai reik koki idomesni,nematyta daikciuka laikyt.valgom dazniausiai sededami an palanges
Mane maitinimas kartais i nevilti varo.. kazkada prisiskaiciau straipsniu, tipo, vaikui reikia su viskuo susipazinti, issiaiskinti, tai leidau sukisti rankas i kose ir terlint ant stalo.. dabar nuo to niekaip atpratint nebegaliu
pas mus su valgymu tokia problema kad as ir su saukstu ispaskos begioju
QUOTE(Asta3 @ 2008 08 21, 14:05) O mano nevalgutis tik kelis šaukštus pats valgo, o po to "ačiū, nenoriu". Jei pati nemaitinčiau ir nekalbinčiau, tai taip ir liktų nevalgęs. Pas mus taip pat..bet mes i rankas duodas arba sauksta arba sakute ir kol jis krapstosi as sumaitnu is kitos sakutes..bet TV reklama arba teletabiai butini kitaip valgiui ne
Mano mažoji valgo be jokių žaislų, televizorių ir kitokių pagalbininkų, jei valgyti nenori, neverčiu, palaukiu pusvalandį ar valandą ir vėliau vėl pabandau (kartais tepavalgo dukart į dieną
Visoms rekomenduoju pasiskaityti šitą straipsniuką, mes juo vadovaudamiesi neturėjome jokių problemų su maistu. Ypač paskaitykite p. 5, ir p.20 http://www.healthpromotionagency.org.uk/Re.../Lithuanian.pdf
[Na mes irgi vagom ypatingai. Valgom tik savo keduteje, bet per 1 maitinima paskaitom zurnalu, knyguciu, turim tokia deze, kur pripilta ivairiausiu smulkmenu - sagu, segtuku ir kt. nesamoniu. Na vienu zodziu - jeigu nesudominsi kuo - net neisizios...Mama pasakojo, kad ir as , kai maza buvau kitaip nevalgydavau. mama padedavo tetes irankiu deze su visokiais varsciukais - tada ziodavausi, nespek kisti....
QUOTE(linamask @ 2008 08 21, 15:33) na mes nesame nevalgiukai, bet labai jau judrus, tai dazniausiai puse porcijos suvalgome maitinimo keduteje zaisdami su saukstu ar sakute bei kalbinami ir+dar maldamiesi i visas puses, o likusia dali baigiam sededami ant keliu, ant zemes, ant puodo ar vaikstinedami sekmes ir kantrybes va pas mus lygiai tas pats ,gyvas sidabras nenusedi vietoje
Mano sidabrui vietoj sunku nustygti, kad su saukstu is paskos nebegiot,tai uztenka idomaus daikto ir valgo gerai,nes jei nepamaitinciau nezinau kiek svertu,ne trupucio nepriauga,o tik numeta
ir aš galvojau - jokių linksminimų valgant, bet kai hemoglobinas 103, tai ir ant galvos atsistosi, kad valgytų. tai dabar labai mėgstam žurnalus skaityti ir visokius naujus dalykus apžiūrinėti. vakar tai iš viso nustebino - buvo pas senelius, valgė, paskui tik strykt nuo mano mamos kelių (ten kėdutės nėra), tada pribėgo prie mano tėčio ir rodo, kad ją ant rankų nešiotum po butą, o tada jau žiojasi
Maniske tai nevalgi, nebent isalkusi buna- tada ir pati pasipraso, o siaip tai negali nusedeti vietoje, tai jau kedutej isvis nenori valgyt. Anksciau noriai ziodavosi tik su telefonu rankose, kai muzikytes skamba, o dabar jau ir tai nepadeda...
QUOTE(Dikute @ 2008 08 19, 14:34) Mano mergiote pastaruoju metu mane pribloske - jei pradedu ja maitinti tai BUTINAI turiu kazka duoti. geriausia - mano telefonas arba pinigine. tada arba maigome mygtukus, arba zaidziame su kreditinem korteles. is vienos puses man tikrai baisu kad gali sugadinti daiktus, bet is kitos - vaikas viska suvalgo aisku, as netraktuoju tokio jos elgesio kaip kazkokia beda, paprasciausiai idomu ar pas jus panasi situacija ir kaip kovojate ? SVEIKI,MANO LYGIAI TAIP PAT,BET MAN SVARBIAUSIA ,KAD JI VISKA SUVALGO,SEDEDAMA UZ VIRTUVES STALO ANT KEDES NIEKUR NEBEGDAMA,NEREIKIA MAN BEGIUOTI IS PASKOS,BET SAVO DAIKTUS SAUGAU IR ZIURIU KAD CENTU IR BURNYTE NEIMTU IR T.T MANO SESEI TAS PATS BUVO,TAIP KAZKAIP PASKUI PATI ATPRATO,KAZKUR IKI2,5 3METU TAIP JAI BUVO,O PASKUI JAU PATI GERAI ISMOKIUS VALGYTI PAMIRSO MUSU PINIGINE IR T.T TAI VA IR AS JAU PRADEJAU MOKINT SAVARANKISKAI VALGYTI ZIURIU IR TOS PINIGINES JAU IR NE VISA MAITINIMA REIKIA
mano zuikiui butinai reikalinga kulturine programa,kitaip jis lipa is kedutes net noredamas valgyti.geriausiai tinka ivairus smulkus daikciukai-sagos,centai,kruopos,ko jis siaip negautu.geriausiai valgo kai man uz nugaros maivosi sese
Valgom keduteje su telefonu arba kokiu nors kitu idomiu daiktu rankose ir butinai priesais ijungtu TV. Jei be "hipnozes" sitos - maximum 5 saukstus iveikia ir viskas...
Mano mazoji valgo nedaug
Būtinai turiu ką nors duoti į rankytę - ar žaisliuką, ar šakutę, ar šaukštą - dabar jau pati bando valgyti
mes valgom stovedami prie stalo ir kuom nors uzsieme, o paskutiniu metu ir pats bando saukstu, sakute valgyti.
Mes iki metų valgydavom kėdutėj,bet irgi reikėdavo kuom nors sudominti
Pas mus irgi beda su valgymu ir sedejimu vienoj vietoj
mano taio vaikas vietoj sauksciuko naudoja teletabi - ikisa kosen, nusliurpia, vel ikisa - ir abu sotus
Jeigu maniskiui skanu, nereikia nieko daryti, ir taip suvalgys. Jeigu jam pasirode nelabai skanu, bandau kazka pasakoti, pvz., kaip varda daro...
Mano abudu vaikai valgo tik zaisdami
manoji valgo žaisdama, ar žiūrėdama multiką
Mes irgi valgom irgi tik apsikrovę kokiais nors žaisliukais, dažniausiai pakanka poros šaukštelių ir poros puodelių pabarškinumui ..Turim dar tokį vaikišką indų rinkinį,tai yra kuo užsiimt. Kitaip nevalgo,pradeda pirštais rodyt į visus aplink esančius daiktus,tipo,duok tą,ir tą,ir dar tą, ir jau pati nežino ko dar nori....
Mes valgom ziuredami koki nors filmuka, siuo metu Aladinas
kai maistukas patinka, valgom be zaislu, o kai nelabai, tai duodu i rankyte koki samti ar kita idomu daikta is virtuves
o mums reikai pries maitinima paruos tvisa ersenala zaislu, kad kuriuo nors ji sudomint, ar nusibodusiu pakeist
O manoji uoga valgo tik su saukstu rankoje, nera sauksto nieko i burna neima
na manoji tai visai yra islepusi,mes valgome tik tuo metu kai eina reklama per TV
|