Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Justiniškės:Saulėgrąža
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
amelija33
Mes pries 2 metus lankeme si darzeli. Sulaukeme eiles i “Vandeni”. ATSIMINIMAI:
Lankyti pradejome pas mazius, aukletojos Danute ir Cezalija ( ar panasiai) normalios, saunios moterys, elgesi su vaikais kaip rupestingos mociutes. “Madmuazelei” nepatiko, kad kava gere aukletojos, dovanokite man, gal mano kava, nes as pati ne karta jas vaisinau kava. O kur pati dirbate, ar pas Jus negeria kavos? Ne koks tada kolektyvas ! mirksiukas.gif Del maitinimo “Saulegrazoje” nebuvome labai patenkinti, nei jogurtu, nei sureliu, reti vaisiai, pietums visada – maltinukai, vakariene apie 15h, vaika atsiimdavau 18h, tai visada alkana.
Rudeni perkele I dazeline grupe, tada vyko darzelio susirinkimas. O ten tai pasibaisejau direktore, tokio pikto zmogaus dar nemaciau. Karta girdejau, kaip reke ant aukletojos, pati rengiau vaika rubineje, ne kaip pasijutau, o ka jau kalbeti apie aukletoja.
Svarbiausia vaikui buvo gera ir “Saulegrazoje”, gera ir dabar “Vandenyje”, nes aukletojos visur saunios, labai stengiasi, ir, sakyciau, per sunkiai dirba pagal savo atlyginimus. Dabar turiu maziuka, samdau aukle ( nes pati negaliu atsisakyti darbo versle ), mano vaiko auklyte uzdirba daugiau nei vyresnelio aukletoja su 20cia vaikuciu.
smulkute
QUOTE(madmuazele @ 2006 10 10, 10:32)
Maitinimas 3 kartus per dieną+pavakariai...
*

Maitina 3k. per dieną (bent jau aš taip suskaičiavau) t.y. pusryčiai, pietūs, pavakariai ir viskas.

QUOTE(amelija33 @ 2006 10 11, 20:03)
maitinimo “Saulegrazoje” nebuvome labai patenkinti, nei jogurtu, nei sureliu, reti vaisiai, pietums visada – maltinukai, vakariene apie 15h, vaika atsiimdavau 18h, tai visada alkana.
*

Aš ją pasiimu apie 16,00, bet vistiek būna alkana unsure.gif
Nenuorama
QUOTE(amelija33 @ 2006 10 11, 20:03)
Mes pries 2 metus lankeme si darzeli. Sulaukeme eiles i “Vandeni”. ATSIMINIMAI:
Lankyti pradejome pas mazius, aukletojos Danute ir Cezalija ( ar panasiai) normalios, saunios moterys, elgesi su vaikais kaip rupestingos mociutes. “Madmuazelei” nepatiko, kad kava gere aukletojos, dovanokite man, gal mano kava, nes as pati ne karta jas vaisinau kava. O kur pati dirbate, ar pas Jus negeria kavos? Ne koks tada kolektyvas !  mirksiukas.gif  Del maitinimo “Saulegrazoje” nebuvome labai patenkinti, nei jogurtu, nei sureliu, reti vaisiai, pietums visada – maltinukai, vakariene apie 15h, vaika atsiimdavau 18h, tai visada alkana.
Rudeni perkele I dazeline grupe, tada vyko darzelio susirinkimas. O ten tai pasibaisejau direktore, tokio pikto zmogaus dar nemaciau. Karta girdejau, kaip reke ant aukletojos, pati rengiau vaika rubineje, ne kaip pasijutau, o ka jau kalbeti apie aukletoja.
Svarbiausia vaikui buvo gera ir “Saulegrazoje”, gera ir dabar “Vandenyje”, nes aukletojos visur saunios, labai stengiasi, ir, sakyciau, per sunkiai dirba pagal savo atlyginimus. Dabar turiu maziuka, samdau aukle ( nes pati negaliu atsisakyti darbo versle ), mano vaiko auklyte uzdirba daugiau nei vyresnelio aukletoja su 20cia vaikuciu.
*

Na sakyčiau Madmuazelė turėjo omeny ne tai, kad kava gėrė, bet kad ir saldumynais vaišinosi g.gif O juk mažieji irgi juos mėgsta mirksiukas.gif Čia tas pats, kas ir pačiai valgyti, o vaikui neduoti verysad.gif
O dėl vedėjos rėkimo ant auklėtojų, tai tikrai negražu, ypač grupėje, prie vaikučių ir jei dar tėveliai yra tai iš vis doh.gif Taip pažeminti... Ir apskritai, kokią teisę ji turi ant jų rėkt g.gif Jos yra žmonės, nesvarbu, kad jos pavaldinės, bet manau niekas ant tavęs neturi teisės rėkt, na nebent tėvai... biggrin.gif
Pasikviestų atskirai, į kabinetą, pasikalbėtų, paaiškintų. Manau ir auklėtoja geriau ir palankiau priimtų kritiką, ir visiems ramiau būtų rolleyes.gif
madmuazele
Nesvarbu, kad maniškis ėjo į lopšelį... Tema vadinasi: Justiniškės:Saulėgrąža.... mirksiukas.gif
Parašiau kaip mums buvo.... ir mūsų tai netenkino...
be to, kavą gerti yra viena, o saldainius ir pyragą valgyti-kas kita mirksiukas.gif plius tai vyko vaikų miegamajame, vaikai nežaidė, o stovėjo ir žiūrėjo.... įdomu, jums taip labai malonu būtų, a? g.gif
Mazule
QUOTE(madmuazele @ 2006 10 12, 08:24)

be to, kavą gerti yra viena, o saldainius ir pyragą valgyti-kas kita mirksiukas.gif  plius tai vyko vaikų miegamajame, vaikai nežaidė, o stovėjo ir žiūrėjo.... įdomu, jums taip labai malonu būtų, a? g.gif
*

Na tikrai negražu schmoll.gif
Bet aš dar dėl auklėtojų pasikartosiu - DANUTĖ man lux thumbup.gif kai ateinu, ji visada su vaikais, nors ir griežtoka, bet mažiai jos klauso ir veikla nuolat vyksta. O antroji - NIJOLĖ - amžiais užimta savo reikalais - jai matai atestacija ant nosies, tai vis kažką rašo, į vaikus net napažiūri, jie ten galvom eina ir užsiima kas kuom........... schmoll.gif nors daug švelnesnė, jaunesnė, atrodo malonesnė........ unsure.gif

O vaikiukai visų pirma alkani būna ne dėl to, kad neduoda, o dėl to, kad gal jiems neskanu-neįprasta būna mirksiukas.gif
smulkute
QUOTE(Mazule @ 2006 10 12, 11:02)
O vaikiukai visų pirma alkani būna ne dėl to, kad neduoda, o dėl to, kad gal jiems neskanu-neįprasta būna  mirksiukas.gif
*

Maniske, aukletoja sake, jog viska suvalgo, bet vistiek alkana pasiimu. Itariu, kad labai mazos porcijos unsure.gif , nes ji valgo kaip visiskai vidutinis vaikas nei labai daug, nei labai mazai.
simona30
sveikos mamytes,as manau jei tevai normalus,tai ir aukletojos bus normalios.Bet kadangi yra tevu kurie nezino ko nori tada ir viskas kliuna.O ka jus siulos lopseliui duoti naturalia mesa.Juk jie dar mazi yra.Reiks pasiskaitineti ka valgo,o kad 15val maitina tai cia tik lopseli.Darzeli maitina apie 16val.As savo lialiu,paimu apie17val tai jiems grupei dar papildomai atnesa arbateles su sumustiniu a\,kartais sausainiu,nu matyt ka turi .
madmuazele
QUOTE(simona30 @ 2006 10 12, 21:07)
sveikos mamytes,as manau jei tevai normalus,tai ir aukletojos bus normalios.Bet kadangi yra tevu kurie nezino ko nori tada ir viskas kliuna.O ka jus siulos lopseliui duoti naturalia mesa.Juk jie dar mazi yra.Reiks pasiskaitineti ka valgo,o kad 15val maitina tai cia tik lopseli.Darzeli maitina apie 16val.As savo lialiu,paimu apie17val tai jiems grupei dar papildomai atnesa arbateles su sumustiniu a\,kartais sausainiu,nu matyt ka turi .
*

na, auklėtojų "normalumas" nepriklauso nuo tėvų... mes nesame atsakingi už auklėtojų charakterį, jų atsakingumą ir elgesį smile.gif visiška nesąmonė kai suaugę žmonės taip šneka doh.gif
Nenuorama
Mamytės, norėjau paklaust. kaip dėl grupių remonto? Ar jūsų mažųjų grupes remontavo vasarą? Ar prašė pinigėlių tam reikalui? Ar prisidėjot: pinigine prasme ir fizine pagalba. Nu labai įdomu, kaip tas vyksta šitma daržely rolleyes.gif
simona30
Sio darzelio aukletojos as manau yra neblogos,mano vaikas maista giria,aisku pasitaiko visokiu niuansu.Bet argi bunant namie su vaiku nebuna problemeliu,aisku lengviausia apkaltinti aukletoja kad nederamai priziurejo viena ar kita vaikuti.Aisku as labai noreciau,kad mano vaikuti priziuretu geriau negu kita.Bukit mamytes supratingos,kad visu vaikuciu vienodai priziureti negali.
Midija
Labukas mamytes!

Siame darzelyje daug kartu atlikinejau praktika bestudijuodama VPU...Baigusi studijas,retkarciais uzsukdavau i svecius,nes puikiai pazinojau ir aukletojas ir valdzios atstoves...Dabar esu pakeitusi gyvenamaja vieta ir nebuvau siame darzelyje 1000 metu...Idomu butu suzinoti ar dar tebedirba aukletoja Vilma Matiukiene?Siaip mano praktikos laikais sis darzelis buvo geras ir vaikai ir teveliai juo dziaugesi....Sekmes visoms auginant leliukus....... tongue.gif
Nenuorama
QUOTE(Midija @ 2006 10 16, 23:07)
Labukas mamytes!

Siame darzelyje daug kartu atlikinejau praktika bestudijuodama VPU...Baigusi studijas,retkarciais uzsukdavau i svecius,nes puikiai pazinojau ir aukletojas ir valdzios atstoves...Dabar esu pakeitusi gyvenamaja vieta ir nebuvau siame darzelyje 1000 metu...Idomu butu suzinoti ar dar tebedirba aukletoja Vilma Matiukiene?Siaip mano praktikos laikais sis darzelis buvo geras ir vaikai ir teveliai juo dziaugesi....Sekmes visoms auginant leliukus....... tongue.gif
*

Dirba mirksiukas.gif O ką? bigsmile.gif
Midija
Didziausi linkejimai aukletojai Vilmai nuo Egles(jei ji dar tokia preisimena) 4u.gif
simona30
QUOTE(Midija @ 2006 10 17, 09:43)
Didziausi linkejimai aukletojai Vilmai nuo Egles(jei ji dar tokia preisimena) 4u.gif
*

kiek girdejau,is jos grupes daug vaikuciu iseina
Midija
O kodel? blink.gif
amelija33
Mano mazius lanke pas Vilma ir Rasa,mes isejome i kita darzeli,nes jis kieme,bet tik nuo 3 metu prieme.Su siom aukletojom bendravom tik pora men.,bet sunus,vedamas i nauja darzeli dar kelias savaites verke,kad nori pas Vilma.
ArnasGustas
[quote=Nenuorama,2006 10 13, 10:09]
Mamytės, norėjau paklaust. kaip dėl grupių remonto? Ar jūsų mažųjų grupes remontavo vasarą? Ar prašė pinigėlių tam reikalui? Ar prisidėjot: pinigine prasme ir fizine pagalba. Nu labai įdomu, kaip tas vyksta šitma daržely rolleyes.gif
*

Pirmas sūnus šį darželį lankė 5 metus. Grupių remontuoti niekada nereikėjo. Reikia tik buitinės chemijos, kanceliarinių prekių na ir kiek tėvai nusprendžia grupės reikmėms.
Šiemet pradėjau vesti ir mažąjį š lopšeli, tai reikėjo buitinės chemijos priemonių ir rinko po 50Lt žailiukams. thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Nenuorama,2006 10 10, 13:27]Tai gal jūs pati tuos skanėstus vaikui nešėt g.gif Aš ir nesu tikra, ar mano vaikas gauna kokių vaisių unsure.gif

P.S. Kažkaip negražu rimtai mamai kitas mamas vadinti "mergužėlėmis" verysad.gif
*

[/quote]
Kas dėl vaisių, tai galiu pasakyti, kad mano vyresnis pernai (šiemet jau einam į mokyklą) tikrai gaudavo ir vaisių, ir jogurtų, bet kad vaikai nesuvalgydavo ( ne tik mano), o viskas atsidurdavo spintelėje. Tai turbūt ir nusprendė jų atsisakyti.
raganiukė78
sveikutės, norėtumėm lankyti ši darželį lopšelinukų grupę. prieš kiek laiko reik užsirašyti? ar lengvai galima papult, nes mes būsim iš kito rajono. gal yra mamyčių iš justiniskių gimusių 1978 metais. ir baigusių 54 vid. mokyklą. dabar ji Sietuvos
Nenuorama
QUOTE(raganiuke27 @ 2006 12 11, 00:08)
sveikutės, norėtumėm lankyti ši darželį lopšelinukų grupę. prieš kiek laiko reik užsirašyti? ar lengvai galima papult, nes mes būsim iš kito rajono. gal yra mamyčių iš justiniskių gimusių 1978 metais. ir baigusių 54 vid. mokyklą. dabar ji Sietuvos
*

Laba. Mes lankom lopšelinukus. Ėjom nuo Gegužės mėn., o užsirašėm berods rudenį g.gif
Aš esu iš Justiniškių, mokiausi Sietuvos vid mokykloj bigsmile.gif . Tik baigiau 13-ą laidą, o tu turbūt metais anksčiau smile.gif
raganiukė78
aš tiksliai neprisimenu savo laidos, nes 11 klasėj perėjau į kitą mokyklą smile.gif
Nenuorama
QUOTE(raganiuke27 @ 2006 12 11, 12:19)
aš tiksliai neprisimenu savo laidos, nes 11 klasėj perėjau į kitą mokyklą smile.gif
*

Atsiųsk savo foto bigsmile.gif
raganiukė78
http://public.fotki.com/Raganiuke27/jorunas/
mus galima pamatyti čia smile.gif
raganiukė78
laugh.gif
Nenuorama
QUOTE(raganiuke27 @ 2006 12 13, 22:01)
laugh.gif
*

Lyg kažkur ir matyta tu man ,bet deja nesam bendravusios smile.gif
raganiukė78
daugiau nieko nėra iš saulėgrąžos?
Strazdute
Yra yra clap.gif ax.gif

Maniškiai lanko Skruzdėliukų (sūnus) ir Smaslučių (dukra) grupes rolleyes.gif

Deja, todėl ir iškojau šitos temos-pradėjo man darželis kelti stresą unsure.gif Tiksliau Skruzdėliukų gr.auklėtoja Genovaitė... unsure.gif Ir nežinau ar į kitą grupę kelti ar pataikauti esamai g.gif Tai va, Mazule mano bėdą jau žino ax.gif Gal dar kas ką patars blush2.gif
raganiukė78
buvom mes šiandie užsirašyti, pasakė, kad vietų nėra. bet matyt kyšio norėjo. nepasakyčiau, kad vedėja pasižymėtų malonumu
Strazdute
Direktorė? Jo, ponia ne iš maloniųjų, aš irgi buvau užsitraukus nemalonę-nes ne priėmimo laiku kreipiausi, bet priėmė smile.gif O su antrąja-jai tuo metu buvo 1,2 m.-ožiavosi, nes mergytė tipo dar per maža (nors pati valgė, vaikščiojo), tipo nėra paruoštų vietų (o kreipėmes vasaros pab.) g.gif Tai vyras sako "arba priimat, arba atsiimu vyresnėlį ir paieškosiu kur yra paruoštos vietos" hihihi.gif Tai va, mes sėkmingai lankome "saulėgrąža" ax.gif Auklėtojų trūkumas kaip matau, bet kažkaip tvarkosi smile.gif
simona30
jo-jo kad vedeja kysius negsta tai yra tikra tiesa.Matyti kad yra ne is maloniausiu,pati girdejau kokiu tonu su aukletojom sneka .Nors tevu pasigedytu.Bet siaip aukletojos yra neblogos,kazkodel nemazai pasikeitusiu.Neaisku kame yra problema.Vizualiai darzelis yra sutvarkytas grupes suremontuotos,daugybe zaislu,knyguciu.Patarciau vesti vaikucius i si darzeli,juk ne direktore vaikus priziuri,o visa atsakomybe aukletojoms,neziurint i tai kad kysius ima direktore.
CDA
QUOTE(simona30 @ 2007 02 20, 18:09)
jo-jo kad vedeja kysius negsta tai yra tikra tiesa.Matyti kad yra ne is maloniausiu,pati girdejau kokiu tonu su aukletojom sneka .Nors tevu pasigedytu.Bet siaip aukletojos yra neblogos,kazkodel nemazai pasikeitusiu.Neaisku kame yra problema.Vizualiai darzelis yra sutvarkytas grupes suremontuotos,daugybe zaislu,knyguciu.Patarciau vesti vaikucius i si darzeli,juk ne direktore vaikus priziuri,o visa atsakomybe aukletojoms,neziurint i tai kad kysius ima direktore.
*

O kaip tos auklėtojos nesikeis, jei algos tesiekia 700-800Lt. O jei jauna, tik atėjusi tai vos 600 išeina. verysad.gif Vat ir bėga privačiomis auklėmis dirbti, kur tuos pačius 700 gauna už vieno vaiko priežiūrą, o ne visos grupės.
grivita
Teks ir musm ten eiti, i Pasakaite neprieme.. ;( Man tas darzelis toks varguoliskas atrodo, tikiuos, kad tik atrodo... Nes ir gatve salia, ir lauke aplinka tokia nusiurus..

Bet gal bent grupes "neperkrautos" ... Nes Pasakaitej virs 25 vaikuciu...O tai, mano manymu, jau maxi kolektyvas...

Ar yra lopsiuku grupe?
Ir kas is mamyciu buvo ne lankymo valandomis pas direktore, gal galeciau suizinot tas lankymo valandas? blush2.gif

Aciu 4u.gif
Strazdute
Ukvedei pasiskambink -gausi tiklsesne infiormacija -2414129 mirksiukas.gif
katyte pelyte
QUOTE(Strazdute @ 2007 05 14, 20:24)
Ukvedei pasiskambink -gausi tiklsesne infiormacija  -2414129  mirksiukas.gif
*

Sveikos, mamytes,
tik vakar prisijungiau prie sios svetaines ir nusprendziau parasyti. Mano vaikutis irgi lanko ,,Saulegraza'', smalsučiu grupe.
labai jau prastas maitinimas siame darzelyje: antros rusies desreles, koldunai su mesa (nors juos gamina darzelio virejos, vis tiek netikiu, kad is geros mesos), o jau didziausia beda - blynai ir lietiniai 4-5 kartus per savaite.
O kaip situacija kituose darzeliuose? Ar visur tas pats?
Mazule
Žinom žinom Aleksą - oi pasiutęs Mildos grupiokas bigsmile.gif lotuliukas.gif
ArnasGustas
QUOTE(OlgaJurkeviciene @ 2007 06 13, 13:52)
Sveikos, mamytes,
tik vakar prisijungiau prie sios svetaines ir nusprendziau parasyti. Mano vaikutis irgi lanko ,,Saulegraza'', smalsučiu grupe.
labai jau prastas maitinimas siame darzelyje: antros rusies desreles, koldunai su mesa (nors juos gamina darzelio virejos, vis tiek netikiu, kad is geros mesos), o jau didziausia beda - blynai ir lietiniai 4-5 kartus per savaite.
O kaip situacija kituose darzeliuose? Ar visur tas pats?
*

O iš kur taip žinot? Ar matėt?
katyte pelyte
QUOTE(ArnasGustas @ 2007 06 17, 22:12)
O iš kur taip žinot? Ar matėt?
*

Pati nemaciau, bet zinau, kaip visada buna: reikia ne tik kitiems valgyti pagaminti, bet ir namo ka nors issinesti. Taip buvo anksciau ir yra dabar.
O del vaiku maitinimo kituose darzeliuose klausiau pazistamu, tai pasirodo, kad niekur daugiau nera tokio blynu bumo. Ar normalu, kad vaikas 3 kartus per savaite vaiku lietinius ar mielinius blynus, 1 karta - bulvinius, pusryciai ir vakariene irgi buna ,,skysti'' (gerai, kai yra kose, bet daznai reikia tenkintis sausais pusryciais ar sureliu ir keksu).
Mano supratimu, tai nera vaikams tinkamiausias maistas.
ArnasGustas
QUOTE(OlgaJurkeviciene @ 2007 06 18, 08:25)
Pati nemaciau, bet zinau, kaip visada buna: reikia ne tik kitiems valgyti pagaminti, bet ir namo ka nors issinesti. Taip buvo anksciau ir yra dabar.
O del vaiku maitinimo kituose darzeliuose klausiau pazistamu, tai pasirodo, kad niekur daugiau nera tokio blynu bumo. Ar normalu, kad vaikas 3 kartus per savaite vaiku lietinius ar mielinius blynus, 1 karta - bulvinius, pusryciai ir vakariene irgi buna ,,skysti'' (gerai, kai yra kose, bet daznai reikia tenkintis sausais pusryciais ar sureliu ir keksu).
*

Gerai skamba nemačiau, bet žinau g.gif
Na mano vienas lankė, kitas dabar lanko ir nieko. O kad sakė pasakė ir toks požiūris, kad taip buvo tai g.gif . Belieka lankyti privatų darželį unsure.gif
Mazule
Man labai sunku komentuoti, nes mano panelytė lanko darželį tik pusę dienos (valgo ten tik pietus). Kiek kalbėjau su kitom mamom, situacija visuose darželiuose panaši. o ką dar vaikiukams pasiūlyti pusryčiams ir vakarienei? košė ir blynai manau nėr labai blogai - aš kaip tik prisibijočiau tų neaiškaus senumo sūrelių, o kadangi "vakarienė" būna apie 16 val. - negi jiems vėl duoti mėsos patiekalą? g.gif

O kad neskanu - kita kalba - Milda ten iš viso per metus beveik nieko nevalgė, nors pažada paragaut mirksiukas.gif
ArnasGustas
Kadangi mano vaikai neišrankūs tai kiek žinau viską valgo.
simona30
QUOTE(OlgaJurkeviciene @ 2007 06 18, 08:25)
*

noreciau mamytes paklausti gal pati vireja esi kad taip viska zinai,Mano vaikai irgi eina i darzeli ir valgo toki pati maista, .O ka mamyte nori pasiulyti vaikam duoti kola,cipsus ir saldainius.Mes juk pasisnekam su kai kuriom mamytem,kolkas mus maitinimas tenkina
katyte pelyte
QUOTE(simona30 @ 2007 06 20, 16:52)
noreciau mamytes paklausti gal pati vireja esi kad taip viska zinai,Mano vaikai irgi eina i darzeli ir valgo toki pati maista, .O ka mamyte nori pasiulyti vaikam duoti kola,cipsus ir saldainius.Mes juk pasisnekam su kai kuriom mamytem,kolkas mus maitinimas tenkina
*

Vireja nesu. Nesiulau vaikus maitinti kola ir cipsais, mano vaikas ju nemegsta ir nevalgo. Tik noriu pasakyti, kad galima pagaminti vaikams daug sveiku ir nebrangiu patiekalu, reikia tik trupucio fantazijos.
Man tik keista, kad kai kurie teveliai (tokiu pazistu ne viena) nesirupina, ka valgo ju vaikai, jiems svarbu, kad valgytu ir kuo daugiau. Mane toks poziuris stebina.
Nenuorama
QUOTE(OlgaJurkeviciene @ 2007 06 21, 08:30)
Vireja nesu. Nesiulau vaikus maitinti kola ir cipsais, mano vaikas ju nemegsta ir nevalgo. Tik noriu pasakyti, kad galima pagaminti vaikams daug sveiku ir nebrangiu patiekalu, reikia tik trupucio fantazijos.
Man tik keista, kad kai kurie teveliai (tokiu pazistu ne viena) nesirupina, ka valgo ju vaikai, jiems svarbu, kad valgytu ir kuo daugiau. Mane toks poziuris stebina.
*

O ką siūlote daryti, kad pakeist šitą situaciją rolleyes.gif
katyte pelyte
QUOTE(Nenuorama @ 2007 06 21, 10:42)
O ką siūlote daryti, kad pakeist šitą situaciją  rolleyes.gif
*

Sitai situacijai keisti reikia visai nedaug, galima butu i vaiku valgiarasti itraukti daugiau darzoviu (ir svieziu, ir troskintu) ir vaisiu, ypac vasara, gaminti ivairius troskinius. Nors darzelyje yra moteris, sudaranti valgiarasti (ne dietologe, berods, slaugytoja), mane sis klausimas vis tiek neramina. Dar susidaro ispudis, kad tik man vienai tai problema, o visiems kitiems - gerai, ir tiek.
ArnasGustas
QUOTE(OlgaJurkeviciene @ 2007 06 21, 13:25)
Sitai situacijai keisti reikia visai nedaug, galima butu i vaiku valgiarasti itraukti daugiau darzoviu (ir svieziu, ir troskintu) ir vaisiu, ypac vasara, gaminti ivairius troskinius. Nors darzelyje yra moteris, sudaranti valgiarasti (ne dietologe, berods, slaugytoja), mane sis klausimas vis tiek neramina. Dar susidaro ispudis, kad tik man vienai tai problema, o visiems kitiems - gerai, ir tiek.
*

Visa tai manyčiau reikia spręsti ne čia, o papraščiausiai nueiti pas vadovybę ir išdėstyti savo pasiūlymus.
saulelel
QUOTE(ArnasGustas @ 2007 06 21, 15:50)
Visa tai manyčiau reikia spręsti ne čia, o papraščiausiai nueiti pas vadovybę ir išdėstyti savo pasiūlymus.
*

bash.gif protest.gif gossip.gif eikit i seima ir tvarkykit ten siuos reikalus!juk ne issigalvojamas meniu,yra tam tikri reikalavimai,o juos raso specialistas.Cia Lietuva......... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ismaitink vaika uz 4.50Lt per diena 3 kart,Paziuresi ,kokios rusies desros bus puode ir ar uzteks blynams. blink.gif protest.gif devil.gif aggressive.gif fool.gif
Papildyta:
QUOTE(Nenuorama @ 2007 06 21, 11:42)
O ką siūlote daryti, kad pakeist šitą situaciją  rolleyes.gif
*

Ieskoti vyru ,kurie islaikytu seima,o ne laukti kad budamos vienisos mokedamos 50% uz darzeli valgytumet marcipanus su tilvlko kiausiais uzsigeriant gulbes pienu... 2.gif 2.gif 2.gif gathering.gif
Mazule
QUOTE(OlgaJurkeviciene @ 2007 06 21, 13:25)
*

o kas tada prie daržovių? juk reikėtų mėsytės, o jai matyt jau neužtenka iš to 4, 50 lt....iš skurdo čia visa ta bėda verysad.gif
ArnasGustas
QUOTE(saulelel @ 2007 06 21, 15:31)
bash.gif  protest.gif  gossip.gif eikit i seima ir tvarkykit ten siuos reikalus!juk ne issigalvojamas meniu,yra tam tikri reikalavimai,o juos raso specialistas.Cia Lietuva......... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ismaitink vaika uz 4.50Lt per diena 3 kart,Paziuresi ,kokios rusies desros bus puode ir ar uzteks blynams. blink.gif  protest.gif  devil.gif  aggressive.gif  fool.gif
Papildyta:

Ieskoti vyru ,kurie islaikytu seima,o ne laukti kad budamos vienisos mokedamos 50% uz darzeli valgytumet marcipanus su tilvlko kiausiais uzsigeriant gulbes pienu... 2.gif  2.gif  2.gif  gathering.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
simona30
va cia tai geras ,turedama 4.50 as paziureciau ka pagamintum namie ,ir kokius vaisius valgytum vasara.Bananai berods apie 5 lt.aisku galima butu braskiu,bet as asmeniskai nenoreciau kad darzelyja jas duotu,kada vaikai vemia ar viduriuoja,pirmiausiai galvojam ka mano vaikas valge darzelyje,visa atsakomybe virejoms,nors jos nieko detos.Man atrodo kad dabar kaip tik maistas skanesnis,ir ivairesnis.Taigi,man atrodo sia diskusija reiktu baigti,cia jau reiktu i viriausybe kreiptis kad kad maitinimui skirtu daugiau pinigeliu.O dabar reiktu dziaugtis kad musu vaikus pamaitinadar uz 4.50.
Saran
nelabai suprantu, ko cia puolama mama, kuriai darzelio maistas nepatinka? juk keliamas klausimas is esmes- siam darzely taip maitina, kitam kitaip. kodel cia prastai, o kitam, kurio lygiai toks pats finansavimas, maitina geriau?
gal tada ir vaikus musancias ar terorizuojancias aukletojas pateisinkim: juk alga maza, vos kokie 700, tai negi uz tokia alga 20 snargliuku mylesi?
ironizuoju as, bet nematau reikalo atakuoti. jei jus tenkina - ok, bet kiti irgi turi teise ir savo nuomone issakyti, ir diskutuoti
Papildyta:
beje, visai ne apie 4.50 kalba turetu eiti. juk darzeliai yra dotuojami valstybes: mes mokam uz juos kapeikas, bet pervedama i biudzeta kitos sumos. kaip ir, pavyzdziui, valstybineje poliklinikoje, kur uz plomba moki kelis-keliolika litu, nes skirtuma padengia valstybe
ArnasGustas
QUOTE(Saran @ 2007 06 21, 23:00)
nelabai suprantu, ko cia puolama mama, kuriai darzelio maistas nepatinka? juk keliamas klausimas is esmes- siam darzely taip maitina, kitam kitaip. kodel cia prastai, o kitam, kurio lygiai toks pats finansavimas, maitina geriau?
gal tada ir vaikus musancias ar terorizuojancias aukletojas pateisinkim: juk alga maza, vos kokie 700, tai negi uz tokia alga 20 snargliuku mylesi?
ironizuoju as, bet nematau reikalo atakuoti. jei jus tenkina - ok, bet kiti irgi turi teise ir savo nuomone issakyti, ir diskutuoti
Papildyta:
beje, visai ne apie 4.50 kalba turetu eiti. juk darzeliai yra dotuojami valstybes: mes mokam uz juos kapeikas, bet pervedama i biudzeta kitos sumos. kaip ir, pavyzdziui, valstybineje poliklinikoje, kur uz plomba moki kelis-keliolika litu, nes skirtuma padengia valstybe
*

Tai, kad ji tik masto, kad blogai maitina pati nemačiusi ir neisitikinusi. Gerai ten kur mūsų nėra. blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.