Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valantis akmuo
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2, 3
Zanku
Norejau paklausti gal kas zintoe ar esate girdeje ar zinote kur isigyti. Yra toks vadinamas valantis akmuo. Jis buna indelyje. Ji reikia suslapinti kem[inele ir spaudyti tol kol ant kempineles susidaro putos ir tomis putomis tepti ant nesvarios vietos,o veliau nuvalyti.
Labai ieskau tokio ,esu girdejusi , bet nepamenu nei pavadinimo nei kur ji pirkti smile.gif
Radvyle
Tikrai labai geras daiktas. Yra senukuose pirkti:

Galit pažiūrėti čia
paiduke
o gal čia kalba eina apie tokį biostein pardavinėja jį parodose, aš pirkau, litexpo kai buvo baldų ar resta paroda, nu tiek ten reklamavo, kad super,val4 ten atseit prikepusias virykles, puodus valė, bet man tai nieko gero ir kaina jo didelė, gal 100lt tiksliai neatsimenu, bet atseit užtenka trim metam doh.gif tik tiek, kad jis natūralus produktas
user posted image
jblmami
QUOTE(paiduke @ 2008 08 21, 18:14)
o gal čia kalba eina apie tokį biostein pardavinėja jį parodose, aš pirkau, litexpo kai buvo baldų ar resta paroda, nu tiek ten reklamavo, kad super,val4 ten atseit prikepusias virykles, puodus valė, bet man tai nieko gero ir kaina jo didelė, gal 100lt tiksliai neatsimenu, bet atseit užtenka trim metam  doh.gif tik tiek, kad jis natūralus produktas
user posted image
*

Nu ir kainos blink.gif Pas mus kainuoja 2-3eur. Nu tikri plesikai ir makaronu kabintojai. schmoll.gif
Pas mane to akmens sudetyje:molis, neutralus muilas, augaliniai riebalai, glicerinas. Nu jis man, svelni(nebraizanti) abrazyvine medziaga. Bet ne kazin koks stebuklas. schmoll.gif
paryziete
pirmą kartą apie tokį dalyką girdžiu.... kokius paviršius su juo galima valyti, kokie šios valymo priemonės privalumai?
ringa
Naudojau tą akmenį iš parodos, anyta buvo davusi. Nieko stebuklingo, žinant, kad 100 Lt kainuoja. Bet ačiū už nuorodą į Senukus, už 20 Lt gal ir verta jį pirkt smile.gif
mamaSandra
QUOTE(paiduke @ 2008 08 21, 19:14)
o gal čia kalba eina apie tokį biostein pardavinėja jį parodose, aš pirkau, litexpo kai buvo baldų ar resta paroda, nu tiek ten reklamavo, kad super,val4 ten atseit prikepusias virykles, puodus valė, bet man tai nieko gero ir kaina jo didelė, gal 100lt tiksliai neatsimenu, bet atseit užtenka trim metam  doh.gif tik tiek, kad jis natūralus produktas
user posted image
*

as ji jau antri metai kaip naudoju. tikrai vienos dezutes taupant pakanka metams.
Labaigerai tinka santechnikai (po to maziau vandens laseliai uzsilaiko, toks jausmas, kad kaip nupoliruota kriaukle pasidaro) taip pat labai gerai puodai issisveicia. As vis megeja pridegint o kadangi turiu dabar sia priemone - issivalo idealiai. Zodziu as labai patenkinta sia priemone ir manau, kad tie 100lt tikrai nedaug jei paskaiciuosim kiek namuose prisiperkam visokiu cilit'u ajax'u ir t.t.
Zanku
Taip turejau omeny ta Biostein .Tik siemet parodoj Litexpe jo kaina lyg ir 80 lt buvo. Bet reikes dar pabandyt ta kur senukuose yra.
Labai aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Reina
As turiu ta Biostein ir esu labai patenkinta. Kadangi nemegstu chemijos ir naudoju ja tik tais atvejais, kai kitko negaliu, tas akmuo man liux, nes ne tik gerai valo, bet ir naturalus daiktas. Viska juo valau ir nieko daugiau neperku apart tualeto valiklio. Kai sita baigsiu reiks pabandyt is Senuku, paziuresiu kaip tas.
Emperatriz
QUOTE(Radvyle @ 2008 08 21, 18:44)
Tikrai labai geras daiktas. Yra senukuose pirkti:

Galit pažiūrėti čia
*

nieko nesimato ax.gif
idomus daiktas negirdejau dar apie toki rolleyes.gif
jul-ija
ar jau yra ušbandžiusių tą akmenį iš senukų? kokie atsiliepimai? blush2.gif
Boni_facija
As taip pat turiu BioStein ir esu patenkinta. Man jis tikrai gerai valo, o mokejau uz ji 80 lt. Nera cia super brangu, kai paziuri kiek kitos priemones kainuoja. Ir uztenka ilgai. Na, isbandykit Senuku akmeni, gal ten irgi geras, o ir pigesnis smile.gif
paryziete
Tai, kad senukų kataloge jis yra, o parduotuvėje aš neradau verysad.gif
EljaRo*
Jau tik cirkai tokie tik lietuvoje begali buti su 100proc.antkainiu.Airijoje si priemone 3eurus kainuoja.
Ingridele
Labai geras tas akmenukas...super valo sidabra, riebaluota pavirsiu,kalketa, prikepusi ir t.t.....kai pamaciau ji parodoje netikejau, kad jis toks geras, kol pati nepabandziau biggrin.gif thumbup.gif Jeigu tik daugiau prikepes pavirsius as istrinu ta pavirsiu siu akmenuku ir palieku trumpam, poto labai lengvai nusivalo. Didziausias galvos skausmas budavo nuvalyti sidabrinius irankius....tai gerai pajuodusi sidabrini sauksta nuvalau per koki na nezinau 40s gal net maziau, trinti nereikia, tiesiog paprasta svelnia kempinele nuvalyti, irankiai visai nesibraizo thumbup.gif Isbandziau, man patiko, dabar visiems rodau, kad tokiu stebuklu gyvenime buna, tai mano anyta isigyjo, vyro sesuo, drauges ir visos labai patenkintos. Dar yra toks pats akmuo, tik medziaginiams pavirsiams....gal kas isbandes yra? Maciau parodoje, bet jo nepristatinejo, tai nepirkau g.gif Mokejau 83Lt, prie jo dave kempinele ir sluoste 4u.gif
raiboji peleda
As irgi turiu, tai man super. Labai gerai nuvalo orkaite, akmens mases kriaukle ir siaip visokius nesvarumus. Kai sunaudosiu vel pirksiu.. Kike pamenu, mes tikrai ne 100 Lt mokejo, 80 berots.
*Pavasarė*
Atsiliepkite kas nors, kas bandė iš senukų šitokį: http://www.senukai.lt/p.php/buitine-chemij...st_tab=articles
Labai įdomu būtų, bet kaži, ar panašiai veikia, kaip tie brangieji???????
pikkolo
QUOTE(gb78 @ 2008 12 18, 21:35)
Atsiliepkite kas nors, kas bandė iš senukų šitokį: http://www.senukai.lt/p.php/buitine-chemij...st_tab=articles
Labai įdomu būtų, bet kaži, ar panašiai veikia, kaip tie brangieji???????
*

Bandžiau. Viryklę nuvalo thumbup.gif
1000inis
as pirkau ta is senuku g.gif , susizavejus aprasymu ir pasisakymais... nuvalo jis labai gerai, bet man kazkaip apnesa, kaipo, riebalais, vasku ar kazkaip panasiai. Pavaliau as kelis kartus ir padejau. Taip kad ir nezinau, ar per mazai naudojau, kad isitikinciau jo gerumu, ar is tikruju jis man netiko g.gif Sakiau reiks vel pradeti naudoti ir tada paziuresiu biggrin.gif
pikkolo
QUOTE(1000inis @ 2008 12 19, 11:38)
as pirkau ta is senuku g.gif , susizavejus aprasymu ir pasisakymais... nuvalo jis labai gerai, bet man kazkaip apnesa, kaipo, riebalais, vasku ar kazkaip panasiai. Pavaliau as kelis kartus ir padejau. Taip kad ir nezinau, ar per mazai naudojau, kad isitikinciau jo gerumu, ar is tikruju jis man netiko g.gif  Sakiau reiks vel pradeti naudoti ir tada paziuresiu biggrin.gif
*

tai taip ir turi būti. bent jau su šiuo akmeniu. jis padengia paviršius hidrofobine medžiaga. jei neklystu tai yra parašyta ant įpakavimo.
1000inis
QUOTE(pikkolo @ 2008 12 19, 13:55)
tai taip ir turi būti. bent jau su šiuo akmeniu. jis padengia paviršius hidrofobine medžiaga. jei neklystu tai yra parašyta ant įpakavimo.
*

tycia issitraukiau as ji dar karta biggrin.gif nu valo jis tikrai gerai, bet ant metalinio pavirsiaus (kriaukle, vonios kamsciai ), kur uzsilieka vandens, sunkiai isiplauna tos i miltus panasios nuosedos nuo dugno. O kai pridziusta- lieka sunkiai nuvalomi ratilai g.gif Bet kur nera metalo thumbup.gif
kaar
QUOTE(1000inis @ 2008 12 21, 22:14)
tycia issitraukiau as ji dar karta biggrin.gif nu valo jis tikrai gerai, bet ant metalinio pavirsiaus (kriaukle, vonios kamsciai ), kur uzsilieka vandens,  sunkiai isiplauna tos i miltus panasios nuosedos nuo dugno. O kai  pridziusta- lieka sunkiai nuvalomi ratilai g.gif  Bet kur nera metalo  thumbup.gif
*

sveikos, 4u.gif
sakaiu butinai ateisiu padekoti uz nukreipima i senukus 4u.gif 4u.gif
buvau beveik susigundyti pirkti ta branguji.
Esu labai patenkinta. Vonia isvale kaip niekas kitas, o buvo nekas, niekas nebepadejo. Aisku stebuklo nebuvo, sveicaiu gal valanda, bet vis gerejo, kaip nebudavo su kitais. thumbup.gif ir dabar baltutele, net akys dziaugiasi thumbup.gif galvojau niekada nebeisvalysiu.
verta pabandyti manau tikrai, ir nereikes daug priemoniu, su juo galima daug ka valyti, valiau ir metalinius daiktus, visur thumbup.gif
dar karta aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
shpika
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 12 05, 22:28)
As irgi turiu, tai man super. Labai gerai nuvalo orkaite, akmens mases kriaukle ir siaip visokius nesvarumus. Kai sunaudosiu vel pirksiu.. Kike pamenu, mes tikrai ne 100 Lt mokejo, 80 berots.
*

nu vat orkaites tai jis man neisvalo schmoll.gif
vat ka puikiai isvalo tai metalinius pavirsius thumbup.gif
Master
QUOTE(1000inis @ 2008 12 22, 00:14)
tycia issitraukiau as ji dar karta biggrin.gif nu valo jis tikrai gerai, bet ant metalinio pavirsiaus (kriaukle, vonios kamsciai ), kur uzsilieka vandens,  sunkiai isiplauna tos i miltus panasios nuosedos nuo dugno. O kai  pridziusta- lieka sunkiai nuvalomi ratilai g.gif  Bet kur nera metalo  thumbup.gif
*

Metalinius pavirsius reikia po valymo su akmeneliu sausai nuvalyti, tik tada jie bus grazus ir blizgantys.
Umbrella
pirma karta cia as pas jus pasisikaiciau ir suzinojau apie toki geri kaip tas akmenukas. na jei toks stebuklas reiks isbandyt ir man. leksiu i senukus isigyti
natur
labas vakaras,
Būčiau dėkinga gal kas zinot kur rasti pirkti valantį akmenį Biostein?
Parašykit jei žinot i AZ.
Ačiū
Žanė
šioje temoje jau rašė - Senukuose yra. neseniai, prieš mėnesį ten pirkau. konkrečiai Vilniaus Banginio senukuose.
eLaura
..Tapau reklamos auka.. doh.gif Tas Biostein niekam tikes. Cia teisingai raso - kad sveicia po valanda.. Brangiosios mamos, pajemkit soda ir normaliai viska nuvalysit. 4u.gif Gal uz kokius 5 Lt paimciau pabandyt is neturejimo ka veikt, bet valo jis blogai. schmoll.gif
...Bet pardavejai puikus - labai gerai plauna smegenis...
Jis gal ekologiskas, siek tiek daugiau nuvalo nei paprastas vanduo... biggrin.gif
juratelexxx
QUOTE(eLaura @ 2009 11 23, 17:22)
..Tapau reklamos auka.. doh.gif Tas Biostein niekam tikes. Cia teisingai raso - kad sveicia po valanda.. Brangiosios mamos, pajemkit soda ir normaliai viska nuvalysit. 4u.gif  Gal uz kokius 5 Lt paimciau pabandyt is neturejimo ka veikt, bet valo jis blogai.  schmoll.gif
...Bet pardavejai puikus - labai gerai plauna smegenis...
Jis gal ekologiskas, siek tiek daugiau nuvalo nei paprastas vanduo... biggrin.gif
*

Nezinau kaip Jums nevalo, as naudoju ir dziaugiuosi, valo viska LABAI PUIKIAI thumbup.gif
Aruna
Tai taip ir nesupratau- tai valo ar nevalo?? smile.gif
eLaura
QUOTE(Aruna @ 2009 11 24, 09:23)
Tai taip ir nesupratau- tai valo ar nevalo??  smile.gif
*

...valo, jeigu valanda sveiti..smile.gif biggrin.gif
-Vission-
turiu, nieko gero... bet draugei labai tiko ir patiko, tad gal reikia išmokti naudoti g.gif kaina nemaža, o taip ir stovi padėtas doh.gif
elva
Turi ir mano tevai ta "stebukla", tik as jokio stebuklo jame nematai, isskyrus kosmine kaina...jei ka rimciau reika valyt, tai imu iprastus sveitiklius bei valiklius...Tik tiek, kad ekologiskas. Mano mamos rankos alergiskos bet kokiems cheminiams valikliams, tai ji ta akmeni ir naudoja. O siaip sakyciau tikrai reklama gera prasukta ir tiek... smile.gif
Taki
QUOTE(ringa @ 2008 08 22, 09:39)
Naudojau tą akmenį iš parodos, anyta buvo davusi. Nieko stebuklingo, žinant, kad 100 Lt kainuoja. Bet ačiū už nuorodą į Senukus, už 20 Lt gal ir verta jį pirkt  smile.gif
*

as naudoju ta pigesni- nieko- valo, bet jokio stebuklo nera.
Jau geresnis efektas su melamino kempinele. ax.gif
Spyglienė
Jei palyginti su agresyviais valikliai, valo gal ir prasčiau. MB pvz supranta tik tokią chemiją, kuri išėda nešvarumus tik užpylus. Jam netinka akmuo.
Su akmeniu valau tas vietas, kur kempines netinka - pvz., su dantų šepetuku plytelių tarpelius, dušo profilius, batus ir pan. Nusivalo be dryžių, blizga. Netgi metalinė kriauklė, nuvalyta su akmeniu, man mažiau nervus gadina, nes akmuo poliruoja, 'sustumia lašus'.
Stebuklo nėra, bet jei galvot, kad tai ekologiškesnė priemonė. Žodžiu, nesispjaudau mirksiukas.gif
Aruna
Supratau, kad valant reikia paplušėti, tad turbūt ir liksiu ištikima Amway valikliams biggrin.gif
zujka
O aš naudoju ir neatsidžiaugiu. Labiausiai patinka virtuvėj stiklo keramikinę viryklę valyti ir vonios kambarį. Panaudojus pora kartų, po to visiškai nieko nebešveičiu, nes kuo puikiausiai nusivalo. Esmė yra padaryti kuo daugiau putų. Ir jokio šveitimo smile.gif Paskaičiavau, kad vien stiklo keramikai virtuvėje visokiems valikliams išleisdavau bent po 50 Lt ir vis tiek nebūdavau patenkinta valymo kokybe. O dabar išleidžiu šiek tiek mažiau, o naudoju visame bute ir rezultatai mane džiugina smile.gif
AGI
Nebandžiau to akmens iš "Senukų", bet jau antrus metus naudoju tą iš parodos. Iš pradžių irgi vertinau šiaip sau: "ne stebuklas", bet dabar tiek prie jo pripratau, kad virtuvėje nieko kito ir nenaudoju. Man tai vienintelė tikrai pasiteisinusi priemonė stiklo keramikos viryklei valyti. Ir stalviršiui (nors čia tinka ir ta pati soda). Nors vonioje man ši priemonė nepasiteisino - tikrai nenuima kalkių. Čia nepamainoma priemonė - vandeniu skiestas actas. Na, kvapas pradžioje gal ir neypatingai malonus, bet kai gerai nuskalauji, tai viskas tiesiog tviska. O tie visokie alyvų ar citrinų kvapai mane tiesiog vemti verčia - esu tos nuomonės, kad švara neturi niekaip kvepėti.
Dar vienas BioStain privalumas - jo tikrai nesunaudoji daug. Viryklę valau kokius 5 kartus per savaitę, dar kartą kitą pašveičiu kriauklę, stalviršį ir kol kas per metus nesunaudojau nei pusės to indelio. Nereklamuoju, bet kai baigsiu šį induką, vėl pirksiu kitą. Nors šiaip tai esu už "liaudiškas" priemones, bet šiuo atveju soda man nelabai tinka, nes ji braižo paviršių.
jurda
QUOTE(zujka @ 2010 07 17, 07:26)
O aš naudoju ir neatsidžiaugiu. Labiausiai patinka virtuvėj stiklo keramikinę viryklę valyti ir vonios kambarį. Panaudojus pora kartų, po to visiškai nieko nebešveičiu, nes kuo puikiausiai nusivalo. Esmė yra padaryti kuo daugiau putų. Ir jokio šveitimo smile.gif Paskaičiavau, kad vien stiklo keramikai virtuvėje visokiems valikliams išleisdavau bent po 50 Lt ir vis tiek nebūdavau patenkinta valymo kokybe. O dabar išleidžiu šiek tiek mažiau, o naudoju visame bute ir rezultatai mane džiugina smile.gif
*

O kaip rūdis ar nuvalo?
Linden
Pritariu 4u.gif Už Biostein (žalia dėžutė, vokiškas), pardavinėja per muges, parodas ir internetu. Mokėjau 80 lt (dėžutėje 800 gr.), bet vien stiklo keramikos kaitlentės valymui jau seniai seniai atsipirko.
Esu naudojusi ir dviejų kitų rūšių; tą kur Senukuose pardavinėja Dr.Beckmann ir Lenkijoj vieną kartą radau pirkti. Tai Dr.Beckmann bioakmuo yra prastas ir neskalsus (nors kitos jų priemonės yra geros).
O tikrasis Biostein - nepamainomas. Nereikia kas du mėnesiai pirkinėjti vis naujų purškalų smile.gif
zujka
Pamėginau pas sesę tą iš Senukų akmenį. Jei nebūčiau naudojusi vokiško, tai sakyčiau neblogas smile.gif
O aš akmenį perku po 40 Lt smile.gif
Pašėlusi kiaunė
Man irgi Dr.Beckmann akmuo - nepamainomas pagalbininkas smile.gif .Tik Senukuose jis kainuoja 22.50.o Bauhofe - 16,90.Ir dar - jo kvapas - tikras švaros kvapas mano nosiai.
zujka
Matyt nemėginai su kitais valyt smile.gif
ernesin
QUOTE(zujka @ 2010 08 11, 11:19)
Matyt nemėginai su kitais valyt smile.gif
*

Tai kur perkate savąjį???
1000inis
as turejau tik ta is Senuku, bet kuris laikas jau jo ten nerandu; kitu nenaudojau, bet tiek kiek man reikia- sis neblogas biggrin.gif
Maysan
O kur jus perkat ta tikrajį akmenį? Turejau as iš Senuku, bet nieko ypatingo jame nepamačiau, tai visa noreciau tą gerąjį išbandyti smile.gif
eglaite2
QUOTE(zujka @ 2010 08 10, 11:07)
Pamėginau pas sesę tą iš Senukų akmenį. Jei nebūčiau naudojusi vokiško, tai sakyčiau neblogas smile.gif
O aš akmenį perku po 40 Lt smile.gif
*

Kur cia taip po 40lt? nail.gif ax.gif
zujka

i 
Forume draudžiama skelbti platintojų kontaktus.
zujka
Kas norite kontaktų, rašykit į až.
nicas
QUOTE(AGI @ 2010 07 19, 10:39)
Nors vonioje man ši priemonė nepasiteisino - tikrai nenuima kalkių. Čia nepamainoma priemonė - vandeniu skiestas actas.

AGI - gal gali paaiškinti kaip tu su tuo actu plauni? nes pas mane dušas per dieną taip apsikalkina, kad baisu, chemijų nemėgstu, bet nebežinau su kuo valyti, o juk ir kiti nešvarumai yra ne tik kalkės, tai su paprastu actu nusivalo?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.