Pvz.

Labai daug info i-nete, čia žiūrėjau pačias skraistes www.nursingcovers.com. Lauksiu nuomonių, atsiliepimų
Sveikos, ar esate bandžiusios, ką naudojate prisidengti viešoje vietoje žindydamos savo saules? Gal esate pačios pasigaminusios? Ar patogu? Kokios žmonių reakcijos? Nenoriu vaikui duoti buteliuko kol galėsiu pati maitinti, nenoriu ir namie sėdėti ištisai vien todėl, kad reikės dažnai maitinti, tad atradau tokias skraistes, jų yra visokių modelių. ( Pasipasakokit
Pvz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Labai daug info i-nete, čia žiūrėjau pačias skraistes www.nursingcovers.com. Lauksiu nuomonių, atsiliepimų
manau galima ir paprastu dekiuku prisidengt, gi zindyti vaika naturalu ir nieko tokio kad ir mato aplinkiniai zmones, aisku nepatogu paciai , as tai masinoje pasimaitinu, merliuka uzsidedu ant krutines virsaus kai vaikas valgo ir tiek, aplinkiniai aisku supranta ka as ten darau, bet kas cia tokio.. naturalu...
Jos gražios, bet specialiai tokio daikto nepirkčiau. Galima nešiotis platų šalį, vaikjuostę, pamaitinti automobilyje (pas mus galiniai langai tonuoti), sėdint lauko kavinėje galima parašyti, kad duotų pledus, niekas ir nesuprastų.
QUOTE(Neila+69 @ 2008 08 25, 14:12) manau galima ir paprastu dekiuku prisidengt, gi zindyti vaika naturalu ir nieko tokio kad ir mato aplinkiniai zmones, aisku nepatogu paciai , as tai masinoje pasimaitinu, merliuka uzsidedu ant krutines virsaus kai vaikas valgo ir tiek, aplinkiniai aisku supranta ka as ten darau, bet kas cia tokio.. naturalu... Aišku, dėkui už info QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 25, 15:42) Jos gražios, bet specialiai tokio daikto nepirkčiau. Galima nešiotis platų šalį, vaikjuostę, pamaitinti automobilyje (pas mus galiniai langai tonuoti), sėdint lauko kavinėje galima parašyti, kad duotų pledus, niekas ir nesuprastų. Supratau... taip ir darysim
Oi kaip gražu ir patogu turbūt. Net nežinojau kad yra tokių
Įdomu kur galima nusipirkti? Kartais tikrai prireikia pamaitinti netikėtai, o žmonės tai labai žiūri, mane nervina visokios bobutės akis išpūtusios, eina ir akių neatitraukia net O čia tai fainai, nieko nesuprasi kas ten vyksta
Nu blexa, babkes lupa is mamu
QUOTE(Atigiliux @ 2008 08 26, 15:28) Oi kaip gražu ir patogu turbūt. Net nežinojau kad yra tokių Įdomu kur galima nusipirkti? Kartais tikrai prireikia pamaitinti netikėtai, o žmonės tai labai žiūri, mane nervina visokios bobutės akis išpūtusios, eina ir akių neatitraukia net O čia tai fainai, nieko nesuprasi kas ten vyksta LT neteko matyti, šiaip manau nėra sudėtinga pasidaryti, tik reikia tokio segtuko kaip , kad petenšos būna (per kaklą ) ir kokios medžiagos medvilninės su pakietinimu viršuj, kad išsilenktų lankas QUOTE(fedoska @ 2008 08 26, 22:18) Nu blexa, babkes lupa is mamu kas nenori mokėti-nemoka, kas nori-moka
Turiu visokiu skraisciu prisidengimui, man ju pakanka, siaip neatrodo man labai patogus daiktas, jauciu maniske pyktu labai kad nieko nesimato jai
Mano mergytei 6men, einam visur daznai ir maitint tenka visur is tikruju svarbiausia apsirupint patogiais maitinimui rubais QUOTE(ajuka @ 2008 08 27, 17:45) Turiu visokiu skraisciu prisidengimui, man ju pakanka, siaip neatrodo man labai patogus daiktas, jauciu maniske pyktu labai kad nieko nesimato jai Mano mergytei 6men, einam visur daznai ir maitint tenka visur is tikruju svarbiausia apsirupint patogiais maitinimui rubais Netrikdo aplinkinių žvilgsniai?
Na, maitinu nuošalesnėje vietoje ir tiek, nuo pat gimimo taip maitinau ir neprireikė dangstytis
Zitlali, maciau Pinolinoj pirkti zindymo pagalve su gaubtu. Siaip mane jos visai sudomino.
ziurint i nuotraukas atrodo, kad oro vaikui gali trukti
nea, o kam?
Zinot, maitinau tiek viena, tiek kita vaika viesoje vietoje be jokiu skraisciu-o ka daryt, jei nebuvo kur
Na, man paciai nebutu grazu ziureti i atvirai isplikinta krutine ir vaika kabanti ant jos, visgi viesoje vietoje noretusi, kad prisidengtu, nes svetima krutine, tai ne sava
nusipirkau as skraiste maitinti ,bet dar neteko jos panaudoti.kazkaip stengiuosi susiorganizuoti isvyka taip,kad nereiktu viesai maitinti.gal dar isbandysiu
gražu, bet nebutina
vat milk shirts - tikrai praktiškas dalykas
grizau is svedijos, tai ten visos mamos be probleu maitina vaikucius prekybos centruose, restoranuose, jos elgiasi taip naturaliai, kad niekas nekreipia demesio, tai tiesiog visiems savaime suprantamas dalykas...
Grazu specialios skraistes
P.S. neuzmetykit akmenim, bet mano nuomone maitint atvirai viesumoj QUOTE(Miranda80 @ 2008 11 10, 22:12) Grazu specialios skraistes P.S. neuzmetykit akmenim, bet mano nuomone maitint atvirai viesumoj nemanau,kad nors viena mama specialiai demonstruotų maitinimą krūtimi
neturėjau specialių skraisčių,nes nemanau,kad jos būtinos,maitindavau vaikutį bet kur tiesiog prisidengdama kas būdavo po ranka
man foto nerodo, nesu tokiu skraisciu maciusi, kaip jos atrodo
oi koks fainas daikciukas, reiks paieskot
Kas dėl skraistės, tai nežinau, neteko naudot, bet geriausia yra specialios palaidinės maitinimui, galiu pasakyt is savo patirties, kad nieko nesimato ar ten vaikas žindomas ar šiaip rankose laikomas
QUOTE(*neva* @ 2009 06 02, 19:38) http://www.infantino.com/Travel/150-504.php va tokia as turejau,tik ne marga,o vienspalve.tai nei karto ir nepanaudojau
Mano draugė turi - tokia kaip paprasta skraistė, bet užsisega per pėtį ir nenuslenka maitinant. Manau yra labai patogu.
man tokiu dalyku nereikia,visada randu nuosalia vieta maitinimui
QUOTE(dziugga @ 2009 06 08, 14:15) http://www.infantino.com/Travel/150-504.php va tokia as turejau,tik ne marga,o vienspalve.tai nei karto ir nepanaudojau Cia tai
gal ir fainas daiktas, bet manau nepirksiu, nes galima ta pati padaryti (prisidengti zindant) skraiste arba salikeliu placiu
Lietuvoj koalamama.lt tokiom prekiauja
|