Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažvydo vidurine mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
Pakvaisus
Pasireikšiu ir aš. Pradines klases prisimenu su nuostabiais prisiminimais. 5,6 klasę pratempiau... Ant tiek "užsigrūdinau",kad net netikėjau,kad kitur gali būti geriau. Perėjus į gimnaziją,pirmą kartą gyvenimo aš džiaugiausi,kad reikia eit į mokyklą. O Jūs neįsivaizduojat,kaip mane bandė sulaikyti.. Vienai mokytojai prasitariau,kad išeinu..Jin man pareiškė,kad būčiau anksčiau pasakius jog išeinu,būtų nevedę aukštesnio pažymio. kad tik manęs nepriimtų kitur. Per pamokos mokinių koliojimąsis su mokiniais buvo kasdienybė. Smirdanti nuo rūkalų klasė-taip pat. Ne kartą kolidoriuje esu gavus.. Ne kartą esu davus atgal.. Manot kasnors įvyko? Nieko. Paskambino tėvam,mano mama atėjo, kito berno ne. Ir kas iš to? Poto vistiek viskas liko taip pat.
Tokioje aplinkoje, labai greitai vaikas gali nueiti kitokiais keliais. Klasėje ant vienos rankų pirštų eidavo suskaičiuoti vaikus,kurie nerūko ir negeria per pertraukas.
Atsiminimai kuo blogiausi.
Mokytojai ne ką geresni,nes per triukšmadarius laiko gabesniem nėra..pastovus rėkimas..keiksmai....muštynės...suaugusiųju abejingumas.. Nemalonu prisiminti net.
~Gitana~
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 09 01, 15:10)
Pasireikšiu ir aš. Pradines klases prisimenu su nuostabiais prisiminimais. 5,6 klasę pratempiau... Ant tiek "užsigrūdinau",kad  net netikėjau,kad kitur gali būti geriau. Perėjus į gimnaziją,pirmą kartą gyvenimo aš džiaugiausi,kad reikia eit į mokyklą. O Jūs neįsivaizduojat,kaip mane bandė sulaikyti.. Vienai mokytojai prasitariau,kad išeinu..Jin man pareiškė,kad  būčiau anksčiau pasakius jog išeinu,būtų nevedę aukštesnio pažymio. kad tik manęs nepriimtų kitur. Per pamokos mokinių koliojimąsis su mokiniais buvo kasdienybė. Smirdanti nuo rūkalų klasė-taip pat. Ne kartą kolidoriuje esu gavus.. Ne kartą esu davus atgal.. Manot kasnors įvyko? Nieko. Paskambino tėvam,mano mama atėjo, kito berno ne. Ir kas iš to? Poto vistiek viskas liko taip pat.
Tokioje aplinkoje, labai greitai vaikas gali nueiti kitokiais keliais. Klasėje ant vienos rankų pirštų eidavo suskaičiuoti vaikus,kurie nerūko ir negeria per pertraukas.
Mokytojai ne ką geresni,nes per triukšmadarius laiko gabesniem nėra..pastovus rėkimas..keiksmai....muštynės...suaugusiųju abejingumas..  Nemalonu prisiminti net.
*

Visu 100 % drinks_cheers.gif
charizsma
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 09 01, 15:10)
Pasireikšiu ir aš. Pradines klases prisimenu su nuostabiais prisiminimais. 5,6 klasę pratempiau... Ant tiek "užsigrūdinau",kad  net netikėjau,kad kitur gali būti geriau. Perėjus į gimnaziją,pirmą kartą gyvenimo aš džiaugiausi,kad reikia eit į mokyklą. O Jūs neįsivaizduojat,kaip mane bandė sulaikyti.. Vienai mokytojai prasitariau,kad išeinu..Jin man pareiškė,kad  būčiau anksčiau pasakius jog išeinu,būtų nevedę aukštesnio pažymio. kad tik manęs nepriimtų kitur. Per pamokos mokinių koliojimąsis su mokiniais buvo kasdienybė. Smirdanti nuo rūkalų klasė-taip pat. Ne kartą kolidoriuje esu gavus.. Ne kartą esu davus atgal.. Manot kasnors įvyko? Nieko. Paskambino tėvam,mano mama atėjo, kito berno ne. Ir kas iš to? Poto vistiek viskas liko taip pat.
Mokytojai ne ką geresni,nes per triukšmadarius laiko gabesniem nėra..pastovus rėkimas..keiksmai....muštynės...suaugusiųju abejingumas..  Nemalonu prisiminti net.
*

Pradine iki 4klases,nes, 4klases nepamenu,teko praleist ligoninej doh.gif
Bet 100%. Nes auksine aukletoja buvo.Muru stovedavo uz mus paneles,kuriu klasej buvo vos 4..
MUDU
QUOTE(charizsma @ 2009 08 31, 14:08)
Oho tai musu klaseje,visos merginos buvo pasmerktos?Gerai skamba..As tai jusu vaikui linkiu sekmes,nes jei jis toks pats kaip ir as ir mano kiti pazystami,kurie nenori veltis i konfliktus,niekada nekels ,,hajaus'' tai varge,varge..sunku jam ten bus..net nezinot kiek per pastaruosius metus Mazvyde sumazejo mokiniu,o varge..o ir siaip,jau yra planai Mazvyda palikt desimtmete,manau suprantat del ko?Del agresyviu paaugliu,didelio skaiciaus pabegusiu mokiniu,del prasto mokymosi lygio..

*

Jus rasete apie save,neminejote jog visos ax.gif
Vydūno mokykla irgi 10-metė ir ka ,yra panaikintų mokyklų,mokinių skaičius statiškiškai visuomet mažėjantis,gaila bet taip yra...Gimnazijos visada buvo alia prestižinės ,ir dabar manau tokiomis išliko,vien vardas ką reiškia cool.gif

tačiau kol kas mums viskas gerai ir tikiuosi,jog pradinėse klasėse išvengsim nesusipratimų cool.gif tikrai nenorėčiau vaiko vežioti "kažkur"(net neturiu variantų kuri mokykla galėtų būti kita,jei jau kas....).Toks vaizdas ,kad abiejose ir Vydūno,ir Mažvydo mokyklose lankosi konfliktiniai vaikai,nes muštynes teko matyti ir prie vienos ir prie kitos doh.gif
Keista,kad iš mūsų aplinkos žmonių baigusių šias mokyklas tikrai nėra tokių blogų atsiliepimų.Gal mes jau senesnės kartos esam g.gif blush2.gif
Pakvaisus
QUOTE(MUDU @ 2009 09 12, 10:12)

Keista,kad iš mūsų aplinkos žmonių baigusių  šias mokyklas tikrai nėra tokių blogų atsiliepimų.Gal mes jau senesnės kartos esam g.gif  blush2.gif
*

Mano mama baigė Vydūną,tai irgi be jokių blogų atsiliepimų. Aš pati baigiau gimnaziją,bet 8 metus mokiausi Mažvyde. Apie pradines klases tikrai,kuo geriausi atsiminimai. 4u.gif 4u.gif Na,5klasė dar pakenčiama irgi buvo smile.gif
Muštynės nemanau,kad pati didžiausia problema mokyklos(Aš apie Mažvydą). Patyčios, visokie pravardžiavimai-va kur didžiausia problema. Net tas masinis rūkymas,bėgimas iš pamokų ar mokymosi lygis,kai puse pamokos prarėkiama ištisai. Na tiek to, galbūt vaikas bus stiprus ir mąstantis,jog nenueitų tais keliais,jeigu tėvai sugebės nepražiopsot to momento(kaip mano mama,už ką esu jai labai dėkinga.) ir kai reikia sutrumpinti pavadėlį viskas bus gerai. Bet tikrai labai svarbu nepaleisti vaiko,nes patikėkit manim,ten ne nuo kokios 8 klasės prasideda,truputį anksčiau,kas yra tikrai baisu. O patyčios, kai yra vienas,du ar trys vaikai pasirenkami kaip "aukos".. Dažniausiai tai būna tie,kurie mokosi ar nesutinka gerti,rūkyti..neišdrįsta mokytojo pasiųsti toli toli ar gerai akių padraskyti atsikalbinėjimais. Bet aš labai gerai atsimenu,visas tas patyčias.gerai,kad nebuvau ta iš kurios tyčiojasi,bet aš nesutikau taip daryti kitiems..Dėl to prasidėjo nesąmonės,kad aš išduodu "draugus", "savo klasę" ir panašiai. O buvau tokia,jog už save stovėsiu ir niekas man neaiškins ką turiu daryti(gal paaugliškas noras prieštarauti,o gal principai,nežinau. smile.gif ) prasidėjo muštynės, aš gaunu,atgal duodu. Na,niekam nelinkėčiau to patirti. Ir finale kai atėjo mano mama,socialinė darbuotoja,direktorė,anos mergaitės mama net nepasirodė. Nu ir kas? Ir vistiek viskas taip ir liko..
Žodžiu,aš niekam neperšu savo nuomonės apie šią mokyklą. 4u.gif Mamytės, bet tikrai labai svarbu,bendraukite su savo atžalom nuo pat mažų dienų,nepraleiskite to laiko,kai vaikai tampa uždaresni ir nepasakoja.. Visada kartokite,kad už tai ką jis pasakys pats jo nebausite. Kad ir pasakys jog rūkyti pabandė. Labai svarbu,kad jis nebijotų su Jumis bendrauti,Jums pasakyti,pasipasakoti. Stebėkite,su kuo vaikas bendrauja,kokie draugai. Sėkmės Jums. 4u.gif
charizsma
QUOTE(MUDU @ 2009 09 12, 10:12)
Jus rasete apie save,neminejote jog visos ax.gif
Vydūno mokykla irgi 10-metė ir ka ,yra panaikintų mokyklų,mokinių skaičius statiškiškai visuomet mažėjantis,gaila bet taip yra...Gimnazijos visada buvo alia prestižinės ,ir dabar manau tokiomis išliko,vien vardas ką reiškia cool.gif

tačiau kol kas mums viskas gerai ir tikiuosi,jog pradinėse klasėse išvengsim nesusipratimų cool.gif tikrai nenorėčiau vaiko vežioti "kažkur"(net neturiu variantų kuri mokykla galėtų būti kita,jei jau kas....).Toks vaizdas ,kad abiejose ir Vydūno,ir Mažvydo mokyklose lankosi konfliktiniai vaikai,nes muštynes teko matyti ir prie vienos ir prie kitos doh.gif
Keista,kad iš mūsų aplinkos žmonių baigusių  šias mokyklas tikrai nėra tokių blogų atsiliepimų.Gal mes jau senesnės kartos esam g.gif  blush2.gif
*

Mano mama baige Mazvyda,vien del to leido mane i ji.Taip pradines klases pirmieji metai,kiek pamenu buvo grazus,toliau bernai isdrasejo ir viskas isivaziavo,aciu dievui turejom gera aukletoja,kuri stovejo muru uzmus.Kai jau perejau i 5klase,vaje vaje..nenoriu net prisimint.Kodel neminejau kitu 4merginu,del to,kad ju taip ziauriai neliete ,kaip manes..Tiesa sakant esu pora kartu gavus ir nuo merginos-klasiokes..Bet taip gavus,kad oioioi.Ir spekit,kviete mus pas direktore (pirma karta)! Kadangi as nesijaucianti kalta,rekiu einam,o ta mergaite,ne neeisiu.Galiausiai nuejom,ir ka jus manot,as smulkesne,zemesne uz ja ir aplamai kuri ir verzesi eiti issiaiskinti,likau kalta,kad as ja sumusiau,ir nesvarbu,kad visos mano rankos buvo sudraskytos.Tai dar dabar pamenu,kai ta pacia diena atsiduriau ligoninej,gydytojas klause,ar cia taip nuo medzio,kai kritau sudraske man rankas,ne sakau klasioke.Tai gydytojas svelniai tariant buvo pasiurpes..
Zinot 20 metu atgal viskas buvo kitaip.Sitokio ziaurumo pas mokinius nebuvo.Nesakau buna visokiu tu kivirircu ,bet gal ne iki tokio lygio?Kad klupi ant zemes,ir mastai ,kaip cia dabar parejus namo.O buna ir taip,kad mastai,ai dar pagulesiu ant zemes,atsikvept reik..Kai perejau i gimnazija,kad ir sakot neva prestizine.Bet eina sau,koks lygis,iskart skirias..Mokinys visai nepazystamas truputeli primynes koja ,jau puola atsiprasyti,visi draugiski,sustabdysi paklausi,visa laika atsakys.Nors gimnazija ik keturmete,bet vieni kitus puikiai pazysta,toks tarsi bendras katilas,nesvarbu,kad yra atskiros klases.Atmosfera visai kitokia.Neduok ,Dieve,kazka ne taip padarysi,gausi ispejimus ir papeikimus,kuriu surinkus 3 tave ismes.Jau ne vienas uz viena konflikta priejusi prie mustyniu buvo iskart pasalintas..Va kur gyvenimas,kai mokaisi ir nebijai..ir jautiesi,kaip baltas zmogus..
Dar dabar,karts nuo karto tenka man pro Mazvyda praeit..Tai ir matau tuos baisiai nusiteikusius vaiku veidus..O ir prie mano akiu ne syki prisimuse buvo.Nesakau,kad gimnazijose neruko.Ruko,bet bent jau slepiasi..O cia,prie pat langu,ir ne tik ruko,bet ir pageria,ir dar narkotikiuko uzismeta.baisu unsure.gif
MUDU
Charizsma,Pakvaisus,bet kokiu atveju ačiū už savo išsakytas mintis,ir potyrius šioje mokykloje.Vaiką nuo pat pradžių laikysiu ant "trumpo" cool.gif ,kadangi,kai jau 2kl su cigaretėmis namo žingsniuojama,man tai nesuvokiama,visada sakiau ir sakysiu,nori kažką išmėginti,mėgink namie,nesislapstyk,jei kas nepatinka,vyksta sakyk.Taigi turime pirmą "užkabinimą"-aukštaūgis yra,tai jau antrokėliai prikibo,kad gal antrus metus tave paliko doh.gif
charizsma
QUOTE(MUDU @ 2009 09 15, 10:15)
Charizsma,Pakvaisus,bet kokiu atveju ačiū už savo išsakytas mintis,ir potyrius šioje mokykloje.Vaiką nuo pat pradžių laikysiu ant "trumpo" cool.gif ,kadangi,kai jau 2kl su cigaretėmis namo žingsniuojama,man tai nesuvokiama,visada sakiau ir sakysiu,nori kažką išmėginti,mėgink namie,nesislapstyk,jei kas nepatinka,vyksta sakyk.Taigi turime pirmą "užkabinimą"-aukštaūgis yra,tai jau antrokėliai prikibo,kad gal antrus metus tave paliko doh.gif
*

Stebekit,nes viskas nuo to ir prasideda.Nuo menkniekiu kurie po to isauga i dideles problemas.Gerai jei vaikas netyli.Bet,kai matysit ,kad nesako,nedrista,gedinas,ar prigasdintas,kad nesiskustu,kamantinekit.Tokiais atvejais vaikiukas ir jo elgesys pasikeicia iskart. Sekmes drinks_cheers.gif 4u.gif
Murke
Mano pirmokė šiandien parėjo apdraskytom rankom verysad.gif bendraklasė apdraskė g.gif
aida1
Čia a ar b klasėj?
Murke
b klasėj
aida1
g.gif
Vika 12
Sveikos 4u.gif leiskit paklausti, jus kalbat apie tas dvi esančias mokyklas Kaune?
Nes Vilniuje taipogi Pilaitėje yra Martyno Mažvydo vidurinė, ir Pilaitės mokykla. blush2.gif Taigi norėčiau sužinoti apie kurias čia diskutuojat, apie Kauno ar Vilniaus mokyklas? ax.gif
Murke
Apie Kauno smile.gif
Vika 12
Gal kas lanko ar lankė mokyklą esančia Vilniuje jo mikrorajone Pilaitėje Martyno Mažvydo Vidurinę mokyklą? Norėčiau išgirsti atsiliepimų.
Prašimai jau paduoti, tik vat man skubiai reikia žinoti, kaip ir kas ten yra smile.gif Jau nuo lapkričio 1 dienos teks keliauti, taigi būsiu dėkinga jeigu greitu laiku, pasidalinsite savo žiniomis bei įspūdžiais. smile.gif
Murke
Ši tema apie Kauno Martyno Mažvydo mokyklą rolleyes.gif
charizsma
QUOTE(Vika 12 @ 2009 09 23, 22:07)
Gal kas lanko ar lankė mokyklą esančia Vilniuje jo mikrorajone Pilaitėje Martyno Mažvydo Vidurinę mokyklą? Norėčiau išgirsti atsiliepimų.
Prašimai jau paduoti, tik vat man skubiai reikia žinoti, kaip ir kas ten yra smile.gif Jau nuo lapkričio 1 dienos teks keliauti, taigi būsiu dėkinga jeigu greitu laiku, pasidalinsite savo žiniomis bei įspūdžiais. smile.gif
*

Pasirinkite skilti Vilnius,ten rodys visas mokyklas esancias Vilniuje.
Bahara
Baisi mokykla,vaika pervedziau y kt., mokykla jau pirmais mokslo metais.
Casual
QUOTE(Bahara @ 2009 10 10, 22:34)
Baisi mokykla,vaika pervedziau y kt., mokykla jau pirmais mokslo metais.
*

o kuom baisi?
g.gif

kazkaip einam ir lyg viskas normaliai g.gif g.gif
Bahara
QUOTE(Casual @ 2009 10 11, 22:06)
o kuom baisi?
g.gif
kazkaip einam ir lyg viskas normaliai  g.gif  g.gif
*

Labai dziugu,kad normaliai.O MUMS pati baisiausia mokykla todel ir neinam.
Casual
QUOTE(Bahara @ 2009 10 13, 08:48)
Labai dziugu,kad normaliai.O MUMS pati baisiausia mokykla todel ir neinam.
*

tai vat uz tai kad likom tai ir idomu, kuom ta mokykla tokia baisi, kad net pati baisiausia?? g.gif
vise
...dėl baisumo nežinau, neteko mano vaikams patirti patyčių, ar dar ko baisaus ir negaliu kažko blogo sakyti, nes leidau tik į pradinę klasę ir tik dėl puikios pradinukų mokytojos A. Nesterovos.

Bahara
QUOTE(Casual @ 2009 10 30, 21:18)
tai vat uz tai kad likom tai ir idomu, kuom ta mokykla tokia baisi, kad net pati baisiausia??  g.gif
*

Del pradines klases mokytojos,ta mokykla man labai nevykusi patapo. Vaikui prireike psichologo ir logopedo pagalbos.Buvo nustatyta,kad engiamas mokytojos.Ir pasak jos jis buvo negabus ir t.t...Galiu pasidziaugti thumbup.gif pakeitus mokykla jis tapo gan gabiu mokiniu ir y mokykla eina su noru.
Sniege26
Sveiki, o šitoje mokykloje yra paruošiamoji klasė, nes mūsų mergaitė darželio nelanko, o kitais metais reikės leisti i mokyklą jau. Tai bandau išsirinkti tarp Mažvydo ir Vyduno mokyklų, nes tiek apie vieną, tiek apie kitą yra nekokių atsiliepimų g.gif
aida1
Man labiausiai nepatinka, kad nėra normalios prailgintos grupės ir užklasinės veiklos stygius g.gif
Murke
QUOTE(aida1 @ 2009 12 02, 10:23)
Man labiausiai nepatinka, kad nėra normalios prailgintos grupės ir užklasinės veiklos stygius  g.gif
*

Kad užklasinės veiklos tikrai daug g.gif
aida1
Na, teatru, šokiais ar daile berniukai nelabai domisi. Lieka vienintelis būrelis, kuris būna ne kiekvieną savaitę - tai šaškės. g.gif
Murke
Mano mergaitė, tai veiklos tikrai per akis. O va berniukams tada tikrai skurdu su pasirinkimu....
MUDU
QUOTE(Sniege26 @ 2009 11 27, 13:19)
Sveiki, o šitoje mokykloje yra paruošiamoji klasė, nes mūsų mergaitė darželio nelanko, o kitais metais reikės leisti i mokyklą jau. Tai bandau išsirinkti tarp Mažvydo ir Vyduno mokyklų, nes tiek apie vieną, tiek apie kitą yra nekokių atsiliepimų g.gif
*

Labas,kiek žinau yra dvi paruošiamos klasės vaikučiams pamokeles buna atrodo iki 12val mirksiukas.gif
O jau rinktis belieka Jums pačiai,man asmeniškai po įvairiausių atvirų durų dienų jos Lygiavertes pasirode ax.gif
RytineSaule
Labu labu smile.gif
Drąsiai galiu rekomenduoti M.Mažvydo vidurinę tiek pradinėse klasėse, tiek ir aukštesnėse pakopose. Paruošia mokytojai tikrai puikiai. Aišku, neginsiu, būna kvanktelėjusi, bet jų yra visur.
Yra paruošiamoji klasė su puikia mokytoja (atleiskite pavardės nepamenu, bet ji jau metai iš metų dirba su paruošiamukais). Mano mažasis brolis lankė. Visi likome labai patenkinti. Su mokytoja įmanoma sutarti dėl pagilinimo žinių pvz lietuvių kalboje arba matematikoje. Jei kurią dieną negalėdavome atvažiuoti iki 12-os jo pasiimti, visada duodavo veiklos, būrelių, žaidimų (prailginta grupė buvo sudaryta tėvelių pageidavimu iki 14val).
Pradinėse klasėse papuolėm ne pas pačią mieliausią mokytoją - teko nusivilti ją, o ir brolis labai pykosi su ja, bet parėjome į kitą klasę (iš A į cool.gif ir sėkmingai bei fantastiškai jis užbaigė pradines klases. Beje, apie šaškių būrelį berniukams smile.gif Jį veda kūno kultūros mokytojas Paradauskas, puikus mokytojas, kuris vaikui pačiam leidžia pasirinkti ko jis nori - žaisti šaškėm, šachmatais ar išmokti žaisti krepšinį ar futbolą (suteikia info apie taisykles, reikalavimus, pagrindinius derinius).
Nuo 5os klasės patekom pas M.A. Butienę (klasės auklėtoja). Esu tiesiog sužavėta jos veikla. Jau rugsėjo pirmąją kiekvienam klasės vaikui paskyrė po kažkokią pareigą - lankomumas, klasės seniūnas, trys pavaduotojai, sienlaikraštinkas, dailininkas, dainorėliai, sporto komitetas, išvykų organizatoriai ir pan. Tiesiog tai mokytoja, kuri puikiai atlieka savo pareigas. Ji prieš susitikdama su moksleiviais, pasidomėjo pas jų buvusias auklėtojas, kur vaikai yra gabūs, ką sugeba ir kievienam pagal tai skyrė užduotis ir pareigas... Mano brolis jau aštuntokas.Dar neteko matyti nei tokios darnios ir sulipintos klasės, nei tokių draugiškų vaikų. Mokytojai irgi puikūs, padeda ir gabiems moksleiviams prasimušti (konkursai, olimpiados), ir negabiems kažką pasiekti, įkvėpti jiems pasitikėjimo savimi ir savo žiniomis...
Mielos mamos, rekomenduoju įia mokyklą iš visos širdies wink.gif
RytineSaule
oh, visai pamiršau paminėti, kad šią vasarą visą mokyklą kapitaliai suremontavo, pakeitė visus langus, apšiltino, įrengė stebėjimo kameras lauke, atnaujino visą valgyklą ir kompiuterines klases. Prieš metus buvo atnaujinta ir papildyta mokyklos biblioteka, suremontuota sporto salė.
Manau, kad bręstančiam vaikui tai geriausia aplinka.
panda1
QUOTE(RytineSaule @ 2010 08 24, 16:52)
oh, visai pamiršau paminėti, kad šią vasarą visą mokyklą kapitaliai suremontavo, pakeitė visus langus, apšiltino, įrengė stebėjimo kameras lauke, atnaujino visą valgyklą ir kompiuterines klases. Prieš metus buvo atnaujinta ir papildyta mokyklos biblioteka, suremontuota sporto salė.
Manau, kad bręstančiam vaikui tai geriausia aplinka.
*

nepykit kad klausiu o koki dalyka ta butiene desto?ar tik ne matematika blush2.gif nes kai as lankiau sita mokykla ir pas ta mokytoja pakliuvau tai nekokie atsiminimai
aida1
Mokyklą dar remontuoja, bet vargu ar mokymas ir vidinė atmosfera nuo to pasikeis g.gif
scholastika
o kokia tada mokykla mamytes rekomenduoja be situ dvieju? as ieskau savo vaikui paruosiamukus kur galeciau vesti, o ja u reix kitais metais
Viltin
Mane labiausiai domina mokymosi lygis, nes kiek domėjausi reitingais, tai ši mokykla labai žemai. Ar tikrai taip yra? Mums būtų labai patogu lankyti pagal gyvenamąją vietą 7-8 kl, o paskui norėsim į gimnaziją, bet galvoju, kad nenusivažiuotų, dar į gimnaziją neįstos, nors vaikas kitoj vidurinėj pirmūnas..
rasatra
QUOTE(Viltin @ 2011 06 09, 13:23)
Mane labiausiai domina mokymosi lygis, nes kiek domėjausi reitingais, tai ši mokykla labai žemai. Ar tikrai taip yra?
*

Vaikai baigia keturias klases, jų (mokyklos) nereitinguoja. Tada vaikai baigia aštuonias klases ir vėl nereitinguoja, tada dauguma išeina į gimnazijas, rezultate matome reitingus dvyliktokų. Reitingai gal gali parodyti gimnazijų lygį, o apie mokyklas iš jų spęsti nereikėtų.
Dzesmina
Mažvydo mokykla tikrai pakankamai gera. Pati baigiau šią mokyklą ir leidžiu savo du vaikus. Jokių nusiskundimų neturiu ir mokytojai tikrai geri ir geranoriški. Manau, kad daug kas priklauso nuo tėvų ir vaikų požiūrio į mokslą. smile.gif Pradinių klasių mokytoja nuostabi, o dalykinėje sistemoje yra DAUG puikių mokytojų.
scholastika
kiekviena antradieni ir ketvirtadieni 16.30val, sioj mokykloj organizuojamos vaiku pramoginiu sokiu pamokeles, mano sunus lanko ir yra labai patenkintas. jei kas susidomejot butinai ateikit, reikia vaiku, o ypac mergaiciu ax.gif
scholastika
nepatinka mums sioj mokykloj paruosiamuku klasej, sunku, galvojamgal pereiti, bet dar ziurim... mokytoja rekia, nesuprantam mes jos doh.gif
Dzesmina
Na, dėl tos mokytojos nieko nežinau. Bet kitais mokytojais esu labai patenkinta 4u.gif Ypač dalykinėj sistemoj smile.gif Juolab mokykloj pradėjo dirbti daug jaunų puikių specialistų. Siūlyčiau apsilankyti mokyklos svetainėje:)
scholastika
as apie kitas mokytojas nieko nesakau, bet, atrodo, reikalai pasitaise ax.gif
Dzesmina
Brangios MAMOS. Su artėjančiais Naujaisiais biggrin.gif Linkiu, kad visos Jūsų svajonės išsipildytųsmile.gif Kantrybės, pakantumo, tolerantiškumo, minties pažadinimo... wink.gif
scholastika
ko sios mokyklos mamytes nutilusios taip smile.gif
panda1
QUOTE(scholastika @ 2012 03 20, 22:04)
ko sios mokyklos mamytes nutilusios taip smile.gif
*

o koks mokytojos vardas?daug kas giria paruosiamuku mokytoja.kuoj jum nepatinka si mokytoja?
scholastika
nesakau, kad nepatinka, tik manau,kad reikia mezesne grupe formuoti ar dvi grupes, nes panasu,kad jai labai sunku susitvarkyti su vaikais, nes siemet labai daug berniuku
scholastika
mamytes ka gero galit pasakyti apie mokytoja Riaubiene ir Dautartiene, pas kuria vaika uzrasyti Mazvydo mokykloje? ax.gif
Dzesmina
Laba diena. Abi mokytojos yra geros. Nenorėčiau būti labai subjektyvi, bet mano draugės vaikas mokėsi pas Gretą Riaubienę. Patikėkit, labai šauni, puiki mokytoja:) Kiek žinau, ir kita mokytoja yra gera specialistė. Šiais metais tikrai stiprios pedagogės ruošiasi priimti pirmokus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.