Evitina
2012 01 19, 17:42
QUOTE(Kokete @ 2011 12 19, 15:35) Sveiki, kas gali pakomentuot automobilinę kėdutę CHICO XPACE. Vakar buvau babycentre, tai labai ją gyrė. Išvaizda simpatiška, gal kas naudojat? Esu apskritai girdejus apie CHICO, kad sios firmos keduciu uzvalkalu audiniai sintetiniai, problemos vasara, vaikas prakaituoja  Bet gal nera aktualu, nes kokios pas mus tos vasaros...
QUOTE(Evitina @ 2012 01 19, 19:42) Esu apskritai girdejus apie CHICO, kad sios firmos keduciu uzvalkalu audiniai sintetiniai, problemos vasara, vaikas prakaituoja  Bet gal nera aktualu, nes kokios pas mus tos vasaros...  Na mano vaikas 3 metus pravazinejo toje keduteje ir ne karto nemaciau , kad prakaituotu, na nebent, kas vasara su kailiniais vazinetu.
arielė26
2012 01 20, 10:43
Sveiki, mus taip pat domina atsiliepimai apie Chicco Xpace arba Britax Eclipse. Buvom Baby City prisimatuoti visų įmanomų kėdučių  Labai gyrė būtent šias, o ir pasodinus vaikiuką neblogai atrodo, bet norėtume daugiau info ir nuomonių išgirsti. Dėkui.
Sveikos mamytės, nusipirkom Chicco Xpace. Būtent šito modelio kėdučių užvalkalai jau nesintetiniai. Jau ir išbandėm. Patiko valdymas-lengvai pasireguliuoja atlošiukas, lengva vaikiuką prisegti. Mašinoje įsitvirtino stabiliai. Žodžiu kol kas priekaištų neturiu. Bandėm sodinti į Maxi cosi ir Chicco. Maxi cosi pasirodė tokia "išpūsta " aplinkui, vietos kėdutės viduj tiek pat, o atrodo didesnė. O ir Chocco labiau patiko dirželių reguliavimo valdymas, viska labai paprasta. V atiek žinių
sveiki, mes irgi turime autokedute Chicco . esame labai ja patenkinti, gera ir patogi, puikia valdosi, tikrai rekomenduojame
inetukea
2012 01 30, 14:09
mes taip pat pirkom Chicco firmos,esame patenkinti
Auskarija
2012 02 02, 12:12
Kas turite kokių atsiliepimų gal apie AGA Design auto kėdutes? būtų idomu išgirsti nuomones
Dziugi123
2012 02 06, 22:57
O gal kas žinote apie Mothercare automobilio kėdutes? Dabar joms 35% nuolaida. pvz., apie Mothercare automobilio kėdutę "Advance"?
Nadruvė
2012 02 13, 12:28
Sveiki gal kas galėtų patart, renkuosi dabar tarp dviejų kėdučių vat tokios Autokėdutė Maxi cosi Tobi 9-18 kg ir vat šios Autokėdutė BeSafe Izi Comfort Isofix X3 9-18 kg kainų skirtumas akivaizdus, bet abi man jos geros atrodo, dar kaip variantas man regis patrauklus yra ši Autokėdutė Peg Perego Viaggio 1 Duo-Fix bet jai reikia papildomo pado, bet labiausiai mane neramina ši eco oda įdomu kaip vasarą ar "kvėpuoja" ši kėdutė žodžiu ką jūs rinktumėtės iš šių variantų o gal ką jau pasirinkot ir galit pasidalint patirtimi
QUOTE(Nadruvė @ 2012 02 13, 13:28) Sveiki gal kas galėtų patart, renkuosi dabar tarp dviejų kėdučių vat tokios Autokėdutė Maxi cosi Tobi 9-18 kg ir vat šios Autokėdutė BeSafe Izi Comfort Isofix X3 9-18 kg kainų skirtumas akivaizdus, bet abi man jos geros atrodo, dar kaip variantas man regis patrauklus yra ši Autokėdutė Peg Perego Viaggio 1 Duo-Fix bet jai reikia papildomo pado, bet labiausiai mane neramina ši eco oda įdomu kaip vasarą ar "kvėpuoja" ši kėdutė žodžiu ką jūs rinktumėtės iš šių variantų o gal ką jau pasirinkot ir galit pasidalint patirtimi Peg Perego kedutei nebutinai reikia pado, ja galima tvirtinti ir automobilio dirzais, bet jeigu automobilyje yra isofix , tuomet galite ir isofix pada papildomai isigyti.
melynake*
2012 02 17, 17:25
Mamytes ,kaip jum atrodo kuria kedute geriau rinktis? CHICCO XPACE ar KEY 1 X Plus ?
QUOTE(melynake* @ 2012 02 17, 19:25) Mamytes ,kaip jum atrodo kuria kedute geriau rinktis? CHICCO XPACE ar KEY 1 X Plus ? CHICCO KEY 1 X Plus jau yra nebegaminama, jos bazeje pradetos gaminti XPACE. Jos skiriasi tik dizainu, o baze ir saugumas isliko tas pats.
melynake*
2012 02 17, 17:36
QUOTE(JVC @ 2012 02 17, 17:32) CHICCO KEY 1 X Plus jau yra nebegaminama, jos bazeje pradetos gaminti XPACE. Jos skiriasi tik dizainu, o baze ir saugumas isliko tas pats. Aciu . Parduotuveje ziurinejau abu modelius ,negaliu issirinkt .
Nadruvė
2012 02 18, 10:15
QUOTE(tice @ 2012 02 13, 15:04) Peg Perego kedutei nebutinai reikia pado, ja galima tvirtinti ir automobilio dirzais, bet jeigu automobilyje yra isofix , tuomet galite ir isofix pada papildomai isigyti. ačiū už konsultaciją dabar kai labiau pasidomėjau ir kėdutėi keliami reikalavimai tapo aiškesni gal kas galėtų dar man truputį patarti mašina mūsų nedidelė, dviejų durų isofixo nėra kėdutės kaina nesvarbi, bet norėtūsi, kad turėtų gulsčią padėtį ir žinoma būtų saugi, labai svarbu arba greičiau būtų gerai, kad kėdutę būtų lengva tvirtinti ir išimiti iš automobilio gal kas turit panašią nedielę mašinytę ir galit patart, kuri kėdutė jums patiko, kuri gal būt nepatiko
melynas dangus
2012 02 18, 16:45
Musu masina 2 duru, nedidele, mes norim Britax (Romer) Eclipse. Raso, kad ji pritaikyta nedidelems masinoms. Saugumo testuose taip pat neblogai pasirodziusi. Bet reiktu dar pasimatuoti kad tiksliai zinotumem, ar tikrai ji mums tinka.
babaisa
2012 02 18, 20:57
ka galvojat apie heyner auto kedutes?
Evitina
2012 02 26, 00:24
Mes pirkome Recaro Expert mūsų 9 mėn./8kg dukrytei. Esam labai patenkinti kedute  . Grazi, medziaga labai maloni lietimui ir lengvai valosi  . Gal kiek sunkoka, taciau paprastai prisitvirtina ir lengvai reguliuojama  . Rekomenduojame kitiems
Evitina
2012 02 28, 16:52
QUOTE(Nadruvė @ 2012 02 18, 10:15) ačiū už konsultaciją dabar kai labiau pasidomėjau ir kėdutėi keliami reikalavimai tapo aiškesni gal kas galėtų dar man truputį patarti mašina mūsų nedidelė, dviejų durų isofixo nėra kėdutės kaina nesvarbi, bet norėtūsi, kad turėtų gulsčią padėtį ir žinoma būtų saugi, labai svarbu arba greičiau būtų gerai, kad kėdutę būtų lengva tvirtinti ir išimiti iš automobilio gal kas turit panašią nedielę mašinytę ir galit patart, kuri kėdutė jums patiko, kuri gal būt nepatiko Sveiki, Patarčiau Besafe Izi Comfort X3, nes kiek girdėjusi, labiausiai pasiguldo iš 9-18 cia radau, net nemokamai pristato, spalvų pasirinkimas didelis. Mes patys iš jų įsigijome Recaro Expert, irgi truputi pasiguldo, vaiko galvyte geroje padėtyje, kai miega. Medžiaga labai maloni ir dulkes "nekimba", tik truputi paskubėjome su pirkimu  , nes radau Mano vaikas žurnale reklama, kad pas juos kovo mėn. visoms Recaro kėdutėms 15% nuolaida bus taikoma
mes irgi ilgai rinkomes. pirkome "nania". Ji tinka ir kudikiams, ir vyresniems, tai pagalvojomsu vyru, kad maziau tu pirkiniu butu ir viska vienu metu isigysim. kol kas patenkinti. pirkom is cia http://www.zaisluisparduotuve.lt/naujausio...dute-nania.htmlsvarbiausia renkantis buvo, kad ji butu su 5 tasku saugos dirzais ir kaina "padori" :-)
Evitina
2012 04 02, 22:13
Cybex Juno Fix kėdutė su kūno laikikliu - manyčiau pakankamai "šviežia" naujiena Lietuvoje - gal ka turite atsiliepimų?
ievakata
2012 04 09, 13:09
GAl kam teko susidurti su remontu keduciu, pradejo blogai fiksuotis uzsegimas, galvoju ar galima keist, ar gal kaip ir paremontuot, tik kur
|
|