Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Transportas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
*ROŽĖ*
Vezu krovinius Vilniuja ir Vilniaus raj.
Mikroautobusas: krovinio svoris iki - 1.5 t.

Kainos orentacines: mieste 1 val - 50 lt.
uzmiestyje 1km - 1.5 lt.

darbo grafikas:
nuo Pirmadienio iki Penktadienio nuo18h kartais gali ir anksciau
Šeštadieni nuo 10h
Sekmadieni nedirba
Rašykit i az arba čia i tema.
*ROŽĖ*
ax.gif
*ROŽĖ*
4u.gif
Nasty Fairy
A neatsibodo dar spaminti?
*ROŽĖ*
g.gif
kriste77
QUOTE(*ROŽĖ* @ 2008 08 30, 13:57)
g.gif
*

Sveiki, koks telefonas? Jeigu reiketu vezti pvz sunkius akmenis, ar turetumete kuo ikrauti?
*ROŽĖ*
QUOTE(kriste77 @ 2008 09 01, 20:24)
Sveiki, koks telefonas? Jeigu reiketu vezti pvz sunkius akmenis, ar turetumete kuo ikrauti?
*

pakrauti neturime kuo.

pristatimas baldu,lovu is prekybos centru statybines medz. ir kt.Atvezimas - isvezimas.
Blogasdaktaras
Jei kam reikes Kaune transporto, galesiu duoti telefona. Man veze blokelius, Kauno miesto ribose atvezimas 150lt, nors man ir i Giraite atveze uz tiek.

Aisq i tokius pasisakymus ir mano paties pirma reakcija buna spam.gif bet siuo atveju gal kazkam naudinga bus, nesvarbu irnesakyk.gif
*ROŽĖ*
g.gif
*ROŽĖ*
ax.gif
undines
Sveiki,

Man reiketu sunkvezimio zvyro atvezimui, Klaipėda. Tel. 861471126.
heroxa
mes visada samdomes gedlito transporta, nezinau, kolkas patenkinti, ir kaina nesikandzioja smile.gif
susiradau internete www.gedlitotransportas.lt....
rekomenduoju smile.gif

QUOTE(undines @ 2008 09 21, 14:14)
Sveiki,

Man reiketu sunkvezimio  zvyro atvezimui,  Klaipėda. Tel. 861471126.
*

kasnis
Cia ziuriu visi reklamuojasi sioj temoj, taigi ir as ikisiu trigrasi, juk krize smile.gif Jei kam reiks savivarcio paslaugu, ar smelio/zvyro Vilniuje, galiu pasiulyt. Krovinio mase iki 10t, kubatura ~10m3. Nuomos kaina uz reisa nuo ~150LT Vilniaus ribose.
Stiebas
Atliekame žemės darbus , kasame, lyginame, griauname. Nuomojame statybinę techniką ( kranai, ekskavatoriai, buldozeriai, greigeriai, savivarčiai, plentvoliai, Bobcat...).Nomuojame Statybiną bokštelį . Kainos sutartinės. 861515344

Parduodame ir atvežame juodžemį, kompostą, pliažinį smėliuką, įvairių frakcijų žvyrą, smėlį, betono ir akmens skaldą, įvairų kitą gruntą. Vežame įvairiais kiekiais. Kainos sutartinės. 861515344.
Randames Vilniuje.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.