Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antikiniai/mitologiniai vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
Arvena
Hermis - pazystu zmogu - pradzioje keista - bet siaip grazu
Pagalvojau, kad IRIDĖ visai graziai skamba (Iridė – graikų vaivorykštės deivė, okeanidė, vandenynų nimfos Elektros dukra, Heros pasiuntinė). Ir prasme grazi
Arvena
Dar galetu buti vardas AMALTĖJA... (Tėjos ilginys biggrin.gif:D:D )

(na prasme is pirmo zvilgsnio ne itin , bet kai isigilini nieko - ozka, kuri savo pienu ismaitino dievu dieva - DZEUSA)
Turkish
tikriausia vaikų reiktų daug prigimdyt, kad galėčiau duoti visus gražius ir prasmingus vardus smile.gif
Amaltėja gražiau nei Tėja !
beje Arvena - ar jau žinai kokį duosi? ax.gif
Arvena
QUOTE(Turkish @ 2008 10 13, 19:20)
tikriausia vaikų reiktų daug prigimdyt, kad galėčiau duoti visus gražius ir prasmingus vardus smile.gif
Amaltėja gražiau nei Tėja !
beje Arvena - ar jau žinai kokį duosi?  ax.gif
*

nezinau kas bus smile.gif
Jei mergaite - kolkas isrinkau AGILĖ..o va jei berniukas - neturiu kolkas jokio varianto smile.gif
*Spoilt*
QUOTE(Arvena @ 2008 10 13, 17:44)
nezinau kas bus smile.gif
Jei mergaite - kolkas isrinkau AGILĖ..o va jei berniukas - neturiu kolkas jokio varianto smile.gif
*

bet kad prie paraso ir liniuotes parasyta, kad brolio laukiat blink.gif
Arvena
QUOTE(Drontukas @ 2008 10 17, 18:02)
bet kad prie paraso ir liniuotes parasyta, kad brolio laukiat blink.gif
*

tai jau suzinojau 14 d, kad sunaitelis bus... wub.gif drinks_cheers.gif
Turkish
Vadinas vardas nežinomas dar biggrin.gif
Arvena
QUOTE(Turkish @ 2008 10 20, 10:16)
Vadinas vardas nežinomas dar biggrin.gif
*

nea......... sad.gif cry.gif cry.gif
ferari
SAULE- gyvybes daveja,turejau drauge tokiu vardu
AUSTEJA -biciu globeja ,lietuviskas ir grazus
GABIJA-ugnies
ZEMYNA zeme maitintoja cia visi is lietuvisos dievybes serijos.Grazus ir graiku mitologijos:NIMFOS;DAFNE,AZIJA,MAJA,MELITE EIDIJA.
OLIMPO DIEVAI:ATENE ismintie deive
ATLANTAvandenynu nimfa

ARTURAS kogero ir mitine persona,Karalius Arturas ir keliu vardu junginis senai buvo ax.gif
SKANDINAVU ELFAI- VELIS,NANA,ELE- senatves deive.EGIS- juros dievas blush2.gif tongue.gif tai tiek kiek atsimenu kas tiktu vardaMS

Elina
QUOTE(Turkish @ 2008 10 13, 17:20)
*

drinks_cheers.gif man irgi daug gražių tiek antikinių, tiek lietuvių mitologijos vardų, vyriškų ir moteriškų.
samadeva
girdejau tokį vardą berniukui:)kaip jums jis?turint omeny, kad vienas iš tėvų nelietuvis? smile.gif
HappyAngel
Pometėjas ar Prometėjas? Bet kokiu atveju - schmoll.gif
milabra
Prometėjas o ne Pometėjas smile.gif Senovės graikų dievas, pavogęs ugnį ir atidavęs žmonėms. Už tai nubaustas ir prikaltas prie uolos, kur kasdieną jo kepenis lesdavo Dzeuso siųstas erelis smile.gif
Man asmeniškai dievų vardai nelabai. Diana - vienintelis kuris patinka.
samadeva
taip taip Prrrrometėjas biggrin.gif raidė iškrito kazkur.kaip pataisyti pavadinime:)?
Pangasija
g.gif kol vaikas jį išmoks... jei net mama be klaidų negali parašyt
samadeva
lotuliukas.gif visu pirma cia ne mano vaiko vardas mirksiukas.gif ir isvis dar vaiku neturiu tongue.gif
milabra
Aš manau kad visai nesvarbu kiek iš tėvų nelietuvių schmoll.gif Jei gyvenate Graikijoje, gal ten ir tiktų toks vardas. Tik vat galvoju ar graikai savo vaikus dievų vardais vadina. Lietuvoje šis vardas rėžia ausį. Geriau tada Perkūnas, Praamžis, Vėlinas, Viršaitis, Bangpūtys, Ukapirmas, Ragutis, Praamžis (kitur - Praamžius).
muminukas
yra bendra tema apie mitologinius/antikinius vardus. kam atidarinėti naują temą? g.gif
samadeva
aciu:)visos cia labai malonios.kaip istrinti tema gal pasakysit:)?
Arvena
QUOTE(milabra @ 2009 04 21, 12:10)
Aš manau kad visai nesvarbu kiek iš tėvų nelietuvių  schmoll.gif Jei gyvenate Graikijoje, gal ten ir tiktų toks vardas. Tik vat galvoju ar graikai savo vaikus dievų vardais vadina. Lietuvoje šis vardas rėžia ausį. Geriau tada Perkūnas, Praamžis, Vėlinas, Viršaitis, Bangpūtys, Ukapirmas, Ragutis, Praamžis (kitur - Praamžius).
*

Pizius dar labai gerai ax.gif
milabra
QUOTE(flamencita @ 2009 04 21, 12:13)
aciu:)visos cia labai malonios.kaip istrinti tema gal pasakysit:)?
*

Dar žinok čia malonios console.gif Nes tu pati mandagi smile.gif Nematei kaip kokia puola kai gauna neigiamos kritikos... Brendy pvz rolleyes.gif Tada visų malonumas išgaruoja, ir sudirba visiškai hihihi.gif
*GAILĖ*
na man tai tragedija toks vardas schmoll.gif

QUOTE(Arvena @ 2009 04 21, 11:22)
Pizius  dar labai gerai ax.gif
*

lotuliukas.gif šitas tai gerulis thumbup.gif
mėnulis
Perskaičiau temos pavadinimą - maniau kažkas juokauja ir temą tik paerzinimui atidarė. Pasirodo - ne doh.gif
Uksnė
man tai nepatinka visai schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.