QUOTE(adžani @ 2010 06 19, 14:59)
visa informacija čia
Panevezyje yra RJM, bet naujos grupes bus tik nuo rugsejo men.
www.lev.lt
Merginos, o gal kas su manim pakaitini abonimenta menesiukui noretu isigyti stimulus klubelyje?
Gal kam diena super tinka ar vakarais susiderintume. Ten bus negalima tik i tuos pat uzsiemimus kartu eiti. Bet uztat pigiau
RJM sekta galit nesivargint ten eit
QUOTE(Sha man @ 2010 07 08, 15:23) RJM sekta galit nesivargint ten eit Aciu uz ispejima Bent jau ju puslapyje nieko blogo neradau.. Kuo pasireiskia, nes turejau minciu juos aplankyt, jei nenori viesai rasyt tai i AZ, man aktualu QUOTE(Sha man @ 2010 07 08, 16:23) RJM sekta galit nesivargint ten eit cia jusu nuomone..... o kas ten trukdo dirbti su savim ir nesilenkti "pusdieviui"? Su tokiu poziuriu visur bus blogai. As lankau. Kol kas mane tenkina, nes is jogos noriu tik fizinio judejimo ir kazkiek darbo su savim. O ir Dievas man vis dar vienas QUOTE(Ryke @ 2010 07 08, 22:22) cia jusu nuomone..... o kas ten trukdo dirbti su savim ir nesilenkti "pusdieviui"? Su tokiu poziuriu visur bus blogai. As lankau. Kol kas mane tenkina, nes is jogos noriu tik fizinio judejimo ir kazkiek darbo su savim. O ir Dievas man vis dar vienas Teisingiau pasakyt kas trugde
Jogos teorija labai gražiai skelbia, kad apvalo ir kūną ir sielą. Žinau vieną instruktorę, kuri apvalė vienam vedusiam vyriškiui protą taip, kad jis laksto paskui ją jau ne pirmi metai, turi vaiką su juo, naudojasi juo kaip tik gali. "Nepriimk dovanų" skelbia jogos teorija. Ta pati jogos instruktorė priima dovanas, kurias iš savo vaikų nugvelbia tas apdorotas vyras. Ar gi ne barakudos, tos instruktorės?
QUOTE(jurket @ 2010 07 10, 12:33) Jogos teorija labai gražiai skelbia, kad apvalo ir kūną ir sielą. Žinau vieną instruktorę, kuri apvalė vienam vedusiam vyriškiui protą taip, kad jis laksto paskui ją jau ne pirmi metai, turi vaiką su juo, naudojasi juo kaip tik gali. "Nepriimk dovanų" skelbia jogos teorija. Ta pati jogos instruktorė priima dovanas, kurias iš savo vaikų nugvelbia tas apdorotas vyras. Ar gi ne barakudos, tos instruktorės? QUOTE(Sha man @ 2010 07 10, 10:16) Teisingiau pasakyt kas trugde yra, yra pas juos to dalyko.... bet kol kas aš laikausi nuošaliau. Tinka man užsiėmimų vieta (vos ne namų kieme) ir kaina. Nors... iš kitos pusės, gal reikia perlipti per save? Čia gi tik mūsų EGO triukšmauja
Labas vakaras!!!
nuo rugsejo men. prazios zadu pradeti lankyti joga, bet neturiu su kuo pasitarti kur geriau lankyti Vilniuje
Siūlau į www.srisriyoga.lt. Aišku ir paprasta.
As ir noriu Kaune nuo rugsejo lankyti jogos uzsiemimus
QUOTE(vandrija @ 2010 07 19, 21:45) Aciu-aciu Papildyta: o gal kas lanko ? http://savitri.lt/ man begalo patiko interjeras
Labos yogos ir yogai!
Gal kas turit pasidalint muzikele jogai, noreciau su dainavimu
http://www.gennadij.pavlenko.name/mysic
Šiame saite yra daug muzikos, kurios galima atsisiųsti nemokamai.
Sveiki, ieskau bendraminciu lankyti joga nuo rudens
QUOTE(*-Kristina-* @ 2010 07 19, 21:57) As ir noriu Kaune nuo rugsejo lankyti jogos uzsiemimus QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 08 04, 00:26) Sveiki, ieskau bendraminciu lankyti joga nuo rudens Jeigu tinka Kauno jogos studija, galiu patarti kurį instruktorių pasirinkti, bet turėtumėte tiksliai atsakyti kodėl norite lankyti jogą, nes kiekvienas instruktorius turi savo mylimų treniruočių stilių.
Mergaites, reik jusu pagalbos, noriu isigyti kilimeli, na kad galeciau asilenkimus ir kt. pratimus daryti, gal galite paaiskinti, kuo skiriasi jogos ir aerobikos kilimeliai? daug kur prie jogos raso, kad tinka ir aerobikai? ir koki geriausia rinktis? galbut storesni?
QUOTE(utiutiutiu @ 2010 08 10, 21:28) Mergaites, reik jusu pagalbos, noriu isigyti kilimeli, na kad galeciau asilenkimus ir kt. pratimus daryti, gal galite paaiskinti, kuo skiriasi jogos ir aerobikos kilimeliai? daug kur prie jogos raso, kad tinka ir aerobikai? ir koki geriausia rinktis? galbut storesni? Jogos kilimėliai būna paprastai ilgesni nei aerobikos kilimėliai, be to jogos kilimėliai neslystantys (bent jau teoriškai turėtų būti
Kilimėlių galima surasti ''Thomas Philips'' parduotuvėje, ten pasitaiko geri ir pigūs.
Taip pat yra "Senukuose". Jie turi raudoną aerobikos labai storą, bet gerą (kaina 99 lt.) rekomenduoju, taip pat mėlyną, skirtą jogai (kaina apie 30 lt) irgi tikrai geras kilimėlis. Tad s4kmės! QUOTE(utiutiutiu @ 2010 08 10, 21:28) Mergaites, reik jusu pagalbos, noriu isigyti kilimeli, na kad galeciau asilenkimus ir kt. pratimus daryti, gal galite paaiskinti, kuo skiriasi jogos ir aerobikos kilimeliai? daug kur prie jogos raso, kad tinka ir aerobikai? ir koki geriausia rinktis? galbut storesni? QUOTE(Horo @ 2010 08 05, 14:28) Jeigu tinka Kauno jogos studija, galiu patarti kurį instruktorių pasirinkti, bet turėtumėte tiksliai atsakyti kodėl norite lankyti jogą, nes kiekvienas instruktorius turi savo mylimų treniruočių stilių. Horo, patarkit prašau dėl Kauno jogos studijos. Esu pradedančioji, ilgai nesportavus. Norisi sportuoti dėl atsipalaidavimo, sveikatai sustiprinti. Nemėgstu komanduojančių, kategoriškų instruktorių. Ačiū
aš mokinuosi iš knygos "Joga: kūnas ir dvasia"
Sveikos, gal galite patarti, kur lankyti jogą Vilniuje?
Mane kol kas domi tik fizinė dalis, pratimai, lankstumas ir pan., ne dvasiniai visi dalykai. Prieš porą metų bandžiau eiti prie Pedagoginio universiteto, tai kažkaip nepatiko man ten, per daug smegenų plovimo buvo, į kažkokią sektą nešė man Papildyta: va šitą turiu omeny http://www.yoga.lt/new/ QUOTE(anestezija @ 2010 08 15, 20:49) Sveikos, gal galite patarti, kur lankyti jogą Vilniuje? Mane kol kas domi tik fizinė dalis, pratimai, lankstumas ir pan., ne dvasiniai visi dalykai. Prieš porą metų bandžiau eiti prie Pedagoginio universiteto, tai kažkaip nepatiko man ten, per daug smegenų plovimo buvo, į kažkokią sektą nešė man Papildyta: va šitą turiu omeny http://www.yoga.lt/new/ Aš vaikštau į Shanti www.jogoscentras.lt kol kas labai patinka Užsiėmimas susideda iš kvėpavimo pratimų, asanų ir atsipalaidavimo. Trunka apie 1 val 45 min. O geriausia tai pabandyti
aš lankau čia
http://www.sivananda.org/vilnius/joga-apie-centra.html kol kas tik įvadinį kursą, bet man labai patinka. mokytoja super! tikrai rekomenduoju.
Sveikos,
gal kuri nors lankote jogą www.Soham.lt jogos centre Vilniuje? Kokie įspūdžiai?
Kas nori pasibandyti jogą - galima tai padaryti ir nemokamai. PC "Gedimino 9" vyksta dviejų skirtingų jogos organizacijų pamokos http://www.facebook.com/?ref=home#!/ev...7799&ref=mf ir "Gyvenimo meno" http://www.facebook.com/?ref=home#!/ev...8643&ref=mf
Ačiū už informaciją!
reikės pabandyti QUOTE(MisKaprizas @ 2010 08 19, 08:38) Kas nori pasibandyti jogą - galima tai padaryti ir nemokamai. PC "Gedimino 9" vyksta dviejų skirtingų jogos organizacijų pamokos http://www.facebook.com/?ref=home#!/ev...7799&ref=mf ir "Gyvenimo meno" http://www.facebook.com/?ref=home#!/ev...8643&ref=mf
Nuo rugsėjo mėnesio vėl prasideda pilates, kartais vadinamos tiesiog vakarietiška joga, treniruotės Vilniaus centre, Jakšto g. 16, šokių studijos Soula patalpose. Daugiau informacijos ir registracija pilatesas@gmail.com
QUOTE(vandrija @ 2010 08 19, 11:06) ŠriŠri jogos centras pirmadieniais daro atvirų durų dienas, tad galite pasibandyti. Ten lengva joga. www.srisriyoga.lt pabandžiau ir labai patiko man kaip pradedančiai ir norinčiai susipažinti kas ta joga apskritai yra, buvo pakankamai nesudėtinga, nors kai kurių pratimų ir nesugebėjau padaryti.. bet su laiku, manau, sugebėsiu QUOTE(vandrija @ 2010 08 19, 12:06) ŠriŠri jogos centras pirmadieniais daro atvirų durų dienas, tad galite pasibandyti. Ten lengva joga. www.srisriyoga.lt Esu girdėjusi dvejopus atsiliepimus: Vieni - puiku, nuostabu, Kiti - nesugalvok eiti, ten kaip sekta, išves iš proto. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę, kas gali logiškai mąstyti ir realiai įvertinti. Ačiū už nuomomę QUOTE(zanuda @ 2010 08 29, 17:56) Esu girdėjusi dvejopus atsiliepimus: Vieni - puiku, nuostabu, Kiti - nesugalvok eiti, ten kaip sekta, išves iš proto. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę, kas gali logiškai mąstyti ir realiai įvertinti. Ačiū už nuomomę Gali ramiai sau eit Darai pratimus, miegaujies dubenu garsais ir paskui bandai medituot Grisdavau po treniruotes pailsejusi. QUOTE(zanuda @ 2010 08 29, 18:56) Esu girdėjusi dvejopus atsiliepimus: Vieni - puiku, nuostabu, Kiti - nesugalvok eiti, ten kaip sekta, išves iš proto. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę, kas gali logiškai mąstyti ir realiai įvertinti. Ačiū už nuomomę Negaliu įvertinti logiškai ir realiai, galiu tik subjektyviai Pirmausia buvo pasidomėta, iš kur sužinojau, ar sunku rasti - kitaip sakant, buvo iškeltas klausimas, kaip geriau pasireklamuoti potencialiems klientams ir pritraukti daugiau žmonių. Tiesa, man labiau patinka, kai domimasi, ar sportavau/užsiiminėjau joga ir ar neturiu sveikatos problemų Po to buvo jogos asanos - lengvas pasirąžymas, viena kita vos vos sudėtingesnė asana - pvz, žvakė čia teko suklusti niekas nepasidomėjo, ar visi (tiksliau buvo tik visos) gali daryti žvakę pirmąjį kartą, t.y neturi sveikatos problemų, nepastoję, ne mėnesinės na, aš taip abejingai klientų sveikatai ir savijautai nepratus, bet gal čia mano ankstesnių puikių instruktorių klaida Po to buvo relaksas su dubenų muzika man tai buvo daug geriau už om garso artikuliavimą ar lankstymąsi paveiksliukams. Buvo puiku, bet po kelių ar keliolikos kartų nusibostų. Tada meditavom t.y. klausėmės kažko panašaus į senus piratinius diskus skaitomas tekstas anglų kalba ir vos garsesnis sinchroninis vertimas lietuvių kalba šiek tiek erzina gerai girdimi angliški žodžiai, kai nemoki kalbos tiesiog pasimokiau anglų. Po to vaišinomės skania arbata, saldėsiu ach.... Viskas ten gerai, kai norisi pailsėti, užsimiršti, tiesiog pabūti su savimi, kai pats nesugebi to padaryti savarankiškai puikus pasirinkimas, bet jei norisi po darbo dienos fizinio krūvio, prasėjėjus prie rašomojo stalo leisti kūnui atsigauti judesiu tikrai netinkama vieta. Tiesiog geriausia pabandyti pačiai P.s. Dar viena sri sri joga yra/buvo Mokytojų namuose paprastai apie tą blogesni atsiliepimai.
Buvau užsivedus kažkada, porą mėnesiukų namie praktikavau, knygelę pirkau, mokiausi pati visus kvėpavimo pratimus ir t.t., po to kažkaip vis pradėdavau pamiršt... Dabar vėl noriu pradėti, bet vis nesiseka..
Sunkiausia dirbti su savimi. Kai tingisi ir nenori nieko daryti, tuomet ir karma nepadės..
Beje, o joga turi būti sunki, ar lengva? Turiu omenyje fiziniai pratimai? QUOTE(vandrija @ 2010 08 30, 21:19) Sunkiausia dirbti su savimi. Kai tingisi ir nenori nieko daryti, tuomet ir karma nepadės.. Beje, o joga turi būti sunki, ar lengva? Turiu omenyje fiziniai pratimai? manau, kad neturetu buti sunku, nereikia saves pertempti ir kesti skausmus, kaskart vis lengviau ir pilniau pasidaro asanos. ilgai praktikuojantiems visos asanos labai lengvai pasidaro QUOTE(vandrija @ 2010 08 30, 22:19) O kas yra sunku ar lengva? Kas sunku man, gal labai lengva kitam arba atvirkščiai Turėtų būti pagal kiekvieno žmogaus fizinį pasirengimą
Gal galite parekomenduoti kur Kaune geriausia palankyti joga?
Rugsėjo mėnesį kjs vyksta akcija "du už vieno kainą". Kas norėtų prisijungti?
Sveiki, noriu pasiteirauti gal kam teko lankyti Šri Šri jogą Trakų g.? Įdomu ar susirenka daug žmonių, ar grupės mažesnės. Kokie būtų atsiliepimai apie instruktores? Būsiu labai dėkinga
gal ką nors sudomintų abonementas į jogos kursus pradedantiems "Soham" klube. Pirkau akcijos metu iš Beta.lt. Kaina 99 lt !!! (įprasta 200lt)
galioja iki Naujų metų, berods per tą laikotarpį dar du kartus grupės bus renkamos. Vis nesuplanuoju laiko pradėt lankyt ir žiūriu kad jau nebepradėsiu šiais metais dėl užimtumo, tai skubu parduoti. Pasiūlymas superinis
Mijaka
o kurioje vietoje vyksta uzsiemimai? QUOTE(mijaka @ 2010 10 25, 15:21) gal ką nors sudomintų abonementas į jogos kursus pradedantiems "Soham" klube. Pirkau akcijos metu iš Beta.lt. Kaina 99 lt !!! (įprasta 200lt) galioja iki Naujų metų, berods per tą laikotarpį dar du kartus grupės bus renkamos. Vis nesuplanuoju laiko pradėt lankyt ir žiūriu kad jau nebepradėsiu šiais metais dėl užimtumo, tai skubu parduoti. Pasiūlymas superinis |