Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ****koki apavą perkat i darzeli****
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2
Semile
sveikutes 4u.gif
susiduriau su tokia problema koki apava nupirkt vaikui , vaiksciot grupei g.gif
daznai mamos pastebi kad vaikelio kojyte buna slape suprakaitavus?
kuo jus savo mazylius apaunat ,kokiu firmu, kur perkat g.gif
abrakadabra bum
QUOTE(Semile @ 2008 08 27, 16:22)
sveikutes 4u.gif
susiduriau su tokia problema koki apava nupirkt vaikui , vaiksciot grupei g.gif
daznai mamos pastebi kad vaikelio kojyte buna slape suprakaitavus?
kuo jus savo mazylius apaunat ,kokiu firmu, kur perkat g.gif
*

nemanau,kad firma svarbu. manu,kad būtų atviros basutės,kurios tvirtai prilaiko kojytę.. tai patogiausia,neprakaituoja.gi visą dieną vaikas praleidzaia.
jurana
Jokiu kailiniu, storu su gyvunais( na kur ant noses buna ) biggrin.gif . Svarbu , kad nebutu ispiriamos ir slidziu padu - didele traumu galimybe, ypac jei tenka laiptais vaikscioti.
Bekasė
perku tokias pat basutes, kokiomis vasara laksto.
Ir patogu, ir sveika ( ziuriu, kad atitiktu minimalius ortopedinius reikalavimus)
Semile
tai dauguma perkat basutes o ne tapkutes g.gif
naitas
Aš leidžiu tik su basutėm, jokių tapkučių. Odinės, kvėpuojančios. Nešiojo GEOX, dabar pirkau BAMA, vokiškas (100 litų), RENO pardėj. Užsisega lipdukais. Mano supratimu, kojai saugu ir bėgioti, ir laipioti. Nesudėtinga apsiauti ir nusiauti.
Aš pati nepernešu jokių tapkių, o ypač tokių, kur koja nekvėpuoja.. su visokiom aplikacijom, ceratinės..brrrr....
vaivos juosta
Mes su tapkytėm ( tekstilinėm ).
smagus_vasaros_lietus
Tapkytes odines (kaip baleto), mes visi darzelius su tokiom atlankem.
Kiekvienam didesniam prekyvos centre buna pirkti baltu ir juodu, tik reikia pasiziureti, kad odines butu, nes kai kur buna dernamtinines. Kainuoja centus, mums nesiojasi gerai. Tik gal jos netinka maziems lelias, kurie neseniai vaikscioti pradejo, nes uzkulnis minkstas.
Bekasė
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 08 28, 19:36)
Kiekvienam didesniam prekyvos centre buna pirkti baltu ir juodu, tik reikia pasiziureti, kad odines butu, nes kai kur buna dernamtinines. Kainuoja centus, mums nesiojasi gerai. Tik gal jos netinka maziems lelias, kurie neseniai vaikscioti pradejo, nes uzkulnis minkstas.
*

jos ir vyresniems vaikams netinka, o ypac jei vaikas turi kokiu nors problemu su kojytemis, nes atitinka visiskai jokiu ortopediniu reikalavimu
JM
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 08 28, 17:36)
*

odines ir kainuoja centus blink.gif
Basic
Nupirkom ortopedinius, labai patogius, medžiagines, lengvos.
Šarė
QUOTE(Basic @ 2008 08 29, 16:34)

Kur pirkot? kiek kainavo? jei nesunku, parasykit
Semile
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 08 28, 19:36)
*

as zinau kad su minkstu paduku ir uzkulniu negerai schmoll.gif jos netinka visai dienai aveti . as manau jus kabat apie vadinamas"čiaškes" jos skirtos sokiu pamokoms mirksiukas.gif
QUOTE(Basic @ 2008 08 29, 15:34)
*

bigsmile.gif labai smalsu butu pamatyt , ir suzinot kur pirkot mirksiukas.gif
Basic
QUOTE(Semile @ 2008 08 29, 21:56)
as zinau kad su minkstu paduku ir uzkulniu negerai schmoll.gif jos netinka visai dienai aveti . as manau jus kabat apie vadinamas"čiaškes" jos skirtos sokiu pamokoms mirksiukas.gif

bigsmile.gif labai smalsu butu pamatyt , ir suzinot kur pirkot mirksiukas.gif
*

Pirkom "Mada vaikam' akropoli, veliau foto imesiu. wink.gif
Semile
QUOTE(Basic @ 2008 08 30, 09:46)
Pirkom "Mada vaikam' akropoli, veliau foto imesiu.  wink.gif
*

lauksim rolleyes.gif reiks neit pasizvalgyt ir man ten smile.gif
Palaida Bala
pirkau Bartek parduotuvėj basutes, odines, su dviem lipdukais, uždaru kulnu, mokėjau 130 lt, skaudėjo širdį, kad taip brangu, bet geriau brangiau, nei paskui visokios ortopedinės problemos, prakaitavimas ir t.t.trupučiuką į didesnę pusę, kad ilgiau užtektų ax.gif
Nuska
Į darželį nupirkau paprastas basutes su tvirtu užkulniu ir dar kad pedutės plotis reguliuotųsi - na kad žiemą su storesne kojine apsimauti būtų įmanoma.
Bet namuose laksto be jokių tapkių ar basučių - naudojam tik kojinytes su silikoniniu paduku. Ir neslidinėja ir patogiau žymiai. O basutes darželiui pirkom tik todėl, kad taip reikalauja. Būtų mano valia, tai ir daržely su tokiom pačiom kojinėm lakstytų.
Semile
JO SIANDIEN PIRMA DIENA KAIP DARZELI BUVOM TAI VISI VAIKAI SU BASUTEM O KAI KURIE SU KEDEKAIS........ BET KAZIN NUO BASUCIU KOJYTES NEPAVARGSTA???????
Anota
man ir baisiai aktuali tema.siandien ar ryt jau privalau kazka nupirkt rolleyes.gif
pinigu negaileciau,galvojau pirkt basutes geros kokybes,ale sake musu grupej labai salta ziema..tai jai pirkt del poros men.tai gaila,po to bus mazos ,tai ne nezinau ka daryt doh.gif
o ar galima rast labai geros kokybes tapkyciu,kad neprakaituotu?
gal geriausia iseitis pirkt ir tapkytes ir basutes ir kas kelios dienos kaiteliot? g.gif
naitas
QUOTE(Nuska @ 2008 09 01, 11:48)
Į darželį nupirkau paprastas basutes su tvirtu užkulniu ir dar kad pedutės plotis reguliuotųsi - na kad žiemą su storesne kojine apsimauti būtų įmanoma.
Bet namuose laksto be jokių tapkių ar basučių - naudojam tik kojinytes su silikoniniu paduku. Ir neslidinėja ir patogiau žymiai. O basutes darželiui pirkom tik todėl, kad taip reikalauja. Būtų mano valia, tai ir daržely su tokiom pačiom kojinėm lakstytų.
*

aš irgi taip galvoju. Aunu daržely tik todėl, kad taip reikia. O šiaip namie jie pas mane laksto su kojinėm. Dičkis su normaliom, o mažesnis su kojinėm, kurios turi "stabdžius".
Su tapkėm vaikštau tik ten, kur nešvarūs šeimininkai arba labai šaltos grindys.
Bet kad čia "reikia". Nu reikia tai reikia.

QUOTE(Semile @ 2008 09 02, 14:18)
JO SIANDIEN PIRMA DIENA KAIP DARZELI BUVOM TAI VISI VAIKAI SU BASUTEM O KAI KURIE SU KEDEKAIS........ BET KAZIN NUO BASUCIU KOJYTES NEPAVARGSTA???????
*

"kedekai" neužkliuvo, o dėl basučių kyla klausimas... Nupirkau vaikui tikrai patogias basutes. Pati dėviu ecco basutes. Galėčiau su jomis ir į kalnus lipti, ir miegoti hihihi.gif tai ir vaikui panašaus modelio ir odines nupirkau.

QUOTE(Anota @ 2008 09 02, 14:47)
man ir baisiai aktuali tema.siandien  ar ryt jau privalau kazka nupirkt rolleyes.gif
pinigu negaileciau,galvojau pirkt basutes geros kokybes,ale sake musu grupej labai salta ziema..tai jai pirkt del poros men.tai gaila,po to bus mazos ,tai ne nezinau ka daryt doh.gif
o ar galima rast labai geros kokybes tapkyciu,kad neprakaituotu?
gal geriausia iseitis pirkt ir tapkytes ir basutes ir kas kelios dienos kaiteliot? g.gif
*

nežinau, ar vaikui įsispiriamos tapkytės bus patogu. Juk jie ir bėgioja, ir tualete rankas beplaudami vandes prisitaško, kad nepaslystų su jomis... Negi taip šalta būna grupėje žiemą? galų gale, galima gi surasti turguje pas bobutes įvairaus storumo/plonumo siūlų megztų vilnonių kojinių ir jomis auti. ir į basutes tilps koja. Juk reguliuojasi lipdukais apimtys.
Anota
ne taip mane supratot,isispiriamu nei uz ka nepirkciau,turejau minty,tas tapkutes batukus-medziagines tokias. g.gif
naitas
QUOTE(Anota @ 2008 09 02, 16:29)
ne taip mane supratot,isispiriamu nei uz ka nepirkciau,turejau minty,tas tapkutes batukus-medziagines tokias. g.gif
*

maniškio koja net šlapia būdavo. Močiutė mat buvo sugalvojus tokiom apauti, kai į uošviją vaikas nuvykdavo.
zzoja
as tai saviskiui nupirkau tokias kojines alia mokasinus smile.gif.. prie kojines prisiutas odinis padukas su krastukais, tai patogumas dideliausias.. labai jam patinka. kai varem prie juros, pasiemem, tai vis prasydavosi su jomis i lauka eit lotuliukas.gif

siaip pirkau H&M vokietijoje, bet maciau, kad ir Lindex'e tokiu buvo.. jau baigiam isaugt, tai reiks cia LT kur pasidairyti..
Semile
QUOTE(naitas @ 2008 09 02, 20:13)
maniškio koja net šlapia būdavo. Močiutė mat buvo sugalvojus tokiom apauti, kai į uošviją vaikas nuvykdavo.
*

tai tokiu jokiu budu schmoll.gif juk kojytes slapios negerai unsure.gif

QUOTE(zzoja @ 2008 09 02, 21:26)
as tai saviskiui nupirkau tokias kojines alia mokasinus smile.gif.. prie kojines prisiutas odinis padukas su krastukais, tai patogumas dideliausias.. labai jam patinka. kai varem prie juros, pasiemem, tai vis prasydavosi su jomis i lauka eit  lotuliukas.gif

siaip pirkau H&M vokietijoje, bet maciau, kad ir Lindex'e tokiu buvo.. jau baigiam isaugt, tai reiks cia LT kur pasidairyti..
*

pas mus tokiu i darzeli neleidzia schmoll.gif turi but kietas padas .
Erbe
Tai jei teisingai supratau, tai geriausia mažei į darželį pirkti odines basutes tvirtu užkulniuku ir su lipukais ax.gif O jos ir žiemą tiks g.gif Ir dar, geriau jeigu basutės priekis uždaras ar atviras? Mamos patarkit, prašau doh.gif 4u.gif
Palaida Bala
QUOTE(Erbe @ 2008 09 02, 23:34)
Tai jei teisingai supratau, tai geriausia mažei į darželį pirkti odines basutes tvirtu užkulniuku ir su lipukais  ax.gif O jos ir žiemą tiks g.gif Ir dar, geriau jeigu basutės priekis uždaras ar atviras? Mamos patarkit, prašau doh.gif  4u.gif
*

jo, turi būti uždaras kulnas, odinės, su lipdukais - labai gerai, kai storesnė kojinė, reguliuojasi plotis, o priekis basučių bent pas mus yra atviras - vis daugiau kvėpuoja kojytė
Semile
QUOTE(Erbe @ 2008 09 02, 23:34)
Tai jei teisingai supratau, tai geriausia mažei į darželį pirkti odines basutes tvirtu užkulniuku ir su lipukais  ax.gif O jos ir žiemą tiks g.gif Ir dar, geriau jeigu basutės priekis uždaras ar atviras? Mamos patarkit, prašau doh.gif  4u.gif
*

mums patare pirkt kuo atviresnes kad kojyte neprakaituotu mirksiukas.gif
inteja
Manoji lopšelyje vaikšto su odinėmis, tvirtu užkulniu basutėmis. Ir nekaršta ir neprakaituoja. O žiemą juk šildys, todėl temperatūra bus panaši. mirksiukas.gif
mamiux
Kolkas eina su patogiomis basutemis,nes dar nenupirkau patogiu tapkyciu blush2.gif ,bet ieskosiu kuo patogesnes,juk vaikas visa diena ten prabus smile.gif
*ssuzzi*
Mes su basutemis su lipuckem,taip aukletojos liepe 4u.gif
_Atlantė_
Siandien nupirkau tapkytes Bartek, 18 lt, grazios visai:) Kazkaip pasake tapkytes atsinest, tai ir nupirkau tapkytes, gal buvo galima ir su basutem....
Papildyta:
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 09 09, 00:05)
*

turim ir tokias, gal reik nunest pasikeitimui...nuspres su kuriom geriau ax.gif
linarija
O aš šiandien nupirkau paprastas kambarines, medžiagines basutes ir žiūriu, kad maniškė nesugeba jų pati nusimauti doh.gif Jos taip stipriai užsisega. Atrodo, tai nelabai gerai doh.gif
awiux
manoji grupėj vaikšto su odinėm lengvom basutėm ax.gif
linarija
Ir aš užsisakiau odinukes, tikiuosi iki pirmadienio sulauksiu, nes keliaujam į darželį, o tos medžiaginės tai paliksim po namus.
Forgete
Mes primigi basutes dievinam, odinis uzkulnis, dvi lipnios juosteles, priekis atviras. Uzdaro priekio nemegstam, nes keltis pas suneli didele, todel daznai priekis siauras ir reguliuot neimanoma doh.gif
Erbe
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 09 08, 23:05)
*

Jaučiu čia geriausias variantas, ir aš su tokiom basutėm su lipukais darželyje ją apaunu. Tai nors pati jas moka apsiauti ir nusiauti g.gif
Ivonadaniel
Vasarą, kai šiltą odinės basutės su 'lipdukais', o dabar jau tekstilines tapkutes su 'lipdukais" - labai patogu ir kojytė neprakaituoja thumbup.gif
mylimuke
Maniškė vaikšto su medžiaginėm tapkytėm guminiu paduku ax.gif Šiltu oru basutės bus.
Semile
QUOTE(xoxox @ 2008 09 09, 17:26)
Siandien nupirkau tapkytes Bartek, 18 lt, grazios visai:)
*

o kur jus ju radot g.gif
ziuriu su basutem ,ypac atvirom salta kojytem mano pupai unsure.gif reik tapkuciu siltesniu ax.gif
Akvilexxx
Vaikšto su Bartek basutėm, patogu ir kojytė neprakaituoja, juk ilgai ten būna ir labai svarbu gera avalynė thumbup.gif
nerara
vaikšto su ortopedinėm basutėm kurias mums pagamino (dėl pilnapadystės), labai patogu tiek šokti tiek grupėje žaisti, o tapkutės tai labai greit suplyšdavo, o jei dar su lipukais - tai po mėn nelimpa doh.gif
siluetas
basutes (mažesniam vaikui - ortopedinės, vyresniam - paparastos)
ruta19
QUOTE(siluetas @ 2008 11 18, 22:52)
basutes (mažesniam vaikui - ortopedinės, vyresniam - paparastos)
*

Man tai atrodo, kad dabar yra visokiu tu tekstiliniu tapkuciu ir su kietu uzkulniu. As kai pagalvoju, kad visa diena vaikas lakstys su batais (basutem) tai nezinau g.gif Juk pacios kai tik griztam namo is karto nusiaunam, kad pailsetu kojos ir per iseigines namie visa diena as tikrai nevaiksciociau su batais ar basutem schmoll.gif Na gal mano nuomone ir neteisinga? blush2.gif
Semile
as nupirkau lemigo tapkutes labai fainos ir kojytes neprakaituoja thumbup.gif
Sekcija
Maniškė su Bartek tapkutėm. Ten pėdukė alia ortopedinė, padas guminis.
lapinuke84
Maniskis su makasinais vaiksto thumbup.gif patogu.
lovely
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 11 15, 10:28)
Vaikšto su Bartek basutėm, patogu ir kojytė neprakaituoja, juk ilgai ten būna ir labai svarbu gera avalynė  thumbup.gif
*

Mano vaikinas su bartek basutemis darzelyje, o ir namuose su basutemis. biggrin.gif
Semile
QUOTE(Lapinuke @ 2008 11 27, 12:04)
Maniskis su makasinais vaiksto thumbup.gif patogu.
*

pas mus tai neleidzia darziuke jokiu kojiniu ar makasinu schmoll.gif turi but tvirtas uzkulnis ir padukas kietas unsure.gif iskart nunesiau tokias basutes bet be uzkulnio is kart aukletoja perspejo kad atnesciau kietu tvirtu uzkulniu unsure.gif
zaiza66
basutemis, o kai vyksta choreografija tai auklėtojos uždeda mokasinukus 4u.gif
Nireglina
QUOTE(ruta19 @ 2008 11 21, 14:46)
Man tai atrodo, kad dabar yra visokiu tu tekstiliniu tapkuciu ir su kietu uzkulniu. As kai pagalvoju, kad visa diena vaikas lakstys su batais (basutem) tai nezinau  g.gif  Juk pacios kai tik griztam namo is karto nusiaunam, kad pailsetu kojos ir per iseigines namie visa diena as tikrai nevaiksciociau su batais ar basutem  schmoll.gif  Na gal mano nuomone ir neteisinga?  blush2.gif

drinks_cheers.gif Neįsivaizduoju kaip man pačiai reikėtų kiaurą dieną namie vaikščioti su basutėmis doh.gif
Maniškis darželyje avi šlepetes Lemigo thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.