Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Berniukas ar mergaitė?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Elemire
Radau va tokį kinietišką kalendorių, pagal kurį atseit 99% galima nuspėt kas pilvelyje gyvena. biggrin.gif

Nuoroda čia: http://www.parentingweekly.com/pregnancy/p...se_calendar.htm

Instrukcijos lietuviškai:

Kiniečių mėnulio kalendorius
Kaip naudotis šiuom kalendoriumi:
1. Imkite savo amžių tuo metu kai pastojote ir pridėkite 9 mėnesius.
2. Susiraskite tą skaičių kairėje pusėje esančiame kalendoriaus stulpelyje.
3. Susiraskite mėnesį kurio metu jūs pastojote kalendoriaus viršuje.
4. Sekite abu stulpelius kuriame langelyje jie susijungs. Žydra reiškia berniuką, rožinė mergaitę.

Paspėliokime. biggrin.gif
*Loli*
Smagu paspėliot 4u.gif , ypač kai pilvelio gyventojas (-a) nenori pasirodyti tongue.gif .
Man rodo mergytę, kurios labai labai norėčiau. Todėl noriu tikėt, šis kalendorius nemeluoja. ax.gif Bent jau pirmagimį mano teisingai rodo thumbup.gif .
Sunkissed
man rodo kad beriukas ax.gif
Would you?
rodo berniukai,kol kas visi spejimai ir nuojauta ta sako 4u.gif
Pookelis
Na įdomu, pirmą vaiką rodo teisingai - mergaitė. O antrasis dar slepiasi, pagal kalendorių - mergaitė. Žiūrėsim ar pasitvirtins
Okei
Man rodo, kad mergaite o ultragarsas ir mano nuojauta teigia - berniukas g.gif

Matyt aš tas 1% nes neatitinka lotuliukas.gif
Isila
dė pirmo neapsiriko - tikrai berniukas. Antrą irgi rodo benriuką. Per echo irgi taip sakė biggrin.gif
Alingintaute
man irgi atitinka kol kas, pirmas berniukas - taip ir rodo, o antra - rodo kad bus mergaite....Butu labai faina, nes nuojauta kuzda kad bus mergaite thumbup.gif
malaizija
Pirmas ir man atitiko, kaip bus su antru dar neaisku, rodo, kad vel mergaite, reiskia 2 panas turesim ax.gif
Calgana
Rodo berniuka, Mb svajoja apie mergaite,o as svajoju sekmingai isnesioti ir pagimdyti sveika smile.gif
kinyte
o man neatitinka ax.gif pirma rodo berniuka, nors pirmoji gime mergaite, ir dabar rodo kad berniukas, bet ultragarsas tvirtina kad mergaite bus nestuke.gif niu ziuresim, o gal islys berniukas lotuliukas.gif juk visko buna... rolleyes.gif
kas bus tas gerai, svarbiausia sveikas vaikas butu wub.gif 4u.gif
linosska
del pirmo ir mums neapsiriko, rodo berniuka, o antra rodo mergaite thumbup.gif Tikekimes, kad nemeluoja mirksiukas.gif
Wiltene
o kaip su tuo 9 menesiu pridejimu prie mamos metu nelabai supratau? g.gif pastojau 23 bet pridejus 9 mensius tai sueina ir 24, tai imt 24 metus?
muah
Man rodo mergaite thumbup.gif Kita savaite darys ultragarsa, tai parasysiu, ar pasitvirtino smile.gif
Zitlali
Man rodo mergaite, nors bus berniukas (ot butu linksma jei pana gims doh.gif visos smutkes vyriskos biggrin.gif )
Freiza
Man del pirmo apsiriko, rodo berniuka, o turiu mergaite, del antro atitiko. Kaip del trecio neaisku, rodo kad mergaite, bet mes dar nezinom, bet siaip jau noretume berniuko po dvieju mergaiciu. biggrin.gif Nu rugsejo gale suzinosim, bus idomu palyginti biggrin.gif
lincia_pincia
man irgi berniuka rodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 08 28, 15:23)
o kaip su tuo 9 menesiu pridejimu prie mamos metu nelabai supratau?  g.gif  pastojau 23 bet pridejus 9 mensius tai sueina ir 24, tai imt 24 metus?
*

teip mirksiukas.gif
imarta
Rodo berniuka, o kas bus dar nezinau
kareivike
rodo berniuka, bet kas bus dar nzn ax.gif
dovilyteee:)
man rodo mergaite,o as laukiuisi dvieju berniuku lotuliukas.gif
JUSSTE
Nu geras:)
pirmas kalendorius, kuris rodo, kad bus mergaitėsmile.gif Nes siaip visi rodo, kad berniukas...Ziuresim, gal kita savaite pavyks pas daktara pamatyti kas bus, nes lelius slepia:)
S.N.A.S
pas mane lyg atvirkščiai, bent jau su pirmu.. o kaip su antru matyt ilgai dar nesužinosiu...
geguzevasaris
Klausykit, aš įdedu nuoradą tokio paties kalendoriaus (aš sulyginau visa lentelė atitinka), bet man kažkaip nesutampa instrukcijos (to angliško puslapio ir rusiško puslapio) blink.gif Tai kažkoks galvosūkis išeina.
štai ta lentelė

Beje, pagal ją man neatitiko gimę vaikai pagal abi instrukcijas g.gif
geguzevasaris
Beje , lentelė, apie kurią kalbu yra kiek žemiau puslapyje. Aukščiau esanti skaičiuoklė (kur pagal kraujo grupes) man atitiko.
Waidilute
4u.gif Man rodo mergaite smile.gif echo taip pat rode smile.gif tai manau man tinka, nebent berniuka slapukas bus
TixTox
Sveikos gudriosios nestukes smile.gif
Na kodel as tokia negudri ir nesuprantu kaip naudotis sita lentele? doh.gif Gal kas galetu paaiskinti man ar padeti??? Jei pastojau siu metu liepa ir man dabar 29, tai ka ten kinieciu lentele zada? unsure.gif
eirian
Idomus kalendorius smile.gif ...
Tik va kaip cia man nusprest ta pastojimo men. ... Daktare skaiciuoja nuo pimos men dienos, tuomet yra vienas menuo (mano dienos buvo paskutine to men savaite), o mano skaiciavimu pastojau kita men., iskart po "mano dienu"...
Mano spejimu tada turetu buti beniukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sliunkava @ 2008 08 30, 08:53)
Sveikos gudriosios nestukes  smile.gif 
Na kodel as tokia negudri ir nesuprantu kaip naudotis sita lentele?  doh.gif Gal kas galetu paaiskinti man ar padeti??? Jei pastojau siu metu liepa ir man dabar 29,  tai ka ten kinieciu lentele zada?  unsure.gif
*

tau rodo berniuka
eirian
g.gif
TixTox
[QUOTE]
tau rodo berniuka

Aciu eirian, matysim kaip is tikruju biggrin.gif
kareivike
nu paziuresim ar man atitiks ax.gif g.gif
prokruste
man pirma rode berniukas, gime berniukas. Dabar vel rodo berniuka. tongue.gif Paziuresim kas cia gausis.
kaaatute
na man tai rodo, kad bus mergyte thumbup.gif nors visi aplinkui tai sako, kad turesime berniuka g.gif gaila, kad dar ehoskopu nieko nemato g.gif na o kaip gims musu aksiukas tai tada ir pamatysime ar veiksmingas toks skaiciavimas biggrin.gif
RenataHaq
man rodo berniuka, taip ir yra nestuke.gif thumbup.gif
~tomega~
man rodo berniuka 4u.gif nuojauta irgi tokia pati, o siaip tai slapukas bigsmile.gif ziuresim kas bus g.gif
vilikaa
QUOTE(Okei @ 2008 08 28, 09:36)
Man rodo, kad mergaite o ultragarsas ir mano nuojauta teigia - berniukas  g.gif
Matyt aš tas 1% nes neatitinka  lotuliukas.gif
*

man taip pat rodo kad mergaiteo pagal eho berniuka g.gif
IdeaFixe
Man rodo mergaite. bureja, kazkada burus man irgi sake,kad pirmagime bus mergaite smile.gif
-Aiva-
Su pirmuoju nestumu kalendorius sutapo, dabar vel rodo mergaite biggrin.gif Na, ziuresim kaip cia bus g.gif , nors man nuojauta kuzda ta pati rolleyes.gif , o pagal echo lyti nustatyti dar ankstoka. Pagyvnsim pamatysim drinks_cheers.gif
Jakatta
Man rodo mergaite, nors nuojauta kuzda atvirksciai. Na paziuresim kaip bus. smile.gif
inesa marija
rodo berniuka thumbup.gif labai noriu berniuko
DANIELE22
mano pirmieji abu atitinka,dabar rodo mergyte g.gif ,pirmadieni gal pasirodys kas ,darant ekoskopa smile.gif
Alabama
Man neatitiko-pirma rode, kad bus mergaite, gime berniukas.Dabar irgi rodo, kad bus mergaite-na, ziuresim, ziuresim.....
Ozkutas
Pirmaji rodo kad turejo buti berniukas.. atitiko.
Na o dabar man rodo mergaite, paziuresim kaip cia bus 4u.gif
Jura_j
Man pastojimo data iseina "ant ribos", ir tiksliai as jos nezinau, tai toks ir atsakymas - arba berniukas, arba mergaite.. lotuliukas.gif
Beje pagal rusiskaja kraujo grupiu lentele, man rodo, kad pirma turejo buti berniukas, deja ten mergina.. lotuliukas.gif
rennate
Na, o man rodo, kad pirma mergaite, bet turim berniuka wub.gif O dabar taip pat berniuka rodo ax.gif
vikte777
sveikutes....

tikrai idomu pasmalsauti ko laukiesi, o ypac kai pirmagimis 4u.gif
pagal mano bandyma-parode kad berniukas.
per skana ir sake, lygtais kad berniukas...bet dar ankstoka sakyti...
sio menesio pabaigoje einu, tai tikrai jau pasakys ko tiketis smile.gif smile.gif
maybe24
pirma mergyte-atspejo smile.gif antra rodo berniuka-labai tikiuosi,kad atspes wub.gif
Akutore
Ketvirtas berniukas bigsmile.gif Tikesimes , kad tiesa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sunkissed
siaubas ir tu dar nori berniuko ? bigsmile.gif
pas mane seimoj 3 mergaites pas vyra seimoj 5 berniukai ax.gif
AS noriu ir berniuku ir mergyciu gun_bandana.gif nail.gif
Akutore
siaubas ir tu dar nori berniuko ? bigsmile.gif

Joks cia siaubas 2.gif
Esu pakyleta - kas begimtu
Bet visgi labiau noretumem berniuko victory.gif(bent jau as) bis.gif
idommi
Dėl pirmojo meluoja - rodo mergaitę rolleyes.gif
Dėl antro žiūrėsim, žada panelytę biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.